A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Cleo, Kép
Nem kérhetted, hogy melletted legyen Maja? Zita mellettem volt a kék fény alatt.

Sis, Kép
Miért nem azzal kezdted, hogy tócsni, Kép úgy már tudom, miről van szó, és nem kellett volna begépelned a receptet! Kép
Ok, vámpírgyilkos lesz! És akik BKV-val jönnek, hazafelé lehelnek maguknak helyet! Kép Kép

Dudukly, Kép
Sztem én az otthon dolgozást nem tudtam be "amerikás" szokásnak...

Gyerekek szépek!

Tegnap észrevettem, hogy Zita hosszabb lett, mint a pelenkázó. Kép/Kép
Vendég

Sziaszok!
Hát nem kis teljesítmény volt visszaolvasni BenneteketKépKépKép!

Sildike!
BazsiszájKép, ApaszájKép
Fotók nagyon klasszakKép
Klinikai storyKép Hát az biztos, hogy ezáltal csak megerősödtetekKépKép!

Barbi!
Nagyon édes Leon és vagesz a kabátjaKép
De jó Nektek, hogy voltatok babaúszáson!!! Mi is el akartuk már kezdeni, csak Réka BCG sebe közbeszóltKép
Nolcsi nagyon aranyos, ahogy a nagy macit tologatja a kocsibanKép Klassz lehetett, hogy elmentetek bulizni ApávalKép

Zsuzsa!
Skype-n keresztüli fürdetésKépKép
JulcsipopóKépKépKép

Benianyu!
Jó pihenést Nektek Hévízen! Biztos klassz, hogy ilyen nagy család vagytokKép!
Óvodás rozskenyérKép
Apa szülinapKépKépKép
Gyurmázás a gyerkőcökkelKépKép Hú, de várom már én is!

Ayse!
Bújj, bújj táncházKép
Feketés HófehérkeKépKép

Sis!
Sztem nem baj, hogy Máté aludt masszázson. Az a lényeg, hogy Te megtanultad a módszert, s otthon majd akkor tudod alkalmazni, mikor az mindkettőtök számára a legmegfelelőbb. Sőt ezt még az Apukák is megtanulhatjákKép
Hajfesték a fehér falhozKépKép Milyen színű???
Gratula Máté hason alvásáhozKép!
Nagyon Édesek a Nagypapás képekKépKépKép, mármint nem a NagypapaKép
Apa meg irigy volt, s nem adott a gulyásbólKép???
Currys pulykaKép
Máté a saját orrát fogdossa szopizás közbenKép? Réka az enyémet, s néha én sem igazán kapok levegőt.

Jucc!
Gergő újra oltásaKép
Macskakaja- cola suvickolásKép
Együtt hintázós képKépKép

Mea!
Jó alvástanulást Livikének, lehet, hogy a kiságyban majd szebbeket fog álmodniKép.
A fürcsis képeken nagyon aranyos, az etetőszékesben meg zabálnivalóKépKépKép

Andi!
Gratula Nati alvásfejlődéséhezKép 10-től 4-ig, az tök jó!!!!
Paradicsompüré a fehér falonKép
Antihavas, nászutas képekKépKépKép Gondolatban egy pár percig én is nosztalgiáztam most egy kicsit, kösziKép
CunamiKép Azért jó, hogy Ti időben hazaértetekKép!

Vrucsincá!
Minimanók nagyon édesekKépKép
Olika jó étvágyához gratulálok, ne sajnáld TőleKép!

Bab!
Tofi pucér popsija nagyon édiKépKépKép

Hari, And!
Fel a fejjel, a talin fel fogtok töltődniKép!!!

Davallia!
Gratula Panda önálló cumisüveghasználatához, és a TE -3,5 kg-hoz!!!KépKép
S milyen kis házias lesz a Kiscsajszid, ha így segít Neked a főzésnélKép!

Rókica!
BiopiacárakKép
Akkor mi még örüljünk, hogy a Nagyszülőknél megterem ez azKép.
Zsuzsa baba répaevősorozata nagyon tutiKépKépKép
Réka nem visít, hanem nyüszít, s szerintem Neki is az a baja, mint Zsuzsának, hogy már nagyon menne, de még a mászás várat magáraKépKép.

Viki!
Peti nagyon kis helyes, s miyen ügyesen mozogKép!

Nyúlné!
Kisnyuszi satyiban is nagyon csábosKép!
Nekem is alacsony a vérnyomásom, de a padlóvizsgálatotKép meghagyom inkább a takarítónőknek!

Juci6!
Köszi, jófej vagyKép
Először nagyon mérges voltam magamra, hogy benne maradt a tábliban.
Ízlett Marcinak a répapép?

Üdv. FlocikaKép!

Tünde!
Padlizsánkrém, az jól hangzikKép Ha lesz időd, leírod, hogy Te hogy csinálod?

Dóri!
Klassz a pálcikakarú hóemberetekKép!

And!
Apa szabijaKép
A TE hóembered is nagyon klasszKép! Eszti babának tetszett?

Prüntyi!
Boldog szülinapot!
Tüncsike nagyon édes a fürdős képekenKépKép
SérvKép

Cleo!
Maja sárgaságaKép
Réka is bent volt kék fény alatt 2 napig, de szerencsére mi feljárhattunk szoptatniKép
Nálunk is megy a borostás Apa puszilgatásKépKépKép Õ ezt önkényesen elnevezte
APUPUNKTÚRÁNAK! És ezzel a névvel természetesen egészséges, és nagyon jót tesz a BabónakKép!
Fürcsis kép nagyon édesKépKép!

Kuha!
Gergő Habkirály is nagyon csábosKépKép!

A táblázat jön du.! Meg gondolom közben már megint írtatok 1-2 sortKép!

C.

KépKép
cinka

Dudukly!
Pálma nagyon nagyon édesKép! Az 1 hónaposan és az összes többin isKép! Nekem a csigabigás tetszik a legjobbanKépKépKép!

Megyek, mert Réka szirénázikKép!
C.

KépKép
cinka

Sziasztok!
Végre szépen süt a napocska!!! Egyből jobb a kedvem!

JuciKép
Igen, mi is leszünk a talin, de sajna még nekem sincs lövésem arról, hogy mit vigyek.KépKép Mi is kíváncsiak vagyunk Marcira. IS!!!

Tünde,
Milyen szép a kilátásotok az ablakból!!! Mi sajna a szemközti tízemeletes panelra látunk rá.Kép Remélem, már nem sokáig!
Padlizsánkrém nagyon jól hangzik!!!

Ayse,
Volt végül is nagyon nagytakarítás vagy halasztottatok?
Tofi mindig a pelusait pakolgatja az arca elé, amikor aludni készül. Sok babánál láttam már. Ha belegondolok, én is mindig letakarom a szememet a karommal, és úgy alszom el.

Nyúlné,
Amikor a házidokimnak panaszkodtam, hogy állandóan fejfájás gyötör, akkor csak annyit mondott, hogy az alacsony vérnyomás teszi, álljak sokat fejen és igyak kávét!Kép Szerencsére nálam még nem volt padlóvizsgálat!Kép

Flocika,
Üdv köztünk! Teszel majd fel képet Andrisról?
IWIWKép

Jucc,
Nem semmi, hogy Nálatok milyen pörgés van mindig! És főként nem semmi, hogy így bírod energiával!

Benianyu,
Nektek is jó mozgalmas volt a hétvégétek. Remélem, hogy Hévízen sikerül kipihenned! Jó kikapcsolódást!

Barbi,
A buli nagyon jól hangzik! Hú de régen jártam már ilyen helyeken!
Nolcsi tündéri a macijával! A szerkója pedig szokás szerint nagyon vagány!!!
Van jákópapagájotok? Annyira bírom őket, tök jó fejek!!!
Leon nagyon édi!

Andi,
Ezek a képek gyönyörűek!!! Én is meg voltam győződve arról, hogy az internetről töltötted le. Nagyon klassz élmény lehetett!!! És milyen szerencse, hogy tényleg nem 1 hónappal később jártatok arra!!!
Bocsi, de nekem is muszáj feltennem egy nászút képet, egy hangulatos képet az esti Rovinjól!
Kép
Nagyon szép kis városka, egyből elvarázsolt! Nemhiába emlegetik Horvátország gyöngyszemeként!!! Igaz, Jucc?Kép

And,
Apa nem tud elmenni szabira idén nyáronKépKépKép Érthető, hogy várod a jövő telet!

And, Dóri,
Szupik a hóemberek!

Prüntyi,
Tündi nagyon szép! És jó a frizije!Kép
Tofinak is van köldöksérve, de szerencsére már kezd enyhülni! Nekünk azt mondta a doki, hogy nem kell vele csinálni semmit, még leragasztani sem. Nálunk Tofi a lábait csapkodja állandóan, így az van tele sérüléssel.

Sildike,
Ezért van ez a Topik, hogy az érzéseinket megosszuk egymással!! Nincs miért bocsánatot kérni! Tényleg nagyon rossz emlék lehet ez az első 10 nap!!! Nem csodálom, ha időnként feltör benned és elszomorodsz!!! De milyen jó, hogy szép és jóalvókájú Lackód ilyen kis életerős, és feledteti a kezdeti nehézségeket!

Sis,
Nem semmi, milyen jól nyomod, így éjfél után!
A tócsnit mi mindig tejföl nélkül készítjük, de így mindenképpen ki kell egyszer próbálnom, mert nagyon jól hangzik!
Vigyorgó Mátédtól egyből jókedvre derülökKépKépKép Nagyon cuki ez a body rajta, meg a múltkori tigrincses is!!!

Kuha,
Gergő nagyon helyes így habosan! És nagyon ügyin áll!

Mea,
Ezek a képek gyönyörűek! Hogy Livike milyen szép!!!

Dudukly,
Pálma tündéri!

Na, ez jó hosszúra sikeredett. Ígérem, most eldugulok egy időreKép

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Hú csajok!
Nem is mondok semmit a jéghelyzetre, csak azt, hogy ez volt a tél legkeményebb elindulása KépKépKépKépKép. Az autóba is alig jutottam be KépKépKép. Most oldódik a gyomorgörcsöm Kép. Lehet, hogy nem lennék ennyire feldúlva, hogyha nem MÁRCIUS HATODIKA LENNE ÉS EGÉSZ HÉTRE NEM HAVAZÁST HARSOGNA A RÁDIÓ!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Ayse

ayse

ApupunktúraKép, nagyon jó! Minden reggelre kérek ilyeneketKép

Hihetetlen, hogy a babák egyre szebbek. Pedig már az első percben gyönyörúek voltakKép

KépKép

KépKép
majola

Sis Kép!
Még nem hallottam kazuárt üvölteni, de láttam róla egy igen meggyőző dokfilmet, hogy semmi esetre sem szeretnék vele találkozni!

Ayse

ayse

Ayse, Kép
jöttök talira, ugye????
Vendég

Cinka!

Nekem sajna nem lesz időm, így a talira saját készítésű dolgot nem fogok tudni vinni.
Úgyhogy valahogy írd be légyszí a tábliba, hogy majd jól bevásárolok, és viszek minden-féle apróságot (pogi, aprósüti stb.), jó?

Képzeljétek, nagyjából egy hete, Gergő végérvényesen felfedezte a kukiját. Kép
De olyan szinten, hogy ahogy kibontom a pelusban, rögtön ott van a jobb keze. És nem ám csak megfogja, hanem szó szerint gyömöszöli a kis zacsiját, meg a kukacot. Haláli, szétröhögjük magunkat Apával. Kép Kép Kép

Kép
kuha

Tünde Kép!
Igen, szeretnénk!!! Remélem, Lili nem hoz haza valami virnyát!!! Különben semmi sem tarthat vissza!!!

Ayse

ayse

DuduklyKép Ismét örvendek, hogy látlak, és a képek! Csúcs a kiscsaj, nagyon szép, és jófej. A hóasszony fantasztikus! Ma nekünk is kell alkotnunk, megígértem BalázsnakKép

Hozzátápi: Direkt adod utána a cicit? El szeretnéd választani?
Érdekes, hogy Balázzsal hogy számoltama heteket, napokat, hogy adhassak neki végre kanalas kaját is, annyira bíztam benne, hogy azzal majd jobban belakik, és nagyokat fog aludni. Persze ezt a hülye védőnő mondta, én meg elhittem. Egy frászt aludt jobban, eleinte még a hasa is fájt. Most Gergővel észre se vettem, hogy már öt hónapos, és lassan kaphatna mást is. Nem is fogom elkapkodni, hátha akkor jobb lesz az étvágya később, persze nem biztos az összefüggés. Dokinéni kifejezetten azt javasolta, hogy egy éves koráig csak szopizzon. / érdekes egyébként, hogy középkorú néni, az orvoslás és a táplálkozás területén nagyon haladó - homeopata, és egy csomó egyéb vizsgája van még -, de az oltásokkal nagyon parázik, mindent beadatna, magát is beoltja rendszeresen.../

Pár kép Balázsról a tegnapi motorkiállításon:
Kép
Kép
Kép

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

SisKép
hát ezt bóknak veszem, akárhogy is gondolta MátéapaKép
az évszakváltásról: tegnap láttam a gyerekrák alapítvány reklámját a tv-benKép, és arra gondoltam, milyen jó azoknak, akiknek már felnőtt a gyereke... még másra is gondoltam tegnap, de azt már inkább nem írom le, inkább önként jelentkezem a pofonértKép
és egyébként jó, hogy leírtad a receptet, mert én most mentettem elKép én ugyanis egy pesti csaj vagyok, és egyik nevén sem csináltam mégKép

Dudukly!
képek szenzációsak, hóember asszonyság meg egyszerűen fenomenálisKép

minden fürcsis kép nagyon édesKép

persze most aludhatnék, én meg itt lógok.. megyek is kicsit pihizek még

KépKép
KépKép
and

Jucc!
Palackot Ferihegyen a reptéren vettük, amikor Rómába repültünk tavaly tavasszal.
De láttam már sportboltokban is, igaz horror ára van, valami 4E forint.
Nem hülyültél meg!Kép
Valóban az egy jákó papagáj, Õ is bekapcsolódott a délutáni játékba.Kép
Édesek a fiúk nagyon! Kép

Prüntyi!
Tündike nagyon ari, de jó pirosra csípi magát Kép
Utólag is Boldog Szülinapot! Kép

And!
Tuti a hóember! Kép

Sildike!
Jaj, olyan szomorú, amin átmentetek, de az a szerencse, hogy Lacika már jól van! És olyan stramm kispasi, öröm nézni! Kép
A rosszat is ki kell írnia magából az embernek, a fórum erre (is) van!

Sis!
Köszi a hózentróger utánajárást! Kép
A bulit 4 óra alvás követte.....Kép
De legalább du. tudtunk még egy kicsit pihenni.
Máté édes a kis székében! Én is úgy imádom a fiúkat harisnyanaciban! Kép

Kuha!
Habos Gergőt megeszem, olyan édes! Kép

Mea!
Lívike látom élvezte a fürdőzést! Kép
De azért az etetőszékes vigyoris a legédesebb! KépKép

Dudukly!
Pálma csudaszép kislány!Kép
A hóasszony meg nagyon tetszik!!KépKép

Rokica!
Nem kell bejelentkezni, elég ha odajöttök uszira.
Asszem 9500/4 alkalom. És venni kell úszópelust, gatyuszt meg náluk lehet venni ezer pénzért.
Volt fekete alapon lila csillámos is!!!Kép

Noelt elvitte a Dédi, Leonka meg még mindig alszik......lassan fel kéne ébreszteni!
Nekem meg takarítani kell, semmi kedvem hozzáKép

Barbi, Noel, Leon

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Bab Kép!
Köszi az éredklődést, nagytakarítás elmaradt, csak Apa kiporszívózott az emeleten. Úgyhogy egész héten küzdeni fogok az elemekkel. Én is utálok pakolni (Főleg, hogy nincs hova).

A képeket csak hellyel-közzel látom, mert nagyon süt a szobában a nap (és hát ugye függöny sincs). De amit láttam, az gyönyörűűű!

Ayse

ayse

Sis Kép!
Így a kazuár képét is csak utólag tudtam értelmezni! Köszi, hogy felraktad!!! Ez azért elég elrettentő, nem??!

Ayse

ayse

Jó reggelt!

Úristen, mennyit írtatok Kép

Mindjárt visszaolvasok, csak muszáj közölnöm, hogy MOST ÉBREDTÜNK KépKépKép Na jó, volt közben cici, de nem kelt fel rá Máté. Jól kialudta a tegnapi buli fáradalmait Kép

Pusz

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Barbi!

Az, hogy Leon még mindig alszik, az azt jelenti, hogy éjjel óta még nem kelt fel? Anyám! VAn ám alvókája, bár ezt már a múltkor is mondtad.
Mit nem adnék, ha egyszer végre legalább 8-ig aludhatnék.
Mióta kimarad a hajnali 5-6 órai felébredés, azóta fél 7-kor kel Gergő.
Egy kis szunyóra sem ad lehetőséget, hangosan énekel, kiabál, köhög (műköhögés), rikácsol stb.
Úgyhogy fél 7-kor indul a nap.

Most is itt sikongat, azóta már aludt egy fél órát.

: ): ): Nagyon édi, most ilyen "lányosra" vette a figurát, szó szerint sikít, hajszálvékony hangon, de jó hangosan. Csak ha ránézek, akkor veszi elő az igazi hangját.

Lányok!

Tudom, hogy Megann nem jön egy darabig, és kérte, hogy ne is keressük, de szerintetek tud a taliról?
A múltkor említette, hogy a férje lecseszte, hogy miért nem jött el Barbiékhoz.

Lehet, hogy jót tenne neki egy kis kikapcsolódás, nem gondoljátok??? (csak egy ötlet... ) Szerintetek kéne neki szólni, vagy inkább tényleg ne keressük?

kuha

Kép
kuha

Kuha!
Tegnap fél kilenckor feküdt le, reggel fél nyolckor felkelt egy rövid szopira, azóta alszik....
De mostmár tényleg bemegyek és felkeltem, mert muszály takarítani!!!!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha!
Tegnap fél kilenckor feküdt le, reggel fél nyolckor felkelt egy rövid szopira, azóta alszik....
De mostmár tényleg bemegyek és felkeltem, mert muszáj takarítani!!!!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Na a "muszáj"-t kijavítottam, de helytelenül írva is elküldte.....

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

Hát ez nem semmi, tényleg jó alvókája van Leonnak.
Irigyellek ám! Kép Kép Kép

Kép
kuha

Sziasztok lányok,
Köszönöm a jókívánságokat, és a dícséreteket Tündike nevében.
Képzeljétek, tegnap 6 kor láttam, hogy nagyon fáradt...gondoltam elaltatom, úgyis kb 10-20 percet alszik, és majd fürcsi, kaja és alvás megint, erre Tüncsi bealudt! 1/2 10 kor kelt fel, evett és aludt tovább, persze a 2-3 óránként kelések megvoltak az éjjel azért Kép! Mondjuk ma 1/2 6 tól fent van, és csak 1 órát aludt 8-9 ig, de nem tudom mi lehetett tegnap!
Szerencsére úgy látom, hogy a déli alvás már rutinná vált nála is 1-2 órát tud olyankor aludni.
Mindjárt ebédel, aztán kiviszem aludni...Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Hát, nem sikerült visszaolvasni teljesen. Hétvégén otthon voltunk anyuéknál Szegeden, úgyhogy nem követtem az eseményeket, csak 2 oldalr olvastam vissza.

Duda! Hú, én is irigykedem a gyönyörű nászútért. Mi "csak" itthon, az Õrségben voltunk (hallod, Jucc?), az is nagyon szép volt, nagyon jól éreztük magunkat.

Tényleg, ha lehet, mi is szívesen csatlakozunk a holnapi margitszigeti sétához.

Sildike! Olyan megrázó volt olvasni, hogy mi történt veletek. Az a lényeg, hogy semmi maradandó baja nincs Lacikának... És utálom, hogy az orvosok nem tudnak/akarnak felelősséggel dolgozni.
Persze tudom, hogy nem fizetik meg őket, de ez már más kérdés. Nekem 4 osztálytársam/ismerősöm orvos-rezidens, és mind a négyen mennek ki külföldre, mert itthon nem kapják meg sem anyagilag, sem erkölcsileg azt az elismerést, amit várnának. Kép

Gyönyörűek a gyerkőcök! Pálma, Lívi, Máté, Maja, és a Gergők is tündériek!

Benianyu! Jó pihenést, bár már elindultatok...

Igyekszünk ott lenni a talin mi is, bár szombaton megyünk ki Bécsbe, és arra össze kell pakolnom.

Bocs, hogy nem reagáltam mindenre, de Saci fölébredt.

Bodza és Saci
Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Duda,
kb egy-másfél óra, mire mindenkinek válaszolok, attól függően, mennyit írtatok.
Viszont ez az alvás rovására megy, mert este csinálom, miután Máté lefeküdt Kép

Róki,
David valszeg egész nap legózni fog, te meg este megfejed KépKépKép
Ja, hogy Zsuzsa nyűgös? Nem baj, a gyerektea biztos energiát is ad neki, hogy nyugodt maradhasson Kép
Ugye, hogy jobb a kendő? Én is próbáltam az elején kengurut, hát majd leszakadt az a csenevész vállam.
Borotválkozás? Már olyan vagyok, mint valami ősasszony Kép

Jucc,
nincs mit Kép
Négyes alvás szép lehet, de fárasztó Kép
Balázs mit easy rider KépKép

Kuha,
Gergő nagyon aranyos arcot vág Kép
Ráadásul igazi pasi KépKép

Mea,
Lívike édi a képeken Kép Főleg a nevetős tetszik. Uncsitesó min sértődött meg? Kép

Dudukly,
fehér húsvét KépKép
Vadászó sirály Pálma Kép
Köszi az infót felültetés-ügyben.
Pálmának de szép szemei vannak Kép Nagyon helyes.
Hónéni profi darab.

Tünde,
helylehelés KépKépKép

Cinka,
jó is volt így a masszázs. Kép
Hajfesték vörösesbarna, de a falon hupilila lett Kép
Nagypapa is édes ám Kép
Orrfogdosás Kép Máté a számba szokott kapaszkodni, de úgy kajakra, mintha metrón lenne...

Bab,
lágyabbá teszi a tócsnit a tejföl.
Köszönjük a bókokat Kép

Ayse,
nyugi. Nemsokára nem tudsz mit levenni, hogy ne legyen meleged. Kép
És nincs hideg, gondolkodj pozitívan! Kis mértékben van meleg KépKépKép
Illető madár tényleg veszedelmes darab.

And,
nyugodtan vedd bóknak Kép
Pofontól eltekinthetünk, legyen csak virtuális Kép
Receptért nincs mit Kép

Barbi,
én is szeretem őt harisnyában, de azért remélem, nem lesz balettáncos... Az már nem ennyire édes, főleg a zoknival kitömve elöl KépKépKép

Prüntyi,
déli alvás nálunk is kéne néha. Mármint, hogy fél óránál hosszabb legyen. Bár, lehet, hogy Máté ezért alszik jól éjjel Kép

Bodza,
Saci annyira szép! Komolyan, elvesszük feleségül Kép

Máténál voltam bent előbb, mert nyafizott. Meglát, szólok hozzá, erre vigyorog nagyokat, megyek közelebb, érzem, hogy valami bűzlik. Nyújtja a karját, hogy emeljem fel, felveszem, erre érzem akarommal, hogy csupa dzsúz hátul a ruhája.
Hátközépik összetojta magát, de még az ágy is olyan lett, úgyhogy most megy a mosás KépKép

Pusztok

Sisotris és Máté
20+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Bab!
Nászutas kép tényleg nagyon hangulatosKép

Ayse!
Márc. 06-i jégpáncélKépKép

Jucc!
Nagymotoros Balázsod nagyon vageszKépKép

Kuha!
Beírtam a jól bevásárlástKép
Sikongatós Gergőd aranyos lehetKépKép
Megann-nak tényleg kellene szólni, biztos ki tudna egy kicsit kapcsolni.
De szerintem azért olvas minket, vagy nem?

Barbi!
Leon alvókájából küldjetek már át egy kicsit nekünk is! Mármint Rékának!
Az én éjszakai alvásommal nem lenne gondKép

Bodza!
Nagyon édes SaciKép! És milyen csini ruhája van!
Feltételesen beírtalak a táblába, de jó lenne, ha el tudnátok jönniKép!!!

Sis!
NagypapátKép nem akartam ám ledegradálni, bocsi.
MetrókapaszkodásKépKépKép Nálunk is volt már 1x-2x.
Együtt érzésem a dzsúzmosássalKép Én is azt csinálom, csak Rékának végig a lábszárát és az új macis zokniját sikerült felavatniaKép

A ma reggeli hancúrozás képei
Kép
Kép
Kép
Cinka + Réka 24+4

KépKép
cinka

Zsuzsa, Sildike, Bodza!Kép
Nem tudom, megkockáztassuk-e holnap a Margitszigetet. Ha ott sincs eltakarítva semmi, nagy küzdelem lesz a babakocsikat tolni!
Most jöttünk meg a sétából, nálunk elég gáz a helyzet. Szerintetek?

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Cinka,
nagypapát nem is lehet degradálni, lepereg róla Kép
Rékának a fosihoz gratulálok, szép teljesítmény az is. Máténak csak a pizsije lett olyan, de az lapockáig. Nem tudom, hogy tudnak felfelé kakálni, mert fekve még megértem, de kézben tartva, az már durva. Úgy is megtörtént egyszer, hogy nyakig olyan lett, miközben függőlegesen tartottam. Kép

Réka csudaszép kislány, meg az ágya is nagyon tetszik. Mátéé ilyen fiús-katonás, majd lövök róla fotót, ha a degradált nagypapa végre visszahozza a fotómasinát... KépKépKépKép

Duda,
szigeti kalandtúra jó lesz holnap Kép Szerintem már csak poénból is menjetek ki, babakocsitolás hóban nagy svárceneggerteljesítmény Kép

Pusz

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Andi, ha te nehezen tudtad tolni a nagyobb kerekű kocsit, akkor a miénkkel reménytelen, azt hiszem. Ugye?
Én ma a Ferenciek terén voltam munkaügyeket intézni, és már ott is többször fennakadtam. Nem is értem, hogy van ez. A hó beszorul a kicsi dupla kerekek közé, és néha teljesen leblokkolja, miután lerúgom róla, akkor sem akar forogni. És most még Demszkyt sem szidhatom miatta, a havat tán csak nem ő hozta Budapestre. Azért ő is kap jócskán (ez most nem politika, hanem a kátyús valóság), amikor a kiskerekű, nyugat-európai járdákra tervezett babakocsival próbálok békésen sétálgatni a pesti utcákon.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok.
Lehet,hogy senkinek nem hiányoztunk,de azért szólok,hogy még megvagyunk,csak a hétvége az mindig ilyen jövős-menős.Képtelen vagyok visszaolvasni titeket,úgyhogy megpróbálok kicsit gyakrabban jönni,hogy én is hozzátudjak szólni a dolgokhoz.
Azért a képeket mindig átfutom és mondhatom minden baba nagyon édi.
Mindjárt rakok én is Meliről párat.

ancsi26

Sziasztok.
Lehet,hogy senkinek nem hiányoztunk,de azért szólok,hogy még megvagyunk,csak a hétvége az mindig ilyen jövős-menős.Képtelen vagyok visszaolvasni titeket,úgyhogy megpróbálok kicsit gyakrabban jönni,hogy én is hozzátudjak szólni a dolgokhoz.
Azért a képeket mindig átfutom és mondhatom minden baba nagyon édi.
Mindjárt rakok én is Meliről párat.

ancsi26

CsajszikákKép, érdemes benéznem ennyi sok dícséretért. Olyan aranyosak vagytok, köszönöm.

DudaKép, hogy Te miket nem veszel észre? A forgót egyébként a színösszeállítás miatt választottuk, amikor úgy éreztük Pálmát érdekelné, megtekintettük a párommal a cora kínálatát (játék és bébiboltba ritkán jutunk el, csak ilyen sokáinyitvatartó hiperekbe...). Gyönyörű pasztelszínű macisak voltak (anyuka esztétikumát kielégítendő), meg ez a csiricsáré, a legolcsóbb. Mivel minden bébiirodalom szerint kontrasztos színek kellenek, ezt választottuk, mondván, ha tönkremegy, jövünk másikért (túl olcsónak tünt, hogy tartós legyen). Már jópár hónapja üzemel, csak egy gáz van vele: a kiagyalója egy elemet tehetett volna bele. Akkor nem kellene ugrálnom, hogy felhúzzamKép.

A hóban tényleg jó erőnléti gyakorlat lesz kocsit tolni. Mi megint csak a ház előtti járdán pihentünk, hó ide vagy oda, az idő gyönyörűséges. Pálma édesdeden szundított, amig kiástam a kocsibejárót, hogy holnap mehessünk reggel az oltásra.

Cinka, Réka nagyon cuki. Pálmának piros színű tappancsa van, gyakran nem rágja, hanem nyalogatjaKép. (Nem akarok reklámozni, de a pampersből Pálma is sokszor rottyantott ki, a liberoval lényegesen kevesebb a baleset. Az hátul gumis, szerintem jobban passzol rá.)

SisKép, az egyik "baleset" pont úgy volt, ahogy leírtad, kézben tartva. Szerintem pont az én karomon kapott gellert, és ment a háta közepéigKép.

Jucc, dehogy akarom elválasztani, illetve az uzsit már kihagynám, de nem hagyja a kisasszony. Pálma cici után semmit se fogad el. Tehát előtte kostoltatom. Az uzsi most a leghosszabb kaja, már fél órával cici előtt elkezdjük a pép majszolását, játszást a kanállal és a kistállal... A dokinénink azt mondta, hogyha eszik 80 g pépet, akkor szerinte nem kér majd cicit. Most eszik 80 g pépet 30 g gyümölcspürével és kér cicit közben és utána is. Miután a cumitól sikítófrászt kap, pohárból kínáltam neki vizet, nagyon jó játéknak tartotta azt is, de a cici az igazi. Tehát én bármit akarhatok, a lányom szopizni fog, még menyasszony korában isKép.

Ayse, jó hogy írtad a sokáig tartó jóéjtszopit, mert nálunk is ez az elalvás menete. Én se nagyon gondoltam változtatni rajta.

Tünde, bocsiKép.

Kuha! Próbálj meg írni egy mélt vagy sms-t, abból csak nem lesz gond. Miért is nem jön Megann? Miből maradtam ki?

Dudukly
dudukly
Isaszeg

Cinka!Bab!Barbapapa!Sisotris!Kép

Köszönjük szépenKépKépKép

Lívi megint igazak álmát alussza ma már másodzsor és most kint a teraszon, de sikeresen visszaszoktunk a kiságyikóba isKépKépKép
Délelőt ott szundizik minidg.

Cinka!Kép

Hát nagyon édes Réka isKép

Sisotris!Kép

Uncsitesó általában ilyen félős Kép
Teljesen ellentétek LívivelKép

Mea
mea

Dudkly!

Nem tudom pontosan, annyit tudok, hogy családi okok miatt most egy darabig nem fog jönni.
Azt hiszem, hogy Sistoris (ha nem Sis volt, akkor 1000 bocsi) küldött neki múltkor egy sms-t, és ő írta ide nekünk.

Ilyen is rég volt már, Gergő aludt 2,5 órát, most kelt fel 20 perce. 12 után szépen hasrafeküdt, egy darabig nézelődött, majd elaludt. A kispárnáját maga alá gyűrte, gondoltam is, hogy baromi kényelmes lehet, biztos nem fog sokáig aludni.
Ahhoz képest...

Ja, és mindezt a földön, Apa pullóverével tarktam be. Nem volt szívem felzargatni, és a helyére tenni...

Annyira édes, most is tök jól elvan, persze teli a poci. (Brokkoli volt a hami vegyes zöldséggel és csirkehússal)

Ja, és már nem is emléxem, hogy ki írta, de mikor tegnap visszaolvastam a hétvégét, akkor olvastam, hogy mennyire imádjátok harisnyában a gyereket.

Hát én is, amikor csak tehetem, azt adok rá. Nagyon kényelmes szerintem, és én is nagyon imádom, ha az van Gergőn.

Na, dobok fel még képeket, az alvós, és a mostani állapotról.

Kép
Kép
Kép

Kép
kuha

Kedvet kaptam Sistől és Jucctól, hogy nekem is ropogjon a talpam alatt a hó. Ígyhát kimentünk Andrissal egyet sétálni. OOOOOOOOOOOlyan jó volt!
Láttam egy csomó fácánnyomot, meg asszem nyulak is lehettek errefelé. (Szoktuk látni őket.) Kazuár nem volt. Az enyémet meg elnyomta a jó levegő (egy jó kis bömbi után).

Ayse

ayse

Sis,
köszi a bókot, az ágy is teljesen belepirultKépKép
Azért mégse lett volna helyénvaló, ha én a Nagypapát dicsérem, elvégre a képeken mégis csak Máté a VIP! De akkor a degradálás letudvaKép!
Ja, jut eszembe a digitgépről, még egy pisiálló szigszalagos fekvőalkalmatosság-os képpel is lógszKépKépKép!!!

Dudukly!
Neked is köszönjük a dicsérő szavakat!
Tudatalatti reklámtanácsot, majd lehet, hogy 1x kipróbáljukKép

Mea!
Alszik Livi? Küldd már át az álommanókat, mert Réka szunyálását, megint csak zsiráfnyiban lehet mérniKépKép
C.

KépKép
cinka

Ancsi!
Melike irtó édes, főleg a második képen, ahol beszívja a kis száját! Kép
Milyen ügyesen olvas már esti mesét magának! Kép

Takarítással végeztem, Leonka alszik a változatosság kedvéért....Kép
Ebédelek és olvasok egy kicsit, de csak azért mert megérdemlem Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sis Kép!
Engem érdekelne a currys csirke!

ayse

Cinka!
Olyan jó hangulata van a képeknek, minden úgy harmonizál! Kép
És a kék színnel szépen harmonizál a Réka szeme isKép

Kuha!
Én vagyok a harisnyaimádó Kép, Gergő is édes benne nagyon.
Alvás Kép
Leon ma s.répát evett csirkével, nagyon bejött neki. Ma kóstolta először a husit.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Csajok!
Én küldtem anno Megannak smst. Amikor válaszolt, írtam neki még egyet, hogy oké, többé már nem zavarom, de tali Rókinál márc. 10-én. Szerintem tudja, ettől függetlenül valaki írhatna neki, hogy mi azért gondolunk rá és várjuk. Írjak én ?

ayse

Ayse!

Nem akarom Rád testálni, de ha már egyszer megtetted, nem tennéd meg most is? Mindannyiunk nevében?

EGyébként nekem is van egy isteni fincsa curry-s csirke receptem, brokkolival, ha érdekel.
Én is nemrég próbáltam ki, azóta már 2x is megcsináltam. Nagyon fincsa tényleg.

Barbi!
Harisnya Kép Kép Kép

Leon hogyan ette a husit? Gyárit (üveges) kapott, vagy Te csináltad?
Én már csináltam Gergőnek csirkehusit, az nagyon-nagyon ízlett neki, úgyhogy jégkocka tartóba fagyasztottam is le, hogy bármikor elő tudjam szedni.
Először egy kicsit furi volt neki, mert ugye nem tudtam annyira pépesíteni, mint a gyári van.
Nagyjából olyan májkrém jellegű lett, de mondom, nagyon ízlik neki.

Kép
kuha

ioerfffoia aqrhg e afhads fafaf ahsdfhakáepgjgpe45456op64égjáh
vpxy xAÍFCJÍJFáoyíaév aíj

Ezt most Gergő írta nektek, kérte, hogy fordítsam le nektek , szóval ennyit jelent:

Puszilja az összes kiscsajt!

Kép
kuha

Sziasztok lányok!

Először is köszi a sok együttérző hozzászólást. Nem nagyon szoktam erről beszélni, mert igazából már nincs jelentőssége, de tagnap anyuval beszéltünk erről ebéd után és annyira bennem maradt, hogy estére már totál szar kedvem volt attól ami történt. Pedig már nincs is semmi baj.

Egyébként már akartam kérdezni azokat, akik az Istvánban szültek, hogy milyen tapasztalatuk volt? Én ha a dokim és a szülésznőm nem ott lett volna, akkor már másodszorra sem megyek vissza. Már Bazsinál is nagyon rossz véleményem volt a csecsemős orvosokról. Főleg a szoptatós főguru S.K. doktronőről. Azt mondják, hogy vannak anyukák, akik nem szimpatikusak neki és azokkal szarakodik. Nálunk Bazsit először azért nem akarta kiengedni, mert nem indult meg a súlya. A csecsemős nővérek úgy írtak be magasabb adatot, hogy ne legyen semmi gond. Aztán pedig nem hitte el a vérvétel eredményét, mert szerinte sárgább a gyerek. Még egyszer megszúrták Bazsit, velem pedig közölte, hogy ahogy a gyerek megnyikkan azonall szoptassam. Aztán másnap reggel ugyanolyan sárgán kontroll vérvétel nélkül hazaengedtek minket. Csakhogy a mellbimbóm addigra egy merő seb volt a folyamatos szoptatástól, én pedig hulla voltam. Ráadásul otthon belüvelt a tej is, belázasodtam. Utána 2 hónapig szinte folyamatosan gyulladt volt a mellem és egyre kevesebb lett a tejem. Aztán hála az égnek abba is hagytam a szoptatást. Utáltam az egészet úgy ahogy van.
Most a Lacinál pedig történt ami történt. A harmadik babát biztos, hogy nem itt fogom szülni. Már sajnálom, hogy nem érdeklődtem jobban utána, de pl. közületek aki ott szült tudta, hogy nincs éjszaka csecsemős orvos? Én még Bazsika után sem tudtam, mert nem volt semmi baj.
Egyébként az intenzíven nagyon rossz véleménnyel vannak a "bababarát" kórházakról. Azt mondják, hogy a nagy szabadság miatt annyi fertőzést elkapott baba van, hogy nem is gondolnánk. A folyadékpótlás tiltása miatt pedig rengeteg sárga babát visznek be, akiknek amúgy semmi bajuk nem lenne, csak egyszerűen besárgulnak a folyadékhiány miatt. Ja és azt is mondták, hogy ezt a sárgaságot okozó anyagot nem az anyatej, hanem a tea bontja legjobban. Pedig ott is voltak olyan ápolónők, akik elkötelezett hívei voltak a szoptatásnak, csak nem estek át a ló másik oldalára.

Na jó, ennyit a régi rossz élémnyekről. Ma már teljesen jó napom van.Kép

Barbi
Leon nagyon aranyos a kis kabátkájában. Vagány szerkó van rajta. Én is imádom így öltöztetni a fiúkat.
Ti aztán tudtok élni.Kép Nálunk Lacika már nem szopizik, úgyhogy én minden lelkiismeretfurdalás nélkül iszom a Cuba Libre-t. Bár inkább szoptatnék, ennek a kis hústoronynak már nem kell a tejci csak a főzi, meg a gyümi.
Vista CafeKép, PortsideKép Én sem igazán szeretem, mert nagyon szűk és mindig sokan vannak. Mire az ember lánya elér a pulthoz, addigra már fél Budapest végigtaperolta a popóját.

Nemesek
Én ugyan nem tudtam Bazsi és Lacit sem hosszú ideig szoptatni, de Bazsit pl. 1 éves koráig soha nem raktam be úgy az ágyába, hogy még ébren lett volna. Mindig a cumsüvegen aludt el a mi ágyunkban. Aztán egyszer csakbetettük az ágyba és ott simogattuk meg fogtuk a kezét elalvásig. Szerintem nincs ezzel semmi baj, én sem szeretem ha sír.

Nyúlné
Kisnyúl NB 1-es a sapiban, meg csak úgy általában is. Szerencse, hogy Kisnyúl és apukád így összehaverkodtak. Nekem egy volt pasim ébredés után elkezdett egy ismerősünk kislányának bolondozni és elvette a kezéből a kis kockasajtját és úgy csinált, mintha megenné. A kislány most 8 éves és még mindig utálja a srácot.Kép
Vérnyomásról annyit, hogy amikor már terhesen vérvétel után elmentem a háziorvosomhoz és megmérte a vérnyomásomat a 90/60-ra megkérdezte, hogy ki idegesített így fel.KépKép

Duda
Nálunk Dunakeszin is nagy hó van, mi az előbb mentünk át játszani Bazsika szerelméhez, de alig tudtam áttolni a nagykerekű babakocsit. Szerintem is áttehetjük a sétát, mert ha marad a hó az nem jó, viszont ha olvad, akkor nekem Bazsika olyan lesz, mint egy dagonyázó kismalac. A végső döntést hagyjuk reggelre, mert mondjuk ha ma elolvad a hó, holnap pedig megfagy a sár, akkor felőlem akár mehetünk is. Én mindent elraktam a holnapi napról.
A képek egyszerre voltak szuperek és övön aluliak is.Kép

Tünde
Nálunk Lacika akkorákat büfög, hogy reggelente evés után kiviszem a szobából nehogy felébressze Bazsikát. Büfizés: Nálunk Bazsikát apukám tanította büfizni, mert akkor még náluk laktunk. A következő képpen: "Nézd Bazsika Papa iszik egy korty sört, aztán..."Kép
Az olajbogyót én is utálom.
Ti nem szoktatok átmenni a határon gyerekruhát vásárolni? Szerintem sokkal olcsóbb, szebb és jobb minőségű, mint itthon Szlovákiában és Ausztriában is. A kismama ruhák is.

Róki
Biopiacon vásárolsz, aztán meg mikróban párolod a kaját?Kép Én valahol azt olvastam, talána Kismamában, hogy csecsemőknek és beteg gyerekeknek nem jó mikrózni.
Zsuzsa nagyon aranyos a répával.
David hormonjai hogy vannak a teától?
Azt én sem gondoltam, hogy olyan ellátásban lesz részem mondjuk, mint Telkiben, de azt azért nem is feltételeztem, hogy nincs csecsemőorvos.Kép De most már erre az alapvető dologra is rá fogok kérdezni, amikor szülészetet választok a következő babához.Kép

Sis
Máté mindig olyan jókedvű kisfiú.
Az alvásmennyiségeket én is félve írtam le látva, hogy a legtöbb baba még 2-3 óránként ébredezik éjszaka.

Benianyu
Jó kis hétvége lehetett Nálatok.Kép Én nagyon szeretem ha hozzánk vendégek jönnek. Bazsika pedig még nálam is jobban. Annyira élvezi a kávéfőzést, darálást, hogy ahogy valaki beteszi hozzánk a lábát azonnal mondja: "Szia, hod jagy? Kéjsz kájét?"Kép
Bazsika is játszik néha babával is, főleg mióta terhes lettem Lacival. Egyébként ez szerintem egyáltalán nem furcsa. Azt mondják, hogy egy kisgyerek mindig a család tükre és nálunk a férjem ugyanúgy tisztába teszi, megfürdeti, megeteti és elaltatja őket, ha én mást csinálok éppen.

Napsugar
A fánk nagyon fincsi volt, na mondjuk nem annyira mint a nagymamámé, de nem is volt olyan macerás.
Már biztos, hogy sokan mondták Neked, de szerintem az ilyan pasi, aki így ott tudja hagyni a családját, az jobb is ha nem marad Veletek. Nektek legalább még megvan így az esélyetek, hogy egy új pasi oldalán normális család legyetek. Tudom, hogy erre most gondolni sem tudsz, de az idő majd helyrerakja a dolgokat.

Ayse
Nekem a szülés maga egyik sem volt rémálom, sőt. Mondtam is valamelyik nap a férjemnek, hogy én bármikor szívesen szülnék, de komolyan. Nagyon jó érzés volt, szinte fájdalom nélkül. Bazsi az első komolyabb fájás után 1 órával Laci pedig 20 perccel később lett meg. Bazsival úgy mentem be a dokihoz a magánrendelőjébe, hogy én vezettem. Csak beugrottam, hogy nézzen már rám, mert mintha keményedne a hasam, de nem fáj. 3 ujjnyira volt a méhszájam már nyitva és rá 4 órára megszületett a Bazsi. Lacival még viccesebb volt. Éjfélig az egész család bent hülyéskedett a szülőszobán, testvérem, sógoraim. Én ültem a labdán, hintáztam előre hátra, aztán szóltam, hogy most mintha már kezdene fájni, rá 20 percre jöttek a tolófájások és harmadikra megvolt Laci. A végén úgy mondták, hgy már ne nyomjak, mert kint van a gyerek. Semmi gátmetszés, 1 öltésnyi repedés.
Na de ami utána jött, az tényleg rémálom volt. Bazsinál a szoptatási nehézségek, az Istvános szoptatós guruk segítsége az volt, hogy nyomták Bazsi fejét a mellemhez, a gyerek meg üvöltött. Lacinál pedig a betegség. Biztos van, akinek az István bejön, de én a lában nem teszem be oda mégegyszer.

Jucc
Hintázós fiúkKép
Sok hülye ember. Nekem anyósom meg nagyanyósom voltak megrökönyödve azon, hogy Bazsinak van babája. Erre én megkérdeztem, hogy nekik nem segített a férjük? Ha egyszer ilyet is lát a gyerek, hogy apuka foglalkozik a babával, akkor azt miért ne utánozná? Amúgy nálunk is inkább szerel, meg autózik a Bazsi.
ÍzirájderbalázsKép

Majola
Igen a Lacika igazi túlélő, bár mostanság leginkább Bazsika gyömöszkölését és szeretetáradatát kell leginkább túlélnie. Szerencsére.Kép Szoktam mondogatni neki, hogy jól kicsesztem vele, hogy nem ő lett az elsőKép

Cleo
Hát igen a sárgaság is egy elég veszélyes dolog. Már írtam fent, hogy az újszülött intenzíven azt mondják, hogy a sárgaságnak sokszor az az oka, hogy nem engednek semmi folyadékpótlást adni a babáknak. Bár ez 1 naposan még nem igen jöhet ki. Nálatok mi volt a gond?
Én egyébként azért nem is maradtam bent a kórházban, mert abba beleőrültem volna, hogy mindenki mellett ott van a babája az enyém meg 5 utcával arrébb az inkubátorban. Így is nagyon rossz volt hazamenni pocak nélkül, gyerekek nélkül. A legrosszabbak mégis a reggelek voltak. Én minden reggel attól remegtem, hogy azzal fogadnak, hogy meghalt a baba, vagy rosszabodott az állapota. Na abba is hagyom ezt a témát, mert megint bőgni fogok. Pedig már minden tényleg a legnagyobb rendben vanKép
Maja nagyon édi, nem csodálom a férfiak rajongását.Kép

Kuha
Gergő jópofa kis hablegény. Küldök én is egy ilyen képet Neked.Kép

Mea
Ugyan még csak a visszaolvasgatások felénél tartok, de azt láttam, hogy Neked is voltak tej-problémáid, aztán sokan Neked is mentek a hozzátápi miatt. Te is az Istvánban szültél?
Én amikor Bazsit nem tudtam szoptatni tisztára kész voltam. Ráadásul a Kismama magazinnak már az előlapján a kis szopógép sikertörténet babákat mutogatják. Mondjuk a Kismamáról csak annyit, hogy nem sokra becsülöm azt a lapot, amelynek Geréb Ágnes a szakértője. Sokan azt hiszik, hogy aki nem szoptat az azért csinálja, mert nincs kedve. Én a végén már hazudtam mindenkinek. Mondták milyen szép a baba ugye szopik. Mondtam peeerszeee. Most már semmi lekiismeretfurdalásom nincs. Bazsi tökéletesen egészséges és a kezdeteket leszámítva Laci is az. Pedig mindkettő 3 hónaposan kapta a gyümit, 4 hónaposan a főzelékeket 5 hónaposan pedig a husikat. A szomszédunk kisfia 2 éves koráig szopott és az égenyadta mindenre allergiás.Kép

Nekem határozott meggyőződésem, hogy ha Bazsikánál az Istvánban a kezdetekkor több segítséget, és tényleg valódi segítséget kaptunk volna, akkor most nekem is élmény lenne a szoptatás, ugyanis én eltökélten szoptatáspárti voltam Bazsika születése előtt. Így viszont inkább rémálom volt. Hű remélem nem kavarok vitát ezzel a hozzászólásommal.

Lívi haján mindig behalok. Amúgy mi hárman Kuha, Te és én nagyon közel vagyunk egymáshoz. Ha van kedvetek egyszer nálunk is talizhatnánk, vagy lemehetnénk a Duna-partra sétálni, ha már jobb idő lesz.

Kép
Kép Kép
sildike

Mea, Barbi köszi a dicséretet!
Barbi, olyan édes vagy, hogy ezt írod, hogy minden harmonizál. Hát igyekeztem. Mert szerintem is, ha nem is én, de legalább a Gyerkőc megérdemliKépKép

Kuha!
Gergő nagyon aranyos, hogy így elszundítottKépKépKép
Kár is lett volna felébreszteni.

Itt a tábla, ha v.mi hiányosságot tapasztaltok, szóljatok!
<pre>
ANYUKA ÉTEL ITAL
And tányér, evőeszköz pohár
Annamami kókuszgolyó
Ayse mandulás puszedli
Bab
Barbapapa citromos-joghurtos muffin innivaló
Benianyu nagysikerű Képkaszinótojás
Bkriszta tojássali, diós-narancslétorta
Bodza ?
Cinka kukoricasali, bomba
Cleo tonhalas tésztasali
Csikken tiramisu helyett, meglepi süti üdítő
Dóri pogi
Duda innivaló
Dudukly Match készletből rágcsa rostos
Göndörzsóf csokis mogyorós süti
Hari
Havtünde padlizsánkrém, 2 kg kenyér
Jucc kókuszmuffin
Juc6
Kuha jóóóól bevásárol mindenféle rágcsából
Majola zserbó
Manka
Mea 100% narancslé
Nemesek üdítő/víz
Nyúlné innivaló
Prüntyi sajtos masni bubis ital
Pzita tiramisu (dobj fel, deríts jókedvre!Kép)
RÓKICA sült gombafejek sajttal, dióval töltve bodzatea
Sildike
Sisotris Apa javaslatára space cakeKép 100% almalé + sz.mentes víz
Thomasanne
</pre>

Na megyek mikrot és kávéfőzőt suvickolniKép
C.

KépKép
cinka

Sziasztok!
Minden elismerésem, hogy ennyi energiátok van... ezt még visszaolvasni is fárasztó, nemhogy lépést tartani VeletekKép!!!

A babócák nagyon édik... MINDKépKépKépKép!

A mai séta kész erőpróba volt. Alig tudtam tolni a kocsit, és kicsit aggódtam is, nehogy kitőrjön a kereke... nálunk minden tiszta jégKép. Pedig én már azt hittem, tényleg itt a tavasz!

Én is dobok egy képet Kornélról, nehogymáááá lemaradjunk. Mert mi is eszünk már mindenfélét (almát, barit...):
Kép
Pusz, Kati
Vendég

Kuha!
Üvegesek próbáltunk, de fogok csinálni neki én is. Noel is szerette a saját készítésű főziket, remélem Leonnál se lesz gond.

Sildike!
Hű, de sokat írtál! Kép
Portside-al szerencsénk volt, nem voltak sokan.Kép
Noelnél a szoptatás nekem is rémálom volt, gombás lett a mellem, meg ekcémás. Így szoptattam Noelt 3 hónapos korától. Allergiás voltam a nyálára.
Ahhoz képest kihúztuk 8,5 hónapig, akkor lettem terhes Leonnal, el is választotta magát. Hát nem bántam, mit ne mondjak.
Féltem is rendesen, hogy Leonnál is kijön ez, de semmi.
Lehet, hogy én is ezért állok úgy hozzá a szopihoz, hogy nem akarok sokáig szoptatni. Leon 3x szopik még egy nap, de a délelőttit most már ki fogom váltani.
Szóval teljesen megértelek.Kép
Te hogy mennél a margitszigeti sétára?
Bazsika gyalog van és Lacika a kocsiban?
Mert nálunk nincs testvérkocsi, Noel gyalog, vagy motorral közlekedik. Ezért több órás sétára nem is lehet vele menni, mert elfárad.
Szüléseid jó gyorsak voltak, szerencsés vagy nagyon! Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kati!
Jaj de édi Kornél, ahogy hamizik! Kép
Ízlik neki a gyümi, szívesen eszeget?
Leonkának majd 2 hónap kellett, hogy rájöjjön a kanállal evés fortélyaira......addig csak köpdösöttKép

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sildike, Kép
szopi ügyben megértelek! Sajnálom, hogy nem ment nekem se, de ez van. 1 szopi 1 óra hosszat tartott, és akkor utána még megcsináltam a tápit, tehát 1 kaja kb.1,5 óra volt. Kép Az LLL-esektől frászt kapok, pláne mikor a kötődésről szónokolnak. Na mindegy.
Nem szoktunk kimenni vásárolni, de gondolkodom, hogy elmegyek majd Parndorf-ba, de Zitának tök sok örökölt ruhája van, igazából nem lenne szüksége ruhákra, de én totál be vagyok izgulva a kislányruhákra. Kép Kép

Barbi,
a Gellért hegyig elgyalogol Nolcsi, vagy kocsival mentek?

Zita délelőtt 10-13-ig aludt, de akkor is én ébresztettem fel, hogy kajálni kéne. Kép
Vendég

A vége már megint lemaradt.

Dudukly
Szerintem Tündi nem ironizált csak elmondta a véleményét, ami szemmel láthatólag többünk véleménye is. Amúgy pedig, aki otthon akar maradni és a babájával foglalkozni, az nem feltétlenül dagadt háziasszony.
Néha én is elgondolkodom, hogy ennyire kevés lenne bennem az ambíció, hogy megelégszem azzal, hogy a gyerekek körül vagyok. Aztán rájövök, hogy szerintem inkább ez a normális, mint egy pár hónapos pici babát kiszakítani a környezetéből, nyugalmából és idegenekre bízni. Én is szoktam segíteni itthon a férjemnek a vállalkozásában, de csak akkor, amikor a gyerekek alszanak. Nem szeretnék időt elvenni tőlük. (Netezni is ilyenkor szoktam)
Szerintem egy nő életét az ugyanúgy kiteljesítheti, ha a családja rendben van, de erről pár napja már kifejtettem a véleményem Rókinak és nem szeretném ismételni magam.
Amúgy pedig mindenki úgy csinálja, ahogy neki a legjobb, ettől senki nem több és nem is kevesebb (és nem is dagadt).Kép

Bodza
Nekem erről az a véleményem, hogy az orvosok már amikor tanulni kezdenek tudják, hogy alacsony lesz a fizetésük és hosszú a ranglétra. Szerintem ennek egy hivatásnak kellene lenni. Nem is tudom, hogy milyen gyerekorvos és ember az, aki egy beteg kis újszülötthöz lusta felkelni és bejönni.Kép

Bezzeg tiltakozni, meg sztrájkolni azt tudnak. Meg a markukat tartani. Persze vannak köztük nagyon lelkiismeretesek is pl. nőgyógyászom, csak azok nem jártatják folyton a szájukat.

Saci nagyon szép ebben a kis ruhában, meg amúgy is.Kép

Cinka
RékaKép

Most megyek, mert a kutyánk kiszökött és megint a kocsmában van.Kép Anyukám szerint Apa tanította be, hogy utána mehessen.Kép

Íme a hétvége termése:

Sharpei:
Kép
Kép

Popó
Kép
Kép
Kép
Kép

Készülünk a síelésre
Kép
Kép