Sziasztok, Lányok!
Megjöttem végre a 3napos oktatásról, és mostanra sikerült kiásnom magam az összegyûlt munka alól.
ANDY,
mélt megkaptam, igyexem válaszolni is

!
PANKA,
szívbõl gratulálok! Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel! Vigyázz magatokra!
NIKIE,
az nagyon jó lesz, ha le tudod forditani a holdnaptáros dolgot, mert engem is nagyon érdekel, viszont egy kukkot se beszélek németül (jól rémlik, hogy német nyelvû az eredeti?).
KHJUTKA,
jelentkezhetnék az egyik adag Clostira? Ugyanis a köv. ciklusra a doki nem irt fel, de szerintem kéne, és még szabin van. Majd még kitörpölöm...
DORIS,
Te vagy a csapat lelke, mindenki belõled merit optimizmust

!
ZSUZSU,
jó pihenést Fr.országban! És nagyon vigyázzatok az úton!
EDELWEISS,
szoritok nagyon, várom a hétfõt

!
MARCSI és LUJZA,
mi újság veletek?
Velem most annyi a szitu, hogy tegnap megettem az utolsó Clostit, szintén tegnap megkaptam a 4. Gynevac-ot, remélem, ezek használni fognak. Hétfõn a szegedi klinikán egy kicsit kiakadtam. Az alaphelyzet az volt, hogy a doki 3. napi vérvételt irt elõ, ez nekem "természetesen" vasárnapra esett. Megbeszéltem a klinikáról a labórból egy nõcivel, hogy a barátnõm leveszi vasárnap a vért, lehûtöm, hétfõn reggel viszem, az tökéletes lesz. Erre hétfõn (valszeg egy másik) ápolónõ jól letolt, hogy minek raktuk rögtön hûtõbe (nem is úgy volt, de mindegy), hogy fogják tudni õk ezt megvizsgálni, stb, stb. Erre mondtam neki, hogy akkor vegye le most, az már nem jó, mert szedem a Clostit, szóval tök pipa voltam. Aztán vártunk egy csomót az andrológián, már mindenki bement elõttünk, a doki is majdnem elment már, mire behivták a páromat. Õ viszont tök kibüszkülve jött ki, hogy majdnem 6 ml-t produkált! Megdicsértem, hogy milyen aranyos, hogy ilyen tortúrának veti alá magát, mire õ tök nyugodtan azt válaszolta, hogy ez természetes, nem? Szóval most itt tartunk, a klinikán a véreredményt nem mondják meg (hogy miért???), párom eredménye hétfõn lesz meg, azt csak kézbe adják ki. A Closti jól megemelte az alaphõmet, 36,8-ra, és éreztem/érzem a petefészkeimet is. Szerintetek a Closti hatásától függetlenül ehetem a Maca-t vagy inkább hanyagoljam? Vagy inkább a gyógyteát igyam?
Na, befejezem kisregényem, hosszúra sikeredett, bocsika. Lehet, hogy nemsokára elmegyek haza, de azért még beköszönök.
Pussz mindenkinek!
KnéRita