A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!!
Megint itthon! Hála Istennek. Minden rendben volt, hajnalban kelek, akkor igyekszem visszaolvasni.
Most csak annyi:

Uniqe drága-drága ne legyél rossz kedvű !!! Laura biztos nem fog már soká bújócskázni. De tuti ez lesz a kedvenc játéka Kép

Lory!
3! Ha lesz közös, akkor 4. lesz. Köszönöm, hogy gondoltál rám. Kép

Sosi!
Kép De legalább meg van a baj! Nekem volt hormontükör, de nem tudom, miért a harmadik nap.

Az új szülőknek gratulálok, az utódoknak pedig nagy-nagy puszi, majd ha már lehet Kép

Duddu!
Igyekeztem és hiányoztatok.

Bocsánat mindenkitől, reggel folytatom, de már igen fáradt vagyok. A lábam akkor, mint egy bébielefántnak. Kép Egyébként most nézem, hogy a 29. nap és sehol semmi mensi jel. Ha nem csináltam volna tesztet, még reménykednék is...

Jó éjt mindenkinek.
mátra

Mátra!
Úgy tudom az FSH, prolaktin, oesradiol, LH, testosteron, progesteron szinteket a 3. napon nézik. Gondolom az FSH/LH arány számítás is ekkor informatív, nem akkor, amikor LH csúcs van és úgy tudom, hogy norm. esetben ekkorra a proginak is le kell mennie, mert az se jó, ha ilyenkor az magas. Ovulatio után meg nyilván azt nézik (21.nap) indirekt, hogy volt-e ovulatio a progiszint alapján és, hogy elég izmos-e a progi.
Szerintem úgy teljes a hormontükör, ha 3. nap és a ciklus második felében is van vérvétel.

Kép
Kép
sosi

sziasztok.

Unique.Szomoruan olvasom hogy faj a buksidKépsajnalom.Remelem jobban leszel mire Laura ki akar bujni.

syry.sajnalom a menzit.Majusi hosszu ut alatt meg sokminden tortenhet.Kép

valer.Te mert nem meselsz magdrol egy kicsit?csak beugrasz gratulalni es kesz.Rad is kivancsiak vagyunk am.

matra.orulok hogy jol erezted magd.Remelem ez egy nagyon nagyon boldog periodus kezdeteKép

juca.Tenyleg egy kicsit sem vagy kivancsi stopszli nemere?milyen szinu ruhakat vesztek?zold,sarga?

Norwel.Gratula a tesodeknak es persze neked is hogy nagyneni lettel.En is igy szerettem volna,hogy eloszor a tesomnak,dehat o 16 eves es fiu.Illene megelozni.

Lory.hanydik napon vagy?

dudu koszi hogy beraktal a tablaba.Kép

dido ez a torokfajas nem hangzik tul jol,szerintem is fogadd meg juca tanacsat.

junko?

eszer?teged is reg lattunk hallotunk.

Kép
monyoka

Lányok!

4:0 a tüszők javára. A tüszők most sem lettek bébik. De mindjárt sírok annyira jól esik hogy így gondoltatok rám. Már sírok is. Kép KépA költözés miatt szombat reggel nyolckor kikapcsolták a netet, ezért nem tudtam megírni azt, amit már sajnos tudtam előre. Szomorú vagyok és gombóc van a torkomban és mindenemben. És nem értem. Lassan gondolom végig, mit rontottam el. De hát ez van ezt kell szeretni.
Dudu, annyira még jövök, ha megjön, de le is tehetsz a tábla aljára és írd be kérlek hogy 2. cl. hó.
És és most kicsit össze kell kapnom magam. Kép

j.
Vendég

junkoKépakkor ezek szerint meg nem jott meg?
az azert vigasz egy kicsit.Tudod addig el a remeny meg meg nem jon.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Réka!
Akkor ha meg van az időpont hívjál, úgy néz ki, hogy már du. kettő körül be kell mennem a városba, úgyhogy gyorsan oda fogok tudni érniKép.

Mátra!
Jó olvasni, hogy milyen boldog vagy még fáradtan isKép. Örülök, hogy jól sikerült az utazásKép.

Junkó!
Nagyon sajnálom a negatív tesztetKép
ezen én is átmentem, nem értettem az első clostis hónapokban, hogy miért nem jön a baba. Az igazság az, hogy még most sem értem, csak a sok munka, és a suli most leköti egy kicsit a figyelmemet.

ditta

dido
dido

Junko!
Nagyon sajnálom!
Ez volt az első clostys honap?
Néztek hormont a ciklus másodikfelében?
Igazábol neked miért kell closty?
Majd csak akkor válaszolj ha már összeszedted a kislelked!Addig persze türelmesen várok!
Kép

Dido!
Köszönöm megtaláltam!
Borzasztoan sajnálom ami veled történt!Igazad van abban hogy a terhesség elején is kellene a progi szintet mérni mert ha alacsony akkor lehet potolni és nem történnek ilyen tragédiák!
Amiota a clostyt szeded voltál kontrolon?
Én fél évig jártam beállitásra és azt vettem észre (de ez biztos egyénenként változik)hogy 6-8-at ugrik a progi egy honapban a 2x1-es adagnál!Nekem azért kell 3x2 szednem mert 5-ről indultam!
És még egy kis szteroiddal is megkellett segiteni mert még a nagyobb adagtol sem érte el a megfelelő szintet!

Mátra!
Drága,sokat gondoltam rád,hogy átjutottál e a határon!De örömmel olvastam hogy minden rendben volt!Majd egy kis élménybeszámolot kérnénk!

Monyoka!
Hogy halad a felujitás?
Eldöntötted már milyen szinűre csinálod a konyhabutorod?

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

halad.A falak le vannak verve.A boltivemn fel van rakva.Most drotozzak a falakat es ma kezdik a bepucolast.
Az eloszoba is ugyanigy all.varom az ajtocseret.
Majd teszek fel kepet hogy el tudd kepzelni.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Junko!Kép

Dido!

Isten ments én nem dignosztizálni akartam, csak azt hablatyoltam, hogy nem triviális ez a torokfájás, hozasd rendbe baba előtt.
Tüdőgondis sztori röviden: ugyanekkor még köhögtem hónapokig, mint egy kutya. Elmentem moziba, majd utána egy középkorú hölgy lecsapott rám, és közölte, hogy jelenjek meg másnap a rendelésén a tüdőgondiban. Elmentem, mondtam neki, hogy már hip-hip mert már semmim sem fáj, és jól vagyok, mire ő elküldött fényképezésre. Tényleg a tüdőmmel nem volt baj. Na ekkor írt egy cseppet, és azt kellett szednem. Nagyon rossz íze volt, de hatékony. Azóta is megvan ez, hogy kicsit megfázok, vagy nagyon, lemegy a göthő, és a köhögés marad, akkor benyalom azt a cseppet, és akkor múlik el. Ezt csak orvos írja, Sedotussin a neve. Ez az egész kb. négy éve volt, de nem emlékszem hasonlóra, hogy végigkóstoltam volna a gyógyszertári repertoárt. Ne is legyen ilyen. Azóta résen vagyokKép
Hát ennyi a sztori, most már az influenza vagy valami hasonló dögrovástól eljutottam a mese végéigKép Ez Stöpszlinél kitartott volna egy hétig is!

Na írj majd a fejleményekről, kíváncsi vagyok mit mondanak!

Mátra!

Mesélj milyen volt ez a nászútnak is beillő kiruccanás!!!Kép

Juca

tjuca

ja a konyhabutorom meg nemtom milyen szinu lesz.
Az eloszoba fala vilagoszold lesz.
az ebedlo feher,maga a fozofulke pedig narancssarga,kek csempekkel.

Kép
monyoka

Jó reggelt!
Most még nem volt türelmem rendesen visszaolvasni, csak felületesen.
A lényeg megvan, igaz, hogy a sorok közt, már csak a gratulációkat és a táblát láttam, de

Annácska, Stella ! Gratulálok a fiúkhoz! Sok sok egészséget és boldogságot a bővült családhoz.

Unique!
Kitartás! A fejfájást sajnálom, de remélem most már hamar kibújik Laura.

Üdv: Niki

kancellárka

Anikó!

Emlékszem amikor elkezdtél ide írogatni, írtál róla, hogy találtál egy jó dokit, és hogy nagyon alacsony a progid. Neked a 3x1-el milyen értékekre változott? És ha minden hónapban egyre magasabb, akkor nem lehet, hogy majd el is lehet hagyni?
Nálam novemberben és decemberben voltak a kontrolok, és nekem akkor nagyjából egyformák voltak az értékek, 26-31 között. Azóta nem volt kontroll. Legutoljára mikor felírta a doki a gyogyit azt mondta, hogy ha ezeket is beszedem és még mindig nem leszek babás, akkor menjek megint és kitalálunk valami mást. Még a jövő hónapra van egy dobozzal...majd meglátjuk.
Anyukám mindig azt mondja, hogy menjek el Ceizlerhez, hát nem is tudom, lehet, hogy ki kéne próbálni.

Valaki írta nemrégiben, hogy Ceizlerhez fog menni. volt már? milyen volt? ne írna róla egy pár sort? Bocsi, hogy nem tudom, hogy ki is írtaKép.

ditta

dido
dido

Monyó!

Dehogynem érdekel Stöpszli neme, de így mindennap tippelhetekKép
Még nem nagyon vettünk rucikat, de már kaptunk egy regimentnyit, a legtöbb fehér alapon mintás. A kedvencem homokszínű zsiráfos nagyon menő manó:-)
Fiúra nem adunk rózsaszínt, de kislányra lazán kéket. Na meg olyan hamar nőnek ezek a kis pindurik, hogy a második harmadik garnitúrája már mindenképpen fiús lesz vagy lányos!
Ja és kaptunk babatakarót a munkatársaimtól nagyon édi törtfehér és van az egyik sarkában egy maci. Bár úgy nézem ez az ünnepi takarója lesz:-)
Nagymami azaz a gyerkőc dédije is kötött saját kezűleg neki pulcsikat, van lila fehér csíkokkal díszített, meg fehér darászmintás!

Dobok fel egy képet, kaptam Kofától egy poncsót, azóta a bőregérmezben nyomomKép Kint készült a kép a Margitszigeten szombaton, nagyon szép idő volt, és nagyon jól esett kint sétafikálni.

Kép

Juca

tjuca

Akkor jöjjön a Stellapu storyja:

19.40-kor kaptam a telót Stellától,hogy a vérképe rossz volt,amelyből megállapították,hogy a májfunkciója romlott.
Ezért azonnali beavatkozás mellett döntöttek az orvosok.
21.20-kor végre beengedtek Stellához,mert nagyon ideges volt,szabályosan remegett mikor beléptem hozzá.
Aztán mindenki tette a dolgát,vizsgálgatták a feleségem,és közben felkészültek a császározásra.
22.00-kor betolták Stellát a mütőbe,engem pedig megkértek,hogy fáradjak át az alternatív szülőszobába.
Láttam ahogy a dokik bemosakodnak,aztán már csak egy gyors fohászra volt időm.
22.20-kor sírást hallottam,majd pár perccel késöbb már mindezt sztereóban.
Közben kijött a szülésznő,és közölte,hogy minden rendben.
22.25-kor pedig a kezemben tarthattam Botondot.
Éppen ekkor méregették Olivért,akit hamarosan szintén magamhoz vehettem.
Csak ezután vitték be a fiúkat Stellához,de csak pár percre,aztán ismét visszakaptam őket.
Közben befutottak szüleim is,akiknek meg is mutathattam a tökösöket.
Mire visszaértem kitolták Stellát is,hogy együtt örömködhessünk.
Ezután a feleségem visszavitték az osztályra,majd egy gyors búcsút követően elhagytam a kórházat.

tjuca

Mátra!Bocsika!De akkor is az lesz amit mondtam!!Belegondoltál,hogy mi lesz,ha esetleg ikerterhességed lesz?Ur Isten!!Az tök jó lenne!!!Kép
Monyóka!30.napon tartok,de beleférek egészen max.38 ig!Viszont reggelente ég a fejem,mint a fene!!Tiszta vörös mindig!De nem mérem a hőmet!
lory_d

Juca!
Szépek vagytok nagyon!
Mi vasárnap voltunk a Margitszigeten!
Most már jobban kinyitom a szemem mert egy felé forog az agyunk!És talán már igy többször elmentünk egymás mellett!

Dido!
Ha a clostyval érte el a hormonszinted ezt az eredményt akkor csak azzal marad ennyi(sajnos)!
De ez nagyon szép eredmény!Nekem azt mondta ez a professzor,hogy ne induljak nagy elánnal minden honapnak mert 25-30%esély van még a tökéletes hormonszintnél is!Én mondtam neki majd meglátja:-én leszek a kivétel!Õ csak mosolygott!Az ota eltelt két ciklus is és kezdem belátni hogy milyen igaza van!Pedig az én progi szintem is joval 30 fölött van!És napra pontosan megmondta mikor kell együtt lenni!
És nem történt semmi!
De minden honapnak probálok optimistán neki futni!Igaz egyre nehezebb!

Monyoka!
Ezek a szinek nagyon jol hangzanak!
Kiváncsi vagyok a képre nagyon!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Szia Tjuca
köszi a Stella hiradót.
Nagyon jó a "bőregér" poncsó, csak az a baj, hogy ebben nem látjuk, megkora a pocakod.
Akkor most már hawai dizsi egyebek... magyarul nem kell már menned dolgozni?
Pihengessél amíg tudsz és gyűjts erőt.
Tök jó, hogy pont most van tavasz, így tudsz levegőzni élvezni a napsütést.
Lehet, hogy nem olvastam vissza mindent. Azt írod még nem tudod fiú é vagy leány a pocaklakó. Ez ok. És a nevek? Azok már megvannak?
Egy ismerősömék sokáig nem tudtak megeggyezni a férjével, szülés előtt pár nappal döntötték el.
Na megyek dolgozni.
puszi

Kép

Kép
syrynx

syry anyuek a kocsiban dontotek el az ocsem nevet(csongor)anyunak eleg nagy fajdalmai voltak ,apu meg hirtelen ravagta hogy akkor legyen az a neve amit te akarsz.)
szegeny apu,aszitte anyunak ezzel oromet szerez,de o akkor mar nagyon rosszul volt.

Kép
monyoka

Juca!
Olyan szépek vagytok a képenKép, öröm nézni benneteketKép.

Visszakerestem és Pildiko81 írta, hogy megy majd Ceizlerhez, de nem tudok rámenni a profiljára, ez azt jelenti, hogy törölte magát a babanetről?!?!?

ditta

dido
dido

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Most keaptam egy mailt, és szertném beszúrni nektek, mert valami csodálatos! Kép .doc formátumban van, és nem tudom, hogy hogyan tudnám megtenni.

Egy kis segítséget kérek!

Most megyek és kezdek visszaolvasni a termést!

DinaKép(18+2)

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina!
Sima melléklet feltöltéseként rakd fel és mi meg le tudjuk tölteni, vagy meg tudjuk nézni.
Üdv: Niki

kancellárka

Sziasztok!

Igyekeztem visszaolvasni, de nem igazán sikerült minden részletet megjegyezni, így előre is bocsánat attól, akit kihagytam.

Annácska, Stella! Gratulálok a Picurokhoz és sok boldogságot és örömet kívánok! Kép

Unique!

Laura biztos megvárja, hogy mindenki figyelme rá összpontosuljon, aztán dönt úgy, hogy jön. Üzenem neki, hogy nagyon nagyon kiváncsiak vagyunk rá. Kép

Anikó!

Nagyon szorítok!Kép

Mátra!

Örülök, hogy itt vagy, bővebb beszámolót szeretnénk!!!!!!!!!!!!!

Juca!

Nagyon helyessek vagytok a képen, és jól áll a poncsó is Kép, de a pocakod nem látszik. Kép

Junko!

Annyira sajnálom. Milliónyi puszi és ölelés Neked. Kép
zsúka

Annácska, Stella!

Gratulálok a fiúk születéséhez! Nagyon sok boldogságot, sok tejecskét és nyugalmas éjszakákat kívánok Nektek!

Laura!

Léccilécci gyere ki, kicsit szépítsünk a nemek arányán a tábliban...Kép

Junkó!

Sajnálom a fránya tesztetKép

Rólunk csak annyit,hogy sikeresen átvészeltük a szemészetet, kb. 20 másodpercig tartott a könnycsatorna átmosása. Sírt szegény kicsim, de pl. fürdésnél jobban sír, így gondolom tényleg nem fájt neki. Ennél nagyobb bajunk sose legyen!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Junko!
Hááát, nem is tudom, mit írjak. Annyira drukkoltam! Kép
De szeretem, hogy mindenben meglátod a jót, pl. azt, hogy ennyen Veled vagyunk! Fel a fejjel és nézz előre! Kép

Juca!
Végre egy közös kép Kofával! Kép És még a fejetek is rajta van! Így kell ezt! Kép
Nekem is van ilyen poncsóm... mostanság hasznos.

Unique!
Gondolok Rátok! Kép

Évi!
Örülök, hogy gyorsan túlvagytok a szemészeten. Azt hittem, holnap mentek. Így még gyorsabbnak tűnik... Kép

Lányok!
A kivitelező ügyben senki nem tud segíteni? Kép
Persze magam is tudom, hogy nehéz ügy. Én sem ajánlanám azt, akivel korábban dolgoztattunk.. Kép

Most ennyi voltam, később még jövök.

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Duddu!

Tudnék mondani egy kivitelezőt, akitől vettük a házunkat, de nem szívesen, mert szerintem nagyon rosszul dolgoztak.Kép

Ígértem fehér ruhás képet, most beszkenneltem és fel is rakom, ha tudom.

Kép
zsúka

Szia Réka!
Én vagyok, akinek az apósa építési vállalkozó, de sajnos ő idéntől nyugdíjas, és ráadásul salgótarjáni. Õ segített nekünk az ajánlatok közül kiszűrni a legjobbat. Úgy néz ki, hogy a kivitelező, akit végül választottunk, nagyon korrekt, jó áron dolgozik. Mutatott házakat, amiket épített, beszéltünk is az egyik tulajdonossal a tudta nélkül, és jó véleménnyel volt róla. De tiszta szívből azért nem tudom ajánlani, mert nekünk is csak április közepétől kezdi az építkezést, és még személyesen nem tapasztaltam, hogy milyen minőségben dolgozik. Erre 3 hónap mulva tudnék pontosabban válaszolni.
Vendég

Gyorsan visszaolvastam, de olyan szita az agyam, hogy nem sok mindent jegyeztem meg. Kép

Köszönöm szépen a pénteki rendezvény nagyon jól sikerült, a kaja is tök fini volt, a kis Pöttöm nagyon élvezteKép!Ahhoz képest, hogy kevesen jöttek el, kb. 7 óra lehetett, mikor beültem a kocsiban a vendéglő előtt, akkor még visszajöttem az irodába egy kicsit rendet rakni, de a kolléganőm megycsinálta helyettem. NAGYON KEDVES VOT! Kép

Annácska, Stella Kép
Így ismeretlenül is nagyon sok bldogságot kívánok nektek az új nagy családhoz! Sok örömöt és rengeteg tejcsit is kívánok még nektek! Kép Vigyázzatok magatokra!

Unique Kép
Kitartás, Laura tudja hogy mikor kell kijönnie. Az nem lehet hogy a doki elszámolta a napot?

ÉviKép
Gratulálok a sikeres csatornamosáshoz! Látod nem is volt olyan szörnyű, mondom én aki még nem élt át ilyen dolgot! Dóri gyönyörű abban a kis bodyban. Kép Büszkék lehettek rá! Kép

ZsúkaKép
Nagyon szépek vagytok!

Most hirtelen ennyi!

Ja most beszéltem a védőnénivel, és azt mondta, hogy a héten mindenféleképpen el kell mennem UH-ra, mert ez nagyon fontos vizsgálat. Csaka gond az, hogy ma nem tudok elmenni, csüt. pedig temetés. Aztán lehet hogy majd utánna elmegyek, de azt meg kell beszélnem a főnökeimmel, hogy beleegyeznének-e ha zárva lenne a kamara aznap. Tiszta ideg vagyok. A dokim, pedig iszonyat nehéz elérni.

Most már tényleg megyek. Kép

Puszi mindnekinek. Kép

Dina (18+2)

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok Csajszik!
Van egy hülye kérdésem. Szerintetek lehet stimulálni a hormonháztartást/működést talpmasszázzsal?
3 napig nyomizta a párom az agyalapi mirigyem pontját, úgy fájt, hogy majdnem belehaltam, jó sokat ordítottam, pedig csak 2-2 percig tartott. Tegnap meg megjött, életemben először 28 napra ( 34-37 napra szokott) Ezzel hozom most összefüggésbe, sosem történt még ilyen. A reflexológiaban hiszek, anno két hétig a "szememet" maszírozták, és be is gyúlladt! Kép)
Azt mondja a párom hipohonder vagyok, és minden marhaságot bemesélek magamnak! Szerintetek lehet valami összefüggés a két dolog között??? Nektek tudom egyedül elmondani mi történt velem!
nyuszifülû

Sziasztok!

Én a 2006. nyári babák topikból kukkantottam át, mert véletlenül megláttam itt Nyuszifülűt. Kép
Nyuszifülű, már mailben is írtam, szerintem segíthet a masszázs. Lehet, hogy pl. hőmérőzéssel lecsekkolhatnád majd, hogy peteérésed van-e, vagy csak a menzire hatott.

Puszilok minden babavárás előtt állót, és kívánom, hogy minél hamarabb részetek legyen ebben az örömben! Kép

Andi

KépKép
KépKép
mézgombi

Nem tudja véletlen valaki, hepatitis b, vérkép automat. (8 paraméteres), vércsoport-meghatározás és ellenanyag-szűrés, és valami VDRL vérvizsgálatokra éhgyomorral kell-e menni?

Üdv és köszi: Niki

kancellárka

Köszi lányok a dícséreteket! A hasam is ott van, na majd legközelebb a hasamat is megmutatom.
Most pláne nagy, mert lenyomtam egy adag túrós tésztátKép

Duddu!

Mindenképpen kivitelező kell? Tudom egyszerűbb, de mi külön külön szoktunk mester beszerezni. Vízvezetékszerelőt és festőt bátor szívvel tudnék ajánlani, mást nem.

Dina!

Ez tényleg a legfontosabb uh, a genetikai, itt mindent leméricskélnek, ami számít. Melyik kórházba jársz??? A Margitban is nagyon szigorúak, bár ott ha egy időpontot kapsz, nem kell ott ülnöd egész délelőtt. Úgy tudom, hogy még a 20. héten is jó, ha mész, de ezt a dokitól kérdezd meg lécci. Egy napot már csak tudnak téged nélkülözni!, Ha nem kénytelen leszek lerablásodról gondoskodniKép

Nyuszifül!

OK, hogy ilyen szép ciklust produkálsz, de ez a fájdalom normális???

Zsúka, nagyon szépek vagytok, és a táj is gyönyörű, mondhatom profi a felvételKép Csak ismételni tudom, hogy mennyire vagyok irígy a paramétereidre, bár most így a túróstésztával a hasimban a jóllakottság felülkerekedett a sárgaság felettKép

Évi!

Na tudtam én, hogy ügyi lány a Dóri, és most már nem is lesz vele gond. Tényleg azért sírnak a babák, mert nagyon szorosan lefogják őket, még én is sírnék! Ezek szerint a doki is ügyes volt, pihenjetek, majd megvigasztalódik egy kis tejcsivel:-)

Ma megyünk először szülésfelkészítő tanfolyamra, be vagyok sózva, hogy milyen. Remélem nem olyan ezoterik, mint az Örsön;-P
Most elnézve a pocakomat, lassan már gyakorlatban kamatoztathatom az elméletet (amit eddig hanyagoltam olvasni, de majd most!)

Juca

tjuca

sziasztokKép

Huh elinteztem egy olyan dolgot ami miatt mar ket hete tiszta ideg vagyok.Mostmar kezdek lenyugodni,olyan jol erzem magamKép
Mostmar apu is eszrevette hogy fogytam.Azert 5kg am az 5 kg am,az mar latszikKép
Most ugy erzem hogy meg tudnam forditani a vilagotKépKépKép

juca.engem megutne a guta ha nem tudnam a babam nemet.En nagyon kivancsi termeszet vagyokKép

zsuka.Eszmeletlenul gyonyoruek vagytokKépaz en csokrom is voros rozsa volt,meg a hajamban is rozsa voltKép

evi.Orulok hogy megusztatok a dokilatogatast.Dori es te is mostmar megnyugodhatok,minden rendben lesz,nem lehet maskentKép

dinadin,ne idegeskedj,art a babaucidnak.Ahogy a party igy ez is megoldodik valahogy.Kép

aniko.hat oszinten mondva mostmar en isKépbar ugy nez ki szep lesz.
estere teszek fel egy par kept a hazunkrol.

na nem oromkodok mar.....pedig olyan hihetetlenul boldog vagyok Kép

Kép
monyoka

Tudod Juca, bárcsak akkora lenne a hasam, mint Neked. Érzem, hogy meg fog jönni, fáj a hasam, majd leszakad a derekam, a reggeli hőm 36,5 volt, úgyhogy magamba zuhantam. Jövő hónapban folyt.köv.
zsúka

Köszi Monyoka!

Konyha ügyben mi a helyzet? Kiváncsian várom a képeket.

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Junko!
KépKépKép Nagy ölelést a kis lelkednek!!!
Kép

Monyó!
5 kg? Ez igen!!! Csak így tovább!!!!!Kép
Egyébként én nem ÍGY szerettem volna, de a sors így hozta (az öcsém ugyanis még csak annyi idős, mint te...Kép) Nnna, mindegy!

Évi77!
Nagyon ügyesek voltatok! Örülök, hogy Dóri jól bírta. Amikor a kisebbik öcsém baba volt, én már 8 éves voltam, és mindig bőgtem, ha valami fájt neki...Kép

Juca!
Tényleg jó ez a poncsó! És hol a pocó?Kép Szülésfelkészítő: mivel Győrben fogok szülni, megkérdeztem a védőnénit, tartanak-e ilyet ott is. Válasz: "igen, de a tanfolyamot szervezők azt kérték, hogy vidéki kismamák ne menjenek, mert a győriekkel megtelnek a helyek..." Na, erre nem tudtam mit lépni... Majd most kifaggatlak Téged! Kép
Tényleg, nincs még lyuk az oldaladon?Kép

Kanci!
Nem kell ilyenkor éhgyomorra menni, az csak a cukorterhelésnél(fúúújKép) fontos!

Nyuszifülű!
A talpmasszázs egy csomó mindenre hatással van, szerintem elképzelhető, hogy számított Nálad.

Zsúka!
Nagyon szépek voltatok/vagytok!Kép És tudod, amíg nem jön meg... Bár a hőd elég alacsonyan van.

Dina!
Én is úgy tudom, hogy a 20. hétig nyugodtan el lehet végeztetni ezt az uh-t (genetikai). Tehát szerintem ne izgulj, ha a héten nem tudsz menni, abból nem származik gond, legfeljebb a védőnénid kiakad egy kicsit...Kép

Remélem, ez most elmegy, mert az előbb fél órát vacakoltam az üzivel, de nem küldte el.

Sziasztok

Norwell+Kende baba (28+4)

Kép
Kép
norwell

Norwell!
Közben utánakérdeztem köszi.
Mi az hogy vidékiek nem mehetnek!? Én csak ál vidéki vagyok és ez kicseszés. Diszkrimináció! Hát ezen most nagyon felháborodtam, pedig készültem, hogy megyek ha majd aktuális lesz.
Felháborodott Niki

kancellárka

Zsú!

Ne butáskodj, ami késik nem múlik, lesz neked saját bejáratú bowlinggolyód meglátod. Én arra értettem, hogy nekem a kezdősúlyom is 70 kg volt, az elején még leszaladt vagy kettő. Úgy látom nem vagy több 55-nél, hát erre gondoltam!

Monyó!

Hát igen, ott a lik az oldalamon, de a poncsó ápol és eltakar:-) grat az 5 kg mínuszhoz, ez nagyon szép eredmény!

Norwell!

Hát mit mondjak ez hihetetlenül antipatikus hozzáállás, de majd elmesélem mit mondtak e-mailben.
Ja és ott a POnCsÓ is:-) Jaj ez fárasztó volt bocsesz.

Juca

tjuca

Tjuca!
A talpmasszázs közbeni fájásra gondolsz? Igen az nagyon tud fájni, vagy inkább szúrni. De megéri! Amikor megjön, nagyon szokott a hasam fájni, ekkor a párom meg szokta maszírozni a "női" pontoknál, nagyon fáj, de kb 10 múlva gyengül a görcs, szinte elmúlik. Megéri. Érdekes, hogy amikor nincs menzim, és ott maszíroz, vörösre nyomkodhatja, szúrkálhatja bármivel semmit nem érzek. Akkor van bibi, ha maszírozás közben kitapintanak valamit ami szúr, akkor meg kell nézni a könyvben hogy minek a reflexpontja, és tudod hogy arra nincs valami rendben.Jel az is, hogyha csomós, vagy ropog! Kép
Szorítsatok nekem! Úgy néz ki délutánra meglesznek a hormonvizsgálat eredményeim!!!!!
Puszi!
nyuszifülû

Köszi szépen a hozzászólásokat, de nekem is megoldódott a probléma. Beszéltema dokimmal, és azt mondta hogy végsősoron hétfő is jó lenne, de még is inkább a csütörtök. Így felhívtam a főnököm, hogy baj lenne-e ha a temetés után zárva lennénk. Azt mondta hogy nem, nekem ez fontos. a temetésre meg mindenféle képpen elmegyek, mert tudom, számít rám, jól fog neki esni, ha ott leszek. Meg tudjátok az apukáját is nagyon szerettem és ő is engem. Már sajnos nem fogja nekem azt mondani, hogy puszillak kiscsillag. Kép Azért hiányozni fog nagyon még nekem is. Pedig nincs 1 éve hogy ismerem.

Bocsi hogy most csak panaszkodtam, de egy kicsit azért én is ki vagyok a temetés miatt. Kép Lehet hogy az én állapotomban jobban érínt?

Úgy néz ki, hogy sikerült a mailt feltöltenem, reggel óta!
Mégsem, nagyobb mint 220 kb, pedig word-os dok. Na mindegy.

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Stella és Annácska!
Szívből gratulálok Nektek és sok boldogságot kívánok!!!Kép

Junko!
Sajnálom!Kép
Azt tudom neked mondani, hogy én akkor lettem terhes, amikor lemondtam róla, hogy lehetek. Fejben és lélekben is belenyugodtam,hogy a Kaáli segít babásodni és nem foglalkoztam az addigi trükkökkel, praktikákkal. Nem feküdtem órákat szeretkezés után, sőt kimentem lezuhanyozni és ami a legfontosabb, tudtam újra úgy együtt lenni a férjemmel, hogy nem azon járt az agyam, hogy vajon ebből lesz e baba!Ennél jobbat nem tudok tanácsolni!Hidd el tudom mit érzel, de tényleg igaz,hogy a görcsös akarás nem tesz jót!És se hittem el eddig!
Remélem nem baj,hogy leírtam!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok Lányok,

Köszönöm mindenkinek a sok-sok pozitív energiát! Eljutottak hozzám! Kép
Vasárnap tényleg olyan felmosós állapotban voltam... Kép

Évi77Kép
Jó volt olvasni, hogy minden rendben van Dórikával, úgy izgultam érte! Gondolom, kapott nagy tejcsi-jutalmat a hős helytállásáért utána Anyutól! Kép
Tündéri a kis bodyban!

DinaKép
Nem hangzik túl jól ez a munkaügyi kérdés... Kép Tényleg fontos az UH, azért próbáld meg valahogy elintézni... Drukkolok! A dokim pár nappal számolhatta csak el, (mert a ciklusom nem 28, henam 32-34 naposak voltak) így igazából a héten még nincs késő, csak én már be vagyok sózva... Majd Te is átéled ezt, ne aggódj! Kép

JucámKép
Aranyos vagy! Kép Tudom, hogy csak "csomagolva" dorgáltál meg, Tőled még ez is jól esett! Jól áll a ponchó! Tényleg sétálós idő volt szombaton. Én meg egy jót nagytakarítottam! Kép

Duddu, Norwell, Monyóka, Szisz, és mindenki, aki erőt adott nekem Kép
Nagyon köszönöm a sok jó szót, támogatás! Nagyon jól jött! Kép

A Hálás Unique és a Kicsi Laura
40+4

KépKép
unique

Sziasztok Lányok!

Egy kicsit visszavonultam olvasó üzemmódba, mert úgy éreztem, erre van szükségem, ugyanis az utóbbi időben kicsit (ezt értségek úgy, hogy nagyon) keztem becsavarodni, és görcsölni a baba témán. Semmi másra nem tudtam gondolni, csak hogy gyerekem legyen, a perceket számoltam, hogy teljenek a napok az ovulációig, aztán a menseszig. A környezetemből viszont tudtam, hogy ennek sosem jó a vége. A férjemnek is megígértem, hogy megpróbálok lazítani, és ehhez az is hozzátartozott, hogy egy ideig ne beszéljek senkivel babáról. Ez a két hét nagyon jó volt számomra, teljesen elmult minden féle fájdalmam, nincs émelygésem, nem fáj a hasam, nem fáj semmim (kivéve a fejem ettől a fránya meleg fronttól). Ez a jele a "gyógyulásomnak", mivel nagyon gyanítom, hogy a korábbi bajaimat teljes mértékben pszichésen produkáltam. Sokat segített ebben a férjem, aki végül is nagy szeretetben két hete elbeszélgetett velem, hogy nem akar megbántani, de ő úgy látja, hogy lazítanom kellene a saját magam érdekében. A szeretet, ahogy közölte, fogott meg, és adott hitelt a figyelmeztetésének. Tehát itt vagyok ismét közöttetek, vidáman és pozitívan....

Közben azért olvasgattalak benneteket (mert kíváncsi voltam, hogy kivel mi történik) és látom, nagyon sok új topiklakónk van,

ÜDVÖZÖLLEK BENNETEKET !!! És kívánom, hogy mindenkinek teljesüljön az álma, és még sok-sok türelmet kívánok a kiváráshoz.

Anikó!
Örülök, hogy gyarapszik a dunakeszi-i és környékiek száma itt a topikban. Mi hamarosan Vácdukára költözünk, de anyuék Fóton, öcsém pedig Dunakeszin laknak. Majd egyszer hozzunk össze egy fagyizást!

Puszi mindenkinek! Kép Kép Kép Kép Végre kitavaszodtunk.

Unique???
Vendég

Sziasztok!!!

Juca
Köszi a Stellaapu storyját Kép
Biztos jó lehetett a séta a Margit-szigeten! ;-)
Csini vagy a poncsódban! Kép
Szépek vagytok Kofával Kép

Junko
Sajnálom hogy ez a hónap így alakult! Remélem a következő hónap sikeres lesz!
Maximálisan átérzem azt amit írtál!!!

Évi
Jajj, úgy izgultam értetek, sokat gondoltam Rátok! Örülök, hogy Dóri babával minden rendben!!!! ;-)

Uniqueom!
Rátok is nagyon sokat gondolok!

Zsúka
Nagyon szép pár vagytok!!!
Gyönyörű a ruhád a képen... és a csokrod... egyszerűen imádom!!!!

Monyókám!
Gratula a -5 kg-hoz!!!
Ez nagyon szép eredmény! Kép

Réka
Tudom, hogy új hónap... csak már kezdek belepunnyadni, vagy nem tudom... mert lassan már egy éve mindig új hónap... Kép
Na, de nem akarok nyavalyogni... megyek is vissza dolgozni

Szisz

szisszka

Szia Szisszka!

Köszönjük szépen. Kép
Már egy éve?, akkor én meg se mukkanok egy darabig a 2 hónappal.

Zsúka
zsúka

Sziasztok Lányok!
Én is probáltam egy üzenetet elküldeni de nem sok sikerrel!
Zsúka!
Köszönöm hogy szoritassz nekem!Nagyon jol esik!Aranyos vagy!
Gyönyörüek vagytok a képen!

Angie!
Jo olvasni hogy tuljutottál ezen a dolgon!
Nehéz és nagy erő kell hozzá,de ugy látom neked megvan!
Benne vagyok én is egy jo kis fagyizásban!
A Kati76 is idevalosi!Szerintem ő is benne lenne!

Évi!
Örülök hogy Doribaba tul van ezen a megprobáltatáson!Ellenőrzésre kell még visszamennetek?

Eszter!
Gondolom olvasol minket!
Remélem jol vagy!
Kukkancs be egy pár sor erejéig hogy mi van veled igy lassan a végefelé!

Monyoka!
Várom a képeket!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok lányok!
Unique hajrá-hajrá...
Mátra öröm hogy visszaértetek, remélem sok élménnyel gyarapodtatok.
Angie úgy gondolom, ogy saját magadnak bizonyítottad be azt hogy tudsz hinni.KépKép Ez pedig nagyon jó dolog.
Junkó sajnálom, de majd legközelebb
pancsi20

Junkó Kép Kép SIKERÜLNI FOG!!!!!!!!!!!!!!!!!

Évi77!
Látod, mondtam, hogy stramm kislány, mint a mamája. Kép

Angie!
De jó, hogy újra összeszedted magad Kép Buksisimi megy ám! Egyébként ki az apósod? mail-ben is megírhatod. Kép

Uniqe!
Nagy a csönd 2in1? Fejecskéd?

Juca!
Csodás a pancsód! Nem is denevér, hanem Jucamami Kép

Monyóka!
Ügyes vagy! Jó is az, amikor észre is veszik már Kép Csak így tovább Kép Kicsit még tart a felújítás, a következő 5 is gyorsan lemegy.

Zsúka!
Csodás a fehér ruhás is! Nagyon szépek voltatok/vagytok.

Lory!
Tündér vagy! Tudom, hogy lesz sőt! Kép A jó híreket a végére hagyom!

Élménybeszámolót is írok azonnal, csak most elemgyek eszem valamit, mert még ma olyan mellett sem ülttem, aki evett volna. Kép
mátra

Élménybeszámoló:
Elfáradtunk, csütörtök estétől vasárnap éjszakáig együtt voltunk, hihetetlenül jól éreztük magunkat (na és persze egymást Kép ) Órákat beszélgettünk, rácsodálkoztunk, megbotránkoztunk, sajnáltunk, fogatkoztunk, megértettünk, vitatkoztunk, érveltünk, megvédtünk, kivívtunk, megismertünk, kiismertünk, gyönyörködtünk és szerelemskedtünk. Röviden.

Hosszabban.
Pesttől végig aludtunk a hegyeshalmi határig. Hátsó ülésen, egymás karjaiban. Kb 7 körül léptük át a határt. Onnan Bécs, megnéztük a Burgot, Schönbrunn-t, pisiltünk én 50 centért, ő ingyen. Micsoda szerencse, hogy a fiúk tudnak állva pisilni!! Kép Iszonyatos drágaság. A parlament előtt kézműves vásár volt. Húúú de sok pénzt tudttam volna elkölteni. Megnéztem Új Bécset, a Hudertwasserházat, a szemétégetőt, aztán irány Prága. Itt este hatalmas vacsi és egy nagy korsó csapolt barna sör. Igazi Cseh. Szegény csak nézte, hogy én iszom. Kép Alvás (is voltKép ) Reggel megbeszélés, aztán Berlin. Drezda már akkor víz alatt volt. A Zwinger is veszélyben, hát nem sokat adok, hogy nem önti el, mint két éve... Berlinben kicsi morgás a többiekkel, mert szerettünk volna már a szállodába menni, mert kb 1 órára volt a városközponttól így is 30 Euró volt/fő Kép Vacsi, remek volt, de próbltam erősen arra koncentrálni, hogy nem spenót benne a zöldség Kép (De az volt)Viszont az előző esti prágai vacsi úgy megártott, hogy Prágától Belinig majd' minden benzinkúton szaladtam. Kép Így egész nap nem mertem enni semmit. Õ meg gonoszkodott, hogy vesz nekem finom jégkrémet Kép Végül is visszamntünk a szállodába és aki akart visszament a városba. Háááááááááááát mi nem akartunk Kép Akkor írtam, hogy megvagyunk. Másnap, erőltett menetben haza. Brno, Pozsony, Rajka, Pest, Itthon, búcsúzás, könnyek, elválás, ma délelőtt megint együtt, Pest,munka, délután értem haza. És most nem látom szombatig. Szerdától még nem is hallom, mert megy vissza Bécsbe.
NAGYON JÓ VOLT. Elhatároztuk, hogy visszamegyünk Prágába csak ketten, és ott töltünk egy hosszú hétvégét. Álmaim városában. Kép

Na jó hosszú voltam Kép A lényeg meg még hátra van Kép Kép
mátra

SZERETNÉM VILÁGGÁ KIABÁLNI!
Hosszú idő után a leletem:

P2
mátra

Mátra fantasztikus volt ezeket a sorokat olvasnIKép)) De hogy tudatlanságomat biznyítsam mi az a p2?KépKép

Ezt valahogy nem tudom.... De azért örülök, ogy jól éreztétek magatokat, biztos szép lehetett minden
pancsi20

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: