Sziasztok!
Holnap kitalálom anyukámmal, mit csináljunk, aztán mondom

Apa azt mondja, egy nagy tálca space-cake jó lesz (aki nem tudná, Amsterdamban lehet kapni, jó kis "mókás" süti)

Viccen kívül, mivel láttam, hogy sokan jöttök BKV-val, mi lenne, ha mi vinnénk innivalót? 100% almalé 10l, + egy karton szénsavmentes víz jó lenne?
Cinka,
antijáróka hatás minden zárt helyen jelen van, hiszen nem azért szültük őket, hogy rezervátumban éljenek
Ebes-kergetős mozi már mindennapos anyuéknál, Dodó nagyon követeli, az az első, hogy játszanom kell vele, ebből mindig rongyszőnyegbe-bugyolálós-orrkidugós-ugatós jelenet lesz, ami óriás hátvakarással végződik
Zsiráfnyi alvás

Hogy sikerült erre rájönnöd?
Nekünk egyébként nem kell Kenyába menni, hogy nagy állatok között legyünk

Tünde,
tollallergia

(De hülyén néz ki így leírva

)
Örülök, hogy Zitának nem kell már gyogyóznia
Bab,
köszi
Sildike,
neked is
Családi fotó nagyon tuti, Bazsi tényleg tisza apja... apa meg tiszta tesója

Málnasnapsz nyami.. Én épp Coronitát iszom, Apa meg Hooegarden-t
Rókica,
ha már muszáj bölcsi, ez a hely igazán jónak látszik, szerintem heti pár órát ellesz ott Zsuzsa.
Más kérdés, hogy én sosem adnám Mátét bölcsibe, sőt, ha nem tetszik neki, a kötelező korhatárig oviba sem fog menni, de mindenki másképp csinálja
Viki,
jobbulást az egész családnak!
Légzésfigyelő elég szar lehetett, nem próbálnám ki, milyen érzés
Majola,
azt a kutyát??? Biztos, hogy akarod??

Jó nagy előszobaszekrény... Meg örülhetett a vízszerelő, mikor át kellett szerelni a vizesblokkot. Jaa, vagy nemodavanbekötveee??

(apa azt mondja, ezek szőke szmájlik

)
Ilyen nálam is szokott lenni, hogy nem emlékszem, mi történik éjjel. Annyira szét tudok esni, ha Máté többször kel, hogy már nem is izgat, mikor ettünk/aludtunk/rotyiztunk utoljára

Valahogy csak reggel lesz előbb utóbb...
Kuha,
Gergő ari a kispárnával, főleg az elalvós kép

Komolyan majdnem elolvadtam tőle, apa rá a tanú
Aztán meg sikítvaröhögés jött a rendrakástól
Bab,
bocs, tényleg mindenki másképp csinálja, de én soha nem tudnám Mátét sírni hagyni. Amíg elbírom, addig elaltatom a karomban, és leteszem, többet ér mindkettőnknek így eltölteni az a 3/4 órát, mintha ugyanannyi ideig sírna szegénykém. Még egy este sem.

Aztán lehet, hogy csak mi vagyunk apával ilyen szentimentálisak. Bár inkább szerencsések vagyunk Mátéval, hogy ennyire jó, és mindent úgy csinál, mintha könyvből tudná. Kivéve az egyedül elalvást...

Szerintem előbb-utóbb erre is megérnek a gyerekek.
Tofi forgás közben nagyon édi

Mint egy ejtőző macska a napsütésben
Ppanna,
kb

Pontosan 20+1 a kisfiad

Jucc,
Ovidologban akkor egyetértünk
Úristen, nekem akkora nagytakarítást kéne vágni, hogy az csak na... A hatásodra én is kezem már gyűjtögetni az energiát hozzá, de nem akar jönni
Máté sincs még 7300g szerintem, 13 nappal fiatalabb Gergőnél.
Hál istennek Gergőnek nem kell gluténmentes diétát tartania

Vizsgálatok remélem nem lesznek sem hosszadalmasak, sem fájdalmasak!
Duda,
Máté is délután fél négykor volt hajlandó a babakocsiban aludni fél órát, aztán hat körül még egy felet. Mondjuk ő fél tízkor ébredt reggel
Dudukly,
jó rég nem jártál erre

Képeket plz, ha tudsz
Juci6,
én is gondoltam erre a lehetőségre, mármint, hogy olyan időszakba léptek a babák, amikor sok mindent tanulnak meg egyszerre, izegnek-mozognak egész nap, és valóban napról-napra nő az érdeklődési körük. Emlékezzetek csak vissza, milyen volt az érettségi, éjjel is felkeltem, hogy úristen, ezt-meg-ezt még nem tudom...

Thomasanne,
ez az alvásmódszer elég emberinek tűnik

Tényleg az a lényeg, hogy tudja, nem talál süket fülekre a sírása, és létezik olyan pont, amikor már csak azért nyafiznak, mert 2mp-en belül elalszanak
Ayse,
Lili de kis drága! Szegénynek sok volt az egymás után két napi elfoglaltságod
Barbi,
jó ötlet ez is fürdetéshez, csak tényleg jól be kell takargatni, nehogy megfázzon
Macska nálunk is tart a simitől, szerintem érzi, hogy abból szőrtépés lenne
Noelnak megy a drukk, hogy tényleg csak torokgyuszira hajlamos legyen reflux helyett!
Mea, Nemesek
beszéljük meg, milyen italt hoznátok, én feldobtam az almalevet, vizet, most hirtelen más nem jut eszembe
And,
szegény apa, és te
Esztinek nem lehet, hogy a feje fáj ilyenkor? Én rákérdeznék dokinál.
Fekveszopi: Én fekszem át Máté másik oldalára, őt meg kicsit arrébb teszem.
Ne haragudjatok, ennyi fért mára, mindjárt elalszom gépelés közben
HOlnap jövök valamikor, 11-re a babamasszázs befejező része következik, majd utána valamikor benézek.
JÓ éjszakát!
Sisotris és MÁté
20+1