A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

sziasztok csajok!

AAAAAAAA! segitseg! eletunk kozponti problemaja a pelus lett ha ti is jartatok hasonlo cipoben (pelusban...Kép) mondjatok vmi okosat

szoval Abel-gyonyoruseg 64 centi es 5880 gramm;szoval egy gyonyoru nyurga slank atletikus stb alkat de azert a mini pelus mar nem a legjobb

ellenben aki kitalata h a kov meret a midi 4(5)-9 kg-ig legyen annak ezt kene hordani allandoan a fejen (ha lehet szarosan Kép) ugyanis ez viszont tul nagy meg neki;na ilyenkor mi a teendo?allandoan aznak a kisruhak mert kifolyik a tartalom mostmar mindegyik pelenkabol - az egyikbol azert mert kicsi a masikbol azert mert nagy

mas is jart igy vagy csak nekem van ilyen bebim? Képnektek melyik pelus jott be?esetleg amig meghizik rendesen Kép (hat nem az anyjara utott Kép ) addig hasznaljunk textilpelust vagy mi?egyelore probalkozom mindenfajta midivel egyelore arra jutottam h egyik nagyobb mint a masik (szo szerint Kép ) ugyh remelem talalok azert vegre olyat ami nem ketszer eri korbe a derekat Kép

(csak nekem tunik ugy h az a 4-9kg-os intervallum az nagy?egy egyeves gyerkoc tud 9-10kg lenni)

szoval ezen duhongok foleg mivel egy jumbo packet sikerult megvenni amit egyelore a bebi nem tud hordani;reggelig racelluxoztam a pelust aztan holnap megprobaljuk a Liberot (eddig Babylove meg Huggies volt gorcso ill hugycso Kép alatt;es hegyekben kezdenek allni a nemhasznalatos pelusok az igazira varva...)

babakocsihoz annyit h hetfon 5 emeletet kellett kocsival megmaszni (gyerkoc is ugye benne fetrengett) egyszoval este jelentkeztek a terdeim h nekik ebbol eleguk van Kép de kengurut meg nem merem meg a kendot se (a fekvos poziciot nem szereti a picur) mivel dokineni aszonta nem tesz jot a gerincenek.az en gerincemrol nem esett szo h a cepeles mennyire jo vagy sem dehat ez van.ugyh hiaba gyakorlatozunk itthon a kendovel Kép (olyankor csak a kugligolyo feje latszik tok cuki) meg nem vetjuk be elesben;meg varunk par honapot (mi meg csak 3ho es 6naposak vagyunk)

udv mindenkinek! Kép
brekuc

Zanza!

eljenek a Malacok!nekem mindegy mikor hol;pl hetvegere semmi olyan fix program nincs ami megakadalyozna h M+T es az en tavolsagom egeszen icipici legyen Kép a kedd viszont pont nem jo nekunk de minden egyeb teljesen tokeletes

sziasztok!
brekuc

Bog! Köszi a mail-t Kép Most olvasom, hogy apa elutazik egy hétre Kép

Lindi! Nagyon jók a képek, Gréti és Vince nagyon édesek! Kép

Fibi! Jelentkezett nálam Zsolo a wiw-en, ezek szerint már nincs szükséged meghívóra? (Nekem még mindig nem ajánlotta fel ez a nyavalyás wiw, de majd ráuszítom a Lacit.) Már csak holnap fogok mélni, mert "jó kislány" leszek és megyek aludni. Kép

Zuzmó! Kép Jó hétvégét! Ne hagyd magad, Te álca nélkül is jó vagy, nekünk meg hiányozni fogsz Kép

Votiv! Örülök, hogy már javulsz! Kép

Juc! Gratula a gyors költözéshez és kitartást a holnapi pakoláshoz! Kép

Kép
Kép
denizsa

Brekuc!
Nem tudom mi Nektek a tuti megoldás, de már én is rájöttem, hogy ahány márka annyiféle méret, még ha ugyanaz a neve is (pl. midi). Nincs más lehetőség, ki kell próbálni... Én is mindig többfélét szoktam venni méretváltáskor. Egyébként meg nem mennek kárba a pelusok, mert majd belenő a bébi. (És nálunk Bálint már a MaxiPlus-t horja a Liberoból, mert 10,5 kilójával már túl passzentos rá a Maxi, pedig még csak most lesz 8 hónapos.) Szóval ez alkat kérdése is, azt hiszem, de bizti vannak itt okosabb és tapasztaltabb mamák, akik tudnak Neked érdemben segíteni. Kép

Na de most már tényleg jó éjt Mindenkinek! Kép

Kép
Kép
denizsa

Zanza!
különítsd el a jószágokat, nehogy összekapjanak, és marakodás legyen a vége! Kép (aztán meg műtét Kép)

ESETLEG TALI JÖVÕ HÉTEN PÉNTEKEN A MOMBAN?

Jucus!
és nem is bőgsz, meg ilyesmi? simán bírod a kiképzést? én már idegrohamot kaptam ennél kisebb költözésnél is!

Recca!
én is pampogok mindig, hogy nem tudok bkv-zni, de láttad, én is beírtam, hogy a kerekeseknek még sokkal nehezebb dolguk van, mi ebből csak ízelítőt kapunk. én ezért vettem a kisebb kocsit, és üdén frissen utazgatok vele, igaz a 4-6-os fajta villingert még nem próbáltam.

Fibi!
BP-en kívül egy ismerősömék most vettek könnyűszerkezetes házat kb. 14 millióért. tök nagyot, újat.

Votiv!
biztos jól írtad az ágyméretet? 40 széles csak? nem 70x140-es? korábban írtam, hogy a Budaörsi Mattinál (asszem www.matti.hu) vettem eddig a legfrankóbb lepcsiket.

ancsipancsi

Kép

egyeblent cseppet se banom;majd apjaval is elolvastatom amit irtal h lassa:nem meggondolatlanul vasarolom fel Bp egesz pelenka-keszletet;ugyanis kijott rajtam egy hangyanyi pelenka- es popsitorlo orulet - komolyan fel tudnak villanyozni a kover bontatlan szines csomagok Kép

akkor holnap ujabb korut- sztem egyebkent Libero lesz a legjobb mert ott 5-8kg a midi de ki tudja

koszi! Kép
joejt!
brekuc

Brekuc!
Csak annyit tudok tanácsolni, hogy próbálj ki mindenféle márkát, hátha egy bejön...és ne vegyél nagy csomagot elsőre Kép...nekünk a Libero vált be maximálisan mindkét kőcnél Kép
És érdekes, mert mi mindig jóval hamarabb ugrottuk a kategóriákat, mint ahogy rá vannak írva a kilók...Doni most kb. 8 killa, és a 10-14-eset használjuk, már vagy egy hónapja...

Den!
Igen elutazik, de a rosszban a jó, hogy Anyukám a teljes hétre idejön, merthogy Apafej az apósával megy síelni Kép (na meg az apjával, de ez ebből a szempontból lényegtelen, mert szerencsére anyósom nem költözik ide Kép)

Na, lelőttem magam, mostanáig csomagoltunk Apával...

Jóéjt!
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

wiw: korábban korlátlanul lehetett meghívni. de egyszerre csak bevezették az új rendszert, hogy képfeltöltés van meg húsz új funkció, és összeomlott alattuk a rendszer, mert kb napi 30 ezren regisztráltak. ezután nem lehetett meghívni. majd feb. 10-én minden régi tag kapott 1db meghívót. ekkor megint 50 ezren reggeltek be pár nap alatt, így azóta döglődik megint az egész, és senki nem kap meghívót beláthatatlan ideig. olvassátok az iwiw blogot, van pár érdekes infó. és vicces is, pl 1500 forintért már lehet meghívóra licitálni Vaterán KépKépKép

votiv 8)
votiv

Ancsi, de annyi Kép ezt a Mattit megnézem, köszi! Kép

Bogárka, olvastam, csak nem tudtam nagyon mit felelni Kép örülök, hogy érdeklődik, aranyos tőle, és egy picit azért még emléxem a foghúzásra...Kép de remélem ez nem bántja Kép
és hogy engedheted el a férjed vakációzni?? Kép apafejem már 2 világkörüli utat is lemondott, annyira morogtam Kép májusban viszont elhúz megint egy hétre Kép

votiv 8)
votiv

Breki, szerintem a legtöbben végigcsináltuk a kísérletezgetést Kép ahány gyerek, annyi popó! és annyiféle szokások Kép sőt, ez időnként változik is... mi próbáltuk a pamperst, aztán egy ideig a liberót, huggiest, helen harpert stbstb, és egyiknél oldalt eresztett, a másiknál a hátánál, a harmadik bezselésedett, mert nem bírta a pisimennyiséget... és mi is mindig nagyobb méretet használunk a feltüntetett kilókhoz képest, mert azok csupán ajánlások, nem mindig stimmelnek. pl. lehet kilóra jó egy pelus, de nem bírja felfogni a tartalmat és szabályosan átázik (mint az én fiamnál Kép) vagy közben felsértheti a baba lábát/hasát a tépőzár, ahogy az még régen Moose Nyuszijával történt. ekkor Moose reklamált a Pampers gyártójánál, és ott szakértővel elemeztették a problémát, és azt tanácsolták, vegyen nagyobb pelust. lehet, hogy ha lefotózod a balesetet, és elküldöd nekik, mondanak neked is vmi okosat Kép
és addig is, míg a midibe nem nőtök bele, vegyél egy kis csomag más gyártmányú pelust, kipróbálásra Kép és biztos vagyok benne, hogy idővel a midit is el fogjátok tudni használni Kép

votiv 8)
votiv

na, elhúzok, nem akarok én lenni az az egy legény, aki talpon van e vidéken...

Recca, votiv-terápia= vert visz veretlent KépKép
egyébként is én thuját zabálok, azért nagy a számKép

votiv 8)
votiv

Bog!
Ez olyan kanbulis síelés lesz? Még jó, hogy mindenki képviseltetve van, majd vigyáznak egymára Kép Az tök jó, hogy Anyukád így tud Neked segíteni Kép

Ancsi!
A jövőhét péntek nekem is jó talizni (mi még nem is...), remélem másoknak is. Kép És M+T-ék is megkereshetnék a gazdijaikat, ugye Zanza? Kép

Votiv!
Köszi a wiw-es infót, így legalább nem rágom a kefét... Kép

Kép
Kép
denizsa

Most látom csak, hogy én vagyok ma az első...
Akkor jó reggelt Mindenkinek!! Kép

Indi Kép Te szoktál lenni az első, remélem nincs baj, melyik nap is fogsz szülni?

Kép
Kép
denizsa

Jo reggelt!

Zuzmo, ez nalam csak atmeneti, rovid ideig tart!Kép

Brekuc, nekunk is a Libero jott be, mar nagyon regota azt hasznaljuk. Kati meg nem volt het kilo, mikor a 5-8kg-osrol attertunk a 7-14kg-osra. Szoval tenyleg nem csak suly, hanem alkatfuggo is a dolog.
Az elmult 3 honap alatt csak egyetlen egyszer kerult pelenkan kivulre a pelenkabavalo!Kép

Lindi, Blaye kepek nagyon jok, kocok szepek!

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

74-es merettol minden rugi labfej nekuli??? Utalom a zoknit, mert szetszoritja a lany labat, vagy lecsuszik.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok Csajszik!

Élünk és virulunk, csak a szokásos, jól elvoltam a dolgaimmal. Persze közben soxor gondoltam Rátok, meg emlegettelek is Benneteket. Kép

Remélem, minden kiskőc jól van, és Votiv szája sem csámpi már! Kép
Látom, Jucék költöztek, drukk, hogy minden simán menjen, és szeressétek a lakást!
Gréti és Vince nagyon szépek, helyesek, ahogy játszanak. Már én is nagyon várom, hogy Kata és Vincsenzó kicsit nőjön még, és tudjanak együtt hancúrozni. Hátha nem költöznek el olyan gyorsan Dóráék! Kép

Most nyugis 7végét terveztünk, mert az utóbbi kettő nagyon mozgalmasra sikeredett. Most mi sehová, csak hozzánk jönnek. Esetleg etetőszék-ügyben mozgolódunk picit, de ez sem biztos. Nekem nagyon tetszenek a PP-k, igaz, az áruk húzós picit, de olyan klasszak!

Pelenka-ügyben én is csak a kísérletezgetést tudom javasolni, nomeg a hasonló alakú babák anyukájától a tanács megfogadását. Kép Nekünk is liberó volt a királyság, de mostanság nagyon kidörzsölte és bevágta Vincsenzó combiját, és Rúz tanácsát megfogadva áttértünk Huggiesra, ami nagyon bevált.

Most L játszani Vincsenzóval, aki ma is korán kukorékolt, úgyhogy kifárasztom, hogy aludjon egy jót délelőtt, és akkor persze én is! Kép
cupp,
fic
ficánka

Jó reggeltKép

GabiKép
Nem válaszoltam tegnap, mert egyszerűen csak néztem ki a fejemből... Olvastam mindent, csak nem tudtam mit írni.

DenizsaKép
Ma is én voltam az első a magam 5 órájával, csak nem tudtam mit írni...

Nem tudom, mikor szülünk, mert tök hülye volt a kórházban csütörtökön mindenki - Uh néni szerint egy ekkora babánál MÁR NEM lehet megmondani, hogy mekkora és mikor születikKép
A doktornénimnek meg rossz napja volt, úgyhogy semmit se mondott, jövő héten menjek vissza és megnézzük. Meg hogy a császározás szükségessége csak szüléskor derül ki.
Úgyhogy nesze semmi fogd meg jól Kép
De Dominó utálja, ha piszkálják, úgyhogy nem is bűánom, hogy nem kell CTG-re járni hetente, mert szegény ki van akadva, azonnal befordul a placentába és csak a kezével hadonászik.

Szépséges hétvégét kívánok mindenkinekKépKépKép

indianyo

Dorka,
kenguruban vettem nagyobb lábfejes rugit, csak már kinőttük és levittük biára, de ha akarod, visszahozom és kölcsönadom! milyen volt a ruhabolt, ahol múltkor voltatok? zoknit én sem szeretem, ezért kívülről ráhúzom a nacira, csakhát ez így elég monyók Kép
fic
ficánka

Jó reggelt!

Indi:
na jól van,akkor megnyugodtam,hogy minden rendbenKépIsmerős a"csak nézek ki a fejemből"érzésKép
Nem is csoda ezekben az őrült frontokban...

Dora:
nálunk most a 86-os méretek mennek,de még annál is van lábfejes rugi.Nem szeretem én sem a lábfej nélkülit,pláne hogy,mi már csak pizsinek használjuk.Ált. a corában szoktam venni.

Votiv:
valamelyik nap én is láttam a tesz veszen,hogy árulják az iwiw-es meghívokat?!Az egyik licit 2800Ft-nál tartott már!Hihetetlen,hogy minden sz@rt megvesznek az emberekKép

petergabi

Ancsi:
ingatlan ügyben:szerintem ne keseredj neki nagyon,ez még csak a kezdetKép
Tudod,mi több,mint fél éve áruljuk már a lakásokat!A létező összes helyre felraktam már a neten,jönnek is rengetegen,de ez sem jelent semmi komolyat.Nem attól függ,hogy hányan nézik meg,az üzlethez elég 1 érdeklődő is!!!
5 irodánál vagyunk bejegyezve,de egyik rosszabb,mint a másik.Volt amelyik a hírdetésünkhöz nem a mi fotóinkat tette,a másik meg teljes rossz infókat írt a lakásról.Folyton le kellett ellenőriznem,hogy mit raktak fel rólunkKépMég arra sem figyelnek,hogy van olyan hírdetési oldal,ahova már én magánban felraktam.Ott van az övék is,viszont jóval több az áruk,mivel a jutalékuk már rajta van!Ki az a dilis,aki ezek után őket keresi meg és nem engem???Kép

petergabi

a legkisebb Kokuszkaknak Boldog 1. Szuletesnapot!KépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Kókusz:
ISTEN ÉLTESSE AZ EGYÉVES LÁNYKÁIDAT!!!
Kép

petergabi

Brekuc, csokoltatom a doktorneniteketKép de nyugodtan hasznaljatok a kendot! epp az a jo benne, h mar akar ujszulott kortol lehet hasznalni, mert koveti a gerinc vonalat es tartja aztKép mi is B 2 hetes koratol azzal csaszkaltunkKép es imadt(/j)uk!Kép

Ancsi, helyes. markos mamike a vilagKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rec,
azt mindig is tudtuk, hogy szupercsaj vagy Kép Nekem pl. babakocsizással sose az emberekkel volt bajom, hanem az intézményekkel: megalázónak tartom hogy néha egyszerűen képtelenség segítség nélkül közlekedni, holott az akadálymentesítésnek pont ez lenne a lényege! Most az én szempontomból ez minimális bosszúság, de azt mindig is felháborítónak tartottam, hogy a fogyatékkal élőket állandóan abba a borzasztó helyzetbe hozzák, hogy segítség nélkül ne tudjanak valahová be/át/feljutni, holott törvény van (lenne) rá... ezért is hoztam a körtéri aluljárót: mert a régieknél ugye hivatkozhatnának arra, hogy nehéz átalakítani. De könyörgöm, ezt a semmiből építették, 2001-ben, és ugye itt még a metró is meg fog állni egyszer: és nincs rámpa, nem látok liftet...

Lindi, Blaye,
álompáros Kép

Beet,
Lillusnak jobbulást!!!! Kép

Brekuc,
én a kengurút már használtam Dóci 3 hós korában, rövid ideig semmi baja nem lett tőle Kép

Ancsi,
jövő péntek elvileg jó Kép

vera
kisün

kisKókuszoknak meg boldogságos 1évest!!!! Kép

v
kisün

Bogárka,
nekünk jo a 22-e LurdyKépKép

Deni,
igen, Recca "adott" nekem meghivot, amit Zsolonak elküldtem, és már müxik, kösziiiKép

Ancsi,
az oké, Pesten kivül persze vannak "normális áron". Mi kb 20-25 között tudnánk áldozni, de vissza szeretnénk menni Bp-re, esetleg Budára... nem sikerült itt vidéken gyökeret ereszteni...

Na, visszaolvasok még...

KépKép
fibi

Kókusz! Kép
Lánykáidnak sok-sok boldog szülinapot!!!
Kép

Dora! Kép
Mi is vettünk még 86-os rugit, aminek van lába, ez sztem gyártótól függ. Én is tudom ajánlani a Kenguru-t vagy az Auchan-ban is lehet kapni mindenfélét.

Kép
Kép
denizsa

Indi! Kép Örülök, hogy minden oké! Kép Dominónak igaza van, ha tiltakozik a piszkálás ellen, Bálintom is mindig az Nst alatt nem akart mozogni, bezzeg utána!

Kép
Kép
denizsa

Votiv,
én hiába morgok, apafej megint elutazik márc végénKép

Fic,
már hiányoltalakKép Voltál tanfolyáson a héten? mit okosodtál? oszd meg velünk plsKépKép

Dora,
nálunk ugy müxik a zokni, hogy alá harisnyát huzunk, igy nem vagja a bokáját.

Indi,
jo hogy még 2in1 vagytokKép

MOM: nekünk jo lehet a péntek, de csak 11 ora felé, mert elötte babamuzsikan vagyunk. Ugye, Zanza?Kép (persze, nem kötelezöKép)

KépKép
fibi

Kókuszka!
Isten éltesse a "kicsiket".

ancsipancsi

HELP! Ki az a Lukács Andrea? Közöttetek rejtözködik?Kép Bejelölt wiwen, és lövésem sincs, ki lehetKép

KépKép
fibi

Fic, koszi, miattunk ne hozd vissza, ugy is csomo minden kell a lanynak, szerintem megyunk hamarosan meg egy kort a Leopoldiban. Nagyon jo, fentebb mar megdicsertem.Kép

Koszi a valaszokat!
Fibi, valoszinuleg nalunk is a harisnya lesz a megoldas, foleg mig huvos van.
Most kocsicipot kajtatok.Kép

Macska merre vagy?

Kokusz, ikreidnek boldogsagos szulinapot!
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Fibi!
De jó, hogy sikerült! Kép Leesett a nagy kő... Már tiszta lelkifurim volt, hogy megígértem és nem jön össze. Ja és méltem Kép

Kép
Kép
denizsa

sziasztok!
Gyorsan számítógép-betyárkodok, Apa főz!!!

Brek! Mi 3 és fél hónapos kortól használjuk a kengurut, persze eleinte csak rövid ideig volt benne Bazsó. Szerintem (remélem!!!) semmi baja nem lett a gerincének, nagyon szépen fejlődik, doki néni sem mond semmi aggasztót, amikor megvizsgálja. Én úgy tudom, hogy 3 hónapos kortól ajánlott, de szerintem baba-függő. Bazsi nagyon korán erősen tartotta a fejét, erős volt a háta, ezért nem féltettem. Egyébként a babakocsiról is sok rosszat mondanak, mert hát ugye nincs meg a testkontaktus, ami nagyon fontos a babáknak. (Egyébként ezen az alapon az összes afrikai gyerek gerincbeteg lenne.....)

Ez a wiw olyan jó? 2800 ft egy meghívó??? Nekem régen küldtek meghívót, de nem használtam fel, gondolom azóta már nem is lehet......

KJis Kókuszkáknak nagyon Boldog szülinapot!!!!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Dora! Én is láttam egészen nagy lábas-rugikat. Néztük is a párommal, hogy ezek már 2-3 éves gyerekeknek valók. Igaz, elég pizsamakinézetűek voltak. Mi 62-es méretnél abbahagytuk a rugit (van 1-2 68-as még) És áttértünk a nadrág-body-zokni variációra, de tényleg nem mindegyik zokni kényelmes. A harisnya tényleg jó megoldásnak tűnik. És Kata-babára lassan szoknyát is adhatszKép

Pelenka: nekünk is a Huggies jött be, egyébként tényleg viccesek a kiló-ajánlások. Van, amelyik 7-15 kg-ig vanKép És pampersből nekünk mindig csak a nagyobb méret jött be.

Babakocsizás kontra városfejlesztés ügyben mindenkivel egyetértekKép Én is olyan ember vagyok, aki a meglévő dolgokból megpróbálja a legjobbat kihozni (mi ezért kenguruztunkKép), ugyanakkor jó néha kidühöngenie magát az embernek. Ja, és a lépcsőkről annyit, hogy nálunk a védőnőhöz is csak nagyon meredek és keskeny lépcsőn lehet felmenni, és ki van írva, hogy nem szabad lent hagyni a kocsit. Először babakocsival mentünk, de majdnem kiborítottam belőle a gyereket. Hát, mondtam csúnyákat.....

Kép
Kép
zuzmo1

Fic! Nekünk is PP etetőszékünk van (remélem ugyanarra a márkára gondolunk) és kuponakcióval 12 ezerrel kevesebbe került. Érdemes nézni az akciókat, mindig van etetőszék!

Kép
Kép
zuzmo1

Indi! Akkor ezek szerint nem 100 % császár? Úgy emlékszem, egyszer azt írtad, hogy a méhlepény miatt biztos, hogy császár...... Olyan izgalmas, nemsokára neked is lesz egy gyönyörű-rosszcsont babád, akire nem lesz jó a korának megfelelő pelenka, nem kapsz rá lábas rugit, zsörtölődhetsz az utcán az akadályok miatt, és mérgelődhetsz a gyerekorvos hülyeségeinKép De olyan nagyon jó lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép

Kép
Kép
zuzmo1

na, mostmár befogom, amúgyis azt ígértem, hogy ma nem leszek..................

Kép
Kép
zuzmo1

ZuzmoKép
Igen, mondom én, hogy rossz napja volt a kórházi
személyzetnekKép Nem biztos semmi, de nem mertem hosszan kérdezősködni, elég elutasítók voltak a nénik...

Hát, majd kint Indiában nem csak ennyi bosszúságom lesz ám... KépKépKép De igaz, egy kisgyerekkel közlekedni horror nálunk... és jó gyrekorvossal még én sem találkoztamKép A többiről majd később nyavalygok Kép

FibiKép Igen, olyan jó, hogy itt van a pocakban, nem is akarom siettetni, csak szundikáljonKép

Süt a napcsiKép

indianyo

Dóri, sztem is vegyél olyan zoknit, ami nem szorít. Istire vettem másfél éve 2x2 pár cérnazoknit H&M-ben, összesen volt 8 euró. nem gumis a száruk, ráadásul csúszástappancsos az aljuk. a mai napig ezeket hordja, tud futkosni is bennük, nem szorítja, úgyhogy minden szempontból megérte. azért merem ezt itt most leírni, mert ugye már itthon is van H&M, és már bárki megveheti ott (remélhetőleg) ugyanezeket Kép

votiv 8)
votiv

Elinának és Boglárkának nagyon boldog első szülinapot! Kép

votiv 8)
votiv

Szia Lányok!

Most meglepő módon ilyen korán én is bejelentkezemKép

Apjuk előadást tart a főiskolán , Lillus meg alszikKép Jelzem este ill. ma reggel már nem volt hője, úgy tűnik a fogak játszanak veleKép

Lindi!
Berekfürdő nagyon jó volt, na majd he lesz tali elmesélem a mi tapasztalatainkatKép A lényeg, 2 napig nem hagytuk el a szállodát, volt finom kaja, fürdés, masszázs, délutáni alvásKép

Éljenek az egyéves Ikrek! Isteni a sajt tortaKép

Vince és Gréti is nagyon édesekKép
beetrix

Brekuc!
Misi 3 hós kortól használtuk a kengurut és nagyon szerettem, kár, hogy most már túl nagy hozzáKép

Fibi!
Lukács Gabi azt hiszem az intim torna tanár a kórházban, vagy mégsem?
beetrix

Fic!
Mi is vettünk egy drága etetőszéket és rájöttem teljesen fölösleges volt. Ez ez én véleményem. Azóta azt tapasztaltam, hogy a 4 ezer forintos fehér műanyag ikeás etetőszék is teljesen jó lett volna. Manókáénak is az van a kezdetektől és Emma már kissebb korában is teljesen jól tudott benne ülni. Szóval érdemes elgondolkodni, hogy azt a pénzt, amit kiadnál egy drága etetőszékre nem érdemesebb -e valami másra elkölteniKépMondom ez csak az én véleményemKép Tudomn könnyű beleszeretni a komolyabb etetőszékekbe isKép
beetrix

az intimtorna-tanárt Lukács Borinak hívják. Ha valakinek fontos, telefonszámot is tudok keresni, és asszem ímélcímet is.

Nekünk az etetőszéket a Jézuska hozta, őt pedig a nagyszülők bérelték felKép

Jó, hogy Lillus jobban van!

Kép
Kép
zuzmo1

Ikerlányoknak boldog szülinapot!! Kép

Brekuc,
nem akarlak elkeseríteni, de nekünk meg pont a Liberóból jött ki minden cucc, mert enyém lány uis vékonylábú, és hosszú, alias Naomi C. Kép, szóval nekünk a Huggies meg a Babylove és Pampers vált be. Mai napig Pampers-özünk. Kép
neet
neet

Boglárkának és Elinának nagyon boldog 1. szülinapot!!!! Kép

Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok

Nagyon köszönjük a köszöntéstKép

édesek a képek

Szaladok, hogy holnapi bulira kész legyek. még este jövök

Kókusz
kókuszdió

Sziasztok!

Kókusz kiscsemetéinek boldog szülinapot!

MOM-ba pénteken nem tudunk menni, mert temetésre megyünk. Kép
Fibi, most zenebölcsibe se.Kép
zanza

Brek, nekem szerencsere nem ilyen problemam volt a pelusokkal, hanem "csak" annyi, hogy ketszer rondan elvagta a gyerek csipojet a tepozar. Es igen, lefotoztam es elkuldtem a Fogyasztovedelmi Fofelugyelogesnek (www.fvf.hu, baloldali menuben Interaktiv pont alatt Kapcsolat es ide beirhatod, meg csatolhatsz kepet is) es aztan ok a Procter and Gamble-hoz iranyitottak (mert pampers miatt reklamaltam) es hosszasan leveleztem veluk (kertek mindenfele mereteket a gyerkocrol), persze en mindig kuldtem masolatot az e-mailekrol a fogyasztovedelmiseknek is, es a vegen az lett a megoldas, hogy hasznaljak nagyobb meretet. Eshat igy megoldodott, de szerintem ez azert allati bosszanto, hogy egyreszt tok felrevezetoek ezek a meretezesek es miert kell pl egy 12 kilos gyerekre "15-23 kg" meretet adni es miert nem hivjak fel valahol, akar csomagolason is a mamak figyelmet, hogy ez mennyiredenagyon hozzavetoleges csak, ahelyett hogy mindenki a sajat (gyerkoce) karan tapasztalja meg, masreszt miert nem valtoztattak a tepozar anyagan, mert nemcsak a gyereket vagta meg ketszer, hanem az en kezemet is, meg sokkal tobbszor, pedig en egyaltalan nem is hordtam, szoval biztos, hogy a megoldas nem megoldas volt, de jol le tudtak razni vele. Ja, es kaptam a nagyobb meretu pelenkakbol nehany csomagot meg egy szep nagy plussnapocskat... Egyebkentmeg ugy alakult, hogy nalunk a felhuzos "bugyifazon" jobban bevalt (mert gyerekt futtaban nehez volt mar pelenkazni), ugyhogy csak ejjelre adok ra tepozarasat. Na mindegy. Sajnos tiedbabanal teljesen mas a problema es lovesem sincs, mi lehetne a megoldas, ha vegigprobalod az osszes marka osszes meretet es nem talalsz majd megfelelot. Biztos aszondjak majd, hogy igen kulonleges testalkatu es ez van. Mindenesetre amondo vagyok, hogy te is reszletesen ird meg (es fotokat is kuldj) a fogyasztovedelmiseknek, mert ugyis az a dolguk, hogy a bejelentesek alapjan jol megvizsgaljak a termekeket (es modositasokat vagy akar a betiltasat rendeljenek el, ahogy egy csomo allati veszelyes gyerekjateknal mar megtettek, meg instabil etetoszekek stb.). Szoval reklamaljunk, minel tobb panasz erkezik, annal jobban rugdoshatjak a gyartokat.
moose

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: