A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!

Látom mindenki szabin van! Kép

Ma kint voltunk Nagymaroson/Verőcén az anyósomék telkén...grilleztünk, pont befejeztük mire el kezdett csöpögni az eső, de addig szép idő volt! Kép

Itt van pár kép, ja és Tüncsi már pá-pá-t int (persze csak ha kedve van hozzá...Kép) és mondja, hogy bábábábábábábábábá, meg vávávávávávává...Kép
Kicsit még kóómás...akkor ébredt fel...
Kép
Kép
Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Sajnos ezen a szép ünnepen borzasztó hírt szeretnék megosztani Veletek. Kép

Apa apukája délután óta nem vette fel a telefont, Apa bátyja kiment hozzá Érdre, betörte az ajtót, de már késő volt, Ernő papa sajnos meghalt. Kép
Apa most ért ki a házhoz, még nem tudják, mi történt.
Nagyon le vagyunk sújtva mindannyian. Kép

Mindenkinek sokkal kellemesebb ünnepet kívánok, és ne haragudjatok, de muszáj volt leírnom, így kicsit könnyebb felfogni.

Sisotris

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Davallia,
köszönjük. 65 éves lett volna idén.

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Duda,

- 5 pontos biztonsági öv
- naptető kukucskálóablakkal
- fokozatmentesen dönthető háttámla
- egykezs összecsukó mechanizmus
- nagy bevásárlóháló
- összecsukva önmagában megáll
- állítható magasságú tolókar
- elöl bolygósítható duplakerekek
- mosható huzat
- leszedhető hordozófül
- könnyű és kompakt

- kinyitva 82x45x104 cm
- összecsukva 89x45x28 cm
- súly 6,7 kg
- ülőfelület hosszúsága: 28 cm
- ülőfelület szélessége: 30 cm
- fekvőfelület hosszúsága: 73 cm

Ott a Soroksári úton 29e volt.

Kép

Ilyen, csak a miénknek fekete a tolókarja, a lábtartója, a karfája, a kapaszkodója, meg az összes műanyag alkatrésze.

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jaj Sis, annyira sajnálom, szerencsére ott vagytok apának Mátéval és meg tudjátok vígasztalni. Részvétem.

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Sis,
Szörnyen sajnálom, ami történt! Borzalmas lehet. Õszinte részvétem!

Benianyu

benianyu

Sis!

KépKépKépKép
RészvétemKép.Nagyon fiatal volt a nagypapád, még 20-30 évig élnie kellett volnaKép
RészvétemKép

M.

Kép

Kép
megann

Lányok!

Friss hír:

Megszűnt a Norbi-kaja, legalábbis a kiszállítás!

Ezt kaptam ma emailen:
Tisztelet Megrendelők!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a Norbi Egészségkonyha Kft. többségi tulajdonosa megszüntette a további működést.
Ennek következtében a 16.-héttől a szolgáltatásunkat a jogvita rendezéséig szüneteltetjük.

Hát ennyi volt?!

M.

Kép

Kép
megann

Manka, Benianyu, Megann

Köszönöm Apa nevében is.
Szegény nem is jön haza, bemegy a melóhelyére, egyedül akar lenni.
Én meg itt ragadok egy időre azt hiszem, ebből ma nem nagyon lesz alvás.

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok! Kép

Köszönjük mindenkinek a félévfordulós jókívánságokat! Kép Kép
Úgy néz ki, hogy végre meggyógyultunk. Beni is és én is! Tegnap már kint voltunk sétálni is, ma meg a szüleimnél voltunk.

Davallia,
Panda a kis punklány nagyon édes! Kép

Ayse,
Durva zene Kép

Juci6,
Gratula a babakocsihoz, majd a jövő héten jól megnézem, ha majd újra visszatérnek a hétköznapok és sétálunk délelőttönként. Kép Színház Kép Kép Kép

Nyúlné,
Remélem, Nyusziapa jobban van!
Képek ismét nagyon jók Kisnyúlról! Kép Teljesen az aktualitás jegyében!!! Kisnyúl és játéknyuszi! Ezek a szemek!!! Mi lesz itt 15 év múlva?!?! Kép Kép
Ez a tükrös kakasos játék nagyon király!!! Kép

Dóri,
Hogy van Viki? Van némi javulás? Én is küldök vudut is, meg gyógypuszit, hátha segít! Kép

Megann,
Léna nagyon ügyes, hogy már felült! Kép Gratula! És a barátnődnek is a kisbabához!!! Kép
Még mindig a Norbikaját etted? Azt hittem, már leálltál vele! Valamelyik este, mintha tábla Milkát említettél volna. Kép Kép

Prüntyi,
Tündike még morcosan is aranyos! És nagyon cukorfalat, ahogy integet! Kép

Sis,
Gratula a fürge babakocsihoz! Jól néz ki! Kép

Viki,
Babakocsi Kép, remélem hamar meg tudod javíttatni, mert talán most már szép idők jönnek!

benianyu

Sis,
Nagyon sajnálom, ez olyan szomorú! Szegény apa!KépKépKép Részvétem!

Kép
Bab és Tofi
bab

Sis!
Õszíntén sajnálom. Kép Részvétem. Kép És kitartást kívánok Nektek, legfőbbképp Apának.

Nálunk a helyzet rosszabb, már beszéltem telefonon az ügyeletes gégész orvossal a Madarászban, mert sajnos a porszívózás alkalmával vér jött ki. Kép Nem véres takony, hanem VÉR!! Kép Eldobtam a porszívót, gondolhatjátok. Pedig minimálisra van a szívóerő állítva, szopni nem tudott, tehát egyszerűen MUSZÁJ szívni, és a doki azt is mondta, hogy a fülére mehet, tehát nagyon fontos a babáknak az orrszívás.úgy el volt dugulva a nózija. Aztán hapcizni kezdett, és akkor is jött az orrán. Kép Most elaludt 8-kor, tökre szörcsög most is..

Doki azt mondta, hogy ők sem nagyon tudnak vele mit csinálni, de ha nagyon gázos a helyzet vigyem be. Ha vérzik, hagyjam egy másfél óráig kb, ne porszívózzam és csepegtessem az efedrines cseppet. Tisztára kivagyok, gyomrom görcsben, még jó, hogy Apa itthon van.

Dóri
Vendég

Megann!
befuccsolt a konyhájuk? Mondjuk nem csodálom, nekem nagyon átvágósnak tűnt, de Te is panaszkodtál emlékszem. Pedig lehetne ezt jól csinálni, biztos vagyok benne.
Vendég

Benianyu!
Most látom, hogy írtál. Köszi, nagyon kéne az a segítség! Kezdek nagyon ideges lenni, a tehetetlenség aggaszt. Kép
Vendég

Dóri,
Próbálj ne idegeskedni! Bár, tudom, hogy nagyon nehéz. Nem lehet, hogy csak megpattant egy vékony ér Viki orrában és amiatt vérzik?
De ha tud aludni, még szörcsögve is, már az is valami. Nagyon drukkolok, hogy hamar jobban legyetek!!!

benianyu

Hú Dóri, az én gyomrom is görcsbe rándult amikor olvastam az írásodKépKép. Sis és Benianyu mellé én is beállok vuduzni.

Benianyu, örülök, hogy ti már jól vagytok. Beni meg fog locsolni holnap?

Szerintem Norbiék csak a Food Expressztől válnak meg, biztosan lehet majd még Norbikaját rendelni, csak más módon.

Manka

manka7

Húsvéti Réka, Zita, Jack és Livi mind nagyon szépek!!!

Ayse,
Köszi, apa mára már egész jól van!

TündeKép
Csak szeretek utána olvasni dolgoknak és kihasználom az internet nyújtotta lehetőségeket.Kép

Dóri,
LázKépKépKép Tofinak is vérzett a nózija porrszívózás közben, persze én is megijedtem. Utána szüneteltettük egy kicsit, aztán még volt egy kis véres takony, de gyorsan helyreállt.

Nyúlné,
Olyan gyönyörű a Kisnyulad!!! Bírom, hogy olyan kis homlokráncolós!!! Hányszor pisilte le az ágyikót?KépKépKép

AndiKép
Köszi a választ! Szívesen megválnék még két kilóhoz, ami makacsul ragaszkodik hozzám.

Prüntyi,
Komolykodó Tüncsikéd nagyon édes!

Benianyu,
Örülök, hogy helyrejöttetek egészségileg!

Kép
Bab és Tofi
bab

Néhány új kép a gyerkőcökről. Kép Kép Kép
KépKép

Beni szerelőállványa most a nagy kedvence Daninak, egyenként kiveszi az összes szerszámot és természetesen meg is kóstolja mindet. Az aprókat már elraktuk, szabad a pálya!
KépKépKép

benianyu

Hú milyen szépen ül már Dani! És a kunkori szempillája!!! Én is olyat szeretnékKép! Benianyu én nem tudom nektek milyen fürdőszobátok van, de olyan mint egy műterem, nagyon szuper fotók készülnek ott.

Manka

manka7

Benianyu!

Biztos a nyálkahártyája sérült meg a sok szadizás után, végülis nekünk is vérezhet az orrunk, ha sokat fújjuk.
Nagyon jók a képeitek! Kép Nálatok nincs az, hogy Benit zavarja, hogy a tesója midnent "megszop"? (Ahogy Gergő mondja. Kép) Gergő megtörli Viki kezét, ha az nyálas (elég sűrűn az) és úgy hajlandó csak hozzáérni, illetve megszopta az egyik dínójának a fejét, és akkor le kellett mosni. Kép Nem tudom, csak neki mániája ez a nyál kérdés vagy Nálatok is van ilyen? Persze ezzel együtt imádja a tesókáját.

Manka, Bab!
Kép tényleg szörnyű ez a baba nátha. Remélem Viki is hamar helyrejön, mert kezdek nagyon örlődni.. Amúgy meg jókedvű, és ez az éjszakai ébredés/szadizás, üvöltés. Keményem próbára tesz. Nem a felkelés miatt, hanem sajnálom és tulképpen a tehetetlenség miatt.

D.
Vendég

Dóri,
Dehogynem! "Anya, ezt inkább nem adom Daninak oda, beveszi a szájába és fúj nyálas lesz!!!" De ez a szerelőállvány már nem izgatja Benit, rég nem játszik vele. Ma épp a vonatot kellett lemosni, mert Dani megkóstolta. Én popsitörlővel csinálom, az gyors, egyszerű és steril is valamennyire. Ennek ellenére egyre többet játszik Beni Danival, olyan igazi bátyusos, mint a kádas képen is. Kép

Manka,
Köszi Kép
A fürdőszobánk egy icipici lakótelepi fürdőszoba, talán a neon miatt jók a képek, jó erős a világítás a képekhez.
Dani szempilláját én is irigylem. Kép A haja meg nagyon kezd göndörödni, tiszta kunkori hátul. Csak sűrűsödni is kéne még. Kép
Igazából mi nem vagyunk sem locsolkodók, sem locsoló-várók, ha jó lesz az idő holnap, inkább elmegyünk kirándulni.

Bab,
Köszi Kép

benianyu

Sziasztok!

Sis
Nagyon sajnálom, hogy elveszítettétek a Papát!
Erőt kívánok a fájdalom átvészeléséhez.

Dóri
Még olvasni is rémisztő. Nagyon remélem,hogy végre meggyógyul a kiscsajod!És valóban egy hajszálér volt a ludas. Ez az időszak időjárás szempontjából olyan sunyi. Nagyon könnyű bekapni a bacikat vírusokat. Jobbulást!

Benianyu
Jó, hogy ismét jól vagytok és vidámak a soraid!KépKép
Már alig várom, hogy jövő héten megmutathassam a járgánytKép
És Dani nagyon nagyfiúsan csücsül a játékhalom közepénKép

Sis
Nagyon tuti az új kocsitok!

Az összes babáról nagyon tünemény a kép.
De mivel, mint a történeteimmel is alátámasztottam az agyam kihagy, csak az utolsókat vagyok alkalmas kiemelni. Szóval Prüntyi tök helyesek vagytok Tündivel egymás mellett. Te is nagyon fiatalos anyuka vagy. Vagy fiatal vagy?Kép Vicceltem.Fiatal vagy. És fiatalos.

Megann
Norbiék egyébként nyitottak éttermet a Moszkva téren. Mondjuk ezzel Te nem vagy kint a vízből. Hacsak nem szállítanak házhoz.

Ma moziban voltunk. Ugyan jó helyre mentünk Kép, de nem néztük végig a filmet. Árpi horrort szeretett volna nézni. A kedvéért rábolintottam. Jól járt velemKép Ahogy elkezdődtek a borzalmak mondtam,hogy én bizony kimegyek. Kép Egyszerűen nem bírom elviselni az erőszakot.

Képzeljétek Marci tökre rákapott a főztömre.Kép Már egy púpozott tálkányit megeszik!Kép Az nem tudom mennyi üvegnek felel meg. Tudjátok az a Micimackós mélytányér. Jó a kisebb, de azért nagy adag ám!Kép
És iszik továbbra is, mint a kiskacsa.
És nem akar kúszni. Egyelőre. Kis lustiKép Pedig ereje szerintem lenne. Na mind1. Nem lóverseny.

Ja! Megann
Gratulálok Léna mutatványához! Nem semmi.

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sis!

Õszinte részvétem Ernő papa miatt. Nagyon nehéz lehet most nektek...Kép Remélem hamar túl juttok ezen a nehéz időszakon és az édes huncutgombóc Máté tündéri vigyora segit Apának enyhiteni a fájdalmán.

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Dóri!
Semmi sem rosszabb a tehetetlenségnél, teljesen együtt érzek veled és nagyon remélem, hogy hamar elmúlik a taknyosság és végre újra "kisüt a nap" nálatok.Kép

Egyébként én is már két napja taknyos vagyok és itt imádkozom, hogy Maja nehogy elkapja.Különben mostanában én is elég mosott ... állapotban vagyok, mert Maja a betegsége óta (kb.3 hete) éjjel 3-4-szer kel. Fogalmam sincs, hogy miért és, hogy hogyan lehetne visszaállitani a régi kerékvágásba, a max. egyszeri kelésre.

Nyúlné!
Látom Kishúsvétinyulad nagyon ünnepi hangulatban van. Nagyon cukor, imádom!!!KépKépKép Nagynyuladnak jobbulást!Kép

Minden bekeretezett húsvéti babanyuszi nagyon aranyos.Kép

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Duda!
Mi is most vettünk esernyőkocsit, mégpedig a Brendonban (ápr.-ban kuponakciós 35e helyett 25e),Bebe Confort márkájú ez is midenfélét tud, nagyon meg vagyok vele elégedve. Igy néz ki:

Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Dóri!
Nagyon sajnálom Vikit! Képzelem, hogy megijedhettél. Kívánom, hogy minél előbb gyógyuljon meg a kislányod!

Benianyu, Prüntyi, Nyúlné!
A képek nagyon cukik Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

jó reggelt!

Davallia!
Egyszer ébredt, fél 3-kor, gyors orrszívás (nem volt vér), majd szopni NÉLKÜL visszatettük aludni, és nem is sírt. Aranyos volt nagyon. Mert hát én nem is nagyon szeretném az éjszakai EVÉSRE rászoktatni, de mint az ábra mutatja ezt nem is igényli. Azéer ébred szegényem, mert nem jól van+nem kap levegőt. Kép

Juci, Benianyu, Cleo! köszi
Vendég

Jó reggelt Kép

Mindenkinek köszönjük a részvétnyilvánítást Apa nevében is.

Dóri,
szegény Viki. Megy a vudu, ahogy csak erőmből futja! Kép
Nem lehet, hogy a sok cucctól vérzett az orra, amit belecsepegtettél? Nekem minden orrcsepptől vérzik, egyszerűen ilyen érzékeny a nyálkahártyám.

Benianyu,
ez már kínzás Kép Cicaszemű Danibaba nagyon aranyos!

Pusztok

Sisotris és Máté
26+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jó reggelt! Kép Kép Kép

Dóri!
Örülök, hogy viszonylag jól telt az éjszakátok! Vikinek további jobbulást kívánok! Kép

Sis, Viki, Juci
Köszönjük a bókokat! Kép

Cleo,
Nagyon vagány az új babakocsija Majának! Kép
Jobbulást neked is! Remélem, Maja nem kapja el!

Benianyu

benianyu

Jó reggelt lányok!

Sis, Õszinte részvétem! Sok sok erőt és kitartást!

Davallia, ott nem volt semmi szél, azért mertem levenni a sapit. Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

SisotrisKép
nagyon sajnálom,ami veletek történik!Õszinte részvétem az egész családnak!Nagyon szomorú dolog ez!Kép

Dóri!Kép
Vikinek egy hatalmas gyógypuszit a búbjára!!!!!!
remélem hamar rendbe jöttök,én is biztos eldobtam volna a porszívót,te jó ég!rémísztő lehetett,de kitartás,biztos hamar meggyógyul és minden a régi lesz.......aztán jön a következőKép Kép

köszönjük a nyuszisképek dícséretét,a hangulat tényleg megvolt,csak menni nem mentünk sehovaKép,de apa már jobban van és én is hatalmasat aludtam az este,mert hogy Kisnyúl isKép!
már meg is locsoltak,Kisnyúl nagyon élvezte,már most bejön neki minden huncutságKép
nagyon elkezdett mászni,de fölfeléKép,mindenre fölkapaszkodik,főleg engem tekint egy nagy meghódítani való hegynek!nagyon ari!

Viki,sajnálom a kocsitKép,de Peti már nagyon nagy fiú, kérd meg,hogy sétáljon most már a saját lábánKép!
Prüntyi,
Tüncsi egy tündér,mint mindig!nagyon helyesek vagytok a képeken!
Benianyu,srácokról megint sugárzik a boldogság és Danigombóc nagyon szépen ücsörög már!de a közeli a szép szemeiről,hát az nagyon szuper kép lett!
kiskakasos játék(Lego)tényleg nagyon jó,Kisnyúl is imádja....egy ideigKép
Bab!
egyszer sem,pedig eltöltöttünk ott egy órát biztosan,azt vettem észre,hogy nagyon ritkán pisil,ha nincs rajta pelus,nem is emlékszem mikor volt ilyen utoljára!mindenesetre nagyon elemébe van,ha pucerájkodhat!Képélvezi a szabadságot a himbi-limbije isKépKépKép
Cleo,köszi és jobbulást neked is!
Kisnyúl is többször kelt egy ideig,de most pár napja jó fej és a régi szokás szerint szuszizik,az én nagy örömömre!

Nyúlné és Kisnyúl

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Helló!

Na gyorsba irok egy kicsit!

Dorkika!

Jaj nagyon sajnálom, hogy Viki ennyire szenved!
De azért tényleg próbálj nem annyira aggódni.
A vér valóban lehetett érpattanástól is, meg az orrcseppek is strapálják sajnos az orrnyálkahártyátKép
Ezt magamról tudom, allergiás időszakban(parlagfű), a 2.3. héttől kezdve nekem már csak véres papirzsepijeim vannak az orrcseppek miatt, pedig Vibrocilt használok általában és mégis....KépKép

Benianyu, Jucc!

Benianyu, jól emlékszel, Norbi már a múltté, most sonkával és csülökkel norbizok, no meg Milkával..KépKépKépKép
De most nagyon elszánt vagyok megint, mert húsvét után muszáj leszek fogyira állni, mert júniusban, júliusban és szeptemberben is lakziba megyünk, és nem akarom hogy a férjem égjen velem, hogy milyen egy tohonya lett a feleségéből.
Azt akarom hogy irigykedjenek, hogy milyen k..va jól nézek ki szülés utánKép
Remélem összejön még egy pár kiló, de most inkább saját diétát csinálok...
No csoki, no nasi, sok zöldség, és délutántól már csak gyümölcs és sok ásványviz.

Na most lépek, mert apa óbégat, hogy menjek már.

M.

Kép

Kép
megann

Kisnyúl engem is "hegynekKép" nézett amikor ott voltunk minitalizni, meg is hódított, "hegyként" is és "amúgy" isKép.

Cleo, jobbulást, én a gyomromat rontottam el, húsvéti sonka és társai.

Manka

manka7

Basszus, kisregényt írtam!
Hülye babanet!!!!

Na még1x, ami eszembe jut!

Sis,
nagyon sajnálom Ernő papát, őszinte részvétem!
Kitartást Nektek!

Dóri,
sajnálom, hogy ilyen beteg Viki! Kép
Mostmár biztos elindul a gyógyulás útján!

Benianyu,
örülök, hogy meggyógyultatok!

Viki,
babakocsi Kép
A közterületfenntartók kifizetik a károtokat?

Nyúlné,
Kisnyúl tünemény!

Bocs, ha valakit kihagytam, képek nagyon jók!
Vendég

Sis, nagyon sajnálom! Tényleg nagyon fiatalon halt meg szegény Ernő papa.

KépKép

KépKép
majola

Manka,KépKépKép

az én torkom is kapar,itt kortyolgatom a teát!Képde igyekszem még most kinyírni a bacikat!
tipikus lenne,apa elmegy dolgozni gyógyultan,én beteg leszek és megint hulla leszek teljesen......csodálkozom,hogy tiszta ragya vagyok?!lehet idegi alapon pattogzom......de ennyire nem lehetek kiKép!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok Lányok!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálunk a pelenkázás már kész kihívássá vált. Megtanultam hason pelenkázni (na, nem én vagyok hason, hanem Tofi), mert ahogy lerakom a pelenkázóra Tofit, mint akit ágyúból lőnek ki, hasrafordul, és sehogy nem tudom marasztalni a hátán. Hiába is adok neki játékot a kezébe, inkább azt is megfogja, hasrafordul vele, és úgy játszik. Közben körbe-körbe forog, letekint az ágyikójára, nyúlkál lefelé, hogy elérje a takaróját, fújkálja a pelenkázót. Szóval jó pár kalóriát leégetek, mire végzek vele. De már egész ügyesen ki tudom pucolni a berendezését, miközben ő hason vandálkodik.

Andi,
Mi is készülünk venni esernyőkocsit, már ki is szemeltük az áldozatot: Brevi B-Light.
A legfőbb szempontunk az volt, hogy könnyű legyen. Ez 4,8 kg. 2 pozícióba dönthető a háttámlája, 5 pontos biztonsági öve van, bevásárlóháló is van hozzá (a képen ez nem látható), és természetesen esernyő alakúra csukható össze. A Brendonban kb. 20000 forintért árulják. Van belőle sötétkék variáció is.
Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Csak egy gyors bekukk, amíg sül a süti, aztán megyünk tovább a road-show következő állomására.

Apa elnevezte Andrist Szopi van Kenobinak Kép

Mi is mindenkinek boldog Húsvétot kívánunk:

Ayse, Andris, Lili

ayse

Bab,
Dani is hasonlóan viselkedik pelenkázás közben, ahogy a hátára teszem, már fordul is. Most a tapétacsíkról szeretné lerágni az egereket, de jó a popsikrémes doboz is. Kész tortúra a peluscsere. Szoktam a földön is, a meglepetés erejével, így ott néha hamarabb végzünk. Kép

Ayse,
Apaszáj Kép

Nyúlné, Manka,
Jobbulást nektek! Kép

Tünde,
Köszi Kép

benianyu

Ezt nem hiszem el. Julcsi tegnap annyira felpörgött, hogy nem akart elaludni. A szokásos 8 óra helyett 10-kor aludt el, és fél7-kot kelt. Azóta virgonckodik. Hát ennek a gyereknek nincs alvásigénye?
Tegnap persze mindenkit meghóditott, egy rossz szava sem volt egész nap, kábé 15 emberrel találkozott, mindenkivel kedves volt, gügyögött, egész nap. Sőt, egy istentiszteletet is végigült az ölemben, pár kis gügyögéssel szólt csak bele. Kis tündérke. Aztán hazaértünk, és annyit, de annyit nyüglődött, mire elaludt. Pedig minden a szokott időben zajlott....volna, ha nem nyüglődik még két órát.
Õ is rajtam mászik hegyet. Na meg az apján, az komolyabb teljesitményKép

Dóri, Vikinek jobbulást! Most már csak enyhül ez a fránya betegség.

Tündike de édes! Annyira elszánt képet tud vágniKép

Dani és Beni a fürdőkádban tündériek!

KisnyúlKép No comment.

KépKép

KépKép
majola

Sis Kép!
Õszinte részvétem KépKépKép

ayse

Bab!
Nem semmi mutatvány lehet nálatok a pelenkázás.Kép Maja is izeg mozog próbál forogni, de mostanában (úgy egy hete) egész jól sikerül leszerelni a dm-es gumifejű fogkefével, amit persze nem én adok a kezébe, hanem olyan helyre teszem ahonnan le tudja vadászni. Mivel megvan a zsákmányszerzés élménye(ami, mint mindnyájan tudjuk nagy mértékben növeli a zsákmánytárgy értékétKép) simán elrágicsálja amig én pelust cserélek, igy minden pelenkázásnál megvan a fogmosás is. Persze Maja alapvetően inkább háton szeret játszani, Tofi valszeg megfordulna a fogkefével is, persze most jutott eszembe, hogy Tofikának nincs is még foga.Kép Midegy, attól még kipróbálhatjátok, nem lehet elég korán kezdeni.Kép
Ja, és ha mentek a Brendonba babakocsit venni, mindenképpen hasonlitsd össze a brevit a bebe conforttal. Nem okoskodni akarok, én is pont ezt tettem, nekem is eredetileg a brevi tetszett. De kézbe véve őket szertintem ég és föld a különbség a bebe javára. A támlája 4 pozicióban dönthető, majdnem vizszintesig (a brevi csak egy nagyon kicsit), felhajtható a lábtartója vizszinbe, a kerekei puha gumiból vannak (a brevié kopogós műanyagból), sokkal könnyebben kormányozható. Én beleraktam Maját mindkettőbe és mentünk egy-egy kört. Szóval 5e pénzel többért a bebe sokkal tutibb. Ja, van alatta bevásárló háló és esővédő is van hozzá. Na befejezem, mert már kezdem úgy érezni, hogy reklámszöveget irok megrendelésre.Kép Illusztrálom a dönthetőséget és a lábtartót:

Kép

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Sis!
Nagyon sajnálom Ernő papát, nyugodjon békében!Kép
Külön köszönöm, hogy a fájdalmad ellenére nem hagytad válasz nélkül a kérdésem!

Cleo!
Jópofa Maja kocsija! Megtudod mondani, hány kg körül van? Mennyire dönthető a háttámlája?

Bab!
Neked is köszönöm a kocsis ötletet! Ezzel a kocsival nekem csak egy bajom van, ha ledöntöd a háttámláját (ha le lehet), a gyerek lába kb. a vádlija közepétől lelóg. A mostani kocsink is hasonló, ezért tudom, hogy elég furán néz ki és nem tudom, mennyire kényelmes nekik így.
Ezért nekem szimpatikusabb pl. Maja kocsija, mert annak állítható a lábtartója.
Persze, ha már inkább ülnek a babók a kocsiban, ezzel sincs gond, de amíg fekszenek is, nekem kényelmesebbnek tűnik a másik. A súlya viszont nagyon meggyőző!Kép
Nati is pörög-forog pelenkázás közben, tényleg ügyesnek kell lenni!Kép

Ayse!
Apa után nem is lehet csodálkozni, hogy Lilinek is ilyen jó dumája van!KépKép

Dóri!
Sajnálom szegény Vikit és téged is!Kép
Jobbulást neki!!!!!!

Benianyu!
Fiúk szépségesek!Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Cleo!
Majdnem egyszerre írtunk!KépKép
A legtöbb kérdésemre válaszoltál is!Kép
Még arra válaszolnál, hogy hány kg?
Köszi!KépMaja édes a kocsiban!Kép
Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Ayse, elkészitettem az almás-mandulát tortát, nagy tortaformában, dupla mennyiséggel...isteni lett! Azonnal bekerült a kedvencek közé.
Igaz, a tortaformából kifolyt a lé és a sütő füstölt, győztem sikálni utána. Legközelebb ügyesebb leszek.
Szóval köszi, szuper recept.

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Benianyu, Cleo, AndiKép
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak nekem van ilyen kis zsiványom!

Benianyu,
Már akartam írni, csak elfelejtettem, hogy nagyon szépek a fürdőkádas képek, Dani-szempilla tényleg irigylésre méltó! Szerelőállványos, satufalós is tutijó! Nem hiába, nem lehet elég korán kezdeni a barkácsolást, bütykölést!

Cleo,
Majácska nagyon édes a szép új babakocsiban!
Köszönöm szépen a babakocsi infót! Ezek után mindenképpen összehasonlítjuk mi is a két kocsit! Nekem tényleg a súlya miatt tetszett meg annyira, na meg azért, mert olyan szép piros! Kép Innen a nyolcadikról lejutni a mi Peg Perego kocsinkkal elég húzós (még ha lift is van), pedig elvileg az sem tartozik a nagyon nehezek közé, 7,1 kg. Tömegközlekedésről már inkább nem is beszélek! Leszakad a hátam, mire leviszem a lépcsőn a metróaluljáróba. Szóval azért olyan fontos, hogy könnyű legyen. De, ha tényleg ilyen nagy a színvonalbeli különbség, akkor alaposan leteszteljük mindkettőt. Nem tudod esetleg, hogy a Bébé Confort hány kilós?

Andi,
Igazad lehet ezzel a lábközéptőlvádlilelógással kapcsolatban! Milyen jó, hogy felraktam a képet, máris egy csomó új aspektus szerint tudok vizsgálódni!

És akkor még néhány kép az én zsiványomról:
Tofi nagyi új sitykó-szerzeményében feszítve:
KépKép
KépKép

Kép
Bab és Tofi
bab

Bab, Duda!
Mivel sehol nem irják, igy lemértem és 7kg. Szóval nehezebb, mint brevi, de masszivabb is. Nekem a graco tour deluxe után, ami 15kg ez pehelysúlyúnak tűnt, persze minden viszonyitás kérdése, Bab a tiednél valóban nem könnyebb.Ha neked a súly a legfontosabb paraméter akkor tényleg a brevi a nyerő. Mondjuk én ezt simán bárhol felkapom Majástól, igy tudok bkvézni is.

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Bab!
Tofi új satyija nagyon jó, nagyon cuki benne, olyan szép kiskölök. De a kedvencem az alsó Godolkodó c. képe.Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Cleo,
Köszi szépen a bókot és a mérickélést!KépKépKép
Akkor azt hiszem, hogy még egy darabig maradunk a Peg-Pérégo-nál, és ha már Tofi tényleg rendesen csücsükél, akkor veszünk egy Brevi-t vagy valami ahhoz hasonló esernyőkocsit, ami tényleg egy kicsit nagyobbacskáknak való. Nálunk mondjuk az annyira már most sem szempont, hogy teljesen dönthető legyen a háttámla, mert a kisfiam nagyon utál úgy kocsikázni, hogy döntve van, aludni meg már nemigen alszik sétáltatás közben, inkább csak szemlélődik, vagy reklamál, hogy miért van odakötözve. Onnan is szökne, mint a hordozóból.KépKépKép

Kép
Bab és Tofi
bab

Cleo!
Köszi, hogy lemérted!Kép
Már nagyon belelkesültem, Apát is izzítottam, de most kicsit gondolkodóba estem. A mostani kicsi kocsink 6,3kg. Hiába tetszik nagyon ez a bebe, azért nehezebbet, mint a mostani kocsink nem akarok venni. Nati lassan 9kg, így sokszor már a + 6,3kg is soknak érzem. Fene vigye, hogy nem tudnak könnyű és minden szempontból praktikus kocsikat gyártani.

Bab!
Tofi tényleg tündéri!Kép

Szombaton Nati is kapott egy baby banzt! Nagyon vagány vele, majd teszek fel képet!Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: