A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Igyekszem lépést tartani veletek...

Nekem nem volt bajom az István kórházzal, azt leszámítva, hogy olyan kényelmetlen szivacson aludtam, hogy azóta is emlegetem a hátfájást, amit okozott.

Csikken! Nagyon szépek vagytok a kádban! Olyan jó meztelenül magunkhoz ölelni a gyerekünket, nem? (na, ha ez a mondat máshol hangozna el, brrr....)

Duda! Hova jártok tornázni?

Kuha! Gergő milyen lovagias a krókusszal!

Jucc, jó lenne, ha Balázs tényleg kinőné ezt a nyavalyát. Már olyan jó lesz téged is újra látni holnap!

Cinka! Én is minél régebbi egy Halász Jutka lemez, annál jobban szeretem. Nekem már a Rendkívüli gyereknap meg a Minden felnőtt volt egyszer gyerek se jöttek be annyira, mint a régiek. De lehet, hogy csak azért, mert azok kötődnek az én gyerekkoromhoz, és most, hogy elkezdtem az újabbakat hallgatni, semmi kötődésem nincs hozzájuk.

Bab! Szerintem is le a kalappal előtted, hogy eddig fejtél. Én, ha nem szopizna ilyen szépen Saci, tuti nem lett volna kitartásom ennyit fejni. Tofi nagyon édes a klaviatúrával!

6 hónapos és ahhoz közeli babák! Mindenki elkezdte már a hozzátápit? Saci még mindig csak szopizik! Még Bécset megvárom, ott jól jön, hogy nem kell neki semmit kotyvasztanom, és csak utána akarok neki egy kis almát adni.
Ja, közben olvasom, hogy Cleo és Manka is most kezdik az almapürét! Milyen sokan születtek fél évvel ezelőtt! Boldog féléves szülinapot Julcsinak, Majának, Tofinak és Marcinak!

Sis! Kopaszkaktusz Kép - Saci is az! Még mindig imádom, ahogy írsz egyébként!

Davallia! Örölünk Pandának!
Amit az ikrekről írtál Kép - én rettegek egyébként az ikerterhességtől, pedig a családi múlt miatt van rá esélyem.

Ancsi! A te lánykád is gyönyörű!
Mi ülésben Römert akarunk venni, kinn Bécsben. Majd ha megvan már, beszámolok róla.

Sildike! Számolj majd be az itthoni H&M-ről! Én most Bécsben tuti ki nem hagyom, hogy bemenjek!

Tali! Mi is megyünk, és viszünk üdítőt! Sütni nem hiszem, hogy lesz időm, de esetleg még azt is megpróbálom!
Apropó, mikor kezdődik? Férjem 10-re megy el kocsival a város másik végére, Budafokra, előtte ha elvisz minket, az korán van még?

Na, léptem, mert pizsiben ücsörgök itt a gép előtt.

Bodza és Saci

az én vigyori manóm

Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

ZsuzsaKép A "lerágtam a havat a babakocsiról" -on még mindig fetrengek. Vizuális vagyok meglehetősen...

Tegnap én is kinyomtam délután a gépet, mert tudtam hogy egyébként hívogatni fog. De mindenképp meg kellett írnom Balázs jelentkezését az oviba, ma kell leadni. / majdnem négy oldal lett, nem volt két perc/. Ma meg takarítani kéne, úgyhogy sokat ma sem jövök.
Végre elintéztem Balázs bébiszittelését: mivel nagyon tiltakozott a mostohám ellen, nem mertem kockáztatni, és fölhívtam sógornőmet, aki vállalta, hogy Győrből eljön ma este, és itt lesz Balázzsal. Apa szerint pedagógiailag rossz döntés volt /én is gyanítom/, de annyira szeretnék ott lenni a talin, hogy nem kockáztatom meg, hogy péntek reggel derüljön ki, hogy nem enged el a kis hisztis.

Egy kis Balázs-száj:
Énekeltem tagnap Gergőnek az icipici házikót/nemtom, ismeritek-e, icipici lencsilányka és anyukája élnek egy házikóban/, Balázs közben pakolászik, majd a végén megszólal: "apukát is énekelj bele!" Amikor ezt is megkapta, akkor tesó is kellett Kép

A másik: Apjával beszél telefonon, ilyenkor gyakran elkezd fantáziálni, általában azt meséli, hogy aznap éppen mit dolgozott. Tegnap ezt mondta: " Gyerekekkel foglalkozom" Apja: "Az nagyon klassz, és mit csinálsz velük?" "Kisegítem őket a pocakból." Kép KépKép

Sildike, nagyon sajnálom. Azt is, hogy rossz a kedved. Nem emlékszem, honnét jönnél?

Minden félévfordulós babónak sok boldogságot! Nőljetek nagyra! Kép

Gergőnek is ma van a hétfordulója, de gőzöm sincs már, hol tartunk...

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Olyan izé vagyok, nem is írtam, hogy én is kaptam tegnap mind a három fiútól egy-egy szál tulipánt Kép Ilyenkor milyen jó, hogy férfiuralom van nálunk Kép

Bodza Kép Vigyorimanó tündér, mint mindig. Én is örülök, hogy találkozunk holnap! Ti sem jártok a Bolgárkerékbe?

J.

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Koszmó:

Gergőnek is erősen koszmós volt a feje, kenegettem én is 2-3 órával fürcsi előtt, majd jól dörzsöltem, de semmi nem történt.
Aztán anyukám védőnő barinője mondta, hogy úgy csináljam, hogy bekenem olajjal, majd kb. fél óra múlva fogok egy olyan fogkefét, aminek minden sörtéje egyenlő hosszú, és azza elkezdem finoman dörzsölni.
Hát én mondtam, hogy azt már nem, úgyhogy anyukám vállalkozott rá, egy délután meg is szabadította Gergőt a koszmótól.
Azóta gyönyörű a feje (is Kép )
Úgyhogy nekünk is az a módszer jött be, mint Rokicának.

Igaz, neki alapban kevés haja van, nem nagyon volt gond, akkor ráadásul mégkevesebb volt. Ne ijedjetek meg, de jön ám a haj is rendesen a koszmóval együtt. Teljesen "eldugult" Kép a fogkefe... Kép

Sildike!

Ne má'! Pedig úgy szerettelek volna megismerni Titeket! Kép Most én is szomorú vagyok.
Brü-hü-hüKép

Kép
kuha

Anyatej:

Vissza az egész, most kerestek, hogy kéne a tej.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

JULCSIKép, MAJAKép, TOFIKép, MARCIKép!
Boldog félévfordulót kívánunk!!!

SildikeKép!
Kép

Cleo Kép!
Maja gyönyörű!
A nicked a Cliifordból van?

Andris ma is végigaludta az éjszakát!
Tegnap pedig gyöngyözve kacagott azon, hpgy énekeltem neki a "Jég dupla whisky-vel"-t és táncoltattam rá.
Az időről csak annyit, hogy tele van vele a hócipőm!!! (nálunk megint havazik)Kép

Ayse

ayse

Julcsival voltunk a Lehel piacion. Hátha valakit érdekel: van egy biobolt, igaz, nem sok zöldséget és gyümölcsöt árulnak, de az nem olyan drága. Vettem két céklát 150 forintért, 4 darab alma meg 300 forint volt.

Vigyori manóKép Bodza, majd számolj be a bécsi vásárlásról, engem is érdekel az autósülés-kérdés. Ha érdemes kimenni, legközelebb Mosonmagyaróvárról kiugrunk apukámmal. Vásárolt már valaki arrafelé? Bécs előtt, a határhoz közelebb nincsenek olyan üzletek, ahol érdemes babaholmikat venni?

Megyünk oltásraKép

KépKép

KépKép
majola

Köszönjük a fél-szülinapi jókívánságokat!Kép

AndiKép
Köszönöm!
Átalvatlan éjszakákKép De, amennyiben ennyire megvisel Benneteket az esti önálló alvásra szoktatás, akkor tényleg ne erőltesd!

JuciKép
Köszönöm! Tejcsiben sosem bővelkedtem, tejgyárral bizti befuccsoltam volna.Kép Éppen csak elég vagy a kelleténél kicsivel kevesebb állt/áll csak mindig a rendelkezésemre. De persze majd fokozatosan apasztom, semmiképpen nem szeretnék megkockáztatni egy mellgyuszit.

Sildike,
Ezek nem jó hírekKépKépKép Sajnálom!!!

BodzaKép
Neked is köszönöm! Vigyori manód gyönyörű!!! Ezek a szemek!!!

Két kép az én szégyenlős vagyok, nem nézek a fényképezőgépbe, és a csak azért sem mosolygok Tofimról:
KépKép

Bab és a féléves Tofi

Kép
Bab és Tofi
bab

Köszönöm a sok tippet koszmó ügybenKép

hát bekentem neki jó sok olajjal és dörzsöltem fogkefével meg utána hajkefével de olyan hosszú a haja hogy félek nagyon sokáig csinálni mert bizti húzza szegénytKép
És jött ki egy csomó de még mindig vanKép

Mea
mea

Sziasztok!
H and M re én is kíváncsi vagyok, milyen lesz, jó közel lakunk az Árkádhoz, majd én is meglesem.

Ancsi!
Tényleg hihetetlen milyen szuperjól ül Melike! Sajnos Bendegúz még nagyon dülöngél, még akkor is ha fogjuk. Mostanában a fürdővízben próbáljuk tanítgatni ülni, nehezített körülmények között, amikor még a víz is eldönti Kép.

Bab!
Nagyon aranyos a kis szégyenlős Tofi! És tényleg le a kalappal előtted, hogy ennyi ideig bírtad a fejést, én tuti feladtam volna sokkal hamarabb. Nekem nem volt türelmem a fejéshez, de szerencsére Bendegúz lelkes szopizó Kép.

Maja, Julcsi, Tofi, Marci!
Én is boldog féléves szülinapot kívánok!! Kép

Ayse!
Az enyém is tele van. És itt is havazik. Kép

Bodza!
Saci nagyon cuki! Kép Én is szoktam Bendegúzt Vigyorimanónak hívni!Kép

Cleo!
Hogy ízlett a bioalma? Szerintem talán almából nem feltétlenül kell ragaszkodni a biohoz, én ha látok nem olyan szabványszerű, agyonkezeltnek kinéző, kicsit háztájibb jellegű almát azt szoktam neki venni. Szerintem a gyökérzöldségeknél kell baromira odafigyelni, azok az igazán veszélyesek.
Maja nagyon aranyosan segít Neked! Kép

Irigyellek Titeket lányok a tali miatt, én is úgy elmennék, és megismerkednék Veletek, de sajna holnap elutazunk kilenc napra a nagyikhoz Keszthelyre, és pakolnom kell. Túl sűrű lenne a nap.
Nem írok túl gyakran, de annál lelkesebben olvasok, és igyekszem képben maradni! Kép
Most több mint egy hétig nem leszek netközelben, nem is tudom hogy fogom kibírni.

Szóval nagyon jó szórakozást Nektek holnapra!
Azért remélem Bendegúz sem marad örökké facér, valamelyik csini kiscsaj szeme majdcsak megakad rajta is Kép. A legközelebbi talira talán sikerül nekünk is eljutni!
Rakok is fel két farmeros képet róla:

KépKép

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

3x próbálom elküldeni ezt az üzenetet.KépKépKép

Koszmó ügyben sajnos mi is érintettek lettünkKépKép

Sildike!
Jaj, de kár! Úgy szerettelek volna megismerni, na meg persze a fiúkat!KépKép
Ez már biztos?

Jucc!
BalázsKépKép
De aranyosak a fiúk, hogy mindenkitől kaptál virágot!Kép

Bodza!
Saci tündéri még mindig!Kép
Nati születésekor magzatvizet nyelt és nem sírt fel rögtön. Emiatt hordom a Dévény-alapítványhoz tornázni. Közös dr.nénink szerint nem kellene, de én így vagyok nyugodt!Kép

Ayse!
Andris milyen kis ügyes!Kép Reméljük megtartja jó szokását!Kép

Bab!
Köszi, aranyos vagy!Kép
Tofi nagyon édes!Kép Csini a pólója!Kép

Mea!
Én este, fürdés előtt készülök erre az akcióra. Natinak is hosszú haja van, nem tudom mi lesz!
A védőnő ma járt nálam, szerinte melege volt a sapkában.Kép Fene vigye!Kép

Megkérdeztem a védőnőt, mit gondol a bolti gyümikről, zöldségekről és mit az üveges kajáról.
A nagy bevásárlóközpontok részlegeit messze el kell kerülni, a piaci cucc sem igazán megbízható szerinte. Az üvegeseket bevizsgálják, azt mondta ő azt javasolja, ha az ára belefér a keretbe.
Csak ezeknél is el kell olvasni az üvegen az összetevőket. És a cukrot mindenképpen kerülni kell. Engem meggyőzött szerintem mi maradunk az üveges kajánál.

Jézusom csajok, most néztem ki az ablakon. Zuhog a hó!KépKépKép Ez vicc, komolyan mondom.

Bodza!
Neked is L.M.-né a védőnőd? Mármint, hogy Sacinak!KépKép

Zsuzsa!
Oltás miatt megy a drukk!Kép

Teszek fel képeket. Tetten értem a nőt!KépKépKép

Andi
Kép
Kép
Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Éljen a technika, 11 óta próbálom elküldeni ezt az üzitKépKépKép

Először is Isten éltesse a ma ünneplő 1/2 éves JULCSI, TOFI, MARCI NAGYMANÓKATKépKépKép és 1 nap késéssel ugyan, de MAJÁCSKÁNAK (a kis KonyhatündérnekJ) Kép is a legjobbakat!!!

Zsuzsa!
Szerintem Julcsi megjelenése nem is lehet kérdés, hiszen a kis erőművésznek csak egy díjbirkózós szerkó dukálnaKép
HórágásKépKép

Sis!
A riszálom-ot én a Madagaszkár-ra értettemKépKép!

Ayse!
Tényleg az volt, amit már Bab és Sis is írt, de ezek szerint akkor Ti jól megértettétek egymást ZsuzsávalKép!
Gratula az újabb jól sikerült éjszakához:!
Ha megnyugtat, nálunk is havazikKépKép.

Andi!
Szegény Nati, hát azt hiszem nekem is a szívem szakadna megKép. Még jó, hogy felvettedKép
Teljesen egyetértek Veled:! Én meg vagyok róla győződve, hogy át fogják majd aludni az éjszakákat, csak idő kérdéseKépKép

Bodza!
Most, hogy ezt a kötődést írtad, rájöttem, hogy nekem is ez a bajom a HJ. dalokkalKépKép!!!
Persze ha a gyerkőcöm majd 129x végig fogja hallgatni, akkor már biztosan nekem is ismerős leszKép!!
Vigyori Manód nagyon édesKépKép!!

Jucc!
BalázsszájKépKép

SildikeKép!

Bab!
Tofi szemlesütve is nagyon édesKépKépKép!

Látom azóta már vannak újabb képek is, majd mindjárt azt is megnézem, csak most egy kis nyügi vanKép
C.

KépKép
cinka

Hahó.
Voltunk megmutatni a dokinak a kiütéseket,igaz már múlóban vannak.Azt javasolta,hogy egy ideig mellőzzük az őszibarackot.Kép

Majola.
Nem tudom hogy csinálja,de imád ülni.Kép
OltásKép

Duda.
SzitakötőkKép

Bodza.
Köszi a bókot.Kép
Úgy látom a te kiscsajod is igen huncut és nagyon szépKép
Gyerekülésben várom a fejleményeket.Bécsben olcsóbb?

Jucc.
BalázsszájKépKép

Bab.
TofiKépA gyerekek már csak ilyenek.Néha ha fejenállnék sem mosolyogna.Kép

Márti.
Köszi.
Majd csak belejön Bendegúz is.Kép
Nagyon csini a kis farmerében.Kép
Jó nagyizást nektek!!

Duda.
A nagy tettenérés.KépNagyon cuki!Kép

ancsi26

Hahó.
Voltunk megmutatni a dokinak a kiütéseket,igaz már múlóban vannak.Azt javasolta,hogy egy ideig mellőzzük az őszibarackot.Kép

Majola.
Nem tudom hogy csinálja,de imád ülni.Kép
OltásKép

Duda.
SzitakötőkKép

Bodza.
Köszi a bókot.Kép
Úgy látom a te kiscsajod is igen huncut és nagyon szépKép
Gyerekülésben várom a fejleményeket.Bécsben olcsóbb?

Jucc.
BalázsszájKépKép

Bab.
TofiKépA gyerekek már csak ilyenek.Néha ha fejenállnék sem mosolyogna.Kép

Márti.
Köszi.
Majd csak belejön Bendegúz is.Kép
Nagyon csini a kis farmerében.Kép
Jó nagyizást nektek!!

Duda.
A nagy tettenérés.KépNagyon cuki!Kép

ancsi26

Hello Lányok!

Megjöttünk Hévízről! Kép Kép Kép Nagyon jól éreztük magunkat, király volt a szálloda, gyönyörű, tiszta. Rajtunk kívül csak 3 idősebb házaspár volt. Miénk volt az egész uszoda, egész nap pancsoltunk a medencében, Dani meg nézett minket a napozóágyról. Kép Teszek fel majs képeket. Kép
Most csak gyorsan ideültem, míg Dani eszik, a mosógép már be van izzítva és ki is pakoltam már mindent.

Nem hiszem, hogy mindent vissza fogok tudni olvasni. Történt valami nagyon izgalmas hétfő óta? Kép Kép Kép

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Márti!
Nagyon csini Bendegúz a kis farmerjábanKép
Kár, hogy nem tudtok jönni holnap, de ez érthető, hogy pakolnod kell, ha ilyen hosszú időre mentek. Érezzétek jól Magatokat!

Andi!
Natikád csúcsédes!!! S milyen komolyan bűvöli a fényképezőtKépKép Mintha direkt "prezentálni" szeretné ezt a "levédett" terítős mutatványt!Kép
Rékának is van olyan Ikea-s virágos csörgője!

Ancsi!
Nagyon aranyos Melike függönye, s tényleg illik a vidám 100 holdas pagonyos társasághozKép

Közben kész lett a holnapi csokis bomba, s mindjárt kezdem a füstöltsajtos kukoricasalit isKép!
C.

KépKép
cinka

SZIA BENIANYUKépKépKép!!!
De jó, hogy megjöttetek, s jól éreztétek magatokatKép!!!
Biztos klassz lehetett, hogy Tiétek volt az egész uszi!
Várjuk a képeket!!!

Hú, én már nem is tudom mi történt hétfő óta, olyan rég volt, talán annyi, hogy 4 nappal okosabbak lettek GYÖNYÖRÛ CSEMETÉINKKépKépKép!!
C.

KépKép
cinka

MártiKépKépKép
Biztos vagyok benne, hogy a jóvágású, farmeres kispasidnak hamar akad hódolója!!! Elég csak egyet eleresztenie a bájos mosolyából, és kész lesz tőle minden csaj!

Andi, Cinka, AncsiKépKépKép
Köszönjük a bókokat!

Andi,
Ez a tettenéréses sorozat is nagyon jó!!! Gondolom, nem sok mindent tartotok azon az asztalon, amihez a terítő tartozik.KépKépKép Nati annyira bájos!

Az üveges bébiételeknél nem is olyan egyszerű olyat találni, ami nem tartalmaz hozzáadott cukrot. Alig akad egy-kettő. Én csak olyat szoktam venni, de elég sokat kell válogatnom, hogy ráakadjak ezekre. Sőt, néha megdöbbenek, hogy olyan dolgokat is beletesznek egy-egy korosztálynak ajánlott papiba, amit a könyvek egyáltalán nem is ajánlanak még abban a korban. Pl. találtam már olyan 4 hónapos kortól ajánlott babakaját, amiben eper és málna volt. Pedig ezek erősen allergének, nekem kifejezetten azt mondták a gasztroenterológián, hogy minél később kell bevezetni ezeket. Vajat is találtam már feltüntetve 4 hós kortól ajánlott sütőtökpürében, pedig az tejtermék. Nem mondom, hogy feltétlenül bajuk lesz a babáknak, ha ezeket megeszik, csak nem teljesen tiszta a számomra, hogy miért nem követik a gyártók a szakemberek ajánlásait. Van egy sanda gyanúm, hogy azért, hogy minél szélesebb választékkal foghassák meg a vevőket.

Ancsi,
Nagyon tuti ez a Micimaci szoba!

Benianyu,
Örülök, hogy jól telt a kiruccanásotok. Várom kíváncsian a képeket!

Hú, Cinka, küldesz nekem egy kis kóstolót abból a bombából???

Úgy látom, hogy szinte mindenki már délelőtt odamegy a talira. Én kb. 1 óra tájékán érek oda, remélem, akkor még sokan lesznek ott!

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!Kép

Kész a csokis mogyorós süti! Viszek még üdítőt is.

Tegnap nőnapra kaptam Bubustól egy krókuszt, Gergőről egy jácintot, a férjemtől egy vörös rózsát! Kép Olyan aranyosak voltak.

Jucc!Kép

Tényleg jó ilyenkor a férfiuralom.
BalázsszájKépKépKépKép

Sildike!Kép

Nem tudzs valakihez becsatlakozni? Merre laksz? ( Én csak azért nem ajánlom fel, mert nem elég, hogy a kacsa 4 személyes, úgyhogy ha még be is préselődnénk, de hátul csak egy öv van, úgyhogy nem lehet még egy gyerekülést bekötni.Kép)

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Ancsi!
nagyon csini Melike szobája! Ez poszter a falon, vagy kézzel készült remekmű?

Bab!
Egyetértünk! Jól körül kell nézni! Én is láttam már olyan kaját, amiben volt olyan zöldség is, aminek semmi köze nem volt az üvegben található cucchoz.Kép

Cinka, Zsóf!
Húú, én máris éhes lettem!KépKép

Benianyu!
Sziaaaa! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Biztos nagyon jó lehetett!
Hétfő óta? Hmmm, hát igazán én sem emlékszem kirívó dologra. Talán csak, hogy Ayse küldött egy sms-t Megannak a taliról, de nem jött válaszKép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Szia Benianyu.
De jó lehetett nektek.
Várjuk a képeket.

Cinka.
Köszi.Kép

Bab.
Tuti,ugye?Apa festette!!Kép

Hú lányok,ez a sok finomság!!
Gondoljatok ránk akik nem leszünk ottKép
Holnap alig lesz itt valaki a topicon.KépDe azért jó szórakozást nektek.Kép

Valami van ebben a levegőben.
Meli délelőtt is 3órát aludt,most meg fél3-tól durmól.De ezt tegnap is megcsinálta.Tavaszi fáradságKépKép

ancsi26

Hát lányok nem szabadultok meg a Sándor családtól.Kép

Apa sajnos KépKép nem tudja holnap elhozni az autót, mert valami szarakodik az okmányirodai rendszerben és nem tudják átiratni.

Majd még este írok bővebben.

Kép
Kép Kép
sildike

Kuha
Megpróbálom majd úgy betenni az ülést, hogy elférjen mégegy.

Kép
Kép Kép
sildike

Hú lányok, megint annyit írtatok, nem győzök visszaolvasni, nemhogy reagálni!

Ancsi!
Titeket nem hagyhatlak szó nélkül,fantasztikusan szép Melike szobája. Még én is szívesen ellaknék benne! Kép

Sildike!

Szóval mégis jöttök? Nagyon helyes! Hurrá... Kép Kép Kép !

Lányok!
Muszáj veletek megosztanom, Gergő ilyen szépen üldögélt nekünk az előbb. Csináltunk is egy gyors sorozatot is róla.
Ja, és nem csak visong, harsog, kurjongat, hanem hangosan kiabálja, hogy "ajdaj-daj-daj-daj!

Kép
KépKépKép

Kép
kuha

Sziasztok!

Köszönjük a felköszöntést mindenkinek!Kép Aranyosak vagytok.

Ancsi

Nagyon ügyes a párod!És a függöny is nagyon szép.

Ki hányra megy a talira?
Azt olvasom, hogy Babék csak egy körül.

Ez a csokibomba nagyon jól hangzik.
Kép
Bendegúz is nagyon aranyosKépMeg Nati is.Meg Saci is+Tofi is+elfelejtettem hogy ki volt legelől a gyerekülésben, de rohannom kell, mert Marci ordibálKép

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Kuha!Kép

De édes Gergő és nagyon ügyike!!!Kép
Na meg a bodyja is cukiKép
Írtam Skypre neked

Mea
mea

Mi Lívivel 10-re megyünk holnap.
És úgy néz ki délig maradunk.

mindenkinek szép estét, holnap talizunk!Kép

Mea
mea

sziasztok!

tali: apa szabin lesz, de azért szeretnék menni mindenképpen. Kép Sztem olyan 11-12 között érünk oda.

Skype: én állandóan azon lógok, alig használok mást. Kép Már ha itthon vagyok. Ami még tuti jó, az a Voip, ingyen hívok minden vezetékes számot egész Európában + USA-ban, csak letétbe kellett tenni 10 eurot.

Dóri & Viki 20+6 (most kiszámoltam Kép)
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szupik a képekKép

Holnap megyünk a talira, de nem maradunk sokáig, mert mennünk kell elKép

Én max csak valami gyümölcsöt, esetleg a helyi spar-ból valami rágcsát tudok vinni.
Remélem, nem utáltok kiKép
Na meg bízom benne, hogy Erhard "jól" viselkedik majdKép
Gáz lenne, ha pont ott hisztizneKép

Az tuti, hogy 11h után érünk oda.

Jucc, Barbi!
Ti kb. mikor jöttök?
Nektek jövök a krémekkel+Juccnak az Actival Max-al.
Küdjetek nekem egy mailt, hogy tuti én is ott legyek amikor tiKép
angelani kukac vipmail pont hu
A citromail akadozikKép

Van még 3doboz 111db-os Actival Max 2000Ft/db áron.
Már nekem is drágábban hoznakKép

Szóval írjon nekem privit, akinek esetleg kell.
Előtte itt is jelezzétek, hogy más is lássa.

Na nem kereskedni jöttem.

Nálunk is apa szabin, de már csak ezen a 3 naponKép
Hétfőn megy melózni.

Megyek mert Erhard nincs el 2 percig semKép

Puszi mindenkinek!

Remélem, holnap sok-sok Babával és Mamával talizunkKép

Jó Éjt!
Angelani&Erhard
26+2

Kép
angelani

Dobok gyorsan fel pár képetKép

A kis szakácsKép
Kép

Mami ugye nem gondoltad komolyan ezt a satyit???Kép

Kép

Héééé most hogy is van ez???Kép
Nem a számban van???
Kép

Imádom a pancsitKép
Kép

Lívike üzeni Nektek, hogy már nagyon várja a holnapot és hogy megismerjen Titeket+a kis barátait innenKép

Jó éjt!!!

Mea
mea

hű lányok, én teljesen lemaradtamKép az elmúlt pár nap olyan nhéz volt nekem, mint a legeleje. ne haragudjatok, de nem bírtam egyáltalán visszaolvasni, úgy bánt, olyan kíváncsi vagyok mindenkire!
Ayse, megcsináltam, és sztem fini lettKép az az igazság, hogy nem is tudtam már utána megnézni, hogy válaszoltál-e, jó, mi? ma jött hozzánk egy pár barátnőm gyerkőccel, már megbeszéltük 2 hete, és nekik csináltam meg élesben, a gyerekek is megették, úgyhogy köszi a receptet még1xKép

szóval Eszti elkezdett sikongatni, fülsértő... remélem hamar abbahagyja. pár napja kissé hígabb a széklete, és borzasztó nyűgös, ma szinte egész nap a kezemben volt. fogat még nem látok. 3-4x kel éjjelente még mindig,én ált 6 órát alszom k 2 részletben, és mostanában csak a járókában tudom elaltatni hajnalonta, én viszont nem bíok a kanapén aludni, vagy még ott sem alszik el, hanem elkezd dumálni és mosolyogni. majd csak alakul a helyzet....

Rokica! tányérügy: én múltkor úgy vettem, hogy azt mondtad, hogy vettél, és valószínű elég lesz. ha még olvasod, írd meg, ha kell, holnap reggel veszek, ha nem olvasod, majd írok sms-t. úgy látom a lista eléggé tele van, szinte mindegy mit viszek... mi a reggeli ébredés után, ahogy én is el tudok készülni, úgy mennénk, amit ismerve a lányom mostani vircsaftjait fogalmam sincs mikor lesz, viszont du 3-ra vissza kell jönnünk, mert megyünk a dévény anna kezelésre.

majd még jövök

KépKép
KépKép
and

Íme egy pár kép. Kép Kép Kép

Az első nap nem volt babakád, Danit a mosdóban fürdettük. (különben zuhanyzó volt) és utána törölközőben már álmosan
KépKép

Beni a medencénél és előtte pózol a tükörben Kép
KépKép

Dani a medence szélén
Kép

Dani és Beni játszanak a szobában
KépKép

benianyu

Sziasztok!

Boldog fél szülinapot a babóknak Kép

Képzeljétek, Máté ma megint egyedül aludt el Kép Beraktam a kiságyba, énekeltem neki, tettem-vettem (ördög és pakol Kép), majd arra lettem figyelmes, hogy nem mozog KépKép Aranyos volt nagyon.

Davallia,
sikítás nálunk is megy, de meg lehet különböztetni, mikor rosszcsontkodik Máté, és mikor akar énekelni. Kajak jelzi, és ha éneklek neki valamit ilyenkor, vigyorog, mint a vadalma. Kép

Bab,
én is ezen szoktam filózni, hogy miért is akarom, hogy másszon, menjen, beszéljen? Most kicsi, egyszer és utoljára, ennek tényleg minden pillanatát ki kell élvezni, és jól a fejembe vésni, hogy legyen mire emlékezni, mikor majd homlokegyenest ellenkezni fog, és mindegy mit csinál, csak azt ne kelljen, amit mondok neki KépKépKép
Bébiételesek meg a felnőtt ízlésre játszanak, ami sokszor nem fedi az egészségeset.
Tofi-képek szépek Kép

Duda,
én is gyenge vagyok ilyen szempontból. Bár hál'istennek Máté "jó baba", és nem is volt ilyen gondunk.
De ha lenne is, úgy vagyok vele, hogy többet ér mindenkinek, ha fél óráig cicizik, mintha ugyanannyi ideig sírna. Kép
Nati milyen kis durcás képet vág Kép Nem adom! Enyimé! Kép

Sildike,
nemá! Kép Honnan jönnél?
Ja ok, most olvastam lejjebb. Illetve: Nacsakazé! KépKép

Ancsi,
szívből jött Kép
Melcsi szobája nagyon tuti Kép

Majola,
idióta mondatok nálam is megvannak, csak épp élőben Kép
Múltkor babamasszázson Máté épp elengedte magát egyszer-kétszer, és pont akkor kérdezte a védőnő, hogy szopik-e rendesen, mire én: Persze, fingik! KépKépKép
Oltáshoz drukk.

Thomasanne,
babazene akkor nektek is bejön Kép

Bodza,
nemá, tisztára elpirulok KépKép
Fürcsi tényleg jó, és a bőrkontaktus pláne. Kép
Sacit meg elvesszük feleségül, ha hagyja magát! Kép Nagyon szép kislány, Apa már az elején azt mondta, ő a legszebb a topicban Kép

Jucc,
fiúk nagyon figyelmesek Kép
Balázs édes, nagyon tetszett, hogy "babakisegítő" akar lenni Kép

Kuha,
mi akármennyi koszmót szedtünk le ezzel a módszerrel, harmadnapra ugyanannyi vissza is jött. Aztán az Eucerin segített, azóta nem hámlik úgy a feje.
De aranyos Gergő! Kép Remélem, holnap is előadja magát Kép

Ayse,
Andris jó fej lehetett Kép Csárlihangon énekelted? Azon én is röhögnék KépKépKép

Márti,
azért egy kilenc napos Keszthely is jó, majd a köv. talira meg jössz te is Kép
Jó utat hozzá!
Bendegúz nagyon kis okos képet vág a könyvéhez Kép

Cinka,
tudom, de riszálom úgyis-úgyis! KépKépKép
Füstölt sajtos?? WowWWOwwwwWWWW !!!!
Én is kész vagyok már a szpészkékkel Kép

Benianyu,
jó lehetett nagyon, örülök, hogy élveztétek. Kép
Képeket nagyon jóóók!
Daninak tetszett a vízsugár, úgy látom, de Beni, az izompacsirta sem semmi Kép
Kedvenc a Beni-Dani duó, ahogy egymásra mosolyognak. Kép
Nem gurgult le Dani a napozóágyról? Én már nem merném ott hagyni Mátét, olyan, mint a sajtkukac, tisztára be van sózva a segge.
Én is akarok saját uszit egyszer Kép

Göndörzsóf,
KACSAKACSAKACSAKACSA!!! Te vezetsz? Ugye viszel egy kört? Lééééégyszilégyszilégysziiiii!!!!
Imádom a régi autókat, főleg a Citroent! Kép

Angelani,
ez már csak ilyen időszak.
Máté is folyton karon lóg, semmiből nem lehet kihagyni Kép
Még aludni sem nagyon akar napközben, fél, hogy lemarad valamiről.
Lesz még idő, amikor le sem tojnak minket, majd visszasírjuk ezt a kort is Kép

Mea,
Lívi nagyon helyes, szakácsnőként és amúgy is Kép

And,
ha a gyerekek is megették, biztos fini volt Kép

Pusztok

Sisotris, Máté és Apa

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Kuha!
Behalok!!! Nagyon tutin ücsörög GergőKépKépKép GRATULA!!

Mea!
Annyira szupik a szakácssatyis képekKépKépKép!!!
De szegény Livike, mintha tényleg nem élvezné annyira, bezzeg a pancsolásKépKép Nagyon édi!!!

Benianyu!
Hogy érted azt, hogy az első nap nem volt kád, de utána már hoztak???
Nagyon találékonyak vagytok, s úgy tűnik Danigombóc is feltalálta magát a csap bűvöletébenKépKépKép!
Beni nagyon édes a tükör előtt, igazi férfiKépKépKép!
És a többi kép is mind nagyon aranyos!
Várom már a holnapot, hogy megismerhesselek Benneteket, és persze a Többieket is!

Mi, 11 körül érünk oda!

Nyugodalmas jó éjszakát Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Cinka, Ancsi, Sis, Duda, Bab
Köszi, hogy örültetek nekünk! Kép

Cinka,
Jó értetted. Kép Másnapra hoztak nekünk egy babakádat, szép pirosat. Kép De első nap csak ez a mosdós megoldás kerülhetett szóba, mert zuhanyozni nem mertem Danival, nehogy kicsússzon a nagy ficánkolásban. Kép

Kuha,
Gergő nagyon ügyesen ül!!! Kép

Mea,
Lívi nagyon aranyos! Kép Szskácsnőnek is, a kádban is, de főleg, ahogy nézi a cumit, hogy akkor, hogy lehet a szájában is. Kép

Sis,
Még oda mertem tenni anit a nyugágyra, mert azért mindig volt valaki a közelében, tud már forogni, de elég lusta emelgetni a sonkáit és még nem annyira sajtkukac és a nyugágynak is magas peremei voltak. Kép

Én is alig várom már a bulit, hogy mindenivel személyesen találkozzunk! Kép Kép Kép

Benianyu

benianyu

Kuha.
Köszi.Ha gondolod vendégül látlak ebbe a micimaci birodalombanKépKép
Gergő nagyon ügyi.Daj-daj-dajKép

Juci.
Köszi a párom nevében is.Kép

Mea.
Livike egy tündér.Kép

Benianyu.
Nagyon szupik a képek.
Olyan jó látni ahogy szeretik egymást a fiúk.Kép

Sisotris.
KösziKép

ancsi26

Jó reggelt Kép

Nemsoká indulás van, Máté még húzza a lóbőrt Kép

Pusz

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Tegnap írtam, de most nem látom..GRRRRRRRRRRR
Már nem tudom mi volt..
De, mégis megvan, íme....

Ayse
Nekem is tele mindenem ezzel a nyomorult hóval, kb. 12 óta esik és nem úgy néz ki, mintha abba akarná hagyni....GRRRRRRRRRRRR Kép Tegnap, ma jó idő van )

Bab
Nagyon kitartó voltál eddig is, ezentúl pedig több időd lesz Tofizni, vagy akár netezni. Kép
Tofi nagyon helyes Kép A hordozó Peg-Perego?

Sis
régi kérdésre friss válasz, asszem hasis

Bodza
Saci ééééééédes Kép Tomi is lassan 6 hónapos lesz (10 nap múlva), de még nem kezdtünk el hozzátáplálni, talán vasárnap kóstolunk egy kis almát, ill a levét.

Márti
Bendegúz farosban igazán nagyfiús Kép

Zsuzsa
Lerágtam a havat Kép Kép Kép

Felébredt a manóm, 35 perc alvás után Kép
Persze még mindig álmos, hogyan lehetne egy kicsit kitolni az alvást?
Valakinek van tippje????

Közben megkukkoltam a képeket, már amit látok:
Beni és Dani csúcsszuper! Beni a pózolós Kép

Sül a nutellás muffint Kép Nyammm, csak meg ne egyem mire odaérünk. Kép

Mea
Livi nagyon édes, a cumis kép Kép Kép

Kuha
Gergő milyen ügyesen ül!!!!!!

Megyek mert odaégetem a sütit....

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok csajok!
Most nem olvasgatok mert sietek pipi combot és szárnyat sütni a bulira.
Közkívánatra viszem az extra angol rucikat ( három zsák) készüljetek a mazsolázásra!! Kép
Mi kb dél körül megyünk.
Már nagyon izgulunk Kép

Floci + Andris

Kép
flocika

Sziasztok!

Nem tudom ki ajánlotta, (ezer bocs), hogy hoz műanyag evőeszközt vagy tányért vagy szalvétát, de most rájöttem hogy jól jönne!!!!

Kicsit elcsúsztam mert küldtek nekem egy sürgős fordítást tegnap és már nem volt időm vásárolni menni... most meg már nem merek, hátha valaki korábban jön...

Azért van evőeszköz, de lehet jó lenne még. Főleg szalvéta/tányér/pohár.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

ILDIKÓNAP ALKALMÁBÓL BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK AZ ILDIKÓKNAK Kép Kép Kép Kép Kép

benianyu

Ancsi,
Melike nagyon helyes!!!!!! Kép

benianyu

Sziasztok!

Benianyu,
Nagyon jók a képek! A bodybuilder-es fergeteges! Fiúk nagyon édesek!

Kuha,
Gergő milyen ügyes!!! Nem semmi!

Ancsi,
A párodnak aztán van tehetsége! Tényleg nagyon klassz a szoba! Melike pedig zabálnivaló!

ThomasanneKép
Köszönöm, kedves vagy! Igen Peg-Pérego.

Tofi még semmit nem aludt 6 óta, pedig ilyenkor már 1 órája durmolni szokott. Hozza a formáját, vendégségbe megyünk, így nem alszik, nehogy már idejében kipihenje magát! Azért remélem, hogy nem lesz nagyon nyűgi, mire megyünk. Nekem pedig még fejnem kell, meg még bepakolni, amit vinni szeretnék, meg még egy csomó mindent. Úgyhogy megyek is, a talin találkozunk!

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!

Nem tudom, Ti hogy csináljátok!!! Kép

Semire nincs időm mostanában!!!Kép Ha Peti ébren van, akkor folyamatosan igényli, hogy vele legyek, ha alszik, akkor vagy sétálni vagyok vele, vagy takarítok, főzök, stb...
Most is csak azért tudok itt lenni, mert amikor az előbb fölkelt, átjött anyósom, és addig elvolt Petivel, amíg kitakarítottam, meg betettem a kaját a sütőbe! Most Peti alszik, még kb. 10-15 percig, előreláthatóan!Kép

Szóval nincs időm visszaolvasni, bocs Kép

A képeket megnéztem, nagyon érdekes, hogy egy-egy baba milyen sokat változott már!!! Olyan jó nézegetni őket Kép Remélem mindenki jól van!

Egyébként már nem tudom Petit egyáltalán sehol egyedül hagyni, mert hátrafelé úgy ment, mint a villám, na meg egy ideje már gurulni is tud, nem akármilyen tempóval. Egy percre kimegyek a szobából, már lemászik a habtapiról és koppan a parkettán Kép De olyan jópofa! Kép

Egyébként Ti még tudtok pelenkázón pelenkázni! Én már a földön kell, hogy tisztába tegyem, mert lefordul mindenhonnan. Ahogy felteszem a pelenkázóra rögtön hasra fordul és elkezd róla letolatni! A földön is gyakran nekiáll meztelen opóval szökni a pelenka elől, de innen legalább nem tud leesni! Kép

További szép napot mindenkinek!

Viki és a ma 25 hetes Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Sziasztok!Kép

Petike nagyon ügyes!!!Kép

Hát a babatalit nagyon élveztük Lívivel, pedig féltem hogy viseli majdKép
De naygon jó volt, csak kár hogy ilyen hamar el kellett jönnünkKépKépKép

Babák mind nagyon édesek !!!Kép

Sajnos sokmindenkivel nem tudtunk megismerkedni, főleg a többi szobákbólKép
Majd legközelebb!Kép

Csinálok albumot és felteszem a képeket amiket csináltam.

Ja és Boldog Névnapot Ildikónak!Kép

Puszilunk mindenkit!Kép

Mea
mea

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: