Sisotris
nagyon sajnálom,ami veletek történik!Õszinte részvétem az egész családnak!Nagyon szomorú dolog ez!
Dóri!
Vikinek egy hatalmas gyógypuszit a búbjára!!!!!!
remélem hamar rendbe jöttök,én is biztos eldobtam volna a porszívót,te jó ég!rémísztő lehetett,de kitartás,biztos hamar meggyógyul és minden a régi lesz.......aztán jön a következő
köszönjük a nyuszisképek dícséretét,a hangulat tényleg megvolt,csak menni nem mentünk sehova

,de apa már jobban van és én is hatalmasat aludtam az este,mert hogy Kisnyúl is

!
már meg is locsoltak,Kisnyúl nagyon élvezte,már most bejön neki minden huncutság
nagyon elkezdett mászni,de fölfelé

,mindenre fölkapaszkodik,főleg engem tekint egy nagy meghódítani való hegynek!nagyon ari!
Viki,sajnálom a kocsit

,de Peti már nagyon nagy fiú, kérd meg,hogy sétáljon most már a saját lábán

!
Prüntyi,
Tüncsi egy tündér,mint mindig!nagyon helyesek vagytok a képeken!
Benianyu,srácokról megint sugárzik a boldogság és Danigombóc nagyon szépen ücsörög már!de a közeli a szép szemeiről,hát az nagyon szuper kép lett!
kiskakasos játék(Lego)tényleg nagyon jó,Kisnyúl is imádja....egy ideig
Bab!
egyszer sem,pedig eltöltöttünk ott egy órát biztosan,azt vettem észre,hogy nagyon ritkán pisil,ha nincs rajta pelus,nem is emlékszem mikor volt ilyen utoljára!mindenesetre nagyon elemébe van,ha pucerájkodhat!

élvezi a szabadságot a himbi-limbije is

Cleo,köszi és jobbulást neked is!
Kisnyúl is többször kelt egy ideig,de most pár napja jó fej és a régi szokás szerint szuszizik,az én nagy örömömre!
Nyúlné és Kisnyúl