Sziasztok Mindenki!
Málna!
Hihetetlen a történeted. Nem tudom, igaz lehet-e...
Jucmuc!
1000 %, hogy van megoldás. A Dévais topikban több olyan lányt is ismerek, akik hasonló problémákkal küzdenek. Esetleg átnézhetsz oda is.
Egyébként sok úton el lehet indulni a kiskatonák állapotának javítása érdekében, de ha nem sikerül, akkor is van megoldás. Inszem, legvégső esetben lombik. Ezzel nem riogatni akarlak, inkább arra mutatni, hogy biztosan lesz kisbabátok, így vagy úgy!!
MátraDrága!
Örülök, hogy jobban vagy!
A moziötlet nekem nagyon tetszik, de bevallom, a tali még jobban tetszene, mert akkor többet tudunk beszélgetni. De ami a többségnek jobb..
Pupy!
Már megnyugtattak a többiek a m.helyi kérdéssel kapcsolatban. Csak ügyesen, nem hiszem, hogy keresztbe tud tenni egy ilyen csaj, ha ennyire jóban vagy a főnökeiddel.
Dorka!
Még egy spontán csoda!

Nagyon örülök. Igen emlékszem, a manduladologra.
Remélem, azért néha még olvashatunk Rólad és kicsiny családodról...
Ilyenkor még nehéz elhinni, de ne ostorozd Magad ezért (én ezt tettem..

), szép lassan jön mostmár minden. Csak így tovább!!!
Ebba!
Szerintem van okod egy kis reménykedésre...
Vio!
Üdv. itt!
Dido!
Húú, a péntek és a 13 csak szerencsés lehet!!
És már csak négyet kell aludni. Azóta csináltál esetleg tesztet? Vagy már elég volt belőle?
Minden erőmmel kívánom, hogy teljesüljön, amit azért sejtünk a háttérben...
Anikó!
Mi is Érden voltunk ma! Hazafelé beugrottunk nagyihoz.

Kaptunk sok-sok fincsi kaját!
Syry!
Háááát, nem könnyű ilyenkor, még ha örül is az ember a tesója boldogságának. De hinni kell!!
Muszáj!
Norwell, Mátra!
Lehet, hogy nem fogtok szeretni, de a nyelvtanulással kapcsolatban nem értek egyet Veletek. Szerintem hihetetlenül sokat jelent egy nyelvvel többet ismerni még akkor is, ha nem használod a mindennapi munkádban.
A kötelezőségével nekem is van kicsit bajom, de számomra kinyílik a világ egy másik dimenzió felé egy új nyelvvel (ez most úgy hangzik, mintha ezer nyelvet beszélnék..

)
Persze azt is megértem, hogy aki vért izzad vele, mert nincs hozzá érzéke, az semmi örömöt nem talál benne, de ha eljut egy középfokú nyelvvizsgáig, akkor ha mást nem is, de valamilyen szintű nyelvi fejlődést minimum elért. És ez akkor is hasznos, ha csak magyarul beszél általában.
Remélem, nem bánjátok, hogy leírtam.
Junko!
Régen jelentkeztél, akkor is futólag. Mesélj kicsit, légyszi!
Évi77!
Még mindig nem költözött el dokinénink, gondolom, tudod.

De hamarosan fog.
Évi77, Unique, Sysy, Adri!
Hogy vannak az icurkák, picurkák?
Kerekedő Kismamik!
Nem ér, hogy csak én rakok képet! Kérem a következőt!!
Puszi:
réka
15+4