Indinek mennek a drukik, sokszor ölelem én is, és nagyon jó, hogy végre már emberszámba vették! Úgy látom van értelme kimondanunk a gondolatainkat, még akkor is, ha azok nem mindig pozitívak, egy ilyen nyílvános fórumon.
Zsan, kezet foghatunk
Én sajnos ugyanilyen mélyponton vagyok, mint Te, de csak bátorítani tudlak, próbálj energiát nyerni a napfényből! A köpködés sem rossz, ha gondolod gyere el hozzánk, itt nincs senki az ablak és erkély alatt, kedvedre kiköpködheted magad!
Csajok, Szabi is még vagy 2-3x szopizik éjszaka. Minden éjjelt végigalszik, de nyöszörög a ciciért és én meg rácsatlakoztatom, nyammog rajta 4-5 percet és alszik vissza. Zsombi ilyenkor mág aludt vagy 8 órát is szopi nélkül. Jó, mondjuk Õ nem volt több, mint 7 kiló ennyi idősen. Lehet, hogy ezért eszik még éjszaka is Szabi? Amúgy még mindig alszik
Ezt nagyon szeretem a fiaimban, hihetetlen jó alvó mindkettő.
Gabi, Zsombi is akkor kapta el a 3 napos lázat, amikor még nem járt közösségbe. Ha jól emlékszem 9-10 hónapos volt. A 3. napon megjelentek a pöttyök.
Votiv, holnap fél 10? Van kedvetek?
Ma megyünk Szabival a Heim Pálba koponya és vese Uh-ra.
Pénteken megyek a proktológiára, beöntés és végbéltükrözés. Már most fosok... Volt valakinek már ilyen? Nagyon fájdalmas?
Pirus

</font>