A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!

Sysy!
Ti is itt laktok a környéken? Én azért szeretek oda járni, mert gyalog 10 percre van tőlünk, szerintem elég jól felszerelt és minden vizsgálatot megcsinálnak... na jó majdnem mindent, a hormon vizsg.-ot azt nem itt csinálták.

Cinca!
Az a lényeg, hogy jó a kedvedKép. nagyon drukkolok, hogy most majd sikerüljönKép!!!!!!!!!!!

Mátra!
Jobbulást a Nagyidnak, remélem nem túl komoly!!!
Csak nyugiKép ez a legfontosabbKép.
Látom megint szaladgálós napod lesz, csak óvatosan az utakon ha nálatok hó van, Pesten nincs...eddig, remélem már nem is lesz.

Brill!
Kép, de nem is lesz rá szükségetekKép, hidd elKép
Az orchideák tényleg nagyon szépek, évekkel ezelőtt egyszer mi is megnéztünk egy ilyen kiállítást, nem semmi formák és illaok vannak egy ilyen helyenKép.

dido

dido
dido

Lányok!
Köszönöm az érdeklődést.
Igen ma reggel sikerült bejutnom a nőgyógyászatra!

4 azaz NÉGY tüszőt produkáltam ma reggelre. Komolyan mondom meglepődtem mikor megláttam a monitoron. Ball oldalon 3 db 25*18-20 milis a jobbon egy 16 milis. Endo 6.6 milis.

Most eljátszom a gondolattal és beleélem magam, hogy hátha-hátha...
De tényleg ha ez is összejönne a hónapban hát nem is tudom. Ház, kutya, és még egy- vagy kettő bébi Kép! Rózsaszín buborék, de hátha nem pukkan ki. Mondjuk persze a tüszők pukkanhatnak. Kép

Most ennyi de, majd még jövök.

j.
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Legyen jó kedvetek ezen a borongós napon!Kép
Itt is ESIK A HÓ!KépKépKép

Sysy
sysy77

Szia Bea!
Hát tényleg nagyon félreértettél!
Nem szívesen magyarázkodom, de mégis muszáj egy kicsit. Egy szóval nem beszéltem én önzőségről!
Csak azt írtam, hogy ne az irigykedés oldaláról nézd a dolgokat, mert az Neked nagyon sokat árthat. Ha jobban szeretsz adni, mint kapni, akkor ezt tudnod kell és nincs is miről beszélnem!
Részemről ennyi magyarázat is bőven sok, remélem, mostmár megértjük egymást!

réka
Vendég

Sysy!

Kérdezz bátran! Ha minden eshetőségre felkészülsz, akkor sokkal bátrabban nézel szembe a dolgokkal. Legalábbis én nagyon örülök, hogy jó előre mindennek utánanéztem. Most még lehet, hogy izgulsz egy picit, de ez csak addig tart, amíg nem kell elindulni a kórházba. Utána már igazi kis higgadthangya leszel, nekem elhiheted. Majd mindenki más izgul helyetted!Kép(Uniquemami és Laurababa ez rátok is igaz!!!)
Én nem kértem semmilyen fájdalomcsillapítást, mert szerintem kibírható volt anélkül is, de a szülésznőm többször is felajánlotta. Ha úgy érzed, hogy Neked ez a fájdalom már sok, akkor bármikor kérhetsz és kapsz is valamit. Persze gerincbe csak akkor, ha még órák vannak hátra a vajúdásból, különben nem érdemes. A szülésfelkészítő előadáson elmondták, hogy ebben a kórházban a szülések 20%-a minden fájdalomcsillapítás nélkül zajlik, így gondoltam én is megpróbálom így, és megcsináltamKép

Mátra!

Hát persze, hogy nem feljtette el a királylány, amit ígért NekedKép És nem vagy önző, egyáltalán! És biztos jól áll a vörös séróKép Jobbulást a nagymamádnakKép

Brill!

Szerintem se lesz szükség fagyibabákraKép Nagyon drukkolunk! Az orchideakiállítás tök jó lehetett, jövőre nem hagyjuk ki!

Junkó!

Ez nem semmi mennyiségű tüsző!!! Nagyon szépen megnövesztetted őket! Ügyes vagy! Méret alapján hamarosan repednek, úgyhogy mindent beleKép A méhnyálkahártya meg vastagodik még, úgyhogy minden ok leszKép

És a ház mini ura még mindig alszik, tök jó!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

SziasztokKépSzep jo reggelt mindenkinekKép

sysy:esik a ho?SajanalomKépRemelem itt nem fog mert nagyon elegem van belole.Ha lehetne jarnak valami naptancot csak susson mar a nap,de sajnos csak esotancot tudokKép

Matra:jobbulast a nagyidnakKép

JunkoKépKépKépszuperek ezek a tuszokKéptessek csak remenykedni,hatha laparra mar nem is lesz szuksegKépha hulyeseget irtam bocs.

brill.Meg mindig szoritokKépSzerintem se lesz szukseg fagyibabokra.Tudtak ok ezt,ezrt nem osztodtak tovabb.

cicca.Sok szerencset az uj gyogyikhoz,remelem mostmar sikeres lesz az inszemKép

evi.Anyira aranyos DoraKépEgyre tobb kedvem van a szuleshezKéppersze eloszor meg kene termekenyulniKép

kivi.Megy a druk+++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

csibe.meglepetesbuli?ez amitol egesz eletemben feletm.soha nem akartam,mert nem szerettem volna mindenki elott elbogni magamKépAmugy is utalom a meglepeteseket.orulok hogy te nem igy vagy ezzel es teccetKép

szules elotti lanyok,babasokKépLe tudnatok irni hogy mi jut eszetekbe ha a szulesre gondoltok.mar ugy ertem,hogy korbeini az erzest .Pl.felelem,izgatotsag stb.
engem ez mindig erdekelt hogy mit ereztekKép

Kép
monyoka

Junko!
Ez nagyon szupiKép, hatalmas tüszőid vannakKépmindent beleKép!!!

Éva!
Úgy látszik lemaradtam egy kicsit, mikor derült ki, hogy kislánykátok lesz? szép nevet választottatokKép

ditta

dido
dido

tudtam hogy kihagytam valamitKép

ujakat udvozlomKép

bea.Kerlek figyelj.Tudom hogy nem esik jol ha a fejunkre koppintanak de nem kell megsertodni.
Hu ha tudnad en menyit kaptam mar,nem egyszer megfordult a fejemben hogy ithagyom a topikot.
Aztan szepen leultem es olvasgattam a szamomra serto uzit es rajottem hogy igaza van annak aki irt.
ezert jutottam el idaig ahol vagyok.rajottem hogy bantani senki nem akar,azzal hogy raebreszt a hibamra csak segiteni akar.
Meg kulomben is kell egy kis ido meg beilleszkedik ide az ember,de ha befogadnak egy nagyon jo tarsasag tagjava valszKép

Kép
monyoka

Sziasztok Lányok!

Bocs az eltűnésért, időm sem nagyon volt, és erőm sem írni, de nagyjából követtem az eseményeket. Kép

Újaknak üdv, és gyors babásodást, friss kismamáknak pedig nagy-nagy gratula!!! Kép Kép

Dido, Csibe, még 8 napon belül nagyon boldog szülinapot!!! Kép Kép

Mátra! Kép Olyan jó volt jó híreket olvasni RÓlad, nagyon szurkolok továbbra is, hogy ez a nagy harc, amit meg kell harcolnod mihamarabbb eredményre vezessen!! Kép

Kivi, nagyon-nagyon sajnálom, ami Veled történik Kép, de azért még reménykedem, hátha mégis!!! Te se add fel, gondolunk Rád sokat!!! Kép

Brill! Kép Nagyon ügyik voltatok, bár sajnálom a szegény kis pirinyót, szerintem nem szép dolog, hogy egyet nem fagyasztanak, mégiscsak egy kis élet próbálkozott a megmaradással, kár, hogy nekik nem éri meg...Kép De remélem az a kettő nagyon kapaszkodik odabent!! Kép Kép

Évi77 Kép Dóri egyre gyönyörűbb!!! Kép Kép

Junkó Kép Nagy gratula a tüszőkhöz, szurkolok, hogy ez a Te hónapod legyen!! Kép

Nolin Kép Nekem azt mondta a dokim, hogy a ciklus elején, a HSG előtt védekezzünk, nehogy véletlenül megtermékenyüljön egy korábban elpattant tüsző, mert arra nézve nagyon káros a sugárterhelés. Viszont a HSG másnapjától lehet nyugodtan próbálkozni, így esélyes marad ez a hónap, hiszen azért csinálják a ciklus első felében, hogy lehetőleg tüszőrepi előtt legyen.

Bea Kép Üdv köztünk, és remélem sikerül rendeznetek a félreértéseket, nem akar itt senki Téged bántani, a lányok nagyon barátságosak és segítőkészek. Téged még nem nagyon ismerünk, de szívesen megtudnánk Rólad többet, viszont szerintem is lehetnél kicsit óvatosabb a megnyilvánulásaidban, mert másokat könnyen megbánthatsz.

Duddu Kép Kép (két gyerkőchöz két vigyorgó fej jár Kép
Légyszi írjál be nekem 3.cn-t Kép

Kicsit írok magamról is, a műtét réme egyelőre elszállt felőlem, mert a következő ciklusom szép, szabályos volt, spontán pé-vel, vérezgetés nélkül. Sajnos nem próbálkozhattunk, mert MR vizsgálatom volt, és a dokim a biztonság kedvéért védekezést írt elő. Az eredmény 2 év után ismét negatív, így továbbra sem tudjuk, mitől magas a prolaktinom. A doki azt mondta, lépjünk tovább, nem jöttek be a kis clostyval stimulált, időzített együttléteken alapuló spontán ciklusok, jöhet az inszem, ha mi is úgy gondoljuk. Amennyiben még várunk, akkor most legyen spontán, nem érdemes gyógyszereket szedni, mert azzal is és anélkül is van tüszőm, minden eredményem negatív. Úgy döntöttünk a férjemmel, hogy nyár elejéig várunk, addig úgyis zaklatott az életünk (lakásügyek..), nem hiányzik hozzá az inszemezés, illetve mert még nem próbálkozunk annyira régen, hogy fel kéne adni a spontán lehetőségben való hitet, hátha csak egy pechsorozat eredménye, hogy 10 hónap alatt szép tüszőkkel nem sikerült. Hát szóval így állunk.

Réka
korek

Ha már ennyi szabadidő szakadt a nyakamba, megírom a szüléstörténetünket. Vigyázat, extra hosszú lesz!Kép

Febr. 28-án reggel sikerült korábban felébrednünk, mint kellett volna, így a férjem elénekelgette kicsi lányunknak a "Dóribaba gyere ki" kezdetű dalocskáját, mert húzós napnak nézett elébe a munkahelyén, és gondolta miért ne csinálhatnánk megunknak valami jobb programot, mondjuk szüljünkKép Dóricica rúgott egy hatalmasat, egy pillanatra be is görcsölt az alhasam, de túl sok jelentőséget nem tulajdonítottunk neki, elvégre még egy teljes hét hátravanKép De mikor pár perc múlva kimentem a fürdőszobába végigfolyt a lábamon a magzatvíz egy része... Kirúgta a ház oldalát a drágám. Szóltam a férjemnek, hogy bejött a terve, hamarosan babázunk. Beálltam a fürdőkádba, hogy oda folyjon, ami még folyni akar, és körbetelefonáltam a családot, barátokat, megittam a kapucsínómat, lezuhanyoztam és elindultunk. Iszonyúan fel voltam dobódva, de remegtek a lábaim, érdekes volt...Kép
Nyolcra értünk be a kórházba, az ügyeletes doktornő megvizsgált, és 3 centire nyitva volt a méhszáj. Így legalább nem a nulláról kellett kezdenem a tágulgatást. Kaptunk egy csini szülőszobát, berendezkedtünk, betettünk egy CD-t és nagy vígan vártuk a fájásokat. Kilenckor el is kezdődtek, rögtön négypercesekkel. Ekkor azt jósolták, hogy du. 4-re kezemben lesz Dóri. Hirtelen váltottak a fájások kétpercesekre, itt már kacérkodtam a fájdalomcsillapítás gondolatával, főleg, hogy mondta a férjem, hogy a másik szülőszobából kihallatszik a folyosóra egy másik kismama irdatlan ordítása... Kicsit megijedtem... De végül nem kértem semmit. Ücsörögtem a nagy vajúdólabdán, és kínlódtam, szegény férjem megy csak simogatta a kezem meg a derekam, sok egyebet nem tudott tenni. Közben hallottunk felsírni egy újszülött kisbabát, ez megint sok erőt adott. 11-kor újra megvizsgáltak, de ekkor már a saját orvosom, és már 8 centire nyitva voltam, és nagyon örültem neki, hogy viszonylag jól haladunk. Délben átmentünk az alternatív szülőszobába, és ott belecsobbantam egy nagy kád forró vízbe, kaptam egy párnát a fejem alá, a férjem meg zuhannyal locsolta a hasamat. Isteni volt, egész elviselhetővé tette a fájásokat. Az utolsó két centi a méhszájból villámgyorsan eltűnt, már jött is az orvosom, és egykor megkezdtük a kitolást. Na, ez iszonyú nehéz és fárasztó volt, mert gyengék voltak a tolófájások, és az infúzió sem erősítette fel őket, mert a méhem állítólag kifáradt a gyors tágulásban, így szinte teljesen hasizomból kellett kinyomnom a babát. Amennyit fájás alatt előre haladt szegénykém, annyit a fájások közti szünetben vissza is csúszottKép Nagyon nehezen haladt át a medencémen, pedig nem vagyok fiúsan vékony. Mire teljesen kifáradtam volna, már megjelent a kis feje, és egy tükörrel meg is nézhettem. Annyira megható volt, el se hiszitek... Utána már gyorsan ment, és 14.32-kor már a hasamon pihent a kis királylány... Apa elvágta a köldökzsinórt, és elvonultak fürödni, mázsálniKép, öltözködni. Engem addig a dokinéni villámgyorsan összefoltozott. Icipici vágást kellett csak csinálni, 10 perc alatt megvolt a varrás is. Kérdezte, hogy hímezzen-e valami szép kalocsai mintát?Kép
Közben visszaért kis családom a gálaruhába öltöztetett csemetével, és rögtön megpróbálhatott szopizni, de még nem nagyon érdekelte a téma. Fél ötkor lekerültünk a gyerekágyas osztályra, onnantól fogva minden percben együtt voltunk.

Nagyjából ennyi a történetünk.Kép Bocs, hogy kicsit hosszú lett, de olyan jó emlékezni rá... Bármikor végigcsinálnám újra...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kedves kis Barátosnék,
köszönöm a drukkokat, de inkább átruházom rád Brill az összeset mert nekem már nem segít.
Most beszéltem a dokival mondta hogy csökkent a hcg igazán nem lepett meg mert a szívem mélyén már tudtam. Talán legközelebb sikerül, talán.
Most abbahagyom a progi pótlást és várom hogy elinduljon a vetélés. Remélem a szülinapomig lezajlik. Szuper lesz mosolyogni a nagy családi összejövetelen.
Legyetek jók időnként majd benézek.
Dudu légyszi a táblából vegyél ki. Köszönöm.
puszó
Kivi
kivi2

Sziasztok Lányok!

Először is üdvözlöm az újakat!... aztán jól meglepődöm, hogy mennyit írtatok, de szerencsére ma nincs főnököm, és volt időm visszaolvasgatni.

Niki! Nagyon örülök, hogy minden rendben, de én gondoltam is, hogy így lesz, mert két barátnőm is mondta, hogy pecsételgetett, sőt, egész terhessége alatt, és minden rendben volt.

Kivike! Orvost kell váltanod (ez tanács, nem parancs), saját érdekedben, mert ez a doki elfelejtette, hogy mire esküdött fel. Remélem, az van, amit Didó is ír, hogy elszámolta ez a "szuperdoki" az időt. Kérlek, jelentkezz, ha megvan az eredmény.

Brill, szuperül alakulnak a dolgaitok. Már alig várom, hogy tesztelj. Mikor is lehet tesztelni? Drukk, drukk, drukk ...........

Évike, nagyon drága baba Dórika! Bár téged nem ismerlek személyesen, de az arcodon látszik az a semmihez nem fogható anyai boldogság, kiegyensúlyozottság. GRATULA!! És hosszú szopis időszakot kívánok nektek!

Ildike, a hővel kapcsolatban annyit, hogy szerintem mindenkinek másképp működik a hőháztartása. Nekem sem nagyon ugrál nagy skálán. Mindjárt csatolom neked a táblát, amiben megnézheted, hogy összesen 4 fok az ingadozás a PÉ előtt és után.

Bea, itt tényleg mindenki jót akar a másiknak, segíteni átvészelni a nehéz időket. Õszinte leszek: én is éreztem benned valami féle feszültséget, merevséget. Itt ellazulhatsz, mert segíteni szeretnén, és fogunk Neked is!

Napsütést akarok!!!! (Állítólag hétfőn jön Kép )
Vendég

Kivikeeeeeee!

Most látom a híreidet!!!

KÉRLEK, NE ADD FEL!!! KÉRLEK!!! Nem tudlak nagyon vigasztalni, de nem szabad feladni. Jaj, miben segíthetnék?!?! Tudom, hogy nehéz, de ha megfogansz, akkor van remény. Keress orvost, aki hajlandó segíteni. Lányok, nem tudtok ajánlati Kivinek valami szuper dokit?
Vendég

Ildike, Duddu Kép Kép Kép Kép Kép!
Itt a hőgörbém:

Kép

Lányok, ahogy Duddu írta (sms-ben) ti tényleg szerencsét hoztatok nekünk. Nem akarom elkiabálni, és elhinni sem még, mert nagyon-nagyon halvány volt mindkét csíkocska, de ott van, az tuti. Meggyőzőbb lett volna, ha erősebb. Három napig nagyon görcsölt a hasam, mintha meg akart volna jönni, aztán mára elmult, de mensi nincs. Lányok, akkor most már elhihetem??
Vendég

Sziasztok lányok,

még nem ismertek engem, sokszor olvaslak titeket, de még soha nem írtam ide. Mi is gyermek "gyártásban" vagyunk, és sok jó ötletet olvastam már itt nálatok. Most azért írok, mert segítséget szeretnék kérni, hátha valaki tudja a választ.
Van nekem egy PG 53 nevű mikroszkópom, ami ugye arra lenne hivatott, hogy a nyálból ki tudja mutatni a termékeny napokat. Kb egy éve megvettem, de még soha nem mutatott egyebet, mint nagy pacákat(ez azt jelenti, hogy nem termékeny az a nap )Sokáig nem használtam pont emiatt, és két hete vasárnap csak úgy hirtelen eszembe jutott, hogy megcsináljam. És láss csudát, gyönyörű páfrányok voltak a mikroszkópban...természetesen összebújás hegyek voltak azokban a napokban, de aztán kezdett gyanússá válni a dolog, ugyanis azóta is EGYFOLYTÁBAN páfrányokat mutat...most ez meg mit jelent ???segítség !!!aki tud, segítsen magyarázattal!!! Előre is köszi
zsizsik

Angi!
PontosanKép, a halvány csík is csíkKép, gratulálok, és problémamentes pocakosodást kívánok nekedKép!!!
Mikor teszteltél? csak azért kérdem, mert mi egy cn-en voltunk.

Kivi!
Nagyon sajnálom...Kép, úgy bíztam benne, hogy téved a dokidKép

Évi!
Nagyon jó volt olvasni a szülés történetedetKép. Az igazság az, hogy mindenkinek ilyen rövid, és sima szülést kívánok, na és persze majd magamnak isKép.
Egy-két technikai kérdésem lehet, bár én még fényévekre vagyok tőle, de jobb már most felkészülni ráKép, az egyik, hogy kaptál-é beöntést, a másik, hogy borotváltak-e??? Ezek olyan kis kényes kérdésk, de jó rá felkészülni lélekbenKép.

KoRéka!
De jó, hogy jelentkeztélKép. Örülök, hogy elmúlt a vérezgetés, és hogy az MR sem mutatott semmi problémát. Nyáron pedig ti is kaptok majd egy kis ikreket, mint DuduKép. Persze azért addig is nagyon drukkolok nekedKép!!!

Éva!
Várom a képet, hátha közösen felfedezzük, milye is nincs VirágnakKépKépKép

dido

dido
dido

Éva!
Virág tündéri, és olyan kis nyugisnak, kiegyensúlyozottnak látszikKép
Azt hiszem a lényegi részeket pedig tényleg csak a dokik tudják megállapítaniKép.

Angi!
Akkor mégis csak a picurkád okozta azokat a fránya rosszulléteketKép
Mikor mész dokihoz?

ditta

dido
dido

Dido! Köszönöm! Nagyon boldog vagyok, de még mindig nem tudom 100%-ban elhinni. Szívem hármat dobbant egy helyett, ahogy olvastam a "picurkád"-at. Igen, valószínűleg ettől voltak a rosszulléteim. Még nem tudom, hogy mikor menjek dokihoz, de úgy gondoltam, hogy ha minden változatlan marad, akkor jövő hét végefele.

Neked is kívánom, hogy minél előbb összejőjjön!!!
Vendég

Éva! Nagyon köszönöm! Te már tudod az érzést!
Vendég

Sziasztok!

Ma úgy gondoltam, hogy olvasó módban leszek, de ezekre a jó hírekre nem tudok nem hozzászólni!!! Kép

ÉviKép
Csudaszép a kislányotok, de aazért csatlakoznék Dittához, hogy a nemét biztosan a hozzáértők tudják csak megmondani. Kép
Én is akarok egy kislányt!!! Mondom is a páromnak, hogy én is akarom látni a 4D-s UH-n hogy minek nem kellene ott lennie. HUH ezt jól leírtam, még én is nagyot néztem, ahogy visszaolvatam. Kép Nagyon gratulálok, és gyönyörű nevet választottatok. ÉN is gondolkodtam ilyen különleges néven, pl. Napsugár! Szerintem olyan szép!

AngiKép
Halkan, de nagy gratula nektek, a párod tudja már? Mit szólt? Hányadik napon teszteltél? Bocsi a sok kérdésért, de én ilyen vagyok, ha beindulok... Kép

Évi77
Én megkönnyeztem a történeted, olyan megható volt, olvasni is, hát még milyen jó lehetett átélni, hogy ugymond "rövid" vajúdás után már a kezedben is lehetett a szemetek fénye, a kis Dórika! Kép Ismételtem szívből gratulálok hozzá, egyre szebb baba! Ja és le a kalappal előtted, hogy kibírtad érzéstelenítő nélkül a szülést! Kép

KiviKép
Sajnálom ami veled történt, pedig már úgy bíztam benne, hogy ismét lesz babásunk Kép . Én is átéltem már egy vetélést, és teljes mértékben együtt tudok érezni veled.

Brill Kép
Köszöni szépen a főnököm a dícséretet, mondtam neki, hogy mikor mesélek nektek, vagy bárkinek arról, hogy milyen jó főnök, mindenki elismeréssel veszi. Hát igen, szerencsém volt, vannak akik azt mondják, hogy már igazán megérdemeltem egy ilyet is. Az első főnököm maszek volt, még embernek sem nézett, másodszorra el sem tudtam hinni, hogy vannak csodák és kikaptam egy nagyon jó csapatot, (Kórház-Pathológia) kicsit furi, de sírva mentem oda hogy nem akarok ott dolgozni, és sírva is jöttem el onnan, mert sajna szerződéssel voltam. Aztán jött ez a munkahely, soha nem gondoltam volna hogy jó után lehet még jobb is az embernek. Kép

Mátra Kép
Már tényleg ideje lenne összehozni egy talit, de hát tudod, ez a nagy távolság közöttünk.... KépKépKép ! De tudod, ami késik, nem múlik! EGyébként anyud tegnap nem jött a kórházba? Ha nem akkor valószinű összekevertem valakivel. Bocsi! Kép

Most megyek megetetem a pocaklakóm, és még utánna talán visszanézek! Jézus már megint mennyit írtam!

Pusza mindenkinek! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!
A héten minden nap későn értem haza Kép, aztán már csak beestem az ágyba Kép és aludtam Kép...
Most van egy kis időm, elkezdek visszaolvasni és majd írok.
Rolly
rolly

Dido!

Nem kaptam beöntést, és nem is borotváltak, ez az Istvánban nem "szokás". A beöntéshez még ketyere sincs, de ha valaki ragaszkodik hozzá, annak kerítenek egyet.

Angie!

Én is gratulálok neked a csíkjaidhoz!!! De jó hírKép

Évi!

Valahogy én is olyan kislánypárti vagyokKép Vajon miért??? Nagyon szép nevet választottatok a kis hercegnőnek. Már a képen is olyan kis csajosKép ÉdesKép

Korek!

Jó, hogy megint jelentkeztél. A pajzsmirigyedet vizsgálták már? Mert attól is lehet ám magas a prolaktin, nekem is ez volt a ludas a dologban. De hipp-hopp beállították, és már jött is a kis lókötő!

Zsizsik!

PG53-mat én is használtam, de nekünk nem jött be. Viszont van, akinek segít. Én az enyémet elajándékoztam egy kolléganőmnek, akik szeretnének babát. Lelkesen nyalogatta is, mutatott is páfrányokat neki, de vérvétellel igazoltan nem is volt peteérése... Remélem nektek segít babásodniKép

Mindenkinek köszönöm szépen a Dóri dicséreteket, egy anyucinak nincs ennél nagyobb boldogságKép Vagány a kiscsaj, naKép

Puszi: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Dina, köszönöm!
Persze, tudja a férjem. A PÉ utáni 13-ik napon teszteltem, és nem a türelmetlenség miatt, hanem azért, mert a férjemnek azon a napon volt a szülinapja, és meglepinek szántam. Reggel felkeltem, gyorsan megcsináltam a tesztet, és az ajándékjához mellékeltem egy pár bébi-mamuszt. Reggelinél köszöntöttem, és amikor meglátta a mamuszkát, azt mondta, hogy "Ez azért van, hogy csináljak neked gyereket?" Mosolyogtam, és néztem rá kivi szemeimmel. Erre ő, "Csak nem!!?". És ekkor elárultam a halvány csíkocskát. De nem igazán tudta ő sem felfogni. Ma a második csíknál már benne is erősödött a hit. Örülünk neki. A férjem határozottan nem akarta decemberig a gyereket, aztán január végétől, amikor elhatároztuk hogy babánk legyen, nagyon tartja magát a döntéséhez.
Vendég

Angie! Kép Kép
Gratula!!! Kép Kép

Évi77 Kép Kösz, hát nem tudom, már többször volt vérvételem, abból ki kéne derülnie, nem? Neked melyik érték volt magas? Mert akkor otthon előszedem a papírjaimat. Egyébként szedek bromot, az nagyjából rendben tartja a prolaktinomat, úgyhogy nem tudom mi a gond. Lehet, hogy keresek egy jó endokrinológust, hogy kiderítse.

Évi79 Kép Édi a Kisasszony!! Kép Kép

Réka
korek

SziasztokKép

MatraKép
Köszi szepen az infot, rendi vagy. Remelem nagymamad jol van, es nem sulyos az allapota.Kép

Evi79Kép
De jooo!!! Hat ha Neked volt akkor biztos Nekem is lesz!KépKép

Evi77Kép
Nagyon szep a törtenetetek, jo volt olvasni, es gratulalok a gyönyörü kis Dorikahoz!

KiviKép
Nagyon sajnalom ami veled törtent, Kép probalj meg pihenni, megnyugodni, meglatod legközelebb maskent alakul.

BrillKép
Köszi szepen, remelem ugy lesz, es minel elöbb bebabasodunkKépKépKép Ja, es szepek a viragok gondolom a kiallitas meg szebb volt!Kép

AngieKép
Gratulalok!!!!!Biztos nagyon boldog vagy! Vigyazz magatokra!Kép

Csibe es DidoKép
Utolag is Nagyon sok Boldog Születesnapot Kivanok Nektek!!!

Köszi mindenkinek az üdvözlest!KépKép

Mgamrol csak annyit, hogy tavaly majus ota probalkozunk, de igazabol csak 2 honapja ‘figyelem’ magamat. Hömerözök, figyelem a nyakot, es a mehszajat.

Szep napot mindenkinekKép
Judit

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Angie34:
Köszi szépen a görbét.Igen, valahogy nekem is ilyen, mármint fokban. De sajna az enyém nagyon ugrálós. Héfőn megyek vérvételre, majd kiderül, hogy van-e, vagy nincs.
Amúgy nekem van már egy nyolc éves fiam. Õ a második nemi életemre jött össze. Ez komoly.
Most meg már 8 hónapja szeretnénk tesót, de nem akar összejönni.
Pedig azt hittem, hogy velem nincs is semmi baj.
Tök úgy gondoltam, hogy a páromnak az első házasságából 2 év alatt jött össze a baba, és hogy biztos neki nem stimmel valami. Na az még szép lesz, hogy mindketten javításra szorulunk!!!!
Már annyi pénzt elköltöttem terhességi tesztekre, hogy ....
További szép napot!
Én sajna, nem tudok olyan gyakran írni nektek.
Mátra:
Nem nézték még meg uh-án, hogy van e peteérésem. Még a doki nem is beszélt róla!
További szép napot mindenkinek!
ildike25

Évi77! Köszönöm!

Jucmuc! Te Olaszországból írsz? Köszönöm a gratulációt, igen boldog vagyok, de hihetetlen! Drukkolok, hogy te is mielőbb babás legyél. Magyar vagy olasz a párod?
Vendég

Hello Mátra! Kicsit jobb lett a nap folyamán a hangulatod? Itt is szörnyű az idő, fujjj!
Vendég

Először is: Végre gratulálok én is a 2 szülinaposunknak! Dido, Csibe, sok boldogságot Nektek!! Kép Kép

Kancellárka Kép
Nagyon megnyugodtam, amikor olvastam,hogy minden rendben. A barátnőmnél is volt barna vérezgetés és mára már fél éves a kisfia. Vigyázz magatokra!

Évi77
Édes a kislányod! Kép És köszönjük a szüléstörténetet! Én nagyon meghatódtam. Olyan jó volt olvasni!

Brill
Biztosan minden rendben lesz!! Fagyibaba nélkül is, hisz ott kapaszkodnak a kicsinyeid már a pocakodban! Továbbra is mennek a drukkok! Kép

Junko
Szuper hírek!!! Drukkolok Neked!! Kép

Angie
Gratulálok a 2 csíkhoz!! Kép
És boldog 9 hónapot kívánok Neked!! És édes babukát utána, amit nézegethetünk majd itt és együtt örülhetünk Veled!

Rolly
rolly

Drága Kivi Kép Kép Kép Kép Kép
Végtelenül sajnálom! Segíteni nem tudok, de gondolatban Veled vagyok. Tényleg nem tudok mit írni. Most én is nagyon szomorú vagyok!!
Kép
Szorítok Érted, Neked, hogy legalább testileg ne nagyon viseljen meg. És írj nekünk, hogy tudjuk, mi történik Veled!!
Rolly
rolly

Sziasztok!

Jucus, Ildike, Zsizsik, Nolina!
Kép
Mielőbbi babásodást!!!Kép

ANGIE!!!!
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓriási gratulám Nektek!!! Anno én is apát leptem meg egy kétcsíkossal a szülinapjára...Kép Problémamentes 8 hónapot kívánok!!!Kép
Kép

Évi77!
Gyönyörű a kislányod!!! Már szép volt akkor is, amikor megszületett, de most meg kész hölgy...Kép
Ilyen szülést szeretnék énisénisénis...Kép

Évi79!
Nagyon szép a kislány! Mennyire mondták biztosra, hogy lány?

Kivi!
Nem tudom, mit mondjak...Kép Nagyon drukkoltam pedig...

Bea!
Szerintem sem akart bántani Duddu, csak jó tanácsként írta, hogy nem szabad el- és megkeseredni, mert azzal sokat árthatsz a babaprojektnek. Optimizmus!Kép

Brill!
Jól emléxem, 26-án tesztelhetsz??? Már nagyon várom én is...Kép

Korek!
Épp tegnap jutott eszembe, hogy rég nem hallottunk Felőled. Érdekes, amit írsz, hogy nem tudják kideríteni, mitől magas a prolaktinod. Remélem, hogy a következő ciklusod minimum 9 hónapig fog tartani!!!Kép

Zsizsik!
Nem használtam a pg53-at, de sógornőm igen. Neki teljesen kiszámítható, 28-29 napos ciklusai voltak, és volt úgy, hogy akkor mutatott neki peteérést, amikor tuti, hogy nem volt. Tehát nekem ez a "tapasztalatom" róla, de másoktól is hallottam már, hogy nem elég megbízható. Nem próbáltad az lh-tesztet?

Junko!
Gratula a tüszőidhez! Ebből aztán már kell, hogy legyen(ek) valaki(k)!Kép

Monyóka!
Hát igazából még nekem is messze van (remélemKép) a szülés, még min. 3 hónap (úristen, már csak???Kép), de azért jó adag izgatottság van már bennem és néha türelmetlenség is. Szeretném már a kezemben látni az egészséges, gyönyörű babámat, és közben eszembe jut az is, hogy mennyire fogom bírni a fájdalmat, a nehézségeket, na meg a kórházi tartózkodást (fúj).

Na, már megint marha hosszú lettem, taln este még benézek.

Pusszantás mindenkinek

Norwell+Mazsola (26+1)

Kép
Kép
norwell

Még mielőtt el kell mennem, írok még, mivel a hétvégén biztosan nem lesz időm sokat lenni gép előtt.
Magamról mostanában nem nagyon írtam!
Először is köszönöm Nektek a válaszokat a Clostyval kapcsolatban!
Én most eléggé reménytelen hangulatban vagyok a babázást illetően. Kép És nem is tudom, mit tegyek. Kép Szeptemberben voltam vérvételen, akkor volt peteérésem, tehát minden oké. Aztán voltam vérvételen prolaktin ügyben is, mert időnként kevés sárgás váladék jön a mellemből. De ez is rendben volt (mármint a prolaktin) a baba mégsem jön össze. Időnként van cisztám, de most például nincs. A dokim azt mondja, laporoszkópia nem kell, a cisztás kérdést úgy sem oldja meg. És a kisfiam is igazi csoda, és nagyon nehéz terhesség után született. Lehet, hogy nem is kellene kísérteni a Sorsot egy újabb terhességgel. Ezt mondja ő. Meg néha én is.
Lányok, nem akarok nyavalyogni Nektek, de most nagyon rosszul érzem magam. Kép És ezt nem is merem elmondani senkinek a környezetemben. Nekem ezért is jó, hogy írhatok Nektek.
És nem is tudja senki, hogy szeretnénk még babát. Mindenki abból indul ki, hogy mivel kész csoda, hogy egészséges kisfiam született, nem próbálkozunk többet. És én nem is akarom, hogy bárki is tudja, hogy én még nem adtam fel teljesen a reményt. De nem akarom, hogy belém lássanak, hogy megint elkezdjenek lebeszélni stb. És persze most adtuk oda egy rokonunknak a kiságyat, mondván, "Nektek már úgy sem kell". Én ezen is kiborultam, de nem mondtam meg nekik, hogy hátha még fog kelleni. A párom vigasztalt, hogy ne keseredjek el, ha csak ezen múlna, veszünk másik ágyat. Ne haragudjatok, hogy a hülyeségemmel terhellek Titeket!
Mit tegyek? Másnak könnyebb (?) tanácsot adni, mint magamnak. Hétfőn elmegyek megint a dokimhoz, rákszűrést is kell csináltatnom. Fogalmam sincs, hogy várjak , vagy ha nem, milyen egyéb vizsgálatra menjek.
Befejezem. Ha valakinek van útmutatója, merre induljak, mit tegyek, vagy csak várjak, írja meg nekem. Jó? És nem akarok senkit a rosszkedvemmel megfertőzni, kívánom, legyen szép hétvégétek!!
Rolly
rolly

Kismamák! Egy kis segítséget szeretnék kérni, nem magamnak, hanem a barátnőmnek, aki már a 22-ik hétben van. Múlt héten volt genetikán, mert az AFP-je 0.72 lett, ami alacsonyabb a határértéknél (0.80 az alsó határ). Megvizsgálták, és a doki mondta, hogy mivel elmult 30, magzatvíz vizsgálatot tud csinálni, és elmondta, hogy az kockázattal jár, és a barátnőmnek kell eldönteni, hogy akarja-e. Õ nemet mondott, és a doki mondta, hogy helyesen döntött. Az eredményen az szerepel, hogy 1% esély van a genetikai elváltozásnak. Ekkor meg is nyugodott, de a védőnője ma jól összezavarta, mert azt mondta, hogy ez nem valami jó hír. Közöttetek van olyan, akinek eltért az AFP értéke? Szegényt meg szeretném nyugtatni, hogy ne idegeskedjen. Évi77, neked rendben volt az AFP-d?
Vendég

Sziasztok,

SysyKép
Írtam mailt! Kép

SzisszkaKép
Jobban vagy már? Meggyógyult a kezed? Kép

AnnácskaKép
Mi újság Veletek???

Évi77Kép
De jó, hogy írtál! Én is annyi mindent kérdeznék, de tudom, sok a dolgod most otthon.Kép
Csak egyet (ez foglalkoztat most a leginkább): Te megérezted előre, hogy Dóri szeretne kijönni? Volt olyan, hogy kevesebbett mozgott előtte? Mutatott valamit az NST? Leszállt a pocid előtte?
Csodálatos a lányod! Egyszerűen hihetetlenül gyönyörű!!! Még képet, ha lesz!!!

AngieKép
Én úgy tudom, hogy a 0,5-től jó az AFP.
Gratula a picihez! Kép

Még jövök... Szita a fejem Kép

Puszi

Unique
38+1

KépKép
unique

JucaKép
Szép méreteitek vannak! Most már kezdhetsz Te is megnyugodni! Kép
Pociméretem? kb. 114-115 cm. Szép nagy. Nem mondhatnám, hogy tele lenne levegővel Kép Annál sokkal nehezebb Kép
Szerintem jövő héten fogunk szülni Kép

NorwellKép
Látnok beszéljen belőled, ami Laurát illeti! A tavaszt egyébként már én is nagyon várom... Kép

Évi77Kép
Gyorsan kipottyan Laura, mi? Gondolod, összebeszéltek a múltkor Dórikával? Kép Nem hiszem... Szerintem fog még nekem szenvedést (is) okozni a drágám! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Angie!Kép

Én meg tudlak nyugtatni. Az AFP 0,7-2-ig jó. A fiammal 0,5 volt, elmentünk genetikai uh-ra, teljesen egészségesnek látszott. Majd a 41. hétre 10-es Apgar (újszülötteket osztályozzák ezzel, 10 a maxKép) értékkel született. Mint már ismeretes volt, a dokim azt mondta az elején, hogy nem 7, hanem 5 hetes vagyok. Én ecseteltem neki, hogy az fizikai képtelenség, dehát az orvos tudja jól.

A mostani babámmal 0,8 volt ez az érték. A dokim kiszámoltatta a genetikán (át sem kellett mennem)a hányadosomat. Ami az AFP értékből,a koromból, az én súlyomból, és az előzményekből jön ki.

Megnyugtatott, hogy genetikai teendő nincs.

Szóval nyugi, nem lesz semmi baj. Egyébként én is 30 éves vagyokKép

Kati 20+6
Vendég

Duddu, Neked!!!

Kép

Boldog vagyok Kép Kép Kép
Vendég

Szia Lányok!
Most jutottam csak géphez és már megyek is tovább, így most nem tudok visszaolvasni.
De nem bírom szó nélkül hagyni a kis "ajándékomat" Kép

Angie!
Nagyon köszönöm! Kép Már el is képzeltem őket egy farsangon jelmezben... Kép Kép
Pedig most Neked kéne ajit kapnod, hiszen mostmár két halványkád van! Mostmár kicsit hangosabban is gratulálok!!

Valamikor még jelentkezem!

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Unique!

Azért egy válaszra mindig lesz ám időm! Kérdezz nyugodtanKép De tényleg!
Dóri nem mozgott kevesebbet, sőt, inkább többet, mint a szülést megelőző napokban. Az NST semmit nem mutatott, a nyákdugesz sem távozott, csak már a 4 perces fájások között. A hasam rendesen lenn volt (de már a 36. hét óta), de annyira, hogy ülni se tudtam szinte, csak félig kinyúlva feküdniKép És az az egy biztos, hogy fog még szenvedést okozni, senkinek nem adják "ingyen", de Te is azt fogod mondani, hogy megérte!!! 10 perc elteltével azt mondod, hogy bármikor jöhet a következő. (ezt persze az első átbőgött éjszaka után meggondolodKépKépKép)

Angie!

Nekünk rendben volt az AFP-nk, de én nem hallgatnék a védőnőm "vigasztaló" szavaira, mert sok zöldséget beszélnek... A mienk minden alkalommal elmondta, hogy mi mindenbe halhat bele a gyerekem, vagy akár én isKép Kezdve attól, hogy elcsúszok az utcán, köldökzsinórproblémák, stb. Tehát ha valami miatt magamtól nem kezdtem el izgulni, akkor ő hozzásegített. Most már el tudom engedni a fülem mellett a hülyeségeit, és nem izgulom halálra magam. A barátnődnek is ezt javaslom!Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Lányok, köszönöm a válaszokat, valóban felmerült bennem a kétely, talán ez a PG 53 nem a legmegbízhatóbb módszer....mindegy, most várom az eredményt(kevésbé az eredménytelenséget...:-) )hátha mégis pé-t jelzett az a fránya páfrány....mindenkinek jó babásodást !!!
zsizsik

Sziasztok!
Ismét nem jelentkezem pár hete.

Semmi különös nem történt, voltunk síelni- 11-14e között. Sajnos párom nem jött, nem tud és nem is vonzza ez a sport. Ez viszont gond volt, mert épp a "fő" napokon nem tudtunk így együtt lenni. (sajna- "lekonyuló szájú fej"-valaki elmagyarázza hogy kell ilyet berakni!!!???)
Igaz, 15-én bepótoltuk, az nálam a 22-ik nap. és mivel az én ciklusaim 30-35 naposak (az utolsó 35 volt) még akár a 22-ik nap is sikeres lehet...

Angi34
Ezer gratula. Szuper a két csík. Nagyon örülök. (nem lehet panaszod, hamar összejött- második hónapra...ha jól nézem a táblázatot)

Évi77
Tündéri Dórika, gratulálok, mindketten arik vagytok a képeken. A szülés menetét kinyomtattam és elolvastam. Van amit hazaviszek és többször elolvasom. Sőt van amit a páromnak is megmutatok, tudja mire számítson...

Unique
kitartást még az utolsó napokra. Küldesz még egy pocis képet. (régebben küldtél - már egy ideje nem, kíváncsi vagyok milyen is az a 114-115-ös körméret...- ezt most pozitív értelemben írtam)
Mára befejezem.
Üdv mindenkinek!!!!!!
Brill
Téged most semmiképp nem akartalak kihagyni. Drukkolok neked/nektek!!! N A G Y O N. Megnéztem az UH-képed, amit felraktál. Tök jó, hogy ilyenkor is már lehet látni, hogy mi történik odabent és hogy van ott valaki(k) Kíváncsian várom a híreket a jövő héten.
Syry

Kép

Kép
syrynx

Évi77Kép
Köszönöm az infókat Kép Nálam még ez a leszálló pocak hiányzik. Jelentem, ma éreztem már olyat, mintha le akarna csúszni a gyerek Kép És fájdogál odalenn.... Talán már rendezkedik. De jó is lenne! Kép
Csodálatos élmény lehet a kicsit a kezedben tartani, szoptatni, tisztába tenni... Hamar megtanultad, gondolom! Kép

SyryKép
Kép: próbálom rábeszélni a férjemet, csak kicsit lusti Kép Igyekszem mindenképp. Család is rágja a fülünket miatta Kép
A 22. nap még lehet nálatok esélyes. Nálunk (32-34 napos ciklussal) a 19-20. nap volt a nyerő Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Unique!Kép

Írtam emailt!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Csak gyorsan írok pár sort...
Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat mindenkinek!Kép
Tényleg...nagyon nagyonKép

Angie!Mit látok?KépGratulálok!Szóval együtt babásdunk?Kép Én is szívesen taliznék veled, azt hiszem ez nem is lesz nehéz, elég közel leszünk!Kép
Mi már majd 2 éve próbálkozunk, az esküvőnk óta.

Kivi!Nagyon sajnálom!Kép Nem is találok szavakat...

Rolly! Szerintem semmiképp se add fel!Minden lehetséges, csak bízni kell bene!Kép

Na most rohanok, apukámnak elmondjuk a nagy hírt..lesz nagy sírás-rívásKép
Renáta
brenáta

AngieKép
Igen Olaszorszagbol irok, olasz a ferjem. Amugy fehervari vagyok, de mar lassan ket eve, hogy itt elek. Köszi a drukkot, ramferKép

NorwellKép
Köszi nagyon rendi vagy!

RollyKép
Nyugodj meg mindenek elött, aztan probalj meg beszelni a dokival, vagy akar gy masik orvos velemenyet is kikerdezheted. Bar en ugy mondom ezeket a dolgokat, hogy nem tudom mi a problema. Mindenesetre az sokat segit, hogy a parod melletted all s tamogat.
A rokonoknak en sem mondanek semmit, föleg ha tudom elöre milyen velemenyük van.
Fel a fejjel! Semmi sem lehetetlen!KépKép

DudduKép
Ez csodalatos! Ikreket varszKépKép

Szep estet mindenkinekKép
Judit

Kép
Kép
jucmuc

Helló!!
Nem akartam senkit semmivel sem megbántani!!!!Ha ez sikerűltKépNEM VOLT SZÁNDÉKOS!!
Mindenkitől sorry!!/Aki úgyérzi,hogy megbántottam!/SSOOOOOOORRRRRRRYYYYYYYYYYYKép

Kép
bea27

SysyKép
Láttam, már válaszoltam is! Kép

Puszi, jó éjt!

KépKép
unique

Sziasztok Lanyok!

Mindenkinek szep hetveget, a babaravaroknak sok sikert, a pocakosoknak pedig sok pihit kivanok!!!KépKépKép
Judit

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Kivi!
Annyira sajnálom!KépKépKép
Nem is lehet mit írni ilyenkor...
Sok erőt Nektek!

Mátra!
Remélem hazaértél épségben...
Orchideakiállítás márc 20-ig a Vajdahunyadvárban!Ha most nem sikerülne megnézned, akkor októberben is lesz. Évente 2 alkalommal szervezik meg.Mi mos voltunk ötödször.Nekem megunhatatlanKép.

Junko!
4 tüsző!!!Kép
Képzeld, ha éreztél is volna vmit...KépNagyon ügyik legyetek!Drukk!
Ház, kutyus, baba...miért ne???KépÉs még Depeche koncert is...Kép

Évi77!
Az ember legalább tudja, hogy így is lehet...Kép

Évi 79!
Szupi a 4D-s kép Virágról! Grat ismételten!Kép

KorekRéka!
Én is úgy éreztem, hogy cserbenhagytam azt a egyet...Kép De hát nem volt beleszólásom.
Azért az jó, hogy negatív az MR eredmény!
Kívánom, hogy sikeres legyen a spontán próbálkozás! Aztán, ha esetleg mégsem (ez nagyon-nagyon apróbetűs), akkor van továbblépési lehetőség...!

Angie!
Hát nagyon gratulálok!KépKépKép
Gyönyörű a görbéd..., persze nem véletlenül!Kép
Szép ajándék volt a férjednek!Kép

Rolly!
Nem nyavalygás, amit írsz! Hol máshol mondhatnád el, ha nem egy olyan közösségben, ahol mindenki kűzd?!
Hétfőn mindent kérdezz ki a dokitól! Az azért előrelépés, hogy most nincs ciszta! Apró lépés, de... Ne add fel az álmaidat!KépVan már Csodád, miér ne lehetne mégegy?Kép

Norwell!
Igen, a kiírt tessztidőpont 26-a...Még több mint egy hét! De kibírom!!!Kép

Syry!
Remélm, azért sikeres lesz a hónapotok!Kép
Kép fejecske: kettőspont+ zárójel kinyit

Dido!
Kép

Köszönöm továbbra is...Kép
Szép napot Mindenkinek!
Puszó
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok!
Adrienn vagyok Szegedről!
Első gyermek tervezése előtt állok. Most kezdtük el a projektet. Az a kérdésem hogy hány napig normális hogy nem jön meg, nekem már 3 napja nincs semmi. Mikor kell tesztet venni?
Válaszokat köszönöm!
Sajnos az előzö egy hónapja kb.5 hetesen felszívódott.
musti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: