Sziasztok!
Alexandra!
Szép a honlap, nekem nagyon tetszik. Ötlet: ne legyen annyi felé honlapunk (geocities, tár, akkor most a freeservers) Szóval döntsük el, hogy melyik legyen a végleges, azt fejlesszük - a másikat meg akár meg is lehet szüntetni. Magánban írok e-mailt!
Ne csüggedj a negatív teszt miatt, majd csak sikerül egyszer.
Nina!
Te se csüggedj a negatív teszt miatt, kitartás kitartás, ezt kívánom mindannyiunknak.
Julcsi!
Megható, hogy figyelemmel kíséred sorsunkat, és bármihez van tanácsod, ötleted stb. nyugodtan írd meg, szívesen vesszük! Sajnálom, hogy nem egészséges a babátok. El lehet mondani, hogy mi is történt vele?
Edelweiss!
Ikrek...

Látom többen is ikrekre vágytok, bevallom én biztosan nem bírnék egyszerre két babóval, - de ha ikrek lennének hát miért is ne?

Szívbillentyû elõreesés? És ezt az EKG-ból látta? Nekem egyszer EKG-ból megállapították, hogy szívritmus zavarom van (sajnos szokott is kisebb szívkalimpálásos rohamom lenni terhelésre), és felírt a doki mindenféle gyogyit. Elmentem szív UH-ra (elég érdekes hallani a saját szived dobogását

) és a doki azt mondta, kutyabajom, még jó, hogy nem kezdtem el szedni a gyógyszert.
Lora!
Mit szólsz ezekhez: Krisztián, Ádám, Balázs, Tamás, vagy a favorit nevek mostanában: Bence, Dávid, Patrik stb. ?
Hát igen, én is örülnék már, ha a "régiek" közül ismét valaki babós lenne végre

azt sem bánnám, ha én lennék az. Jól vagytok?
Gitta!
Ez a fránya gyulladás..

De ne is gondolj a négy hónapra.
Franyo!
A halvány csík = CSÍK! Ne kételkedj, terhes vagy!
Bea!
Bár más is mondta, és te is egyet értessz a baba és suli párosítással, azért leírom én is, hogy megerõsítselek: mûködik együtt a dolog!

Én is levelezõre jártam, kéthetente két nap, és a két év alatt csak úgy sokasodtak a pocakosok!

Volt, akinek már szélen kellett ülnie az elõadó teremben, mert a pocija nem fért be

. Volt, aki halasztott, ha pl. pont vizsgaidõszakban szült, és nem tudta letenni a vizsgáit, - de ilyenkor szoc.alapon elõrehozott vagy utólag is lehet vizsgát tenni. Ráadásul nem kell tandíjat fizetned, ami nem elhanyagolandó szempont. És attól se tarts, hogy kéthetente " nem látod " a babód. Míg pici, nem jársz suliba, biztosan akadnak segítõkész csop-társak, akik átadják a jegyzeteket stb. Aztán már apu elbír vele stb. Meg hogy is mondjam, mindent majd az adott helyzet dönt el. Bátorság!
Pusz
Vanda