Baranyhimlos infokat koszonom.
Macs, es Cirpi mekkora taslikat kapott a fotozas utan?
Zs, miujsag???? Es H&Mbe azert merek elmenni, mert ez mar nem az elso bolt, mert nem nyitasnap megyek es mert nem hallottam olyan akciorol, amiert szettaposhatnanak. De ha pentekig nem tudom megnezne, eloben a babaverdaim, akkor inkabb azokat fogom felkutatni es h&m-et halasztom.
Manoka, Ildi, ertetek tenyleg jobban aggodom, ha lift nelkuli emeleten laktok, uuu

Nincs valami kozos tarolo a foldszinten, ahova be lehetne nyomni a babakocsit? Neet mostmar nem is erdekes
Neet, klasszikus, azaz fapados ernyokocsik szart sem ernek. En most azert akarok uj babaverdat, mert mar kilenc honapja ernyoverdat hasznalok es most rajottem, hogy mennyire nem jo: a gyereknek is kenyelmetlen (ha ebben elalszik rossz nezni, ahogy lebicsaklik a feje, hat valamennyire dontheto elmeletileg, de gyakorlatilag nem akkor, ha gyerek mar benne van es egyebkent sem olyan jo az uloresze, ha nem is alszik el a gyerek, akkoris sokszor nagyon lecsuszik benne, ebben tobb orat utaztatni kinzas!!), teteje talan csak nap ellen ved, hidegben nem is hasznalom, csak eltakarja a gyereket, masra nem jo, tolokar nekem kenyelmetlen (egy kezzel iranyithatatlan), bevasarlohalo nincs alul, a tolokarra akasztott cucctol instabil lesz a kocsi, jarmuvekre ugyan nem emelgettem, de igy is volt, hogy ossze akart csukodni parszor menet kozben stb stb Esovedo van, nagyobb kocsim labzsakja lehet, hogy jo ra, sosem probaltam. Sulyban ugyanannyi, mint amiket most nezek (Peg Perego Aria es Chicco Ponee), de eg es fold, ossze sem lehet oket hasonlitani! Fapados ernyokocsi szerintem csak nyari kanikulaban jo, mikor a gyerek egyszal pelusban kozlekedik es csak egy flaska vizet meg egy darab tiszta pelust visztek magatokkal a sivatagba setalni...
Ja en is az a reteg vagyok TV szempontbol, aki soha nem nezi, nehany musort felvesz, de azokat sem nezi meg. Ja de, a Cliffordot millioszor is a csajommal
Nyelvtanulas oviban meg bolcsiben (mert ma ilyen hirdetest is olvastam!) szerintem is hulyeseg. Meg a millio kulonora kiskorban. Es ezek a horrorpenzek, de tenyleg nem mindegy, hol hogyan vigyaznak a gyermekunkre. En attol kapok gutautest, ha ovonenik egy kupacban trecselnek az udvaron, gyerekek meg kozben homokot szornak egymas szemebe, vagy hazamennek (ocsemmel volt ilyen, rossz volt a kerites es o kibujt es hazajott, aztan persze dadusneni "legszivesebben veresre verte volna a feneket", mikor visszamentunk valami cuccaert, de en meg csak a tini novere voltam es nem a szuloje ugyebar, ugyhogy en nem mondtam semmit, pedig ez minosithetetlen viselkedes es hozzaallas volt). Ja, hugom meselte, hogy hetvegen beszelgetett egy oteves kislannyal, aki azt mondta, hogy akkor szereti az ovit, amikor jatszanak vele a tobbiek... ez is erdekes, ha ovoneni eszre sem veszi, hogy van olyan gyerek, akit esetleg a tobbiek valahogy kirekesztenek es csak egyedul kokadozik egy sarokban... Na mindegy, az a lenyeg, hogy gyerekekre vigyazni hatalmas felelosseg, nagyon szep es nagyon nehez feladat, meg egyre is, nemhogy egy csomora!!
Zuzmo, koszi a babakocsiinfot. Egyebkentmeg vizallo telefon nincs, csak cseppallo. Enyem az, es a ket deci viztol, ami raomlott rogton kipurcant. De allitolag van valami szilikon tok buvaroknak, ami 100 meteres melysegig jo, csak azt nem tudom elkepzelni, hogyan hasznaljak a telefont, ha ebben van...
Manoka, alvas egyedfuggo

nyuszi kb egyeveesn tert at az egyre, de vannak mazlista mamak, akiknek masfelig is nyomja a gyerek a kettot