A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Adriana!
Nagyon sok boldogsagot a kicsihez!

Pupy!
Nagyon jol leirta Matra,hogyan is kell az ilyen termeszetü emberekkel viselkedni, meglatod meg ö lesz meglepödve, hogy elhivod kavezni es kedves vagy vele.

Matra!
En a mai misen nagyon sokat imadkoztam mindanyiunkert, de most külön elmondok nehany imat a kisfiuert.

Dorka!
Hatalmas gratulacio Neked! Sok boldogsagot!

Puszi mindenkinekKép

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Kedves Adriana!

Szívből gratulálok a boldog családnak!!! Kép Nagyon sok boldogságot, egészséget és természetesen sok tejcsit kívánok Nektek! Kép

Zsu

Zsu
valér

Adriana!
Isten hozta a kis csöpséget!Nagyon sok boldogságot és jo egészséget kivánok nektek!
Puszi Aniko Kép

KépKépKépKép
aniko24

Helló csajszik!
Na tegnap is írtam a hőmről,és nem ment le ma semKép Egyébként ma vagyok a 19. napon, a múlt hónapban ma jött meg, előtte meg 21-25 naposak voltak.
Márta!
Beírnál a táblába? Én már voltam benne,csak leálltunk, és kivetettem magam.
Ebba, onga, 79.02.21. 19. nap
ebba

Adriana!

Sok szerettel gratulálok a kisfiadhoz. Jó egészséget kívánok neki és nektek is, sok örömet benne.

Kép
mátra

Ja? köszike!
6-7 napja fenn vanKép. de még várok pár napot
puszi zita
ebba

Adriana és Levi!

Isten hozott Levi!KÍvánom,h. hosszú és boldog életed legyen, Adriana nektek pedig,h. minél nagyobb szeretetben és boldogságban tudjátok felnevelni.KépKép

Dorka!
Ez valóban egy spontán csoda.Kép De ezekért a csodákért érdemes élni.Nagyon boldog 8 hónapot kívánok!Kép

Ebba!
Én szorítok,h. minél tovább(még vagy 9 hónapigKép fent maradjon a hőd.Kép Üdv. újra köztünk!

Mátra, Juci!
Az a baj,h. ezen a "üljünk le kávézni és beszéljük meg a dolgokat" már átestünk, aminek is az lett a következménye,h. az egész kávézó zengett tőle, úgy ordított velem.Kép Azért,h. döntsem el,h. én most besúgó leszek vagy semKép Végülis aranyos és nevetséges is egyben amit csinál. Egyébként a múlthéten is kávéztunk együtt, bent volt a munkahelyemen és akkor elbeszélgettünk, azt hittem már nincs köztünk feszültség. (Ugyanis mikor idekerültem a céghez, akkor mi nagyon jóban lettünk, csak elkövettem azt a hibát,h. amikor kérdezgetett a párjáról én nem mondtam azt neki rögtön,h. nekem ez a munkahelyem.Hanem mindíg megnyugtattamh,. nem most épp tárgyal, vagy telefonál, vagy ide ment stb.h megnyugtassam)
Szóval ezt tegnap tudtam meg,h. ő így hátba támadt.Végülis nem idegesítem már magam (próbálomKép), de nem szeretnék vele még1x kávézni.Azóta beszéltem a másik főnökömmel (3-an társtulajok) és azt mondta,h. ez hülyeség eszükbe nincs,h. elküldjenek, főleg meg ha terhes leszek.

Köszönöm a sok tanácsot, és örülök,h. vannak jó emberek is a világon.
Mátra!
Gyönyörű a tábla, imádom nézni ahogy egyre több a babásunk.Kép

Puszi Mindenkinek!Kép

PupyKép
Vendég

Remélem mindenkinek pihenéssel telt a napja. Kép

Szép estét és jó éjszakát mindenkinek.

Kép
mátra

Sziasztok!

Adriana!
Szívből gratulálok a kisfiadhoz, és tejcsiben gazdag napokat kívánok!

Kép
Kép
Ági279

Szdorka!
Ez csodálatos ami veletek történt!
Nekem is az inszem ugrott be elöszőr amikor irtál!De hogy spontán?....
Hallottam már én is a mandula kis turpisságairol!Amennyire fontos annyira rossz is tud lenni!Nekem is két éve kellett kivenni mert szivizomgyulladást okozott és már csak gocként volt a szervezetemben!De hála istennek hogy megoldodott nálatok ez a kérdés ami a párodat érintette!
Nagyon boldog babaváro időszakot kivánok neked és vigyázz nagyon magatokra!
Néha irjál ide is ha tudsz hogy tudjuk mi van veled!

Mátra!
Hogy vagy?
Jobban?

Jucmuc!
A párodnak a problémájára sokféle gyogymod létezik!A gyogyszereseket a multkor leirta Brill!
Én ahhoz nem értek,de nekem van egy drága barátnőm aki gyogynövényes és őt megtudom kérdezni hogy milyen csodaszereket tud!

Pupy!
Az a legrosszabb amikor az embert igy kikezdik!
Nehéz ebben a helyzetben helyesen cselekedni!
Probáld meg nem a szivedre venni a dolgokat mert tényleg felörli az idegeidet ez az egész!De biztos megtalálod a helyes irányt merre terelgesd ezt a nőszemélyt!

Ebba!
Én is kivánom hogy maradjon a hőd ilyen magason!
Szoritok hogy igy legyen!

Puszi Aniko
Kép
Szép estét és jo éjszakát mindenkinek!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok! Mi épp mostanság vágunk bele a babaproject-be, ha minden igaz, akkor legközelebb már nem lenne szabad menstruálnom.
Ezt a hőmérőzést én is figyelni fogom!!
Vio

Kép
vio

Aniko!
Rendi vagy köszönöm elöre is ha meg kerdezed a baratnödet. Mindenesetre jo hallani, hogy letezik gyogymod.

Pupy!
Tenyleg nyugodj meg, föleg ha beszeltel az egyik fönökkel. Szerintem ök is (marmint a fönökök) tudjak nagyjabol mi a szitu. Mar csak azert is mert ha a kedves hölgy ilyen eszközökhöz akart folyamodni, akkor biztos egyebkent is egy feltekeny fajta. Az meg gondolom keves, hogy a parjanal aztatni probal Teged mert hat harom fönök van. Na nem ragozom tovabb, fel a fejjel nem lesz semmi gond meglatod!

Szep almokat es jo ejszakat mindenkinek! Ja, es holnapra is jo pihit! Mi megyünk Mantova-ba holnap, minden evben majus 1-en a összegyülik ferjem csaladja az egyik unokatestvernel es hatalmas kerti partyt csapnak. Ugyhogy holnap adok a kaloriaknak!

Puszi Nektek!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok Lányok!

Hazajöttünk, és látom, hogy rengeteg dologról lemaradtam, pedig még vissza sem olvastam.

Sysy, Eszter, Adriána!
Szívből gartulálok a kis jövevényekhez, és nagyon-nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok mindannyiótoknakKépKépKép!!!!!!!!!

Annyit azért láttam, hogy mennyit írtatok nekem, és köszsönöm a megnyugtató szavakat. Teljesen meghatódtam, hogy mennyit gondoltok rám, nagyon-nagyon aranyosak vagytok, köszönöm.
Majd visszaolvasok valamikor és megint jövök.
Egyébként pénteken 13-ra megyek a dokihoz legközelebb.

dido

dido
dido

Jó reggelt!

Anikó!
Köszi jobban voltam tegnap. Szerintem az utóbbi napok (hetek)hatalmas hajtása miatt is jelzett a szervezetem. Mert most, hogy két napja rendesen alszom és pihenek napközben is, nem fáj. Egyáltalán.

Jucmuc!
Az csodálatos lehet Kép Érezzétek jól magatokat.

Én 10-re megyek nyelvtanfolyamra. Kép Kép Kép Annyira gyűlölök nyelvet tanulni, hogy az elképesztő. A nyelvérzékem a bálnakaki szintje alatt van. A párom (Kép), aki nagyon jól beszél angolul és ezt el sem tudja képzelni azt hiszi, hogy hiszti, vagy megjátszom magam. Ez olyan szinten működik, hogy ő beszél hozzám angolul én pedig hallgatok. Képes vagyok véresre harapni a számat, de akkor sem szólalok meg. Képtelen vagyok rá. Na mindegy, sajnos az egyetemen nem tudtuk kibekkelni, kell a nyv. Pedig már mindenhová fordultunk. Még ombudsmanhoz is, mert ez már kiegészítő képzés és egyébként sem jelölték annak idején a felvételi tájékoztatóban. Kép Na ebben nem tudom meglátni a szépet. Ez most eszperanto, egyszer már abbahagytam. Most ismét kezdem. Egy kolléganőm férjéhez járok, aki egy tünemény és csak ketten vagyunk, (máskép nem is mennék sehová)viszont szerintem őt is kiaksztom. Ha tudnék olyan smilikat betenni, most zokogósat tennék sokat. Na jól kipanaszkodtam magam.

Legyen szép napotok!

Kép
mátra

Táblát majd csak ha hazaöttem
mátra

Mátra!
Drága ,örülökhogy jobban vagy!
Én tegnap imádkoztam azért a fiuért!

Dido!
De örülök,hogy jelentkeztél!
Már vártam nagyon!
Feltétlenül szerettem volna neked mondani hogy szedjél 3x2 rutascorbint mert az érfalerősitő és a barnázásod elmulik tőle!Azért gondoltam mert a progid rendben lehet csak kicsit gyengék az érfalak!Ez nem gyogyszer és szokták az orvosok a terhesség első 12 hetében ajánlani!

Jucmuc!
Jo szorakozást!
Én is megyek a kisfiammal Érdre!
Ott lakik a barátnőm akinek három kislánya van!
Délután jövök a listával és leirom neked!

Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Szép Jó reggel Lányok!

Látom mindenkinek meg lesz mára a május 1-jei (ezt lehet nem jól írtamKép) programja.Hát itt elgé rossz idő van pedig mi is kirándulni szerettünk volna.Reméljük,h. hamarosan kiderül az idő és eláll az eső is.

Vio!

Nagyon sok sikert kívánok a babaprojekthez.Kép

Juc!
Köszönöm a bíztatást.Rengeteg erőt merítettem belőletek és már egyáltalán nincs gyomoridegem.Egy ilyen kis fiatal kislány nem fog kikezdeni.Kép Igen, amúgy valóban nagyon féltékeny és nem bízik a párjában.És elvárta volna tőlem,h. a párja minden lépéséről beszámoljak.Hát én ezt nem tettem meg, ezért fúr most.De már nem félek.Kép

Dido!
Nagyon örülök,h. jelentkeztél!Kép Hogy vagy? Már nagyon várom,h. gyere és beszámolj,h. mi történt a dokinál.Kép

Mátra!
Minden tiszteletem a tiéd.Komolyan.Szerintem a nyelvtanuláshoz nagyon nagy akaraterőre van szükség, nameg kitartásra és nyelvérzékre.Kép
Nagyon nagy kitartást kívánok Neked!!Kép
Tegnap én is imádkoztam a kis Krisztiánért.Remélem segít.Kép

Anikó!
Délutánra nagyon jó szórakozást kívánok!

Puszi Mindenkinek!Kép

PupyKép
Vendég

Sziasztok Lányok!
Van egy szuper hírem. képzeljétek a Húgom terhes!!! Tegnap tudtam meg. Õk már a kistesót várják, a báty most lesz június végén 3 éves. Március 10-én volt az utolsó menzije a húgomnak. Már volt uh-n az élettársával. Minden rendben van, de még nagyon picurka a babó, ahogy az ötödik hétben ez normális. Õk november óta próbálkoztak. Jó nekik, hogy ilyen hamar összejött.
(most persze az öröm mellett picit szomorú is vagyok, mi régebb óta próbálkozunk és sehol semmi. bőgtem is rendesen tegnap este. pedig eddig én voltam az erősebb és türelmesebb, a párom nem, most mégis ő vígasztalt engem.) Pedig milyen jó lenne, ha együtt lennénk terhesek! Bár még lehetünk pár hónap eltolódással. Bárcsak így lenne. Azért én továbbra is bizakodó vagyok.

Mátra!
Nyelvtanulás téma: pedig neked jól kéne menjen: beszédes, kommunikatív csaj vagy. Bele kell vágni, sok munkával jár de szuper dolog egy nyelvet tudni. Én könnyen beszélek, öt évet éltem kint nyelvterületen (ausztriában) így könnyű megtanulni, nem mindenkinek van lehetősége erre. Illetve addig kell menni amíg fiatal az ember és független. (én is ilyen időszakomban voltam kinn.)
Egy ismerős is eszperantót tanult, szintén diploma miatt. és sikerült neki. NE ADD FEL.
dido
13-áig nagyon drukkolok neked. várom a híreket felőled.
üdv mindenkinek
(ma többre nem futja, bocsi a többiektől)
syry

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Olyan szar idő van, csajok...Kép Pedig ma van a 2. házassági évfordulónk...Kép Szerencsére két évvel ezelőtt nagyon szép idő volt, egész nap sütött a napocska, csak délután volt egy zuttyanó, de nem áztunk el.

Vio!
Kép
Üdvözöllek a csapatban, remélem, minél hamarabb sikeres lesz a projekt!

Adriana!
ÓÓÓÓÓÓRIÁSI GRATULÁCIÓM!!! Sok-sok boldog percet és tejcsit kívánok!!!Kép

Syry!
Gratulálok a húgodnak! Hát igen, az egyik szemem sír, a másik meg nevet... Remélem, hogy a Jóisten mostmár Benneteket céloz meg egy kis lélekkel!
Kép

Dorka!
Szívből gratulálok, és szép, problémamentes 8 hónapot kívánok Nektek!

Mátra drága!
Nagyon tuti a táblika!!! Kép
A nyelvvizsgát én is megcsináltam anno a középiskolában, de most azt mondom, többre mentem volna, ha (majdnem) ugyanazon pénzből inkább jogosítványt szerzek... Ugyanis hiába van német, középfokú, C típusú, sz*rra nem megyek vele. Persze az nagyon jó, hogy tudom, hogy beszélek még egy nyelvet, de sajna a munkámban eddig még nem tudtam hasznosítani, nem is kellett, ezért nem is kaptam érte pluszmanikát... A dühítő az, hogy az ember tudja, hogy semmi másért nem nyomják ennyire, csak a pénz miatt. Attól lesz valaki jobb pedagógus, vagy orvos, vagy építészmérnök, hogy a diploma kedvéért megtanul teszem azt finnül? Egy frászt. A lényeg: kifizeti a sok-sok-sok pénzt érte!
ÉS TESSÉK VIGYÁZNI MAGADRA!!!!!!! Ne hajszold túl Magad, mert Neked még valami nagyon fontos dolgod van az életben, amihez sok erő kell, tudod!!!Kép

Pupy!
Fúj, hányni tudnék az ilyen nőktől... Bocs, de komolyan! Ha nem bízik meg a párjában, akkor azt intézze el magában, ahogy akarja... áááááá, nagyon utálatos. Mindenesetre tényleg ne idegeld Magad, mert egy ilyen nem ér annyit!

Na, azt hiszem, mára ennyi elég is belőlem...Kép Apa épp a szobánkat festi, én meg itt pötyögök, mivel segíteni úgysem tudok, akadéknak meg nem megyek oda.Kép

Jók legyetek, és juszt is szép napot mindenkinek!

Sziasztok! Kép

Norwell+Kende baba (32+4)

Kép
Kép
norwell

Túléltem. Kép

Pupy!
Az a baj, hogy az általád felsoroltakból egy sincs meg. Kép

Syry!
Az első mondatodnál megdobbant a szívem Kép Azt hittem te. Így is jó, de ne haragudj érte, neked jobban örültem volna Kép Sajnos nekem nem megy a nyelv. Értelmét sem látom, de csak átrágom magam rajta. Remélem.

Kendemami!
Még jó, hogy nem sertepertélsz Kendeapu mellett. Még rád is vigyázzon?! Kép
Nagyon igazat adok neked. Nekem is lenne hová tenni a pénzt. Másik meg az, hogy én a kis cigány gyerekeim között nem igen fogok mást használni a rám ragadt cigánynál, azt is csak azért, hogy tudjam mikor szidják az anyámat. A másik helyen a felnőttoktatásban pedig megint nem lesz rá szükség. A szakirodalmat lefordítják, akkor meg mi a fenének? Valóban nem szól ez másról csak a nyelviskolák eltartásáról. Aki akar úgy is megtanul, ahogy Syry is nyelvterületen. Nem pedig erőlködve a diplomáért vénségemre. Mindig feldühődöm ezen. Mátra mérges.

Na megyek alkotom egy táblát.
mátra

Kép
Kép
Kép
mátra

Sziasztok, Lanyok!
Mi megtartottuk tegnep a majus 1-et, igy hat ma nagyjabol itthon fogunk ulni (ha csak nem talalunk repetara kaphato baratokatKép). Gyonyoru idot kaptunk a tegnap, sutottunk, ettunk...egyszoval kikapcsolodtunk. kozben latom itt "surusodtek" a dolgok:
Adriana!
Sok-sok boldogsagot es egeszseget az uj picinek! Isten eltessen titeket sokaigKép
A friss zebras-mamaknak: gratulalok, vigyazzatok magatokra!

Matra!
Kerlek javitsd ki a tablaban:14. cn-on vagyokKép
ES MOST TESSEK NEKEM NAGYON SZURKOLNI! En is ott akarok mar lenni a tabla fenti reszebenKép

Akik ma majus egyeznek: jo szorakozast, szep idot:*

Nomibogar
Kép
nomibogar

Sziasztok Csajok!

Hát az idő itt rémes.Kép Egész nap esik, be van borulva, úgyhogy sajna lőttek a májusi majáslinak.De nem baj ehelyett egész nap dvd-zünk, meg most épp snooker-t nézünk a párommal.Kép

Syrynx!
Gratulálok a tesódnak, boldog pocakos 8 hónapot neki.Te pedig kérlek ne keseredj el, remélem hamarosan nektek is jöb a babó.Ha jól látom épp te vagy a tábla tetején.KépSzorítok ezerrel!

Norwell!
Az a szerencse,h. ti itt vagytok, így van akinek elmodhatom ha bánt valami.Kép Kende baba hogy van? És te? Milyen lesz a szobátok?

Mátra!
Köszönjük a táblát!Kép

Nomi!
Én tiszta szívemből szorítok Neked!!!!Kép Bújjatok össze sokat a pároddal, és remélem 2-3 hét múlva befut melléd is egy kis zebraKép

Puszi MIndenkinek!Kép

PupyKép
Vendég

Sziasztok Mindenki!

Málna!
Hihetetlen a történeted. Nem tudom, igaz lehet-e...

Jucmuc!
1000 %, hogy van megoldás. A Dévais topikban több olyan lányt is ismerek, akik hasonló problémákkal küzdenek. Esetleg átnézhetsz oda is.
Egyébként sok úton el lehet indulni a kiskatonák állapotának javítása érdekében, de ha nem sikerül, akkor is van megoldás. Inszem, legvégső esetben lombik. Ezzel nem riogatni akarlak, inkább arra mutatni, hogy biztosan lesz kisbabátok, így vagy úgy!! Kép

MátraDrága!
Örülök, hogy jobban vagy!
A moziötlet nekem nagyon tetszik, de bevallom, a tali még jobban tetszene, mert akkor többet tudunk beszélgetni. De ami a többségnek jobb..

Pupy!
Már megnyugtattak a többiek a m.helyi kérdéssel kapcsolatban. Csak ügyesen, nem hiszem, hogy keresztbe tud tenni egy ilyen csaj, ha ennyire jóban vagy a főnökeiddel. Kép

Dorka!
Még egy spontán csoda! Kép Nagyon örülök. Igen emlékszem, a manduladologra.
Remélem, azért néha még olvashatunk Rólad és kicsiny családodról... Kép
Ilyenkor még nehéz elhinni, de ne ostorozd Magad ezért (én ezt tettem.. Kép), szép lassan jön mostmár minden. Csak így tovább!!! Kép

Ebba!
Szerintem van okod egy kis reménykedésre... Kép Kép

Vio!
Üdv. itt!

Dido!
Húú, a péntek és a 13 csak szerencsés lehet!! Kép
És már csak négyet kell aludni. Azóta csináltál esetleg tesztet? Vagy már elég volt belőle?
Minden erőmmel kívánom, hogy teljesüljön, amit azért sejtünk a háttérben... Kép

Anikó!
Mi is Érden voltunk ma! Hazafelé beugrottunk nagyihoz. Kép Kaptunk sok-sok fincsi kaját! Kép

Syry!
Háááát, nem könnyű ilyenkor, még ha örül is az ember a tesója boldogságának. De hinni kell!! Kép
Muszáj!

Norwell, Mátra!
Lehet, hogy nem fogtok szeretni, de a nyelvtanulással kapcsolatban nem értek egyet Veletek. Szerintem hihetetlenül sokat jelent egy nyelvvel többet ismerni még akkor is, ha nem használod a mindennapi munkádban.
A kötelezőségével nekem is van kicsit bajom, de számomra kinyílik a világ egy másik dimenzió felé egy új nyelvvel (ez most úgy hangzik, mintha ezer nyelvet beszélnék.. Kép)
Persze azt is megértem, hogy aki vért izzad vele, mert nincs hozzá érzéke, az semmi örömöt nem talál benne, de ha eljut egy középfokú nyelvvizsgáig, akkor ha mást nem is, de valamilyen szintű nyelvi fejlődést minimum elért. És ez akkor is hasznos, ha csak magyarul beszél általában.
Remélem, nem bánjátok, hogy leírtam. Kép

Junko!
Régen jelentkeztél, akkor is futólag. Mesélj kicsit, légyszi! Kép

Évi77!
Még mindig nem költözött el dokinénink, gondolom, tudod. Kép De hamarosan fog.

Évi77, Unique, Sysy, Adri!
Hogy vannak az icurkák, picurkák?

Kerekedő Kismamik!
Nem ér, hogy csak én rakok képet! Kérem a következőt!! Kép Kép

Puszi:
réka
15+4
Vendég

Duddu!
Mintha a párom(Kép) hallanám. Nem beszéltetek ti össze???? Kép Egészen addig értek egyet Veletek, míg azt láton(nám) hogy nem látványosan arra megy a dolog, hogy a nyelviskolák megélhessenek a kötelezőségből. Ezért is írtam, hogy úgy jó, ahogy Syry is csinálta, hogy fiatalon, nyelvterületen megtanulni. Nem kötelezőből, sírva, a hátam közepére kívánva. Hidd el, minden alkalommal, ha csak ránézek a könyvre gyomoridegem lesz. Sosem voltam jó matekból, de ha lehetne kiváltanám inkább egy matek szakkal az egészet. A "gyerekeim" úgy néznek rám, mintha a Holdról jöttem volna ilyenkor. Nekik természetes, hogy már most van nyelvvizsgájuk és remekül beszélnek angolul. Én pedig büszke vagyok rájuk. Aztán nekem ennyi. Új dimnenzió, ahány nyelvet beszélsz annyi ember vagy ezek nagyon szépek. Annak, aki SZERETI. Na de ezt már annyiszor elmondtam itthon is, a kedvesemnek is, hogy már én unom. Minden tiszteletem azoké, akik meg tudnak tanulni 1-2-3 nyelvet. Minden esetre eddig is szeretettel emlegetett a kedvesem, ha ezt elmondom neki, hogy mit mondtál, imába foglalja a neved, és a "látod, hogy más is ezt mondja" vagy "akkor rá hallgass, ha már rám nem" típusú mondatok fognak következni Kép Kép
mátra

Duddu!
Kép
Mi az, hogy nem fogunk szeretni???? Ejnye, ilyen eszedbe se jusson!!!
Szerintem egyébként ugyanazt mondjuk, más szavakkal...Kép Én azon szerencsések közé tartozom, akiknek soha nem volt gondjuk a nyelvtanulással (jujj, ez baromi szerény volt...KépKépKép), sőt, most, hogy a kisebbik öcsém középsulis (ő pont az a kategória, akinek egyszerűen nincs hozzá érzéke), én segítek neki a németben úgy, hogy eddig egy kezemen meg tudom számolni, hányszor kellett szótár, vagy hányszor nem volt igazam a nyelvtani dolgok terén. Imádtam az angolt is, és bár abból nincs nyelvvizsgám, nem adnának el talán angol nyelvterületen sem. Én csupán az ellen vagyok nagyon, hogy a diploma megszerzését ettől teszik függővé, mintha azon múlna, hogy kiből milyen agrármérnök vagy bármi lesz, hogy van-e nyelvvizsgája. Jó példa erre, hogy több csoporttársam közül a lovári nyelvet tanulták meg gyorstalpalóban, mondván, hogy az a legkönnyebb, és a diplomához elfogadják, de közben tudvalevő volt, hogy soha életükben nem fogják ők ezt használni. Meg a másik, hogy tényleg vannak olyanok, akiknek iszonyú erőfeszítés megtanulni egy nyelvet, én pl. a rajzolással vagyok úgy, hogy egyszerűen nincs hozzá érzékem.
Egyébként nagyanyám szokta volt mondani, hogy "ahány nyelvet beszélsz, annyi embert érsz", és ezzel maximálisan egyetértek. Csak sajnos a másik oldal megint a pénz, mint általában mindenhol...
Azért nincs hari, igaz?Kép

Pupy!
Köszönöm, Kende baba ma nagyon nyugis napot tart, szerintem kipiheni a tegnapot, akkor őrülten zizgett.Kép Semmi extra egyébként, sima fehér lett, csak még szülés előtt mindenképp túl akartunk lenni rajta.

Puszika mindenkinek!

Sziasztok

Norwell+Kende baba

Kép
Kép
norwell

Ja, és pl. apának is nagyon jó érzéke van a nyelvekhez, de anno neki még nem volt szüksége a diplomához a nyelvvizsgára. Nem is csinálta meg, de szerintem hat ökörrel nem tudnám elvontatni egy tanfolyamra...Kép Pedig ő tényleg szereti a nyelveket!Kép

Norwell+Kende baba

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Duddu

Maga a beavatkozás az tényleg megtörtént.A történet második feléhez azért is írtam oda hogy lehet hogy csak egy reflex volt a babától.De az operációt végző orvos akár azt is gondolhatta,hogy ez egy köszönet.

A lényeg hogy a baba megszületett egészségesen!!

málna2162

Syry!
Maximálisan megértem az érzéseidet!
Nem az bánt hogy neki sikerült ha nem az hogy neked még nem!
De ami késik nem mulik!
Fel a fejjel!És hamarosan téged is megtalál egy kisangyalka és beköltözik a pocakodba!

Réka!
Nagyon rossz idő volt ma!Kép
De a gyerekeket nem zavarta és oriási játszásban voltak egész nap!
Minket is sok finomság várt!
Kép

Jucmuc!
Mindjárt leirom neked amiket összegyüjtöttem!

Junko!
Engem is érdekelne nagyon,hogy mi van veled?!

Puszi Aniko
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Norwell, Mátra!
Dehogy van hari! Hát nem lehetünk tök egyformák, az nagyon uncsi lenne... Kép
Én is nagyon nehezen léptem át az első tanult nyelv (angol) problémáit. Aztán önszorgalomból saját boldogságomra kezdtem el a következőt (spanyol), persze bajban lennék, ha időre nyelvvizsgáznom kéne belőle.
Nyilván baromi nehéz, főleg a mi korunkban. Ez hülyén hangzik, de tény.

Szóval Mátra!
Fel a fejjel, nagyon okos csajszinak tartalak, úgyhogy ezzel is meg fogsz küzdeni! Főleg, ha eszperantóról van szó! HAJRÁ!
Párod pedig örülhet az én véleményemnek, de azért ő is megértheti, hogy könnyen beszél, ha neki kisujjból megy. Kép

réka
Vendég

Dido!
örülök, hogy jobban vagy!Kép

Matra!
Sajnalom, hogy nehezen megy a nyelvtanulas es megis muszaj a diplomahoz! Föleg az eszperanto! Biztos nehez lehet. En csak az olaszt tanultam es utana az angolt, de en nem muszalybol hanem mert tetszettek, talan ezert könnyebb volt.
Mindenesetre kitartast es türelmet kivanok Neked meglatod ügyes leszel!Kép

Aniko!
Köszönöm szepen, Nektek is jo szorakozast bar gondolom mar megvolt!
Köszi elöre is a listaert!Kép

Pupy!
Aranyos vagy! Ez a beszed! Nem is kell magadat hagyni! Arra gondolj mindig, hogy a fönökö meg vannak elegedve veled akkor mas nem szamit hidd el!

Syrynx!
Gratulalok a hugodnak, es eröt es türelmet kivanok Neked mert meglatod a Te idöd is eljön!

Norwell!
Sok boldogsagot a hazassagi evfordulotok alkalmabol!

Nomibogar!
Nagyon szoritok Neked!

Duddu!
Te egy tünder vagy! Köszönöm szepen! Mar olyan sokan irtatok, hogy van megoldas, hogy most mar teljesen nyugodt vagyok. (na jo azert egy kicsit türelmetlen isKép)

Vio!
üdvözöllek es mielöbbi pocakosodast kivanok!

Pussz mindenkinek!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Mátra
még egyszer visszatérek a nyelv témához. az a baj szerintem, hogy nincs nálad ösztönző erő, ami a nyelvtanuláshoz kell. Ha az embernek van sikerélménye, idegen nyelven meg tud szólalni és megérteti magát az egy szuper érzés.és a könyvből való tanuláskor hiányzik ez az élmény. Az eszperentóval kapcsolatban meg pláne. Én nem ismerem ezt a nyelvet, de ritkán fogsz olyan emberrel találkozni az utcán, aki eszperantóul szólít meg. (angolt, németet annál többet hallani, akár utcán- jó tudom, Terenyén kevésbé, mint a fővárosban-, akár tv-ben)
Igaz, hogy én külföldön tanultam meg IGAZÁN a nyelvet, de már itthon is szerettem. faltam az olvasmányokat a könyvben. Otthon mindig elolvasgattam előre a következő olvasmányt és örültem hogy megértek egy összefüggő szöveget. volt motiváció. Ezt kéne neked is megtalálni és akkor tuti menni fog.
(bocsi, hogy ilyen hosszú voltam)

Aniko24
tökéletesen megfogalmaztad a bennem lévő érzéseket.
tényleg örülök, hogy babát várnak tesómék. És sajnálom, hogy mostanában ritkán látom őt. Az első terhességekor együtt laktunk, így hétről hétre láttam a változást, együtt izgultam vele. Éreztem mikor megmozdult a baba. (szólt és rátettem a kezem a pocakjára)jó volt.
Tudom, hogy itt vannak sokan, akik még régebb óta várnak/vágynak babára, mint mi. Úgyhogy továbbra is bizakodó maradok mint ők. (csak most kicsit nehéz.) (igazából nem is az a rossz érzés, hogy még nincs nálunk baba, hanem a bizonytalanság, ha tudnám hogy még 3-6 - vagy x hónap, és lesz baba, nyugodt lennék, de a bizonytalan várakozás a legnehezebb a dologban, de ezt ti -topicolvasók- is biztosan tudjátok, vagy legalább hasonlóképp éreztek.)

Brill
rég nem jelentkeztél. Pihengettél az elmúlt 3napban? Sajnos az idő nem volt túl jó.

Tjuca
nagy a hallgatás részedről is. Hogy bírod az utolsó heteket, napokat?? Kivel üzensz, ha történik valami?? Egyszercsak megjelenik majd két sor, vastag piros betűkkel: Tjuca-híradó.
Név már megvan? Gondolom igen, csak még nem árulod el nekünk, mi lesz Stöpszli neve , ha kibújt?

szép estét mindenkinek
syry

Kép

Kép
syrynx

Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat. Nagyon jól esik.
Az alap probléma az, amire Syry nagyon jól ráérzett, hogy nincs motiváció. Enegem nem villanyoz fel, hogy más nyelven megszólalok. Biztos nagyon jó lehet, de sajnos nem. Az eszperantó is azért lett, mert azt mondják könnyű megtanulni. Hát....
Nem tudom. Sajnos kell még egy nyelv, ami az angol lesz. Érettségiztem belőle és taníottam is, akkor még nagyon jól ment, ennek már 11 éve. Akkor nem volt pénzem a nyelvvizsgára, most se pénzem, se tudásom. Csak egy hatalmas fal, amit le kellene döntenem. Kép
Szóval aranyosak vagytok nagyon, hogy így próbáltok lelket önteni belém, de még mindig a sírás és a nem sírás határán állok.
mátra

Mátra
ha egyszer tanítottál nyelvet, akkor egyszerűen nem lehetsz nyelvi antitalentum. Belejössz újra, meglátod.
(nálam a matekhoz-fizikához nem volt meg a motiváció; abszolút nem láttam semmi szépet egy egyenlet megoldásában, általában persze azért mert nem tudtam őket megoldani. ehhez képest most számokkal foglalkozom. én azt szoktam mondani, ez a "büntetés" hogy annak idején nem foglalkoztam eleget a matekkal.)

Kép

Kép
syrynx

Kedves Jucmuc!
Akkor leirom amit összegyüjtöttem neked!
-Yohimbe kivonat:általános serkentő.
-Muira-puama(folyékony kivonat v.tinktura)
-Damiana(folyékony kivonat v.tinktura)
-Királydinnye (tinktura)
-Ginszeng;anabolizálo,fehérjeszintézist serkentő szer!
Ezeket álltalában a természetgyogyászok adják!
És ami szerintem a legjobb!:
Maca Vibe (perui zsázsa)
-Szexuális teljesitményjavito:
-Fokozza a nemi vágyat,javitja a potenciát és a fogamzoképességet,javitja az ondotermeléstés a spermiumok aktivitását,harmonizálja a menstruácios ciklust,csökkenti a változokori tüneteket.Meddőség esetén is ajánlott a szedése!
Ezt a telefonszámot találtam:0630-437-8845
Mert a barátnőm csak cimszavakban mondta el a dolgokat a többit én gyüjtöttem ki neked!
Remélem segiteni tudtam!

Puszi Jo éjszakát Aniko Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Syry!

Köszi, hogy hiányoltál, jól esettKép
Eger mellett voltunk Szarvaskőn, és onnan kirándulgattunk a kórussal. Persze én csak lightos túrákat vállaltam, mint felsétálni Szilvásváradról a Fátyol vízeséshez, meg vissza, míg a többiek azért többet gyalogoltak. Nagyon sokat kell majd visszaolvasnom, de most álmos vagyok, lövöm a pizsamát, és szuszogok:-)
Amúgy jól bírtam ezt a hosszú hétvégét, és Stöpszli is jól viselkedett, pl. nem küldött vissza semmit, bár kényes ízlését finom füstölt lazaccal elégítettem ki ;-P
Holnap olvasok, aztán jövök!

Pussz:

Juca

tjuca

Kedves Aniko!
Nagyon-nagyon szepen köszönöm, nagyon rendes töled! Holnap megyek a legközelebbi Herbariaba.
Megegyszer köszönöm a faradsagot.
Jo ejt Neked is es puszi!

Mindenkinek szep almokat, holnap jövök csak az a baj, hogy en nem tudok akarmikor feljönni a net-re mert a vonalat hasznaljak egesz nap es van mar egy ADSL csatlakoztatva a lenti gephez. Mert a sogoromeknak van vallalkozasa a lenti szinten es nem venne jo neven ha miattam nem tudnak hivni öket. Szoval vagy reggel 8-ig, (ha sikerül felkelnem) netezek vagy este, es persze hetvegen. Neha benezek ebedidöben is de mindig kapkodok nehogy baj legyen.

SziasztooookKépKépKép

Kép
Kép
jucmuc

Helyesbítek, pisztrángot ettem, és nem lazacot.
Na és ím a túra előtt (vagy után) a végtelenül antisportos szerkómban:-) Kicsit homeless feelinget keltek magamban :-))), de a hidegre való tekintettel mindent magamra húztam, ami még egyáltalán rám jött :-)))

Kép

Juca

tjuca

Lanyok!
Meg tudnatok nekem mondani hol talalom a Devais topikot? Itt benazok nam talalom sehol.
Köszönöm szepen! Most mar tenyleg jo ejt mindenkinek!

Juca!
De szep nagy pocid van!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Juca!
Végre megjöttél Kép
Nagyon szép a pocid Kép örülök, hogy jól érzeted magad Kép

Syry!
Igyekszem, de szerintem 99%, hogy nem leszek műfordító. A párom szerint azt az 1%-ot adjuk meg. Kép

Jó éjt mindenkinek.

Kép
mátra

Jó reggelt!

Napzárás, napkezdés én vagyok Kép

Legyen szép napotok Kép

Kép Kép
mátra

Kép
Kép
Kép
mátra

Bea most látom, hogy elcsúsztál egy héttel. A holnapiban már jó lesz. Remélem Kép
mátra

Sziasztok Lanyok!
Mindenkinek szep napot kivanok!

Matra!
Meg mindig a müfordito-n kuncogok magamban. El tudom kepzelni a lelkesedest ami benned van mikor nyelvorara kell menniKépKépKép

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Adriana!

Gratulálok a Picurhoz!Kép Mielőbbi beszámolót és képeket várunk!Kép

Dorka!

Szívből gratulálok és boldog hónapokat kívánok Neked!Kép

Junko, Syrynx,Anikó, Sosi

Mi a helyzet? Látom a tábla tetején vagytok! Nagyon de nagyon szorítok Nektek, nem is tudjátok elképzelni, hogy mennyire.

Drága Mátra!

Örülök, hogy jobban vagy már. Kép A nyelvtanulás problémát tökéletesen meg tudom érteni. Nekem németből van egy középfokú C, de megszenvedtem érte, sőt én is tanítottam egy ált. iskolában németet, de ha meg kéne most szólalni elfutnék. Szombat este pedig indulok Berlinbe, de ez se tud felizgatni, hogy elővegyem egy kicsit a régi könyvemet, mert lesz velünk tolmács.Kép

Juca!

Ngyon bájossak vagytok!Kép

Engem érdekelne a mozis program, szívesen megismerkednék Veletek.Kép

Puszi
zsúka

Jó reggelt Lányok!Kép

Kívánom,h. mindenkinek nagyon szépen induljon a napja és a hete.Kép

Juca!
Gyönyörű szép nagy pocid van.Kép
Megkérdezhetem,h. Stöpszlit hogyan is fogják hívni?Kép

Mátra!
Ezer hálám,h. mára kijavítottál a táblán, pedig most nem is szóltam.Kép Gyönyörű a tábla, köszönjük!

Puszi MIndenkinek!Kép

PupyKép
Vendég

Sziasztok!
31. cn 15 DPO-on vagyok, még semmi, de reggel kissé lejjebb ment a hőm, úgyhogy kicsit csökkent a lelkesedésem, de még reménykedem.Ma délutánra lesz tesztem, majd meglátjuk meg kell e csinálnom, vagy elrakhatom a következő ciklusra.Kép

Kép
Kép
sosi

Nem tudom, hogy írtam-e, de a luthealis fázis közepén nézettem progit, ami 20,7 ng/ml lett.Kép Tehát tuti volt pé-m.Kép

Kép
Kép
sosi

Jucmuc!
Dévais topik:
https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39890/11990.html?1146503274

Várunk szeretettel:
réka
Vendég

Szepjoreggelt mindenkinek!
Matra, kosz a javitast a tablan, latom "naprakesz" vagyok rajta, egy angyal vagy! Azert eppen eszperanto??? Na ezen egy kicsit kiakadtamKép na ne vedd rossz neven, csak el sem kepzeltem volna, hogy eszperantot ugyanugy lehet tanulni, mint angolt vagy barmitKép Nekem szerencsere jo nyelverzekem van, de a kotelezo nyelvtanulast en sem tartom lelkesitonekKép

Tjuca! gyonyoru nagy a pocid, kb. akkora mint a nasznagyasszonyome, es nem szamit a szereles, fontos , hogy egeszseges vagy es jol erzed magad te is meg a baba isKép

Jucmuc,
en azt olvastam, hogy a cink hianya is okozhatja ferfiaknal a sperma gyenge minoseget. szerintem olyan komplex vitamin is jot tehet, amiben minel tobbfajta hatoanyagot sikeresen elegyitenek. ez persze csak tippKép elobb jobb lenne tudni, mi okozza.

Lassuk mar a tobbi pocis mamit is!
Jomunkat mindenkinek!
Puszi!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: