A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zuzmo,
sajnos nem, mert dokihoz megyek, és sajnos még én sem tudok két helyen egyszerre lenni Kép ahhoz még nálam is nagyobb tehetség kell Kép

Neet,
eszeveszettül szurkolok a puzzleragasztáshoz Kép ha nem sikerül, nevezd ki kortárs műalkotásnak, és add el egy halom pénzért. És Dóci is kezd egyre jobban hasonlítani öcsire... ugye puszit már úgyis kutyaszerűen ad, de miután álmában már ugat is... és ha legközelebb jöttök, beültetjük a két csajt a kosárba, és meglátod, ÉLVEZNI fogják a gurulást Kép

vera
kisün

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ancsi,
köszi, akkor elö fog hozakodni ezzel a biróságon a köv. tárgyaláson Kép

KépKép
fibi

és azt még nagyon akartam irni, h Doni az egy ÁLOMPASI, nincs mese, teljesen el vagyok ájulva tőle!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKép

és vki, aki használt mosódiót:
kis zacsiba kell rakni 4-6 szemet. Ezt hányszor lehet felhasználni????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZsanciKép kétszer-háromszor lehet használni a mosódiót. érdemes egy kicsit megdögönyözni őket mosás előttKép

indianyo

HELP!!!! Ha 38,3 a csajom es alig evett meg alig aludt ma, akkor mitevo legyek? Mas tunet egyelore nincs. Adjak neki egy lazcsillapitot, figyeljem es kesz, vagy rohanjak le a dokihoz? Es mivel hogyan probaljam megetetni?
moose

na, eltünt amit irtamKép akkor még1x:

Kisün,
birom a humorodKép holnap is mész monalisara terhesgond elött?Kép

Barbi,
örülök, hogy örülszKép
persze, jobban vagyok kösziKép csak kár, hogy láttam azt a 2 anyukat az utcaban, akik együtt szokták tologatni a babájukat... olyankor sárgulok mindigKép

KépKép
fibi

Moose,
sztem még ne rohanj dokihoz, lázcsillapitás+babusgatás elég. Lehet hogy ez csak a 3napos láz. SzerintemKép

KépKép
fibi

Bogárka!

Hihetetlen, hogy Doni már áll!Kép

Indi!

Nagyon szép nagy a pocid!Kép

Zanci!

Milyen meghallgatáson vagy interjún voltál? Bocs, de lemaradtam kicsit!

Holnap úgy néz ki nem megyünk a talira, de köszönöm a segítőkészségeteket!
Anyukám jön és ilyenkor el tudok egy napra szabadulni elintézni az elintéznivalóimat!
Láttam fent egy anyukát babakocsival a játszóháznál, azért gondoltam, hogy fel kell cipelni, de ha nem kell az jó!

Moose!

Szerintem adj neki lázcsillapítót és a folyadékpótlásra figyelj! Én cukros teát adnék, hogy ne legyen gond! Kekszet nem enne szívesen? Az is jobb, mint a semmi!
Babakocsis kérdésedre a válasz: vizes a tárolónk, így sajnos nem tudom lent tartani a kocsit! De kedves vagy, hogy aggódsz!

Bocs, nem tudom ki kérdezte csak a kérdésre emlékszem...
igen, párom még biztonsági őrként dolgozik, de már sík ideg! Nem is csoda, hónapok óta hajtja magát! Az e-havi beosztása eddig a legdurvább, 3 nap meló egyhuzamban (6-18 meg 22 óráig) és utána csak 1 nap szabad! Nem tudom meddig mehet ez így! Ha meg itthon van, akkor a gép előtt ül és töri a fejét, hogy mit találhatna ki, hogy valahogy megéljünk! És most fog lejárni az ideiglenese (bizt. őri), csakhogy a hajtás mellett nem tudott még levizsgázni sem belőle!
Tömören ez a helyzet! Csak már utálom magam, hogy itt folyton csak panaszkodom nektek és nem is szólok hozzá semmihez!Kép

Este még benézek!
Ildi
ildi76

Moose,
sztem is ráérsz a dokival. Ha holnapig nem múlik, vidd le holnap. Szerintem. Reméljük, semmi komoly!!!
neet
neet

panadol baby szirupot mar adtam, abbol bezzeg az egesz uveget benyakalta volna... es hogy lehet lekotni, hogy ne rohangaljon??!!

ja, vizes tarolo, mar emlekszem
moose

Vera,
talált, süllyedt!!!Kép
jó kismama bigyózást holnap!!!Kép

a többieknek meg jó talit, majd ha jövő héten is mentek, szóljatok!! Ha bezár, akkor is szóljatok, szeretnék a sirukon táncolni, és jópénzért megvenni néhány haba játékot!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose,
én még lázcsillapítót sem adnék. Gyerekdokim szerint 38,5-ig hadd dolgozzon a láz egyfelől, másfelől meg ugye pl. kúpot csak max!!! 3-4x1-et lehet adni, azt is csak 4 óra szünettel, és ha most adsz neki, 2 óra múlva meg felmegy 39 fölé, akkor elvileg nem csillapíthatsz, mert annak tényleg durva következményei lehetnek.
Lekötni: sehogy Kép
Étvágytalanság: a gyerek ilyenkor pontosan tudja, mi a jó neki kajailag, ill. nem-kajailag. Dóci múltkor 4 napig tejtermékeken kívül nem evett semmmit, és abból se sokat, és mégsem lett semmi baja.

Fibi,
nem megyek monalisára, itthon lazulok helyette Kép Múltkor is jó lelazult az inzulinom, és mi lett a vége? Magas érték a cukorterhelésen Kép

v
kisün

Puzzle szárad. Kép
Nagyon jó lenne, ha jó lenne, mert a Tower hidat ábrázolja, ráadásul foszforeszkál a sötétben!!
neet
neet

neet,
aztán majd Eszti mehet később terápiára a félelmetes sötétben világító kép miatt, amitől gyerekkorában mindig frászt kapott Kép
kisün

Zsanci,
nagyon jó lesz nekem kismamabigyózni holnap Kép
kisün

Sziasztok!

Kókusz! Kép
Gyerekek gyönyörűek, a torta pedig nagggyon tetszik!

Indi! Kép
Igazán szép nagy pocid van! Jól mutattok Mazsolával a képen!

Zsan! Kép
Iginek jobbulást!!!

Neet! Kép
Eszti szerintem is hasonlít Rád, le sem tagadhatod!

Manóka! Kép
Köszi a temi-s infókat, mi is megyünk holnap, jó hasznát vesszük!

Fibi! Kép
Már sikerült válaszolnom! Hírességekkel kapcs.-ban igazad van: az ő gyerekeiknek (is) anyára van szükségük elsősorban.

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok,

én még nagyon új vagyok itt, eddig csak olvastalak benneteket.
A Szent Imrében fogok szülni, de ha jól láttam, itt többnyire már kisgyermekes anyukák vannak.
Esetleg Dr. Barna Istvánnál szült valamelyikőtök? Vagy a fiánál?
13+3 terhes vagyok, szóval bőven van még időm mindenre, csak "szimatolgatok" kicsit, mi várhat rám az elkövetkezendő hetekben.

üdv, bodza
bodza76

Szia BodzaKép
A tavaszi mamák topicból 3 hete született ott egy óriásbébi, Nagy Barna és Kis Barna együtt tanakodtak egy darabig, majd végül Kis Barnánál szültek. És nagyon szerették egymástKép

Én csak annyit tudok, hogy Kis Barna kellemes egyéniség, nem bánnám, ha egy ilyen mosolygós ember nézne a szemembe, miközben ordibálok a kimerültségtőlKép

Minden jót nekedKép

indianyo

Bodza,
üdv itt!!! Kép Én nem nála szültem, de majd a többiek Kép

Barca,
üdv neked is, akartam már válaszolni, csak elfelejtettem, bocs!!! Kép A kórház legtöbb orvosa támogatja az "alternatív" szülést (mármint azt, hogy a szülés úgy folyjon, ahogy az anyának és a babának a legjobb, természetesen bizonyos keretek közt). Szóval amit ilyenkor mindig megkérdezek, milyen orvosra gondoltál?
- nő/férfi
- fiatal/idős
- magánrendelő/sztk
Ez alapján már mi is tudunk ajánlani! És pocaklakó már van? Kép

vera
kisün

Bodza,
gratulálok!!!
A babához is meg a kis Barnához is!!!KépKép sokaknak nem szimpi a nagyBArna, de nekem egy jó barátnőm fog nála szülni, és ő szereti. Én mondjuk maradnék a kicsinél!!!KépKép
Indi,
én szoritok nektek, h kisBarna legyen a dokitok!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok,

Barbi: semmi baj, most már majd írok nekik egy új levelet a jó terméknévvel. :-)

húúúúú dögrováson vagyok, tiszta takony, láz és szaharin közérzet. Borzalmas és a legrosszabb, hogy Fannit nem merem ölelgetni, aki nagoyn anyás lett, szerintem érzi, hogy nem vagyok jól. Annyira cuki, állandóan jönne hozzám. Remélem hamar elmúlik, vettem homeosgyogyókat.

Anettka témáról sok minden elhangzott, láttam tegnap vele a Kókuszban egy interjút és ott is azt hangsúlyozta,hogy tulképp bánja, de azért az űrutazás fontosabb. hát lehet, hgoy jobb, ha inkább oda megy, mintha gyereket vállana.

Ruz, Katus: épp a napokban gondoltam rátok, hogy mi lehet veletek. Jó, hogy jöttetek egy kicsit.

Bogárka: Doni nagyon helyes és ügyes.

Fanni ma olyan bravúrt hajtott végre, hogy fogás nélkül állt egy kicsit, nagoyn megdöbbentem, de inkább elkaptam hátulról. De nagoyn tetszett neki.

Megyek és visszafekszem, mert jól ráz a hideg és közben vasalni lehetne a fejemmel.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!
és igen,
Ruz és Katus,
sziasztok! jó, h megint itt!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

KÉpzeljétek, médiasztárok lettünkKép ja igen, baba-mama tornát lefilmezte a Ferencvárosi TV - Manó nagyon interjú adott.Kép

Kókusz gyermekek nagyon szépek!

Indi, hűha, nem semmi pocakméret.Kép

Anettka? Szánalmas némber.Kép
zanza

Ja, most már csak 9. kerületi lakos kellene, akinek van videója és hajlandó beállítani a Ferencvárosi adót, vagy hogy hívják.Kép Vki?Kép

Zsan, nekem is a kaszting vége tetszett.Kép
zanza

hűűű. mindjárt lehull a lepel a fókusz óriási titkárólKépKépKép

indianyo

JohiKép gyógyuljál gyorsan gyorsanKép

IldiKép te is gyógyuljálKép

ZsanciKép igen, emlékszem, neked is nem is olyan titkos kedvenced a kicsi Barna:

ZanzaKép Esetleg maga a Ferencvárosi TV nem tudná nektek egy kazettára felvenni?

indianyo

Indi! Én lemaradtam a fókuszról! Ebben az időben mi Szomszédokat nézünkKép Mi volt a nagy bejelentés?

Kép
Kép
zuzmo1

ZuzmóKép Nem tudomKép Én nem szoktam Fókuszt nézni, csak a drámai beharangozást láttam a híradó végén... na most majd ehet bennünket a penész KépKépKép

indianyo

Zuz!
milyen messze van a művház gyalog? mint pl. a MOM?

ancsipancsi

Johi!
Gyógyulj meg mihamarabb! Fannika édes lehet, ahogy állandóan bújna hozzád! És Fanninak gratula az álldogáláshoz! Kép Képzeld, Bálint meg már üldögélget.

Ma voltak nálunk Másáék, mindenkit puszilnak Kép , ha tud, benéz hozzánk a net-re, csak nagyon el vannak foglalva a költözéssel.

Kép
Kép
denizsa

panadol utan egy oraval csak 36.8 volt es ezerrel rohangalt, most meg 37.3al aludt el. szerintem reggel leviszem doktornenihez, mert eddig meg csak a 3 honapos oltastol volt laza egy napig, szoval nalunk mar ennyi is aggodalomra ad okot...

probalok olvasni
moose

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást, nagyon jól esett. Kép

A fényképeőgépet is sikerült szervizbe adni, de órákig kóvályogtam mire megtaláltam.. Mindegy, nem is ez a lényeg, hanem mikor végre odaérek, már zárás előtt voltam negyed órával Kép, de nem olt gond, viszont, mikor az ablakuk előtt voltam, úgy ordibáltak egymással, hogy a piaci kofák is megirigyelhetnék. Kép De a küldetést teljesítettem. Kép

Máté tündérien viselkedett az apja munkahelyén, mehet máskor is. Kép
mkatus

INdi, ha más, akkor az lesz.Kép

Katus, kell az utánpótlás apa munkahelyén is.Kép
zanza

Huh, végigolvastam a mai termést...eszméletlen mennyit írtok/írunk Kép

Moose!
3 napos láz??? Állítólag arra jellemző, hogy a gyerek ugyanúgy pörög lázzal is...Petránál is így volt Kép

Neet!
Eszti szépséges, és tényleg tiszta Te!!! Kép

Donira köszönjük a dícséreteket, bezsebeltük Kép
Zsan!
Miért nem szülsz neki egy ÁLOMCSAJ-t??? Kép

Manóka!
TEMI-s infot köszi, én a múltkor: külön fel Doni a hordozóba, külön fel a babakocsi, közben félszemem Petrán, majd vissza ugyanígy...és ezt el is akartam mesélni: lefelé jövet, Doni már ott figyel a hordozóban a lépcső aljánál, én cipelem le a babakocsit, majd meg szakadok, és a lépcső aljában 3 pasi várja, hogy leérjek!!!!! Az egyik még vigyorog is Donira, valami olyasmi szöveggel, hogy "na mi van, téged meg ide leraktak"....Olyan szívesen beszóltam volna nekik!!!!!

Votiv!
Lebuktál Kép Nem is dokinál voltál ma délelőtt Kép (na jó, vicceltem, biztos ott is Kép) Futólag láttalak ma Titeket shoppingoni Kép Csak nagy rohanásban voltam - igaziból az ikejába vittem vissza valamit (használhatatlan ajtórács) - és ha már ott voltam beugrottam az auchanba is...de gondoltam holnap úgyis találkozunk Kép

Ma voltam megint a masszírnéninél, és ma nem volt olyan jó, mint a múltkor...akkor a sima alapkrémje mellett végigmasszírt még körömvirággal, meg valami szemcsés testradírfélével, most semmi ilyen nem volt...Kép
Lehet, hogy várt volna a múltkor valami manit??? Elvileg ugye ajándékba kaptam a bérletet, azt sem tudom mennyi lenne ez a fél óra...de olyan hülyén nézne ki így pénzt adni...vagy csak én gondolom így? Kellet volna?

Indi!
Húúú, hatalmas a pocakod!!! Biztos nem lesz aprócska bébi ez a Dominó Kép

Zsan!
Szegény Igi! Kép Jobbuljatok!!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi!
Szerintem nincs sokkal messzebb. A Móricztól 2 villamosmegálló, tehát szerintem gyalog kb 20-25 perc. Ha gondolod, mehetünk együtt!

Kép
Kép
zuzmo1

Fu, Indi, jo nagy pocid van! Nem csodalom, hogy egyre nehezebb. Mar en is azon tunodok, hogy birok ki meg ket honapot az enyemmel, de lehet, hogy csak az orokmozgo nagylanyom miatt olyan strapas.

Fibi, orulj, hogy B ilyen hazias! Srac letere! De valszeg nemsokara elmulik...

Neet, enyem lany is nehany honapja lett allati apas. De sajnos ejjel ketszulos vagy anyas, ha eggyel kell beernie... es nana, hogy hasonlit rad! ez eddig senkinek nem tunt fel?

Katus, milyen kocsit szeretnel? Mert aminek jo nagy gumitomlos kereke van lengescsillapitassal, az altalaban nagy es nehez, olyannal nem lehet bkv-zni. Vagy te sem szoktal?

Zs, en annal a resznel elpityeredtem, mikor B atolelt Kép

Ja, es kisebbik nagylanyom napok ota nagyon sokat sportol. De lehet, hogy csak atrendezi a pocakom, vagy hogy haragszik es azert rug meg ut meg minden, mert meg nem tartok sehol (erkelybeepites, szobak atrendezese, nyuszi kulon szobaba szoktatasa... keresztnev kivalasztasa... es meg a vitamint is megint elfelejtem sokszor), biztos azt hiszi, nem foglalkozunk vele Kép Nem kell aggodnom, csak probaljam megbeszelni vele, hogy ne olyan erosen csinalja?
moose

HELP!
Hogyan lehet wiwes meghivot szerezni??? Az egyetlent elküldtem tegnap, és most férjem is szeretneKép
Votiv,
Neked hogyhogy olyan sok volt??

KépKép
fibi

Szia Bodza!
Pont a napokban több helyről is hallottam felőle, s csupa jókat Kép

Fibi! Mi az a wiw?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Moose,
érthető a pityergés, BABÁT vársz!!!KépKép a hormonok...Kép
mindenesetre NAGYON jól esett, amit kaptam tőle. Már többször észrevettem, h nagyon érzékenyek a receptorjai, és mindig megérzi, ha igazán baj van, és akkor nagyon együttérző!!!Kép
szülésem előtti este (még én meséltem neki) lefeküdtünk, és átölelt, ahogy soha előtte, és rárakta az arcát az arcomra. Nem szólt semmit, de éreztem, h tudja, h vmi komoly készülődik (tudod, én tudtam, h 25-én szülök), és kvázi (én igy éreztem) igy búcsúzott el addigi életünktől! Én ezen pityergek néha, bár már egyre ritkábban (hormonok helyre álltakKép)
és utána tényleg sokáig nem is tudtam neki mesélni, és tényleg egész MÁS lett az életünk, mióta a kis energiabomba berobbant közénk...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zanza,
szánalmas Anettka, ez jo jelzö rá...

Johi,
jobbulast Neked! pihenj sokat!

KépKép
fibi

Fibi! Nővérem kisfia mai napig sokat segít a háztartásban pedig mindjárt 10éves lesz!Szerintem nevelés és nevetés kérdése. Soha nem erőltették neki, s mindig kitaláltak neki valami hasznosat,értelmeset. A múltkor majdnemhogy megsértődött mert nem akartam hogy mosogasson nálunk - miután felvitte a mosott ruhát + felsöpört a konyhában. Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Zsanci,
hu, ezen én is elpityeredtem...

Barbi,
majd mélben elmesélemKép
most megyek aluszni, mert kicsit elfáradtamKép

KépKép
fibi

Barbi,
sztem is nevelés és nevetésKép kérdéseKép Növéred gyermeke tündér!!!

KépKép
fibi

Johi, mielobbi jobbulast!

Iwiw szerintem baromsag, Anettka pedig szellemileg nem teljeserteku egyed.

Bodza, sorrendben Indi, en es Kisun hordunk pocakot. De lehet hogy van mas is, mert en pl csak 16. heten szoltam Kép

Kisun, koszi az infokat.

Bogarka, Fibi, a haromnapos laz csak laz es kesz? Vagy azutan jonnek ki a pottyok?

Zs Kép oooolyan vaaaagy! most mar megint torolgethetem a szemem...
moose

Sziasztok!

Az Anettkás sztori után alig merem leírni a mi történetünket, mert lehet, hogy többet szóba sem álltok velem. Na azért röviden: 2004. szept. 11-re volt kitűzve az esküvőnk. Szept. 10-én megtudtuk, hogy lakik valaki a pocakomban (akkor 5 hetes volt, még nem volt szívhang), de akkor már be volt fizetve a nászútra Tunéziába, meg annyira nem is gondolkodtunk azon, hogy lemondjuk-e, vagy ilyesmi. Szóval elmentünk, és ott fürödtem a tengerben, tevegeltem, dzsip túrán voltam. Persze meglett az eredménye, mert lett egy kis vérzésem. Szerencsére eljutottunk egy olyan helyi nőgyógyászhoz, aki Magyarországon végezte az egyetemet, így magyarul is beszélt, és teljesen normális volt. Először a magánrendelőjében vizsgált, ahol csak hasi uh-ja volt, és kicsit ránk is ijesztett, mert azon nem látszott semmi. Aztán a vérzés elmúlt, de másnap bementünk a magánklinikára, ahol dolgozott, ott volt normál uh, és azon látszott, hogy minden rendben, sőt szívhang is volt! Valószínűleg a beágyazódástól volt a vérzés, persze a megerőltetés biztos nem tett jót. Volt két szörnyű napunk, most már nem vállalnék be ilyesmit. Aztán novemberben, akkor olyan 13-14 hetes lehettem, Rómában voltunk egy hétig, és egész nap mászkáltunk mindenfelé, és az jó fárasztó volt. És szülés előtt egy hónappal voltam utoljára step aerobikon. Na, ki nyert, Lindi, vagy én? Kép Bár ha jönne perpetum mobile Adánk, biztos ő is mesélne néhány jó kis történetet...Kép

Ancsi!
Én néha teszek olajat a főzelékbe, ez attól, hogy függ, hogy éppen elfelejtem-e, vagy sem. És használtam már kaprot meg petrezselyemzöldet, Emmának bejött.
És művház nincs olyan messze gyalog, szóval ha gondolod gyere, én mindenképpen magamhoz veszem a cuccaidat.

Zsanci!
Érdekes volt olvasni, hogy milyen egy casting, nagyon komolynak tűnik. Úgy értem, ha 600 jelentkező volt, én kapásból arra gondoltam, hogy csinálnak valami előszűrést, de akkor nem bízzák a véletlenre, megnéznek mindenkit.

Megyek aludni, hogy holnap friss legyek a játszóházbanKép

Kép
Kép
manoka11

Zsanci! És eddig magadban tartottad ezt az édes kis sztorit? Kép
Igi jobban van már?

Gréti engem is megijesztett tegnap, mert egész nap folyt az orra, éjjel szinte semmit nem aludtunk, pedig kapott levegőt, mára már nem folyik neki, viszont 4 fogacska jön ezerrel. Csak azt nem értem, hogy ha az ölemben van, akkor nem fáj? Mert ma rám volt tapadva egész nap.

Neet! Majd tegyél fel képet az alkotásodról, nagyon kíváncsi vagyok.

Moose! Remélem reggel nem lázra ébredtek.

KépKép
KépKép
lindicita

Moose,
3 napos: kb 3 napig láz, a negyediken pöttyök a törzsön, 5. nap minden okés. A pöttyök elvileg csak esztétikai zavart okoznak, ded nem bánja, nem szúr, nem viszket, kezelést nem igényel. Lehet, h ez van Nyúlnak? Hasi szervek átrendezése rulez. Kép
Iwiw ugye hogy ugye? Kép Én már megmenekültem a maffiától.

Eszter nevében köszi a pozitív visszajelzéseket. Kép Ja, és ha ilyen szép, és tényleg hasonlít rám is, akkor az én nevemben is... Kép
Az első 8-10 hónapban teljesen apja volt, aztán beindult a hiszti... lehet, h azóta tényleg nemcsak belülről hasonlítunk? Kép

Jó temizést nektek holnapra!
neet
neet

Manóka te nyertél. Kép Pedig majdnem übereltelek, mert be volt tervezve januárra egy Thaiföldi nyaralás, de végül a férjem egyedül ment, én meg helyette mentem a jó öreg Szolnokra. Viszont így visszagondolva nem bánom, hogy nem voltam bátor, mert a hazaérkezés után 1 héttel megszültem, pedig még elvileg lett volna egy szűk hónap hátra.

Képzeljétek, Gréti mostanában mindig elbújik valamelyik asztal alá, behordja a játékait és ott játszik szinte egész nap. Gondoltuk az apjával,hogy akkor veszünk neki valami kis kuckót. Ezt elmeséltem anyukámnak is, és mire hazamentem, apukám előkotorta a pincénkből a mi kis sátrunkat, ami ha jól számolom legalább 20 éves, de lehet,hogy több, már nem emlékszem, mikor kaptuk.
Teszek fel egy pár képet, ha nem untatlak benneteket.

KépKép
KépKép
lindicita

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: