Sziasztok!
Balim
Igen, Bálcsi el volt nélkülem, (és én ezt ki is használtam trécselésre...

) de az állandó szemkontaktus megvolt köztünk. Mindig ellenőrizte anyát..Aztán mehetett a játszás. Volt sok új hang, szag, meg játék.. És ott volt Apa is. Ha nem lett volna, negyed óránként nem csak szemkontakt ellenőrzés lett volna, hanem megkereste volna négykézláb spurizva a lábam, aztán feltérdelt volna, és persze egy kicsit fel kellett volna venni. Aztán a megölelgetős ellenőrzés után (oké, anya még megvan) ment volna vissza játszani.
Most megint rajtam lóg, mert a rekedt kisoroszlánnak gége és hangszál gyulladása van, és ödémás is eme testtája..

Nem is mondom milyen tartalmú kúpot kaptunk..
Ha a hómeóval sem boldogulok, akkor beadom Életkének. De csak akkor.Azért kórházba nem akarunk menni..
Aludni, nagyon jól aludtunk! 21:30-tól 1:30-ig, aztán nyűglődtünk 4:30-ig, aztán már csak 8:30-kor keltünk!!!

Hihetetlen volt!
Olyan kis repedt fazék a hangja BálintGazdának.. Most megint alszik. Nem fogad el 3 napja főtt kaját, csak anyatejet, és némi kölesgolyót.. Ez van..
Remek volt Veletek, és én is örülök, hogy Balim és Virág megismertelek benneteket, gyerkőcöstől, férjestől!
Gézát valahonnan ismerem!!! Õ nem mondta, hogy ismerős lennék??
Hogy fogunk így ma sétálni???

Szép napot mindenkinek!!
Lina
NA látod, hogy az Ausch.-ban is vannak nagyon klassz ruhák?! Csak ki kell fogni, amikor fel van töltve a babaruha sor! És még olcsóbb is soxor, mint a Tesco..
Köszi a szíveslátást! Szép a házatok! Nyugodt a környék, Lilinek jobb lesz itt felnőni, mint a füstös, zajos fővárosban!