Sziasztok!
Anna!
Örülök, hogy itthon vagytok és hogy ilyen szép lett Peti!!!

Sok-sok puszi nektek!!!!
Medi, NyF, Nadine: Jajjjjj, ezek a kérdés-találgatás dolgoktól én is falra tudok mászni. 2 napja azt hallgatom, hogy "de fönt van még a pocid"... Holott nem mindenkinek megy le szülés előtt, de ha ezt mondom, akkor néznek rám, mint Rozi a moziba, mert ugye MIDNENKInek le megy a pocija és én hogy lehet ilyen hülye, hiszen őneki is lement és ő már szült! És ő ezért mindent jobban tud.

Ezzel anyósom is így van. 8 hónapra szülte meg az ikreit (azt se tudta, hogy ikrei lesznek, mert valahogy későn vették érszre. Mondjuk 80ban még előfrodult), de ő ránézésre megállpította, hogy még van 2 hete Hannának a pocimban. És ezt persze a legtudományosabb fejformával bírta előadni. Élveztem!!!

A munkatársaim meg a "még egyben vagy" kérdést egész intelligensen át bírták formálni a "mikorra várható" kérdésre, ami szerintem sokkal normálisabb.
Voltam tegnap Vikónál, sétáltunk egy jót.

Aztán meg mentem nst-re, meg dokihoz. Nst-n Hanna nagyon ügyes volt. Mozgott is, nyugiban is volt és persze tökéletes szívműködést produkált.

Nagyon örütem, mert eddig a vagy nagyon nyugton volt, vagy végigugrálta az egészet.

Aztán elmentem dokibácsihoz. Na, ott kezdődtek a bajok. Méhjász 2111 és ezen felbuzdulva dokibácsi megnézte Hanna buksiját, hogy beilleszkedett-e már, hogy meg tudja mondani mikorra várható. Na, az nekem úúúúúgy fájt. Mondta is a doki, hogy ez még csak 1 ujj, mit fogok csinálni egy babafejjel??? Mondtam, hogy max sikítok.

Aztán uhn megnéztük Hanna nem változott vesetágulatait, mert ha változott volna, feküdhettem volna be... de nem.

Szóval ügyes lányom van.

Persze nőtt 1 centit a feje és már 34 cmnél tartunk... Na, de sebaj.

Doki jövő hétre saccolja a csajt. Kíváncsi leszek.
Aztán hazafele nagyon el kedztem fájni. Gondolom a bkv-zás megtette a hatását. Itthon csak feküdni bírtam 2 órán keresztül. Viszont jót aludtam.

És most már alig fáj a nyomorgatás helye.
Kellemes napot mindenkinek!!!
Eszter