A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Moncsi,
a nyugtatóteát én iszom,és az anyatejen keresztül hat rá.Citromfű,és orbáncfű van benne,és ha iszom nyugodtabban alszik éjjel.Attól féltem,h.nehogy hozzászoktassam,de a doki szetrint nyugodtan ihatom,ha bevált.Kép

Balim,
jól vagyunk,voltunk uszizni is.Megint jó volt,most etetés,és szerintem nagy durmolás a napon.KépKép

Cukker,
igen,mennék mint zsidóban a fájdalom,de Regével nem lehet akárhogyan,mert túlságosan szeret itthon lenni nyugiban.KépSzerintem nyugodtan kirakhatod Adrit.Mi október végiek vagyunk,és kint voltunk már november,dec.ben.Jól be kell bugyolálni,és kész.Amúgy nálam is hullámzó a menési kényszer.Kép
mrege

Mvirág,
hallottam sokan voltak!Ma csak 5-6-an kb.
Meg az idősek.Kép

Nana,
kapásból nem tudok tel.számot,de ha felhívod az audiológiát kórházban akkor kapcsolják.Magánrendelése sokáig a Bagoly utcai Egészségházban volt.Nem tudom van-e még.Ott az időpontegyeztetésen megmondják:495-555.Remélem segítettem!Kép
mrege

Roz,
lehet,h tudnom kellene,mert írtad...de miért magányosak az esték?A gyerkőcök meggyógyultak már?
mrege

Mrege,
szerencsére nálunk sincs semmi gond. Tegnap négy és negyed órát aludt délben, utána mosolygott, nyugodtan feküdt és játszott magában. Mintha mi sem történt volna Kép. Éjjel is jól aludt. Ma sem tapasztalok nála semmit, nagyon jó a kedve, folyamatosan dumál, formálja a kis száját, fújja a nyálát.

Cukker,
Milán után én azt mondtam, hogy soha többet. És tessék, mégis itt van Eszter. És annyira örülök neki! A harmadiknál már automatikus a csaszi, nem kell a prof engedélyére várni Kép. És egy életre megtanultam, hogy "soha ne mondd, hogy soha".

Nana,
szerintem is próbáld meg az audiológiát felhívni.

Kob,
ti terveztek harmadikat? Bátor leszel te is?

Mino,
pióca Kép, ez tetszik, nagyon találó Kép.
balim

Cukker,
azt akartam még mondani, hogy szerintem nyugodtan kiviheted már Adrit, persze csak, ha nincs nagy szél. A déli órákban nincs olyan hideg. Biztos jót alszik majd. Marci novemberi, decemberben már sétáltunk Kép.
balim

Balim!örülök,h.ti is jól vagytok!KépÚgy látszik,h.már nagyobbak és jobban bírják az ilyen dolgokat.KépKépAz uszi-igazolást szerintem ledumálhatod Pongival telefonon is,és kiadja a recepcióra.Egyébként jövő héten is lesz babaúszás,15-e ellenére.Val.leg mi is megyünk,és végre Apa is jöhet velünk.

Cukker,
szerintem nyugodtan hagyd aludni éjszaka,majd felkel,ha éhes.Örülj inkább,h.végigalussza az éjszakát.Szerintem tudják ezek a Porontyok,h.mi kell nekik.Alvás,vagy evés.KépKépRege is volt,h.7 órát hagyott 2 etetés között,csak sajna soha nem éjszaka!KépÁltalában du. 6 után.Most meg már akkor se.
mrege

Nana,
beprotezsáltam I.Gabit.Elküldtem neki a linket.Lehet,h.jön ő is dumcsizni majd a fórumra.Ma együtt usziztunk.Kép
mrege

Mit csináljak h. legyen kedvem a házimunkához?Napok óta olyan kedvetlen vagyok.KépKépA ház meg olyan mint egy disznóól.KépRege is elaludt,úgyhogy itt lenne a ragyogó alkalom...
mrege

Mrege,
jövő szerdára már van programunk, majd talán utána. Nekem meg éppen ma volt kedvem takarítani, kész is vagyok, fordítva vagyunk bekötve Kép. Olyan szépen süt a nap, most kmegyünk a levegőre Kép.
balim

Quill,
egy napon szültetek Linával!Tudtad?Rege is ezt csinálta sokáig('batgirl'Kép),mondjuk nem sírt,csak néhány perc után,amikor gondolom elfáradt.Kép
mrege

Mrege, Rozt és a 3csöppet elhagyta az apuka. Kép
birolili

Hello,

Balim,
igen, szeretnénk még egyet, hátha fiú lenne a lelkem Kép Nekem két húgom van, jó emlékeim vannak a hármasságról Kép 4-5 év múlva lenne jó a babó, akkor leszek 36 Kép

Cukker,
szerintem is nyugodtan hagyd éjszaka aludni, nem fog kiszáradni ennyi idő alatt. Vagy sárga a lelkem? Szerintem csak akkor kell őket ébresztgetni.

MRege,
én kérdeztem a teázást, és most már értem Kép

Kép

Kép
kobudo

Az új táblázat:
Kép
Kép

Kép

Kép
kobudo

Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!
Kobudo
Köszike a táblázatot.Igyekszem áttanulmányozni.

Balim
Az emailem:komnabt@citromail.hu
kiváncsian várom tapasztalataidat.Egyébként holnap kell mennem az esedékes 26 hetes vizsgálatokra.
moncsivagyok

merre vagytok,egy ideje egy hozzászólás sem?vagy az én gépem döglött be?
moncsivagyok

Roz,
Nagyon sajnálom!KépNe haragudj h.zaklattalak vele!Kép
mrege

Sziasztok!

Kobudo,köszi a táblázatot,csak annyit akarok megjegyezni,hogy nem 04.16.,hanem 04.17. a kiírásom dátuma,bár ennek túl nagy jelentősége gondolom nincs,többségében úgyse akkor születnek pont a babák.

Egyébként hol van mindenkiKép? Vagy mindenki nőnapot ünnepelKép?Akkor mindenkinek jó nőnapozást és további szép estét!

Kép Kép

Kép
dettus

Ma Pesten voltunk egész nap, gyorsan átolvasom mit írtatok. Nőnapoztunk, Lili is kapott a munkahelyemen virágot, nagyon aranyos volt, pedig reggel fél 8-kor indultunk és este fél 8-ra értünk haza.
Valamit viszont nem értek. Volt, hogy csak tápit adtam neki, mert olyan helyen voltunk, hogy nem tudtam volna jóízűen szoptatni, szóval mire hazaértünk, már mind a kettő cici nagyon telivolt. Az egyiket kiszopizta Lili, de el is aludt, a másikat meg gondoltam lefejem. Komolyan nagyon feszült már, és így jött ki 70 ml. Normális ez? Nem is tudom, hova férne bele mondjuk 150?

Quill,
Lili is csinált ilyen Batman (bár mi síugrónak hívtuk) pozitúrát. Elvileg fáj ilyenkor a hasa, azért feszíti ki magát. Lilinek jó 2-3 hete már nem nagyon fáj, nem is csinálja.

Erszényes,
eleinte én is tisztábatettem Lilit éjszaka, jól fel is ébresztettem vele, most már csak fürdéskor, és reggel. Mondjuk kakilni csak 4-5 naponta kakil. Na persze akkor nyakig kakisok vagyunk mind a ketten.

Mino,
a pióca sem rossz, én Lilit újabban törpegengszternek hívomKép
Mikor jöttök felénk?

Cukker,
ma hozták a képeket, de nem voltunk itthon, az egyik ismerősöm átvette, holnap megyek értük.
Mi már 8 naposan vittük ki Lilit, sőt, 5 naposan ügyeletreKép
Én a helyedben fel nem kelteném enni, csak tartanék ott, hogy ez legyen a gondom. A barátnőm kislánya 9 napos korától este fél 10-től reggel fél 9-ig aludt. A mázlista.

Mrege,
igen, együtt szültünk Quillel, csak néhány óra eltérés van Zsombor és Lili között.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Most tudok csak kicsit olvasni és jelentkezni.

Cukker: nekem is uez a helyzet mármint inkább én veszem ki az ágyából, nem ő követeli ki.
Most negyed 1-kor evett aztán meg 4.40-kor. Azért is írok most mert nemrég fejeztük be a büfit.
Szerintem is hagyhatod aludni, mert a védőnő azt mondta hogy úgyis kéri a kajcsit ha éhes és még nem nagyon szabad keltegetni.
Pelenkázni kénytelen vagyok mert szépen szopizik aztán meg bealszik és csak a pelenkacsere tudja magához téríteni. Amúgy meg nagyon siokat kakil még (tisztábatevés közben is Kép ).
A cumit nagyon zereti és meg is nyugszik tőle, ami idegesít hogy ritkán büfizik. Van hogy 1 órát is büfizetetem, nem jön semmi, lerakom kicsit oldalra támasztva és akkor dől orrán száján. Kép
Nektek volt olyan hogy az orrán is jött vssza tejcsi?? Néha ugy megijeszt... Kép

Cukker: én sem tervezek mégegy babát, igaz nálam a terhesség szuper volt és tényleg alig volt bajom, a korházi állapotok tényleg durvák, a szülőszobán mindennel elégedett voltam, főleg a szülésznővel és a Kazacsayval !!!! De a csecsemősök között hogy mekkora tahók vannak. És némelyik milyen undorral csinálja azegészet... Kép

kob: nagyon szép a táblázat és olyan jo a tuloldalon lenni. Kép Kép

Kíváncsi vagyok mi lehet Pilléékkel. Jó lenne ha irnál pár szót. Kép

Én holnap megyek Janika papírjait intézni a városba, az apjának nem adták oda az anyakönyvi kivaonatát mert nem vagyunk házasok és az apasági nyilatkozat kell nekik, de azt meg odaadtuk a korházban és csak egy db volt belőle. Ki érti ezt... Na mindegy hamar megjárom legalább kikapcsolok egy kicsit.

Majd jövök még valamikor.

KépKép
erszényes

Kép

Kép

KépKép
erszényes

2 kép tegnapról az én Minikémről. Kép

KépKép
erszényes

Erszényes,
tegnap elfelejtettem írni, hogy a játszószőnyeget mi a Műv házban a babaexpo-n vettük, akkor 8500 Ft volt. Ez egy középkategóriásKép Láttam már 25-ért, meg 5000-ért is.
Janika nagyon édes, még milyen picike...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Erszényes,
Janika nagyon aranyos, az a kéztartás... Kép. Amit a kórházról írtál az igaz, de az a négy-öt nap kibírható, főleg ha az ember tudja mire számítson. Szerintem. De ugye nem emiatt nem akarsz több babát? Aztán ez még változhat, egyelőre nagyon friss az élmény... Próbáld meg, hogy öt perc böfiztetés után egy kicsit leteszed, majd rövid időn belül megint felveszed. Ekkor általában jön a böfi.

Lina,
szerintem a baba többet is le tud szopizni, mint amit te kézzel kifejsz. Ha nyugodt, jól alszik, elégedett és jókedvű akkor ne foglalkozz a méréssel. Én most Eszternél egyetlen egyszer mértem le, hogy mennyit eszik (első nap, mikot hazajöttünk). Szerintem ne méricskéld, mert csak idegesíted magad Kép.

Moncsi,
írtam e-mailt.

Kob,
nagyon jó ám 36 évesen újra babázni. Nekem is négy év után jött a harmadik Kép.

Syg, Mino,
hogy sikerült a babatalálkozó?

Bepa, Lili,
merre vagytok? Babák hogy vannak? Miket eszegettek már?
balim

Lili,
most olvasom Balimtól,h.eszegettek már mást is.Nem csak tejcit.Mik a tapasztalatok?Én is próbálgatom vele kóstoltatni az almalét,meg egy kis banánt.Eddig 1-szer próbáltuk szombaton..hát nem volt oda-meg vissza az ízektől.KépÚgy fintorgot...de azért nyitotta a száját a következőre.KépLehet,h.nem tudta mi lesz a következő kanálban.Kép

Erszényes,
nagyon aranyos a Csöppség!Hogy vagy a bizonytalansággal?Kép

Balim,
én is ezért szeretnék minimum 3-at.Meg szeretném tapasztalni azt,amikor az ember gondalanul tud örülni a babának,és nem aggodalmaskodik folyton,mint az elsőnél.KépKépFantasztikus látni rajtatok ezt a nyugodt magabiztosságot.Az babaúszásoktató is ilyen.Neki egy 8 hónapos lánya van,meg két nagy(12,15 évesek).Olyan jó látni,h.ilyen lazán is lehet kezelni a dolgokat.KépKépMindig olyan jó hatással van rám,ha találkozunk,olyan nyugtató hatása van a csajnak!Kép
mrege

Mrege,
Cilit ismerem, Marcival nagyon sokat jártunk babaúszásra, akkor még csak Lakitelken volt. Tényleg jó csaj Kép. Kellenek a tapasztalatok, az elsőnél még én sem így fogtam fel a dolgokat Kép. A banánnal azért óvatosan bánj, ha javasolhatom, mert hasfogó, bár nem tudom Rege mennyit kakil naponta. Eszternek kimondottan jó lesz, mert naponta 4-5 kakis pelust produkál még most is. Kész anyagi csőd Kép.
balim

balim,
Rege is sokat kakil,3* minimum,bár hétvége óta tegnap kakilt először.Lehet h.akkor a banán miatt volt?Pedig nem kapott sokat,de lehet h. neki már annyi is elég volt.Kép
mrege

sziazstok

rege
nem zaklattál vele sajnos ez van lassan már feldolgozom
banán ákit is nagyon megfogja mikor kezteték hozzátápit ? miket kapot-kap mér rege ?

erszényes
gyönyörű janika de én pont az ellnekezőjét mondom neki is olyan komoly ksi arca van hogy nem ujszölötnek néz ki Kép

cukker
én világért sem ébreszteném fel tudja ő hogy mikor éhes nálunk niki már kórházban elkezdetaz átalvást 3 hetessen 1 hós volt mikor elősször itthon volt és este 7 től reggel 7 ig aludt soha nem fordult meg a fejben hogy felébresszem
szerintem is hagyd nyugodtam had aludjon

balim
eszti is olyna drága ti miket esztek már és hogy fogadj eszti

lili
te végül elkezdted hozzátápit?

erszényes
sjanos csecsemősők tényleg ilynek én most mikor ákit szültem csak most voltunk ezen a csecsemő osztályon ( niki és adri is korán volt)
és nagyon meglepődtem csecsemősőkön az az unott pofa amivel ki "domálják" a babókat olyan elkeseritő szerintemmindne normális emberből legalább egy mosolyt kivált egy pici csöpp baba látványa...
elég elkeserítő ez viszont van azthiszem talán 3 kivétel akik nagyon aranyossak annyira kedvessek babákkal de sajnos ők vannak keveseben

lina
lili jól elvolt kocsiben vagy őt nem vittétek ? nálunk imádtak gyerekek ilyen kicsi korukban autózni nikit mikor vittük peste tornákra akkor mindig aludt oda és vissza is még 1 éves korában is Kép

kob
nem is tudtam hogyszertnétek még babaát Kép hátha nálatok is bejön mint nekünk Kép bár mi 3. nak is kislányt szerettünk volna Kép

(miylen fura erről irni hogy mi akrtuk igy mi akartuk ugy )

syg
hogy sikerült a rendevú hogy alsztok mostanában ? leoka eszeget ?
montad a hasad egyszer hogy miylen csúnya lett nekem is nagyon meg van nyulva főleg most hogy fogyok láom azt hogy milyen borzasztóan néz ki most felvettem kapcsolatot a bp. szent -imre kórházzal mivel akik szültek tb re megcsinálják a haspalsztikát de csak felvarrást tehát ez azt jelenti hogy addig amig nem fogyok le nem csinálják meg de mondjuk neked nem kellene fogyni Kép
még van tb re mell felvarrás is nagyon szépen dolgoznak bár ami engem elkeserit az a nagy vágás mindes esetre nekem már van egy megbeszélt időpontom amikor megyek és megbeszéljük hogy mikor és hogy csinálják meg bele vágok remélem jobban fogom magam érezni ugy bőrőmben most ezzerrel fogyok ( szerncsére ) de közben el is kezdtem tornázni hogy azért ne klegyek nagyon szétcsuszva
ha többet akarsz róla tudni nlc. van topik ahol erről beszélgetnek nagyon sokmindnet megtudhatsz otvan műtét előtt állok meg már műtéten túl esettek is

seriffék mikor jönnek haza ?

nálunk igazán semmi extra niki ovizik kicsik meg éppen játszank áki teljessen aya függő lett még jobban mint eddig minden pillantban velem akar lenni és ami legrosszabb féltékenykedik is ha felveszem adrit vagy nikit bőgve rohan és löki ki az ölemből őket (tizsta pasi Kép Kép csakk neki legyen jó Kép Kép imádom hogy igy szeret olyan jól esik és ugy szerettet i magát ha felveszem nyomja az arcát a számhoz hogy adjam puszikat Kép és már azt is tudja hogy tudja adrit bosszantani ha adri el vesz tőle valmit mászik és ráfekszik adri szent plédjére amire más rá sem nézhet húzzák egymást minidg velük lesz gondom

na el dugulok mostmár mert rengeteg dolgom meg végre rávettemmagam hogy húzzak el fodrászhoz is ésmindjárt mennem kell és még be sem ágyaztam

Kép

Kép

Kép
roz23

Balim,
nem szoktam mérni Lilit, Cukkernél van a mérlegünkKép, de csak most, hogy lefejtem, most láttam, hogy mennyi. Így nem csodálkozom, hogy nem elég neki. Főleg éjszaka látszik, addig alszik nyugodtan, míg eljön az első kajcsi, aztán szopizik, de nem nyugodt, forgatja a fejét, izeg-mozog miközben elvileg alszik.

Roz,
Lili onnantól nagyon jól elvan, hogy rákerül a sapka. Szerintem nagyon szeret menni. Más gyerek minimum sír a sapkafelvételtől, ha nem ordít, ő meg nagyokat vigyorog neki. Aludt az autóban. Mondjuk mikor apát kiraktuk, és ketten autóztunk, akkor sírt, mert én vezettem, ő meg hátul volt "egyedül", előre nem lehetett kötni, mert a légzsákot nem lehet kikapcsolni. Azért előbb-utóbb elaludt. Mondjuk én sem voltam nyugodt, piros lámpáknál kiugráltam megnézni, egyszer úgy sírt, hogy félre is álltam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz,
nagyon ügyes vagy, hogy nem hagyod el magad! Áki valszeg megérzi a változást, nem azért lett ilyen anyás?
De igen, szeretnénk még egyet, hátha összejön úgy, mint Nektek! Én még optimista vagyok ám, hátha Tibor észhez tér, és megint többes számban beszélhetsz!
Seriffék szombaton jönnek haza, talán vasárnapot mondott, hogy már írni fog.

Erszényes,
nagyon édes Janika, szép hosszú ujjai vannak! Miért kelted fel, ha szopi közben bealszik? Akkor jön a nagydolog, azért?
Egyébként Kamilla is alig böfizett anno, ezt csak most látom Emese után, úgyhogy ha nem jön, hagyjad!

MRege,
a banán nálunk is székletfogó, sőt, olyan pukikat csinál, hogy csak na! Ritkán is adok!
Egyébként miért kezded el a hozzátáápit? Csak érdekel, nem akarok akadékoskodni Kép Kép

Tényleg,
Ti hogy tudjátok: sárga főzeléket (répa, sütőtök) csak egy héten egyszer szabad adni? Most olvastam valahol, viszont nálunk ezek a kedvencek, akkor mit adjak? Nem sok minden mást eszik még Emese.

Dettus,
javítottam! Kép

Kép

Kép
kobudo

A játszószőnyeg a világ legjobb találmánya!!!!Kép
Már kitakarítottam a fürdőszobát, és még mindig elvan Lili vele...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Reg jartam erre, egyreszt, mert nem volt kedvem irni, masreszt mert elegge mozgalmas napjaink voltak.

Syg, ne haragudj, hogy csak most valaszolok. Kati meg nem forog, igy ott merem hagyni az agyban. A franciaagy be van tolva a falhoz, azon az oldalon szoktam lefektetni, a masik oldalon a kisagy log be kisse, oda van tamasztva egy szopis parna. Ugy alszik mindig, ahogy lerakom, sosem mocorog el a helyerol.

Alvoidoben meg lehet hogy jovok!

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!!

Végre eljött ez a nap...! Nagyon vártam, ma kezdem a 3. trimesztert. Kép

Lina,
Dani is ilyen baba volt. Imádta ha mentünk és soha nem volt baja a sapkával. Kép

Erszényes,
Janika csuda édes kis manó! Kép

Cukker,
Adriról a már megigért újabb képek???

Syg,
Mizujs veletek? A tegnapi randi ilyen kimeritő volt? Kép

Balim,
Én pont a te példádból is kiindulva, gondolom úgy hogy pár év múlva szeretnék 3. babát, remélve hogy hugica lesz és én is ugy gondolom 35-40 év között tök jó lesz újra babázni. Kép

dora,
Miért nem volt kedved írni? Általános rosszkedv?

KépKép
KépKép
nana09

Ja és tegnap megszületett egyetemista éveim legjobb barátnőjének pici fia!!! Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

kob
igazán éppen itt az ideje hogy összevakarjam magam már 1 hónapjalesz hogy Tibor "nincs" és sajnos nem állok még mindig fényessen baromi féltékeny vagok és ennek sajnos hangot is adok pedig ezt nem lenne szabad nem tudom elengedni pedig sokak szerint nem érdemli meg hogy még minidg szeressm de mit csináljak 16 éves korom óta vele élek gyerekeim apja nem tudom utálni és még haragudni sem igazán
nehéz... de most találtam egy forumot ahol hasonló 3 -4 gyerekes anyucik vanak akik ugyna igy jártak és ott jól kibeszéljük segitenek és talán azóta jobb helyzet és rájöttem hogy az uttóbbi éveben nagyon elhanyagoltam magam
minden téren és ezt most probálom behozmi bár mikor tekerem szobabicajt sajnos akkor van iőm agyalni erről kellene még leszokni ...
optimizmus hát..szerncsére engem is jól ellátott vle sors de mások nembiztatnak akik látják most tibor lila ködben uszni
tegnap igazán azon szinten voltam hoy nem is tudom hogy akarom e még én is hogy visszajöjjön mert ha egyszer megtette megteszi többször is de ehez én tul gyenge vagy és tulságossan szeretem szerintem az első adando alkalommal "visszaengedem "...

nana
hatalmas gartula 3.trimeszeterhez :
danus hogy van jártok már oviba ? férjed jobban van ?

dora
te is unon már ezt rossz időt vagy csak nincs kedved irni ?

lina
nagyon ügyes lili nálunk ezek a zenélő kütyük jöttek be ennyire

levágattam hajm de túl jól sikerült túl rövid lett szerintem még a vállamat is alig éri el
és szemembe is lóg
probálgatom szárnyaim hogy érezném magam jobbam de ez nem volt jó döntés

Kép

Kép

Kép
roz23

Megjöttünk a mázsálásról. Lili most nem nagyon nőtt. 5950 g és 59,5 centi.
Viszont ma még csak reggel 6-kor evett tápit, bírja csak tejjel. Nem tudom, meddig tart, de egyenlőre nagyon büszke vagyok magunkraKép

Roz,
örülök, hogy kicsit jobban vagy, igaz gyerek nélkül, de 24 évesen én is átéltem ugyanezt, aztán belevetettem magam az életbe, minden nap másik férfival vacsiztam, nagyon élveztem, hogy kicsit kihasználom őket, persze nem volt még gyerekem, így sokkal könnyebb volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok

Balim!Megkaptam,köszike

Ma voltam védőnőnél.15kgot híztam,pedig csak 25.hétnél tartunk.64-el indítottam,most 79 vagyok és nem látszik meg. azt mondta a védőnő hogy ne aggódajk az alkatomhoz még elmegy.majd a doki mondja ha ez már gáz.én azt hittem nem eszek eleget,de ezekszerint mostmár müzlin fogok élni.Tényleg nem látszik meg,mert nagy hasam az van de háj nem sok.kicsit combosodtam.ez természetes?
Nana
te nem sokkal jársz előttem,nálad mi a helyzet?
És az is természetes hogy rugdos már ilyenkor nagyon,és kivülálló is látja mert feltünő?
moncsivagyok

Roz,
biztos jól nézel ki! Jó döntés volt, hogy elmentél, a fazon majd kialakul! Kép A lényeg a változtatás. Bár nem voltam még ilyen helyzetben, mostanában sokan járnak így a környezetemben. Ha sikerül talizni, elmesélem őket, hátha jutsz valami okosságra. Az agyalás tök természetes ennyi év és 3 gyerek után...

Moncsi,
hízol amennyit hízol, ne aggódj rajta! Ilyenkor mindenki (szinte Kép) fenékre és mellre gyúr! Kép

Kép

Kép
kobudo

Szia Moncsi!

A rugdosásról amit írtál teljesen normális, nekem is örült hullámzásokat mutat a pocim. Kép

A hízás... Én az elöző terhességemmel a 27. héten +13 kg-nál tartottam. Rajtam sem látszott. Leginkább azért mert 180 cm vagyok, így volt hová eloszlani. Kép A végén +21-22 kg-val zártam,és nekem nagyon nehéz volt leadni.
Most is nagyon sokat híztam az elején, aztán most 2 hónapja alig, így most kb. +9 kg-nál tartok.

Ja és én is elsősorban combra, csipőre híztam, illetve a vége felé már a karomra és a hátamra is, na én attól voltam rosszul...

KépKép
KépKép
nana09

Roz,Kob,
csak kíváncsiságból kezdtem el vele kóstoltatni.Nem is nevezném hozzátápinak,mert nem adok neki annyit.6 hónapos koráig,még kb.1 hónapig csak anyatejet akarok neki adni.Csak olyan kíváncsi voltam,meg azt is szeretném,h.ne legyen neki új annyira,amikor elkezdem hozzátápizni.Minden nap néhány kanál.Ennyi.A banánt nem adom többet,mert lehet,h.az a néhány kanál fogta meg a hasát.Vettem 1 üveg bébiitalt,almát.Azt adogattam neki először szombaton néhány kiskanállal.

Megyek,mert éhes a lány .Csak gyorsra beugrottam!

Roz,
Kitartás!Veled vagyunk!!!!!!!!!Kép
mrege

Kobudo
köszi a bíztatást.bevallom kicsit hiú vagyok.23 éves vagyok és még szeretném ha úgy néznék ki 1 év múlva mint a baba elött.

Ja amit megakartam kérdezni:19 hetesen a vér eredményem nagyon kevés vasat mutatott.akkor szedtem a maternát(amit már abba hagytam).iratnom kellett volna vasat,de nem tettem.ez baj lehet?
moncsivagyok

Nana, meg csak rosszkedvnek sem neveznem. Olyan semmi kedvem van... Raadasul ma tiszta nyug a lany, aludni sem tudott rendesen, felorankent felsirt. Gondolom a foga.Kép Es ez a remes szurke idojaras!Kép
Gratula a kisbabahoz!Kép

Minijani nagyon edes!Kép Milyen picike.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Roz,
Én annyit gondolokozom ezen, annyira szeretnék vmi okosat mondani...de nem tudok. Kép
Én beleörülnék a szenvedésbe (bocsi, ez biztos nem vigasztal) és ugy érzem egyedül a gyerekeimből tudnék erőt meriteni.
És biztos igaz, hogy csak egy következő tudja az elözőt feledtetni, csak hát azt ilyenkor még elképzelni sem lehet...
De az biztos hétről-hétre "jobb" lesz és túl leszel rajta. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nem tudtam miért nem eszik ez a gyerek.Be volt kakilva.Mindig hallani szoktam,de ma már 2* sunnyogta el a kakilást.Szegénykém.Nem tudom mióta ült benne?KépKépKépEngedheti el sírva a cicit,ha a foga jön?Mert mostmár tiszta a feneke,és most is sírt.Meg olyan erősen dolgozik,h.megint fáj.Mintha rágná a cicimet.KépLehet a foga?
mrege

nana,
én is 182 centi vagyok,és azt hittem a terhesség előtt,h.biztos olyan leszek,mint egy elefánt.De kellemesen csalódtam!18 kg-t híztam kb.,most nem tudom mennyi vagyok,de biztos visszament.KépA legjobb gyógyszer erre a szoptatás!!!!Kép

moncsi,
gyúrj a tejcire(ez vicc volt),szoptass sokáig,és minden visszamegy.Természetesen általában van így,de hátha majd nálatok is!KépKép
mrege

Tudom hogy a legjobb ha szorgosan szoptatok.Ha nem vagyok stresszes,pihenek is sokat(mert más dolgom sincs)meg eszek is rendesen,akkor elvileg a tejcsitermelés is rendbe megy ,úgye?
moncsivagyok

moncsi
szerintem vas nagyon fontos hogy szülés utáni vérvezsteégtől ne legyél platty szerintem sima vast irass a a legjobb ferrofol gamma de szedj hozzá c vitamint mert ugy jobban felszívodik énis nagyon vérszegény vagyok és mind 3 terheségemmel intravénás vas lett vége hogy szülésig feltudbózzanak szerintem vasat érdemes szedni kilók miatt ne aggódj Kép ez ilyenkor természetes ne koplal j inkább figylej mit eszel egyél kevesebb szénhidrátot meg a késő esti kajcsikat hagy el persze csak ha vannak Kép

mrege
köszi Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

okés.köszike
moncsivagyok

Roz

Okosat már én sem tudok mondani. De kérdezném, hogy csinálod, h van időd tornázni is? Kép

Nana

Igenis értettem, csinálom. Kép
Hogy szalad az idő. Hamarabb is megejthetnénk a talit, mint Adri kéthónapos, mert aztán meg elmégy szülni. Tegnap mentünk először sétálni, hú de útálja a sok gúnyát magán, de séta közben aludt.

Moncsi

Szerintem szedj vasat, ha alacsony. Én meg hasra híztam mindent és egy kicsit mellre. Ezért most aztán még mindig nagy a hasam, úgy kinyúlt. 1 hónapos a lány.

Erszényes

Janika gyönyörű. Adrinak is jött már az orrán a tej, jóllakott. Írták a csajok, ha tele van, orrán száján jön a tej.

Az a baj az én kicsi lányommal, hogy egy kis zabagép, megtéveszt minket, aztán meg túleszi magát. Lehet, hogy elég lenne a tejem, de követeli a kajcsit, aztán meg csak visszajön. Most ezzel vok gondban. Lehet, hogy emiatt fosik állandóan? Ma kaptunk a dokitól tanácsadáson vmi calcium port, amit szopi előtt adok neki napi 3*. Jó 40 dekát hízott egy hónap alatt.

Tegnap fél 10-től 4-ig aludt, és akkor is azért vettem ki, mert álmában fosott. Bocs a kifejezésért, de nem kakilt, hanem fosott. Nagyon sokallom a kakit.

A csecsemősök közt tényleg vannak olyan érzéketlenek. Volt ott egy nő, akitől, ha kérdeztem vmit, csak nézett rám csúnyán és nem is válaszolt. Lent az elsőn többen is segítőkészek és aranyosak voltak.

Azt még nem is meséltem, hogy amikor szülés előtt fel kellett menni borotválásra, vinnem kellett magammal WC papírt a habot letörölni, plussz hármunkat csinált egymás után a csaj, és nem is cserélte a fenekünk alatt a papírt. Előtte már annyi mindenért szóltam, h itt már nem mertem. Először is amikor magzatvíznézésnél követeltem a saját dokim, én voltam a hisztis. Ekkor a viziten a Nagy J. volt, na most már nem szimpi.

Lina

Neked nem írok, úgyis jössz és dumálunk. Kép

Kob

Nem sárga. Sokat fosik, félek a kiszáradástól. Ma 5 volt 1-ig. Kép Bencének anno nem is volt minden nap. Az nem lehet, h nem bírja a tejem? Most a teste is, arca is csupa pötty? És esetleg a sok széklethez is köze lenne? Ezt mindenkitől kérdezem.

Dóra

Valami gond van?

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker, nincs semmi gond! Sot! Jo dolgomban nem tudom hova tenni magamat!KépKép De tenyleg!Kép Nincs okom panaszra...

Kati is nagyon sokszor kakilt, napjaban akar haromszor is. Jo higat, mustarsarga szinut. Szerintem ez nem koros, de ha megnyugtat, akkor egy "friss" kakis pelust vigyel el az orvoshoz, hogy megnezhesse o is. Esetleg ha jon a vedono neki tarts meg egyet.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: