A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Hencsi!

Nekem is ugyanezt mondta a doki, hogy 3-4 hó körül kiürül belőlük a sok vitamin, meg minden. Ezért fordul állítólag elő sok hasonló korú babánál, hogy vasat írnak fel neki.

Kakitéma: Gergő NEM rakja teli naponta 3-4 a pelust, max. 2-szer kakil, de inkább egyszer.

Tünde!

Nemcsak Te láttad barnának Gergőt a talin, hanem Nyúlné is, de csak azért , mert múlt héten volt 2 nap, amikor gyönyörűen sütött a nap, jó sokat sétáltunk, meg a kertben aludt kint, és megfogta a pofiját a napocska.

Sis, Juci6!

Nektek is tök igazatok van, akár csak Rókinak! Nem is az a bajom, hogy gurul Gergő, sőt szerintem elég kis vékonyka, hanem (ne nevessetek ki, lehet , hogy most hülyeséget mondok/írok), de attól félek, hogy hozzászokik a kis gyomra a hatalmas adag kajához, és akkor már nincs megállás.
Én ennek a fordítottjából indultam ki, amikor nekünk felntőtteknek is, amikor néhány napig kevesebbet eszünk, egy picit összeszűkül a gyomrunk.

Juci6!
Igen, Gergőnek kocsicipőt vettem, a komoly, járásra kiképzett (Siesta ) cipőre ráérek még szerintem. Csak úgy vagyok vele, hogy ha egyik napról a másikra itt a jó idő, és lekerül róla az overral, akkor nem tudok mit adni rá mondjuk egy nadrághoz.
A C&A-ban vettük tegnap Meával. És nagyon jó ára volt, 2.350 Ft volt.
Addig is "gyűjtök" a kb. egymillió forintos cipőkre, amit majd akkor adok rá, ha elkezd járni. Kép Kép Kép Kép Kép

Teszek fel képet róla:
Kép
Kép

Kép
kuha

Kuha,
Ez a kiscipő nagyon édes! Viseljétek egészséggel Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Tünde Kép!
Boldog születésnapot kívánunk! Kép

Gergelyeket is az Isten éltesse! Kép

SisKép!
Köszi a fejfájásnyűvő manókat, hatottak! Asszem múltkor is Te mulsztottad el távenergiával! Köszi !Kép
Máté szenzációs és gratulálunk a második fogacskának!

Kuha Kép!
Szerintem se aggódj a mennyiségen! A barátnőm kisfia olyannyira szeret enni, hogy amikor megtanult járni, azért kellett elkeríteni a konyha ajtaját, mert lazán kiette a kukából a maradékot, ha egy pillanatig nem figyeltek oda! Gergő egyébként nem kövér, úgyhogy nem hiszem, hogy lenne értelme visszafogni. És én is barnának láttam!

Annamami Kép!
ÍnhüvelygyulladásKép

Jucc Kép!
Mandulás puszedli is Stahl recept. Roppant egyszerű: 2 tojás felvert habjához hozzá kell keverni fakanállal 15 dkg mandulát, 15 dkg cukrot, 1 evőkanál lisztet, 1 citrom reszelt héját. (eredetileg mandulaaroma is van benne, ezeket ki szoktam hagyni). Kis golyócskákat, formálsz, tetejükre hámozott mandulaszemet ültetsz. 175 fok v. gázsütö 4-es fokozat, 17-20 perc. Ezt alaprecpnek használom, mandula helyett raktam már bele kókuszreszeléket is, a citrom ilyenkor elmarad.

Amúgy én éppen nagytakarítok, de hogy-hogynem idetévedtem és valahogy a számítógép is bekapcsolódott (hallod Cinka ?) Megyek is, mert még sehol sem tartok.

Ayse

ayse

Kuha,
Ez a kiscipő nagyon édes! Viseljétek egészséggel Kép

benianyu

Ma mindent kétszer mondok, kétszer mondok! Kép El is dugultam. Kép
Mindjárt megyünk Juciékhoz, összeeresztjük a két csibészt! Fényképező lesz nálam. Kép

benianyu

gyorsan elmesélem, hogy voltunk az ortopéd dokinál, és már csak éjjelre kell a spanyol bakancsKép annyira örültünk mind a ketten (Eszti és én)!!! itthon karattyolt nekem egy órát és játszott egyedül a járókába. szerintem azt ismételgette, hogy "végre megint csak a zoknit kell lerúgnom a lábamról"KépKép
és reggel voltunk dévény annás gyógytornásznál is, hááát... súlykolom magamba (és az Esztibe), hogy ez milyen hasznos.
most elkezdem a visszaolvasást.

KépKép
KépKép
and

gyorsan elmesélem, hogy voltunk az ortopéd dokinál, és már csak éjjelre kell a spanyol bakancsKép annyira örültünk mind a ketten (Eszti és én)!!! itthon karattyolt nekem egy órát és játszott egyedül a járókában. szerintem azt ismételgette, hogy "végre megint csak a zoknit kell lerúgnom a lábamról"KépKép
és reggel voltunk dévény annás gyógytornásznál is, hááát... súlykolom magamba (és az Esztibe), hogy ez milyen hasznos.
most elkezdem a visszaolvasást.

KépKép
KépKép
and

Szia Ayse!
Hallom, ill. látom, hogy pont bekapcsolódott a computerKép, de hát a gépházat is le kell portalanítani, no meg a klaviatúrát is át kell törölgetniKépKép

Már pont kérdezni akartam, hogy mi van Veled, hogy áll a fejfájásod.

Csigás csirke jól hangzikKép, mentettem is a receptetKép) én speciel egyáltalán nem unom.
Tegnap Anyósom zöldborsós tejszínes pulyát küldött, mondtam is, hogy küldhette volna hozzá rögtön a receptet is. Nagyon fini voltKép

Kuha!
Aranyos a kiscipőKép!

Benianyu, Juci!
Jó randizást a CsibészeknekKépKép

Megyek, mert Réka ma megint nyűgösebbKép
C.

KépKép
cinka

Szia Ayse!
Hallom, ill. látom, hogy pont bekapcsolódott a computerKép, de hát a gépházat is le kell portalanítani, no meg a klaviatúrát is át kell törölgetniKépKép

Már pont kérdezni akartam, hogy mi van Veled, hogy áll a fejfájásod.

Csigás csirke jól hangzik:, mentettem is a receptetKép) én speciel egyáltalán nem unom.
Tegnap Anyósom zöldborsós tejszínes pulyát küldött, mondtam is, hogy küldhette volna hozzá rögtön a receptet is. Nagyon fini voltKép

Kuha!
Aranyos a kiscipőKép!

Benianyu, Juci!
Jó randizást a CsibészeknekKépKép

Megyek, mert Réka ma megint nyűgösebbKép
C.

KépKép
cinka

Sis

A név az előre meghatározott gyerkőcnevekből jött. Tamás vagy Anna.

Visszaolvasok, már megint mennyit termeltetek....

Kép
Kép
thomasanne

Sis

A név az előre meghatározott gyerkőcnevekből jött. Tamás vagy Anna.

Visszaolvasok, már megint mennyit termeltetek....

Kép
Kép
thomasanne

Sis, a szép szemek sztem sem helytálló, ezek a szemek gyönyörűek!!Kép és a mosolya is irtó édesKép

Juilcsi és a cékla tanulságosKép

Zsuzsababának nagyon gyors gyógyulást kívánunk, ez most biztos nagyon rossz lehet, brrr... remélem mi minél később tapasztaljuk meg mi az, hogy betegség.

Majának is mielőbbi jobbulástKép

az összes receptet elmentettem én is, most már résen vagyokKép

sajnos tegnap sem tudtam jönni, mert de házimunkáztam, du meg folyamatosan esztiztem. most eldöntöttem, hogy egy hétre megyünk ki a barátnőmhöz ausztriába, kíváncsi vagyok apa hogy bírja nélkülünk.... de én már nagyon fáradt vagyok, tudom, nyafi is van ebben, de tényleg, hányingerem van, és szombat éjjel nem ébredtem fel a sírásraKép
most ennyire tellett, a kisördögöm itt csücsül az ölemben... majd igyekszem még jönni

and, eszter

KépKép
KépKép
and

SziasztokKép!
Jajjjj, annyira jóóóó lehetett a tali... sajnálom, hogy nem mehettem el, de már megint közbejött valami!
Egész pontosan Trisztán valami nyavaját összeszedett, amitől 39,2 volt a láza két napig... sosem szokott lázas lenni, így eléggé kivolt szegénykém. Persze, a párom volt a leginkább kétségbeesveKép!
Ráadásul el kellett szeparálni a két kölköt egymástól, így nagyon macera volt az egész hétvégeKép!

Úgy látszik, én már csak akkor jutok el egy talira, ha magam rendezemKépKépKép!
A képek mindenesetre írtó jókKép!

Jobbulást minden betegnek... látom, nem csak mi szenvedünk.Kép

És persze Kép az ünnepelteknek!!!

Most teregetek, aztán megpróbálok visszaolvasni (nemcsak a képekben gyönyőrködni)Kép!
Üdv,
Kati & Kornél
Vendég

Sis, a szép szemek sztem sem helytálló, ezek a szemek gyönyörűek!!Kép és a mosolya is irtó édesKép

Juilcsi és a cékla tanulságosKép

Zsuzsababának nagyon gyors gyógyulást kívánunk, ez most biztos nagyon rossz lehet, brrr... remélem mi minél később tapasztaljuk meg mi az, hogy betegség.

Majának is mielőbbi jobbulástKép

az összes receptet elmentettem én is, most már résen vagyokKép

sajnos tegnap sem tudtam jönni, mert de házimunkáztam, du meg folyamatosan esztiztem. most eldöntöttem, hogy egy hétre megyünk ki a barátnőmhöz ausztriába, kíváncsi vagyok apa hogy bírja nélkülünk.... de én már nagyon fáradt vagyok, tudom, nyafi is van ebben, de tényleg, hányingerem van, és szombat éjjel nem ébredtem fel a sírásraKép
most ennyire tellett, a kisördögöm itt csücsül az ölemben... majd igyekszem még jönni

and, eszter

KépKép
KépKép
and

becsszó, hogy csk 1x küldtem el mindkettőt!

vaspótlás:
amikor a dévény annának olvastam utána, akkor találtam egy témábavágó hozzászólást egy gyerekorvostól, aki szintén azt mondta, (ami sztem teljesen egyértelmű), hogy csak akkor kell vasat pótolni, ha az bizonyítva van, tehát vérvétel kell előtte, és vannak tünetek, pl csökkenő súlygyarapodás, koncentrációzavar stb. a "hű de sápadt ez a gyerek adjunk neki vasat" című dolot nagyon ellenezte. egyébként ha már ránézére mondja legalább nézze meg a tenyerét és a szemét (kötőhártyáját), ami attól függetlenül sápadtabb lesz, hogy napozott-e vagy sem. sztem.

KépKép
KépKép
and

Prüntyi,
olvasom, hogy még mindig csibészkedik TüncsiKép teljesen együttérzek veled. én most azért döntöttem úgy, hogy mielőbb elhúzok egy hétre, mert már nem bírom itt, ráadásul egész nap egyedül, tegnap vasárnap volt, mégis egész du és este én voltam a kiscsajjal. Tünde milyen napközben? nagyon nyűgi ő is?
azért reménykedem, hogy a spanyol "csizma" lekerülésével javul a nappali helyzet, de az éjszakai biztos nem.
ha majd kinnt leszünk, ott egy nagy ágyban fogunk aludni, ott kipróbálom, amit Roki mondott, ha bejön, költözöm a gyerekszobába. ismét.
először is gondolj arra, amit múltkor Ayse írt: kemény csajok vagyunk! nekem ez kezd bejönniKép (Ayse: köszi, köszi, köszi!!!Kép), másodszor pedig csak arra tudok én is támaszkodni, hogy neki én vagyok az egyetlen támasza, mert hiába van apja, az messze nem ugyanaz, ő nem tud annyira vele együtt érezni, az ő fejével gondolkodni. amit egyébként roppantul sajnálokKép
harmadik, el kell fogadni, ez van, vannak nehezebb babák.

KépKép
KépKép
and

Prüntyi,
olvasom, hogy még mindig csibészkedik TüncsiKép teljesen együttérzek veled. én most azért döntöttem úgy, hogy mielőbb elhúzok egy hétre, mert már nem bírom itt, ráadásul egész nap egyedül, tegnap vasárnap volt, mégis egész du és este én voltam a kiscsajjal. Tünde milyen napközben? nagyon nyűgi ő is?
azért reménykedem, hogy a spanyol "csizma" lekerülésével javul a nappali helyzet, de az éjszakai biztos nem.
ha majd kinnt leszünk, ott egy nagy ágyban fogunk aludni, ott kipróbálom, amit Roki mondott, ha bejön, költözöm a gyerekszobába. ismét.
először is gondolj arra, amit múltkor Ayse írt: kemény csajok vagyunk! nekem ez kezd bejönniKép (Ayse: köszi, köszi, köszi!!!Kép), másodszor pedig csak arra tudok én is támaszkodni, hogy neki én vagyok az egyetlen támasza, mert hiába van apja, az messze nem ugyanaz, ő nem tud annyira vele együtt érezni, az ő fejével gondolkodni. amit egyébként roppantul sajnálokKép
harmadik, el kell fogadni, ez van, vannak nehezebb babák.

KépKép
KépKép
and

Havtunde!
esztinek meg hiába olvasom fel ezerszer a nagykönyvet, akkor sem csinálja aztKép
Zitának üzenjk: "Yoda vagyok magáért!"Kép (1-2 évvel zelőtti plkátkiállításon láttam)

ez e babauszi oldal nekem is teccikKép
Kisnyúl nagyn édes! rágcsáláskor is meg uszi közben is

köszönjük a dícséreteket!

na talán végigértem, most itt szuszizik még a kezemben, olyan aranyosKép közben szopizik álmábanKép

KépKép
KépKép
and

Havtunde!
esztinek meg hiába olvasom fel ezerszer a nagykönyvet, akkor sem csinálja aztKép
Zitának üzenjk: "Yoda vagyok magáért!"Kép (1-2 évvel zelőtti plkátkiállításon láttam)

ez e babauszi oldal nekem is teccikKép
Kisnyúl nagyn édes! rágcsáláskor is meg uszi közben is

köszönjük a dícséreteket!

na talán végigértem, most itt szuszizik még a kezemben, olyan aranyosKép közben szopizik álmábanKép

KépKép
KépKép
and

Mi van ma a babanettel? Minden 2x küld el?

Na, megjártuk a dokit Kép Alighogy elindultunk, elkezdett szakadni a hó. Én szarrá áztam, még szerencse, hogy az esővédő nálam volt, és a kocsi nem ázott.

De milyen az én formám? Elvileg 2-től volt rendelés, odaértem 2 óra 10 percre, erre ki van írva, hogy ma 3-tól van a rendelés.
KÁromkodtam egy nagyon, gondoltam, én haza nem caflatok, hogy utána jöhessek vissza. A rendelő ugyanis a falu másik végén van.
Na mindegy, bementünk, ketten voltak előttünk, akik szerintem szintén nem tudták, hogy ma mi a helyzet.
Erre háromnegyed háromkor megjött az asszisztensnő, és közli, hogy ma nincs a doki, úgyhogy 3-tól valaki helyettesíteni fogja őt.
Mégegy káromkodás, ez már magamban.
Na, erről ennyit, meg a kérdéseimről is.

FElírta, hogy milyen receptek kellenek, de jól jártam, mert holnap mehetek megint le érte.
Viszont elmondtam neki, hogy milyen ügyben jöttem volna, majd behívta a védőnönket is a szomszéd helységből, és mindketten egyöntetűen ugyanazt mondták, amit Ti.
Úgyhogy csak én bennem kavarogtak ilyen idióta gondolatok.
Szóval, nyugodtan adjak neki annyit, amennyit megeszik.
Na, ezen felbuzdúlva mikor hazajöttünk, be is vágott 2 üveg paradicsomos burgonyát.
Nem is volt hiszti utána !!! KépKép

(ezt most vajon 2x fogja elküldeni?)

Kép
kuha

na abbahagyom, hagyok msnak is helyet...
hülye babanet.

KépKép
KépKép
and

Tünde!
Boldog Szülinapot kívánok! Kép
Zita nagyon ari a frizbivel. Mi is szoktunk néha a Takko-ban vásárolni....Kép
De a lavóros kép se semmi...

Prüntyi!
Nagyon sajnállak a borzasztó éjszakák miatt, de semmi okosat nem tudok írniKép
Nálunk nem volt ilyen probléma egyelőre, nem is tudom mit csinálnék. Pontosabban Noel próbálkozott sírással, de egy idő után én hagytam sírni.
Ez akkor volt, mikor Leon megszületett. Hősiesen mentem be hozzá mindig, szerencsére hamar visszaaludt. De 4 hónap után meguntam és hagytam bőgni. 2 nap alatt elfelejtette a sírást.
Egyébként Leon is sinlac pépet eszik, de kanállal. Szerintem elég sűrű, legalábbis én jó sűrűre csinálom.
Fél éves Tüncsike éljenKép

Ayse!
Igen, egy foga van már LeonkánakKép
De az az érdekes, hogy cicizni hajlandó, csak az nem elég neki, ami a ciciben van.
recept nagyon jól hangzikKép
Egyébként ma én is nagytakarítok, most éppen a számítógépet portalanítom(pontosabbna a billentyűket....KépKép)Kép

Roki!
Zsuzsának jobbulást kívánok, gyógyuljon meg hamar!

Nyúlné!
Uszi nagyon tetszik!Kép
Cleoval megbeszélem és ha van kedve, váltunk mi is.
A holnap sajna nem jó, mivel Leon még mindig köhög egy kicsit, nem akarom, hogy megfertőzzön Titeket!
de mit szólnál a jövő héten egy naphoz??Kép
Rácsevő fiad csúcs szuperKép

Davallia!
Panda nagyon ügyin gyakorlatozik!Kép

Thomasanne!
Nagy gratula Tomi első fogához!Kép

Zsóf!
MoziKép
Én is meg akarom nézni, bizti jó lehetett!

Benianyu!
Multifunkciós géphez gratulaKép

Annamamai!
Mazsi nagyon édes a türcsis képenKép Éjszak és nappali nyűgiKép
ÍnhüvelygyulladásKép Jó lenne, ha elkerülnéd a gipszet.

Sis!
FogacskaKép
Máté nem egyszerűen szépszemű, hanem csillagszeműKépKép

Cleo!
Remélem már még jobban van Maja, majd este telcsizek!Kép
AlmaevésKép

Kuha, Prüntyi, Juci!
Két napja Leon is husilevesből eszik husit+s.répát+f.répát+zellert+krumplit+tésztát egy kis lével felötve.
Ipari mennyiséget eszik meg belőle, annyira ízlik neki!Kép

Zsuzsa!
Julcsika céklás képe nagyon tutiKép Leon még nem evett, de lassan mi is kipróbáljuk.

Kuha!
Hát nem semmi, hogy mennyit eszik Gergő. Jó az étvágya nagyon, örülj neki. Könnyebb így, mintha állandóan tukmálni kéne belé a kaját.
Maltofert én se adnék csak úgy "ránézésre".
Kiscipő nagyon tutiKép

And!
Éljen a spanyol cipő nappali likvidálásaKép

Ma du. voltunk ortopédiai kontrollon, csipője rendben van.
De észrevettem, hogy a kis lába kicsit kifelé áll, rákérdeztem, megvizsgálta a doki, majd odahívta a főorvos asszonyt, ő is megnézte. Kérdezi, hogy hason alszik a gyerek? Mondom, hogy igen, mégpedig napi 16-18 órát.....
Persze a sok hasonfekvéstől van, de csak tornáztatni kell, semmi komoly.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

A feneKép
Végre visszaolvastam, írtam egy regényt és nem másoltam, erre elszálltKép
Annyira dühös vagyok..pfúú!

Olyan ritkán tudok jönni és így kitol velem ez a sz@rKépKépKép

Erhard ordít, márcsak rövid tudok lenniKép

Beteg Babáknak/Mamáknak Jobbulást!
Erhard mára berekedt egy kicsit, de nem vészes.

Én is Boldog Születés/Névnapokat Kívánok!

Más:
Aki a Babatalin fényképezett és van Erhardról kép, léccike küldje el nekem E-mail-benKép
Vagy akár Messenger-en.
Mindkettő cím: angelani kukac vipmail pont hu ( amessenger elérhetősége is ez)

Puszi lányok!
Jó éjt!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok!

Minden ünnepeltnek sok boldogságot kívánok! Kicsit lemaradtam, de remélem ami késik nem múlik. Kép

Zsuzsa baba most sokkal jobban van. Már reggelre sokkal jobban volt, csak nagyon szürcsögött még mindig, és a kis kézi orrszívó szart sem ért a jó folyós trutyi ellen, úgyhogy elhatároztam, jön a porszívós verzió. David persze nagyon ellenezte. Aztán felhívtam a doki néninket is, hogy elmeséljem, mi történt a hétvégén, és ő kéretlenül mondta, hogy porszívózzam ki az orrát. Legalább megerősített az elhatározásomban hogy veszek. Mondott egy orrcseppet is, Nasivin, hogy pucoválás után azt kell csepegtetni az orrába. Ma délután ezt meg is ejtettem (először Sterimar, aztán porszívó, aztán Nasivin) és azóta újra szuszog a kis szuszogi!!! Kép Amúgy meg jó sokat aludt ma. Reggel 10-ig legalább kétszer szundított, utána szinte végig 2-ig amíg én kliensezni voltam az apján aludt, aztán miután hazajöttem aludtunk együtt 4-6-ig, és 7-kor fürdés után újra egy hang nélkül elaludt.

De a szó szoros értelmében... szopizott, aztán nézelődött, a végén már ott ültem mellette az ágy szélén, és ő tök nyugis volt meg csendben... de nem aludt még teljesen. Egy idő után gondoltam magára hagyom. Még nézte is hogy kimegyek az ajtón félig lecsukott pillák mögül, és utána egy mukk nélkül elaludt.

Ma egyébként amit ébren volt, azt kis angyalkaként töltötte. Alig volt nyafi, és nagyon kis diszkrét. Szóval szegény így betegen egy tök nyugis gyerek. Kép Játszott, gőgicsélt, mosolygott, nem csinálta azt az állandó pörgést amit amúgy szokott.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Voltak nálunk BenianyuékKépNagyon jó volt. Nagyon aranyosak voltak a gyerkőcökKép

Kuha
Tündéri a cipő. És nagyon kényelmesnek látszikKép Lassan én is nézelődök majd cipő ügyben.
És tök jó, hogy Gergőnek az orvosok szerint sem kóros az étvágya. Hogy örülhetett Gergő, hogy kedvére tele ehette a pocakjátKép

Barbi
Hogyan kell tornáztatni a lábát Leonnak? Mindkettő lába kifelé áll? Csak mert Marcinak is kifelé áll, ha csücsül mondjuk az ölemben.
Õ is hason alszik mindig. Vagyis most már forgolódik álmában is, de eddig hason aludt.

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Kuha!Kép

Örülök, hogy sikerült kaja mennyiség ügyileg megnyugodnod, a vas kapcsán meg szerintem állj te is a lightosabb adagolásra, tudtommal a felesleg kiürül, igy olyan nagyon rosszat nem teszünk vele, de ha mégis remélem Pzita kijavit engemKép

Ha jol látom a cipős képen chamomilla van az asztalon ott a háttérben,meg ott van valami kék zöld lámpákkal világitó kütyü is, az nem sugárzo tárgy?
Ha igen akkor el kéne tenni a szert onnan,mert gyengiti a hatását.

Bocs h belekotty, de nekem a mobiltelcsi mellett volt a sepia(terhességi hányinger ellen) és csodálkoztam h nem hat...hát ezért, mert semmi sugárzo tárgy közelébe nem szabad tárolni, mikro,tv, számitogép stb....

Kép
hencsi

Sziasztok!

Havtünde és Tündike, boldog szülinapot kivánok nektek.Kép

Ma vittem Maját kontrollra és szerencsére kutya baja.Kép A nyűgivel kapcsolatban pedig igazam volt, kibújt a második fogacska is.Kép Sőt a drnéni szerint még az is lehet,hogy a hőemelkedést is ez okozta. Kiváncsi leszek milyen lesz a mai éjszakánk, mert az elmúlt három borzasztó volt (óránként felsirt), most teljesen át tudom érezni, amit átéltek (Prüntyi, And), hosszútávon rendkivül kimeritő lehet.Kép

Kuha!
Nagyon klassz az új cipő, biztosan jól áll azon a jóképű kispasin.Kép Annak meg szerintem örülj, hogy Gergő ilyen jó evő, sokkal nagyon szenvedés amikor egy gyerek semmit sem hajlandó megenni. A főzeléktől és gyümölcstől meg különben sem lehet elhizni.Kép De az sem biztos,hogy mindig ennyit fog enni, folyamatosan változnak a szokásaik, igényeik.

Flocika!
Igen valszeg az egy savanyúbb alma lehetett, de mivel az volt az első alkalom ezt nem tudhattam (kivülről szép piros volt). A betegség miatt ma evett másodszorra és már kevésbé fintorgott, de túl sok igy sem csúszott le. A kanál sokkal jobban érdekelte, mint ami rajta van. De nem adjul fel.Kép

Roki!
Hogy van Zsuzsa? Remélem már jobban. Egyébként eszembe jutott, hogy nem lehet, hogy a bölcsilátogatáskor szedte össze ezt a virust? Nekem azt mondta a doki, hogy kb. két nap a lappangási ideje. Ha mégis, akkor lehet, hogy mégsem olyan jó ötlet őt odavinni, ott biztos mindig lappang valami kórság.

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Na végre van babanet!

Köszi lányok a gratulációkat!
A kozmetika egész felfrissített du.! Kép

And, nem, pont az a furcs, hogy nappal olyan jól elvan, nagyon ritkán nyűgi. Este meg tudom mikor hiszti a sírás, és mikor van tényleg baja...és mostanában tényleg van baja, hogy mi azt nem mindíg tudom...most 1/2 9 től alszik, de az előbb felsírt, nyűglődött, felvettem és olyan pukik jöttek megint...most alszik ismét.

Barbapapa, nekem is bejön a dolog, ha csak hiszti van a sírás miatt, bár akkor sem igazán hagyom sokáig sírni a sérve miatt...így is nagyon valószínű, hogy majd műteni kell.

Na jó éjt lányok, megpróbálok aludni.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Cleo:

Bölcsiben hétfőn vagy kedden voltunk, és a szobában nem volt másik gyerek, csak Zsuzsa, és ő is az apja kezében. A csoport éppen az udvaron randalírozott. Zsuzsa vasárnap reggelre kezdett köhögni.

Egyébként már jól van, köszönjük, csak még taknyol.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Prüntyi

Én azt hallottam, hogy este ill. éjszaka azért okoz nagyobb gondot a fogzás, mert nappal leköti a babákat a sok inger és eltereli a figyelmüket, de este már ugye nem.
Amúgy éjszaka lesz vhogy általában rosszul a felnőtt ember is. Legalábbis én. Pl. ha beteg leszek, az vszínűleg éjszaka jön ki rajtam. Akkor leszek lázas stb.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Köszönöm a gratulációkat!

And, Kép
Ez tök jó hír, őszintén Veletek örülök! Nagyon szívembe zártam Esztit!Kép
And, hogy Te mennyit ismételted ma önmagad!!! KépKép

Barbi,Kép
Köszi! Én most vásároltam először a Takko-ban, és kaptam mellé a frizbit, és gumicukrot!
Milyen adagban adod a Sinlacot? Mennyi víz és mennyi por?
Nem is gondolnám, hogy a hasonfekvés is árthat.Kép

Rokica,Kép
Örülök, hogy Zsuzsa jobban van!
Nemrég még nagyon a porszívós ellen voltál...
Vendég

Én nem tudom, ti hogy csináljátok, de én egyre inkább képtelen vagyok megjegyezni, amit olvasok, hát még válaszolni rá.

Andi, mi lett az autóval? Nagyon összetört?

Apa megjött, éljenKép Ma délelőtt elmentem vásárolni, egyedül. De rég volt ilyen, mindig vittem Julcsit kendőben. Egyrészt felszabadultság volt kicsit egyedül mászkálni, másrészt meg úgy hiányzott, 10 napja egy pillanatra sem voltam nélküle.
Amúgy ő nappal nyűgösködik, kis elégedetlen maki, semmi se jó neki.
Apa ma délelőtt mászni tanitotta, a szőnyegen térdeltek mindketten, nagyon vicces volt. julcsi is úgy találta, de mászni nem tanult meg.

Mielőtt elment, mondtam Apának, hozzon Németországból bio bébiételeket, zöldség és gyümölcspüréket, amelyekben nincs tartósitó, cukor, déligyümölcs. Erre hozott Franciaországból hatfélét, egyik sem bio: egy csirkés, egy marhahúsos, egy sajtos, egy ananászos, egy epres és egy málnás. Pedig azt el is felejtettem mondani, hogy az eper és a málna sem engedélyezettKép Úgy látszik, gondolatolvasó.
Na de fő, hogy itt vanKép És hozott fincsi sajtokat meg borocskákat (az én adagom egy pálinkáskupicaKép)

Flocika, a ruci tetszett, kicsit nagy még a kislányra, de nyárra pont belenőKép Nagyon szép ruháid voltak, már várom a következő adagot. Igaz, kicsordulnak a ruhák a szekrényből.

Örülök, hogy jobban vannak a beteg szépkislányokKép

Ayse, valahogy a mi számitógépünkről is lehagyták a kikapcsolás gombotKép

Zsuzsa és Julcsi, aki ma nagyon boldog volt, hogy az apucija bohóckodott vele

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Nemesek!Kép

Jó újra hallani felőledKép

And!Kép

Gratulálok én is a sp. cípő nappali elhagyásáhozKépKépKép

And és Prüntyi!!!Kép

Kitartás!!!
Remélem hamarosan kipihenhetitek magatokat egy picitKép

Zsóf!Kép

De jó, hogy voltatok végre moziban, bizti nagyon élveztétek 2 év után újraKépKépKép
Én nem tudtam volna addig lemondani rólaKép
Mondjuk mi szerencsére meg tudjuk oldani, hogy Lívi ne legyen egyedül.

Thomasanne!Kép

Én is gratulálok a fogacskáhozKép

Barbapapa!Kép

Örülök, h csipő rendbenKép

Beteg babáknak jobbulást!!!Kép

Mi jól vagyunk (lekopogom gyorsan).
Picit ma nyűgibb volt Lívi de nem volt vészes egyáltalán.
Viszont ő megint 2 alszik, délelőtt és délután, de alig bírta most estig ki, úgy hogy már alszik 7 óra óta.

Lányok segítsetek!

Eddig 3 kapott Lívi tápit, reggel délután és este.
Közte délelőtt 1 x gyümi és délben főzelék.

Szerintetek elhagyjam teljesen a délutáni tápit?????

Mert 3x 270 ml-ket evett de az nem sok már az ő korában?

Állítólag ilyenkor már csökkenteni kell ha bevezetésre kerülnek más hamik 500 ml-re.

Ma kihagytam a délutánit helyette banánt kapott de estére már sírt az éhségtől szegény....

Mondjuk kibírta az est tápiig de elég nyűgös volt...

Szerintetek???

Basszus karbantartás folyik azért nem volt több üzenet Barbapapa ótaKép

Mea
mea

Ezt még este írtam.)

Juci/Benianyu!Kép

De jó, hogy összeültetek ma egy kicsitKép

Cleo!Kép

Örülök, hogy Maja jól van és gratula a 2. fogihozKép

Jó éjt Mindenkinek!Kép

Mea
mea

Mea, Kép
sztem kérdezd meg a gyerekdokit, de ebben a korban még a fő táplálék a tej/tápszer. Próbálj meg du. több kalóriát adni neki.

Majola, Kép
sajtos bébikaja... ez nagyon franciás!!!
Vendég

Sziasztok,

Barbi, akkor a holnapi lefújva, mi is holnap megyünk az 5hós szurira (kicsit elcsúsztunk még a 4hósnál). Leonnak jobbulást!

NyúlnéKép, tényleg jó lett volna beszélgetni, na majd a minitalin bepótoljuk.

And, annyira örülök, hogy már nem kell nappalra a csizma Esztinek. Olyan szép kislány, és annyit nőtt az előző tali óta.

Cleo, örülök, hogy Maja már jól van és gratulálok a második foghoz, most már harapni is tudja a bioalmátKép. Ha elvonul a hóvihar menjünk korzózniKép.

Sis, a szépszemű képet én sem bírom szó nélkül, angyali tekintet.

Tündikének boldog féléves szülinapot!Kép

Manka és Jack

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Sziasztok!

Mi van, ma mindenkinek xaraxik a babanet? Vagy mi ez a kevés hozzászólás? Kép

Benianyu,
köszi a táblit akárhányszor Kép
A Bp.III-kert kijavítanád Dunaharasztira? Köszi előre is! Kép

Flocika,
nálunk is volt ma egy kemény 14 perces alvás délben! Mondtam is Máténak, hogy "na, most aztán jól kialudtad magad!", erre ő vigyorgott rám, mint a vadalma, és jól meg kellett puszilgatnom Kép
A "majd később teszek bele gabonapelyhet"-ről meg eszembe jutott egy poén:
-Mit esznek a jósnők reggelire?
-Babonapelyhet... KépKépKép

Kuha,
cipőcske nagyon cuki! Kép
Na látod, csak megérte a xarrá ázás, legalább megnyugodtál kajaügyben! Nyugodtan adj Gergőnek, amennyit kér, a zöldség-gyümi könnyen emészthető, ha jóllakik, nem sír, kipukkadni meg úgysem fog Kép

Ayse,
nincs mit, de most adtam ki a heti pihenőjüket, úgyhogy ne fájjon a fejed! Kép
Máténak meg lassan akkora lesz a mája, hogy az orrán jön ki Kép

And,
Eszti édes lehetett cipőtlen boldogságában Kép
Gyógytorna Kép De biztos csak az elején ilyen horror.
Dicséretet köszönjük neked is Kép
Pihenni meg tényleg kell. Nem fog a babánk emlékezni arra, hogy anya milyen szorgalmas volt anno, viszont még 20-30-40 év múlva is szüksége lesz ránk, úgyhogy lehet kezdeni a konzerválást. Kép

Cinka,
valóban jót tesz néha, ha kiporszívózza az ember a gép belsejét is, de azt kikapcsolt állapotban illik... Kép

Thomasanne,
ez aranyos ötlet nicknek Kép

Nemesek,
Trisztán Kép
Jobbulást neki! Kép
Családon belüli karantén nem lehet egyszerű. Főleg, hogy gondolom neked mindkét gyerkőccel volt dolgod, úgyhogy kb ugyanolyan rizikós lehetett, mintha mi sem történt volna az ügy érdekében.

Barbi,
csillagszeműt köszönjük Kép Csak nehogy juhász akarjon majd lenni, ha nagy lesz... KépKép

Rókica,
jó hallani, hogy Zsuzsa állapota javul! Kép Ez az orrszívó annyira nem horror azért, ráadásul a muszáj az muszáj, és még használ is.
Nasivin: ha Máté rám üt, minden orrcsepptől vérezni fog az orra... Kép
Persze, hogy sokat alszik Zsuzsa, a betegség leszívja rendesen az energiáját. Édes lehetett, ahogy elaludt egyedül Kép

Hencsi,
való igaz, én is úgy hallottam, hogy a homeós cuccokat leszívja az elektroszmog, meg a telekommunikációs hullámok is. Én a konyhaszekrényben tartom, fém Twining's-os dobozban, az szigetel valamennyire.
Milyen figyelmes vagy, nekem eszembe sem jutott...
Hallod, KUHA? Kép

Majola,
írtam már többször, hogyan lehet egyszerűen válaszolni, de ezt is elfelejtetted KépKép
Nyiss a böngészővel párhuzamosan egy Notepad-et(Jegyzettömb), és oda írd az üzidet, úgy, ahogy olvasol. Akkor biztos nem marad ki semmi, amit akartál Kép
Apa mászástanítása nagy só lehetett! Kép

Mea,
Tündéhez hasonlóan én is csak a gyerekdokit, vagy a védőnénit tudom javasolni. Bár szerintem az ilyen picurok még tudják, mi/mennyi kell nekik. Kép

Pusztok

Sisotris és Máté
21+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Manka,
neked is köszi Kép
Mi is holnap kapjuk a szurit, úgyhogy együtt érzek veletek. Drukkoljunk egymásnak kölcsönösen Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Most látom csak a Julcsi céklás képétKépKépKép, eddig nem jött be valamiért, csak piros x-ek voltak a szöveg alatt.

Manka

manka7

Sis, újat, vagy régit kaptok?

Manka

manka7

Havtünde:

Igen, nagyon ellenszenves volt a porszívós orrszívó, de miután rákérdeztem többektől itt, és sokan pozitívan nyilatkoztak, át kellett értékelnem a véleményemet róla. Azért először kipróbáltam magamon, mielőtt kiszívattam volna vele a kislányom agyvelejét. Kép Tkp most se szimpi, de hatékony, ezt be kell látnom, és sokkal kevesebb ordítással jár mint a kevésbé hatékony és sokkal lassabb pumpás orrpucoló.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Manka,
újat. Hú, tényleg, be kell hozni a kocsiból, nehogy odafagyjon Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

De azért Daviddel meg kellett küzdeni a megvételével kapcsolatban, és ő kategorikusan kijelentette, hogy ő ugyan nem használja. :P

Szóval nem olyan egyszerűen mennek nálunk a dolgok... két dudás, egy csárda (gyerek), stb...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki, az ír rokonság nálunk is kiakadt, amikor meghallotta, hogy porszívózzuk a gyerek orrát. Apa viszont látja, hogy működik, és így jobb a gyereknek, de az elején ő is idegenkedett tőle. Először én is kipróbáltam magamonKép.

Sis, és a szabin cseppet nektek is szájon át adják?

Manka

manka7

Wow, most látom, hogy középhaladó felhasználó lettemKép.

Manka

manka7

Apa most épp azt magyarázza valakinek telefonon, hogy már elkopott a térde, annyit tanitotta, de Julcsi nem tanult meg mászni.

Sis, mi az a Notepad? Hol találom? (Nem mintha amúgy alkalmas lennék arra, hogy mindenre reagáljakKép)

KépKép

KépKép
majola

Róki, Manka
szigeti rokonok Kép Pedig ami használ, az használ Kép

Manka,
igen, még most is kapunk egyet, aztán utána valameddig nem kell.
Mondta is a doki, miért kell, úgy emlékszem, azért, mert az első oltás volt az Infanrix+IPV+Hib, amiből a Hib komponenst elrakták hűtőbe.
A második Infanrix+Hib, itt megkapta mindkettőt,
most pedig a sima Infanrix jön, amihez felszívják a talonba tett Hib-et.
Mivel csak az első anyag tartalmazta az IPV vakcinát, ezért kell a Sabin csepp. Különben megvehettük volna mindhárom alkalommal a 8000Ft-os cuccot. Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Majola
Start menü --> Programok --> Kellékek --> Jegyzettömb

Ha angol XP-d van, akkor
Start --> Programs --> Accessories --> Notepad

Sok sikert! Kép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis, de jó, hogy így leírtad, én már itt paráztam, hogy csak a mi dokinénink kever-kavar.

Ennek örömére megyek aludni Kép.

Jó éjt,

Manka

Manka

manka7

Megtaláltam! Francia nyelvűKép
Most valami új okot kell majd kitalálnom, hogy miért nem reagálok mindenreKép

KépKép

KépKép
majola