Denizsa!
pocakodnak kezdtem örülni

, de hát Bálint még picúr!
a kroival vigyázni kell, nagyon-nagyon-nagyon laktató és finom.
Dorka!
igen, emléxem rád, tök jó, hogy összejött, szuperek vagytok!! hajrá! tök egyszerre kezdtünk próbálkozni
BB-hez hamar (időben) jelentkezz be -előéletedet elmondva-, mert mostanában többeket nem vállalt!
igaz nem vagyok terhes, de majd a másodikat hordhatjuk együtt
Zuzi!
én megértem, hogy szoptatás, meg lelkiszopi, meg miegymás, de godolnod kell a másik babára és magadra is, így szerintem kérd meg a párod, hogy egy estétől másnap délelőttig csak ő keljen fel Pajihoz. tudom,h nem egyszerű, de meg lehet oldani. ezt még a tejed se sínylené meg, ha másnaptól megint rendszeresen szopizna!éjjel meg valami mással táplálja a férjed. hidd el már egy hosszú nagy alvás is segít. nekem ezt a férjem megcsinálta pár napon keresztül szülés után, mondjuk én fejtem a tejet, így könnyebb volt a szitu, de Paji már majdnem 1 éves, úgyhogy ... érted! Dorkáéknál bevált az esti tejpép adás, esetleg ezzel is próbálkozhatsz, mert látom, hogy kezdesz olyan depis lenni, mint én voltam, amikor csak bömböltem, hogy ezt nem lehet bírni, ez a felelősség, miegymás. egyértelműen a fáradtság okozza ezt a dolgot, és 1-2 nap hosszabb alvás csodákat művel! és nem akartam belepofázkodni

, úgyhogy ne haragudj, csak próbálok segíteni, mert ez így nem mehet!
ja! mikor férjem vállalta az éjszakázást, néha én is fel akartam kelni, mikor nem tudta megnyugtatni, de nem engedte. tudtam, hogy jó kezekben van, én sem tudnék segíteni rajta, úgyhogy próbáltam nem fülelni a sírásra. egyszerűen másképp nem fogod tudni bepótolni a lemaradást! én 1 hónapos terhesen tizenórákat aludtam, és nem voltam képes semmire. ez kb. a második hónapig ment így, utána visszaállt minden.
Barbi!
ut. hóban és is rengeteget aludtam, ill. éjjel nem, de ebéd után is, meg ilyesmik

....na, azóta se
Indi!
Lencsi is néha ült az ülésben, mikor már nem tudtam mást kitalálni, sőt valamelyikőnk még az ágyba is bevitte az ülést, mikor másképp nem aludt a babája

. most meg néha az etetőszékbe rakom, fakanállal dobol (Zuzi adta az ötletet), és elvan.