Edit: Sztem ha elég tajteméket eszik, elég kálciumot vesz magához a gyerkőc+ minden nap fogatmostok, akkor felesleges a Fluortabletta! Mi sem kaptunk régen és vannak fogaink, de még milyen szépek
Még pici volt a Bogi amikor vettem fluortablettát (első gyereknél mindent megvettem amit mondtak

másodiknál,már nem egészen

) néha adtam neki, de sztem még mindig van belőle....

Sztem felesleges főleg egy jó -változatosan- evő gyereknél!
Szal én nem fogok többet venni! Viola is rengeteg tejterméket eszik napi 2 gyümölcsjoghurt megvan, reggeli-esti tej/kakaó, sajtot is imádja, meg mindent

!
Mariann: Sztem ez az Aludj jól módszer nagyon jó, de nem 2-3 hós korban!
Mi Boginál 2 éves korában alkalmaztuk, és azt értük el vele, hogy külön szobában, egyedül elalszik, nem ébred éjjel (esetleg ha beteg, de az ritkán van szerencsére, vagy ha Viola felsírja..) és átaludt éjszakáink vannak, kipihenten ébredünk reggelente! Ez fontos, hosszú ideig sztem nem lehet éjszakázni, főleg úgy, hogy 2 gyerek van, + a lakás + főzés + párod, egyszerűen KELL hogy pihenj, hogy aludj valamikor. És ugye erre az éjszakát találták ki!
Na szóval én újszülött korban nem alkalmaznám, de már nagyobb gyerkőnél igen! Sztem a gyereknek sem jó, ha folyton kimerült, ideges vagy, ingerült a nem alvástól....ez hosszú távon nem működik jól szvsz! De ez csak magánvélemény, mindenki úgy csinálja ahogy akarja

!
Egyébként sztem ha egészen pici kortól, úgy szoktatod, hogy pl ne cicin aludjon el, ne ringatásra aludjon el, külön szobában van, nincs cumija (ami kiesik és éjjelente 15 percenként kelsz a szájába visszadugni!!!!!!)....stb akkor később sem lesz gond az altatással!
Nekem ez a tapasztalatom a 2 gyerkőmből, de lehet, hogy másoknál más vált be!
E