Barbi!
a copf azért véd ám! én is copfos lettem fél éve. ha kiengedem a hajam, Lencsi tépi! lehet, h később még ez se lesz neki akadály
Zuz!
és Paji meggyógyult már???
Fibi!
ejnye! méghogy leprás...

ti mindketten olyan fiatalok vagytok, csak ezért nem gondoltam a válást. szóval lehettek kb. 20 évesek

, úgyhogy valamikor ált. suliban váltatok...
majd tartsunk a MOMban elvált nők klubját, én lennék a tiszteletbeli tag, a korábban ecseteltek miatt. igyunk olyan nagy habos kávét
Gabi!
szerintem lópikulát a háj miatt! ha valaki hájas, az én vagyok, és nekem is folyton értékelhetetlen volt az NST-m, mert vagy aludt Lencsi, vagy ha nem, akkor arrébb ugrott a tappancsok alól. de ha Lencsi is akarta, jó volt az NTS-m.
tudom nem szép ilyet mondani, de ha ennyire riogatják, miért nem császározzák meg? még az is jobb, mint a folyamatos bizonytalanság, idegesség. árt ez már Dominónak is. szegény azt se tudja mit akarnak tőle.
Neet!
nem akarsz kicsit a 47-es villingerrel járni? mert néha kimennék a Sagoyába, de amíg magas padlós, meg szűk ajtós, nem merek. hátha utánad megcsinálják azt is alacsonyra
Bogárka!
ha én is mehetek, nekem is az 5-e lenne jó, mert én Veráékat szeretném megkérni, hogy elvigyenek
most már ne csak Indinek, hanem a beszólós nőknek is küldjük +++++++++++++++-ot, hátha jobb belátásra térnek!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++3