Sziasztok Lányok!
Bocs az eltűnésért, időm sem nagyon volt, és erőm sem írni, de nagyjából követtem az eseményeket.
Újaknak üdv, és gyors babásodást, friss kismamáknak pedig nagy-nagy gratula!!!
Dido, Csibe, még 8 napon belül nagyon boldog szülinapot!!!
Mátra!

Olyan jó volt jó híreket olvasni RÓlad, nagyon szurkolok továbbra is, hogy ez a nagy harc, amit meg kell harcolnod mihamarabbb eredményre vezessen!!
Kivi, nagyon-nagyon sajnálom, ami Veled történik

, de azért még reménykedem, hátha mégis!!! Te se add fel, gondolunk Rád sokat!!!
Brill!

Nagyon ügyik voltatok, bár sajnálom a szegény kis pirinyót, szerintem nem szép dolog, hogy egyet nem fagyasztanak, mégiscsak egy kis élet próbálkozott a megmaradással, kár, hogy nekik nem éri meg...

De remélem az a kettő nagyon kapaszkodik odabent!!
Évi77

Dóri egyre gyönyörűbb!!!
Junkó

Nagy gratula a tüszőkhöz, szurkolok, hogy ez a Te hónapod legyen!!
Nolin

Nekem azt mondta a dokim, hogy a ciklus elején, a HSG előtt védekezzünk, nehogy véletlenül megtermékenyüljön egy korábban elpattant tüsző, mert arra nézve nagyon káros a sugárterhelés. Viszont a HSG másnapjától lehet nyugodtan próbálkozni, így esélyes marad ez a hónap, hiszen azért csinálják a ciklus első felében, hogy lehetőleg tüszőrepi előtt legyen.
Bea

Üdv köztünk, és remélem sikerül rendeznetek a félreértéseket, nem akar itt senki Téged bántani, a lányok nagyon barátságosak és segítőkészek. Téged még nem nagyon ismerünk, de szívesen megtudnánk Rólad többet, viszont szerintem is lehetnél kicsit óvatosabb a megnyilvánulásaidban, mert másokat könnyen megbánthatsz.
Duddu

(két gyerkőchöz két vigyorgó fej jár
Légyszi írjál be nekem 3.cn-t
Kicsit írok magamról is, a műtét réme egyelőre elszállt felőlem, mert a következő ciklusom szép, szabályos volt, spontán pé-vel, vérezgetés nélkül. Sajnos nem próbálkozhattunk, mert MR vizsgálatom volt, és a dokim a biztonság kedvéért védekezést írt elő. Az eredmény 2 év után ismét negatív, így továbbra sem tudjuk, mitől magas a prolaktinom. A doki azt mondta, lépjünk tovább, nem jöttek be a kis clostyval stimulált, időzített együttléteken alapuló spontán ciklusok, jöhet az inszem, ha mi is úgy gondoljuk. Amennyiben még várunk, akkor most legyen spontán, nem érdemes gyógyszereket szedni, mert azzal is és anélkül is van tüszőm, minden eredményem negatív. Úgy döntöttünk a férjemmel, hogy nyár elejéig várunk, addig úgyis zaklatott az életünk (lakásügyek..), nem hiányzik hozzá az inszemezés, illetve mert még nem próbálkozunk annyira régen, hogy fel kéne adni a spontán lehetőségben való hitet, hátha csak egy pechsorozat eredménye, hogy 10 hónap alatt szép tüszőkkel nem sikerült. Hát szóval így állunk.
Réka