A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Lányok!

Én is folyamatosan hezitálok hogy most igen, vagy most ne.

Teljesen össze vagyok zavarodva. Hosszan tudnám írni, milyen gondolatok keringenek a fejemben, csak egy kis ízelítő:

Ha várok, újra kezdhetem a negatív hüvelykenet mizériát. Megint várnom kell egy hónapot. Addig itt kell lennem a szar munkahelyemen, ahonnan ali g várom hogy távozzak (terhesség okán vagy felmondok).

Tudom, hogy lombikkal nem megy a gyerek megrendelésre, hogy van hogy sajnos nem sikerül, de egyszerűen már nagyon szeretnék haladni. Lehet hogy akkor sem sikerül ha most sürgetem, de már ráhangolódtam, csak ez a köhögés betett.

Ami pedig nagyon sürgetné, hogy rajtam pánikszerűen kezd elhatalmasodni a gyerektetlenség érzése. Három barátnőm terhes, sorra a kollégáim, a távolabbi ismerőseim és komolyan, mintha mindenki velem szeretné megosztani a hírt. Átlag kétnaponta tuti értesülök egy terhességről, de ma éppen már kettőről.

Ami még nagyon nehéz, hogy iszonyúan félek az újabb kudarctól. Nem szégyellem bevallani, mint ahogy azt sem, hogy felnézek Wishre, Hajnira vagy azokra akik már sokadszor futnak neki.
Tudom, hogy hozzájuk képest az én második próbálkozásom bakfitty, de azért abban biztos egyetértünk, hogy akárhányadik lombik is, ez egy nyomás rajtunk, ami alól mielőbb szabadulni szeretnénk, akkor is ha tudjuk, nem lehet sürgetni a dolgokat.

Ma meglátjuk, mit mond a tüdőgyógyász. Ha nem megy, abbahagyjuk. Igaz, amilyen béna vagyok, másnapra biztos jobban leszek akkor.

Lányok, elnézést hogy nyafizok. Ma ehhez van/lenne kedvem. Mert tele vagyok félelemmel, aggodalommal.
És tudom, hogy ezen egy hónap kihagyás sem segítene. Egyre inkább elhatalmasodni érzem ezt az érzést, nem csitulni.
Ja, és hiába még csak két napi szuri, de már mégiscsak bekavartam a hormonokkal a szervezetembe. Jó lenne ha nem lenne felesleges.

Ui: mostmár feltenném a kérdést, ki az a gurunéni? Pszichológus, vagy kicsoda?

Ui. 2: egyébként nemrég elmentem a pszichiáter nénimhez én is egyet beszélgetni. Õ azt mondta, mikor felvetettem, hogy talán azért viselem ilyen nehezen ezt a helyzetet, mert még nem fogadtam el a lelkemben, hogy nekünk csak lombikkal lehet gyerekünk. Erre azt válaszolta, hogy miért, ezt el lehet fogadni? Komolyan elvárnám magamtól, hogy elfogadjam. Ezt csak tudomásul venni lehet, maximum. És sajnos, az időnkénti kiborulások is természtes velejárói ennek a folymatnak.

Na eldugulok, még befagyasztom a hangulatot. Köszönöm hogy meghallgattatok. Mindig jó ide jönni.

Kép
szkatácska

meghülyült ez a honlap. pedig olyan jót és olyan hosszút írtam neked szkatácska, de most csak azt tudom mondani, hogy fel a fejjel
grillázs

Wish,
Violához mész pénteken, próbálok lemenni, de minden erőmet felemészti a munkahely, és örülök, hogy élek!

Drága Krisztiánunk katonaszámlálása meglett:
-40.000.000 (negyven millió), 1.nap nagyon jól mozognak, 2.nap lassan mozognak!

Na most már azt kellene tudnunk, hogy amikor 200.000.000 ja ennyi volt, van ról ppappír! akkor mire voltak képesek, mert ez akkor már azt is jelentené, hogy nagyon rá kell időzíteni a dologra!
Na most legyetek okosak!

Katám,
Bassza meg a rohadt élet, hogy mindig van valami, a kolléganőm 5 hete köhög, egyszer volt orvosnál ,de az antibiotikum, csak a lázat és rosszullétet mulasztotta el, de a köhit nem. Most már fáj a nyaki nyirokcsomója is, de én hiába mondom neki menjen dokihoz, szóval menjél és majd a doki megmondja hogyan tovább, hidd el ez az 1 hónap így lett elrendelve, azért kutya is meg lombik is együtt nem akarsz te sokat, csak viccnek szánom, mert én ugyanezt csinálnám mint te, hogy nagyon akarnám de mégis csak ott motoszkál, hogy valami miatt van ez az egész, és kell még azaz egy hónap türelem.

Stella,
Esetleg ha abbahagynád a sörivást, sokat javítana a helyzeteden! Remélem még a fiúk kitartanak egy darabig!

Foxikám,
Én még bízok, azért mormold Szani szavait, én minden nap ezt teszem, hátha működik! Kitartás!

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

JuditKép
Nem Violához megyek, hanem Szani guru nénijéhez.
Sok vacila-vacila volt, aztán mellette döntöttem.

KataKép
Én is szabadulnék a munkahelyemről, bár a franc se érti miért, szeretem a munkémat és nagyon jó fej majdnem mindenki a cégnél, de én már anyuka akarok lenni, nem tanácsadó. De úgy döntöttem, hogy a felkészültség sokkal fontosabb, mint bármi más, úgyhogy guru néni (pszihológus), pihenés, fogyás, általános kondició erősítés a program, aztán majd ha itt az ideje belevágunk megint. Akár holnap tudnám persze folytatni szívem szerint, de most megpróbálok az eszemre hallgatni.

RoxalKép
Remélem vettél egy érzékenyebb teszet és holnap minden kiderül. Drukkolok addig, jó? Kép

InariKép
A nyár tuti boldog lesz, bár jó lenne, ha egy sikeres lombik is megédesítené Kép

Enigma hazautazott a szüleihez és egyébként sem nagyon van ideje netezni, de jól vannak. Bébik folymatosan fejlődnek, irtó aranyosak.

Na megyek, még vásárolnom kell, a bolt meg ahova menni akarok mindjárt zár.

Legyetek jó forradalmárok!

Wish

wish

na próbáljuk meg:
Kép
lkt

Hi Gazdi topik-barátnői!

Szóval, ha nem lenne a képből világos, a havat nagyon szeretem. Annál is inkább, mert így könnyebb spejzólni, nem kell azt a kemény földet kiásni, csak fogom a rosszabb napokra szánt elemózsiát, és hipp-hopp a hó alá rejtem. Asszem, amikor ez a kép készült, ugyanezt csináltam. Gazdi, fogalmam sincs miért, elkezdett hahotázva nevetni rajtam, meg előkapta a telefonját és lencsevégre kapott (elnézést is kér a minőségért).
Gondoltam, ha ő ilyen jót nevetett a látványon, Nektek is megmutatom, hátha Titeket is felvidít kicsit.

P.s: Mikor lesz az a híres kirándulás, ahová esetleg én is elmehetek, és Kevint is megismerhetem?!
lkt

JuditKép
Gratulálok Krisztián eredményéhez!!!
Szerintem ez tök jó! Bár lehet, hogy tényleg nem árt majd az időzítés!

Szóval, azt mondod a sör az oka??? Hogy ez nekem nem jutott eszembe Kép!

RoxalKép
Még ne add fel! Nagyon drukkolok, hogy tényleg a teszt legyen a ludas!
Én biztos rohannék egy másik fajtáért és azt is kipróbálnám, de most mégis azt mondom, hogy ne hergeld magad újabb tesztekkel. Szedd tovább a gyógyikat, aztán várjuk Dévai ítéletét!
Közben csendben szurkolok a meglepiért, de azt hiszem én sem kergetnék ábrándokat! Ugyanakkor annyi történetet hall az ember.
Van, akinek pozitív a tesztje és mégsem lesz belőle babó, van akinek csak a 10. mutat valami halvány csíkocskát és ott a baba a pocakjában!
Igazán okosak csak uh után lehetünk!
Addig kitartás!!!!

KataKép
Tudom, hogy nagy a dilemma.
Most mennél tovább, mert szeretnél végre előre jutni, de gondold végig, hogy inkább most vársz egy hónapot, vagy pedig végigcsinálod, kockáztatsz és esetleg (bár ne így lenne) nem sikerül. Utána újra várnod kell és ezalatt a várakozás alatt végig azzal fogod marcangolni magad, hogy miért is nem vártál addig, amíg fizikailag is toppon leszel!
Tudom milyen nehéz kivárni a kezdést, mert addig igazából totál tehetetlennek érzed magad, de néha mégis várni kell. Talán kicsit többet, de végül is megéri, ha ezzel növelhetjük az esélyeket, nem?
Gondold végig! Szorítok Nektek is, akárhogy döntötök!

WishKép
Szerintem jó, hogy most egy picit pihentek!
Remélem Szani gurunénije neked is beválik!

SesziKép
Hát, akkor ezek most olyan se hal, se hús hírek voltak!
De több szem többet lát. minél több szakvéleményt meg kell hallgatni!
Az alfa-bigyónak mikor lesz eredménye?
Nagyon drukkolok a biopsziához és le a kalappal elöttetek!!! Kitartás, ha lassan is de haladtok előre és ez a lényeg!!!

Stella

Kép
stella9

Kekszi, te kópé, tényleg mindig megnevettetsz!!! Kép
Kata Kép
Mikor elkezdtem a babanetet olvasgatni, fel nem merült bennem egy pillanatra sem, hogy a lombiknál kötök majd ki. Sajnálkozva olvasgattam a lombikos topikokat és beleborzongtam, milyen szörnyű lehet mindezt megélni és azt gondoltam, én nem is tudnám elviselni, ha egy nap kiderülne, hogy ez az egy út áll előttünk is, nemhogy lombikok sorozatát... Ugyanúgy éreztem, mint te. Hát itt vagyok. És csak annyit szeretnék mondani bíztatásul - persze bízva abban, hogy te nem fogsz eddig eljutni Kép- hogy mindent ki lehet bírni, szar, meg szomorú, de "odaátról" sokkal félelmetesebbnek tűnt, mint "ideátról". Kép És lesz babád!!! Addig meg nyafizz annyit, amennyit muszáj, mert aminek ki kell jönni, azt nem szabad bent tartani!!! Kép
Grillázs Kép
Jó újra "látni" téged is!!! Kép
Majd írok még, most megyünk buliba, ahol bepótolom az eddig hanyagolt alkoholbevitelt és legalább 3 órán keresztül sz@rok a világra!!! KépKépKép
hajnesz

Hajni! Kép

Kata!
melletted állunk. Nyafizz nyugodtan, s az ember tényleg mindent kibír.

Wish!
Nem tesztelek többet, legrosszabb esetben jövő kedden, mielőtt megyünk Dévaihoz. Nincs kedvem, nem akarom, így legalább elkönyveltem, hogy nem sikerült. A csodára meg rendkívül kicsi az esély...

Eszter
Kép
roxal

Hali csajok!
Most nem otthonról, de bekukkantok! Lényegében StellaKép óriási pocakja fogadott, de csak most tudok írni. Nem tudok mindenkinek reagálni, csak jelzem, hogy megvagyunk. Mindig olvaslak benneteket, csak egy kicsit háttérbe vonultam, talán jobb ez így...
Sajna egyelőre otthonról sem tudok képet felrakni, mert nem működik a képnézegetőm és nem tudok kicsinyíteni, de majd elküldöm valakinekKép

Nem is tudom, igazából nem akarok olyanokat írni, hogy nincs annál nagyobb boldogság mikor bemegyek reggel hozzájuk és rámnevetnek; ahogy kacagnak; ahogy új és új vicces dolgot csinálnak....

Nagyon, nagyon, szívből drukkolok mindenkinek, átérzek minden aggodalmat, szorítok minden eredményért, örülök minden jó hírnek, csúnyán káromkodok minden rossznál.

Csak néhány szó: StellusKép Gigantikus!!! Én 111-el fejeztem beKép Tudom nehéz, de áprilisig húzd ki, jó az nekik!!! Ügyi vagy! Sms jön majd?
RoxálKép Úgy fáj! Szar az élet, mondanám, de nem igaz, mert lesz nektek is!!! Biztosan! És akkor nagyon boldogok lesztek! (Mellesleg nekem a clear blue nem mutatta az ikreket).

sziasztok
enigma

Lányok, mindenkinek köszönöm a biztató szavakat. Baromira nehéz dönteni, de végül döntöttünk. Méghozzá a kihívóbb döntést hoztuk, folytatjuk a szurikat. Talán "bátorságunkért jutalmul" mellénk szegődik a szerencse és valóban elmarad végre a köhögés.
Voltam a dokibánál, tök aranyos volt. Egy olyan idős doktorbácsit képzeljetek el, illemtudó, kedves, szóval olyan "idős dokibácsi". A tegnap javasolt szirup mellé adott még egy puffot, mást nem, mert nem akar gyógyszerezni. Biztatott hogy két-három nap alatt ezek segítenek. Hát ha nem, azt megszívtam. Akkor vissza kell mennem hozzá. Szóval csütörtökön újra találkozunk.
Attila most van oda egy párásító berendezést venni, mert azt tapasztalom, hogy a nedves levegő jótékony (ha gőzölök). Holnap majd egész nap előtte ülök :-)

Lehet hogy rosszul döntöttünk és majd egy esetleges kudarc után szidom magunkat, de Attila tök optimista (mint mindig!!!) én meg vele bízom. Ha nem, hát akkor...

Köszönöm mégegyszer hogy mind biztattatok és mellettem álltok. Olyan jólesik a törődés felőletek!

Puszi mindenkinek,
Kata

Kép
szkatácska

Roxal! Sajnálom, de te érzed... Szerintem is jobb, ha nem ringatod bele magad, inkább kellemes meglepi legyen, mint ámítás. De a csodára pontosan egy Inari-nyi esélyünk van...

Kata! Dilemma, dilemma. Nem tudok normális tanácsot adni, tényleg megint a hülye kenetmizéria, meg minden, vagy tovább. Az inszemnél nekem is azt tanácsolta, hogy hagyjuk abba a megfázás miatt, de én nem akartam. Igyekezz rendbe jönni hamar, hogy mire bekerül a kisbabó, addigra ne legyen beteg a szervezeted.

Wish! Jó, hogy összeszedted magad. Megint, sajnos...

Stella! Õrült nagy a pocakod, még ilyet sosem láttam. Neked biztos nem feltűnő már, de szerintem is óriási.

Hajni! Én is így voltam a lombikosokkal, engem a meddő szó rémített mindig meg, és sajnálkoztam, hogy milyen szar lehet nekik. Az persze eszembe se jutott, hogy velem is megtörténhet. Jó bulizást!

Timi! Szuper ez a Kekszi kutya!

Seszi! Drukkolok a márciushoz, jó leygen minden, és összejöjjön. Te kis zizegős!

Inari! Minden baklövésem ilyen legyen. Kép Biztos magamból indulok ki, mert én parakirálynő vagyok, minden kis kakiból nagy szart csinálok. Kép

Grillázs! Jó, hogy jelentkeztél, várjuk a híreket holnap. Remélem minden tutira rendben lesz.

Ganti! Köszi az infót, jó ilyenket is olvasni, kis felüdülés. Julinak igazán gyönyörű szemei vannak, gratula hozzá.

Pócikám, Dia! Mi van veletek?
vanda978

Kata!

Ha elmúlt a köhögés, akkor a lehető legjobb döntést hoztátok. Illetve a tüdődr sem mondott egy szót sem a folytatás ellen, úgyhogy minden amellett szól, hogy igenis menni kell tovább, és nem 1 hónap múlva...

Hajnikám!
Te már mámórban vagy, de jó is az...

Wish!
Ági (=guru néni) nagyon jót fog tenni Veled!!Ezt a döntésedet én egy nagyon pozitív fordulatnak értékelemKép
A Jánost Dévai ajánlotta a histeróra?

Roxal!
A Keksz képet elsősorban Neked szántam egy ici-pici vigasznak...

Grillázs!
Naggyon nagyon várom az eredményt!!

Vanda!
Beszéltél Dr Gyerekcsináló Dévaival??
lkt

KataKép Biztosan jól döntöttetek! Hajrá!!!!!!

Ja, és amiről a Juditka írt, az bizony 2 hegyes fogacskaKép (jaj nekem...Kép)

AnnaKép Nagyon sajnálomKép.

HajnikámKép Jó bulizást!!!!
enigma

SziasztokKép

EszterKép
Ó, hogy az a ...............Kép Nagyon sajnálom. Én nem hiszem, hogy arra kéne gondolnod, hogy neked is lenne bajod. Nálunk ugyanaz volt a helyzet mint nálatok. Én egészséges vagyok és mégis csak a negyedikre maradt meg Olivér. Úgy, hogy már az Aha-tól elkezdve mindent bevetett. Csak közhelyeket tudnék írni. Úgyhogy inkább nem teszem. Annyiban szerencsés most a helyzet, hogy lesz elég dolgotok a ház körül, így legalább le tudjátok magatokat foglalni. A Discover gyárt pozítív teszteket!Kép Sok erőt kívánok nektek.

EnigmaKép
Örülök, hogy írtál. Tudod mostanság én is sokszor érzem, hogy már nem bírom tartani a tempót a topikkal. És hát az is bennem van, hogy esetleg egy kedves történettel Olivérről, akaratlanúl is megbántok valakit.
Meggyógyúltatok teljesen?

TimiKép
Keksz nagyon édesKép Kevin kutyu elég dilis szokott lenni más kutyák társaságába.... Reméljük nem lesz balhé.

WishKép
Örülök, hogy sikerült átlendűlni a rossz perióduson. Muszály tovább menni. A fogyókúra és társai jól hangoznak! Hajrá.

KataKép
Nagyon szurkolok, hogy sikerrel járjatok. Aki mer az nyer. Olikám lombikját Dévai le akarta állítani mert úgy látta, hogy nem jól érnek a petik. De kockáztattunk. És megérte!

Ez az időjárás hihetetlen. Mikor lesz már tavasz????

Puszi mindnekinek!!

KépKép
gigi28

RoxikámKép nem is tudom, mit írjak...az, hogy igazságtalan az élet, nem vigasztal, tudom. Az sem, amit én csináltam gyosran: elmentem, vettem magamnak néhány méregdrága göncöt. De valamiért mégis azt érzem, hogy egyre közelebb vagyunk a naphoz, amikor sikerülni fog -tudod: minden nappal egyre közelebb- még ha most távolodásnak is tűnik.
Mi újra gondolkodunk az örökbe babán, azt elhatároztuk, hogy nem maradunk bébi nélkül... Nagyon puszillakKép

StellusKép Hááááát, megveszek az irigységtől!! Gyönyörű nagy, nem: elképesztően nagy pocid van. Nem is lesznek kis babák, igaz? mit mondtak, mekkorák most??
A szoba is szupi, én is tervezgetem már, hogy hogyan legyen!!!

WishKép asszem tavaly mentem át ezen, hogy most hallani sem akarok a következőről. most meg úgy érzem, már holnap tudnám kezdeni.
MÁr meg is beszéltem a főnökömmel, hogy valszeg (?)-mer ugye sok mindentől függ- május vége, jún. elejére fog esni a következő....azaz a suli végére. tök rendi volt, azt mondta, megoldjuk mert ez a legfontosabb!!

ÚGyhogy a sulit tényleg baaarrrrooommiii lazzzzaááán kezdtem el, jobb ííígy. Túl vagyok a kollégák idétlen kérdésein, csak a hétfő volt szar. A gyerekek tejbe-vajba fürösztenek egyelőre, alig várták, hogy visszajöjjek. ÚGyhogy most jó tanárnak lenni. Legalább gyorsabban fog menni az idő...

RékaKép INariKép MÁr lassan két centisek, igaz????? Terheskönyv megvan???

puszi mindenkinek, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Ja, és éljen drága Magyarhon!!!!KépKépKép

madaran

GigiKép EnigmaKép DiaKép SzaniKép, szóval kismamikKépKép
Igenis tessék jönni a sztorikkal, képekkel, mert kell, hgoy valami tartsa bennünk a lelket!!!!!!

madaran

Sziasztok
Most beszéltem a rendelővel, a kenetvizsgálatomban nem találtak semmi bacit, nincs akadálya a rákszűrés megismétlésének. Csak sajnos időpontot nem tudtam összeegyeztetni Dévaival, mert épp műt (még ünnep ellenére is). Azért picit később kell telefonálnom. De már ez is nagyon jó hír, legalábbis ezzel sem húzódik tovább a dolog.
Puszilok mindenkit, ha többet tudok, akkor jelentkezem.
grillázs

Grillázs!KépKépnagyon szorítok, hogy ne legyen semmi baj!!!puszi!

madaran

Szia Madaran
Mi még nem beszéltünk, de amikor visszaolvasgattam a topicot, olvastam a te történeteidet is. Most épp hogy állsz? Mi a következő lépés?
grillázs

Grillázs!
Tök jó!!! Minden kicsi jó hír írtó fontos most! És ez bizony jó hír!!KépKép

(Voltam én már Húsvét hétfőn is Dévainál...)
lkt

Na, beszéltem dr. D-vel Kép Sajna csak áprilisra tudott már időpontot adni. Ettől kicsit elszontyolodtam. De hát ez van. Na mindegy. Addig szobrozok. (meg imádkozom, hogy ne akkor menstruáljak, mert úgy tudom, akkor nem csinálja meg a rákszűrést)
grillázs

Sziasztok Dlágaszágok! Kép

Visszatértem az álomkórból! Kép

Erika!
Aranyos vagy, de csak egyszerűen álmos voltam. Tegnap egész nap aludtam, TV-ztem, ettem, aludtam...stb. De főleg aludtam. És naggggyon élveztem. Kép Ezek után este 9-től reggel 9-ig is sikerült nyomnom az ágyat. Kép Õőőőőrület.
Tünetek vannak? Hogy érzed magatokat? Kép

Ági!
Csak így tovább, jó sok tüszőcskéből lesz egy-két babácska! Kép

Ganti!
Juli tényleg nagyon cuki! Kép Nagyon kiegyensúlyozottnak néz ki!

Grilli!
Akkor jó hír is, meg rossz is? Nem lehetne a rákszűrést mást dokival megcsináltatni? Vagy nem akarod "megcsalni" Dévait? Kép

Jucus!
A másik topikban is van egy lány, akiknél u.ez volt, hogy volt kiskatona milliószám, de 1 napig éltek. Inszemre készültek és az utolsó pillanatban "véletlenül" összejött! Kép Mindjárt szül.

Keksz!
Nagyon bírom a búrádat! Kép De a gazdidét is! Kép

Hajnesz!
Hogy sikerült a "szarok a világra"?

Kata!
Én átaludtam a dilemmádat, de nem is tudtam volna eldőlni egyik irányba sem. És valamerre muszáj elindulni, igaz? Szerintem jól döntöttetek és bizakodóak vagytok, ez a lényeg! Kép Dokibácsi pedig csütörtökön már nyomát sem találja a betegségednek! Kép

Vanda!
Keresett Téged egy lányzó itt a topikon, mikor keveset néztél be. Megtalált?

Enigma!
Tyűű, 2 fogacska! És harap is vele a drága? Kép

Gigi, Enigma!
Szerintem mindenki megbocsátja, ha nem bírjátok követni az eseményeket! Attól még írjatok és küldjetek fotókat! Legalábbis én örülök neki! Kép

Anna!
Téged megszállt a jó hangulat! Ilyesmit éreztem én is az inszem táján! Ez nagyon jóóó! Kép És a főnököd is tök jófej!
Igen, pénteken voltak 15 és 16 mm-esek. Terheskönyvem még nincs, mert tegnap nem tudta megmondani a védőnő elérhetőségét a körzetim!! Hihetetlen, nem? Szóval még nyomozok utána. Bár elég rossz híre van, úgyhogy nem hiányzik nagyon.

Puszi mindenkinek:
réka
8+6
Vendég

KataKép
Bátor döntés. Szurkolok nagyon!!!

EnigmaKép
Máris fogacskák?? Ez nem semmi! Örülök, hogy jelentkeztél.
Igyekszem majd sms-t küldeni, ha akcióba lépnek a fiúk.

AnnaKép
A becsült súlyuk 2000-2100 gr volt egy hete. Szóval nem nagy babák, de szerintem uh-val már nem tudják annyira bemérni őket.
A következőig pihiztek vagy lesz még valami vizsgálat, kezelés, guruzás?
Nagyon drukkolok!!!

HajneszKép
Jó bulit!

Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Eddig csak olvasgattam erre fele. Két éve hiába várunk babára, s most a dokim a Dévai Intézetet ajánlotta...jobban mondva Vass dokit.
Le tudnátok írni, hogy milyen tapasztalaitok vannak...mi mennyibe kerül...hogy tudjuk, mire készüljünk... Köszi előre is!

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

GrillaKépAz hamar itt lesz, meglátod! én is vágom a centit a sulis időre vonatkozóan, és ahogy vége lesz én gyorsan babás is leszek -ezt tervezem...Kép

RékaKépMit mível ez a sok progeszteron!!! Nem dolgozol, ugye? én sem mennék vissza, ha sikerülne, semmi nem fontosabb a babóknál!Október végeKép vagy közepe lesz??

StellusKépKép Gondolom, minden nap növögetnek még. De igazából "készen vannak már", ugye?szóval, hogy mindenük megvan már teljesen kifejlődve?
A következőig számolom a napokat, vizsgálat már nem lesz guru csak a homeos, de vele is végigjártunk már mindent. Lehet, hogy ez is beleszólt a mostani "kezdetisikerbe"..nemtom.
Alvás????? Háton? Félig oldalt? Nem vagy ideges a szüléstől??? Félsz tőle egyáltalán vagy már alig várod???? Tök izgi!!!
Remélem, én is átélhetem egyszer legalább -eredetileg négy bébit szerettünk volna- hahaKép

madaran

Szia RookaKépKép
HÁrom árkategória van a lombiknál, részletesen el fogja mondani a doki.
60e körüli
120-40e körüli
200 körüli -a szurik "mindőségétől" ill. a stimulálhatóságtól függően változik az ár.
AZ első konzultáció (1.5 éve) 10E Ft volt. A kislurkókat is megnézik egyből 5 E Ft-ért.Bejelentkeztetek már???

madaran

szóval: mindőség= "minőség" Kép

madaran

Szia Madaran!:-)

Köszi a választ!

Tegnap kaptam meg a doki számát, úgyhogy még nem.
A dokim nekem egyenlőre inszemről beszélt...esetleg ennek az árát is tudod?

modrooka

Sziasztok!
Anna, végül a szakjaidat mégsem írtad meg... irgum-burgum :-) A négy bébi még simán meglehet (akár egyszerre is), majd meglátod, hogy felgyorsulnak nyárra az események.

Modrooka, maga az inszem 40ezer + a gyógyik + a köztes ultrahangok. Nekem havonta 80-90-ben jött ki, de megérte!

Ganti, gyönyörű a kislányod, gratulálok! Az infókat meg nagyon köszi!

Mindenkinek szorítok: Melba

KépKép
melba

Sziasztók
Van időpontom. Jövő hónapban megyek. Hát már most izgulok, kicsit fura lesz. Miért írjátok Dévaira, hogy gyerek csináló???

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Elfelejtettem írni, hogy hétfőn beszéltem Dévisszel. Azt akarta, hogy ma menjek, de nem lett volna jó nekem, mert fontos melóm volt ma, így a jövő hét keddbe maradtunk. Egyébként nem volt képbe egyáltalán, lombikról beszélt, de gondolom fáradt lehet mostanság. Utána hívtam mégegyszer, hogy van itthon mensi csináló gyogyim, muszáj-e mennem, de akkor meg szinte lerázott. De én nem haragudtam meg... Kép
Csak az a gondom, hogy akárhogy is számolom, pont azon a héten leszek ott, amikor a paksi tesómék meg itthon szüneten. Ha meg nem, akkor két héttel megint el kellene tolni, és azt se szeretném. Na majd meglátjuk.
Most egyébként olyan jól vagyok, keveset jut vagy juttatják eszembe a babadolog rosszabbik részét, és ANNYIRA NEM AKAROK MENNI PESTRE! Mármint nem az inszem miatt, hanem csak úgy Pest miatt. Péntekem kisebb partyt adunk itthon Kép, arra készülünk ezerrel, szombaton meg ereszd el a hajamt buli, és végre alkoholizálni is akarok. Kép

Hajni! Neked hogyan sikerült az ivászat?

Réka! Csak heveréssz amennyit csak bírsz, jó az mindenkinek. Neked, a babáknak, apának, mindenkinek.
Megtalált a lány. Kép

Inari! Azért nem mondom a csomómat Pityesznek, mert tuti nem a hormonoktól van, mert már tavaly nyáron is ot volt, csak kisebb formában. Akkor meg is ultrahangoztattam, de nem látta a belgyógyász. Mostmár tuti fogja...
Még nem sikerült elmennem a nőgyógyászhoz, mert soha nem érek haza hamarabb, sok munka van most, remélem holnap összejön.

Enigma, Gigi! Mi ez a hülyeség, hogy nem akartok írni a gyerkőcökről? Szerintem mindenki örül az ilyen írásoknak, hiszen mind erre vágyunk. Én már alig várom, hogy semmi másról ne akarjak beszélni, csak a gyerekemről. Így van ez jól, hiszen ők a legfontosabbak. És annyi dolgotok van, nem kell írni, mindig mindenkinek, csak magatokról és kész. Kép Puszi nektek.

Anna! Hát persze, hogy lesz gyereketek, vagy így, vagy úgy. Milyen korosztályt tanítasz? És mire?

Modrooka!
Az első vizsgálat 10 ezer, a spermavizs. 7 ezer. Nekem az inszem 130 körül jött ki, de attól függ, hogy megy a stimu. Ha jól, akkor olcsóbb. Minden uh. 7 ezer. De először be kell majd szerezni sok vizsgálatot, vérvételre kell menni, aids, stb. Vagy ezek már megvannak? Mióta próbálkoztok? Lehet már tudni, mi a probléma?
vanda978

Szia
mert előbb vagy utóbb mindenkinek összehoz egy vagy több babát :-)

Klári
Kép
ganti

Duddu - de gondoltam rá, aztán arra jutottam, hogy nem hagyom ott mindannyiunk dr. D-jét, mert ha már ő vette észre, akkor megnyerte magának, gyógyítson ki belőle ő

Vanda - én is azt veszem észre, hogy fárad, tőlem például megint megkérdezte mindazt, amit már kétszer megkérdezett. Nem ártana neki egy hét szabi, még ha magunk ellen beszélek is, de látszik rajta, hogy élő hulla. Amúgy a múltkor megkérdezte mikor vesztettem el a szűzességem. Amikor megmondtam, hogy mikor, kiszaladt belőle az "olyan későn?" Én meg tökre berágtam rá, hogy nem is volt az olyan későn, meg mit gondol ő, hogy az ember lánya már 10 évesen az ágyban fetreng?
grillázs

Sziasztok lányok!! Látom ma mindenki nagyon termékeny volt. Hát én ma adtam a pihenésnek sokat, és voltunk a Trófea étteremben, jó nagyot hamiztam!!
PÉNTEKEN reggel jön valaki D. bácsihoz??? Kiváncsi vagyok mekkorákat nőttek a petécskéim!! Kép

Ági28

Vanda,

De éppen ezért kellene vele beszélni. Elképzelhető, hogy a hormonok hatására nőtt meg!!! Bocs, hogy ilyen makacs vagyok, de mivel nekem ő csinálja a rákszűrést is, erről tényleg sokat beszéltünk. Figyi, ártani nem árt, ha elmondod. Jó részegeskedést, hát erről én most hónapokra lemondok. Én aki imádom a sört, most még a szagát sem birom elviselniKép

Duddukám,
hát az álommanó az én szemem is beszórja álomporral. Este nyolckor már alszom, mint a bunda. Egyszerűen nem birok fenmaradni. Ja, és folyton egetverő baromságokat álmodok (Pl.tegnap álmomban felhivtam DI-t, aki azt mondta, hogy most ne foglalkozunk a terhességemmel, mert a leleteimből kiderült, hogy AIDS-es vagyok. Hogy én mekkora ökör vagyokKép)
Én még nem tudom mekkora most a pocok, mert csak a jövőhéten szerdán kell visszamennem. Egy hete 8 mm volt, de most nő, mint a gomba.

Kata,
"Nem vak ez a ló csak bátorKép" Remélem hamar meggyógyulsz.

Roxál,
remélem vetted mit irt Enigma a Clear Blueról.Kép

Anyukáink, nehogy már itt cserben hagyjatok minket. Igenis kérünk tanácsokat, sztorikat és képeket. !!!!!

Hajni, magadhoz tértél már?

KépKép
inari

Kedves Melba és Vanda!

Köszi az infókat!

mi több, mint 2 éve próbélkozunk. Tavaly januárban már majdnem elkezdtünk járni egy meddőségi központba, de épp akkor váltottam munkahelyet és vártuk, hogy meglegyen a lakásunk.
Azóta a munkahelyen is bedolgoztam magam, a lakás is meglett, én meg hittem, a régi babonában, hogy új ház új gyerek...de most már nemigen van kedvünk várakozni.
Néhány vizsgálatunk már megvan. Eleve úgy indulunk, hogy én pajzsmirigy beteg vagyok - alul működik. Ehhez még hozzájött az, hogy bajok vannak apa katonáival is és ezért a nőgyógyim az inszemet javasolta.
Sokat kell várni a bejelntkezés után arra, hogy elkezdhessük a programot?

modrooka

Enigma, Gigi, Dia, Ganti és a többi anyuka!

Olyan rossz azt hallani, hogy bizonytalanok vagytok abban, hogy gyertek -e. Hát ez meg micsoda??? Mi lenne a topikkal a beszámolóitok nélkül?? Ezek a színfoltok az életünkben, egyébként csak szurkáljuk magunkat, várunk, tüneteket lesünk, és semmi mást. IGENIS TESSÉK JÖNNI A BABÁS SZTORIKKAL ÉS KÉPEKKEL!

Mondrooka!
Millió és egy leletet be kell szerezned mielőtt indulni tudtok. (A listát megtalálod Dévai honlapján).Ha minden rendben (tehát nem kell semmit megismételni), akkor szerintem 1-2 hónap a kivizsgálás, utána indulhattok.
Szerintem minél gyorsabban jelentkezz be Vass sokihoz, had induljon az egész.

Inari, Réka!
Nem feltétlenül a pöttyitek okozzák az álomkort: én a mai napot szinte végigaludtam, és már álmos vagyok. Szerintem a szemem nem akar tudomást venni erről a márciusi télről, úgyhogy amíg nem kezd el sütni a napocska, amennyit csak lehet csukva akarja magát tartani.

Vanda!
Mindenképpen szóljál Dévainak a csomóról. Õ igenis nagyon odafigyel erre. Amikor nekem csinálta a rákszűrést, megnézte a ciciket is, és nagyon leszúrt, mert nem önvizsgálok rendszeresen. Felkérte Paptibit erre az áldozatraKép
lkt

Madaran-Anna!

Jaj, Istenem most jovok ide, hogy negnezzem mi van veletek!!!! Nagyon nagyon sajnalom, el sem tudom mondani!!!!!!
Nekunk is volt ilyen, amikor 2 napig tartott a menyorszag, de aztan jott a veg, es nem lett semmi belole. Angyalka lett az egben, aki vigyaz rank... Annyit sirtam, hogy csak na... Az volt 2.5 ev utan... Aztan vartunk egy kis idot es sikerult ujra!!!!
Nagyon drukkolok nektek, es tudod sikerulni fog!!!!!!!!

Hajnesz, Wish!

Nektek is drukkolok nagyon!!!!
Hajnesz boldog szulinapot, most olvastam vissza, nyaron en is 30 leszek, jujujuj, most fogunk kiteljesedni??? jaj, de jolesz!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Modrooka!
Üdv. a topikon! Kép
Szerintem Vass dokinál nem kell olyan sokat várni a kezdésre, mert nála azért nincs annyi beteg. Bár a kivizsgálásokat, gondolom nála sem úszod meg, de ha már megvan néhány, akkor jó!

Anna!
De igen, dolgozom. Nekem is a babók az elsők, de nem vagyok az az egyhelyben ülős típus. Bár, ha nem dolgoznék is - azt hiszem - jönnék-mennék. Kép Egyébként már így is nagyon visszavettem. Nem táncolok, heti 3 napot dolgozom (ez eddig is így volt hivatalosan, csak a gyakorlat mást mutatott Kép) és nagggyon sokat alszom. Ha bármi gond lenne, persze azonnal visszább vennék.
Mensi alapján okt. 19 lenne a nagy nap, de még egyszer sem mondta ki senki. Gondolom azért, mert ikrek és úgyis elébb jönnek. Kép

Kagyló!
Hát azért mondjuk, mert gyerekcsináló! Nekem élből gyártott kettőt!! Kép Kép

Vanda!
Az a csomó nem vicc! Nem szabad halogatni a dokit! Mindegy kihez, csak menj és mutatsd meg! Ez parancs! Kép

Grilli!
Az jó, hogy hű vagy doktorunkhoz, csak akkor muszáj lesz várni...

Erika!
Én is iszonyatos ökörségeket álmodok, ráadásul hollywoodi stílusban. Kép Pl. Sanyi a gengszter és együtt menekülünk, nehogy megöljék. ...vagy.... csöpögös tengerparton szaladgálós romantikus (amilyeneket nagyon utálok) Kép
Ez a sorsunk.. Kép
Szerdán meglátod a picikédet, ahogy kétszer akkora, mint legutóbb és ezerrel dobog a szíve és boldogan úszkál a kis vízében.. Kép Tök jó lesz! Jaj, lehet, hogy agyamra mentek a romantikus álmaim... Kép Kép

Szép napot mindenkinek!
réka
9+0
Vendég

Duddu! Nekem okt. 3. a napja. Akkor lehet, hogy egy időben szülünk? Te hol fogsz szülni? Az ökör álmaim nekem is megvannak. :-)

KépKép
melba

Melba!
Igen, akkor lehet, hogy egyidőben bújnak ki... Kép
Az Istvánban, ha minden igaz, mert új dokinénim oda tartozik. Csak iker szempontból még senkit nem tudtam kérdezni, ezért még picit bizonytalan.
És te?
Vendég

Roxalkám, Kép
hát én nem ilyen hírt akartam... Jól teszed, hogy nem hagyod abba még a gyógyszereket! Bíztatni én sem akarlak, de azért biztos, ami biztos.

Wish! Kép
Jó, hogy így elhatároztad magadat, ez már az igazi, erős Wish, akit megismertem! Már hamar jönnek a jóidők, és akkor járunk kirándulni is, közösségi sebgyógyítás, kondi, meg miegyéb - és én már tényleg annyira várom!!! Kép Szóval holnap guru néni? Kíváncsian várom, hogy milyen lesz.

Guru nénik! Kép
Akkor most három is van? Viola, Dudu gurunénije, meg Szanié (Ági?) ? Vagy belezavarodtam?
Wish, Dudu, Judit, Kép légyszi írjatok már róluk, lehet, hogy én (mi) is elmennénk valamelyikőjükhöz. Párom nagyon hősiesen viseli kifelé a gondokat, meg a várakozást, de látom rajta, hogy belülről tele van őrlődéssel, és csak engem akar kímélni azzal, hogy nem nagyon beszél róla. Szóval párosan is lehet menni? Kép

Seszi
seszi

Hát valószínűleg a Jánosban, mert szeretnék a Dévainál szülni. De az István szülészete jobban tetszik. (A sógornőm mindkettőt az Istvánban szülte.) Szóval ez még nem végleges, már régóta rágódom rajta. Csak a Dévaiban meg 150 %-ig megbízom. Így még gondolkozok egy keveset, még ráérek. De majd még meglátjuk.
Gondolom, az okt. elejével Te is kibékülnél így ikrekkel a pocidban. :-)

KépKép
melba

Melba!
Hát persze, hogy kibékülnék. De az még odébb van. Sógornőd nem ismer véletlenül Istvánban szült ikreseket? Hátha...
Megértem a vívódásodat, nehéz döntés, de szerintem a legfontosabb a doki, aztán jön a többi.

Seszi!
Szani, Hajnesz és Dudu gurunénije egy és u.az az Ági. Lányok! Ugye jól írom?
Tiszta szívemből ajánlom Nektek is. Ha akarod, jövő szerdán megyek legközelebb asztrológiára, megkérdezem, hogy párosával is lehet-e menni? Abban biztos vagyok, hogy tudna számotokra is megoldást! Kép Érdemes elgondolkodni rajta.
Azért Rólatok sem feledkezünk el holnap! Kép Drukkolok Értetek!

Wish!
Remélem, pozitív tapasztalatokkal jössz majd el. Én legelőször ott voltam vagy 3 órát.. kicsit össze voltam utána zavarodva, de éreztem, hogy jó úton járok.

No mostmár dolgozom is kicsit. Látszik, hogy egyedül vagyok ma az irodában, nagyon cincognak az egerek... Kép
Vendég

Duddu, megkérdezem még ma, aztán majd megírom. A munkát sosem kell túlzásba vinni. :-)

KépKép
melba

Dudu! Kép
Már 9+0? Nagyon gyorsan telik az idő! Kép
Egyébként alvásban én is kismamákat megszégyenítő voltam az elmúlt napokban. Kedden hazajöttem munka után, és onnantól kezdve egy csomót feküdtem-aludtam. Kép Náthakórság most már alig van! Annyit nyertem, hogy most van két nap "ingyen szabim", mert kedd reggel még elég pocsékul voltam, és dokival kiírattam magamat ma-holnapra. Kép Hát cseppet sem bánom, hogy nem dögbetegen nyomom az ágyat; egész jól vagyok, tevékenykedem itthon! Kép

Ági! Kép
Drukkolok a kis petikéidnek! Holnap uh! Kép

Ganti! Kép
Nagyon szépséges a kislányod! Kép Egyébként én is ilyen méretekkel születtem, egy centi mínusszal. Mondták is, hogy úgy mértek, mint hentesnél a karajt: mikor kilendült a mutató, azt írták súlyomnak, és gyorsan lekaptak a mérlegről. Kép

Grilli! Kép
Üdv újra itt, már aggódtam érted! Azért csak jó hír, hogy jó lett a keneted. Kép

Seszi
seszi

Igen holnap UH. Kiváncsi vagyok, mekkorák leszenek. Remélem reggel sikerűl megint időben odaérnem, és nem lesznek sokan előttem, mert ugye utánna jönnöm kell dolgozni. És hát ugye péntek lesz,és szeretnék időben haza is menni.

Ági28

Dudu! Kép
Azt megköszönném, ha megkérdeznéd Ágit szerdán. Kép Addig írnál róla egy kicsit (priviben)?

Timi!
Teregess többet, hogy jöjjön a jó idő! Kép Kekszi KépKépKép

Hajnikám!
Alkoholbevitel hogy sikerült? Kép

Vanda,
jó úton Hajni nyomában! Csak ki ne rúgjátok a ház falát a nagy bulizással! Kép
Csomót továbbra is elmondanám Dévai papának!!!! Nem játék!

Pannus! Kép
Te már harapsz? Bátyókádhoz is elirányíthatnád a fogtündért! Anya ám örömében sikongat szopi közben! Kép

ANYUKÁK!!!! Kép
Lehet, hogy már rég volt, de elmesélem Kép: ide mindenki azért kezd járni, mert babát szeretne. Vagy egyenesen akar. Kép Nem értem, hogy miért kellene "kiközösíteni" azokat, akiknek már sikerült, s épp ezért a felfelé kapaszkodóknak nyújtott szavai bíztatást, bátorítást jelentenek, a lurkó-képek meg vígaszt és bizonyítékot, hogy igenis egyszer mindenkinek sikerül, és ilyen édes bogárka nekünk is lesz!
Tessék jönni. Képet hozni, vidámkodni, fogmanókról áradozni...Kép Nem kell mindent végig olvasni, csak ami megragad!

Puszi
Seszi
seszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: