A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Bogárka, Kókusz!
Gyerkőcök nagyon kis édesek!

Zsan!
Iginek jobbulást! Mi baja van szegénynek?

Indi!
Bevásárlás, takarítás, főzés megoldása nagyon nagy segítség, nálunk is ez volt az első hetekben. Sőt, főzés a mai napig megy, így nekem azzal nem kell foglalkozni, ami azért rengeteg időmegtakarítást jelent.

Moose!
Jó, akkor ne beszéljünk! Kép

Fibi!
Az a baj, hogy ha azt a félpohár bort megiszom, teljesen kiüt, pedig azért régebben jó bírtamKép

Ajajaj, Emmára figyelnem kell, felfedezte a konvektort és nyitogatja az ajtaját, hűha, rohanok!

Kép
Kép
manoka11

Jó reggelt!

Zsan:
mi van Igivel?Kép

Votiv:
na végre!SziaKép

petergabi

Sziasztok!

Én is a Szent Imrében szeretnék szülni. Ha lehet olyan dokit keresnék, akinek nincs ellenére az alternatív szülés. Tudtok vkit ajánlani (ha lehet tarifával együtt, mailem: pothb@pestmegye.hu)?
Előre is köszi: Barca
barca

Ezt ma reggel olvastam és nagyon érdekes gondolataim támadtak:
http://velvet.hu/celeb/anett0306/

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Kukucs, bekukk hozzátok! Kép Remélem Bendi eljátszik még pár percig, hogy tudjak írni valamit. Jaj, egyre nagyobb gengszter a fiam. Már az asztal szélére semmit nem lehet rakni, mert lerántja, a múltkor a tányér levessel tette ezt. Kép Meg felmászik mindig a fotelba én meg a szívbajt kapom, hogy mikor fog leesni. Ma el is zártam előle a fotelt a kisszobába.

Nem nagyon olvastam vissza, csak az utolsó oldalt és szívemből szóltatok, már én is úúúgy szeretnék iszogatni egy kicsit, mondjuk egy gin tonik, áááááááá már az ízére sem emlékszem. De nem úgy tűnik, hogy hamar lesz, mire ihatok, mert Bendi imád cicizni, tej is van még rengeteg, azért szoktam néha inni sört, de ugye lelkiismeret furdalások közt nem az igazi...

Jaj, azt is akartam mondani, hogy Bendi már olyan ügyes, hogy mutatja a kis kezeivel a kerekecske dombocskát, meg a csip-csip csókát is. Kép

Zsan, mi a baj Igivel? Jobbulást neki!

Moose

Nekünk Pierre Cardin babakocsink van, szerintem annyira nem gagyi. Kép Szóval ez egy esernyőre csukható, de mégis sok dolog van rajta, pl. majdnem teljesen hátradönthető, nem csak olyan kis teteje van, hanem rendes kapucniszerű tető, mint a normál babakocsiknak, 5 pontos öv, bevásárlóháló, lábzsák is van stb. Szóval sztem tök jó, mondjuk persze vannak sokkal jobbak is, csak nagyon drágák. Ez a kocsi 14 ezer volt.

Bogárka

Doni már mekkor nagy fiú, ez hihetetlen. Kép

Kókusz

Képek csúcsszuperek. Boldog szülinapot a csajoknak így utólag is. Kép

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Most csak átfutottam az oldalt, megint nincs időm olvasni! Ti hogy csináljátok, hogy tudtok netezni?Kép Igaz Timi csak napi 1 órát alszik, az elég kevés! És egyre korábban kel fel, így korábban alszik el napközben, este 7-re meg kidől! Szóval ugyanabban a gondban vagyok, mint Zsanci (volt?)!

ZSANCI!
Sikerült megoldani valahogy? Vagy Iginél azóta is van ez a gond? Még én okoskodtam neked meg adtam tanácsokat, aztán tessék!Kép

Szerdai talit szerintem kihagyom! Egész éjjel fájt a lábam, nem merek emelgetni!Kép Meg voltam tegnap a Műv. Házban és elég szép kis lépcső vezet a Játszóházig!Kép
Ráadásul hajnalban olyan szédülés jött rám, hogy majdnem leestem az ágyról! Azóta hányingerem van!
Na befejeztem a panaszkodást! Timi meg már nyűglődik!
Majd jövök, ha tudok!

Kókusz!
Nagyon édesek a képek! Főleg a nagypapás kép nagyon gyönyörű és megható!

Ildi
ildi76

Sziasztok Lányok Kép
Rohanásban vagyok mostanában a lakás miattKépKép
Ha van egy iciri-piciri időm, kiviszem O.sétálni.
Ma is megyünk és öszekötjük egy látogatással Kép, ugye Den Kép

Indi,
átkűldtem a képeket mélben Kép

Kókuszka,
Gyerkőcök imádnivalóak és az a torta...... KépKépKép Most kívánok a Lánykáidnak BOLDOG SZÜLINAPOT (de 11-áéig még jövök talánKép)

Ja, ezt le akartam írni. Tegnap kimentünk a lakásba és ott várt minket egy cserép virág +egy üveg jó minőségű bor amibe bele volt gravírozva a cég logója Kép Bevallom, jól esettKépMajd 20 év múlva, ha kifizettük az utolsó részletet jól megisszuk a bort Kép

Most elköszönök, és nagyon szép napot kívánok Nektek Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Bog,
a Doni nagggyon ügyesKép látom felállt Kép Gratulálok!!!!!

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ruz, dejohogyitt Kép es koszi a kocsinfot.

Votiv! Tenyleg jonnel velem penteken?

Ma extrahiszti a csajom, mar ebredes utan olyat lenyomott, hogy a hajunk egnek allt... Kép
moose

Hétvégi kép a kádból. Kép

Kép

neet
neet

Kókuszka,
a gyermekeid gyönyőrűek, el sem tudom dönteni, melyik a legszebb! Kép A torta jól néz ki, bár én hadilábon állok az egerekkel... Kép

Moose,
köszi, asszem meggyőztél, nekem nem kell új kocsi. legfeljebb ha nyaralni megyünk, veszünk egy mini gagyit, amiben a Balcsiparton lehet toszigálni a dedet, ha elfáradna. Mert az befér a kocsiba is, (csom.tartó) ez a mostani meg csak az első ülésre, és apa alig bír váltózni. 3 ajtós Opel kevésbé rulez ...
De fél napokat BKVzni nem annyira ideális egy olyannal, amit jellemeztél.

Zsan, ne csigázz!!

Bogárka,
ez a Doni nem semmi kis fickó! Kép

Magdi,
ilyen meg nincs is, h gravírozott üveg meg ilyenek! Kép

neet
neet

Juc,
elolvastam, milyen érdekes gondolataid vannak?
neet
neet

Jó reggelt!

Gyönyörűek a babákok. Eszti frizkója különösen tetszik! A tortákról nem is beszélve! Apával azt beszéltük, hogy vissza kellene fognunk a szénhidrátbevitelt, úgyhogy nincs jó kedvem, csak irigykedekKép

Manóka! Ezek szerint Emma mászik???

Indi! Hidd el, szülés után döbben rá az ember, hogy milyen jó, ha van valaki, aki megnehezíti az életétKép Nálunk a nagyszülők vidéken élnek, így nehezebb volt.

Zsana?

Kép
Kép
zuzmo1

MásenykaKép Nagyon szépen köszönöm! Õrület, hogy még erre is tudtál időt szakítaniKép

Kép

SziasztokKép

VotivKép Felébredtem arra, hogy pisilni kell, és ilyenkor nehezen alszom vissza, no meg borzasztó éhes voltam, de a vérszívás miatt nem szabadott enniKép úgyhogy inkább neteztem egy kicsitKép
Egyébként mivel én szüleim házában lakom, nem is lenne lehetőségem túl nagy önállóságra. De most az egyszer jó is, hogy nem nekem kell takarítani például - az lenne a végKép

Nagyon szép napot kívánok mindenkinek, itt olyan gyönyörűen süt a nap, hogy vétek bent csücsülni a szobában....

Neet, ez a manó tisztára te vagyKép

Azt az egeres-sajtos tortát nagyon megirigyeltem, csodajó ötletKép

indianyo

JucKép
olvasom a cikket és
OFF: rájöttem, ghoy én Anettka férjével egyszer együtt játszottam egy Ezra Pound darabban a Tilosaz Á-ban... döbbenetes, milyen kicsi a világKép Jó, az 15 éve volt uszkveKép
ON:
Az nagyon is érdekelne, miféle gondolataid támadtakKép nekem is vagy egynéhányKép

indianyo

Votiv,
törvénytisztelö honpolgároknak is lehet rövid a memóriájaKép Amugy nálunk én vagyok az idöbeosztás meg a programfelelös, de amikor küldték az idézést, még nem volt 2006-os naptárunk, hogy bejegyezzemKép

Ancsi,
igen, boriték sokmindent meg tud oldani...Kép
Csak az a ronda dolog, hogy férjem az elsö idézésre elment, ami elmaradt, de erröl csak napokkal késöbb érkezett tölük levél... a mi benzinköltségünket Szentendrére megtéritik? nem hiszem...
Ti jöttök szerdán? Veletek még sosem sikerült talalkozni. Na, meg Votivékkal sem, meg Kisünékkel sem, meg Manokáékkal sem... meg... Kép

Indi,
igen, erre gondoltam, a háztartási teendökben segitsen, az kell. Nekem szüleim messze vannak, anyu csak 1 hétre tudott jönni fözni, utána honapokig Gastroyalon éltünkKép Fu, hamar meguntam az izvilágátKép

Ildi,
mindjárt átküldöm a gyogytornász számát, megszereztemKép
Timi nem játszik el egyedül? Én is csak akkor tudok irogatni, ha B elmélyülten szerel vmit, mint pl tegnap a porszivot, féloraig dugdosta bele a kábeltKép Vagy ha alszik, de olyankor fözök is, meg forditok is.

Manoka,
én is igy vagyok a piával, pár korty után már zsibbad a lábam, stb töleKép Pedig fiatalkoromban, ajaj... KépKép

Zuzmo,
haj, de jo lenneKép (takaritast rábizni B-ra) Bár ha megkérem, már letörli az asztalkáját szalvétával. Meg egyszer kezébe került a surolokefe, és lesikálta a lépcsöt veleKép Ja, és ha megkérem, elviszi az aprobb szemetet a kukabaKép Ezzel csak az a baj, hogy idönként hasznos dolgot is a kukából halászok elöKép De most már tudjuk, hol kell keresni, ha eltünik valamiKép

Deni,
köszi a választ, én is irok mindjártKép

Wiwes meghivot megkaptad? Képzeld, pont miutan Neked atküldtem az EGYETLEN meghivomat, szol Apa, hogy "igértél nekem is egyet"...Kép És nem tudom, honnan lehet szerezni még. LÁNYOK???

Kokusz,
gyermekek csodaszépekKép

KépKép
fibi

Hatalmas Pocakú Indi,
jó ezt hallani, eddig ugyanis Eszter tiszta apja volt, meg tiszta anyós. Kép Mindenki ezt mondta, én is, teljesen az a vérvonal mutatkozott meg a jányban. De már a talin is mondták a csajok, h most rám hasonlít. Ezzel ellentétben viszont olyan apás lett, h pl az éjszakai felsírásnál csak ő tudja megvígasztalni. Kép Kép Kép YES YES YES!
neet
neet

Neet,
jaj de drágaKép én is akarok egy kislánytKép

Indi,
szééép pocakod vanKép

KépKép
fibi

Neet!
Szerintem is hasonlít rád Eszti!!

Indi!
Dejó látni téged is, meg a pocakodat!

Mása!
Ez tényleg kedves gesztus!

Fibi!
Mi megyünk holnap, úgyhogy ha jöttök, akkor végre találkozunk.

Zuzmó!
Emma hason kúszik, de mindenhova elér, csak a küszöb jelent akadályt. Ha olyan kedve van, néha felül, de ezt nem csinálja túl gyakran. Meg kétszer felállt úgy, hogy kicsit tartottam a hóna alatt, és ő kapaszkodott egy nagy dobozba.

Aki jön holnap játszóba: lehet, hogy tudjátok már, de a babakocsit nehogy felcipeljétek az emeletre!!! A földszinten az információs pultnál kell kérni kulcsot a ruhatárhoz, ami balra befelé van, általában a 3-as szoba, ott lehet hagyni a babakocsit meg a kabátot, én mindig csak a hátizsákot viszem fel tornára meg tücsökzenére. Persze értéket nem hagyok semmiben, de eddig soha nem volt gond. Bocs, ha ez egyértelmű mindenkinek, csak láttam, hoyg Ildi írta a sok lépcsőt.

Kép
Kép
manoka11

Indi! Tényleg nagyon szép pocid van! És jó látni rólad fotót! Élvezd ki a pocakot, már nincs hátra sok időd!Kép

Manóka! Emma nagyon ügyes! Örülök, hogy holnap találkozunk. Képzeld, Bazsó eszi a "sós" ételeket (tehát amiben nincs almaKép) Tegnap brokkolis krumplit csináltam neki, amit múltkor te is hoztál, és úgy benyomta, hogy az előkére semmi sem ment (nálunk ez a mérceKép) Ezen kívül mostanában evett többféle Kecskemétis kaját is, pl tökfőzelék, és nagyon ízlett neki. Úgyhogy alakul Bazsó kajálása is!

Kép
Kép
zuzmo1

És a dobozról jut eszembe, hogy tegnap vettem egy könyvet (Anya, taníts engem), és abban olvastam, hogy tegyük a dedet egy dobozba (én egy lavórba raktam) és húzgáljuk a szőnyegen. Bazsi nagyon élvezte!!!! Kapaszkodott a szélébe, és nagyokat viháncolt! Ajánlom mindenkinek!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmó!
Ezt jó hallani! Remélem Emma is visszaáll, mert gyümölcsöt csak akkor hajlandó enni, ha nagyon ki van éhezve. A doki szerint (és szerintem is), egyre jobban igényli azt a típusú kaját, amit mi eszünk, ami már olyan "felnőttes". De emlékszem, Jucus Pannája is vacsorázott pizzát elég koránKép

És holnap viszem a könyveteket, már jól elraktam, hogy Emma nehogy leamortizáljaKép

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Mi is élünk. Kép A babával, és velem minden rendben, csak Apa le volt rottyanva, még a dedet se tudta megfürdetni egy nap, mert nem bírt emelni. Sajgott is érte a szíve. Kép Kép De sikerül helyrejönnie. Kép

Egyébként Máté próbál hátról-hasra fordulni, többé-kevésbe sikerül is, csak nagy munka árán. Kép

Bogárka: Doni nagyon ügyes!Kép

Moose! Jó, hgy írtad a babakocsis infót, mert mi is lehet beadjuk a derekunkat. Mert van egy hordozó+vázas kocsi, amit imádunk, de lassan kinövi. És van egy másik amit úgy kaptunk, egy nagy 2 funkciós kocsi, ami jó is lenne, csak kicsi a kereke, és megtalál minden kissebb mélyedést.. Kép Kép

Ma meg korzózhatok végig a városon, mert múlt héten kiesett a fényképező a kezemből, Kép nem adja ki a filmet, valami szétcsúszhatott benne, így irány a szerviz.. Még "jó" hogy csak 1 van a közelben.. KépKép Addig Máté szétnéz az apja munkahelyén. KépKép
mkatus

Indi!

Micsoda pocak méret!Kép
Anettkához most csak röviden és tömören:hülye aza Tyúk!Ha 9 hetesen vesztette el a babát akkor hány hetesen beszélt róla a TV-ben mert minima egy hónapja már tudjuk a nagy hírt nem?SZóval innen tovább járt az agyam.....

Most megyek főzni valamit(Főzelékfalva)Kép

Neet!

Eszter hogy van?Egyébként tündéri a frizkója meg persze az egész ded is!
Juc
20170114224602

Köszönjük szépen a pocakra vonatkozókat.. nagynak nagy, erről hosszan tudnék értekezni, főleg éjszakaKép

JucKép
Hát igen, ez is érdekes... meg az is, hogy ő rohangál ennyi idősen.. Nekem muszáj volt 9 hetesen hazajönni, mert lejárt a vízumom, de tudtam, hogy nagyon veszélyes - az első 12 hétben tilos az utazás!!! Én úgy vigyáztam... és az volt az első dolgom, mikor hazajöttem, hgoy mentem rögtön kórház+ultrahang+laborba, hogy megnyugtassam magam, hogy minden rendben.
Õ meg elmegy úszkálni meg repülőzni... és még ország-világ is értesül az egészről.. utálom eztKép
Szegény hírességek babái - vagyis inkább hírességek szegény kisbabái, már a pocakban sem lehet magánéletükKép

indianyo

Juc,
köszi jól, maratont akar dönteni alvásilag manapság. Kép Az az éjszakai hőem a múltkor csak beijesztés volt sztem. Néha köhög, meg néha folyik a nózija, de ez sztem csak az évszakkal jár.
neet
neet

Nekem Anettkával kapcsolatban az a furcsa, hogy képes volt afrikai országba menni, amikor köztudott, hogy az európai túristák nagyrésze valamilyen fertőzéssel jön haza (minimum hasmenés), ami alapvetően nem gáz, de terhesen nagyon!!! Annak ellenére, hogy nagyon irritál ez a nő, azért sajnálom......

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmo,
mi is lavorban huzogattuk Bálintot, és nagyooon élvezteKép Most meg az Ikeaban vett fabol készült kis kocsiba tettük bele, azt is imádjaKép
Bazsi mennyi idös? Még Titeket sem láttunk. Nincs is kép a profilodban, ejnyeKép

Juc,
nálunk is fözelék rulezKép

Hirességekröl részemröl annyit, hogy még azon tudok eléggé kiakadni, amikor olvasom (Kismama), hogy a ded féléves korában vissza "kell" mennie dolgozni, különben hattttalmas probléma lesz... nem tudják potolni, vagy fél hogy lekörözik, amig ö otthon van... szegény gyerek meg lehet hogy még szopizna, sztem az anyjára van elsödlegesen szüksége... no more comment...

És még a tévé témához akartam hsz-ni: miutan B megszületett, levittük a TV-t a pincébe, és 1-2 müsör kivételével abszolut nem hiányzik (azt meg felveszik videora nekünk).

KépKép
fibi

Sziasztok csajok!
Na, hazajöttünk végre. Gréti 3 napja próbálkozik az egyedül járással, csak az a abaj, hogy nem simán megy, hanem fut, így nem marad valami sokáig 2 lábon. Viszont nagyon élvezi, csak úgy vigyorog közben.

Visszaolvasnom esélytelen, csak Moose hsz-ét olvastam el a tücsökzenéről.

Moose! Gyere akkor holnap fél 10-re, majd segítek Nyúl után rohangálni, meg haza is kísérünk, ha gondolod.

Pocak! Gyere te is! Ne menjn már kárba a sok alkalom.

Neet! Eszti gyönyörűségesen szép!

Kókusz! Nem semmi a fiad. Õt is benevezhetnéd valami Gilette reklámba Kép A csajok is nagyon szépek.

Bogárka! Doni baba nagyon ügyes!

Indi! Neked meg nagyon szép a Domino pocakod.
Én már el semmondom, hogy mit csináltam az első 3 hónapban. Legalábbis Moose ne nézzen ide.
Épp, hogy megtudtam, hogy babánk lesz, tehát olyan 7 hetesen a Bükkben voltunk teljesítmény túrán, ami 20 km volt.
Kb 8 hetesen lenn voltunk a Tiszán motorcsónakázni, bár a vizisielést azért kihagytam.
Ugyanekkor terepjáró túrán is voltunk.
9-10 hetesen Visegrádon túráztunk, az kb 10 km volt.
11 hetesen megjártuk a Magas Tátrát, 1 hétig minden nap 15-20 km-es túrákkal.
Ahogy onnan hazajöttünk még beneveztünk egy esztergomi teljestménytúrára is, de az csak 10 km volt.

És ez csak az első 3 hónap, de mi már csak ilyen menősök vagyunk, és ez azóta sem változott, hogy Gréti megvan.

KépKép
KépKép
lindicita

Zsanci! Igi boy-nak boldog szülinapot kívánok így utólag. Pedig 25-én egész nap eszemben volt, hogy írok sms-t, de valami miatt elmaradt. Bocsi!

Blaye! Csütörtökön vagy pénteken átjöhettek, várunk benneteket!

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi! Bazsi 3 nap múlva lesz 10 hónapos. Nincs digitális fényképezőnk, ezért nem raktam még fel képet róla, de ígérem, pótolom valahogy. És holnap mi is tervezzük, hogy megyünk FMH-ba, és akkor majd találkozunk!

Tévé nálunk is rendesen háttérbe szorult. 2 fix műsor van, amiről nem tudok lemondani, délben a vészhelyzet (ilyenkor általában alszik Bazsi) és este a SzomszédokKép

Kép
Kép
zuzmo1

sziasztok,
végre visszaolvastam, remélem Igi még nem kel fel.
remélem mindenkinek sikerüül válaszolnom.
Gyerekek gyönyörűek, sztem is Neet-re hasonlit nagyon Eszti!!
Kókuszka,
gyönyörű gyerekek, és Beni nagyon szépen rajzol!!!!!!!!!
Együtt voltunk ám kórházba, én feb. 25-márc. 1-ig voltam ott. Titeket nem raktak át a másik osztályra, mert teltház volt a szülészeten???
Ildi,
nem oldódott meg, egyszer alszik...Kép várom a jobb időt, h áttolhassam az alvást kora délutánra.
Indi,
HAAATALMAS poci!!!!!!!!!!KépKépKép nem irigyellek!!!KépKépKép na, jó csak egy kicsit...Kép

már másfél órája irom ezt...

szal, KÁSZTING,
sok sok tapasztalat begyűjt, és letud ezt is.
1. elmentem egy TELJESEN más helyre, mondván, tudom hova kell menni. Nem tudtam. Lajos utcából negyed óra alatt kellett volna eljutnom a VI. kerületbe. Már majdnem feladtam. De L cseszegett, h menjek, biztos nem olyan nagy baj elkésni rögtön az első alkalommal. áááááá....
2. megérkeztem. Ott egy srác, akit én ismerek!!! Még egy másik rádiótól. Megörültem neki, gondoltam tök jó, ő biztos itt dolgozik. Hát igen, ő volt a főszerkesztő. Pech, h ő nem ismert meg. Pedig beszélgettünk párszor, egyfele mentünk haza még a busszal is.
3. műveltségi teszt, 20 pontból legalább 10-re helyesen kell válaszolni. Húúúú, tök könnyű kérdések...Kép csak a válaszok nem jók...hehe. Elcsesztem egy olyan kérdést, amit jobb, ha nem is olvas Gabi és Votiv!! Kérdés: melyik sportág gálája a superbowl. Kosárlabda!!! hülye-hülye zsanci!!!!!!!!!!!!!!!!
4. szövegértés. ó ezzel biztos nem lesz gond, elolvas szöveg, és visszamond papir nélkül. Ja, csak ott az fránya mikorfon. Ilyenbe még sosem beszéltem!!!KépKép háááát, oylan lett, mint amikor egy 6 éves iskoláslány megszeppenve felmondja a bemagolt tananyagot a tanárbácsinak. gáááááááááz.
5. aztán a "spontán" beszélgetés, mintha műsorvezetők lennénk. Elsőre ez sem megy, de a végére tök belejövünk.
Jó volt ott lenni, kellemes volt, csak hát a tudat, h valszeg nem én kellek...de ez sem baj.
Hazaérek n10-re. srácok alszanak. Odamegyek B-hez, adok neki egy puszit. Felkel, átkarolja a nyakam, és nem enged. OLYAN JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

nem is hiányzik majd a rádió...KépKépKépKép (egy darabig!!!)

szal ennyi, furi volt, de rosszabbra számitottam.

most el, mert Igi beteg, hurutos, köhög, rekedt, és néha hányik. Most egy kicsit lázaskás is...és nagyon anyás...

szal jövök még remélem.

sziasztok.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Indi!

És igen,ezek jutottak eszembe.És hogy mennyire önző egy picha,nem törödött a babával csak avval,hogy neki mi a jó!Utazni meg nyaralni meg stb...És persze erről azért tudósítsanak a lapok,bár Õ nem akart Donatellácskát a gyerekéből.Ja és már eldöntötték,hogy kislány lesz és Anettkának fogják hívni.NORMÁLIS?

Juc
20170114224602

Jucus! Már mindent bepakoltál? Nemsoká költöztök, igaz?
Meg tudnád adni annak a takarítópárosnak az elérhetőségét, meg hogy mennyi a tarifájuk? Köszi!

Ancsi! A mobil internetünk az egy 3 G internetkártya, amit a Westelnél lehet venni. 6400 ft havonta, nem percdíjas, hanem 1 giga letöltés jár érte.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

vasárnap jönnek és elkérem a számát a lánynak mert elkavartam és Ancsinak sem tudtam megadni.
Még nem mindent pakoltam össze,de haladokKépfő az optimizmus.

Ma még ki kéne szaladnom KIKAba mert Soma szobájába nagyon helyes függönyt találtunk,de nincs sok kedvem.De azért ráveszem magam.

JucusKép
20170114224602

Rákerestem erre az Anettkás dologra. Hát nem tűnik valami letörtnek, sőt ...

KépKép
KépKép
lindicita

Hűűű. LindiKép Jól feladtad a leckétKép Igazából nem a jövés-menés a veszélyes, én is túráztam a koszos Indiában naphosszat (na jó, azért vadvízi evezést nem Kép És sosem volt hasmenésem például. Hanem a repülőút. Meg mindenféle közlekedési eszköz - ráz, rángat, csúszik, légnyomás-különbség... stb.

Ez a 3G kártya izgalmasan hangzik, elég gyors? Ennek örülök, hogy akkor már itthon is kezd elterjedni, mert a percalapú internet egy agyrém.

JucKép Hát igen. úgy, ahogy mondod.

indianyo

Zsan,
Iginek jobbulást!
kaszting érdekes lehetett, még ne add fel a reménytKép

Lindi,
micsoda turazos csalad vagytok, uuuKép

KépKép
fibi

ZsanciKép Nem lehet, hogy filmet forgattál?Kép El tudnám képzelni Woody Allent, mint narrátort ebben a helyzetbenKép Szerintem a többiek is hasonló élményekkel távoztak ám! De a vége, amikor férj és happy end.. hát azért megérte olyan sokáig távollenniKép

indianyo

Zsan

Izgi volt a beszámolód, szerintem se add fel! Kép

Anettka nem semmi. Ebből is látszik, hogy mennyire kell vigyázni, mert az ember sose tudhatja, hogy mire érzékeny stb. Az Anettka is hiába nagyon sportos, meg hiába tudta, hogy mire kell vigyázni, jobb az embernek ilyenkor a hátsóján maradni és pihizni. Én ezt tettem. Kép

ruz
ruzicsky

Zsan:
valóban nem kellett volna elolvasnomKépKép
Ne aggodj,Te megpróbáltad,most legalább egy ideig megint jó lesz"CSAK"anyának lenniKépKép

Indi:
ej ha!Kép

Egyébként tegnap láttam nyilatkozni az Anettkát és csak azt hajtogatta,hogy most inkább a "műsoraival"és az űrutazással<Kép> akar foglalkozni?!Ennyire volt csak megtörve...

petergabi

Indi! Csak az előbb olvastam, hogy Egyiptomban volt.

Ez a 3G kártya azért nem olyan gyors, mint az ADSL, viszont nem olyan lassú, mint a mobilos internet. Legalábbis itt Pesten jó, Szolnokon pl már lassúbb, mert ott nincs kiépítve még valami.

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi!
utazási költséget köteles téríteni a Bíróság, ha tanúként vagy beidézve. majd későb rátestálják a vesztesre, de az ne a te gondod legyen! szóval a Bíróságon ezt jelezni kell feltétlen, nehogy lemaradjatok róla!!! meg kell próbálni boríték nélkül, elmenni házidokihoz, hogy napok óta hasmenés-hányás, dokihoz se tudott elmenni, lehet-e még táppénzes papírt kérni.(habár elméletileg utólag nem tudják kiadni) az meg csak jó a BÍróságon, nem? vagy őszintén elmondani a dokinak, azt vagy segít, vagy nem.

Indi!
marha jól nézel ki! és ki az a kezedben? Kép

Neet,
állítólag Lencsi is rám hasonlít. akkor küldjem éjjel az apját vígasztali?

Zuzmó, ez kafa játék! Kép én meg azt játszom újabban, hogy ráteszem az arcára a ruhapelust, ő meg lehúzza és kukucsolunk Kép

Manóka!
csak addig is kellene valami felnőttesebb babakaját is adnod, joghurtos, sajtos, miegymás, hogy ne legyen neki sokk az anyatej után a csirkepörkölt Kép állítólag kellene a főzelékbe főzéskor kis kávéskanál olajat tenni, de én nem szoktam. te igen?
minap ettem banánt, és Lencsi szájába nyomtam. (mehetek a mókusok elé Kép ) tökre jól szlopálta :D

Jucus!
gondolom Anettka akkor beszélt már róla, mikor 3 napot késett neki Kép. mondjuk nem feltétlen gondolom, hogy az utazás miatt történt az eset, inkább a fertőzés miatt. és remélem szegény baba nem érezte, hogy az anyja éppen nem őrá vágyott, hanem egy űrutazásra. űrutazással kapcsolatban két kérdésem merült fel: 1.) honnan van annyi lóvéja a nőnek, hogy felvigyék? 2.) ha nincs lóvéja, miért egy ilyen eszeveszett marhát küldenek az űrbe, aki nem túl méltón képviseli hazánkat? vagy Anettka maszekban tudós? (bocs az összes Anettka fantól)

és ha szereted a kínai kaját, akkor az új lakásotokhoz közel van egy marha jó kínai "étterem", tök olcsó, és olyan fini kaják vannak. (ott a Hamzsabégi úti felüljárónál van a Tétényi út elején)

Lindi!
nem tudod, kell hozzá Westeles előfizu is? vagy elég egy töltőkártya? mindegy, ezzel már közelebb jutottam az ügyhöz Kép

ancsipancsi

Ancsi! Ilyen pelusos játékot mi is játszottunkKép
Kajaügy: elvileg 7 hós kortól 1 deci főzelékbe 1 kávéskanál olajat lehet tenni. Én raktam, és Bazsinak jobban ízlett, és az állaga is jobb lett. Ami nekem izgi, és most akarom kipróbálni, azok a fűszerek! Már egy csomó zöldfűszert lehet adni, és 8 hós kortól már hagymát, fokhagymát is lehet belefőzni a főzelékbe. Mi még egy kicsit el vagyunk maradvaKépMúltkor kapros tökfőzeléket ettünk, és nagyon bejött Bazsónak!

Kép
Kép
zuzmo1

Neet! Édes a kicsilány!

Fibi! Ma már jobban vagy?
Képzeld találtam egy gödi kismamát egy másik társalgóban, aki a Szt.Imrében szült!
Kaptam tőle infókat is Gödről. Örvendek vala.

Nálunk is én vagyok a programfelelős :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Kókusz,
gyerekek gyönyörűek Kép

Neet,
Dóci is szokta így hordani a haját, és mindig nagyon teccik magának a tükörben Kép és akartam mondani, hogy Eszter tiszta marci KépKép najó, tényleg rád hasonlít Kép

Bogárka,
eszméletlen, mennyit változott Doni arca!!! Kép

Indi,
ez aztán a pocak KépKép most már finisben vagy, drukkolok!!!! Kép egyébként első 12 hétben nem tilos a repülés, Dócival is hazarepültem az usa-ból, pedig még csak 8 hetes kis pocaklakó volt. Hidd el, nem ezen múlik Kép

Zuzmo,
Dóci ruháskosárban utazott előszeretettel, alátettünk egy gurulós növény-alátétet, azzal huzigáltuk Kép

Fibi,
hát remélem, meg tudjátok oldani a bírságot, mert tényleg Kép és a napod sem volt semmi, nem cseréltem volna veled Kép

Zsan,
Iginek jobbulást!!!! Kép Nem is tudtam, hogy ennyi mindent kell tudni egy castingon... nagyon érdekes volt olvasni Kép és a superbowl az a jégkorong-döntő, nem? KépKép éééés a legszuperebb dolog, amikor az ember gyermeke anya nyakába borul, és csak úgy megöleli KépKép

Holnap naggggyon jó játszóházat nektek!!!!! Kép

vera
kisün

Vera4
Ti nem jöttök?Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmo,
kisün terhesgondra megy, neki ilyen allűrjei vannak. Kép

Kisün,
tisztára hülye vagy, de ezért szeretlek. Kép Eszter mint Marci... Kép na meg a növénytartón kosárban gurulós Dóci is lelki szemei előtt gurul.. Kép

Valaki ragasztott már púzlét? Porral? Most oldódik a porom, drukkoljatok, mert még sose csináltam ilyet, és ha ezt elcseszem, nem is fogok. És sose voltam jó technikából. Sem.

Zsan,
castingod nem semmi, de nekem a legjobban az az epizód tetszett, amikor B nem eresztette el a nyakad. Kép Mostanában Eszter is nyakoncsüngő lett, édesek ezek a majmocskák, ugye? Kép
neet
neet

Neet!
de hova ragasztod? egy lapra? kép lesz belőle? mert azt nem nagyon lehet elcseszni. én korábban modelleztem, imádtam ragasztani a kisautókat, de azt pill. ragasztóval kellett, és mindig összeragadt az ujjam Kép

TAVASZT AKAROK MOST!

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: