Sziasztok és jó reggelt!
Nyugtassatok meg, hogy egyszer minden gyerek kijön!

Mert a mienk még nem igazán akar semmi ilyesmit, én meg már azért szeretném látni a jeleit. Igy a 39. hét közepén még mindig teljesen zárt, alig megrövidült méhszájjal mászkálunk. Ki fog bujni egyáltalán???

A CTG viszont teljesen jó, igy emiatt nem kell aggódnom.
Dátumként elöirányoztuk neki a júl. 4-ét, a "függetlenedés napját"

, de azért ahhoz még igyekeznie kell alaposan...
Forti!

Ez jó hir (a cukor). Igen, nagypocisok közé kerültél!
Ágota!
Velem nem fordult elö egyszer sem, hogy bármifajta "eredménye" (rózsaszin folyás, fájdalom) lenne a vizsgálatnak , és szerintem nem szabadna (ezt immár két terhesség alapján mondom). Akinél igen, azt valószinü az orvosa nem kellö "tapintattal" vizsgálja meg. Aztán lehet, hogy nem igy van, de én (hacsak nem igy a legvégén lennénk, mert itt már nem csak a vizsgálat "tapintatlansága" miatt lehet) nem hiszem, hogy okénak tartanám a dolgot.
A szabival kapcsolatban: minden doki elmegy valamikor, kell is, hisz nagyon fárasztó lehet az évük. Viszont szerintem azért neki illene az idöpontot elöre jeleznie (ha már tényleg tudja), ha esetleg nem tenné, akkor jó, ha a kismama még korán, a terhessége elején rákérdez, és utána többször is. Mi novemberben voltunk elöször terhesgondozáson (hú de rég), és akkor rögtön megkérdeztük, akkor még nem tudta pontosan, esélyes volt a július is. Aztán többször is, mig kiderült, hogy nem júliusban lesz.
Kérdezz rá, hogy mi van, ha éppen akkor szülsz, mennyi idöre megy, ki fogja helyettesiteni (érdeklödj róla, hogy milyen ember), és azt az illetöt hogy fogod elérni.
Az is lehet, hogy esetleg a dokid a szabijáról is visszajön a szülésed miatt (mondjuk ha nem külföldön van). Azt hiszem, az enyém bizonyos körülmények között megtenné (pl. egy nála többedszer szülö nönek).
Conti!

Nem is tudtam, hogy ilyen észrevétlenül is megfordulhat.
De ez nagyon jó!

Beszti
még több... (38+4)