Igyekszem lépést tartani veletek...
Nekem nem volt bajom az István kórházzal, azt leszámítva, hogy olyan kényelmetlen szivacson aludtam, hogy azóta is emlegetem a hátfájást, amit okozott.
Csikken! Nagyon szépek vagytok a kádban! Olyan jó meztelenül magunkhoz ölelni a gyerekünket, nem? (na, ha ez a mondat máshol hangozna el, brrr....)
Duda! Hova jártok tornázni?
Kuha! Gergő milyen lovagias a krókusszal!
Jucc, jó lenne, ha Balázs tényleg kinőné ezt a nyavalyát. Már olyan jó lesz téged is újra látni holnap!
Cinka! Én is minél régebbi egy Halász Jutka lemez, annál jobban szeretem. Nekem már a Rendkívüli gyereknap meg a Minden felnőtt volt egyszer gyerek se jöttek be annyira, mint a régiek. De lehet, hogy csak azért, mert azok kötődnek az én gyerekkoromhoz, és most, hogy elkezdtem az újabbakat hallgatni, semmi kötődésem nincs hozzájuk.
Bab! Szerintem is le a kalappal előtted, hogy eddig fejtél. Én, ha nem szopizna ilyen szépen Saci, tuti nem lett volna kitartásom ennyit fejni. Tofi nagyon édes a klaviatúrával!
6 hónapos és ahhoz közeli babák! Mindenki elkezdte már a hozzátápit? Saci még mindig csak szopizik! Még Bécset megvárom, ott jól jön, hogy nem kell neki semmit kotyvasztanom, és csak utána akarok neki egy kis almát adni.
Ja, közben olvasom, hogy Cleo és Manka is most kezdik az almapürét! Milyen sokan születtek fél évvel ezelőtt! Boldog féléves szülinapot Julcsinak, Majának, Tofinak és Marcinak!
Sis! Kopaszkaktusz
- Saci is az! Még mindig imádom, ahogy írsz egyébként! Davallia! Örölünk Pandának!
Amit az ikrekről írtál
- én rettegek egyébként az ikerterhességtől, pedig a családi múlt miatt van rá esélyem. Ancsi! A te lánykád is gyönyörű!
Mi ülésben Römert akarunk venni, kinn Bécsben. Majd ha megvan már, beszámolok róla.
Sildike! Számolj majd be az itthoni H&M-ről! Én most Bécsben tuti ki nem hagyom, hogy bemenjek!
Tali! Mi is megyünk, és viszünk üdítőt! Sütni nem hiszem, hogy lesz időm, de esetleg még azt is megpróbálom!
Apropó, mikor kezdődik? Férjem 10-re megy el kocsival a város másik végére, Budafokra, előtte ha elvisz minket, az korán van még?
Na, léptem, mert pizsiben ücsörgök itt a gép előtt.
Bodza és Saci
az én vigyori manóm

A "lerágtam a havat a babakocsiról" -on még mindig fetrengek. Vizuális vagyok meglehetősen... 

is a legjobbakat!!!