Nekem is ugyanezt mondta a doki, hogy 3-4 hó körül kiürül belőlük a sok vitamin, meg minden. Ezért fordul állítólag elő sok hasonló korú babánál, hogy vasat írnak fel neki.
Kakitéma: Gergő NEM rakja teli naponta 3-4 a pelust, max. 2-szer kakil, de inkább egyszer.
Tünde!
Nemcsak Te láttad barnának Gergőt a talin, hanem Nyúlné is, de csak azért , mert múlt héten volt 2 nap, amikor gyönyörűen sütött a nap, jó sokat sétáltunk, meg a kertben aludt kint, és megfogta a pofiját a napocska.
Sis, Juci6!
Nektek is tök igazatok van, akár csak Rókinak! Nem is az a bajom, hogy gurul Gergő, sőt szerintem elég kis vékonyka, hanem (ne nevessetek ki, lehet , hogy most hülyeséget mondok/írok), de attól félek, hogy hozzászokik a kis gyomra a hatalmas adag kajához, és akkor már nincs megállás.
Én ennek a fordítottjából indultam ki, amikor nekünk felntőtteknek is, amikor néhány napig kevesebbet eszünk, egy picit összeszűkül a gyomrunk.
Juci6!
Igen, Gergőnek kocsicipőt vettem, a komoly, járásra kiképzett (Siesta ) cipőre ráérek még szerintem. Csak úgy vagyok vele, hogy ha egyik napról a másikra itt a jó idő, és lekerül róla az overral, akkor nem tudok mit adni rá mondjuk egy nadrághoz.
A C&A-ban vettük tegnap Meával. És nagyon jó ára volt, 2.350 Ft volt.
Addig is "gyűjtök" a kb. egymillió forintos cipőkre, amit majd akkor adok rá, ha elkezd járni.
Teszek fel képet róla:

.