AAAAAAAA! segitseg! eletunk kozponti problemaja a pelus lett ha ti is jartatok hasonlo cipoben (pelusban...
) mondjatok vmi okosat szoval Abel-gyonyoruseg 64 centi es 5880 gramm;szoval egy gyonyoru nyurga slank atletikus stb alkat de azert a mini pelus mar nem a legjobb
ellenben aki kitalata h a kov meret a midi 4(5)-9 kg-ig legyen annak ezt kene hordani allandoan a fejen (ha lehet szarosan
) ugyanis ez viszont tul nagy meg neki;na ilyenkor mi a teendo?allandoan aznak a kisruhak mert kifolyik a tartalom mostmar mindegyik pelenkabol - az egyikbol azert mert kicsi a masikbol azert mert nagy mas is jart igy vagy csak nekem van ilyen bebim?
nektek melyik pelus jott be?esetleg amig meghizik rendesen
(hat nem az anyjara utott
) addig hasznaljunk textilpelust vagy mi?egyelore probalkozom mindenfajta midivel egyelore arra jutottam h egyik nagyobb mint a masik (szo szerint
) ugyh remelem talalok azert vegre olyat ami nem ketszer eri korbe a derekat
(csak nekem tunik ugy h az a 4-9kg-os intervallum az nagy?egy egyeves gyerkoc tud 9-10kg lenni)
szoval ezen duhongok foleg mivel egy jumbo packet sikerult megvenni amit egyelore a bebi nem tud hordani;reggelig racelluxoztam a pelust aztan holnap megprobaljuk a Liberot (eddig Babylove meg Huggies volt gorcso ill hugycso
alatt;es hegyekben kezdenek allni a nemhasznalatos pelusok az igazira varva...) babakocsihoz annyit h hetfon 5 emeletet kellett kocsival megmaszni (gyerkoc is ugye benne fetrengett) egyszoval este jelentkeztek a terdeim h nekik ebbol eleguk van
de kengurut meg nem merem meg a kendot se (a fekvos poziciot nem szereti a picur) mivel dokineni aszonta nem tesz jot a gerincenek.az en gerincemrol nem esett szo h a cepeles mennyire jo vagy sem dehat ez van.ugyh hiaba gyakorlatozunk itthon a kendovel
(olyankor csak a kugligolyo feje latszik tok cuki) meg nem vetjuk be elesben;meg varunk par honapot (mi meg csak 3ho es 6naposak vagyunk) udv mindenkinek!