Sziasztok!
Csak beleolvastam...
1.Szóval egyettértek... a minta...nálunk (sajnos) apa szgépen dolgozik, de játszani soha, de tényleg soha nem játszik rajta...mindegy tehát nálunk Dani is "dolgozik" a be nem kapcsolt gépen.
2. Én nem kardra, hanem az idiota gépfegyver és hasonló játékokra értettem. Mondjuk kardot se veszek...ahogy irtátok is egy egyszerű müa. csővel is eljátszik.
Na mindegy...
Mi ma egésznap a korházban.

Teljesen kikészültem.
Senki, semmivel nem tudta megmagyarázni MIÉRT (?!) kellett egy napot csak úgy ott töltenünk??????????!!!!!!!!!!!
Senki semmit nem csinált Danussal, rá se néztek!!! (kivéve persze a doktornőnket

)
Soha nem fogom megérteni miért kellett ott lennünk, arról nem beszélve hogy így Danival végignézhettük a ma műtött gyerekek műtét utáni szenvedéseit, vergődését, ordítását stb.pedig ők nem is mély altatásban voltak!
Én már ezen a látványon kikészültem, a hasam 10 percenként begörcsölt, keményedett...

de szerencsére Dani figyelmét egészjól sikerült elterelnem.
A másik: nem engedték hogy a férjem maradjon bent vele, mert hogy a 2 férfi korterem tele van, igaz a nőiben bőven van hely.
Hozzáteszem nem is engedtem volna be a 3 évesemet 6 70 éves haldokló bácsika közé, akik majd megfulladnak!!!
A férjem mondta azzal az egy nővel aki még ott van a női korterembe, megbeszéli hogy megengedi-e hogy ő maradjon bent Danival, de ...ILYET NEM LEHET!!!!
A doktornő nagyon aranyos volt, ő bejött hozzánk, egyettértett a kiakadásunkon,ő is kivan ezen hogy ennyire korlátoltak stb, próbálta megbeszélni a főorvossal hogy ne én 8 hós terhesen maradjak bent a gyerekkel.
Szóval végülis anyukám is kiakadt, ő sem engedte hogy én maradjak. Mi a férjemmel hazajöttünk és anyukám alszik ott Danival. Aminek Dani hihetetlenül Örült, hogy a mamival aludhat.
Mindenkitől bocs, hogy ennyire hosszú lett!
Olyan jó volt Kiírni magamból!!!