Felejtsd el ezt a "hülyeséget" hogy a szex gátolná a megtapadást. Szerintem ez a legjobb serkentö módszer, hogy nem ilyenen jár az agyad. Ne aggodalmaskodj miatta túl sokat. Tudom nagyon nehéz a ciklus 2. felében nem aggódni, de most ettöl bármi jobb is lesz? Hát nem. Nem nyersz vele semmit.
Hidd el, ha meg akar tapadni meg is fog és nem a szex miatt nem fog. Nem kell mindent túlaggodalmaskodni, mert az tényleg nem jó sem Neked sem a Párodnak. És amint látom a párodnak nem esik jól, amit nem is csodálok, hogy mindent alávetsz a gyerekcsinálásnak. Ö megteszi a magáét amikor kéred, hát ennyit te is megtehetsz érte
Ha kedve van akkor biza csináljátok
Ugyanez a véleményem az utazásról meg minden ilyesmiröl. Nem kell aggódni túl sokat, azon, hogy most utazom és mi van ha épp babás vagyok, vagy babás vagyok utazhatom e, stb, stb, stb. Ha nincs panasz akkor miért ne? Az élet nem áll meg, megy tovább! Nem vagy beteg és nem vagy cukorból azért mert babát akarsz vagy babát hordasz a szíved alatt!
bocs, ha egy kicsit nyers voltam, nem volt szándékomban megbántani, csak jóindulatból írtam. És azért mert tudok egypár válóokot vagy veszekedési alapot ami nem tesz jót egy kapcsolatnak (i) építkezés, (ii) gyereknevelésben való elvi eltérések (iii) pénzkérdés (iv) eltúlzott és elhúzódó aggodalmaskodás (pl a gyerekcsinálás terén). Érdemes ilyenekre odafigyelni.
Andy,
Megkaptad a Macát?????
Puszika mindenkinek

a fejemben. Mégegyszer köszi a türelmedet!

???
, lehet, hogy lábról, valahol hideget fújt a lábadra a légkondi például. Én már jártam igy. Nálam be szokott válni, hogy egy elektromos melegitõpárnára fekszem, azzal melengetem az alhasamat, meg persze a kamillatea, jó sok, mert az gyulladáscsökkentõ. De ha komoly a helyzet, akkor inkább menj dokihoz. Nekem a múltkor egy olyan gyógyit irt, ami összesen 2 tabletta, egyet az elsõ nap, egyet pedig a második nap kellett bevenni, és mintha elfújták volna. Ha érdekel, utánajárok, hogy mi a neve. Mi ez a szódabirkabónás kuruzslás? Mire lenne jó? Szerintem max. a fogad fehéredik tõle
,
ezerrel???
ezerrel???
? Akor a jutalom sem késik sokáig
, szóval nagyon szeretnék már hazamenni, de még egy óra van addig. Na, azért valahogy csak kihúzom...
De ez legalább azt jelenti, hogy valszeg nem kell külsõ segitség nektek, csak próbálkozni, és kellemes elfoglaltság