Roz
Okosat már én sem tudok mondani. De kérdezném, hogy csinálod, h van időd tornázni is?
Nana
Igenis értettem, csinálom.
Hogy szalad az idő. Hamarabb is megejthetnénk a talit, mint Adri kéthónapos, mert aztán meg elmégy szülni. Tegnap mentünk először sétálni, hú de útálja a sok gúnyát magán, de séta közben aludt.
Moncsi
Szerintem szedj vasat, ha alacsony. Én meg hasra híztam mindent és egy kicsit mellre. Ezért most aztán még mindig nagy a hasam, úgy kinyúlt. 1 hónapos a lány.
Erszényes
Janika gyönyörű. Adrinak is jött már az orrán a tej, jóllakott. Írták a csajok, ha tele van, orrán száján jön a tej.
Az a baj az én kicsi lányommal, hogy egy kis zabagép, megtéveszt minket, aztán meg túleszi magát. Lehet, hogy elég lenne a tejem, de követeli a kajcsit, aztán meg csak visszajön. Most ezzel vok gondban. Lehet, hogy emiatt fosik állandóan? Ma kaptunk a dokitól tanácsadáson vmi calcium port, amit szopi előtt adok neki napi 3*. Jó 40 dekát hízott egy hónap alatt.
Tegnap fél 10-től 4-ig aludt, és akkor is azért vettem ki, mert álmában fosott. Bocs a kifejezésért, de nem kakilt, hanem fosott. Nagyon sokallom a kakit.
A csecsemősök közt tényleg vannak olyan érzéketlenek. Volt ott egy nő, akitől, ha kérdeztem vmit, csak nézett rám csúnyán és nem is válaszolt. Lent az elsőn többen is segítőkészek és aranyosak voltak.
Azt még nem is meséltem, hogy amikor szülés előtt fel kellett menni borotválásra, vinnem kellett magammal WC papírt a habot letörölni, plussz hármunkat csinált egymás után a csaj, és nem is cserélte a fenekünk alatt a papírt. Előtte már annyi mindenért szóltam, h itt már nem mertem. Először is amikor magzatvíznézésnél követeltem a saját dokim, én voltam a hisztis. Ekkor a viziten a Nagy J. volt, na most már nem szimpi.
Lina
Neked nem írok, úgyis jössz és dumálunk.
Kob
Nem sárga. Sokat fosik, félek a kiszáradástól. Ma 5 volt 1-ig.

Bencének anno nem is volt minden nap. Az nem lehet, h nem bírja a tejem? Most a teste is, arca is csupa pötty? És esetleg a sok széklethez is köze lenne? Ezt mindenkitől kérdezem.
Dóra
Valami gond van?