A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Bogárka,
mindenképp hétfő vagy szerda kivételével legyen az a tavaszi Nagy Bogárka-Park Nyitóbuli, amikoris nincs sulim. És ne 25, mert az meg bölcsibeíratás. És ne.. na jó, a többi töknyolc, csak legyen mááá! Kép

Jé, egy Cory! Gratula és üdv és minden! Kép Te tudsz még csetelni a 3 mellett? Nekem egy mellett se megy...

Vincék, ha ma ünneplik, boldogot. Blaye? mert az kiderült, h Fic-é nem ma.

Eszter legújabb szava: "jó". Kép És a gyűrű az nála bigyöbügyőő. Kép
neet
neet

Juc!
Igen vannak! Kép sőőőt szerintem inkább nekik jön be, Petra már kicsit nagy, mivel minden alkalommal ugyanaz a koreográfia..szóval ő már fújja kívülről, és néha unja...viszont Donit már szeptembertől viszem majd Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Akkor mit szólnátok egy május 4 vagy 5-höz??? Moose! Neked az még belefér??? Tudom, hogy 12-re vagy kiírva, de vajon el mersz még indulni??? Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Nekem jó a 4 vagy 5!Kép
NA akkor hívjam fel csiribirinénit szerinted?

Juc
20170114224602

Juc!
Persze hogy hívd! Remélem vannak még helyek a Temiben,mert állítólag nagy volt az igény (most gazdagréten is betett egy plusz negyedik csoportot, annyian voltunk már)... oda már állítólag csak protekciósokat vesz be Kép...ha a Temibe is, akkor mondjad, hogy én ajánlottam...valahogy nagyon megjegyezte a nevem...még a wiwen is bejelölt, na meg Petrát is imádja Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hali!

Köszi lányok a bíztatást mell témában. Most nagyon elszánt vagyokKép

Cory!
Ti merre laktok, mert mi si itt lakunk AlbertfalvánKép

Éljenek a Vincék!

Any news from Indi?
beetrix

Bog,
május 4-5 rulez. Sátrat, hálózsákot vigyünk? Kép
neet
neet

Vera!
Jót mulattam én is a gyerekleszívásodonKép
beetrix

Bog!
Jó majd átadomKép Május 4-5 egyenlőre nekünk is jóKép Éljen éljen!
beetrix

Neet!
jaaa, hogy legyen kétnapos a buli??? Kép Én vagy-vagy gondoltam...de felőlem Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kisün
Elgurult a gyógyszered? Én is csak röhögök!Kép

Bog

Kövi tali okés, mi visszük a mókusokat és az anyósokat isKép

Játszóház

10-én 14.30-16.30 ig Fonyód utcában 515 Ft/ gyerek/2 óra

Mindenkinek köszi a kozmetikás infót

GödiBarbi
Köszi és Érdekelne a 11.-es kozmetikus telcsiszáma, mert mindenképp avatott szakemberhez szeretnék menni.

Kókusz
kókuszdió

Jó reggelt!

Tudtam, hogy akartam még este valamit:

Votiv!
Teljesen átérzem amit írsz Istiről, ugyanis annak ellenére, hogy Doni egy nyugis, derűs pasi, ő is iszonyúan be tud gurulni, ha valami nem úgy van ahogy ő szeretné...pl. elveszek tőle valamit, vagy megmosom, megtörlöm az arcát (a múltkor beleharapott a kezembe)...szóval én most valami olyan strtégiát próbálok ilyenkor...meg az egyéb fegyelmezésekkor követni, hogy nagyon határozott, de nyugodt hangon "kiosztom"...és teljesen rezzenéstelen arccal...szóval nem borítom rá a hülye érzelmeimet...Petránál ha elrontottam valamit, akkor ezt biztos...De most úgy látom az ő hisztijei is sokkal könnyebben kezelhetők, ha teljesen nyugodt és határozott hangon szólok hozzá, mintha "visszahisztiznék". Persze hatalmas nagy önuralom szükségeltetik mindehez, és néha van, hogy így is elveszítem a fejem...de azért próbálkozom Kép!!!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zuz,
neeeem, nem lesz VelenceKép
Tetszett páromnak a köérberki telek (füthetö faház is van rajtaKép)

Zanza,
öööö, balga fejemmel vmiért ki szoktam dobniKép

Ancsi,
okés, értelekKép és igazad vanKép
csak azért ijedtem meg, mert egyszer beleolvastam egy NL topickba, és ott szinte leprásoknak tituláltak az elváltakatKép

Johi,
ugyehogyugyeKép

Neet,
olyan édesen mondják az elsö szavakatKép Bálint legujabb szava: egyKép Elkezdtük számolni az autokat a könyvébenKép Ja, meg a toto (az az autoKép) Vagy ez együttesre mondja?Kép

Tegnap este meg ellejtette a medvetáncotKép Az apja brummogott, ö meg billegett egyik lábárol a másikra, utána meg körbe-körbe forgott, ugy hogy a végén, mint egy részeg, elesett többszörKép Hogy ezt honnan vette?Kép mi nem szoktunk forogni tánc közbenKép

KépKép
fibi

Bog!
Nálunk meg az van, hogy Bazsi állandóan belénk harap. Felveszem, elkezd vigyorogni és már nyitja a száját, és a vállamba harap, ami így 8 foggal baromira tud fájni! Egyik barátnőm azt mondta, hogy olvasta vhol, hogy ezt szeretetből csinálják a babák, de én ezt kétlem. Szerinted miért csinálja???? És a hajhúzás detto! Állandóan tépi a hajamat!

Kép
Kép
zuzmo1

Bog,
és május 4-5 szuper lenneKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Bogárka: igen, sokat írtam oda, aztán 2003. őszén meg a cumizavaros Zsoma miatt is Kép

Neet: megy Kép Asszem a titok, hogy a nappali közepén van a gép és itt szoptatok Kép)

Beetrix: most 1 buszmegállóra a Profitól kifelé. Korábban meg a Sáfrányban laktam és járok is arra, mert a szüleim most is ott laknak Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Zuz,
nálunk is volt harapásos idöszak, és én is agyaltam, mit csináljak. Párszor rászóltam erélyesen, hogy nem szabad, elmagyaráztam hogy fáj, nem sokat használt... aztán egyszer csak leszokott erröl is...
Szeretetböl?, lehet. Vagy viszket az inye... nemtudomKép

KépKép
fibi

ja, és nekem idönként belilult a vállam isKép

KépKép
fibi

Lila folt és fognyomok nálunk is vannak! Elég durván néz ki!!!
És nem vagy leprásKépJa, és én seKép Egyébként Ancsi igazat szólt!

Bogárka parkba mi is mehetünk? Nagyon klassz lenne!

A legjobb barátnőm kislánya kb 21 hós és Bazsit Pajinak hívjaKép Meglátja a fotóját már akkor kiabálja, hogy Paji! És a legjobb, hogy Bazsi hallgat rá, ha Pajinak hívjukKép Annyira édesen kezdenek el beszélni a gyerekek, és általában tényleg csak az anyjuk érti, hogy mit akarnak mondaniKép

Kép
Kép
zuzmo1

Kókusz! Müller Erikának hívják. 06-30-230-2009. Hivatkozhatsz nyugodtan rám (Pénzes Barbara)

Zuzmó! Ugyan én nem vagyok tapasztalt, de emlékszem a nővéreméknél is volt ilyen időszak. Az egyik gyerek beleharapott, akkor megkérdezte, hogy mit szeretne. A hajhuzga pedig csak játék. Részemről föl vagyok készülve, hogy az elkövetkező két évben folyamatosan copf-os leszek Kép Kisebb korban még csak próbálkoznak, s a szeretetes dolgot én is olvastam. Mellesleg emlékszem Fibinél is volt ilyen.

Teleorrú, szájonlevegőtvevős Barbara

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi! Ne legyél naívKép A copf nem véd meg semmitől! Simán szétrángatja és mintha még jobban is fájna úgyKép
Gyógyuljál!Kép

Kép
Kép
zuzmo1

++++++++++++
Ezt Bálint üzeni DominonakKép Tényleg ö nyomogatta magátol ezeket a gombokatKép

KépKép
fibi

Zuz! Konty?
Köszi Kép

gödibarbi

ááááááá, szerintem csak a kopaszság lehet megoldás, ugyanis a párom 1 centis hajába is simán belekapaszkodik! De majd kitapasztalodKép

Kép
Kép
zuzmo1

Barbi,
jobbulást!

Bálintnak is folyik az orra, igy a holnapi barátnö látogatás is elmarad, ott is kisbaba van... nem tudom, milyen holdállás van a héten, semmi találka nem akar összejönniKép
Pedig szombaton szeretnék elmenni életemben elöször a Kismama klubba is az Aranytizbe. A szülés utáni depresszio lesz a téma, és érdekelne. Tényleg, megy valaki esetleg??

KépKép
fibi

A hajhuzogatásnál már csak a lábujjba harapás a jobbKép és a fülbevaló kitépésKép

KépKép
fibi

Jó reggelt!

Indiről:
sajnos semmi előre lépés nincs nála,viszont egyre fásultabb szegény.Egyfolytában az nst-vel riogatják,mert ált. mérhetetlen."Kedvesen"megjegyezte ma egy nővérke,hogy szerinte a sok háj miatt van ez...???
Nagyon neki van keseredve már,mivel csak nst meg vérnyomás mérést csinálnak napok óta.Viszont nem vizsgálják meg,hogy a tágulással mi a helyzet?A fájásai teljesen elmaradtak.
Én azt tanácsoltam neki,hogy ha nincs semmi probléma,akkor kérje meg őket,hogy hazamehessen pár napra,egy kicsit feltőltődni!
Aki tudja hívja őt fel,mert nagy szüksége van most bátorításraKép

petergabi

Barbi,
kozmikus számát én is leirtam magamnakKép hátha arrafelé költözünk...Kép

KépKép
fibi

Jucusmamus: mail-t írtam a profilos címedre.

cory
Budapest

jaaaj, szegény IndiKép nem csoda hogy abbamaradtak a fájások, ilyen körülmények között... ennyi aggódássalKép (nekem is a korházban multak el a fájásaim, mire beértünk...)

ez felháborito, hogy ilyet mondtak neki (hája miatt)Kép
jo ötlet, töltödnie kellene...

KépKép
fibi

Jajj de jó ismét ilyet olvasni!! MÉÉÉÉG! Kép
Az enyém lány is őrülten tud hajat tépni (ha eltéveszti, még a sajátját is Kép) hol szeretetből, hol játékból, hol határozott hisztiből. A harapás most épp nem dívik, de az is ment. Én még 8 évesen is brutálisan haraptam, tesóm mesélhetne... egy dög voltam, így finoman. Kép Szóval megértem, de nem kultiválom a dolgot.
És még le is vágattam a hajam, de minek??

Cory,
van valahol szüléssztori? Üdv Lizának ezen a szép világon! Kép

A héten eddig 3x bkv-ztük át a várost oda-vissza, és annyira segítőkészek az emberek, hogy azt el sem hiszitek, de komoly! Volt olyan bácsi, aki felkapta a kocsit, és letette a buszról nekem, pedig nem is kértem. Kép És Ancsi, már nem járok 103assal, (hülye híd, hülye lépcsők) és azóta alacsonypadlós lett a szenya. Kép

Barbi,
azt olvastam, hogy szájon át nevetős.. Kép

Beet,
amit majd lekapnak belőled, azt szívesen átvállalom, nekem Eszter eltüntette az összes cicit, de még azt is, ami szülés előtt megvolt. 80-85ből lett kb 30as. Kép
neet
neet

ja, és Indianyó,
szüjjé mááá! Kép
neet
neet

Zuz! Hát akkor inkább a fájdalom, de kopasz nem leszek!!! Kép

Fibi! Köszi!
Lábujjam van, de hála a fülbevaló téma nem fenyeget Kép
A kozmetikusomat nem dícsérem tovább,bár tehetném! Jól tetted,hogy leírtad.

Net! Kép azért a nevetés mindig megy Kép

Szegény Indi! Tényleg jobb lenne, ha hazaengednék töltődni! Nincs arra a lehetőség, hogy hazamenjen, s utána vissza a SZTImrébe? Hisz nem egyértelműek az eredményei... S talán jobban érezné magát, ha az ismert helyre mehetne vissza...

gödibarbi

Szegény Indi Kép De aztért nagyon drukkolok, hátha beindulnak azok a fájások++++++++

Gabi Kép
Köszi az infót Indiről! A kis hazaruccanás nem is rossz ötlet, hátha segítene egy kicsit...

Barbi Kép
Bulást Neked ++++++++++

Fibi Kép
Bálontod is gyógyuljon meg mielőbb ++++++++, hétfőig mindenképpen!!!

Zuz Kép
Nálunk is van harapdálás, de még elviselhető, mert csak 2 fog van. Én úgy vettem észre, hogy imádja megkóstolni a különböző részeimet (gomdolom mindegyik más, ha beleharap), úgy mint kéz, ujjak, arc, váll, lábujj.... Amikor látom mire készül, igyekszem irányítani a harapását egy olyan részre, ahol kevésbé fájdalmas.
Persze a hajhúzás is nagyon kedvelt dolog, én feltűzöm a hajam, de a kilógó 1-1- szálat óriási élvezettel huzigálja és tépi ki Kép Múlkor adtam Bálintnak egy tincset úgy, hogy fogtam a tövét, hiába húzta nem fájt. Azt az örömet! Boldogan fogta és húzta, különösen azt élvezte, ahogy az ujjai között csúszott a haj. Nem tudom minek tulajdoníthatóak ezek a dolgok, de remélem egyszer csak abba hagyja!!

Kép
Kép
denizsa

Den! Köszi!
Ez a fogom a tövét dolog nem félrevezető?

gödibarbi

Fibi! Mél ment.

gödibarbi

Bogárka,
nekem az 5-e valamivel szerencsésebb lenne, mert akkor jobban tudnék kocsit szervezni Kép

Beet,
én is meg fogom várni, amig szoptattam az összes gyerekemet, aztán megnézem, mit csinálnak piciny csöcseim, és majd döntök. Nekem szerencsére nem fáj tőlük a hátam, akkor mondjuk egyértelmű lenne, de mondjuk futás közben ezek is ugrándoznak össze-vissza, és nem annyira vicces Kép és lelógnak hasig... de te ezt úgyis érted Kép

Barbi,
gyógyulj gyorsan!!! Kép

Indinek drukkkkkkok!!!!!!!!

v
kisün

Barbi,
Hogy érted, hogy félrevezető? Bevallom, én csak kíváncsi voltam egyszer, hogy mit akar csinálni a hajammal (azon kívül hogy húzza-tépi), ezért fogtam meg a tövét és engedtem meg neki, tegyen amit akar. És érdekes volt, hogy neki ez mekkora örömet okozott.

Kép
Kép
denizsa

Den! Arra gondoltam,hogy esetleg azt hiheti:Anyának lehet, hogy van olyan hely ahol nem fáj? Hmmm... Legközelebb is keressük meg!
Tudom, hogy a gyerek nem hülye, de félreértelmezni mindenki tud.

gödibarbi

Barbi,
Ha lassan 9 hónap alatt nem tudtam őt meggyőzni, hogy anyának fáj a hajhúzás, akkor nem hiszem, hogy ezzel az 1-2 alkalommal rontom el a dolgot, pont azt próbáltam kideríteni, hogy vajon miért csinálja, mi a jó benne. Bár lehet, hogy igazad van és ezenúl csak ezt fogja keresni Kép Akkor előbb-utóbb én leszek hajatlan mami és nem lesz mit húzkodni Kép Kép

Kép
Kép
denizsa

Den! Értem Kép Egyébként tényleg érdekes miért jó a hajhuzogatás? Ugye köztudott, hogy a fiúknál van egy olyan időszak amikor így udvarolnak...
A harapást még megértem Kép

gödibarbi

Barbi Kép
De jó Neked! Akkor Te többet tudsz, mint én Kép

Bog Kép
Elfelejtettem írni, hogy nekünk is jó lenne a május 4 vagy 5, ha mehetünk. Már csak a szép időt kell megrendelni!

Kép
Kép
denizsa

Barbi!
a copf azért véd ám! én is copfos lettem fél éve. ha kiengedem a hajam, Lencsi tépi! lehet, h később még ez se lesz neki akadály Kép

Zuz!
és Paji meggyógyult már???

Fibi!
ejnye! méghogy leprás...Kép ti mindketten olyan fiatalok vagytok, csak ezért nem gondoltam a válást. szóval lehettek kb. 20 évesek Kép, úgyhogy valamikor ált. suliban váltatok... Kép Kép
majd tartsunk a MOMban elvált nők klubját, én lennék a tiszteletbeli tag, a korábban ecseteltek miatt. igyunk olyan nagy habos kávét Kép

Gabi!
szerintem lópikulát a háj miatt! ha valaki hájas, az én vagyok, és nekem is folyton értékelhetetlen volt az NST-m, mert vagy aludt Lencsi, vagy ha nem, akkor arrébb ugrott a tappancsok alól. de ha Lencsi is akarta, jó volt az NTS-m.
tudom nem szép ilyet mondani, de ha ennyire riogatják, miért nem császározzák meg? még az is jobb, mint a folyamatos bizonytalanság, idegesség. árt ez már Dominónak is. szegény azt se tudja mit akarnak tőle.

Neet!
nem akarsz kicsit a 47-es villingerrel járni? mert néha kimennék a Sagoyába, de amíg magas padlós, meg szűk ajtós, nem merek. hátha utánad megcsinálják azt is alacsonyra Kép

Bogárka!
ha én is mehetek, nekem is az 5-e lenne jó, mert én Veráékat szeretném megkérni, hogy elvigyenek Kép

most már ne csak Indinek, hanem a beszólós nőknek is küldjük +++++++++++++++-ot, hátha jobb belátásra térnek!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++3

ancsipancsi

Neet: ha ide elfér, bemásolom ide, nincs normális helyen fent Kép

Indinek drukkolok nagyon!

cory
Budapest

Ancsi,
benne vagyok a klub ötletbenKép és Téged is beveszünk perszeKép mert habos kávé rulezKép
Én 25 évesen váltam el másfél év házasság után (összesen 5 évig éltünk együtt).

Kisün,
már megint a piciny csöcseidKépKépKép

KépKép
fibi

Cory Kép
Akartam még Neked írni, hogy mi is a közelben lakunk, a Sáfránytól 1 utcányival arrébb, de a Profitól a másik irányba kb 1 buszmegállónyira. Szóval vagyunk itt a közelben egy páran Kép

Kép
Kép
denizsa

Fibi!
én nyertem! én is 25-évesen, de én 6 év után. csak papírunk nem volt róla.

ancsipancsi

Fibi, Ancsi Kép
Remélem nem kell elválni a habos kávéhoz, mert azt én is imádom Kép Kép

Indinek persze továbbra is drukkkk!!!
Szerintetek miért van ennyi beszólós nőci a kórházban? Szinte minden napra jut egy ilyen "kedves" megnyilvánulás Kép Nem hiszem, hogy ezért csak az egészségügy szomorú helyzete okolható...

Kép
Kép
denizsa

Ancsi,
a következőkre számíthatsz akkor, hogy ha egyszer nem járok már velük, lecserélik: busz: 7gyors (a sima már most jóKép)13-13a, 23-23gyors, villamos: 1,4,6,19,47,49, troli:75, metró összes, oda csak lejutni nehéz Kép meg amik még nem jutnak eszembe. És a főbb terekről már nem is beszélve...
És építik a metrót az Etelén!!! Lehet, hogy Eszter már azzal járhat középiskolába??? Kép Kép Kép

Cory,
idefér, hidd el. Come on, let's flood! Kép Ja, hoppá, ez most nem annyira vicces... de kizárólag az internetes fórumok floodolására gondoltam!
neet
neet

Ancsi!

47-s nem megy Sagoya.18-s rulez és annak meg jó széles ajtója van,ott fel lehet szállni.Pont olyan mint a 61-s.
Bár azt mondta Demszky egyszer régen,hogy ha új 4-6-s lesz akkor a mostaniak jönnek a 47,49,19-s helyére.Mondjuk rájuk férne egy újítás.

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: