Tulajdonképpen így kezdődött a levél, csak elfelejtettem átmásolni.
Jó reggelt Lányok!
Most halottam, hogy jön a tavasz

. Nálunk nagyon szép idő van.
Szerintem netfüggők vagyunk. Apa, ha meglátja, hogy a gép felé indulok már röhög és csak ennyit kérdez, na mi van mész a sorstársaidhoz?
Nem normális, hogy mennyit kell visszaolvasni, ha egy napig nincs az ember.
Úgy látszik ezen a héten mindenki minket akar meglátogatni. Tegnap az unokatesóim szaladtak át babázni. Apa sütött pacsintát, jól sikerült a vendégség. Sajna szombaton anyós akar kijönni. Apa gondolkodott, hogy hogy lehetne lemondani, de csak annyi juott eszébe, hogy nyomatékosította, hogy csak ebéd után jöjjön, és nekünk 5 körül már készülődni kell, mert vendégségbe megyünk. Kár hogy a gyerekeknek nincs olyan gyilkos pillantása, mint Kisnyúlnak, mert már én is elküldtem volna "Hiányzol" feliratta.

Szerencsére nem gyakran kiváncsi ránk. Lacit kétszer látta amióta megszületett.
Lányok én ezt az altatás dolgot nem igazán értem. Leginkább is azt nem, hogy miért kell egy 5-6 hónapos picikének egyedül elaludni. Nálunka még a Bazsika sem alszik el egyedül, még napközben sem. Addig ülök pl. Bazsi ágy mellett simogatom az arcát és fogom a kezét, amíg el nem alszik. Ez 1-10 percig szokott terjedni. Macika napközben kaja után nézelődik egy kicsit, aztán irány a terasz. Mire berakom a zsákjába, addigra általában már félig alszik, aztán cumi a szájba és addigra már teljesen. Este pedig mellette is ott csücsülök, amíg el nem alszik és csak akkor jövök ki. Nálunk nekem lenne nagyon rossz, ha sírva aludnának el. Na nem mondom, van, amikor kijövök, mert látom, hogy a gyerek annyira kiverődött, hogy már nem lehet megnyugtatni hagyni kell, hogy állomba sírja magát, de ez talán 2-szer fordult elő.
Bazsiszáj: Tegnap együtt fürödtünk hármasban, Lacika az ölemben és a végén már fázhatott egypicit, mert zacsi üres, gojcik sehol és a fütyi is csak jelképes. Bazsika nézi és kérdezi: Annnaa mi ez? Mondom neki, hogy Lacika fütyije. Néz rám elképedve majd válaszol: Dehodis ana, az nem fütyi ez punci.
Apaszáj: Lacika 10 perces agyvérzésgyanús erűlködés és artikulűtlan nyöszörgés után kinyomot két borsónyi kakát. Apa elvitte pelenkázni és a bébiőr bekapcsolva maradt. A következőket hallom: Lacika, ezt nyomtad idáid, hát ez nem is kaki, csak pukiztál egyet és jöttek vele a sógorok is.
Duda
Fiúk nálunk sem hajtanak 100-zal.

Mintha minkettőnek elmentek volna otthonról. Lehet, hogy a melegfront miatt van. Próbáld ki a Viburcol kúpot, az is homeo cucc.
Hogy van a mi drága kis Natikánk?
Maldív az igen a barátnőmet is oda vitte a férje nászútra. A szokás hatalma, az előző feleségével is ott volt.
Benianyu
Benoroszlán nagyon aranyos. Amúgy is mindig olyan kedves és mosolygós. Nagyon szeretem nézegetni a rúluk készült képeket. Danigmbóc pedig Danigombóc.
Most hogy mondtátok nekem is feltűnt az ágynemű, de valszínűleg csak a fénykép kedvéértült le a család.

Csak közvetlenül lefekvés előtt szoktunk megágyazni, ugyanis a gyerekek a hálószobánkból nyíló fürdőben szoktak pancsizni, mert a másikban zuhany van és nem akarom, hogy összevizezzék az ágyneműt. Bazsika amúgy is egész nap az ágyon ugrál.
Közben kiderült, sógi2 nem jön, mi megyünk spagettizni.
Természetesen mi is küldünk egy pá-pát hón szeretett Natikánknak és felrakom a termés többi részét is.
Sisnek külön egyett a házhoz jövő nagy állatokról.