Lányok
Szép jó reggelt Mindenkinek
Sien
Nagy-nagy Gratula Nektek

Mikor lesz a nagy esemény?
Nikie
Fel a fejjel

Nincs reménytelen helyzet és mint Zsuzsó példája is mutatja ki lehet írtani a gombuskákat csak nehéz küzdelem árán... A gyógytea tényleg csodákat tehet
Eni
Ne szomizz most már az ok kiderült és lehet kezelni a dolgot. Nekm is endom volt és van jelenleg is... Az endometriosisnek is több fajtája létezik. Vannak mûthetõ változatok és van olyan amit mûtéti úton nem tudnak eltávolítani. Azt fontos tudnod, hogy a terhesség kifejezetten jót tesz az endonak, mert ez a fránya betegség a menstruációból "táplálkozik" és azért tud észrevétlen maradni, mert a menzivel azonos idõben vérzik... A hormonkezelés lényege (amit valószínûleg Te is kapni fogsz) az, hogy gyakorlatilag egy mesterséges klimax állapotot idéznek elõ a szervezetedben, amely következtében nem fogsz menstruálni. Ne ijedj meg! Amikor az elsõ innyekciót megkapod (ez a menzi elsõ 3 napja közül valamelyiken történik), akkor elhúzódhat a vérzésed. Nekem 23 napig tartott. Utána viszont mindig azon a napon adják a szurit, amikor "elvileg" meg kéne jönnie. Azért elvileg, mert az elsõ szuri után már nem fogsz menstruálni, csak a naptárból tudod követni az eseményeket. Ne ijedj meg akkor sem, ha minden egyéb tünetet is tapasztalsz magadon (pl. hõhullám, érzelmi kitörések, labilitás...stb) Ez mind a gyógyszer hatása. A szurit vagy popsiba (Lucrin Depot) vagy hasfalba adják (ennek nevére nem emlékszem...) Én a II-es Nõi Klinikára jártam mert ezt az innyekciót nem adhatják ki mindenhol. A kezelések után nehezen jön meg a menzi, ez is normális. Nekem is és Andy-nak is csak gyógyszeres rásegítéssel jött meg... Egyébként nálam az endonak a világon semmiféle tünete nem volt... (CatEye

Bocsi, nem akarlak megijeszteni, de nálam még görcsök sem voltak.) Pusztán annyit vettem észre, hogy a menzim szine ill. összetétele átalakult. Én sajnos nem reagáltam a kezelésekre. Az endom ugyanúgy megmaradt, sõt azóta még növekedett is... Ettõl függetlenül képes leszek gyermeket kihordani és szülni is!!!

Ez lebegjen a szemed elött, ha úgy érzed, hogy megterhelõ a kezelés

És tudd, hogy Cipómama is endos, de neki az elsõ inszemre összejött a babuka a kis Cipócska

Ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok (ha tudok...)
Éva
Sajnálom... ez a 3 hónap a lombikok közt nagyon hosszúnak tûnik, de biztos szükséges...

Drukkolok, hogy a következõ sikerüljön
Edelweiss
Mi újság? Hogy érzed Magad?
Andi28
Persze, hogy emlékeszem Rád!

Remélem ezúttal tényleg megtaláltad a legmegfelelõbb orvost

Sok sikert
CatEye
A hõmérséklet a ciklus elsõ felében változó lehet, és a 36.7 is normális
Bocsi a regényért
Puszi: Doris