A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lanyok!

Lehet hogy a ferjecskekkel van a gond?Kép Az enyem is allandoan 16-18 orakat dolgozik egy nap, pl mostanaban isKép Ja es erre meg mult szombatra is beugrott neki egy melo, delelott 11-tol masnap hajnali 4-ig csinalta, aztan meg fel 6-kor kivitte a hugomat a repterre. Hat nem irigyeltem szegenyt....es igy raadasul a hetfot is ugy kezdte mint a mosott kakiKép Le kene mar allitani oket....paromnak is megmondtam, ha meglesz a baba, ezekrol mondjon am le, nem magamnak szulom ezt a gyerkocotKép

orsoly
orsoly

Azt hiszem Erazmusz jövõ héten már lesz.

Nikie!
Miért vagy rosszul? Jobbulást.
Persze a vizsgálatoknak is van elõnye, már én is úgy ismerem a szervezetem hogy tesztre sem kell költenem, helyette jó sok drága gyogyót szedek, meg állanóan szurit döfnek a senekembe.
Én így visszagondolva bosszús vagyok, mert amikor még én is az esküvõmre készültem elmentem az Optimális Családtervezési Központba hogy megnézzék, hogy voltam e már rubeolás,aztán na jó van mondom csináljuk végig a felkészülési programjukat is. Hõmérõznöm kellett, volt vérvétel is, de csak nem derült ki a hormonproblémám, és a vetélésemet sem tudtak megelõzni. Szóval már azt bánom, hogy akkor "táncba vittek". De én amúgy aggódos, meg ilyen precízen tervezõs típus vagyok, elég nagy büntetés ez nekem.
Aki teheti ne legyen ilyen.

Marcsi
Marcsi

DorisKép

Sajna a nõgyógyim nyaralKép Dehát õ is ember, megérdemli a pihenést.
Július végéig van szabin, aztán meg mi megyünk elsejétõlKép
Mindenesetre ha hétvégéig nem múlik a vérzésintenzitásakkor felhívom a mobilján.

Pussz: Ildi
hercegné

Gitta!
Hova mentek Olaszországba! Én imádom, a férjem nem annyira és már nagyon unja is, úgyhogy idén ki kell hagynunk.

Orsoly!
MOndjuk én is szeretném, hogy a gyerek meg a férjem ne fényképrõl ismerjék egymást, de még féltem is nehogy szívinfarktust kapjon, mert akkor nem hiszem hogy tudna úgy élni utána hogy no stressz, nyugis munkahely, séta, egészséges táplálkozás, no cigi, és aztán jönne a következõ infarktus...

Hú látjátok már megint mennyire aggodalmaskodó vagoyk, szörnyûek ezek a gondolatok, szabadítsatok meg tõle.

Marcsi
Marcsi

NikieKép

sajnálom, hogy rosszul érzed magad, jobbulást.

IldiKép

Te szedsz valamit? Closty-t vagy hasonlót? Elõtte elõfordul barnásozás nálad?

Edit
Edith

Zsuzsu!
Biztos beengednek egy ilyen bizalomgerjesztõ hölgyet, de lemegyek érted, hogy ne kóvájogj. Hánykor jössz? Utána menjünk el a falafelbe (Orsolynak is tetszett) and then let's call it a day.

Marcsi
Marcsi

EdithKép

Semmit nem szedek. Januárban hagytam abba a fogamzásgátló stedését.
2 hónappal ezelõtti ciklusosmban a 22. ciklusnapon volt 1 napig tartó barnás valami, de aztán elmúlt és pont a 30. napon megjött rendesen.
Most a 37. napra jött meg (elõtte pontosan 30 napra) és valami nagyon nincs rendben.
Mielõtt hétfõn megjött volna, elõtte szombaton teszteltem.
Nem vártam csodákat, mert a hõm is lenn volt, úgyhogy tudtam meg fog jönni.
De most nagyon fura, hogy egyik nap nagyon sok a vér, aztán másnap semmi szinte, aztán a köv. nap megint ömlik belõlemKépKépKép

Pussz: Ildi
hercegné

Sziasztok Lányok!

Edith
Gratula a vizsgádhoz! Ügyi voltál ám nagyon! Kép

Dudus
Üdv körünkben. Kívánom ne maradj sokáig bentlakó. Kép

Velem az a hír, hogy nincs semmi hír pillanatnyilag. Bevallom félek a holnapi teszteleéstõl. Mert mi van akkor, ha nem azt mutatja, amit látni szeretnék? Na majd meglátjuk. Ha nagyon nagy lesz a csend, akkor a sebeimet nyalogatom. Kép

Mit gondoltok? Nem lenne jó, ha kiegészítenénk a táblicskát mág egy rublikával, ami a ciklusok átlagos hosszáról szólna? Mert kinek hosszabb kinek rövidebb. Viszont legalább tudnánk, hogy kinek mikor kell úgy igazán drukkolni. KépKép

Íme a mai vízállás jelentés:

Kép
Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Doris!
Majd holnap küldöm, nincs nálam most! Köszi!

Zsuzsu!
Sajna így is kevés a hely! Kép Pedig én mindenkit magammal vinnék, de sajnos a kocsink nem akkora, mint egy busz! Kép

Marcsi!
Bibione eddig a terv, de még változhat!

Nikie!
Jobbulást!

Üdv:
Gitta
gitta

Na ugye milyen jól tudok a fõnöktõl babanetezni, aranyos a mi apánk. A teát azért csészében vittem be neki, nem cumiztattam meg. Azért elég sok a telefon, és az sem mindegy ki mikor kapcsol, melyik fõmufti vár a másikra, stb. Szerencsére nem túl nyûgös fajta, és a fogacskája sem most nõ, úgyhogy nem nyûgös, nem sír sokat, elvan csendben a szobájában (húha én már kezdek becsavarodni.)
Marcsi

Gitta!

Hát az szuper, elég közel van, le lehet egybõl vezetni, mondjuk sok a német, én meg olaszul beszélek.
Marcsi

Ildi
Nézets meg magad minél hamarabb orvossal. Az tényleg nem normális amit a szervezeted most mûvel.

Edelweiss
edelweiss

Marcsi!Ha sikerul megszabadulnod valaha a rossz gondolatoktol, akkor aruld majd el nekem is, hogy csinaltad. Mert en is teljesen tonkreteszem mar magamat, s ha igy haladok, akkor a paromat is. A barnasozasom is lehet, hogy ettol az allando stressztol es idegeskedestol van. S mindezek melle meg iszonyu turelmetlen is vagyok.

Zsuzsu! Gyonyoru helyre mentek. Gondolj majd rank is, akik itt szenvedunk az irodaban.

Edit! Ha itthon akartok menni csak nyaralni es nem ragaszkodtok a varoshoz, hotelhoz, viszont szeretitek a csendet,nyugalmat, akkor nagyon tudom ajanlani a falusi turizmust. Mi mar tobb helyen is voltunk az orszagban es nagyon jo tapasztalataim vannak. Ha van mar konkret elkepzelesetek es tudok barmiben segiteni, csak kerdezz! Mi az orszagnak szinte minden pontjan voltunk mar. Es kulfoldon is sokfele, de mindig az olcso megoldasokat kerestuk. Nagyon izgo-mozgo emberkek vagyunk mind a ketten, viszont a penzunket be kell osztani.

Andi
andi28

MarcsiKép
Jó lenne elmenni abba a falafel-be, csak el kell ugranom még a nõvéremhez. De, ha jól belegondolok, oda elugorhatnék most is, aztán mehetnénk délben ebédelni.
Na így jó lesz, ezt megbeszéltem magammal.
Ha visszajöttem, jelentkezek telefonon, jó?

Kedves vagy, hogy bizalomgerjesztõ hölgynek neveztél.Kép
Csak attól tartok, hogy ha Nálatok is van olyan bizotnsági átjáró, a sok mindentõl, ami a táskámban van, beriasztok és akkor majd azt hiszik, hogy tele vagyok pisztollyal.Kép

EdelweissKép
És én pont most nem leszek netközelben, amikor Te tesztelsz!
Annyira izgulok ám Miattatok. (Nem szeretnék semmit elkiabálni, ezért ezt csak zárójelben mondom és nagyon halkan, de nekem nagyon jó elõérzetem van) Jujj, nem mondtam semmit.Kép Nagyon-nagyon drukkolok! Hajrá Pöttömke!Kép

GittaKép
kellemes nyaralást nektek is. Bibione nagyon szép hely, aki ott volt, mind áradozott róla.

IldiKép
Szerintem is mindenképpen kérdezz meg errõl egy orvost, mert ez tényleg furcsa mensi volt.

AndyKép
Ha akarnék se tudnék 2 hétig nem gondolni Rátok, szóval gondolatban velem lesztek.Kép
Ez a falusi turizmus biztos nagyon klaszz. A legtöbben nem is tudjuk, hogy milyen szép helyek vannak Mo-on.

Puszi:Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok !

Gitta
A chello nagyon jó, mi nem bántuk meg. Bár a havi díj elég húzós, de ezért cserében korlátlan és gyors.
Tavaly mi is Bbibione-ba voltunk 2 hetet, egy ottani utazasi irodat hívtunk fel közvetlenül (Boreal) és egy magyar csaj intézte a szállást. Ha kell a telcsije szólj !

Nikie
Szerintem csináltass kenet vizsgálatot, és kiderül, hogy a barnás az progi-e vagy gyulladás.

Cateye

Cat
Kép
cateye

Nem baj Zsuzsu, csak mosolyogj rájuk.

Én olyan 1 órára gondoltam.

Marcsi
Marcsi

EdelweissKépKép Drukkolok ezerrel...KépKép
GittaKép
Akkor elég ha csak hétfõn küldöd mert én hétvégén nem vagyok gépközelbenKép
IldiKép
Esetleg hívd fel a korházat ahová jársz hisz ott is el kell, hogy lássanak és az orvosod látatlanban úgysem tud mondani semmit szabi alatt viszont nem tud megnézni.Kép
MarcsiKépKép

Puszi: Doris
doris

AndyKép

Fontos lenne, hogy vízpartra menjünk. Szeretünk néha horgászgatni, aztán meg megenni a halatKépKépTudsz valami jó kis helyet egy kis tisztavizû tónál, ahol lehet fürdeni is?
Jó a csendes hely, a nagyvárosi levegõt sokáig nem bírjuk.KépKépAz persze nem baj, ha van város is a szomszédbanKépKép

EdelweissKép

Nagyon szorítok ám nektekKépCsak pihizz még sokatKép

IldiKép

Tényleg jobb, ha orvos is megvizsgál. Menj el, jó?

Puszi, Edit
Edith

Sziasztok, Lányok!

Megjöttem végre a 3napos oktatásról, és mostanra sikerült kiásnom magam az összegyûlt munka alól.

ANDY,
mélt megkaptam, igyexem válaszolni is Kép!

PANKA,
szívbõl gratulálok! Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel! Vigyázz magatokra!

NIKIE,
az nagyon jó lesz, ha le tudod forditani a holdnaptáros dolgot, mert engem is nagyon érdekel, viszont egy kukkot se beszélek németül (jól rémlik, hogy német nyelvû az eredeti?).

KHJUTKA,
jelentkezhetnék az egyik adag Clostira? Ugyanis a köv. ciklusra a doki nem irt fel, de szerintem kéne, és még szabin van. Majd még kitörpölöm...

DORIS,
Te vagy a csapat lelke, mindenki belõled merit optimizmust Kép!

ZSUZSU,
jó pihenést Fr.országban! És nagyon vigyázzatok az úton!

EDELWEISS,
szoritok nagyon, várom a hétfõt Kép!

MARCSI és LUJZA,
mi újság veletek?

Velem most annyi a szitu, hogy tegnap megettem az utolsó Clostit, szintén tegnap megkaptam a 4. Gynevac-ot, remélem, ezek használni fognak. Hétfõn a szegedi klinikán egy kicsit kiakadtam. Az alaphelyzet az volt, hogy a doki 3. napi vérvételt irt elõ, ez nekem "természetesen" vasárnapra esett. Megbeszéltem a klinikáról a labórból egy nõcivel, hogy a barátnõm leveszi vasárnap a vért, lehûtöm, hétfõn reggel viszem, az tökéletes lesz. Erre hétfõn (valszeg egy másik) ápolónõ jól letolt, hogy minek raktuk rögtön hûtõbe (nem is úgy volt, de mindegy), hogy fogják tudni õk ezt megvizsgálni, stb, stb. Erre mondtam neki, hogy akkor vegye le most, az már nem jó, mert szedem a Clostit, szóval tök pipa voltam. Aztán vártunk egy csomót az andrológián, már mindenki bement elõttünk, a doki is majdnem elment már, mire behivták a páromat. Õ viszont tök kibüszkülve jött ki, hogy majdnem 6 ml-t produkált! Megdicsértem, hogy milyen aranyos, hogy ilyen tortúrának veti alá magát, mire õ tök nyugodtan azt válaszolta, hogy ez természetes, nem? Szóval most itt tartunk, a klinikán a véreredményt nem mondják meg (hogy miért???), párom eredménye hétfõn lesz meg, azt csak kézbe adják ki. A Closti jól megemelte az alaphõmet, 36,8-ra, és éreztem/érzem a petefészkeimet is. Szerintetek a Closti hatásától függetlenül ehetem a Maca-t vagy inkább hanyagoljam? Vagy inkább a gyógyteát igyam?

Na, befejezem kisregényem, hosszúra sikeredett, bocsika. Lehet, hogy nemsokára elmegyek haza, de azért még beköszönök.

Pussz mindenkinek!

KnéRita
knérita

Rita!
Úgy tûnik lemaradtál: sanos van két negatív tesztem. Még ne jött meg rendesen. nyaralás elõtt szeretnék elmenni ultrahangra, hogy minden rendben van-e mert olyan furcsákat érzek.

Marcsi
Marcsi

Huha, Edit, most megfogtal. De gondolkozom, hogy jartunk-e ilyen helyen. Egy biztos: en meg sosem horgasztam.
Egyebkent van egy ingyenes orszagos falusi katalogus kiadvany, tele cimekkel, kepekkel es informaciokkal a hazakrol. Azt nem tudom, hogy hol tudnad megszerezni es sajnos nincs itt bennt nalam az enyem, de ha valasztunk valami helyet, ami erdekelne benneteket, akkor szivesen kuldok faxon vagy e-mailben infot a hazakrol. Megis melyik kornyek erdekelne? Velencei-to, Ferto-to? Gondolom az Alfoldet mar ismeritek. Nincs semmi konkret elkepzelesetek? Egyebkent mi is mindig ugy voltunk, hogy 8-10 km-re volt varos is. Mert a falut is meg lehet unni egy ido utan.
Az ar egyebkent 1000-2000 Ft/fo/ej korul van, attol fugg, hogy milyen a haz.

Mi legutobb Szeged mellett voltunk. Nagyon szep helyen laksz Edelweiss! Remelem hetfon reggel nagyon jo hireket olvasok rolatok. Szoritok addig nagyon!

Andi

Andi
andi28

MARCSI,
a negativ teszt semmit sem jelent, ne csüggedj! Amig nem jön meg, addig van remény, ne add fel! Mikor indultok nyaralni? Szerintem az tök jó jel, hogy "olyan furcsákat" érzel. Hanyadik napon vagy? Én szoritok érted nagyon!

Cupp,

KnéRita
knérita

EditKép
Küldtem mailt!
Nikie
nikie

AndyKép

Ilyen tóra gondoltam. Mondjuk a Fertõ-tó. Jó lehet még a Pala-tó is. A Balcsi biztos drága.

De ha bármilyen olcsó helyet találnál nekünk a katalógusban, az jó lenne. Augusztus hó elejére mondjuk. A mailem: lantosedit@freemail.hu.

Puszi: Edit
Edith

Edith, Zsuzsu!
A másik Andi ajánlotta a falusi turizmust. Összekevertetek bennünket.Kép

Rita!
Akkor most nem vették le a vért?
Pont az andrológián dolgozik a dokim magánasszisztensnõje. Nekem õ szokta levenni a vért ott és nem a laboros. Hála istennek nem kell kivárnom a sort. Ott mindig olyan lassan haladnak.
Szerintem szedheted a kettõt együtt, mert a MACA az gyógynövény.

Puszi

Andy
Andy

NikieKép

Nem kaptam meg a mailt valami miatt. Elküldöd mégegyszer?Kép

Puszi, Edit
Edith

RitaKép
KösziKép Sajnálom a tortúrátokat... Most ismétlik majd a következõ ciklusban? A Párocskádnak GratulálokKépKép

doris

ANDY,
az általam vitt vért átvette a nõci, de hápogott, meg mondta, hogy ráirja, hogy hozott vérbõl van, nem vállalnak érte felelõsséget, stb. De az esetbõl okulva megfogadtam, hogy legközelebb (ha lesz) nem kavarok, megyek akkor, amikor van vérvétel és kész, legfeljebb a doki bekalkulálja, hogy mondjuk nem a 3. napon, hanem a negyediken vették a vért. És azt sem értem, hogy miért nem mondják meg telefonon az eredményt. Valami olyasmit makogott a nõ, hogy az nekem semmit sem mond, meg berakják a doktor úr fakkjába, majd õ fogja látni. Pedig marha kiváncsi lennék. Most már lenyugodtam, hogy ha nem volt jó a vér, akkor ott egye meg a fene, de akkor és ott nagyon pipa voltam.

Pussz,

KnéRita
knérita

AndyKép

BocsikaKépKép Szóval Andi28-nak szólt.KépKépKép

Üdv, Edit
Edith

Rita!

Jaja aranyos vagy, de elfelejtettem írni hogy terhességi tüneteket már hétfõ óta nem érzek, az megszûnt, úgyhogy ezek inkább félek nehogy másra utaljanak.

Szerintem is inkább jobb a 4. nap, ha már vasárnap zárva.

Marcsi
Marcsi

LányokKép

Olyan jó nektek, hogy néhányan ebédidõben együtt kajcsiztokKép Ilyenkor szeretnék én is Pesten, a közeletekben dolgozniKépKépNem szeretek egyedül enniKép

Egyszer csinálhatnánk egy talit, nem? KépKép
Edith

EdithKép

Ide is írhatom, úgyis szólhat a többieknek isKép

A nyaralásokkal kapcsolatos:
Pl. aki a tavakat szereti inkább, itt a Velencei-tó.
A Móló kemping egész jó!
Kb. 1100,-Ft/fõ/nap (összesen, ebbe minden benne van: sátorhely, adó, autó,strandbelépõ)
Mi ott leszünk(többen) aug.2-tõl.

Nikie
nikie

NikieKép

Ez nagyon jó ár!KépKépKép
Délután meg is beszélem a párocskámmal.

Jó étvágyat mindenkinek!

Edit
Edith

NikieKép

Jó lenne, ha Ti legalább jönnétek, sõt egy hétvégére talán a többiek is!
LányokKép
Nektek nem jó? Csinálhatnánk ott egy talitKépKépKép

Bárcsak lenne ott egy nyaraló, akkor mindannyiótokat meghívnám, ha tetszik a férjecskémnek, ha nem (persze õ is társasági lény, úgyhogy tetszene neki!)
De szerintem nagyon jó lesz, én szeretem a nomád életet, távol a zûrös fõvárostól. (Persze a tengert is szeretjük.)

Nikie
nikie

Bocs, a saját nevem írtam, EdithKép lett volna a megszólítás.

Nikie
nikie

CateyeKép GittaKép
A chello-ról nekem max. egy hangszer jut az eszembe, azt se tudom, mirõl beszéltek, én még leragadtam az ISDN-nél.Kép

AndyKép
Igen, bocs a keverésért.Kép

NikieKép
Lehet, hogy elkerülte a figyelmedet a múltkori üzim a holdnaptárral kapcsolatban. Szerintem csak akkor mûködik, ha valaki megrendeli a programot, ami 20 EURO.
Ha tényleg így van, akkor kár lefordítani, mert úgysem tudjuk használni, hacsak nem akarja valaki megrendelni.
De az is lehet, hogy csak én nem tudtam belépni a programba.

RitaKép
Nem lehetett túl jó ez a tortúra, de legalább a closti hat Rád.
Hát Rita, a Párod nem semmi teljesítményt nyújtott!Kép 6ml? El se akartam hinni.Kép Szerintem joggal büszkélkedhet.Kép Szerintem a closti + egy ekkora invázió és ott lesz a bébi hamarosan.Kép

MarcsiKép
Mindjárt hívlak. Amúgy én már nagyon éhes vagyok...

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Halihó! Kép
Hát, Ti aztán nem könnyítitek meg az ember dolgát!Kép Úgy látom, hogy ha egyszer lemarad az ember lánya a napi eseményekrõl, utána már esélye sincs visszaolvasni, annyi a hozzászólás!Kép Azért próbáltam nagyjából átfutni az utóbbi napok eseményeit, remélem semmi fontosat nem ugrottam át!
Elõször is Pankának óriási gratula a kisbabóhoz!! Nagyon boldog kismamaságot kívánok!Kép
Marcsi, Lujza!Kép Kiderült már végleg, hogy sikeres volt-e ez az inszem? Marcsiról olvastam, hogy valamelyik nap el volt kenõdve, de Lujzára nem emlékszem. Ha nem sikerült, akkor sem elkeseredni ám!!!Kép Lehet, hogy rám vártok?Kép Aranyosak vagytok, de nem sértõdök meg, ha beelõztök, úgyhogy hajrá!!Kép
Éva!Kép Sajnálom, hogy nem sikerült az elsõ lombik, de hidd el a második már biztosan fog! Már nem kell sokáig várnod a kisbabókra!Kép
Edelweiss!Kép Neked még nagyon drukkolok, meg Pöttömkének is, hogy kapaszkodjon továbbra is!+++++++++++++++++++++Kép
Zsuzsu, Gitta, Marcsi és mindenki, aki még nyaralás elõtt áll! Nagyon jó pihenést kívánok nektek!Kép
Doris!Kép Egyenlõre még nem kerestem új munkát, és szerintem lesz egy pár hónap munka nélküli pihi, majd meglátom, hogy alakulnak a dolgok. Remélem, hogy neked viszont nem kell kényszerbõl váltanod, ha meg igen, akkor ez a táppénzes dolog jó ötletnek tûnik, amíg nem akad valami biztos másik állás. Jó olvasni, hogy még ehhez is ilyen optimistán tudsz hozzáállni!Kép
Velem annyi a helyzet, hogy ma reggel már elkezdtem barnásan pecsételni, úgyhogy szerintem du-ra, vagy legkésõbb holnap reggelre megjön rendesen. Most nem ért váratlanul a dolog, mert sajna pont az esélyes napokon nem tudtunk együtt lenni a párommal.Kép Na, de sebaj, majd ebben a hónapban!Kép

Puszi mindenkinek!
Sien
Sien

Jaj, de bunyec vagyok!Kép Elfelejtettem megköszönni a gratulációkat, amiket a lánykérés alkalmából küldtetek! Aranyosak vagytok, és ígérem nem titkolom majd el az esküvõ idõpontját sem, ha már lesz valami konkrét dátum!

Puszi, Sien.
Sien

SienKép
De jó, hogy jelentkeztélKép Már úgy hiányoztálKép Jót tesz egy kis pihi az új munka elött, jól teszedKép Meddig dolgozol még itt? Ebben a hónapban egyébként én is belehúzok, mert a jó oldalam lesz a sorosKépKép Mostanában tele a város "Az életet csak mosolyogva érdemes élni" felíratú plakátokkalKép (Lehet, hogy nem pontosan idéztem, de a lényeg átjön...remélemKép )Szerintem elég találóKépKép
NikieKép
Én nem ígérhetek semmit, nálunk minden az utolsó pillanatban derül kiKép Ha tudunk megyünkKép

doris

Sziasztok!

ANDY,
sajna már nem tudok irni Neked, mert a párom jön értem, de majd hétfõn bepótolom, jó?

ZSUZSU,
tényleg remélem, hogy hatni fog a Closti, neked is felnyomta a hõdet? Vagy nem méred? Idõnként határozottan megkeveredek, biztos a meleg teszi Kép. Nagyon bizom benne, hogy hamarosan itt a bébi, már nagyon várjuk! Én nem tudom ám az átlag mennyiségeket, a 6 ml az soknak számit?

MARCSI,
sajnálom, hogy már nem érzed a tüneteket, de ez még mindig nem jelent olyan sokat. Szoritok, hogy ne jöjjön meg!

DORIS,
köszi a páromnak szóló gratulációkat (csak meg ne tudja, hogy itt kibeszéltem Kép), de majd akkor lesz aktuális, ha meglesz a tényleges eredmény, és az jó.

Na megyek, mert az illetõ úriember már itt toporog az ablak...

MIndenkinek kellemes 7végét!

Pussz,

KnéRita
knérita

Lányok!Kép

Akkor én most elbúcsúzom, megyek haza pakolni, két hét múlva jövök.
Vigyázzatok Magatokra! Mindenkinek nagyon drukkolok a távolból is, remélem, mire hazajövök, egy csomó jó hír fogad majd!Kép

Mindenkit puszilok:
Zsuzsu
zsuzsu

Ildi,

Feltétlenül beszélj orvossal!

Marcsi,

Sajnos én is olyan vaygok, mint Te. Állandóan aggódom, pesszimista vagyok. Állandóan izgulok, ideges vagyok.
Depressziós voltam. Elkezdtem többek között pszichológusnõhöz járni, aki sokat segített.
Régebben, mikor a fõnököm leszúrt, görcsbe állt a gyomrom, aludni se tudtam. Most már ott tartok, hogy a leszúrása alatt tudatosan tudom irányítani, hogy ne álljon görcsbe a gyomrom.
Nem éri meg. És sajnos a negatív érzések hihatnak.
Tegnap már modnogattam magamnak, miért ne esnék teherbe.

Sopronba nyaraltunk mi is az idén. Én csak jót tudok mondani. Nagyon jó volt a Fertõ-tónál, és sok helyre el lehet menni a környéken.

Nelli
nelli2

Lányok!

Én is lassan lelépek. Este megyünk a szabadtérire és megnézzük a Made in Hungáriát. Már nagyon várom!

Doris!
Akkor húzzatok bele!Kép

Puszi

Andy
Andy

Andy!
nekem nem gond, hogy a tobbiek osszekevertek veled, gondolom Te sem haragszol erte.

Edith!
hetvegen atnezem a katalogust es hetfon kuldok a cimedre egy kis tablazatot, jo?
Ha megis Nikie-vel tartotok, akkor jo lesz legkozelebbre.
A lenyeg, hogy jol kipihenjetek magatokat a nyaralas alatt.

Andi
andi28

Doris!Kép Itt még augusztus 31-ig vagyok, úgyhogy még van idõm, hogy kiélvezzem a munka minden percét.Kép Én már rég elvesztettem a fonalat, hogy éppen melyik oldalam a soros, de ettõl függetlenül most majd próbálunk jobban idõzíteni, hogy legalább az esély meglegyen a 'nagy találkozásra'.Kép
Zsuzsu!Kép Jó utat!Kép

Puszi, Sien.
Sien

IldiKép
Szerintem is beszélj a dokival, és csináltass vizsgálatot!

NelliKép
Te is depis vagy? Marcsi is, néha én is.
Most azt találtam ki, hogy a hétvégén egy kazit fogok összeállítani nyugtató, lassú, álmosító zenékkel. Ezeket fogom hallgatni, mindenesetre jobb, mint amit eddig hallgattam.
Talán DorisKép lehetne a mentõangyalunk!

AndiKép
Neked jó bulizástKép Fenyõ Miki lesz ott? Melyik szabadtérin?

ZsuzsuKép
Neked jó nyaralást.
Amit a holdnaptárról írtál, még nem tudtam megnézni a web-oldalt, ha tényleg nem használható a program, akkor nem fordítom le a szöveget!

DorisKép
Hát nekem még mindig nem jött, lehet hogy egyszerre fog veled DorisKép, de ha jól tudom, neked rövidebbek a ciklusaid.
Nagyon jó lenne, ha tudnátok legalább 1-2 napra lejönni a tóhoz.

Nikie
nikie

NikieKép

Én is szeretnék elmenni, legalább megismerhetnénk egymást tényleg,igazisból.KépKépÉs akkor már én is vezethetek egy kicsitKépKép, mert csak a tanulóautót mertem eddig Kép.
Majd meglátjuk délután, hogy reagál a "fõnõk"KépKépKép

NelliKép

Lehet, hogy épp Te leszel a következõ babás köztünk, úgyhogy nem szabad feleslegesen idegeskedni. Ha a fõnököd bunkózik, gondolj arra, biztos alacsony az önértékelése.KépKép Nem éri meg, hogy ilyen miatt õröld magad.

ZsuzsuKép

Jó utat. Várunk ám vissza!Kép Nehogy kint ragadjatok azon a csodálatos helyenKépKép

DorisKép

Igazad van a plakáttal kapcsolatban. Az utóbbi idõben én is többet mosolygok. (Amióta megismertem a párocskám.)Az meg különösen jó, hogy Titeket is megismertelek itt a Neten.KépKép Már csak a babuci hiányzik...

De lesz az is!!!! Mindannyiunknak!!!Kép

Pusssz, Edit
Edith

SienKép
Az inszemed biztos támpontot ad az oldalakat tekintve mivel azt csak jó oldalon csináljákKép
AndyKép
Köszi, de ez rátok is vonatkozik ámKép És mindenkire akinek szabad próbálkozniKép
NelliKép
Sopronban hol nyaraltatok? Csak azért kérdem, mert már többször is ki szerettem volna próbálni...hátha valamikor összejönKép Szállodában? Magánháznál?

Én még 5-ig itt leszek, de látom, hogy sokan mentek már hazaKép Mindenkinek kellemes hétvégét és jó pihit kívánok a nyaralóknak pedig jó utazástKép

doris

Azám OrsolyKép, mostmár tudok válaszolni a hõ-s kérdésedre, remélem még visszatérsz hozzánk, mármint csak dumcsizniKép

Igen, a rendes mensi nem jelent semmit, lehet akkor is gond! Amit én fejtegettem az inkább a rendszertelenre vonatkozott(25-nél rövidebb, 35-nél több). Ilyen esetekben terhesség elõtt legalább 1 hónapon át jobb mérni, mert nagy a valószínûsége(nem mindig), hogy valamely hormon értéke nem megfelelõ.
Mivel, ahogy írod nemcsak a rendszertelennél lehet gond, akkor inkább azt mondom, az a helyes, ha mindenki rögzíti az értékeit(1-2 hóig), értékelteti, és aztán próbálkozzon.
Hogy nálad nem volt gond, az egy dolog, milliom nõ van, akiknél van gond. A problémák elkerülésére, biztosítékképp elõnyös megtenni.

Csupán csak ennyi!
Nikie
nikie

LányokKép

Mind a két oldalt szúrkálást érzek. Szerintetek végre pé lenne? A 22. nap nem késõ?

Edit
Edith

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: