A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Mvirág

Próbáltam mindenkivel egy picit beszélgetni, dehát nekem sem jött össze. Kép Az ikrek meg úgy emlékszem két irányba mentek. Kép

Sbea

Elég muris így Adri a kocsiban hason. Tényleg. Így hogy láttad a kocsit, őszintén mi a véleményed róla? Mert teljesen kivagyok, h szerintem nagyon nyitott egy pici babának, de férjem meg azt mondja, h túl aggódom a dolgot.
Lilla is muris volt. Csak néztünk, h hát ez a baba egyedül az autóban?Kép Persze utána észrevettem, h az ablakból jól látható volt.

Kob

Kamilla nagyon barátságós, barátkozós kislány. Nekem is az ölembe ült, aztán ment tovább.

Lina

Akkor én ki sem megyek az Auchanba, biztos tudnám én is költeni a pénzt.

Kép

Kép
cukkermáz

Kob

Köszi a tippet mondókákra, nagyon jó. Éppen most tanulták Bencéék a suliban az egyik verset. Mindjárt jön haza és megmutatom neki. Az Iciri piciri

Kép

Kép
cukkermáz

Quill,
ha írsz egy e-mail címet, tudok neked küldeni mondókákat. A férjem bajban volt, mert ugye ő a magyar mondókákat, énekeket nem nagyon ismeri, ő kapta "segítségül"Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina

Én is örülnék neki, ha el tudnád küldeni. vegandi@freemail.hu

Kép

Kép
cukkermáz

Szláva próbálja elaltatni a Lilit a hasán, félmeztelenül, és picilányom rácuppant, szegény, onnan nem jön semmiKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
szegény Lili biztos csalódott Kép. Eszter is két órával ébedés után már nagyon fáradt, pedig három hónappal idősebb Lilinél.

Cukker,
sajnálom, hogy nem láttuk Adrit, no majd máskor Kép.

Kob,
Kamilla nagyon édes volt, Emese pedig teli életerővel. Az tetszett a legjobban amikor még az öklét is ökölbe szorította és úgy sikított Kép.

Kecsóné,
kicsi Kata nagyon jól bírta, hogy elaludt a hordozóban, imádom a mosolyát. Nacikat majd megdumcsizzuk.

Bea,
Lilla csudi pofi, nem volt nyűgös csak fáradt, de aztán pihent a kis manöken Kép.

Mino,
Bálcsi egészen elvolt nélküled Kép. El sem hiszem róla, hogy olyan kis cicibolond. Örülök, hogy megismerkedtünk.

Virág,
Panka a kis örökmozgó, Beni meg a megfontolt, de rém határozott. Hát nem lehet könnyű velük...

Roz,
sajnálom a kicsiket Kép. Gyógyuljatok!
balim

quill

Olyan jó, h. ilyen jó volt a tali....Kép csak nekem nem jó....Kép úgy szerettem volna ott leni.
birolili

Lina,

ha jó lesz az idő, csütörtökön délután sétálhatunk egyet a városban! Bár én csak 3-1/4 4-ig tudok, utána mennek kell Kamilláért az oviba. Jó Neked így? A péntek már nem jó sajna, megyünk Szegedre. Ja és, tegnap reggel Kamillának eszébe jutott ám, hogy az asztal alá rakta a gyűrűt, azt mondta, hogy oda, ahol a finomságok voltak Kép Bár ezt így utólag nem tudom, hogy melyik asztal lehetett...
Mindenkinek köszi a dicséretet Kamilla és Emese nevében is!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok,
megpróbálom ide feltölteni a mondókákat, hátha sikerül, ha nem, küldöm mailben.

<!--attachment: modokak-399019.doc*mime_msword.gif*application/msword*26.6**modokak%2edoc --><center><pre>
Kép
modokak.doc (26.6 k)</pre></center><!--/attachment-->

<!--attachment: modokak_2-399020.doc*mime_msword.gif*application/msword*96.3**modokak_2%2edoc --><center><pre>
Kép
modokak_2.doc (96.3 k)</pre></center><!--/attachment-->

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kob,
az íróasztal alatt volt a gyűrűKép
Csütörtök bármikor jó, reggeltől-estig Kecskeméten leszünk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Balim
Igen, Bálcsi el volt nélkülem, (és én ezt ki is használtam trécselésre...Kép) de az állandó szemkontaktus megvolt köztünk. Mindig ellenőrizte anyát..Aztán mehetett a játszás. Volt sok új hang, szag, meg játék.. És ott volt Apa is. Ha nem lett volna, negyed óránként nem csak szemkontakt ellenőrzés lett volna, hanem megkereste volna négykézláb spurizva a lábam, aztán feltérdelt volna, és persze egy kicsit fel kellett volna venni. Aztán a megölelgetős ellenőrzés után (oké, anya még megvan) ment volna vissza játszani.
Most megint rajtam lóg, mert a rekedt kisoroszlánnak gége és hangszál gyulladása van, és ödémás is eme testtája..KépKép
Nem is mondom milyen tartalmú kúpot kaptunk.. Kép
Ha a hómeóval sem boldogulok, akkor beadom Életkének. De csak akkor.Azért kórházba nem akarunk menni..Kép
Aludni, nagyon jól aludtunk! 21:30-tól 1:30-ig, aztán nyűglődtünk 4:30-ig, aztán már csak 8:30-kor keltünk!!! KépKép Hihetetlen volt!
Olyan kis repedt fazék a hangja BálintGazdának.. Most megint alszik. Nem fogad el 3 napja főtt kaját, csak anyatejet, és némi kölesgolyót.. Ez van..
Remek volt Veletek, és én is örülök, hogy Balim és Virág megismertelek benneteket, gyerkőcöstől, férjestől! Kép
Gézát valahonnan ismerem!!! Õ nem mondta, hogy ismerős lennék??
Hogy fogunk így ma sétálni??? KépKép
Szép napot mindenkinek!!
Lina
NA látod, hogy az Ausch.-ban is vannak nagyon klassz ruhák?! Csak ki kell fogni, amikor fel van töltve a babaruha sor! És még olcsóbb is soxor, mint a Tesco..
Köszi a szíveslátást! Szép a házatok! Nyugodt a környék, Lilinek jobb lesz itt felnőni, mint a füstös, zajos fővárosban!Kép

KépKép
mino

SZiasztok!
Ne haragudjatok,h.nem mentünk!Peti szombaton is dolgozott,és csak a vasárnap volt,amit együtt tölthettünk.Õ nyugira vágyott,mi meg rá,így aztán maradtunk!KépMajd legközelebb!

A napjaink sűrűbbek,amióta megjött a jóidő,most is azért írok,emrt esett az eső idáig,a lány meg alszik a babakocsiban,és van időm.Ha ébred megyünk enni,meg ki a kertbe.Nagyon szereti nézni,ahogy metszegetek,meg kapirgálom az avart.Ül a babakocsiban,és magyaráz.Néha én is énekelek neki,és így jól elvagyunk.Persze,ha nem fáj a fogunk!

Ugyanis jön 3 fogunk.Ami bonyolítja kicsit a dolgot,h.nem az elsők bújtak ki,hanem fent a 2 3-as szemfog-kis Vámpiroskám!Kép-,meg alul a hátsó 6-os örlő,így nehezen fér hozzá rágókával,meg nekem is nehezebb kenegetni.Úgyhogy jajgat.A kezét tömi,feszegeti oldalra a száját,h.elérje..olyan édes,de ugyanakkor nagyon sajnálom isKépNa majdcsak vége lesz egyszer,mostmár talán előbb,h.előbújtak.KépEzek szerint tényleg a foga készülődött,csak mindig oldalt rágott,és nem hittem el,mert az első fogak elől szoktak kijönni.Kép

Balim,nagyon aranyos Eszti,olyan kedves baba lehetKépKépJövő héten találkozunk?!Remélem most beszélni is tudunk néhány szót!Kép
mrege

Mino,megkaptad az sms-t a dokinéni számával?

Ha valaki kérdezett tőlem valamit,és nem kapott választ,akkor kérem tegye fel újra,mert képtelen vagyok kb.1 hetet visszaolvasni ezzel a "csiganettel"!Bocsi!Köszi!Kép

Néhány aktuális kép!

Kép

Kép
mrege

Sziasztok

Lina
Nagyon szépen köszönjük hogy összejöhettünk Nálatok. Nagyon jol éreztük magunkat Katával, és nagyon örülök hogy megismerhettem sok mindenkit , akiket eddig csak itt távlatbol ismertünk.Képek?

Balim
Nagyon édes Eszter , olyan kis tünci-bünci mosolygos, nem is gondolnám hogy szoktak lenni rossz napjaitok.Nagyon örülök hogy megismertelek , és hogy tudtunk sokat beszélgetni. Szolj nyugodtan ha aktuális a naci , akkor összehozzuk .

Cukker , Kobudó, MVirág
Sajnálom hogy nem nagyon beszélgettünk , de azért legalább már felismerjük egymást .Gyerekek , nagyon aranyosak voltak , igaz Cukker Adrijának én is mint Bea ,csak a feje bubját láttam,

Bea +Zsolti
Köszi mégegyszer hogy mehettem veletek, máshogy nem jutottam volna el erre a csoda szép délutánra.
Képeitek?

Kép
Kép
Kép
kecsone

A KEBAT - 2006.04.02 albumba elkezdtem feltölteni a képeket, de nagyon lassú, írok, ha mind felkerült.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

Ser,
képzeld mire hazaértem, már igen csak sírt Eszti. Megetettem, egyből elaludt. Nem találod ki mennyit aludt... 15 percet Kép. Azért egy teát meg bírtam inni Kép. Persze közben anyukám elment, hogy ha úgyis alszik a csajszi... Szerintem még haza sem ért és már ébren volt Eszter. Mi baja lehet? Hanna szokás szerint nagyon csini volt Kép.

Kecsóné,
én is nagyon örülök Kép. Igazából nem rossz Eszti csak nagyon kicsiket alszik és ettől fáradt. Ha nem álmos és nem fáj semmije, akkor elmolyol a játékaival, mint a talin is. Ez a mai is ilyen nem alvós nap. Pedig sétáltunk is (akkor találkoztam Serrel) de persze esze ágában sem volt elaludni Kép. Nacikat szerintem majd valamikor nyár körül, akkor már látszik mekkora lesz összel az én lurkóm, és előre is köszi Kép.

Mrege,
megyünk jövő héten oltásra, már "alig" várom Kép. Képzelem mit mond majd a doki, hogy Eszti még mindig csak cicizik. De ha egyszer nem kell neki semmi, akkor mit tegyek? Regéből nem sok látszik a képen Kép, de biztos jót aludt. Elég érdekes sorrendben fogzik a lánykád Kép.

Mino,
gyógypuszi mennek Bálcsinak. Pár év múlva már nem mászik rád annyira, hiányozni is fog, gondolj erre Kép. Nézted a videót, amit küldtem? Az első képről egyből ti jutottatok eszembe, mikor mondtad, hogy Bálcsi nagyon kiszúrja a cicit Kép.
balim

Hali!

Képeket estére feltöltöm. Most várom MinoAndrist sörözniKép Utána jön a meló. Kép

KépKép
KépKép
sbea

sziasztok

jók a már meglévő képek

kob .
aranyos apátok ahogy ott elmereng a söre fölött Kép Kép

zsolti
előbb a munka aztán sörözés Kép
nagyon kíváncsi vagyok már képekre

mino
kisoroszlán torkicája hoyg áll????

seriff +syg
merre vagytok jól vagytok ???

balim
ne is mond az ilyen eseteket anyukáméknál voltak 7végéna gyerekek délig én is ott voltam mondom ellatatom ákit mert ugye anyafüggö a lelkem
és mondom utánnameglógok kb 5 percnyire lakunk anyuéktól
még a kaput sem nyitottam ki itthon mikor anyu csörgött hoyg forduljak is vissza mert mákoskám ugy sir és mutogat az ajtóra hoyg nem bir vele Kép
drága szívem mindig anyát akarja Kép

ma bemnetünk csuszkálni 0 km kőre sajnos senkivel nem futottam össze Kép pedig lestelek bennteket nem baj csütörtökön ujra probálkozunk
holnap csak azért nem mert szülöiértkezleten leszek
ja egyébkéntz nem tudom minek köszönhettőe ntalán enek grafruit csepnek mára szinte semmi bajuk gyerekekenk semmi mást nem kaptak csak ezt nem vittem el őket dokihoz sem sem láz sem hasmenés semmi már csak az orruk folyik és áki köhécsel néha
na azt hiszem megyek mert szöszkém ujabb hajmeresztő dolgokat művel
mazsolázzatok a
a multhélten kétszer szedtem le az ablkból egyszál harisnyában ugy hoyg kinyitotta az ablak mind a két széárnyát és a külső ablakpárkányon ácsingozott
aztán sütöttem egy tortát nagyon spéci figurás (4 órámba telt )
mig csengettek a drága leborította és nem csak megkostólta de szét is kente konyhában
ma pedig tisztabatte magát kakából ugyhogy közben leült szőnyegre ...
ja és konyh asztalrol gyakorola szabadesést 2 szer nem mert sirni ... pedig koppant jóóó nagyot
ja és ma 0 km könél levette cipőjét és a kis tocsába mártogatta hogy kimossa belőle a homokot ...

megyek mert éppen babaruhát szab ...: KépKép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, mazsoláznék, de mind KépKépKép!

Balim, sajnálom, ha nem tartunk fel addig,talán Anyukád babázhatott volna Kép!

Hanna meg du lépcsőt mászott a teraszon,és olyan édesen ment lefeléKép.És már sajna ki tudja nyitni a szekrényajtót, jajjj nekem Kép!

Kép
seriff

Balim,
Lili is egész nap nem aludt, vagy csak max. 20-40 perceket. Pedig akár 3 órát is szokott. Azon kívül extra nyűgös. Nem tudom mi van, nem szokott ilyen lenni.

Taliképeket töltöm, de egy kép 5-10 perc.
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, gyertek máskor is, akár csak úgy Kebat nélkül is!!! Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Tök jó,hogy ilyen jól sikerült a találkozó,remélem lesz még és azon mi is részt tudunk majd venni!Sajna nekünk nagyon rosszul sikerült a hétvége,mert írtam a vesémet,na azzal elmentünk pénteken urológiára,ahol megvizsgáltak,hát sajna van egy pár kövem mindkét vesében és vszínű elakadt kifelé az egyik,na mindegy a lényeg,hogy felraktak egy belső katétert,amit majd szülés után vesznek csak le,ez is nagyon rossz volt utána meg folyton görcsöltem,most már így nospával jobb,de ez már marhára nem hiányzott a végéreKép

Nana kérdezted hol lakunk:itt a szt.család plébánia melletti újépítésűekben,ti?

Mindenkinek további szép estét!

Kép Kép

Kép
dettus

Fent vannak a képek:

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=7854

A második felétől vannak a frissek. Kecsónéval kezdődnek.

Ha innen nem megy akkor KeBaT (roz és Lina) néven megy az album

Jó Éjt

KépKép
KépKép
sbea

így delelek Én:

Kép

KépKép
KépKép
sbea

így delelek Én:

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Ma nem nagyon leszek, megyünk Pestre, viszem vissza Lilit kontrollra. Gondoljatok ránk, visszafele már csak kettesben jövünk. Frászt fogok kapni, hogy Lili egyedül ül hátul, én meg nem is fogom látni. Remélem elalszik. Előre a légzsák miatt nem tudom rakni.
És ez lesz az első kettesben töltött éjszkánk isKép

(Na a lányom lehányta a billentyűzetet, a padlót, meg a gatyám. Na most miben menjek...Kép)

Seriff,
tőled szeretnék kérni valamit. Elmehetnék valamikor a férjedhez egy fogtömésre, most már nem nagyon tűr halasztást a dolog, és nem nagyon ismerek senkit itt Kecskeméten. Van magánrendelése? Esetleg pénteken?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina, ha adsz egy emailcímet írok Neked a fogtömésről, de sajna ez így ilyen gyorsan szerintem nem fog menniKép.

Kép
seriff

Sziasztok!

Képek szuperek!!! Kép Babák tündériek! Kép
Mamik jól néznek ki! Kép Papákat még nem nagyon tudom beazonositani. Kép Kép

Dettus,
Mi pedig egy házzal arébb, a nagy, szines (zöld, sárga, bordó) házban lakunk (Genépes ház) lakunk.
Jó lenne majd találkozni, együtt babát tologatni... Kép Cukkernek is szólunk! Kép
Hú köveket, görcsöket nagyon sajnálom. Kép

Mi most voltunk Uh-án.Kép Botond mégsem olyan kis óriás, Kép sőt a pocija és combcsontja elég pici. A férjem rám is parancsol mindig hogy egyek többet.. mondjuk a combjuk a fiúknak eleve rövidebb.

Viszont nagyon édes kis pufi pofija van. KépBecsült súly: 1512 g.

Egyre türelmetlenebb vagyok...főleg hogy most két barátnőm is megszült...és annyira irigylem őket, hogy már babázhatnak.

Ja még azt akartam írni, hogy MINO meg sem ismertelek a képeken. Kép Szuper jól nézel ki! Kép Bálcsi pedig már igazi kis nagyfiú! Kép

Ja és még két kérdés.:

Szerintetek lehet olyan hogy a vastablettától hasmenésem van? (de olyan nagyon durva)

A másik...el kell vinnem Danust fül-orr-gégészhez. Megint begyulladt a füle. Kép A dokink szerint orrmandula lesz, de én nagyon félek attól hogy kivegyék neki, bár gondolom ha baj van, más lehetőség nincs. Kép Valakinek esetleg vmi javaslata???
Én ugye csak a Szepes doktornőt (jó írtam?) hallottam eddig

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok,

Nana, én a helyedben csak kipróbálnám a Somi dr.-nőt Cegléden. Több szem többet lát. Nálunk Marcinál nagyon bevált Kép. Õ nagyon műtét ellenes, szerintem ha ő mondja, hogy ki kell venni, akkor tényleg ki kell. De lehet, hogy van esély a megmentésére.

Ser,
ne hülyéskedj már, nem tartottatok fel. Anyu azért babázott egy kicsit, mert csak negyed ötkor etettem. Örülök, hogy találkoztunk Kép. Hanna nagyon édes e képen.

Dettus,
köveket sajnálom Kép. Férjemnek volt, nagyon megviselte. Iszonyúan fájhat. Már nagyon a végét járod. Kell járni nst-re?

Roz,
csínytevések Kép. Bár ha nálam csinálnák biztos nem nevetnék. Irigyellek, jól bírod. Nálunk múltkor fodrászost játszottak és az összes plüss cuccot megnyírták és szabtak is Kép. Beleragadt a fehér szösz a szőnyegbe. Egy órán keresztül porszívóztam. Majd szétdurrant a fejem Kép.

Lina,
biztos nem lesz semmi baj sem visszaúton, sem éjjel. Ügyes lányok vagytok!

Beáék,
jók a képek, köszönjük Kép.
balim

Nana,
ja és még annyi, hogy nekem is hasmenésem volt a vas tablettától. Nem is vettem be csak egyet. Viszont nagyon jó a "Narosan fekete áfonya" szirup, szépen megemelte a vasamat, és nem okozott semmi gondot (bár nem olcsó Kép).
balim

Bea, Zsolti, Lina

nagyon jók a képek, köszi!

Kép

Kép
kobudo

Balim,

Köszi szépen! Megnyugtattál, eddig olyan hihetetlenek tünt. Mert hát Danussal is szedtem vasat, igaz nem ezt a tablettát és akkor pont az ellenkező hatás volt.
Akkor veszek ilyen Narosan fekete áfonya szirupot. Gyógyszertárban lehet kapni?
Nagyon kiványcsi voltam rád, néztem is "erősen" a képeket, de egyiken sem látszol sajnos jól.

KépKép
KépKép
nana09

Csak beugrani van idom!
Bea, Zsolti, kepek fantasztikusak!!! Ilyenkor meg rosszabb, hogy nem tudtunk elmenni!

Voltunk a fejlesztoknel, enyhen hipoton a lany. Kaptunk feladatsort, egy honap mulva kotroll. Enelkul is fejlodne, csak lassabban, nem art rasegiteni.

Mindenkit puszilok, Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nana,
http://www.just.hu/framespage.htm itt olvashatsz róla. Azt hiszem nem kapható patikában, csak terjesztői hálozaton keresztül. Én mindig anyutól kapom, így igazából az árát sem tudom pontosan, de ha érdekel, akkor megkérdezem mennyi. Aztán legfeljebb majd anyuval rendeltetek neked is. Én is most kaptam egyet, de már felbontottam. a 32 hetes vérévtelen nekem 118 volt az érték, akkor elkezdtem szedni, szülni már 131-gyel mentem. Alig hittem el Kép.
balim

Sziasztok!

Jók a képek, én is Balimra lettem volna kíváncsi, mint Nana. Kép Kép De nem sok látszódik...

Dettus, köveket sajnálom. Anyósomnak most fogják kivenni majd májusban az epekövét, ami 3cm-es. Kép

Dora, jó lesz a torna! Kép Zsófi már 12hét után sokat ügyesedett. Ma voltunk tornázni reggel, és végig sírt, de a tornász nagyon örült, h. sokat ügyesedett. Kép Benne vannak a dolgok azt mondta, csak lusta.

Lina, ügyesek vagytok ti! Kép Kép Kép

Nana, szép súlya van Botondnak. Kép Ne légy türelmetlen, szerintem olyan szép időszak a kismamaság, a 9hónap, én imádtam....Kép
birolili

Sziasztok,
megjöttünk, hát nem volt egyszerű.
Pici Lili végigüvöltötte az utat. Megálltunk, megszopiztattam, elaltattam, de még vissza sem értünk az autópályára már újra üvöltött. Mire hazaértünk át kellett öltöztetni úgy beleizzadt. Ráadásul előttünk baleset történt, a mögöttem jövő alig bírt kikerülni, nem vette észre időben....
Lili kapott savkötőt, mert ugyan nem refluxos, de többször is hány kajcsi után, majd a szilárdat nem fogja, valami rossz beidegződés a gégéje miatt. Addig meg védig a nyelőcsövét, hogy ne maródjon ki. Két hét múlva megyünk vissza újra.

Na megyek babát altatni, aztán délután vár még ránk egy bőrgyógyászatKép

Dóra,
mi az a hipoton?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Most látom csak, h. mit írtam....Nem 12hét után,hanem csak 1hét után. Kép
birolili

Sziasztok!

Látom jol sikerült a tali Kép, legközelebb ha minden igaz mi is ott leszünk, már én is nagyon kiváncsi vagyok mindenkire élőben, főleg a babócákra! Kép

Nekünk mostanában kicsit nehezebb napjaink vannak, ugyanis Janika egyre gyakrabban szopizik mostanában, van h szinte óránként, éjjel viszont alszik 6 órát is egyben, sőt max. 1 x kell kelni hozzá, ugyxhogy ez legalább jo.
A kaki viszont napi 1x biztos h zöld. A védőnő azt mondta tegnap h tuleszi magát azért van meghogy az 5.-6. hét körül nőnek az igényei. Nekem mindenestre ugy tűnik nappal össze-vissza szopizik, és csak az éjszakákban látok rendszert.
Meg néha azt érzem hogy sok a tejcsi amikor éjjel ugye csak egyszer eszik és majd kidurrannak, aztán mikor már déltől 8-ig 6x szopizott és konganak az ürességtől akkor már nemtom mit gondoljak. Kép
Na mindegy inkább többet egyen mint kevesebbet.

Mino: megkaptam az e-mailt csak nem tudtam még irni h nekünk nem olyan babazsák van, de sztem már nem is lényeges mert ugyis rendelek kengurut meg más dolgokat is kinéztem arról az oldalról amit mondtál. Azért köszi. Kép

Lina: Nálunk uez a helyzet a kocsival h légzsákos elől és már előre félek mi lesz ha egyedül megyek majd Janikával. Kép

Dettus: sajnálom a köveket Kép , az nagyon tud fájni, remélem azért jobban leszel. Kép

KépKép
erszényes

Balim,
szerintem,ha félsz,akkor ne valld be,h.csak szopizik.Mondd,h.próbálkoztok és kész.KépBár te jobban ismered Pongit a nagy gyerkőcök miatt!Szerintem Eszti tudja mi jó neki!Kép1 éves koráig elég csak a szopi,meg ahogy nő,úgyis kíváncsi lesz,h.ti mit esztek,és megkóstolja.Mi próbálgatjuk a gyümölcsöket,és nagyon tetszik neki.A banánt is szeretné,de attól szorulása van.Kép
Eszti nem rágcsálja már a cickódat?KépLeszokott róla?
mrege

Sziasztok!

Megvagyunk, jól vagyunk, csak Leona nem enged ide. Ha leülök a géphez, rögtön elkezd sírni, tudja, hogy akkor nem fogok vele játszani. Amikor meg alszik, mást kell csinálnom, nem egyszerű a leányzó.

Na megnézem a képeket.

Kép
sygnum

Jók a képek, örülök, hogy végül ilyen sokan összejöttetek. Új arcokat sikerült beazonosítanom, de azért nem garantálom, hogy rátok ismernék.

Bea,
látom, Lilla megtűri a sapit, Leonának még gondjai vannak vele.

Mvirág,
hogy Beni milyen kis pufi! Szereti a pociját, ugye?

Kecsóné,
végre láttam rólad is képet, azt hiszem eddig még nem láttalak.

Kobudo,
mióta áll Emese? Még nem is mondtad.

Mino,
Bálcsi-iker is abban a ruciban ment volna, ha megyünkKép. Szeretem ezt az együttest, bár a pólója még nem is volt rajta. Nekem uis nem jutott eszembe, hogy bodyra is ráadhatom.

Nana,
megvan már Szepes Andrea telszáma? Éppen tegnap találtam meg a névjegykártyáját, nem is tudtam, hogy van.

Látom, a kölesgolyó mindenkinél nagyon menőKép

Lina,
kölesgolyóról jut eszembe. Robinak jó gyomorégésre, esetleg majd 2-3 hónap múlva próbáld meg Lilinél, ha visszafolyik a kaja. Mi a különbség a reflux és az között, ami Lilinek van? Azt hittem, ha visszafolyik a gyomortartalom, az a reflux.

Bocsánat, ha vkit kihagytam!

Kép
sygnum

Még valami.

Néha úgy csodálkozok azon, hogy mennyire nyugodtan tudnak ülni gyerekek a babakocsiban. Ma is a Malomban. Volt egy kislány, aki végig tök nyugisan ült benne, amíg az anyja kajált, aztán meg még összetalálkoztunk egy üzletben is, ahol anya vásárolgatott, baba üldögélt a fenekén és nem csinált semmit. Néha írígylem az ilyen anyukákat, máskor meg örülök, hogy Leona ilyen eleven (5 percig alig marad nyugton). A szívem mélyén nem szeretnék azért olyan babát, aki nem csinál semmit, csak néz.

A másik dolog. Nem láttatok valahol Kméten Chicco autósülést? Nem itt akarom megvenni, de mielőtt megrendelem, bele akaom próbálni Leonát, na meg élőben is meg szeretném nézni, nem szeretek látatlanban vásárolni.

Kép
sygnum

Syg, a Baby bell-ben kell lennie. Mert az Interstore viszonteladója. És az Interstore-on vannak Chicco ülések. Remélem érthetően írtam le.
birolili

Lina, sajnalom, hogy ilyen rossz volt az utatok! Remelem az ejszakatok mar jobb lesz!
Kati izomtonusa kisse laza, es az izuletei is, ezert lassabb a mozgasfejlodese.

Lili, nekem itthon kell tornaztatni a lanyt, remelem sikerult jol ellesnem a fogasokat. Katinak eleinte tetszett a moka, aztan a felenel besokallt es nekiallt sirni.
Orulok, hogy Zsofi szepen fejlodik!Kép Gondoltam, hogy kimaradt a kotojel.Kép

Erszenyes, nekunk egesz soka lett napirendunk, az ossze-vissza szopizas miatt. Aztan elegge fixek lettek az alvasidok, igy koreepult a szopizas.Kép Tok jo hogy csak egyszer kel ejszaka, maradjon sokaig igy!!!

Edes a kis bebugyolalt Rege.Kép A narciszok meg igazi tavaszi hangulatot arasztanak!Kép Egyik kedvenc viragom.Kép

Huu, Dettus!Kép Sajnalom!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!
Syg mikor jártatok a Malomban.Én is voltam családostul,és Lilla sem ült meg a popóján.Négykézláb mászott ki az üzletből az emberek közé.Meg sem ijedt tőlük.Ha nem kapom el,akkor el is tűnik a tömegben.Egyébként mikor felvettem,akkor meg seggre vágta és megfeszítette magát.Most a hiszti a menő.Sajna profin adja elő a kiscsaj.
A sapka a fejen ritka pillanat.Általában magas ívben repül.Kép
Fiúk mennek szurkolni szombaton.Én pedig anyukámnál leszek Lillával, hétig.Pedig olyan jó lett volna talizni és beszélgetni.

Lili milyen volt a séta?Neked,hogy tetszik a torna.Lilla is mindíg sírt,nem tetszett neki,én pedig úgy sajnáltam.Már rosszul voltam mikor menni kellett.

Erszényes nálunk is rendszertelenül evett Lilla az elején,aminek nálunk az lett a vége,hogy nagyon fájt a pocija attól,hogy túlette magát.Nekünk Dr.nő azt mondta,hogy óránként ne adjak neki cicit.Mi ekkor kezdtünk cumizni.Kép Viszont így Lilla ráállt a óránkénti kajcsizásra.

Lina én is frászt kapok mikor vezetek a gyerek meg hátul üvölt.Olyan jó volt míg előre tudtam kötni.Egyébként a légzsákot ki lehet elől kapcsolni,hogy ne működjön.Így előre köthetitek a gyereket.

Dora milyen feladatsort kaptatok?

Nana,Balim én is így jártam a vassal.Pedig épp az ellenkezőjére számítottam.

Mrege nagyon szép a leányzód.Kép

Cukker neked meg elfelejtettem válaszolni.Nekem is szellősnek tűnt,bár mostmár nincsenek nagyon hideg napok.Van hozzá lábzsák?

Ser lépcsőztök?Az igen.A szekrény kipakolásán mi már túl vagyunk.

A delelős kép ismét.Kép

Kép

Itt pedig motoron száguldok.Kép

Kép

KépKép
KépKép
sbea

HelyesbítésKép:Lilla ráállt a 3 óránkénti kajcsira.Kép

Ja és Dettus én is nagyon sajnálom,hogy beteg vagy.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Bea,
sajnos a mi légzsákunkat még nem lehet kikapcsolniKép
Nagyon édik a képek.
Képzeld, délután betettem a lányom a kiságyba hanyatt, mert "sürgős dolgom akadt", és egyszer csak magától elaludt. Háton fekve. Nem akartam hinni a szememnek.

Syg,
én nem nagyon értek hozzá, de állítólag akkor reflux a reflux, ha 3-as alá csökken a gyomor pH értéke.
Amúgy a kisdisznó az almaléből egy cseppet sem bukott vissza, most az anyatejjel már megint elintézett...

Most itt ül Lili az ölemben, és 10 ujjal gépelek, közben nagyokat kacag neki. Biztos tetszik, ahogy mozognak az ujjaimKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bea, edes Lilla ahogy alszik!Kép
Olyan feladatokat adtak, ami erositi a hat- es hasizmat, fejlesztik az idegrendszeret. Erdekes, de a forgasra nem mutattak semmi feladatot, csak a kuszas elosegitesere.
Egyebkent tegnap ota nagyon ugyesen kuszik hatrafele - a gyogytornasz szerint azert, mert igy konnyebb es ezt "kihasznalja".

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Bea, jó volt a séta. Kép Azt hittem, h. te is jössz. Kép Téged hívtalak. Na, majd legközelebb.
Megnéztük az új játszóteret. Kép Lilla baba jót aludt, Zsófi baba már nehezebben szundikált el, de ő is egy 45percet aludt azért. Kép
birolili

Bea, és jók a képek! Kép A szundítós nem semmi! Kép
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: