sziasztok,
végre visszaolvastam, remélem Igi még nem kel fel.
remélem mindenkinek sikerüül válaszolnom.
Gyerekek gyönyörűek, sztem is Neet-re hasonlit nagyon Eszti!!
Kókuszka,
gyönyörű gyerekek, és Beni nagyon szépen rajzol!!!!!!!!!
Együtt voltunk ám kórházba, én feb. 25-márc. 1-ig voltam ott. Titeket nem raktak át a másik osztályra, mert teltház volt a szülészeten???
Ildi,
nem oldódott meg, egyszer alszik...

várom a jobb időt, h áttolhassam az alvást kora délutánra.
Indi,
HAAATALMAS poci!!!!!!!!!!

nem irigyellek!!!

na, jó csak egy kicsit...
már másfél órája irom ezt...
szal, KÁSZTING,
sok sok tapasztalat begyűjt, és letud ezt is.
1. elmentem egy TELJESEN más helyre, mondván, tudom hova kell menni. Nem tudtam. Lajos utcából negyed óra alatt kellett volna eljutnom a VI. kerületbe. Már majdnem feladtam. De L cseszegett, h menjek, biztos nem olyan nagy baj elkésni rögtön az első alkalommal. áááááá....
2. megérkeztem. Ott egy srác, akit én ismerek!!! Még egy másik rádiótól. Megörültem neki, gondoltam tök jó, ő biztos itt dolgozik. Hát igen, ő volt a főszerkesztő. Pech, h ő nem ismert meg. Pedig beszélgettünk párszor, egyfele mentünk haza még a busszal is.
3. műveltségi teszt, 20 pontból legalább 10-re helyesen kell válaszolni. Húúúú, tök könnyű kérdések...

csak a válaszok nem jók...hehe. Elcsesztem egy olyan kérdést, amit jobb, ha nem is olvas Gabi és Votiv!! Kérdés: melyik sportág gálája a superbowl. Kosárlabda!!! hülye-hülye zsanci!!!!!!!!!!!!!!!!
4. szövegértés. ó ezzel biztos nem lesz gond, elolvas szöveg, és visszamond papir nélkül. Ja, csak ott az fránya mikorfon. Ilyenbe még sosem beszéltem!!!

háááát, oylan lett, mint amikor egy 6 éves iskoláslány megszeppenve felmondja a bemagolt tananyagot a tanárbácsinak. gáááááááááz.
5. aztán a "spontán" beszélgetés, mintha műsorvezetők lennénk. Elsőre ez sem megy, de a végére tök belejövünk.
Jó volt ott lenni, kellemes volt, csak hát a tudat, h valszeg nem én kellek...de ez sem baj.
Hazaérek n10-re. srácok alszanak. Odamegyek B-hez, adok neki egy puszit. Felkel, átkarolja a nyakam, és nem enged. OLYAN JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
nem is hiányzik majd a rádió...

(egy darabig!!!)
szal ennyi, furi volt, de rosszabbra számitottam.
most el, mert Igi beteg, hurutos, köhög, rekedt, és néha hányik. Most egy kicsit lázaskás is...és nagyon anyás...
szal jövök még remélem.
sziasztok.