A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szép Jóreggelt!

Indinek mennek a drukik, sokszor ölelem én is, és nagyon jó, hogy végre már emberszámba vették! Úgy látom van értelme kimondanunk a gondolatainkat, még akkor is, ha azok nem mindig pozitívak, egy ilyen nyílvános fórumon.

Zsan, kezet foghatunkKép Én sajnos ugyanilyen mélyponton vagyok, mint Te, de csak bátorítani tudlak, próbálj energiát nyerni a napfényből! A köpködés sem rossz, ha gondolod gyere el hozzánk, itt nincs senki az ablak és erkély alatt, kedvedre kiköpködheted magad!Kép

Csajok, Szabi is még vagy 2-3x szopizik éjszaka. Minden éjjelt végigalszik, de nyöszörög a ciciért és én meg rácsatlakoztatom, nyammog rajta 4-5 percet és alszik vissza. Zsombi ilyenkor mág aludt vagy 8 órát is szopi nélkül. Jó, mondjuk Õ nem volt több, mint 7 kiló ennyi idősen. Lehet, hogy ezért eszik még éjszaka is Szabi? Amúgy még mindig alszikKép Ezt nagyon szeretem a fiaimban, hihetetlen jó alvó mindkettő.Kép

Gabi, Zsombi is akkor kapta el a 3 napos lázat, amikor még nem járt közösségbe. Ha jól emlékszem 9-10 hónapos volt. A 3. napon megjelentek a pöttyök.

Votiv, holnap fél 10? Van kedvetek?

Ma megyünk Szabival a Heim Pálba koponya és vese Uh-ra.
Pénteken megyek a proktológiára, beöntés és végbéltükrözés. Már most fosok... Volt valakinek már ilyen? Nagyon fájdalmas?

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Orulok, hogy Indi jobb kedvu! Remelem Dominoval is minden rendben!

Gabi, most olvasom Dorka is kidolt. Jobbulast neki is!!! Meg minden betegnek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

<font color="0000ff">Hope!
Parragh-hoz mentem 6 hetes terhesen, de nem volt szimpi, így gyorsan kerestem mást. Holbának csak a nevét láttam kiírva ugyanott, hogy mikor rendel.</font>

KépKépKépKép
proone

hazaértünk a disznóvágásból Esztergomból (tényleg nagyon durva az árvíz!), és azóta csak olvasok-olvasok!!!!

Olyan rossz kedvem van. Szegény Indi, mindig olyan pozitív volt, még akkor is, amikor az NST-kre járt be és morcogós alakokkal találkozott. Nem így tervezte. Szerintem az lehetett a gond, hogy 1: nem volt választott doki, 2: nem kerületi lakos. És ez a kettő így együtt elég volt ahhoz, hogy lepasszolják. Olyan embertelen ez az egész. Remélem, ennek ellenére szép szülésben lesz része, és hamar elfelejti ezt a tortúrát!

Zsan! Úgy sajnállak! Én is kezdem a végemet járni, eléggé magam alatt is vagyok, de nálunk csak egy zsarnok van, nem is tudom, mit csinálnék kettővel, ráadásul betegen. Azért is vagyok teljes letargia, mert kezdek arra az elhatározásra jutni, hogy egy ideig nem tudok bevállalni még egy gyereket. Úgy terveztük, hogy egyből jöhet a második, de annyira ki vagyok merülve, hogy rájöttem, kár ezt erőltetni. Bazsó lassan 11 hós, és jó éjszakának számít, ha csak 3-4 szer kel fel szopizni! Ezt terhesen nem tudnám csinálni!

Barbi! Nekünk is használ babakocsink volt, és a merev részét nem mertem kimosni, kiraktam a napra, az jól fertőtlenít!

Lindi!Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Örülök, hogy Indi találkozott egy hivatástudatos nővérkével!!!

Zuzmó! Teljesen egyet értek veled a nap jó hatásában, de az a gondom, hogy felettébb poros is Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

sziasztok !

zuzmo az én lányom 18 hónapos, és vannak idők amikor óránként megébred éjjel , a kezdetektől ez van és néha én is ki vagyok , valahol emiatt félünk is még egy babát vállalni , de amikor jobb hetek vannak ( éjjel csak 2-3 ébred ) akkor azt mondom jöhet a tesó, mert már ugyis benne vagyok a nem alvásokba ! még mindig szopizunk és nem is akarom erőszakkal elválasztani , ugyhogy ... de teljesen megértelek ! Kép

Votiv akkor most jó a Holba doki vagy csak ironikus voltál ? egyenlőre maradok , csak nagyon sürget az idő mivel hamarosan testvérprojekt indul és mivel irtátok hogy jobb még nem terhesen orvost keresni ... szóval arra gondoltam hogy kevésbé felkapott dokit keresnék , mert talán akkor több az esélyem hogy tud vállalni és talán ...

Indi drukk ! Kép

Piroska altatva lesz a vizsgálat? asszem gyerekeknek ugy szokták ...

Zsanci homeora gondoltál már ?

Lindi nagyon sajnállak ... merre költöztetek ?

egyébként itt mindenki találkozott már ?
hope
hope04

Hope! Én csak egy lányt ismerek személyesen innen - ő általa vagyok itt Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Piroska! Látom neked is kijutottKép Engem régen akartak küldeni végbéltükrözésre, és úgy tudom, hogy adnak valami nyugtatót, azzal könnyebb elviselni, ezért nem is szabad utána vezetni. Az egyik ismerősöm nem kérte ezt a nyugtatót, mert mindenképpen vezetnie kellett utána, és azt mondta, hogy nem volt vészes. Persze, mint mindenhol, számít, hogy ki csinálja,(mint ahogy egy nőgyógyászati vizsgálatnál!!) és hogy mekkora a baj. Tudom, hogy nagyon tartassz tőle, de arra kell gondolni, hogy most kiderül, hogy mi a baj, és akkor majd gyorsan meg fogsz gyógyulni! Kitartás!

Hope! Ugyanígy vagyok ezzel a tesó témával. Néha úgy érzem, hogy be lehet ezt vállalni, máskor meg érzem, hogy a teljesítőképességem határán mozgok. És szeretnék a kistesóval is nagyon sokat foglalkozni már pocakos korában is, és ez Bazsó mellett nem hiszem, hogy sikerülne. De lehet, hogy ez csak a tavaszi fáradtság!

Kép
Kép
zuzmo1

Hope!

Igaz,hogy Pirustól kérdezted de azért válaszolhatok én is?UH-t nem altatásban csinálják,pikk -pakk meg van,ez nem fáj a piciknek és ha sírnak sem gond.Voltunk már mi is és így csinálták.

Indinek annyira drukkolok és Dominonak !

Juc
20170114224602

Juc!
Hope a végbéltükrözésre gondoltKép

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmo értem miről beszélsz ! de én ugy vagyok vele ha most nem akkor lehet hogy nem lesz többet mert mire felnől a lány és megszokom hogy de jó hogy nagy meg önálló , sokkal nehezebb lenne újra kezdeni ... Kép Kép Kép te kinél szültél ?
hope04

Bálint Sándornál és Újvári Borinál

Kép
Kép
zuzmo1

én dolgoztam gyerekkórházban és ott a gasztron altatták a gyerekeket .. ha jól értettem Piros szavait és nem neki lesz ...
hope04

ő már nem vállal tudtommal újat és elég felkapott mégha nagyon rendesek is .. ezt hallottam róla ...
hope04

Moose, olvasom a hsz-eidet, dehogynem olvasom! De tudod kimaradt tobb mint egy het az eletembol es csak feluletesen olvastam vissza!
Ne hariiii!

Zuzmo, meg mindig ilyen vacakok az ejszakak?Kép Bazsi hol alszik?
Tudod, hogy Illes Zsuzsa pentekre van kiirva? Asszem o is SOTE-n fog szulni.

A felsorolt dokik kozul Bencsiket ismerem ( o helyettesitette a dokimat, mig szabin volt ), Fulophoz egy baratnom jart, Josdy meg lehet, hogy a tavol-keleti doki?Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zuzmó!
akkor nekem öröm az ürömben, hogy fejek, és nem kell éjjel felkelnem már, legalábbis ritkán. az első 3 hónapban, mikor keltem, totál kivoltam, és úgy éreztem nem kell másik gyerek. abszolút tudom mire gondolsz. vajon Bazsó éhes is éjjel?

Macska!
ne félj, én meg mikor törlöm a port, nem rohanok ki 2 percenként az utcára, hogy kirázzam a portörlőt, úgyhogy ablakon rázom. igaz alattunk már csak a kukacok laknak.

Moose!
jóslatod beigazolódott, Lencsémmel megbetegedtünk. boszorkány!!!!!!!!!! Kép voltunk ügyeleten is, Lencsi kapott antibiot, én meg csak szopogatok, mert nem akarom, hogy a tejem gyógyszeres legyen. nagyon féltem az antibiotikumtól, de L. meglepően jól reagált rá, azóta nem lázas, és nem rí folyamatosan.
úgyhogy én a 10-ei talit is kihagyom, mert úgy látszik ez a betegség akár 7 napig is lappanghat. szerencsére nem mentem Indihez, bogarat ültettél a fülembe! Kép

Lindi!
éppen ma reggel gondoltam rátok, hogy mi lehet már a ruhákkal. nem fér a fejembe, hogyan tudták a II. kerben ezt kifigyelni, és elcsórni 4 zsákot is. Kép semmi vígasztalót nem tudok.

kíváncsian várom a terhelés eredményét!

ancsipancsi

Dora_mi volt a benyomás a leírt dokikról ?
hope04

Ancsi gyógyuljatok meg hamar !
hope04

Bencsik parszor vizsgalt, rendes volt, szimpi. Baratnom nala szult, mert nem ert vissza a szabirol a doktorno. O dicserte, de mindketten maradunk Urban M.-nal.Kép
Baratnem nagyon szereti Fulop dokit, empatikus es benne van az alternativkodasban is.
A kulfoldi dokit csak latasbol ismerem (gondolom o lehet Josdy), rola nem tudok mit mondani.
Harom Szent Imres doki meg itt rendel tolunk ket sarokra, de oket sem ismerem.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Hope, oké Kép

Denizsa!
korábban kértél ilyen képet. Kép
voila!
Kép

ancsipancsi

Ancsi, hihetetlen szep ez a lany!!!
Jobbulast neki is!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lányok, szóval Szabinak lesz koponya és vese UH. Én már múlt héten voltam UH-n, de nem találtak semmit. Pénteken én megyek végbéltükrözésre, viszont most nagyon nem tudom mit csináljak, hiszen szoptatok és ráadásul vezetnem is kell, apa nem tud itthon maradni és a barátnőm kísér el, Szabival megvárnak kint a kocsiban. 3/4 9-re kell mennem, kapok beöntést és utána csinálják a végbéltükrözést. Azt hiszem semmi nyugtatót nem kaphatok, mert átmegy a tejbe. Remeg a gyomrom már mostKép Meg azért is, hogy vajon Szabi kibírja-e nélkülem amíg én bent vagyok. Szerintetek mennyi idő ez az egész?
A Josdy nem az anesztes doki? Akin mindig fejhallgató van?Kép
Gasztróra csak május 4-re kaptam időpontot. Szerintetek lehet, hogy a FoodExpressztől vagyok szarul? Kb. azóta vannak a problémáim, mióta rendelem. Vagy lehet lelki alapon is?

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Jé, tudok ő-t és ű-t írni Kép Juhé!

Ancsi, micsoda szemei vannak a csajodnak, ajjjaj...Kép

KépKép
KépKép
piroska

Piros, en heti ketszer eszem Food kajat, semmi bajom tole.
Szabinak ez a rutin uh, ugye?
Tukrozes.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Hope, Holba rendes volt Indivel, és nem ő tehetett arról, hogy Indit kidobták, ő csak a zárót írta meg, és volt pár emberi szava egy kétségbeestett, pityergő kismamához

votiv 8)
votiv

<font color="0000ff">Ancsi!
Küldtél emailt? Csak mert még mindig nem érkezett semi... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!
program is elment, meg még utána egy mél, amiben kérdeztem, hogy megkaptad-e.

ancsipancsi

Pirus, holnap elvileg mennénk tornászniKép úgyhogy nekem a szerda jobb lenne. de még nem is tudom, hogy lesz-e tornaKép ADA, lesz torna?Kép

Ficék mikor jönnek haza? már úgy hiányzikKép

ez a Lencsilány!!! jövőre tuti ő nyeri a Csinibaba szépségversenytKépKép de előbb gyógyuljatok megKép

votiv 8)
votiv

Votiv, nekem a szerda is jó.Kép

KépKép
KépKép
piroska

Pirus, en evek ota eszem a foodexpresszt es nincs vele bajom. Meg nehany honapja mar Nyuszi is eszi, es neki is oke. Es nem tudom, hogy nekem milyen vizsgalatot csinaltak, de abbol, amit irtok, azt hiszem, csak anoszkopos volt, nem tukrozes. Mindenesetre azt eszre sem lehetett venni.

Ancsi, tudod, jobb felni mint megijedni. Es apa meg nalam is felosebb, legalabbis ma reggel ugy leorditotta a fejem, mert egyik baratunk ma hozza haza a korhazbol a lanykajat es kolcsonadtuk neki az autosulest es en nemcsak kiadtam az ajton, hanem lementem es megmutattam neki, hogy hogy kell bekotni az autoba (mert emlekszem, mi majdnem felorat szenvedtunk a H elott, mire sikerult anno)... szoval apa azert haragudott ram, mert a baratunk mamaja beteg (illetve mar nem az, mert elvesztettek Kép szoval valami fertozo izeje volt... egyebkent nem irigylem oket, meg nagypocival a kismama vesztette el az anyukajat, most a szules utan par nappal meg a kispapa... Kép
moose

Korkerdes: ha nemcsak a sima csikok vannak, hanem van egy nagyon vastag, lila, pont a koldokom felett, ami egyre hosszabb is, akkor lehet ketsegbe esni? penteken megnezetem a nodokival (persze biztos csak legyinteni fog ra, de engem ugy megremit). Nyuszival csak 40. heten jottek ki a csikok, pedig nem is kentem magam, most meg mar sokkal korabban, pedig most kenegetem idonkent. De csak ez az egy harry potter villam ijeszto, tobbi nem. Kilyukadni itt nem fogok, ugye?
moose

<font color="0000ff">Ancsi!
Nem tudom, mi van a freemaillel, miért nem kapom meg. Pedig egy csomó más egyéb érkezik rá folyamatosan...

Megtennéd, hogy ide is elküldöd? Majdcsak ideér valahogy... Kép

proone1980 @ hotmail.com</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Tegnap kapott KLári cumiból anyatejet. (Nem azért, mert nem volt elég, hanem mert reggel túl sok volt és lefejtem, következő etetéskor meg odaadtuk, nem fagyasztottuk le.)
apja próbálta belétukmálni, de nem volt érdekesebb a cumisüveg egy játéknál és hiába került tej is a szájába, nem akarta elkezdeni szívni, enni. Apja fel is adta a dolgot.
Aztán én addig tukmáltam, amíg el nem kezdett sírni és akkor vígazstalásul megszívta és kiderült, hogy ebből tej is jön... Kép Akkor végre elkezdett enni, de elég bizalmtlan volt, folyton kiköpte, aztán visszakérte. Hogy apának is legyen egy kis öröme, visszapasszoltam, hogy etesse meg, el is altatta, utolsó 20 millit nem is itt amár meg, belealudt. Kép
Kép
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Ancsi Kép
Köszi a képet! Lencsi nagyon gyönyörűséges és szívdöglesztő kishölgy! Kép Lesz még gondotok a fiúkkal Kép
Bulást Nektek és sok +++++++++++

Zuzmó Kép
Teljesen meg tudlak érteni! Nagyon kimerítő, ha éjjelente állandóan fel kell kelni, sajna nálunk is sokszor ez van, örülök, ha csak 2x kell. Én mindig abban reménykedem ilyenkor, hogy majd csak nagyobb lesz és kinövi, de amikor azt olvasom, hogy még a másfél éves babók is ugyanezt csinálják, hát kicsit megrémülök...

Proone Kép
Klári baba nagyon édes! Ne csodáld, hogy jobban szereti a cicit, mint a cumisüveget! A fiam is így volt ezzel, nem is használtuk a cumisüveget...

Indinek továbbra is drukk, jó hogy végre a nővérek is normálisak vele.

Kép
Kép
denizsa

Ancsi tüneményes a lányod Kép Kép Kép az Sztkban kik rendelnek nem ismeritek őket ? bocs hogy igy nyuzlak benneteket $ ja hogy lehet msn es smájlokat beilleszteni ?
hope04

Proone tünci a lány , nálunk sokáig nem fogadta el a cumisüveget most meg nem akar másból inni Kép
hope04

Moose Kép
Sztem a csík miatt nem kell aggódnod, nem fogsz kilyukadni (bár néha tudja azt érezni az ember lánya, hogy mindjárt szétreped, amikor a bébi bulizik odabent), de az a legjobb, ha pénteken megmutatod a dokidnak. Nekem is voltak csíkjaim, és a nagy pocin nem is látszott olyan vészesnek, csak amikor "összement" lepődtem meg Kép
Neked ilyen leordítós a párod? Nem tudom, hogy hogy bírnám, ha így kiosztanának... Ne vedd zokon, de én tisztára azt hittem, nálatok ez fordítva van, olyan hévvel szoktál néha írni Kép

Kép
Kép
denizsa

Hope!
Bálint S. hivatalosan nem vállal újakat, már akkor sem vállalt, amikor én terhes lettem, márpadig én eltökéltem, hogy nála fogok szülni!Kép És lám.... Ja, és Fibi is így könyörögte be magát, ő is tudna mesélni, csak sajna ő most vidéken van, de ugye már hamarosan hazajön!!!!!Kép

Dora! Sajna, ilyen gázok az éjszakáink. Bazsi a saját ágyában alszik, mi a nappaliban, ő a hálóban, és ha nagyon sokszor kell felkelnem, akkor átköltözök hozzá. Ha nagyon durván sokszor kel, akkor oda veszem magam mellé. Azért jó olvasni, hogy másoknál sem fenékig tejfel a dolog, mint pl Hope-éknál (bocsKép),mert már kezdem magamat okolni, hogy biztosan én rontottam el valamit, egyre frusztráltabb vagyok, és mindent támadásnak veszek. Ilyenkor látom, hogy nem vagyok egyedülKép
Remélem, ti jól vagytok, hiányoztál már!!!

I. Zsuzsiról csak azt tudtam, hogy veszélyeztetett terhes, és hogy valamikor most fog szülni. Te ilyen jóban vagy vele?

Lencsi milyen gyönyörű!!!

Piroska!
Egyébként mi a bajod? Azt írtad, hogy sokszor hasmenés meg ilyesmi! Nem, lehet, hogy ez idegi alapon van? Nekem volt hasonló, több évig tartó állandó rosszullétek, de szervi baj nem volt. Ez az irritábilis bélszindróma. Remélem, ennél neked sem komolyabb. Szerencsére, a szülés óta elmúlt, de azt olvastam, hogy bármikor előjöhet. Ezért volt nálam esélyes egy tükrözés, de szerencsére a dokim profi volt, és felismerte anélkül is! Túl leszel rajta, és utána jobb lesz!!!

Kép
Kép
zuzmo1

nem haragszom , nekem is segítség mikor látom nem csak nálam van igy ... Kép de mondjuk nem oldja meg a helyzetet . ráadásul mi együtt is alszunk és 11 fele tudom csak lerakni este ... szóval nálam duplagázos a helyzet Kép de már megszokoban mire felnől Kép Kép Kép
hope04

Proone!
Gyönyörű a lányKép Cumisüveg nálunk is használaton kívül, illetve méricskélésre használomKép
És mi Bazsót 8 hós koráig vödörben fürdettük, nagyon élvezte!!!

Den! Hát, nem nyugtattál megKép

Indiről semmi hír????????

Kép
Kép
zuzmo1

Hope! Nálunk sincs korán fekvés!!! És van, amikor 11-kor alszik el, de már hatkor dajdajozik! A melegfrontra tud így reagálniKép

Kép
Kép
zuzmo1

zuzmo neked mikor született a béb ?
hope04

Zuzmó Kép Sajna nem tudlak megnyugtatni, nem is azért írtam, inkább hogy tudd, tényleg nem vagy egyedül ezzel a gonddal Kép Az elalvás nálunk sem mindig egyszerű, van amikor pörög, mint a búgócsiga, és bizony mi is sokszor kelünk korán, ezen csak az óraátállítás szépített egy kicsit Kép

Kép
Kép
denizsa

Hope!
Bazsó május 8-án született. Nálatok mekkora a baba?
Den! Nálunk az óraátállítás óta ha lehet még rosszabbKép

Egyébként nem vagyok ám mindig ilyen negatív, csak valahogy ma ilyen béna hangulatom van........

Kép
Kép
zuzmo1

ZSan és a többi legyengült mami: Remélem lesz időtök magatokra is egy kicsit! Mielőbb meggyógyultok és újra vidámak lesztek! Kép

Lindi: Hova költöztetek? Lemaradtam Kép

Proone: cumis kép tök jó! CSak ne nagyon szoktasd hozzá, mert akkor simán átszokik. Egyik ismerősőmék sokat mászkáltak el a férjével,nagyi etette babót cumisüvegből. Mostanra megmár nemigen akar cicizni csak a cumiból fogadja el a tejet, pedig még csak 4 hós a lány!

Szerencsére Kamilla 1x kel fel éjszaka: Remélem ezt a jó szokását meg is tartja! Nagyon ritka ha kétszer kel. Ez igy marad, vagy számítsak arra, hogy megváltozik?

Dóra: Tesóddal mi a helyzet??

Moose: én folyamatosan kentem magam mindenhol, kivéve a mellemet Kép Ezért csak a mellemen vannak csíkok és nekem is van olyan ami lila színű, mintha véraláfutásos lenne. Már elég rég ilyen, úgyhogy nem lyukadt ki Kép Gondolom te se fogsz kilyukadni majd csak a megfelelő helyen a megfelelő időben Kép

Pirus: miért kell ezekre a vizsgálatokra eljárnotok?? Elég szörnyen hangzik! Én is be lennék tojva a helyedbe. REmélem gyorsak lesznek veled/tek !

Ja meg azt akartam kérdezni, hogy annyit emlegetitek a MÁV kórházas esetet. Én nem tudom mi az!! Valaki mondja el, plíz!

Rylie
rylie

<font color="0000ff">Zuzmo!
Nekünk elég bajos a vödör-fürdetés, nem tudjuk rendesen megcsutakolni, na nem mindtha olyan nagyon koszos lenne. Kép
Ti hogy tudtatok hajat mosni. Nem tetszik neki, amikor ott nyeklik.nyaklik amiatt, mert feljebb emelem, hogy megmossam a fenekét...</font>

KépKépKépKép
proone

Rylie!
Az első 2 hónapban Bazsó átaludta az éjszakát, 8-9 órákat aludt. Aztán 5 hós koráig max 1x kelt. Aztán beindultak a fogak..............
Terhességi csík nekem is csak a mellemen jött ki, és csak szülés utánKép ahogy bedurrant a tejtől, és lassan, de azok is elmúltak! Úgyhogy van remény!!!

Kép
Kép
zuzmo1

<font color="0000ff">Rylie!
Klárinak a legkisebb lukú cumival adtuk, szerintem lassabban jött neki így a tej, mint a ciciből az elején... Nem kell félni, hogy rászokik, lusta vagyok fejni, inkább felébresztem, ha nagyon feszül és megetetem, mielőtt kérne. De ha mindkettő tele van, akkor az egyiket muszáj lefejni, de ilyen ritkán fordul elő. Utoljára ez előtt talán decemberben evett cumisüvegből. Azért sem tudta, miről is van szó.

Még másfél hónap és próbálkozhatunk mást is enni, mint anyatejet, na, kiváncsi vagyok rá, mit fogunk művelni... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

nekem már 18 hónapos Anna . az óraátállítás minket is megkavart eddig legalább 10 kor elaludt most meg 11 kor is alig bírom letenni . egyetlen előnye hogy mondjuk reggel alszik 9 ig ilyenkor .
hope04

Proone! Fel lehet még kerülni a táblázatba?Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: