A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

SziasztokKép

Megint van két percem igy gyorsan bekukkKép

Bartika Kép
Hááááááááááát nem is tudom mit kérjek ezért a két képértKép Kép Kép Kép Kép Kép azért gondokozz majd felajánlásokon KépKépKépKép

Vikó és Dominik

Kép

Dominik békésen szunyokálva

Kép

Voltam tegnap bent Vikonál, ha minden rendben lesz akkor akár ma is hazaengedik őket. Dominik szépen szopizik, rendes babóca, és nagyon édi. Viko még elég fáradt szegénykém, de baromi boldog, aminek kevésbé örül hogy nagyon vizes még és alig ment le neki néhány kiló a szüléssel. Mindenkit puszil és köszöni a drukkokat.

NicikaKép
Nem vagy rossz mami, csak baromi fáradt és kialvatlan, amit nagyon is ismerek. Dani fiamnál anno én is igy voltam a végén már az éjjeli szopikról csak annyi emlékem volt hogy kivettem a fiam a kiságyból szájába adtam a cicit és már döltem is rá ülve, olyan fáradt voltam hogy el is aludtam azon nyomban. Ekkor jött a segitség, és napközben tudtam végre aludni hosszabban és utána mintha kicseréltek volna. Kitartás és kérj meg valakit hogy segitsen hogy tudj egy kicsit napközben aludni.

Betti & Titati Kép
Melyik turiban voltatok?? Én tegnap bementem a renoválásba és bevallom nem estem tőle hasra, tuti rosszkor mentem és nem volt valami elkápráztató választék és az árak se voltak msot annyira kedvezőek.

Csema Kép
Nekem nem jönnek be a képek csak félig Kép lehet hogy én vagyok a béna? Kép

CoryKép
Nevedet hála emlegetem, nagyon szépen köszi hogy kisegitettél a konakionnal. Nem is gondoltam volna hogy hiánycikk lehet Kép A héten megprobálok több gyógyszertárt is... ezért ez elég elkeserítő számomra hogy ennyire szar a gyógyszerhelyzet manapság...
Remélem a PKU szürés csak emberi mulasztás és nem valami baj esetleg... ahogy irtad is inkább a mulasztás lesz a gond...

AnnácskaKép
Köszi a tippet, időközben a köruton bevásároltunk anyagot, már szárad a beavatás után hogy tudjam varrni.
Olyan jó hogy a lányod ennyire rajong PetibabáértKépKép

PetriKép
További sok sok mellgyulladásos hetet kivánok neked mégKépKép Tényleg olyan jó amikor mosolyognak, főleg mikor még a szemük is csillogva mosolyogKépKép

Mi jól vagyunk, csak a pocink az ami továbbra is nagyon vészes, olyan sokat tud szenvedni, de utána meg olyan koncertet rendez hogy még egy felnött is megirigyelhetné. Az infacol nekünk nem jött be, de bevallom már nincs bizodalmam a gripe waterben sem, igy marad a sok sok maszirozás és tornáztatás, és bizakodás hogy a 3. hónaptól ezt elfujják...

Teszek fel egy két képet rólaKép

Kaptunk egy halom kisrucit és mikor átválogattam találtam benne egy édi téli sapit, ugyan még nagy neki, de ezt a képet nem lehetett kihagyni :

Kép

Dani bemászott egy fotoerejéig PEtihez a kiságyba Kép

Kép

sok puszi

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Pilchard: én már féldőtől rosszul aludtam, de a vége felé csak ülve tudtam. Ez teljesen normális, mert ilyenkor már sehogy sem kényelmes.

Vok: még neked is van esélyed, hogy 3 kiscsajod legyen!Kép

Eszti: ha Bettina nyöszörög, akkor hagyom hátha abbahagyja, de ha sírásra fordul a dolog, akkor abban a másodpercben felveszem és "agyonpuszilgatom". Mindig kiderült eddig, hogy valami baj miatt sírt. Pl.: bentmaradt büfi, bekakilt, éhes, hasgörcs...
Amikor felveszem és rámmosolyog, azt a pillanatot nem cserélném el semmiértKép

Csema: nagyon cuki Szofi baba! Örülök, hogy írtál, már hiányoltalak!!!

Anita: szegény BotiKép Hozzánk délután jön a dokinéni az oltással, remélem Bettina nem viselődik meg tőle!
Ezek a cicik nem úgy működnek sokszor, ahogy szeretnénkKép Már írtam, hogy nekem Patríciával és Dorinával volt nagyon fájdalmas a szopi. Most is érzékeny, de kibírható. Biztos megedződött már.
Szerintem a cumisüveg, a cumi és a bimbóvédő is bekavar és mivel azokat máshogy kell szívni, így a baba felsérti a cicit.
Tök jó , hogy sikerült leszoknotok a bimbóvédőről, ügyes vagy!!!Kép

Titati: nagyon cuki ahogy nevet Kincső!Kép
Vannak jobb és nyűgösebb napok, kitartás!Kép
Akkor nálatok már csak cicizés van?

Petri: kívánom, hogy így maradjatok!!!Kép

Cory: sajnálom, hogy rossz éjszakátok volt!
Hiába, a cicifüggő babák ilyenekKép

Nálunk este 10-kor elaludt, de 1-kor felkelt, majd fél 6-kor és 9-kor.
6-kor úgy tudott visszaaludni, hogy magam mellé vettem és cicizett. Nekem az már teljesen természetes, lényeg, hoyg aludjunk.

Gyöngyi: mitől fulladna meg? nálunk Bettus simán hason alszik.

Ez a tavasz nem az igaziKép

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

ÁgiKép
Nagyon édesek a srácok!
Végűl nem a muffinost, s nem is a pogisat csináltam meg, hanem szedtem össze zölségételeket, mert tuti szereti, s azt nyomtattam ki könyvnek, már nemsokára készen lesz.
Jővőhéttől több időm lesz itthon lesznek szüneten a nagyok, s akkor ha te is gépközelbe jutsz átküldöm a recepteket
puszi

KépKép
csema

EsztiKép
Szuper a kép!
VikóKép
Dominik is nagyon, nagyon édes!

KépKép
csema

TündiKép
Puszi, köszi, majd jövök, de most is már az ebéddel kéne foglalkoznom! Kép

KépKép
csema

Ági, de jó, hogy jelentkeztél. Jók ám a képek!

Vikó, nagyon édes Dominó!

Csema, kiscsajod is nagyon husika! Kép

Tünde, ismerem ezt a nyöszörgést, már ismerem, hogy melyik az, ami sírásba fog váltani, és melyik az, amelyik nem. És én is ezt csinálom vele, ha sír, amit te. Kép

Gáz ez a Konakion hiány, többször is elő szokott fordulni, szóval ha már kezd fogyni, érdemes időben elkezdeni beszerezni. Nagyon gáz amúgy....

Megyek, mert kaja van. Kép

Cory, élsz még??? Kép
Vendég

Eszti: nagyon helyes vagy a fiaddal!!Kép

Ági: szépek a kissrácok!!!
Sajnálom, hogy Nálatok is pocifájás van, de ez tuti elmúlik pár hónap múlva! Megvígasztaltalak?Kép

Vikó: csodaszép Dominik baba!!!
A kilók majd később lemennek!!! Én is ebben reménykedekKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok! Kép

Mindenkinek köszönjük továbbra is a drukkokat, aranyosak vagytok! Kép

Tünde,
nekem szerencsére itt van alattunk anyukám, így majd ő főzöcskél... vagy én főzőcskélek és ő babázik?? Kép Megosztjuk... Kép

Pilchard,
nekem nem voltak ilyen alvásgondjaim, csak maga a póz. Már háton sem az igazi. De ilyen álmatlanság-szerű nem volt, most sincs.

Medike,
akkor még egyben vagytok. Pedig vártam, hogy lesz valami! Kép
Nálunk, ha Apa beszél a pocakhoz, akkor az a köldöknél van, mert hogy ott "Biztosan jobban hallja!" Kép

Betti,
nekem sincs ám semmi jóslóm! Kép Kép Nem vagy egyedül! Kép

Csema és Titati,
gyönyörűek a csajok, édesek! Kép

Eszti,
hát persze, hogy nem gond, hogy felteszel egy olyan képet, amin egy boldog anyuka látható a babájával! Kép

Ági,
helyes a két "pasid"! Kép

És jó hallani Vikóékról is, Dominik baba aranyos! Kép

nadine81

SZiasztok!

Élek még Kép Jött egy barátnőm, hogy tartsa bennem a lelket, el ne aludjak szopi közben Kép Most persze Liza békésen alszik, de hát a fiúk mellett reménytelen ledőlni délelőtt.

Gyöngyi: simán lehetnek a frontok a nyűgi okai. Liza még nem volt ilyen nyaffancs, mint most éjjel. És tegnap este is nyafi volt, meg hétfőn egész délelőtt rajtam lógott.

Petri: jól, mert amint picit is fáj, azonnal elveszem, és újra szájába dugom. Így viszont maradnak az 5 perc alvások.

Mensi: Baluval 9,5 hónap után jött meg, Zsománál volt valami maszat 6 hetesen, majd legközelebb 6 hósan. De tudok olyat, akinek egész addig nem jött meg, míg szopizott a gyerkőc (ez náluk 2,5 év volt), és olyat is, akinek 6 héttel a szülés után és onnantól rendszeres volt. És ez mind normális.

Ági: én sajnos tudtam róla, mert már decemberben is volt gond vele Kép

Nagyon helyesek a babák Kép Bence, Peti, Domino, Szofi... és akiket kihagytam Kép

Tünde: holnapra már 18 fokot mondanak, és hétvégére 22-t Kép Nálunk már kezd kisütni a nap Kép

Anita: bal oldalt segédletek, ott profil, és ott ha beléptél, be tudsz állítani aláírást Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Ágiboszi,

a turi a Thökölyn van: a Keletitől a második utcasarok az út jobb oldalán. Nagy betűkel ki van írva, hogy angol kilós használt ruha.
A gyerekruhák az emeleten vannak - és ide is többször be kell nézni, mert a kínálat változik. Viszont mivel kilóra megy (1500/kg) sokkal olcsóbb, mint a renoválás.

Kép

Kép
bettiflame

Mi az a Konakion?

Kép

Kép
bettiflame

Sziasztok!

Medike, Eszter, Nadine, Betti - én csodásan végigalszom az éjszakákat, csak pisilni kell felkelnem... de amúgy mint a tej. Kop-kop-kop! Szopipárnával összetekeredünk és már durmolok is...

Betti, ne izgulj, nekem is csak pár napja jött ez a fájásdömping, de állítólag nem törvényszerű. Kép

Livi Kép, emlékszem, amikor írtad, de neked igazi fájások voltak, vagy erős keményedések, amibe belealudtál?

Nyf

Melitta

Kép
nyf

Pilchard, bocs, a fenti neked is szól... Kép

Melitta

Kép
nyf

Bettiflame, a konakion a K-vitamin, amit adni kell a bébinek. Nekünk egy kapszula hetente. Kép

Nadine, igazad van, csak nem akarnék túltengeni. Kép

Cory, kitartás, hátha éjszaka jobb lesz! Kép

Itt már süt a nap és elállt a szél, szóval mi megyünk is sétálni. Végre! Egy nap bezártság sem jó.
Vendég

Nyf,
na pipike az van itt is dögivel! Kép

Szopipárna nincs, max a takaró lábaim és kezem közé csavarva, ölelve... Kép Mert betakarózni nem akarok, mert melegeeem van!! Kép

Eszti,
túltengeni: Kép
Kellemes sétát! Kép

nadine81

Sziasztok!

Bocs, hogy nem írtam eddig, de annyira el vagyok ragadtatva az anyaságtól, hogy szavakba nem tudom önteni....
Utólag, köszönöm a gratulációkat és én is gratulálok minden friss anyukának.

Szülés történetet, még nem írtam, de ígérem bepótlom. Röviden csak annyit, hogy másfél óra alatt meglett a kicsike, még az orvosom se ért be a kórházba ennyi idő alatt.

Martin nagyon jó baba! Ha fáj a pocija, csak nyöszörög. Csak akkor sír, ha valóban oka van rá, pl.: éhes vagy teli a pelus. Amúgy sokat van fent, nézelődik és "magyaráz".
Egyfolytában a cicin akar lenni. Mondjuk ez látszik is rajta, mert az elmúlt két hétben a súlya is szépen gyarapodott. 4400 g-al született, 4210g-al hoztuk haza, ma ez (ruha nélkül) 4900g.

Egy kicsit még sárga (nagyon halvány), de ez az anyatej miatt van. Állítólag nagyon "erős".

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de Én most már az ösztöneimre hallgatok, mivel ha kérdésem van mindig mindenki mást - általában az ellenkezőjét- javasol. (gyerekorvosok, védőnő, internet, rokonság)

Ígérem, az elmúlt 3 hetet megpróbálom mihamarabb visszaolvasni, hogy képben legyek.

Szép napot mindenkinek!

Era és Martin (20 napos)

KépKép

KépKép

KépKép
lingelera

Era! Jó hogy jelentkeztél! Cukipofi Martin babaKépKépKép

Igazad van, hallgass az ösztöneidre!
Várom a rövid szüléstörténetet!Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Még egyszer írja le valaki, hogy miként kerülnek az aláíráshoz mozgó bigyók?
Bocs, hogy béna vagyokKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Era,
jó, hogy újra itt vagy, és hogy ilyen jókisfiad van! Nagyon szép Martin baba, további sok boldogságot és anyai, szülői örömöket kívánok nektek! Kép

Nadine

nadine81

EraKép
Nagyon édesek vagytok ti is!
Mensi:
Nekem most 6 héttel szülés után megjött, ugy ahogy kell!
holnap megyek még csak kontrollra nem tudom mit mond majd a dokinéni!
AnitaKép
Első oltások Kép JUJ
Borogasd, s magam részéről mindíg adtam egy fél kúpot is, a tapasztalatom az hogy az anyucinak fájdalmasabb mint a babónak.
Mi 27-én megyünk szurira.

KépKép
csema

Köszi mindenkinek a dicséretet.

Eszti:
nagyon jó a közös képetek.

Petri:
nekem anno Kali lányomnál 8,5 hónaposan jött meg először...akkor kezdett fogyni a tejem.

Ági:
a turit Betti már leírta, a Thököly úton van, és nagyon olcsó. Viszonyításnak: rugi, pulcsi, kardigán 150-200ft, zokni, sapka 50 ft körül jön ki.

Betty:
én anno péntekenként jártam, de akkor is mindig 2-3 kiló ruhával tázoztam onnan Kép Mi lesz, ha hétfőn megyek? Kép

Tünde:
Napközben már száműztük a cumit Kép Az éjszakai ébredések üvegből mennek, de azon nem is akarok változtatni. Mivel rengeteg a tejem, 2-3 óránként kelek fejni, és akkor nem tudnék igazodni Kincső ébredéséhez.

titati
titati

Jaj, ez kimaradt:
Akik már túl vagytok az első oltáson: mire számítsak? Láz, bágyadtség, duzzanat várható?
Mi jövő héten megyünk.
titati

Gyors benézek és megyek főzni.

Szopi
Kicsit jobb a helyzet a bal mellem jól bírja a strapát, hogy csak abból eszik Levi. És nem véres pedig tegnap azt hittem, hogy annak is vége. A másik pihin van azt fejem és megy a fagyasztóba. De szerintem jól javul. Majd a védőnő jön, megkérdezem, hogy jól van e rajta ha azt mondja nem ,akkor jöhet a tanácsadó. De most már jobb a kedvem és remélem helyre jön minden. Tünde igazad van a cumi és a védő más szopásra, ösztönzi a gyereket. Kipróbáltam és egyikkel se tud most mit kezdeni. Na azért nem kiabálom el a javulást, kopp, kopp

Majd jövök este.

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Csema,
de nem úgy van, hogy amíg intenzív szopi van, addig nem jön meg??

nadine81

bocs ez így nem jön be

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Eszti: csodaszépek vagytok ezen a képen. Kép

Vikó: gratulálok Neked ismét, nagyon szépek vagytok a képeken. A víz miatt ne aggódj, nekem is kb. két hét kellett, mire teljesen kiment.

Ágiboszi, Era: csodaszépek a képeitek, örülök, hogy itt vagytok.

Titati: mi már túlestünk az oltáson, igazából semmi nem volt, még hőemelkedés sem.

Annyira jól hangzik ez az 1500Ft/kiló, hogy nekem is meg kell néznem.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Nyf!
Így utólag azt mondom ugyanolyan kemények voltak, mint amivel végül elindultunk. Igazi fájások voltak. Ennél keményebb csak akkor lett, amikor elment a magzatvíz, már a szülőszobában.

Vikó!
Nagyon szép baba lett Dominik, gratulálok és sok boldogságot hozzá! Súllyal meg nem kell foglalkozni, az anyaság úgyis fogyókúra. Nekem a szüléssel össz-vissz öt kiló ment le, azóta meg mióta hazajöttem hat! Egy kilóval vagyok több, mint az induló súlyom. És víz még mindig van a lábamon!

Ma rájöttem, hogy tegnap alig ettem valamit, annyira lefoglalt a baba, meg minden. Ma is csak délben tudtam először enni, úgy, hogy közben a kezemben volt. Hihetetlen kölök! Igyekszek pedig figyelni, mert kell a tejcsi!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok
Még mindig nagyon ki vagyunk ezért nemnagyon tudok visszaolvasni...

Viko
Dominik GYÖNYÖRÛ baba!
Isten éltesse sokáig! Kép

Eszti
Nagyon szépek vagytok! Kép Kép Kép Kép

Lingelera
Gyönyörű a baba...
Én is már teljesen kiakadtam, hogy ahány tanácsadó annyi tanács... én meg igazodjak ki rajtuk...

A mi szüléstörténetünk röviden...

Éjszaka nálunk aludtak sógornőmék így bepótoltuk a január óta halogatott születésnapi köszöntőjét... fél kettőkor kerültem ágyba hulla fáradtan... amint lefeküdtem egyszercsak éreztem, hogy valami kibuggyan belőlem... felpattantam és elkezdtem figyelgetni... valami szivárgott... szerettem volna azt hinni, hogy nem a magzatvíz... de egyre több lett és nem akart elállni. Szóltam apának, hogy folyik a víz... szegény épphogy elaludt így nem is nagyon reagált (gondolta zárd el a csapot... Kép )... Egy kicsit bepánikoltam, fel-le rohangáltam a lakásban és azt hajtogattam, hogy én még nem akarok szülni még van két hetünk... barátnőm segített összetenni a maradék motyót... az ő kezében is remegett az izgalomtól a kórházi lista... Kép felszaladtam a létrán nektek írni... letusoltam, hajat mostam és elindultunk a kórházba. Megvizsgáltak és közölték, hogy ebből csak esetleg délutánra lesz baba... semmi fájásom nem volt. Így befeküdtünk az alternatív szoba franciaágyára, összebújtunk apával és elaludtunk... 11-kor megvizsgáltak, fájás még mindig semmi, közölték, hogy akkor bekötik az oxitocint. Ettől egy kicsit tartottam, féltem, hogy nagyon hirtelen szakad rám a fájdalom, de végül is nem volt vészes. Egy-két ötperces fájás után végig kétpercesek voltak. Az infúzió egy kicsit zavart, nem tudtam tőle mozogni, ráadásul a kádba sem ülhettem be. Fekve sokkal erősebbnek éreztem a fájdalmakat ezért apa hátulról a hónom alatt tartva állva vajúdtunk (szegénynek másnapra iszonyat izomláza lett és megfogadta, hogy legközelebb egy kicsit edz előtte Kép ) a fájásszünetekben beleültem apa ölébe és egy kicsit elbóbiskoltam. Ezeket a fájásokat is olyan szépnek éltem meg valahogy eltávolodtam saját magamtól... Negyed négy körül megvizsgált a doki... csak négy centire voltam kitágulva ez egy kicsit megrémített, hogy akkor még nagyon sokáig fog tartani, de igyekeztem a jelen pillanatra koncentrálni. A vizsgálat után hirtelen nagyon felerősödtek a fájások... kezdtek elviselhetetlenné válni... de egyszer csak éreztem a tolófájásokat... szóltunk a dokinak és kezdődött a kitolás. Ez kifejezetten jó érzés volt... forróság öntötte el a testemet... amikor kint volt a fejecskéje megérintettem... három-négy fájásra ki is bújt és a hasamra tették. 2006 április harmadikán négy óra után két perccel megszületett Lipovszky Áron. Csodálatos élmény volt... apával elpityeredtünk és szorítottuk a mi kis csomagunkat. A doki megdicsért, hogy nagyon ügyesem nyomtam... "gyakorolta valahol?"... Kép

Az elején egy kicsit el voltam keseredve mert sem a dokim sem a szülésznőm nem volt bent... a szülésznő üzent, hogy nem is jön, a doki fél egy fele érkezett. Emiatt egy kicsit elhagyatottnak éreztem magam de utólag látom, hogy a Gondviselés nem hagyott cserben. Csűrös Erzsike szülésznő volt ügyeletben, tudtam, hogy vele jó kezekben vagyok. A gátvédelem sikerült, nem vágtak, nem repedtem... kivéve a hüvelyem meg a szeméremajkak. Egy kicsit még nehéz az ülés de szépen gyógyul.

A gyerekágyról is jó élményeim vannak pedig ötágyas szobába kerültem. Azt hittem majd zavarnak a látogatók de teljesen ki tudtam kapcsolni és beszűkültem a saját ágyamra, kicsi fiamra... A szoptatásban sem zavart, hogy látják... az ember annyira kitárulkozik a szüléssel, hogy mindez mellette eltörpül.
Negyedik nap jöhettünk haza, azóta itthon próbálgatjuk a családi lét örömeit. Áron az éjszaka első felét átordítja utána öt órát alszik egyhuzamban. Nagyon fáradtak vagyunk, de egyben nagyon boldogok. A hormonok kezdenek bennem dolgozni... olyan erős féltés van bennem a szeretteim, kicsi férjem és Áron iránt, hogy majd belepusztulok. Nehéz elterelni a gondolataimat, mindenféle szörnyűség jár az agyamban... remélem pár nap és enyhül a hormonok hatása Kép .

Nagyon hálás vagyok a Jóistennek, hogy ilyen szép élmény lehetett számunkra a szülés és, hogy egészségesek vagyunk mindketten.

Ilyen gyönyörű élményt kívánok mindannyiótoknak, mint amiben nekünk részünk lehetett.

Marcsi Ádám Áronbaba

Kép
Kép

Keresztszülők
Kép
Kép

Nagymamánál...
Kép

...elhullottunk...
Kép

szopi...
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Kép
Köszönöm szépen az élményeidet!
Minden elképzelhető jót kívánok nektek. Áronbaba olyan szép, hogy rajzolni se lehetne szebbet!

Melitta

Kép
nyf

Mamacka,
szintén köszönöm, hogy megosztottad velünk a történetet, gratulálok még egyszer nektek! Kép
Áron nagyon szép kisfiú, büszkék lehettek rá! Kép
A fénykép Apával pedig kiállításra illő, komolyan! Kép

nadine81

Mamacka, öröm volt olvasni a soraidat! Kép
És gyönyörűek a képek, mint mindig.
Vendég

Na, akkor mégsem ment el az üzimKép

Esztikém, gyönyörűek vagytok! Úgy sugárzol, hogy ihajjKép Irigylem a sétát. Nálunk még mindig gány egy idő vanKép Boti is kezd megmakkanni szerintem a bezártságtól. Tengjél csak túlKép

Cory: kösziKép

Titati: nem volt semmi mellékhatás, bár ezt előre megkérdeztem. Nem is kellett előre kúpot adni. Nincs duzzanat sem, úgyhogy CsemaKépén nem borogattam, csak puszilgatom nekiKép Kellene? Dokinő szerint, csak, ha duzzadt.

Tünde: nincs vmi új Dorina-mondás a tarsolyodban?

Era: jó, hogy írtál! Szépséges Martin baba!

Vikó Dominója mennyire tüneményKép

Agi: köszi a képet Vikóékról! Na, a te tököseid sem maradnak ám ki a sorból: édespofák nagyonKép

Mamacka: köszönömKép Csodálatos a történet, csodálatosak a képek! Gratulálok!Kép

Nadine, Nyf: drukk!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Hogyan lesz az aláírás mondjuk félkövér, dőlt, piros egyszerre?

Bocsi,én is bénázokKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok Kép
Csak gyorsan mert a fiam már reklamál az uzsi miatt Kép

Csema, Titati Kép
Nagyon édesek a csajszik Kép

Anita Kép
Nekem is mindig fájt a szívem mikor Annamari sírt, pedig sok mindenen mentünk keresztül Kép
Ölelgesd magadhoz a fiad, attól mindketten megnyugszotok Kép

Eszti Kép
Nagyon boldognak tünsz a képen, de ezt nem is csodálom egy ilyen pasi mellett Kép

Ági Kép
Jó látni, hogy Vikó ilyen boldog Kép A fia nagyon édes Kép
A fiaid tündériek Kép Danival hogy boldogulsz?
Mit varrsz a fiúknak?

Era Kép
De jó, hogy jelentkeztél Kép
Martin baba nagyon édes Kép Nem semmi ilyen gyorsan fejlődik Kép

Mamacka Kép
Gyönyörűek vagytok Kép Köszi, hogy megosztottad az élményeid, sok boldogságot nektek Kép

Annácska+Peti baba

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Tündi, AnitaKép

Talán most sikerül feltennem h kell formázni a szöveget. az aláírásnál is ugyanígy kell.

<!--attachment: Parancs-406440.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*100.6*parancs*Parancs%2edoc --><center><pre>
Képparancs
Parancs.doc (100.6 k)</pre></center><!--/attachment-->

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Lányok: Mi a véleményetek az oldalt fektetésről. Lehet így altatni a babót? Azt hallottam, hogy a csípőnek árthat, pedig éjjel ha nem rajtam, akkor így alszik a Lili.

Kép

Kép
pgyöngyi

GyöngyiKép
az én véleményem az h altasd úgy ahogy szerinted helyes. Nem jó hanyatt fektetni, mert megfulladhat, nem jó hason a bölcsőhalál miatt, nem jó oldalt a csípője miatt. Akkor kérdezem én hogy fektessük őket??? Szerintem hallgassunk az anyai ösztönünkre.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tünde: Lehet, hogy rosszul írtam, nem a hason fekvéstől félek, hogy megfullad, hanem mert úgy fektettem hasra, hogy alá tettem egy kispárnát és szokott olyat csinálni, hogy nem oldalra fordítja a fejét, hanem arcal szembe teszi le.

Kép

Kép
pgyöngyi

AnitaKép
Sikerül az aláírás?
Az én lányom nem a frontok miatt született hanem mert a nődokim úgy gondolta ki kell bújnia. Õ még maradt volna egy pár napot odabent. Szerintem ezért nem hatnak rá a fontok.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Gyöngyi
Én nem használok kispárnát a babánál.De ha nem fordítja mindíg oldalra a kisfejét akkor inkább ne fektesd úgy vagy figyeld állandóan. Nehogy megfulladjon. Timi se szokta mindíg oldalra fordítani ezért én nem merem így hagyni.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri: bocsi, nem emlékeztem Timi baba születésének körülményeire, csak arra, hogy egy napon születtek BotonddalKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Na, ezt találtam kiKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Angi, Tünde: megvolt az oltás? HOgy viselték a csajok?

Jól elvagyokKép...de lassan megyünk fürdetni!

Anita
Kép
Kép
_anita_

fajiiinKép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

SZiasztok!

Babetta: nem tudom, milyen a ti védőnőtök, de sajnos nem mind ért hozzá Kép De hajrá!

Gyöngyi: én oldalt fektetem a babómat. A hason meg a háton fektetésre is vannak ellenérvek, szóval leginkább lebegtetni kéne őket Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Mamacka: örülök, hogy ilyen gyönyörű élmény volt a szülésed, köszi, hogy leírtad!!
A képek csodálatosak!!Kép

Szelivi: tessék odafigyelni az evésre!!!
mondja az, aki ált. élben megy először a konyha feléKép

Gyöngyi: akkor értem! Bettina mindig oldalra fordítja a fejét hason, azért merem így hagyni

Petri: köszi, majd próbálkozom az aláírással!

Bettina elég jól viselte az oltást, persze sírt, de megvígasztaltam, aztán tovább mosolygott a dokinénireKép
Lefekvés előtt majd mérem a lázát, de nem biztos, hogy lesz.

Anita: most elég nyűgös Dorina úgyhogy nincs elemében. Érdekes, hogy a doki megnézte és nem talált betegségre utaló jelet.Akkor mitől volt lázas???

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Cory: éjjel hason alszik, nappal a babakocsiban oldalt, ha fent van, akkor a járókában hanyattKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

sziasztok!

Nagyon közönöm Mindenkinek aki irt,olyan aranyosak vagytok!beletörődöm hogy virrasztani fogok éjszaka,mást ugysem nagyon tehetek,nem igaz?Kép
Vok:hát igen,igazad van,ezt mondta a párom is.Amikor a babanetre találtam ,a májussi babákhoz akartam csatlakozni,ott irták vkinek hogy ez nem müködő topic,menjen a nyáriakhoz,igy én is oda mentem,akkor nem is figyeltem hogy milyen topicoc vannak,örültem hogy lesz kivel megbeszélnem azokat a dolgokat amiket én nem tudok.
Sokáig nem is olvastam más topicocat,de belejöttem,és rájöttem milyen hasznos.
És eddig akármikor kérdeztem itt,mindig kaptam választ,amit köszönök is,és mivel pár hét múlva mi is babázunk,biztos lesz is még kérdésem a "nagyokhoz".

Mindenkinek szép estét,sok pihit,és sok alvást kivánok!

KépKép

KépKép
pilchard

Nálunk hátonfekvés van, mivel hason nem szeret lenni, pláne nem aludni... Kép Eddig nem volt gond, de Bence nem bukós.

Babetta, én nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a szopi!

Anita Kép, hajrá ezekkel a formázásokkal. Kép

Megyek is, fürcsi van, jó éjt mindenkinek, és főleg nyugodalmasat!
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: