Hy!
A csecsemősökhöz: Aranka néni egy tragédia, bár én úgy vettem észre most, hogy már nem nagyon kontárkodik bele a szopi témába (ami jobb is, hisz amihez nem értünk, ne szóljunk bele!), mellszívók, bvédők eladásával fogl. Most a császár után ő hozta fel ébredésem után kb 1 (!)órával a babacsomagot, vegyem át, írjam alá, hanyadik babám, mi a tesó neve, mikor született sb. Én meg még azt sem tudtam hol vagyok, fájt mindenem, és bőgtem feszt. Jó időzítés volt mondhatom.
A feketehajó banya (Méri édes) is iszonyú! Az egyik szobatársam bajlódott nagyon a szopival, kérte a segítségét, na ő segített vagy 3 percig, és amikor a baba még ezek után sem kapta be a cicit, "na jó, én többet nem tudok segíteni" felkiáltással elviharzott.
A főnővér (Csucsu azt hiszem) és a védőnő (Anikó) rendesek, és most volt egy új csajosz, nagyon vékony, hosszú hajú, na ő is segítőkész volt nagyon!
Most "csak" egyszer ordítottam a csecsemősöknél, amikor megláttam, hogy a 3 napos 60at szopott lányomnak adnak még ám 30 tápot is minden alkalommal!!! Megjegyzem, amikor nem mérhető mennyiségű kolosztrumot evett, akkor "csak" 20 grammokkal pótoltak. Szóltam a doktornőnek is, hogy nagyon szépen kérem, mivel van tejem, ne adjanak a lánynak pótlást! Õ meg is ígérte, hogy így lesz! Na, nem így lett

, de aznap du. már jöttünk haza!
Mindenesetre továbbra is merem állítani, hogy aki nem készült fel a szoptatásból -elméleti tudnivalókra gondolok- és elsőgyerekes anyuka, a klinikán dolgozó személyzet -tisztelet a kivételnek ugye- iszonyúan félre tudja vezetni.
Dancsi! Hogy érted a nulldiétát? Semmit nem evett?? Ne mán.
Pomat! Én a gyed lejárta után visszamentem dolgozni (13 hónapot dolgoztam), de úgy, hogy mindenki tudta -mivel szeretek nyílt lapokkal játszani-, hogy akarunk másodikat. Nagyon vágytam és vágytunk a férjemmel mindketten már másodikra, mindentől (pl. kis lakás) függetlenül.
És jól döntöttünk

Csodás érzés 2gyerekes anyának, 4fős családnak lenni.
Bibi! Nagyon édes a fiacskád! Kész nagylegény már!

Éjszakáitok alakulnak?
Mára már kicsit jobban vagyok, Lottus is jókedvűen ment oviba.
Lindikém továbbra is egyszer (hajnali 4 körül)kel, de csak egy kaja erejéig. 8-12 perc alatt bepuszil 130-150 grammot a kis szivattyú.

Lekopogom, mintababám van.

Imádom.

Ja , és gügyög ezerrel.
Na eldugulok.
Melinda