Megint van két percem igy gyorsan bekukk
Bartika
Hááááááááááát nem is tudom mit kérjek ezért a két képért
azért gondokozz majd felajánlásokon 

Vikó és Dominik
Dominik békésen szunyokálva
Voltam tegnap bent Vikonál, ha minden rendben lesz akkor akár ma is hazaengedik őket. Dominik szépen szopizik, rendes babóca, és nagyon édi. Viko még elég fáradt szegénykém, de baromi boldog, aminek kevésbé örül hogy nagyon vizes még és alig ment le neki néhány kiló a szüléssel. Mindenkit puszil és köszöni a drukkokat.
Nicika
Nem vagy rossz mami, csak baromi fáradt és kialvatlan, amit nagyon is ismerek. Dani fiamnál anno én is igy voltam a végén már az éjjeli szopikról csak annyi emlékem volt hogy kivettem a fiam a kiságyból szájába adtam a cicit és már döltem is rá ülve, olyan fáradt voltam hogy el is aludtam azon nyomban. Ekkor jött a segitség, és napközben tudtam végre aludni hosszabban és utána mintha kicseréltek volna. Kitartás és kérj meg valakit hogy segitsen hogy tudj egy kicsit napközben aludni.
Betti & Titati
Melyik turiban voltatok?? Én tegnap bementem a renoválásba és bevallom nem estem tőle hasra, tuti rosszkor mentem és nem volt valami elkápráztató választék és az árak se voltak msot annyira kedvezőek.
Csema
Nekem nem jönnek be a képek csak félig
lehet hogy én vagyok a béna?
Cory
Nevedet hála emlegetem, nagyon szépen köszi hogy kisegitettél a konakionnal. Nem is gondoltam volna hogy hiánycikk lehet
A héten megprobálok több gyógyszertárt is... ezért ez elég elkeserítő számomra hogy ennyire szar a gyógyszerhelyzet manapság... Remélem a PKU szürés csak emberi mulasztás és nem valami baj esetleg... ahogy irtad is inkább a mulasztás lesz a gond...
Annácska
Köszi a tippet, időközben a köruton bevásároltunk anyagot, már szárad a beavatás után hogy tudjam varrni.
Olyan jó hogy a lányod ennyire rajong Petibabáért

Petri
További sok sok mellgyulladásos hetet kivánok neked még

Tényleg olyan jó amikor mosolyognak, főleg mikor még a szemük is csillogva mosolyog
Mi jól vagyunk, csak a pocink az ami továbbra is nagyon vészes, olyan sokat tud szenvedni, de utána meg olyan koncertet rendez hogy még egy felnött is megirigyelhetné. Az infacol nekünk nem jött be, de bevallom már nincs bizodalmam a gripe waterben sem, igy marad a sok sok maszirozás és tornáztatás, és bizakodás hogy a 3. hónaptól ezt elfujják...
Teszek fel egy két képet róla
Kaptunk egy halom kisrucit és mikor átválogattam találtam benne egy édi téli sapit, ugyan még nagy neki, de ezt a képet nem lehetett kihagyni :
Dani bemászott egy fotoerejéig PEtihez a kiságyba
sok puszi