A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Szandra: óriási gratula nektek Kép
A sebes vérző mellnél általában nem tökéletes a mellrehelyezés. Nézd meg, hogy a nyelve a melled alatt legyen, alsó felső ajka kifelé forduljon és minél mélyebben kapja be a mellbimbódat. Ja, és a a teje egyvonalban legyen a testével, ne forduljon el.

Dobogós vagyok Kép Nem hittem volna, hogy eljutok idáig Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Először is köszönöm a gratulákat mindenkinek.

Móni, Gyöngyi, Babetta
Sok boldogságot kívánok a babákhoz.

Rólunk: eléggé húzósak a napjaink. Kata keveri a nappalt az éjszakával. Kb. másfél óránként eszik mert úgy elalszik egy idő után, hogy nem bírom felkelteni, így az az adag egyszerre kevés neki. Egyébként tündéri. A tesók is olyan szeretettel ugrálják körbe, hogy csak na. Majd ha lesz egy kis időm a napokban akkor bepötyögöm a mi szülésünk történetét is, nem lesz terjedelmes Kép.

Egy pár kórházas kép:
Kép
Kata baba

Kép
A tesókkal. Kristóf jót aludt a kórházi ágyamban Kép

Kép
Egy kupac gyerek.

Szilvi és Kata aki ma 1 hetes Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Szandra
Gratula Marcihoz! Sok boldogságot nektek! Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Szandra,
gratulálok Marcihoz! Kép

nadine81

Szandra!
Gratulálok a kisfiúhoz! Sok boldogságot hozzzá!

Cory!
Én is azt mondtam neki, hogy én 2.5 kg-val születtem és milyen szép husis ember lett belőlem Kép

Mamacka!
Közben eszembe jutott, hogy a kolléganőm pasijának a szemölcsére azt kellett csinálni, hogy horzsakővel le kellett reszelgetni minden nap, aztán áztatgatni vízben, majd valami gyógyszertárban kapható kék-fehér színű dobozos krémmel kellett kenni. A krém nevét a kolléganőm nem tudta, viszont pár hét alatt elmúlt a barátjának.
Ha legközelebb az Árkádban jársz, akkor előtte csörrents rám (számom a táblában) és leszaladok, megmutizom merre van a biobolt.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Sajgok odalent, néha erősebben, ezek fájások lennének? Kíváncsi leszekKép

Jó lenneKép

Szilvi, tündéri a KatababádKép reméelm én is hamarosan találkozom az én KAtababámmalKép

Zsu
39+1 még pár percig

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szandra! Hatalmas gratula!

Nadine!
Utána néztem a leleteim között, az előző Uh.-nál a méhlepény a 19. héten még nekem is hátsó falon tapdt. Szerintem, mint ahogy Indianyó is írta
, a placenta vándorol. Úgy emlékszem, mintha a tapadási hely az első mozgások érzékelésénél számítana igazán.
Ne aggodj,állítólag 90%-ban mindig jó irányba "mozdul" el! Kitartás...

Szisz! Kata, olya mint egy kis tündér. És látom, hogy már versenyautója is van. Gondolom a srácoktól..:-)

Málnalevéltea:
Lehet ízesíteni valamivel? Igy, üresen már nem bírom meginni.

Era (38+3)

KépKép

KépKép
lingelera

<font color="aa00aa">Szia Era, éjszakai bagolytársKép

Általános szabály gyógyteáknál, hogy lehetőleg ne ízesítsük őket, ha mégis, akkor legfelejebb mézzel. a citrom megváltoztatná a sav-lúg hatást, a cukor pedig tönkretenné... érdekes, hgoy n em ízlik, nekem n agyon - olyan, mint az orbáncfű és a hársfatea, nem lehet, hogy túl sok füvet teszel bele, vagy túl sokáig tartod benne füvet???</font>

indianyo

Szia Indianyó (bagolytárs)!

Kértem segítséget a bioboltban. Azt mondták 2,5 dl vízhez 1 kávéskanálnyi teafű és kb. 5 percig kell áztatni.

Jó igy? Vagy valóban nem jó vm?

Köszi

ERA

KépKép

KépKép
lingelera

<font color="aa00aa">EraKép Ez jó, én 3 bögrényit főzök egy tömött teatojással, az kábé 3 teáskanálnyinél egy kicsit több adag - a zacskón egyébként 1 evőkanál szerepel, de azt túlzásnak tartottam.
Ja, és 10 perc után kiveszem a forrázott füvet.
Hát... akkor próbáld egy kis mézzel, hátha Kép</font>

indianyo

ElmúltakKépKépKépKépKép Pedig már elég rendszeres ötpercesek voltakKép

Na mind1, ez vanKép

Zsu
39+2

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Elmentünk az öregdiáktalálkozóra a fiúkkal. Az itteni buszmegállóban jött szembe velünk egy idősebb pár (60 felettiek), akik megdícsérték a fiúkat, majd megkérdezték, hogy most ikreket várok-e. Mondtam, hogy azt azért nem, de már nagyon a végén járok. Majd 20 pec múlva a 86-os buszon két üldögélő pasi végignézte, ahogy állok a két fiúval és a pocakommal végig. Pedig nem a tömegben álltunk, hanem közvetlenül előttük, ahogy ők ültek. Mégcsak nem is mellettük, hanem előttük. Na, mindegy. A suliban egy csomó ismerőssel, tanárral futottam össze. A volt töritanárom pl jól megdöbbent, hogy bevállaltam még a találkozót, meg is kérdezte az igazgatót, hogyha úgy alakul, le tud-e vezetni egy szülést Persze nem volt rá szükség Találkoztam a volt büfés pasival meg a feleségével. Nagyon jó érzés volt, hogy megismertek, nevemet is tudták, és azt mondták, nem változtam semmit. Azért ez nem rossz így 10 év elteltével Kép

Az éjszakám borzalmas volt. Nagyrészt ülve töltöttem a fotelban. Na, kíváncsi vagyok, hogy fogom bírni így a napot.

cory 38+6

cory
Budapest

Így levegőzünk a szobában (még).

Jó reggelt mindenkinek!

Eszti és a 2 hetes Bence

Kép
Vendég

Eszti: jaj, nagyon kis édes a nagy overálban Kép

cory
Budapest

Sziasztok Mamik!

Hát, itthonról sem lett egyszerűbb lépést tartani veletek!Kép De két mosás között azért beugrokKép Mégis jó valamire ez a koránkelésKép

Először is gratulálok minden "új" babának és anyukának!
Pénteken itt és a baráti társaságunkban is született 1-2 baba. Én meg csak 28 éves lettemKép
Kimondani is rémesKép

Voltunk tegnap dokinál, végre megkértem, hogy ő vezesse le a szülést is. Bár azt hittem, ha az ember lánya magánrendelésre jár végig, akkor ez természetes.
Rámparancsolt, hogy egyek rendesen és sokkal többet(?) és mostmár begyem komolyan a "sokatfekvős" pihenéstKép Pedig ezt nem nekem találták ki.
Szerinte ugyanis a Törpe visszavett picit a növekedében.
Szerintetek is kicsi? 34+3 hetesen BPD:84 mm, FL:60 mm,becsült súly 2009 g. A feje szerint csak öt nappal kisebb, a haskörfogat (276 mm)alapján viszont 32+5 hét. Remélem, hogy csak egy karcsú kislányKép
Egyébként minden oké vele.

Pihenés? Tegnap Gödöllőn voltam vásárolni, meg a munkahelyemen, meg mindenfelé, egész nap csak mentem, lehet, hogy ettől keményedtem be picit a dokira. Meg még van egy csomó dolgom.
Viszont már van babaágyunk meg nagyjából minden, ami kellKépKép Csak a helyére kellene pakolni a picurka dolgokat is.

Na, most írtam nektek egy csomót! Remélem, nem vagyok túl megterhelő, hogy csak néha nézek be, de akkor kiadósanKép

Egyébként félek attól, hogy sokkal hamarabb fogok szülniKép A tapasztaltak szerint nagyon lement a pocakomKép

Na, eldugulok, megyek teregetni....

Puszi Mindenkinek

Edina és Eszter
34+4

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Indianyó,

Nem nagyon értek én a gyógyteás dolgokhoz, de sajnos én képtelen vagyok ízesítés (méz és némi citrom) nélkül meginni a málnalevél-teát!
Azt mondod, hogy akkor tulajdonképpen semmit sem érek el vele?

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Edina: múltkor rákerestem a neten, és első szülőknél akár 1 hóanppal előbb is lemehet a pocak, szóval ezen ne parázz. Ha meg a doki azt mondja, hogy fekvés, akkor fekvés.

cory
Budapest

Medike:em azt mondom, hogy semmit se érsz el vele, de gyengíted a hatását.

indianyo

Cory, szerintem már fel se húzzuk magunkat az ilyen buszon utazó taplók miattKépAz a lényeg, hogy a találkozó jól sikerültKép
Én pénteken fogok bkv-zni, előre izgulok, mi történik majd velem isKép

Szandra, gratulálok a kis picurhozKépKép

Szilvi, nagyon aranyos Kata, és Kristóf hogy alszik ott mellette!!!Kép
Édesek!!!Kép

Eszti, Bencus annyira aranyos a kis overálljábanKépÉs milyen cuki kis sapija vanKép

Tünde,kösz a linket, közben rákerestem a keresőben, és megtaláltam én is.Van nektek ilyen üdülési csekk tapasztalatotok?
Mi még sosem használtunk ilyet.

Képzeljétek, Levente meg lázas lett tegnap, itthon is maradt,nem volt oviban sem.Éjjel is volt még láza, sőt még lázálmai is, kétszer is felébredt, félrebeszélt.
Úgyhogy ma vihetem dokihoz.

Ildikó 36+5
vas

Mutatok néhány képet.
A pöttyöktől tekintsetek elKép

33+0 pocak:
KépKép

34+4 pocak:
KépKép

És végül Kis Eszter kuckója:
Kép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

SziasztokKép
Köszönöm a gratulákat.
Angi,
okés, elmentettem a számodat.Kép
Szelivi,
a babád súlya tök normalis és még kéthetente gyarapszik majd 500 gr-ot.Kép
Mamacka,
az aluljáró szinten keresd, ahogy gyalogolsz hátra az Interspar felé, bal oldalt lesz.Kép
Szisz,
gyönyörű gyerekeid vannak!!!Kép
Eszti,
Bence írtó édes!Kép

Szoptatós melltartót ti hol kaptatok és kb. mennyiért?

Pusz mindenkinek
Olgo+Heni

Kép
olgo

Lingelera!
Az én málnalevélteámra egy teáskanál van írva 2.5 dl vízbe 5 percig. Én személy szerint citromlével és canderellel édesítem.

Olgo!
Az auchanban volt Dorina szoptatós melltartó 1800 Ft-ért, de én vettem az Árkád mögött lévő Skálának csúfolt kínai boltban ugyanolyat 690 Ft-ért. Csak ehhez nincs doboz, és fel kell próbálni, mert a fene tudja, hogy jó-e a méret, ami rajta van.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Eszti,
nagyon aranyos Bence baba így becsomagolva is! Kép Ilyenkor kb hány fokra hűlhet le a szoba? Nem nézted még?

Medike,
boldog szülinapot, nem is olyan szörnyű az a 28! Kép És egy ilyen pocival! Kép

Era,
köszönöm, hogy kutakodtál! Kép Nekem az eleje óta hátsó fali.
Korábban én is megkérdeztem, hogy vándorol-e a lepény, de nekem azt mondták, hogy azt nem szó szerint kell érteni, hogy arréb megy. Mert hogy be van ágyazódva a méh falába és a terhesség előrehaladtával, ahogyan nő a lepény, úgy terjeszkedhet, terülhet bizonyos irányba, ami lehet, hogy felfelé, de lehet, hogy nem. Lehet, hogy mindkét irányba nő. De lényegében hatalmas változásokat nem várhatunk, pláne, ha a mélyen tapadást nem csak úgy kell érteni, hogy "lent mélyen", hanem a "méhfalban is mélyen".
De azért én bízok! Kép

Tegnap esti pocakkép! Kép
Kép
33+5

És együtt a 2 héttel korábbival Kép
KépKép
31+5..........................33+5

És együtt a 4 héttel korábbival Kép
KépKép
29+5..........................33+5

Azért tettem fel a 4 héttel korábbit is, mert szerintem nem látni különbséget az utóbbi 2 hétben.

nadine81

Sőt, ahogy most így nézem még a 4 hét között sem! Kép

nadine81

Indianyó,
Köszönöm az tea-infót, azért próbálkozom vele, legfeljebb a tudatalattim majd úgy érzi, hogy sokat segítettKépKép

Olgo,
Én tegnap vettem a tecso-ban, 1490 (talán), de 14valamennyi volt. Nem túl csini, de a célnak megfelelKép

Nadine,
Nagyon csini a pocakod! Én sem láttam az enyémen változást a 32 hét és a 34 hét között, csak bent érzem, hogy már nagyon szűk a hely EszterkénekKép
A dokim tegnap azt mondta, hogy csak figyeljek, mi fog történni az elkövetkezendő két hétbenKép
Szóval, szerintem Te is "csak figyelj"Kép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Tudjátok, hogy hol lehet venni jó minőségű szopipárnát nem túl drágán?
A tommy-t ismeri valaki?

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok!

Babettáéknak nagy gratula!

Szisz, Eszti!
Írtó cukik a lurkóitok!

Cory!
Nem szülsz még?

Ildi!
Leventének jobbulást, reméljük hamar meggyógyul.

Én holnap reggel megyek nst-re, és a dokimhoz, remélem megmondja műtét pontos időpontját. Már úgy szeretném a karomban tartani a Picinyünket!

Rita
38+3

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Cory, szerintem már fel se húzzuk magunkat az ilyen buszon utazó taplók miattKépAz a lényeg, hogy a találkozó jól sikerültKép
Én pénteken fogok bkv-zni, előre izgulok, mi történik majd velem isKép

Szandra, gratulálok a kis picurhozKépKép

Szilvi, nagyon aranyos Kata, és Kristóf hogy alszik ott mellette!!!Kép
Édesek!!!Kép

Eszti, Bencus annyira aranyos a kis overálljábanKépÉs milyen cuki kis sapija vanKép

Tünde,kösz a linket, közben rákerestem a keresőben, és megtaláltam én is.Van nektek ilyen üdülési csekk tapasztalatotok?
Mi még sosem használtunk ilyet.

Képzeljétek, Levente meg lázas lett tegnap, itthon is maradt,nem volt oviban sem.Éjjel is volt még láza, sőt még lázálmai is, kétszer is felébredt, félrebeszélt.
Úgyhogy ma vihetem dokihoz.

Ildikó 36+5
vas

Ritaa: nem Kép

cory
Budapest

Medike,
köszi, azért nekem is tetszik ám! Kép Én már azt várom, amit többen is mesélnek, hogy majd lehet látni, illetve meg lehet különböztetni, hogy ez most a feneke, feje, vagy éppen a sarka...
Én még csak olyat érzek, hogy valamilyét jobban kinyomja itt-ott, de hogy az éppen mije, passz. Kép De ő az, az a lényeg! Kép

Szopipárnában nem tudok segíteni, nekem nem is lesz, nem is tervezem, így nem is jártam utána soha sehol. De az tuti, hogy segteni fognak a többiek, nagyon sokuknak van! Kép

nadine81

Jó reggel minden kedves Nőtársam!!! Kép

Mostanában csak olvasó üzemmódban voltam, mert minden nap beállított valaki hozzánk, hogy még egyben lásson. Mókás! Én még nem készülök szülni. De gáz, hogy nem rázhatok le mindenkit... Kép

A szülésznő jól rám ijesztett pénteken, amikor NST-n voltunk. Megkérdezte be vagyok-e pakolva, mert szerinte ebből a 38. hét körül baba lesz. Néztem nagyot, vajon honnan veszi ezt, amikor nem volt egy darab fájásom sem? Mondjuk már jósolgatok minden nap, de ez nem jelent semmit. Állítólag rendesen dömping lesz a következő hetekben, annyi kismama vár szülésre az Uzsokiban. Pedig láttam az alapítványi szobát és annyira más és annyival szebb, mint a 6 ágyasok, hogy már mindenképpen oda szeretnék menni. De persze kicsi esélyét látom, hogy üres legyen éppen. Hacsak nem riasztja el a népet az ára.
Kép

Babettáéknak és Szandráéknak GRATULA!!! Olyan jó úgy feljönni a netre minden nap, hogy van újszülöttünk. Még hogy nem szaporodik a magyar! Kép

Zsuzsófi, drukkolok neked, hogy meglegyen a baba péntekig! Még ha el is múltak most a fájásaid, tudod, hogy az egész pillanat műve. Kép

Szisz! Micsoda kis hajas Katátok van! Tündér!
Eszti! Bence baba is nagyon szépen fejlődik. Már kész pasis!!!

Medike! Szerintem sem kicsi Eszti, mi hasonló méretekkel rendelkeztünk ebben a korban, 2160 g volt a 34. héten Pötyim. Ne hallgass a dokira most szerintem!

Már én is nagyon várom, hogy leszálljon a pocakom, mert kezd elviselhetetlenné válni a gyomorsavam. Gyakorlatilag pattogatott kukoricán élek. Bármi mást eszek azonnal elkezd marni a torkom, a gyomrom. Abban reménykedem, hogy ha leszáll a baba, akkor javul a helyzet. Kép

Vas! Jobbulást Levinek! Bennem is bujkál valami, nyelem is a homeos bogyókat!

Nadine! Én látok azért különbséget! Kép Bár a dokidnak van igaza, nekem is a 34. héttől ugrott akkorát a pocakméretem, hogy a dokim is meglepődött.

Na megyek, mert még itt ülök pizsiben, csak fel kéne öltözni!
Most hogy vége a gátizom tanfolyamomnak, és be vagyok pakolva és tegnap volt utoljára a szülésig a védőnőm, kezd valóságosabbá válni, hogy hamarosan szülünk és néha be vagyok tojva. Furi, mert nem is a szüléstől félek, hanem hogy mi lesz előtte, hogy mikor indul el az egész, hogy fel leszek-e készülve, hogy Apa éppen hol lesz. ÉS főleg attól félek, hogy mennyire leszek önmagam, mennyire változik ilyenkor az ember, mennyire bújik ki önmagából? Ki tudja nem fogok én is úgy kiabálni, hogy NEM BÍROM TOVÁBB!!!, mint egyikőtök mesélte.
Na jó nem frusztrálok itt senkit tovább! Kép

Puszi:

Barti
36+2

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nadine,
Mi is azt szoktuk találgatni, hogy mi mi a pocakbanKép
És a pártállását, mert este mindig igen jobboldali, reggel meg fordítvaKép Nem túl határozott csemeteKép
A gerincvonalat, hátát én már teljesen ki tudom tapogatni, és mivel lent van a feje, kizárásos alapon eldöntöttem, hogy a fenti kisebb pupszli csakis a popsija lehetKép
A végtagjaival pedig rendszerint a csigolyáimon matat, azokat nem láttam még igazából, kivéve, mikor az oldalamon akarta kidugni valamelyiketKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Barti: nekem is ezek a paráim Kép Hogy indul be a szülés, hol lesz a pasim, hány gyerek lesz velem, a barátnőm merre lesz, beérünk-e a kórházba stb. A kiabálástól nem tartok. Balunál nem kiabáltam, Zsománál igen, és mindkettő szép és okos lett Kép

cory
Budapest

Szia Barti!

Még én is pizsiben vagyok, bár már kétszer kimosott a gép és a szekrény akasztóit is mind felszereltem. De felöltözni még nincs kedvemKép

A szüléssel én is hasonlóan vagyok. Előttem tegnap vált világossá mikor mondtam a dokinak, hogy ő legyen ott velem,, hogy ezt most ÉN FOGOM CSINÁLNI, nem valaki más. Mert könnyű azt mondani, hogy xy megszült, de én?!
És tudom, hogy annyira kicsi a fájdalomküszöböm, hogy egy ujjvágásba képes vagyok belehalni... Tehát beijedtem rendesen. Apuci meg csak mosolygott, hogy ezt már nem lehet visszacsinálniKép
Olyan ez nekem mint az érettségi volt, az előtt se hittem el senkinek, hogy könnyű, csak amikor túl voltam rajta.
Most már csak azért szurkolok, hogy a 37 hetet töltse be mindenképpen, aztán megadom magam a természet erejénekKép Valamit majd csak kezdenek velem a szülőszobánKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Medike
http://szopiparna.uw.hu/index.html
Most a Brendonban is kuponos bár igaz úgy is 7000 FT viszont egy kicsit talán nagyobb is... nekem is brendonos van. Kupont tudok adni ha kell.
Aranyos pöttyöslabda a pocid! Kép

Nadiene
.... a tied is... szerintem látszik a különbség...

Én is fotóztam pocakot.... csak nem találom a letöltőzsinórt...

Olgo
Köszi... azon a soron is végigmentem...no majd legközelebb...
Lehet egyből inkább a Feneketlen tóhoz megyek amit Viko mondott és megveszem a gátmasszázsolajjal együtt...

Bartika
Hűű én még ennyire nem vagyok ráálva a szülésre... pedig csak pár nap van köztünk...

Eszti
Bence nagyon kis aranyos!
Én már nagyon várom a minden részletre kiterjedő szüléstörténeted...
Melyik szobába kerültél?

Szisz
Nagyon aranyos a kis hölgy... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tényleg, hihetetlen módon szaporodik a topik! Még nem rég 8. voltam a táblában, most pedig 4. vagyok, tök jó!

Friss anyukák!
Várjuk a szüléstörténeteiteket!

Rita
38+3

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Medike,
nekem is fejvégű, akkor én is eddig a popóját simizhettem.. Kép Valószínű.. Kép

Barti,
néha én is ilyeneken gondolkodok, pedig nekem még van 6 hetem. Egyik éjjel, amikor kimentem pipikére, megfordult a fejemben, hogy milyen lesz, ha éjjel kell indulni. Alig botorkáltam ki, tök kóma voltam.. Kép És belegondoltam, hogyan paráznánk, ha egy éjjel úgy ballagnék már vissza, hogy asszem menni kell.. Kép
Igaz, nekem is be van pakolva minden a táskába, sőt, ki van készítve a szekrény egy külön kis sarkába a baba hazamenős ruhája is! Kép Egy hűvösebb idős változat, és egy melegebb idős változat. Kb 4-5 sapival az élen, mert nem tudni milyen idő lesz, és mekkora lesz a kis búrája! Kép

nadine81

Sziasztok

Kicsit eltűntem... hát az én lánykám kezd elromlani. Nem hajlandó csak kb 5-10 perceket szopni persze ezt óránként teszi. Nappal egyre kevesebbet alszik, az éjszakával eddig még nincs gond. kopp-kopp-kopp
Megtámadott minket a szájpenész, már a feneke is csúnya piros tőle. gondolom ettől nyűgösebb.
Engem pedig tegnap a mellgyuszi látogatott meg. 38 fokos lázzal. Az éjszaka folyamán sikerült elűznöm. De lehet hogy csak a másik ciciig sikerült. Ugyanis most a bal kezdett el fájni. lázam még nincs, Timike most is próbálja kiszivattyúzni a csomót.
Szóval ezért jövök ritkán, próbálok pihenni amikor nem a kiscsajjal foglalkozom. Csodállak titeket, hogy olyan sokszor itt vagytok a gép előtt.

Mindenkinek sok szépet és jót. puszi
Petri+Timi

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok, kellemes napot mindenkinek!

Szandra: szívből gratulálok a kisfiadhoz, Isten hozta a világon. Kép

Eszti: nagyon aranyos a kisfiad az overálban. Kép

Szoptatós melltartó: nekem kettő van, az egyiket a C&A-ban vettem 4 ezerért. (100% pamut, kényelmes, szupi) A másikat ajándékba kaptam, az is nagyon tuti, de 6 ezer forint volt. Én annyita azért nem adnék érte.

Üdülési csekk: mi már használtuk, simán elfogadták, de csak akkor, ha tényleg az használja fel, akinek a nevére szól.

Vas: jobbulást Leventének.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Petri!
Ne aggódj, azért azok vagyunk most itt többségben, akiknek még a baba bent figyel. Kép
Most a baba a legfontosabb, vele törődj! Sajnállak a gyuszi miatt! Fejed a tejed?

Nadine, igen én is esténként és éjszakánként gondolok a legtöbbet a szülésre, no meg lesem a jeleket. Most pl. megy a hasam és mindenről az jut már eszembe, hogy hűűű lehet, hogy ez már annak a jele? Kép Persze aztán mindig rájövök, hogy AZT azért nem lehet majd semmivel összekeverni. Bár van egy barátném, aki azt hitte gyomorrontása van, csikart meg ilyesmi - állítása szerint. Azt hitte elrontotta a gyomrát. Közben meg szülési fájdalom volt. Hát ilyenkor nehéz eldönteni, hogy ő nem ismerte fel a saját teste jeleit, vagy tényleg így jelentkezett... Kép
A férjem mindig azzal nyugtatgat, hogy hallgassak az ösztöneimre. TUDNI fogom. Én amúgy úgy érzem a 38. és 39. hét között fog beindulni a dolog, de hát ugye sose lehet tudni... Kép

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti,
azt én is hallottam, hogy valakinek hasmenéssel, hascsikarással indul, na de hogy totál összekeverni a kettőt, hogy csak simán hasmenés vagy szülés?? Nemtom. Még nem szültem, nemtom! Kép

Petri,
jobbulást, én most csak ezt tudom mondani. Ezt sem tudom milyen, de az olvasottakból tuti nagyon rossz.. Kép Kitartás!

Szopis melltartóból nekem Triumph van, tök jók, kényelmesek, de nem tudom mennyi a bolti ára, mert hozzám kerülőúton jött... Kép És 1.500 volt darabja. De tényleg jók!

nadine81

Barti,
azt még elfelejtettem írni, hogy én nem érzem, de azt szeretném, ha a 38-39. hét körül indulna, mert az már jó, és mégis előbb van... Kép
Te szeretnéd is, vagy csak úgy érzed, hogy úgy lesz?

nadine81

Én nagyon nem szeretném ha előbb jönne, ugyanis akkor megvan az esély, hogy nemkapunk gyedet! Kép

Nekem a mensi is mindig hasmenéssel kezdődött... így egy kicsit össze is keverednek bennem a méhizom és a hasmenéses görcsök...
...a szervezet megoldja magának a beöntést! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

NAdine, igazából nem is tudom, hogy mit szeretnék. Én már a kezdetek óta úgy érzem, hogy március 27-ig meglesz a baba. Akkor tölteném be a 39. hetet.
Mivel sok bajom nincs, és nem visel meg a terhesség, nem hiszem, hogy azért szugerálnám, hogy szüljünk már. Élvezem minden percét amíg még bentről "beszélgetünk" a lányommal.
Nem tudom, én elég ösztönös ember vagyok, a férjem már egyetlen megérzésemben sem kételkedik... boszorkánynak nevez. Kép Néha én is meglepődök magamon. Abban is biztos voltam, hogy lányunk lesz. Meg szoktam érezni előre dolgokat, főleg, ami velem kapcsolatos. Meg emberekkel kapcsolatban is elég jók a megérzéseim. A barátnőim már jó előre be szoktát mutatni az új pasijukat, mert valahogy érezni szoktam, hogy lesz belőle valami vagy sem. No nem akarok túl transzcendensnek tűnni,nem vagyok az, én csak az ösztöneimre hivatkozom. Szerintem mindenkiben megvan ez a képesség, csak van aki nem hallja meg, van aki meg oda tud rá figyelni. Kép
Főleg mi nők sokkal ösztönösebb lények vagyunk. Kép

OLyan szép idő van innen bentről (én még mindig pizsiben) vajon ez csak a látszat? Kép

Megint semmi étvágyam az ebédhez. Kép Hülye gyomorsavam. Kép

SZerintetek nem néz ki hülyén, hogy bőröndbe pakolom a kórházi cuccom? Olyan közepes méret, mert sporttáskánk elég viharvert. Kép

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nadine, Barti
Nektek mi a szülés várható ideje?
Én már többször álmodtam, hogy Eszter március 27-én akar majd fényt deríteni arra, hogy mi van idekint.
Ez viszont az április 15-höz elég messze van. SzerintemKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztik lányok!

Medike szép a pocakod a pöttyöktől eltekintve, hogy birtad ki vakargatás nélkül?
Nagyon szép Esztike baba kuckoja is.

Esztipeszti,
Nagyon aranyos a kis Bence.

Foria,
Gratulálok a kis Marcihoz, (bocsi nem is kicsi) és hogy bírtad megszülni gátvédelemmel, nagyn várom a születés történetet!

Ildikó,
Sok-sok gyógymanócska Leventének, jobbulást kívánok !

Szisz2,
Gratula a kis Katához, na meg a két fiú gyerkőchöz el is hiszem, hogy szeretik a kis hugukat igazi kis hercegnő lesz belőle a két fiú mellet.

Nadine81
Szép a pocid tényleg sok változás nincs rajta de ez nem azt jelenti, hogy bent sincs változás. Ugyanis a pocak mérete nem függ össze a baba méreteivel. De szerintem még csak igazán most fog elkezdeni nőni, majd meglátod. Ha van centid akkor mérd meg és így tudod ellenőrizni a növekedést.

Bartka, Szerintem egyáltalán nem néz ki hülyén ha böröndbe pakolsz legalább elfér benne minden kényelmesen.

Én ma reggel nagyon hülyén ébredtem, sokat sírtam, hogy már nem bírom tovább, szeretnék már túl lenni az egészen és mégis nagyon félek a szüléstől, úgy látszik most gyűlt össze bennem minden és muszály volt kiadni magamból a feszültséget. Párom próbált vigasztalni de én annál jobban sírtam ezek az utolsó napok, hetek már nagy on nehezen telnek és az ember egyre nehezebben bírja. Csajok ezzel más is így van vagy csak én vagyok ilyen depis!?

teszek föl én is képet kicsi fiam kuckójárol.

Zsu69+Martin 39+5Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Bartika, Nadine!

Engem is hasonló gondolatok foglalkoztatnak. És már minden egyes hascsikarásra azt hiszem eljött az idő. Szóval, már szeretnék ezen a parán is túlleni. Tapasztalt anyukák szerint olyan nincs, hogy ne vegyem észre a jeleket és egyszer csak kint a baba. Magzatvizfolyás vagy fájás? valamelyik a kettő közül biztos lesz.
Szerintem a bőrönddel nincs gond!
Ja, és nekem is a 34. héttől lett igazán látványos a pocaknövekedés.

A szüléstől, MÉG én sem félek.
pedig....
2 napja a lábaimba sugárzik át a fájdalom, ahogy keményedik a méhem. Mozogni, aludni már alig tudok. 15-20 percenként az ágyban. át kell fordunom a másik oldalamra. Ez a művelet kb. 2 percig tart. Közben úgy érzem, hogy le/kiszakad a derekam vagy a csípőm. 40-50 percenként meg pisi!
A tejem (előtej?) folyamatosan szivárog.
Állás közben meg a szeméremcsontom fáj, de nagyon!

Szóval, ebben a formában már nem igazán jó igy együtt.

Mindenesetre úgy érzem, hogy a héten már babázni fogok. :-))))

Era (38+3)

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok!

Barti
Nekem is bőröndbe volt a cuccom, mert az számkóddal zárható volt, és így a pénztárcámat, a fényképezőt is biztonságbs tudhattam. És egyáltalán nem nézett ki hülyén!Kép

Petri
A szájpenésszel mit csinálsz??Kensz rá valamit?

Bori
A lányok tüneményesek!!!Kép

Medike
Én is lent látom a pocakod!
A babaszoba nagyon édi!Kép

Eszti
Nagyon édes Bence a kis overalljában!!Most két hetes? Ezek szerint 2 nappal született előbb mint Márk. Már sajna nem tudtam olvasni a hírt mert szerdán kerültem be a kórházba! Gratulálok utólag is.
2 hetesen már így szobába lehet levegőztetni őket? Nekem min. 3 hetet mondtak. Meg hogy időtől függő.

Bocsánat hogy másnak nem nagyon tudok reagálni, nehéz követni ám titeket 2 szopi közt!!Kép
Meg hát az egyéb teendőket is be kell iktatni, mint takarítás, pakolás, vasalás, hajmosás, fejés! És úgy érzem rohan az idő!Kép
A.
Vendég

Mamacka,
hogy-hogy nem kapnátok GYED-et?? Hogy is van ez??

Barti-boszi Kép (bocsi, remélem nem baj!)
a bőrönd olyan jó kis elegáns, szerintem egyáltalán nem baj! Kép

Medike,
nekem április 20. Kép
Tényleg, nálad mik azok a pöttyök a pocakon? Csíkok nincsenek, csak pöttyök?

Zsu,
óóó, attól nem is félek, hogy nem nő a kiscsaj, hisz papírom van róla, hogy igen! Kép
Én még nem pityeregtem csak úgy, de én még nem is vagyok ennyire a végén, mint te.. Szerintem is ettől lehet..
Martin kuckója nagyon jó! Olyan pasis! Kép Én nem is tudom hogyan fogom lefényképezni a szobát, úgy lesznek bepakolva a bútorok, hogy nem fog beleférni egy képbe..

Era,
hát így összefoglalva tényleg nem tűnik valami kellemesnek.. De legyen igazad, és babázz! Kép

Attól, hogy nekem még egy csepp előtejem sincs, az nem befolyásol semmit ugye? Ez nem rossz előrejelzés?

nadine81

Hű Era! Így nem csodálom, hogy már várod a szülést! Nekem kutya bajom, jövök megyek, semmiben nem zavar a pocakom. Még aludni is jól tudok. Kép Ha nem rugdosna gyakorlatilag 24 órában a kiscsaj, akkor enyhe túlzással Kép nem is venném észre, hogy babás vagyok. Kép

De jó ALina! Így már sokkal jobb ötlet a bőrönd! Mert az enyém is zárható! Kép

Zsu! Én is szoktam bőgizni, pedig kutya bajom! Tegnap este elkezdtek fájni az ízületeim, megijedtem, hogy megint elkaptam valami hülye vírust. Itt bőgtem magamban, hogy nem igaz, hogy minden szart elkapok! És hogy a barátnőm tegnap minek kellett ide hozza a beteg gyerekét. Kép Aztán szerencsére reggelre elmúlt és már csak az orrom folyik.
Szerintem tök normális a bőgés! A hormonoknak add meg nyugodtan magad! Kép

Medike! Én elvileg április 3-ra vagyok kiírva a mensi alapján. Aztán a legelső UH alapjn azonnal módosított a dokim március 27-re. Kép Azóta is a gép szerint ezt az időpontot tartjuk. Én kicsit mondom előbbre gondolok. Aztán majd meglátjuk! Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: