A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

zsolti

megkérdeznéd nekem hoyg egy átlagos iróasztalt vagyis kettőt borovi fenyőből ( 2 cm anyagból ) 4 fiókkal meg egy emeletes ágyat amiben az ágyak mérete akkora hoyg egy 90*200 as matrac férjen bele
és a felső ágy körül legyen keret
mennyiért csinálna meg a sráca aki nálam volt most azt modnta ma hív délelőtt az árakkal még nem hívott ...
ja és kb menniy átfutási idővel

köszi Kép

kob
nagyon helyessek a csajok Kép
mikor adják aáta játszóteret a albarétumnál ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Kob, nagyon szépek a csajok! Milyen csini Emese! Kép Ez jó: Bea, és Lili sétáltak, míg Kob beszélt Rozzal....Babanetes csapat. Kép Kép
birolili

Kob,
Emese már így hintázik? Nagyon ügyik így együttKép

Én még soha nem voltam az arborétumban, lehet, ha jó idő lesz, vasárnap kicsábítom a családot. Csak úgy odamegyek és sétálok, vagy hogy van ez?

Töltöttem fel új képeket Liliről a kep.tar.hu/mmester oldalra, a 4. hónapos galériában van. Ma lett 4 hónapos, úgyhogy holnap már nyitom is az 5. hónapotKép

Mrege,
Regének pedig boldog fél éves szülinapot!!!Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, mi is most voltunk vasárnap először az arborétumban. És nagyon szép. Kép Csak úgy besétálsz, és sétálsz. Kép Érted. Kép Sztem. menjetek el. érdemes.

Gratulálok a 4hóhoz! És Regének a félévhez! Kép
birolili

Sziasztok!

Utolagosan boldog Andrea nevnapot kivanok!Kép

Csak bekukk, mert holnaptol vasarnapig Kmeten leszunk. Irnek mindenkinek, de ido hijjan nem tudok sajnos!Kép
Ugy nez ki hetfon szerzodeskotes, megveszik a lakast!!!Kép

Mindenkinek szep hetveget!

Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Roz,
most várják, hogy nőjön a fű, emiatt kerítés veszi körül, állítólag május 20-a körül nyitják meg, nagyon szép lett! Onnan vettünk mintát a saját hinta-csúszda összeállításhoz.

Majd jövök...

Kép

Kép
kobudo

Roz továbbítottam a kérést.

Kati: Képek alatt a név kicserélve Katára Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Csak beleolvastam...

1.Szóval egyettértek... a minta...nálunk (sajnos) apa szgépen dolgozik, de játszani soha, de tényleg soha nem játszik rajta...mindegy tehát nálunk Dani is "dolgozik" a be nem kapcsolt gépen.

2. Én nem kardra, hanem az idiota gépfegyver és hasonló játékokra értettem. Mondjuk kardot se veszek...ahogy irtátok is egy egyszerű müa. csővel is eljátszik.

Na mindegy...

Mi ma egésznap a korházban. Kép Teljesen kikészültem.
Senki, semmivel nem tudta megmagyarázni MIÉRT (?!) kellett egy napot csak úgy ott töltenünk??????????!!!!!!!!!!!

Senki semmit nem csinált Danussal, rá se néztek!!! (kivéve persze a doktornőnket Kép)

Soha nem fogom megérteni miért kellett ott lennünk, arról nem beszélve hogy így Danival végignézhettük a ma műtött gyerekek műtét utáni szenvedéseit, vergődését, ordítását stb.pedig ők nem is mély altatásban voltak!
Én már ezen a látványon kikészültem, a hasam 10 percenként begörcsölt, keményedett... Kép Kép de szerencsére Dani figyelmét egészjól sikerült elterelnem.

A másik: nem engedték hogy a férjem maradjon bent vele, mert hogy a 2 férfi korterem tele van, igaz a nőiben bőven van hely.
Hozzáteszem nem is engedtem volna be a 3 évesemet 6 70 éves haldokló bácsika közé, akik majd megfulladnak!!!

A férjem mondta azzal az egy nővel aki még ott van a női korterembe, megbeszéli hogy megengedi-e hogy ő maradjon bent Danival, de ...ILYET NEM LEHET!!!!

A doktornő nagyon aranyos volt, ő bejött hozzánk, egyettértett a kiakadásunkon,ő is kivan ezen hogy ennyire korlátoltak stb, próbálta megbeszélni a főorvossal hogy ne én 8 hós terhesen maradjak bent a gyerekkel.

Szóval végülis anyukám is kiakadt, ő sem engedte hogy én maradjak. Mi a férjemmel hazajöttünk és anyukám alszik ott Danival. Aminek Dani hihetetlenül Örült, hogy a mamival aludhat. Kép Kép

Mindenkitől bocs, hogy ennyire hosszú lett!
Olyan jó volt Kiírni magamból!!! Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Bea

Kob nagggyooon jóóóók a képek!Gyönyörű ez a két csajszi.Emese meg csudaédes abban a poncsóban.Kép
Igen ez az új kocsi és nagyon szupi.Bevált.

Lina sajnálom nagyon Lilit,hogy már megint szükség van vizsgálatokra,de ez legalább már fájdalommentes.Remélem minden oké lesz.

Dora Hurrráááá!Kép

Pille sajnálom a lányokat is.Remélem Orsi nem kapja el a himlőt.Kép

Na megyek lassan.Jó éjt minden babának és mamának.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Nana,
ezek szerint semmi sem változott Kép Kép Kép...
én ezért vittem Pestre, mert ezt akkor játszották el velünk amikor Marci 5 hónapos volt. Pl. furcsán néztek rám amikor közöltem, hogy ott akarok maradni, mert csak szopizik a gyerek. Kb. mintha ilyet még nem is hallottak volna. Akkor saját felelősségre kihoztuk a kórházból és megfogadtuk, hogy ide soha többet, csak életveszély miatt. Sajnálom nagyon, hogy így jártatok. Egyszer elmesélem a mi kálváriánkat is, csak kicsit hosszú lenne...
balim

Kob,
nagyon édesek a lányok Kép. És tényleg nagyon szeretik egymást.

Pille,
sajnálom Flórát, reméljük hamar túl lesz rajta. Képzeld az én Marcimon pont ma két éve, hogy kijött a bárányhimlő, aztán 29-én Milánon is megjelent Kép. Remélem Orsi megússza. Nagyon édes a kis Flóra Kép.

Mrege, Lina,
gratula a hófordulóhoz!

Én egyébként nem egészen értem ezt a bárányos oltást. Ma a tévében öt évet mndtak, hallottam már 15-öt, aztán van aki szerint egy életre szól. Vajon melyik lehet igaz, mert azért ez egyáltalán nem mindegy.
balim

Ser,
sétáltatok ma is? Mi bent voltunk ma a városban, de senkit nem láttam Kép. Eszter változatlan, kicsit taknyos, néha köhög. Hanna meddig szundizott tegnap a babakocsiban?
balim

Nana, sajnálom! Kép Szomorú hogy ez van. Kép
birolili

Sziasztok!

Lina, Mrege: gratulálok a 4 illetve 6 hónaphoz! Hogy rohan az idő!!! Kép

Nana: nem hiszem el hogy ennyire nem segítőkészek a kórházban. ez tényleg kiakasztó. Kép Viszont a nagymama jó ötlet volt, főleg hogy Dani nagyon örül. Kép Kép

Na megyek mert ma anyukámnál leszünk és előtte még be kell vásárolni.

Szép napot mindenkinek!!

KépKép
erszényes

sziazstok

bea+ zsolti
köszi Kép

balim
már én sem értem tegnap hívott a védőnő hhoyg nem akarom beadatni ??!! mondom mit modotta dokink erre azt mondja hoyg ez hülyeség na most
akkor ki tudja jobban ?!
azt hiszem nálunk nem kapják meg az oltást ...

nana
naggggyon sajnálom ami történt Kép
sokat gonodlok ma rátok Kép

dora
nagyon szuper Kép

lili
hu most kicsit megnyugtatál
tudod mondtam a multkor hoyg most nekem is megálltak a kilók
most azzal probálkozom hoyg csak 1 kódu kajcsikat eszem hátha igy folytatodik a fogyás... meg most megint csak délig eszem

olyan aranyos volt tegnap adri Kép
mig én mosogatam adtam neki csersznye befőttet és modtam hyg eszegessen amig én dolgozom áki mellette ült az etetőszékben és képzeljétek nem ő evett hanem elkedte kimagozni egynként egy kis káváskanállal szétnyomta és adta áki szájjába Kép olyan aranyos volt Kép uuugy imádom azt a kis okos fejét Kép de most meg itt szenved az ajtó előtt mert áki meint maratonit alszik és ő ezt már nem birja Kép hoyg ne lehhesn ákit nyuzni Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nana, kórházKép, korlátolt hülyék. De ma túllesztek rajta! Mikor mehettek utána haza?

Balim, nem tudom meddig aludt még akkor Hanna, még sétáltunk, aztán ittvoltunk nálunk. Sikerült beszerezni a homeos szereket? Tegnapi sétánk nem messze volt, egy ismerős háza előtt a földön és a fűben másztak a gyerkőcökKép!Itthon meg kimosakodtunkKép!

Kob, képek nagyon jók,mennyire édesen ül EmeseKép! Kamilla meg:9, nagyon csini,mint mindigKép!

Bea, tegnap hallottam,h fontos, h legyen alja a homokozónak, különben jönek a hangyák,és a tarack.Lehet,h tudtátok, én mondjuk nem is gondoltam bele. Biztosan szép lesz, a Baumax-os azért egyszerűbb kivtelű sokkal.

Mennem kell, mert Hanna felébredt!

Mi lehet Sammel? Az Õ Hannája is mostanában 1 éves!

Kép
seriff

ha a fűben másznak akkor azt hogy lehet kihozni a ruhából????? Ebbe bele sem godoltam....

Nana, nagyon gondolunk Rátok! Kép Reméljük, h. Dani könnyen átvészeli.
birolili

Lili,még nem került mosásba a tegnapi naci, de majd beszámolokKép!

Kép
seriff

Sziasztok!

Csak az aktuális oldalon futottam át.. Samék rendben vannak, csak a gépüket javítják! Megvolt a szülcsinap is! Hannus beszél, lépeget! Nagyon ügyes picilány! Bogika is jól van! Nekik is nemsokára készen lesz az emeletes ágyuk! Kép

Bálcsi fogzik, de a foga még sehol... A nyála mostmár joban ömlik, mint eddig, híg a kakija, és néha jól belázasodik.. nyűglődik éjszaka is..
De sokat dumál, mindenhol feláll, kapaszkopdva lépeget, mindent lepakol, ahova csak tud, felmászik, és nagyon anyás napok óta.. Kép
De végre ismét hajlandó mást is elfogadni, mint az anyatejet! Hétvége óta.. Kép

Remélem Danus jól tűrte a műtéte, és könnyen átesik a lábadozáson is!
Pillééknek gyógyulást kívánok!
Kob
Édesek a lányok! Hogy élvezi Mesike a hintát?!? Kép
Lehet, hogy nekünkis ki kéne próbálni Bálintkával?? Kép
Majd ha tehetem visszaolvasom az elmaradt oldalakat is...
Puszi mindenkinek! Kép

KépKép
mino

Sbea,
nagyon szereti a vizet.Már a medence széléről merülünk.Még egyenlőre látok egy kis rémületet az arcán,mikor felültetem,de nem sír csobbanás után,szerintem azt is megszokja.Csapkod,rúg-kapál össze-vissza,úgyhogy csupa víz vagyok tőle én is.KépKép

Balim,Erszényes,
köszönjük a gratulációkat!

Mino,
mi is fogzunk.Andrea napon kibújt az első,alsó.Eddig még nagyobb gond nincs belőle,kicsit nyűgibb.A múltkori vaklárma volt.Pongi szerint csak faggyúmirigyek.Le voltam döbbenve.Pedig tanultam anatómiát,és beszédszervek kórtanát,de ilyenről még nem hallottam.Kép

Nana,
fel a fejjel!Ennek is vége lesz egyszer!Szerintem hamar elfelejthetitek az egészet!
Ez "Magyarország legjobb kórháza"!Mivé lesz a világ dicsősége?!Akkor ennél csak rosszabbak vannak!?KépKép
mrege

Sziasztok!

Sbea,
szerintem Lilinek ez lesz a legjobb vizsgálata, mert én egy deci almalénél nem adok neki többet nagy bánatára, most meg kettőt is ihatKép

Ma kipróbáltattam Lilivel az alma-krumplit, ez az első, amiben nem csak gyümi van, hát a fél üveg után már nem mertem neki többet adniKép

Nana,
én három évesen törött lábbal feküdtem a kórházban, akkor még szülő nem lehetett bent, de a mai napig emlékszem, hogy combig gipszelt lábbal hiába szóltam, hogy pisilni kell, nem segítettek..., a mandulámat már a Honvédban vetette ki anyu.

Lili,
akkor vasárnap ráveszem a Szlávát, hogy menjünk. Bár dolgozni akar...vasárnap...tiszta egészségtelenKép
Holnap megyünk Lili keresztelői beszélgetésére, mit kell ott csinálni? Vagy csak hallgatni, amit mond a pap bácsi?
Emlékszel úgy jó két hónapja feltettél Zsófiról egy képet, amin pancsizik, és fogja a kacsát, akkor irigykedtem, hogy már ilyeneket tudtok, és most nézd mim van nekem...Kép

Kép

És a legújabb tudomány:

Kép

Tegnap megrendeltem az etetőszéket is az Interstore-ról, olyan jó érzés volt rányomni a megrendelés gombra, ma is összekente a babakocsit a kajcsival, már csak keddig kell kibírniKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mindenkinek köszi a drukkolást.

Most értünk haza, megjött a mami, ma is ő alszik ott.

... a lényeg: Dani jól van!!! Kép Kép

A mütét után persze nagyon rossz volt végignézni a vergődését, sírását, felorditásait...Kép de a lényeg hogy jól van. Kép Kép Szerencsére nem hányt, így korábban ihatott és ehetett is.
SAjnos "kedves" szülőknek köszönhetően összesen 1 órát tudott csak aludni. Kép de nagyon erős gyerek du-án 4 óta csak fal, enne szegény állandóan Kép

Tényleg játszik, ugrál, be nem áll a szája... Kép
és ez a lényeg, de nekem biztos kell egy kis idő, amig "megemésztem" ahogy ma láttam szegényt. Kép

Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana: nagyon örülők hogy Dani átesett rajta és jól van! Kép
Igen, ez neked a nehezebb mert ő nem nagyon fog emlékezni rá.De a lényeg hogy mostmár nem lesz ettől beteg. Kép

Nálunk Janika extranyügi volt délután, szinte óránként kért enni, de sztem az a baj hogy mostanában sok jön vissza neki és emiatt nem elég ami a pociban marad. Még jó hogy bírom tejcsivel Kép

Lina: Milyen ügyes Lilibaba Kép, most én irigykedem... Kép

Na mgyek megint sír... Kép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.

Örülök Nana, h. túl vagytok rajta és ilyen jól van már Dani!!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Örülünk, hogy KisDani jobban van. KépKépKép
Lilike csoda ügyesen teszi szét a lábait KépKép

ma egész délután csavarogtunk. Votunk babalátogatóban, kimentünk Lakitelekre Tiszát nézni, meg voltunk főtéren fagyizni és megvettük Lilla sszülinapi ajándékát. Lásd: kép.

Mrege!
Mi mostanában sajnos nem járunk úszni. Sajnos a téli időszakban egyszer megbetegedett Lilla és akkor kimaradt egy pár úszás, aztán megbeszéltük, hogy nyárig pihentetük a dolgot, mert sajna a telet 3 torokgyuszival vészeltük át. Nyáron majd a 2 méteres medencében fogunk fejeseket bemutatniKép

Ser!
Hát az csak úgy az igazi, ha van alja. Remélem jövő hét végére meglesz, és akkor majd rakok fel képet.

Roz!
asztalosod? Én ma tudtam leadni a rendelésed. Holnap ha minden igaz válaszol rá a srác, talán még sz.géppel rajzol is neked vázlatot. Ez nem tuti.

Apropó! Ilyen szép időben hogyhogy nem lehetett találkozni senkivel a főtéren 4-5 között? Merre bujkáltatok?Kép

Az új harci járművem:

Kép

Ez az új tévénéző székem:

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Nana,
nagyon örülök, hogy minden rendben Kép. Rendben lesztek most már. Sajnos a kórházban tényleg képtelenség aludni Kép.

Erszényes,
szegény pici, biztos ez a hülye idő. Ma Eszti megint alig aludt, pedig most pár napig nem volt gond. Tényleg jó, hogy ilyen sok a tejcsi, ügyik vagytok Kép.

Lina,
nem semmi terpesz Kép. Látom Lili evőbajnok lesz. Bezzeg mi Kép Kép.

Ser,
bogyók beszerezve, a gyógyulás útjára léptem. Viszont Eszternek sűrűsödött a váladék az orrában és megint jobban köhög Kép. Édes lehetett Hanci a fűben Kép.

Pille,
hogy van a kis bárányosod? Orsi orra?

Mrege,
gratula a foghoz Kép.

Mino,
Bálcsi vitézről kérünk képet.

Roz,
Adri a kis gondoskodó, nagyon édes Kép.
balim

Sziasztok!

Csak röviden...

Nana,
örülök, h túl vagytok rajta és jól van Dani! Az előzmények...Kép Előző napi bentalvás...sztem sincs értelme...vagyis van, de...
Fura, h ilyen bunkók voltak, amikor én ott voltam, akkor nagyon normálisak voltak a gyerekekkel. Akkor volt apuka is, aki a kislányával aludt a férfi kteremben. De a lényeg, h holnap jön haza Danus és minden oké!!!

Roz,
Neked akartam még írni, h én be fogom adatni a bárányhimlő elleni oltást. Ha van időd, nézz be ide: www.baranyhimlo.hu Kérdezni is tudsz valóban hozzáértő, ezzel foglalkozó embertől.

Dóra,
látod, mondtam én! Mi is így jártunk, 2 nap alatt eladtuk a lakást. Előtte meg...

Lina,
sokkal-sokkal szebb már Lili pofija, alig látszódik már a tűzfolt, ugye?

Betegeskedőknek jobbulást kívánok!

Kép
sygnum

Bea,
akkor elkerültük egymást. Mármint a főtéren. Roziékkal voltunk ott, meg Seriffék is ott voltak. Szerintem 4 körül mentünk el. Sőt, akkor harangoztak, így bizti. Sajnálom, megnéztem volna Lilla új járgányát, nagyon tetszik Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Pöttyös Flórát annyira elkülönítettük Orsitól, hogy elvitte István a nagymamihoz. Így mindenki jól járt. Imádják egymást, nekem meg könnyebb az Orsival, aki szinte egész nap kézben volt. Kis szortyogóm csak 10 perceket aludt egy szintén nem alvós éjszaka után. Most viszont este 10-től aludt 5-ig, akkor evett egy kevesett és még most is nyomja a szunyát. Nagyon ki volt szegénykém.
Flóra a pöttyök ellenére jól van, élvezi a kényeztetést.

Kobudo,
amikor hazajöttünk Orsival a kórházból, Flórát óriásinak láttam. Mintha 4 nap alatt megnőtt volna. Csak azon csodálkoztam, ha ilyen nagy, hogy lehet ennyire zaza néha. Hogy-hogy nem fogad szót stb. Pedig ugyanaz a szélvész kisasszony maradt, csak nekem kellett néhány nap, hogy megszokjam. Már látom, hogy az első időkben túl sokat vártam tőle.
Csajszik nagyon helyesek, csinosak. Látszik, hogy jól elvannak egymással.
Flóra is imádja a kistesót. Napi teendői között odalép Orsihoz és van neked egy puszim felkiálltással megpuszilgatja. Kép

Dora,
nagyon jó helyen lesz a lakásotok. Tényleg nagyon csendes utca, de egy pillanat alatt ott vagy a belvárosban.

Bea,
szupi Lilla triciklije. Kép Látszik, hogy élvezi!

Lina,
Lili a kis laza csajszi Kép

pillle

Pille,
igen, én is így voltam vele, tényleg hirtelen "megnőtt". Csak ezt nekik nehéz feldolgozni. Mostanra (meg persze hamarabb) rendeződött a helyzet, tényleg imádják egymást. Kamilla ma jön haza, többször elmondta a telefonba, hogy mennyire hiányzik neki Emese, és viszont, csak Mesi nem mondjaKép
Jó, hogy sikerült elkülöníteni a csöppeket...

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Megjöttünk a börzéről, már itthon vagyunk 3óra óta....és olyan sok gyönyörű kisruhát vettem...még tudtam volna...Kép annyira szépeket találtam...megvan Zsófi nyári ruha készlete....és még apa is elégedett volt a termésemmel. Kép
Zsófi szegény egész nap nem aludt semmit, és most 5óra óta alszik...már a kiságyában van, de eddig a kezemben aludt. Sztem elmarad a fürdés is. Mióta nagyon ügyesen pörög, azóta nem sokat alszik napközben...és mióta minden érdekli. Pénteken Erszényessel és Mini Janikával sétáltunk, és hát nem aludt akkor sem...pedig Zsófi híres a jó alvókájáról...és ma sem aludt szinte semmit. Érdekli a cipője, érdekli a hordozón az a kis csavar, érdekli az autó plüss kárpitja...minden. Kép És olyan jó mindent megnézni. Nincs idő aludni. Tehát most már Zsófi sem alszik napközben. Kép

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!
Kob, itt van a pelusotok, majd valahogy eljut. Kép

Cukker, mégegyszer bocsi, de nektek már nem tudtam hozni, mert apa kiment Zsófival, Zsófi nem bírta, én meg tele voltam. Ne haragudj nagyon sajnálom.
birolili

Sziasztok!

Ma mi is kirándultunk, nagyiztunk egy kicsit, most kellett menni a keresztelői megbeszélésre. Kicsit érdekes volt, aranyos volt a pap bácsi, csak rá akart engem is venni a keresztelkedésre.

Lili,
az én Lilim meg délután fél egytől fél négyig aludt, és ma már kétszer is négy óránként evett.
Remélem hétfőn is kibírja a vizsgálat előtt.

Én tegnap a Tesco-ban tudtam volna otthagyni a fél fizetésem, nagyon sokféle aranyos nyári ruha van, mindegyik szinte fiú és lány színösszeállításban, és minden méret volt még.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lili: örülök, hogy sikerrel jártatok!! Kép Én is úgy várom hogy mehessünk vávrolgatni Janikának!!

Nálunk Janika tegnap éjjel 10 től 5-ig aludt és ma egész nap is. Ugyogy ma mindent meg tudtam csinálni, pörögtem egész nap az elmaradt dolgokkal. Kép

Na megyek mert fürcsizik hamarosan, hallom már ébred Minike.

KépKép
erszényes

LILLA

Sziasztok!

Hát ma nem nagyon volt aktív a net.
Ma mi is kint voltunk egész nap. Először füvet nyírtunk, meg kapáltunk apával, aztán kigyalogoltunk röpimeccsre. Én persze az egész utata végig aludtam, de mire kezdődött a meccs már felébredtem és végig tapsoltam a fiúknak.Kép

HOLNAP LESZEK 19,13-KOR EGY ÉVES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

KépKép
KépKép
sbea

én holnap valószinüleg nem leszek...úgyhogy kicsit előre, de legalább elsőként Kép...
NAGYON HAPPY SZÜLINAPOT KICSI LILLA!!! Kép

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok

seriff
örülök ( igaz csak futtában Kép ) hogx megismerhettelek hanna nagyon gyönyörű babóca élőben is Kép

bea+zsolti +lillácska

nagyon-nagyon sok boldog szülinapot Képsok szép ajándékot és jó bulizást
zsolti asztalos azóta sem hívott.... hétfőn felhívom mostmár

ennyire futotta az erőm megyek lefekszem

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nagyon boldog szülinapot kicsi Lilla! KépKép

pillle

Sziasztok!

Lillácska,
Sok boldog szülinapot kívánunk mi is neked!!!!

Syg,
Lili tűzfoltjai még látszódnak, főleg a jobb oldalán az orrának. Hol jobb, hol rosszabb, az arca szebb, de konkrét kozmetikai útmutatót adott a doki a bőréhez, hogy mikor melyik kencével melyik részét kenegessükKép

Jaj, nem is mondtam, hogy szerdán a kórházban azt mondták, hogy Lili gégéje valószínű egy éves kora körül ugyanolyan lesz, mint más babáé, mert már alakul neki.Kép

Pille,
Orsi nem aludt, hogy ilyen korán írtál?

Nana,
otthon vagytok már? Hogy van Dani?

Ma délután kipróbálom az arborétumot, olyan 2-3 fele megyünk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Lillácskának nagyon boldog születésnapot kívánok!!!! Kép

Lina:
örülök, hogy lili gégéje alakulóban van. Kép
Ezek a tűzfoltok a gólyacsípések? Mert nekünk csak egy picike van Janika tarkóján de én nem csinálok vele semmit, meg halványodott is már sokat. Ezek mitől alakulnak ki?

Lili: mondtad hogy arjam meg hogyan aludt Janika a nagy alvásai után amikor sétáltunk. Hát az éjszakai 6-7 óra alvás megcvolt akkor is csak du. volt nyűgöske nagyon. Ugyhogy nem hagyom hogy ekkorákat aludjon egyfolytában, hanem keltem enni mostmár napközben, ne keverje össze a nappalt az éjszakával. Kép
Most is jó volt mert 10-től 4 ig aludt. Csak az a baj hogy utána a következő etetésig gagyarászott a z ágyrácsoknak. Pedig a játékokat levettem éjszakára... Kép Kép Kép
Nálatok Zsófi alvókája megjavult?

Na megyek mert most van egy kis időm vasalni...

Szép vasárnapot mindenkinek!

KépKép
erszényes

Erszényes,
igen, ami a tarkóján van, az a gólyacsípés. Nem is kell vele semmit csinálni, csak Lilinek sok van. Hivatalosan kapilláris tágulat, egy ér helyett nagyon sok van egy adott helyen. Amíg ez a test, fej, középvonalában van, mint pl. a tarkó, addig nem baj, de ha valamerre húzódik, akkor figyelni kell rá, mert belsőszervi bajra is utalhat. A hugom barátnőjének pl. a vállán volt, és egy éves korában lebénult tőle a keze. Aztán lelézerezték neki, és újra tudott mozogni. Még azt mondták, hogy idegrendszeri túlérettség jele lehet, de hogy ez pontosan mit jelent...?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Bea,
Lillának nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk! Nagyon gyorsan eltelt ez az év!
Kép

Mino,
utólag: boldog névnapot!
Kép

Kép
sygnum

Lilla, Boldog Szülinapot! Hihetetlen, h már egyéves vagy!

Mino! Boldog Névnapot!

Kép
seriff

Beáék, Mi is mégegyszer Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk! Hogy sikerült a buli?

Mino, én nem is tudtam, hogy volt névnapod, de akkor én is, mi is Kép , utólag is Nagyon Boldog Névnapot kívánunk! Kép

Volt vki a Főtéren ma? Nem találkoztunk senkivel. Kép
birolili

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a névnapi köszöntéseket itt, és a sok sms-t! KépKépKép

Mi voltunk egy kicsit a főtéren is..
(viszont pénteken Bálcsikával kisétáltunk az arborétumhoz + vissza, de senki nem volt ott... Mostmár tudom, a főtéren lebzseltetek! Kép

(úgy látom, már csak Bálint éjszakai alvókája igazán problémás...de majd csak elkezd javulni mint Leona és Eszti is...KépKép

Szép álmokat, puszi mindenkinek! Kép
képeket talán holnap..

KépKép
mino

Kicsi Lilla boldogságos első szülinapot kívánok!

Mino, utólag kívánok nagyon boldog névnapot!
balim

Mino,
láttunk Benneteket pénteken 6 óra körül a baleset miatti kerülőúton ám! Roziéktól jöttünk haza, Te pedig telefonáltál!

Lilla,
Boldog Első Szülinapot!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket.

Megvolt az ebéd, torta is elfogyott.Kép Lilla nagyon jól érezte magát. Rendesen 120-al pörgött.Sok szépet kapott. Tőlünk volt a tricikli, kapott még ruhát, csúzdát, homokzó majd később lesz kész.
Teszek fel pár képet:

Ebben a szoknyában jelentem meg a szülinapomon:

Kép

A két tortám:

Kép

Volt nagy tüzijáték is:

Kép

Megettem a tortát:

Kép

Remélem Mino megengedi, egy pár hete készült Bálint kép:

Kép

Jó Éjszakát

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok,

Bea,
naggyon édes Lilla, különösen a bódult tortaevős kép... Hihetetlen, hogy már 1 éves!

Lili,
nagyon köszönöm a pelusokat, délután otthon vagytok? Elmennénk érte, majd hívlak, hogy mennyi pénzt vigyek pontosan, jó? 1 körül megyünk be, de később is tudunk menni hozzátok, van dolgunk bőven.

Kép

Kép
kobudo

Bea, nagyon jók a képek, és gyönyörűek a torták! Kép

Kob, jó a délután, hívj nyugodtan. Kép
birolili

Lilla, hát mit tettek a tortádba, hogy így bekábultál Tőle?Kép

Bea, nagyon édesek a képek, biztos, h nagyon boldog ünneplés volt!(a Baumaxos homokozó nagyon gáz, megnéztem élőben)

VirágszagolásKép

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: