A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Tegnap nekem be sem jött a babanetKép
Utána újra lett telepítve a gépem.
Most írtam egy oldalnyit és elrepültKép
Már fáradt vagyok, úgyhogy nem írom le újbólKép
Visszaolvasni sajna még mindent nem tudtam, de mára készen lett a szobánkKép
A képek varázslatosakKép

A tali még mindig 10-én lesz?
Mi mennénk, illetve viszem a sudocremet Barbinak és Juccnak.
Van még 1db.
Aki itt jelzi elsőnek, hogy kell, azéKép
125g-os, 1000Ft.
Van még 2dob. actival max 111db-os 2000Ft-ért.
Igaz, eddig 2000Ft-ért hozták, de most emelték, mert rájöttek, hogy fogy. Most a DM-ben akciós 2999Ft-ért. Tehát, van még 2db, ami 2000Ft.
Utána már 2500Ft-ért fogják hozni. Az eredeti ára így is 3500Ft körül van.
Még ennyiért is megéri, aki szediKép

Bocsi, hogy itt hirdetem, de ezen nem keresek egy fillért sem.
Nektek szeretnék olcsóbban felajánlani dolgokat.

Jucc!
Szívből örülök Balázs eredményének.
Csak tényleg derülne már ki, hogy mi okozhatta a problémát.
Nem lehet, hogy valamire allergiás?
Tudom, nem értek ehhez, de én például a vízi dolgokra vagyok.

Na nem osztom az észt itt éjszakaKép
Teszek fel 1-2 képet.
Ha valakinek undi, akkor ezer bocsi.
Szerintem tök poénKép

Jó éjt!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

2006.02.20.
Kép
Játék közben, fürdés elöttKép
Kép Kép
A rotyiKép
Kép
Kép

Puszi!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok!

Holnap kitalálom anyukámmal, mit csináljunk, aztán mondom Kép Apa azt mondja, egy nagy tálca space-cake jó lesz (aki nem tudná, Amsterdamban lehet kapni, jó kis "mókás" süti) KépKépKép
Viccen kívül, mivel láttam, hogy sokan jöttök BKV-val, mi lenne, ha mi vinnénk innivalót? 100% almalé 10l, + egy karton szénsavmentes víz jó lenne?

Cinka,
antijáróka hatás minden zárt helyen jelen van, hiszen nem azért szültük őket, hogy rezervátumban éljenek Kép
Ebes-kergetős mozi már mindennapos anyuéknál, Dodó nagyon követeli, az az első, hogy játszanom kell vele, ebből mindig rongyszőnyegbe-bugyolálós-orrkidugós-ugatós jelenet lesz, ami óriás hátvakarással végződik Kép
Zsiráfnyi alvás KépKépKép Hogy sikerült erre rájönnöd?
Nekünk egyébként nem kell Kenyába menni, hogy nagy állatok között legyünk KépKépKépKép

Tünde,
tollallergia Kép (De hülyén néz ki így leírva Kép)
Örülök, hogy Zitának nem kell már gyogyóznia Kép

Bab,
köszi Kép

Sildike,
neked is Kép
Családi fotó nagyon tuti, Bazsi tényleg tisza apja... apa meg tiszta tesója Kép Málnasnapsz nyami.. Én épp Coronitát iszom, Apa meg Hooegarden-t Kép

Rókica,
ha már muszáj bölcsi, ez a hely igazán jónak látszik, szerintem heti pár órát ellesz ott Zsuzsa.
Más kérdés, hogy én sosem adnám Mátét bölcsibe, sőt, ha nem tetszik neki, a kötelező korhatárig oviba sem fog menni, de mindenki másképp csinálja Kép

Viki,
jobbulást az egész családnak!
Légzésfigyelő elég szar lehetett, nem próbálnám ki, milyen érzés Kép

Majola,
azt a kutyát??? Biztos, hogy akarod?? KépKép
Jó nagy előszobaszekrény... Meg örülhetett a vízszerelő, mikor át kellett szerelni a vizesblokkot. Jaa, vagy nemodavanbekötveee?? KépKépKép (apa azt mondja, ezek szőke szmájlik Kép)
Ilyen nálam is szokott lenni, hogy nem emlékszem, mi történik éjjel. Annyira szét tudok esni, ha Máté többször kel, hogy már nem is izgat, mikor ettünk/aludtunk/rotyiztunk utoljára Kép Valahogy csak reggel lesz előbb utóbb...

Kuha,
Gergő ari a kispárnával, főleg az elalvós kép Kép Komolyan majdnem elolvadtam tőle, apa rá a tanú Kép
Aztán meg sikítvaröhögés jött a rendrakástól Kép

Bab,
bocs, tényleg mindenki másképp csinálja, de én soha nem tudnám Mátét sírni hagyni. Amíg elbírom, addig elaltatom a karomban, és leteszem, többet ér mindkettőnknek így eltölteni az a 3/4 órát, mintha ugyanannyi ideig sírna szegénykém. Még egy este sem. Kép Aztán lehet, hogy csak mi vagyunk apával ilyen szentimentálisak. Bár inkább szerencsések vagyunk Mátéval, hogy ennyire jó, és mindent úgy csinál, mintha könyvből tudná. Kivéve az egyedül elalvást... Kép Szerintem előbb-utóbb erre is megérnek a gyerekek.
Tofi forgás közben nagyon édi Kép Mint egy ejtőző macska a napsütésben Kép

Ppanna,
kb KépKépKép Pontosan 20+1 a kisfiad KépKép

Jucc,
Ovidologban akkor egyetértünk Kép
Úristen, nekem akkora nagytakarítást kéne vágni, hogy az csak na... A hatásodra én is kezem már gyűjtögetni az energiát hozzá, de nem akar jönni Kép
Máté sincs még 7300g szerintem, 13 nappal fiatalabb Gergőnél.
Hál istennek Gergőnek nem kell gluténmentes diétát tartania Kép Vizsgálatok remélem nem lesznek sem hosszadalmasak, sem fájdalmasak!

Duda,
Máté is délután fél négykor volt hajlandó a babakocsiban aludni fél órát, aztán hat körül még egy felet. Mondjuk ő fél tízkor ébredt reggel Kép

Dudukly,
jó rég nem jártál erre Kép Képeket plz, ha tudsz Kép

Juci6,
én is gondoltam erre a lehetőségre, mármint, hogy olyan időszakba léptek a babák, amikor sok mindent tanulnak meg egyszerre, izegnek-mozognak egész nap, és valóban napról-napra nő az érdeklődési körük. Emlékezzetek csak vissza, milyen volt az érettségi, éjjel is felkeltem, hogy úristen, ezt-meg-ezt még nem tudom... KépKép

Thomasanne,
ez az alvásmódszer elég emberinek tűnik Kép Tényleg az a lényeg, hogy tudja, nem talál süket fülekre a sírása, és létezik olyan pont, amikor már csak azért nyafiznak, mert 2mp-en belül elalszanak Kép

Ayse,
Lili de kis drága! Szegénynek sok volt az egymás után két napi elfoglaltságod Kép

Barbi,
jó ötlet ez is fürdetéshez, csak tényleg jól be kell takargatni, nehogy megfázzon Kép
Macska nálunk is tart a simitől, szerintem érzi, hogy abból szőrtépés lenne Kép
Noelnak megy a drukk, hogy tényleg csak torokgyuszira hajlamos legyen reflux helyett!

Mea, Nemesek
beszéljük meg, milyen italt hoznátok, én feldobtam az almalevet, vizet, most hirtelen más nem jut eszembe Kép

And,
szegény apa, és te Kép
Esztinek nem lehet, hogy a feje fáj ilyenkor? Én rákérdeznék dokinál.
Fekveszopi: Én fekszem át Máté másik oldalára, őt meg kicsit arrébb teszem.

Ne haragudjatok, ennyi fért mára, mindjárt elalszom gépelés közben Kép

HOlnap jövök valamikor, 11-re a babamasszázs befejező része következik, majd utána valamikor benézek.

JÓ éjszakát!

Sisotris és MÁté

20+1

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Apa azt mondta, grafomán idióta vagyok Kép Kép

Veletek együtt KépKépKépKép

Na mászok ágyba Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis, Bab, Cinka, Sildike, Duda, Majola, Kuha, Thomasanne, Barbi
Köszönjünk szépen a bókokat! Minden nap hízom egy sort a sok dicsérettől. Átadom Danigombócnak egy nagy puszi keretében reggel! Kép

Sis,
Nem csoda, hogy Máténak tetszik a rohangálós mozi. Kép

Tünde,
Jobbulást neked szemügyileg. Én is ki lennék akadva, ha egy hétig nem tehetném be a kontaktlencsém. Kép
Nekem is szemet szúrt Sildike sógora utcai ruhával az ágyon. Lehet, hogy csak a fénykép kedvéért tette. Kép

Sildike,
Balázs tisztára, mint a nagybátyja! Kép
Egyébként Beni is teljesen olyan, mint az öcsém most, de főleg amilyen az öcsém volt kiskorában.

Viki,
Jobbulást Neked és Apának is!
Nem lehet, hogy csak azért jelzett a légzésfigyelő, mert Peti lemozdult az érzékelőlapról?

Cinka
Nekem is tetszik a zsiráfnyi alvás, mint új mértékegység. Kép Kép Kép

Kuha,
Nagyon jók a kispárnarágós képek, meg ahogy Gergő keresztben ájulva alszik. Kép

Jucc,
Nagyon örülök, hogy ilyen jó a vizsgálat eredménye. Remélem, a további vizsgálatok alatt nem kell majd Balázsnak sokat szenvednie.
Én is így vagyok. Amíg házimunkát kell végezni, addig én is pörgök, akár kora hajnalban is, de leülni és tanulni nem lenne erőm, rögtön elaludnék.
Fogorvos Kép

Ayse,
Imádom Lili mondásait. Ez az álommal kapcsolatos igazán kedves volt. Kép
Beni is most nőtte ki a harisnyáit, de nem szándékozom már – remélhetőleg – pár hétre újat venni, csak majd ősszel. Még belepréseljük. Kép

Barbi,
Megy a drukk, hogy Noelnél se legyen nagy a baj, ne legyen reflux!

Csak ma délután 6-ig jutottam a visszaolvasásban, nem bírtam tovább. Folyt köv holnap.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Hát én se vagyok normális! Kiugrottam az ágyból, bekapcsoltam újra a gépet, mert az jutott eszembe, hogy Juc6nál odaírtam, hogy lövése sincs, de csak magamnak, hogy egyáltalán tudjam, hogy már foglalkozott a gondolattal, és nem benne hagytam?
Sorry Juc6, nem direkt volt!!! Gondolj hozzá egy smile-t, ok?Kép

Bocsi Csajok, de most nekem is csak a képekre futja már!

Annamami!
Marci nagyon királyul trónol az öledbenKép
S a lányok is nagyon helyesekKép

Benianyu!
Kis Oroszlánkád nagyon vadítóKép festék nélkül is, de kisminkelve azért élethűbbKépKépKép
Danigombócra meg már nem is találok szavakatKépKépKépKépKép!!!

Angelani!
A kengurus befigyelős nagyon aranyosKép, de nekem a többi sem undi!

Na jó, a többit holnap, akarom mondani még maKép
C.

KépKép
cinka

Cinka Kép!
Én se vagyok normális, már ideültem, hogy átfussam, mit írtatok, pedig ezerrel kellene készülnöm az oviba.
Válaszolni majd csak azután tudok!
(HIHIHI ma én lettem az első - mármint reggel!)

Ayse

ayse

Angelani!

Ha más még nem csapott le rá, én kérném a maradék Sudocremet. Viszont lehetne róla szó, hogy én átvenném tőled hamarabb? Itt vagy a közelben, akár átmegyünk érte. Köszi!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt!Kép
Ma mi is korán (1/2 7-kor) keltünk!
Peluscsere,szopi,aztán Mazsi visszaaludt én meg tűztem ide a géphez pizsiben!KépKépErre mit mondata Apa Sis???KépKépKép

AngelaniKép
Erhardt nagyon aranyos,egyátalán nem undi!Kép
Kis csibész.KépKépKép

Havtünde Kép
A lányok valóban a férjem előző házasságából valók.
De miután idén szeptemberben lesz,hogy tíz éve ismerjük egymást és ebből 8 évet együtt töltöttünk már el,mindazok ellenére,hogy nem én vagyok a vér szerinti Édesanyjuk sajátjaimnak tekintem és aként is nevelem őket.Kép
A kapcsolatunk nagyon jó,a képek ehez lettek volna illusztrációk.Kép
Csak tegnap már hulla voltam mindezt így leírni.na.Kép

Cinka Kép
Köszi.Kép
Réka tündér-lány.Kép
A zsiráfnyi alvás meg Rulez.Kép
Mármint,mint mértékegység,nem mint mennyiség.Kép

Fogalmam sincs mit vigyek a talira......Kókuszgolyó??????Kép
annamami

Ayse KépKépKép
Tök örülök,gy ti is jöttök a talira!!!!Kép
Lili Kirlylányt is hozod???Kép

And Kép
Majd Rokinál jól kitárgyaljuk az alvás/nemalvást! OK?Kép
annamami

akarom mondani: Királylányt.....Kép
annamami

Még egyszer köszönöm mindenkinek a bölcsis hozzászólásokat, mellette és ellene. Majd úgyis megírom, milyen tapasztalataink voltak ott.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt!

Ma csak egyszer keltünk éjjel!Kép A többi már hajnalnak számít!KépKép

Annamami, Thomasanne!
Kuba, húú!KépKép Az is jó lehetett!
Mi már akkor leégtünk a férjemmel, amikor a reptérről hajóval szállítmányoztak bennünket a szigetre!Kép Pedig akkor borongós idő volt!Kép
Arrafelé életveszély már a napsütésKép

Annamami!
Szépek vagytok a lányokkal!Kép
Mazsi!KépKép

Cinka!
Réka nagyon édes! Biztos töpreng az élet nagy dolgain!Kép

Thomasanne!
Köszi az alvós tippet! Sajna Nati nagy cumifüggő, ez a módszer nekünk ezért már nem válna be. Gyakran azért kell felkelnem, hogy betegyem a cumit a szájába, mert kiesett.Kép

Angelani!
Erhard tök ügyes! Semmi undi nincs a képekben!Kép

Benianyu!
Édes a kisoroszlánod!Kép
DaniKép

Ayse!
Érdekes lehet ez a lázmérő. Azért szerintem rákérdezek majd én is a gyógyszertárban. Arra jó lenne, hogy kiderüljön, van-e a gyereknek egyáltalán láza. Nem kellene éjszaka levetkőztetni.

Kuha!
Gegőnek boldog fél évfordulót!KépKép

Dóri!Kép
Remélem Viki jól viseli majd a vizsgálatot!

Nyúlné!
KisnyúlKépKép

Elaludt a manóm! Kicsit pakolászom, aztán Kép sétálni ebben a napsütésben!KépKép

Andi&Nati 29+5

Andi&Nati

KépKép
duda

Sis Kép

Hozzad csak azt a space cake-t!!!
Ránkfér!!!KépKépKépKép
annamami

bizonyíték a felszedett kilókraKép!
ma úgy besütött a nap,hogy tiszta strand-érzés volt!KépKépKépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

SisKép
Köszi!

Én sem vagyok kőszívű, sőt nagyon is szentimentális vagyok (a férjem is az, számtalanszor együtt sírtunk, amikor Tofi nem volt jól), és baromi nehezen viselem, ha sír a babám. De hidd el, hogy vannak olyan élethelyzetek, amikor igenis muszáj megtanítani a babának, hogy mostantól már máshogy fognak menni a dolgok, pl. az alvással kapcsolatban, mert egy baba nem mindig tudja eldönteni, hogy mi is jó/nem jó neki. Nálunk is ilyen helyzet állt elő, már írtam, hogy az első 4,5 hónapunk karban ringatással és a hasunkon altatással telt, mivel annyira hasfájós volt Tofi. Amikor meg már túl voltunk a nehezén, sajna annyira hozzászokott a hurcibáláshoz, hogy már ha csak rövid időre is tettük le, ment a bömbölés, alig aludt már valamit. Tehát így már neki sem volt jó, egy babának rengeteg alvásra van szüksége, hogy az idegrendszere rendben tudjon fejlődni, ráadásul a férjemmel és anyukámmal együtt már fizikailag és szellemileg sem bírtuk tovább. És ez hosszútávon megint a gyereken csapódik le, mert nem tudsz úgy foglalkozni vele, mint szeretnéd. Valószínűleg tényleg szerencséd van, hogy Mátéval ennyire rendben mentek/mennek a dolgok. De most már nálunk is minden nagyon klasszul megy. Minden jó, ha jó a vége!Kép

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Annamami,
akkor már mindent értek. Kép Asszem... KépKépKép
Vendég

Annamami,olyan,de olyan szép lányaid vannak!szép kis család vagytok!GRATULÁLOK!
Benianyu,
BenioroszlánKép!szép lett a kis feje is így megnyírva,Danigombóc is tüneményes!
Cinka,ájtatósmanódnak még mindig a bababolt polcain lenne a helye,csak a kiemelt részlegenKép!
jó a tábli!
AngelaniKépKépKép!nagyon nagy kópé a kis kakis!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné,

Ezek a kerek popók!!! Kedvem lenne jól beleharapniKép

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

nem adomKép!
Gyorsan meg is eszem,hamm-hamm!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt!
Olyan éjszakánk volt, hogy csak na........
Noel 3x kelt a torka miatt, Leon meg 6-kor kezdte a napot, ami még soha nem fordult elő vele!!!!!
Nála valszeg a foga lehet a ludas, mert vígasztalhatatlanul sírt 9-ig. Cici se nagyon kellett, alig evett. Most talán sikerült elaludnia.
Azt hiszem megyek a gyógyszertárba chamomilláért...hátha Leonnál is bejön.

Köszönjük az aggódást Noelért MINDENKINEK!
Nagyon arik vagytok, hogy így szorítotok!

Annamami!
Nagyon szépek vagytok a lányokkal a képen, akár Te is szülhetted volna Õket!
Mazsi meg egy kis tündér!
A kókuszgolyó jól hangzik!

Zsóf!
Csokis mogyoros!!!

Benianyu!
Noel is odavan az oroszlánokért, Beni is nagyon édes ebben a jelmezben!
Danigombócról meg ne is beszéljünk.......annyira cuki!

Cinka!
Jó a tábla, de Réka valami tündér! Olyan szépek a szemei (is..)!

Angelani!
Köszi a krémet!
Erhard nem semmi, hogy milyen kis erőgombóc!

Nyúlné!
Meztelen Kisnyúl zabálnivaló, a popója meg főleg!

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Annamami,
Nagyon szépek vagytok!!!

Benianyu,
Kisoroszlán nagyon cuki! Danigombóc kisgömbőc meseszép és milyen édes, ahogy kacag!
Neked pedig klassz lett a frizid!

CinkaKép
Álmodozó Ájtatosmanód gyönyörű! "Hová merűlt el szép szemed világa?"
Még nem tudtam kitalálni, hogy mit vigyek a talira, de erősen gondolkodom.

Angelani,
Huncut erőművészed nagyon édi!

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!

Gyorsan, míg Dani még alszik. Kép

Cinka, Annamami, Duda, Nyúlné
Kép Köszi. Kép Beni nagyon édes lett, most nemrég jöttem el az oviból, szép bajuszt festettem neki.

Sis,
Nekem is hasonló jókat mondott tegnap Apa, (idióta, grafomán nélkül), hogy még 1/4 1-kor is a gép előtt ültem. De nekem ez fontos! Kár, hogy ő ezt nem érti meg. Kép Ugye Ayse, Cinka, Annamami és a többiek? Kép

Dóri,
Gergő Kép Remélem, a kontrollon minden rendben lesz Vikinek! Gyertek a talira, kell egy kis kikapcsolódás, jól fogjátok érezni magatokat!

Jucc,
Van ám ellenpélda is a súlyduplázásra, Dani még nem volt 3 hónapos, mire megduplázta. Biztos nem baj, de nekem nagyon korai és gyors volt.

Cinka,
Ájtatok manó zabálnivaló! Kép
Köszi a hiányolást, kicsit késtem este. Kép
Nekem tetszik, hogy benne maradt a táblázatban, hogy Juci6-nak lövése sincs.
Egyébként nekem sincs, mert nem nagyon tudok készülni. Hétfőn elutazunk és csütörtök este jövünk csak haza. Viszont valószinüleg BKV-val leszünk, mert nagyon jó a villamos közlekedés. Majd valamit kitalálok!

Annamami,
Nagyon szépek a lányok! Kedvesek, mosolygósak. Jó lehet Marci dolga, biztos imádják őt!!! Kép

Duda,
Éljen az éjszakai alvás!!! Kép

Kuha!
Gergőnek boldog féléves szülinapot!! Kép

Nyúlné
Kisnyúl meztelenül még vadítóbb! Kép Bele lehet harapni a popsijába, olyan gusztusos! Szoktál? Kép

benianyu

Barbi, Bab
Köszönjük a bókokat. Kép

Barbi,
Sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakátok volt. Kép Jobbulást a fiúknak!

benianyu

Sziasztok lányok!

Bevallom én néha nagyon kívánom a bubis italt is, cola, narancs gyömbér, ha van valaki aki szintén "bűnözik" kicsit néha csak nem meri mondani, én szívessen viszek ilyen italt is a talira Kép meg szénsavmentes vizet, kaját még nem tudom, de lehet, hogy pogácsát, és/vagy sajtosmasnit viszek, azt még nem írta senki...

Nagyon édesek a popsis képek!

megyek reggelizem valamit.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Benianyu,
ééééén?soha!á,dehogy!KépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

benianyu

Sis, Benianyu,
tegnap vmi lehetett a levegőben, mert Apa nálunk is morgott a babanet és úgy egyáltalán a számítógép miatt. Kép

Barbi,
pihend ki magad, szegény gyerkőcök és Te!
Vendég

Tünde!
Köszi!
Talira asszem 10-től lehet menni, mikor induljunk?
Nekem mindegy, 8-tól már fent vagyunk, de lehet hogy 6-tól is......remélem nem és ez csak ma volt így!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Prüntyi!
Cola light-ot, ilyesmit én is iszom néha-néha, hősiesen bevallom!!!!
Szóval Tőlem jöhet!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi,
ha 10re odamegyek Hozzátok, az jó? Meddig tervezed maradni?

Prüntyi,
én is iszok szénsavasat, de nekem már (sajnos) szabad.

Én is boltit vinnék, mivel nem itthonról megyek.
Mit szóltok még egy kis bűnözéshez, és nagyon egészségtelenhez? CHIPS??? Még lehet, a gyerekek még nem jönnek lázba tőle. Kép És vinnék még én is innivalót.
Vendég

chiiiiiiiiiips!? Húúú de rég ettem! Jöhet! Kép

Kimegyünk sétálni Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Tünde!
Nekem jó a 10. Nem tudom, meddig maradjunk.
Te mikor szeretnél indulni, időre kell visszajönnöd?
Nekem végül is mindegy, meddig maradunk.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Na, ez az éjszaka is eltelt...a többihez hasonlóan. Nagy elhatározottságom, hogy na most aztán megtanitom aludni a kis makit, 11 óra 3 percig tartott. Pontban 11-kor kezdett el sirni, és én kerek 3 percig birtam, aztán gyorsan ideológiát változtattam: minek sirjon, mikor 5 perc szopival megnyugszik. Igy is lett.
Engem tulajdonképpen az éjszakai szopik egyáltalán nem zavarnak, megszoktam, hogy felkelek. Ami rossz, hogy mostanában többször kel, talán a foga miatt, meg hogy 3 napja 5 körül végleg felébred.
Barbapapa, de jó, hogy ez neked különleges éjszaka!

Cinka, Réka csodaszép kis álmodozó. Ja, és a lövése sincs nekem is tetszett, azt hittem, viccből hagytad bent. Na persze én is ugyanigy kipattantam volna az ágyból a helyedbenKép

Erhard fosis popója ismerős volt! (Bab, ezt Tofinak ne mondd el!)

Nyúlné, ezek a kis gömböcskék, tényleg zabálnivaló. Nálunk is van hasonló, fel is falnám néha.

Annamami, lányaid is nagyon szépek!

BenioroszlánKép
Belegondoltam, mennyi jelmezt kell majd varrni jelmezbálokra. Nekem anyukám anno volt, hogy egy hétig varrt egy jelmezt, akkor már nagyobb voltam és biedermayer stilusú ruhát akartam. Hát az valami csoda lett, kár, hogy nincs már meg, elment volna egy hollywoodi kosztümös filmben is. Na, én biztos nem leszek ilyen szorgos.

Andi, de jó az kis figura, honnan szedted le?

Sis, lemondok a kutyáról, szinte hallottam a szavaid mögött ahangsúlytKép

Nem tudom, mit vigyek a talira. Esetleg zserbó?

Kis makifejű még mindig virgonckodik, fél 6 óta. Fél ötkor kelt először (Andi, az már hajnalKép), aztán valahogy álomba küzdötte magát még egy órácskára.

Zsuzsa és Julcsi, aki túltesz a zsiráfokon is

KépKép

KépKép
majola

Mivel nem szeretem, ha a hétvége a főzésről szól, ezért ma is előkészítettem a hétvégi menüt. Ráadásul a férjem hétközben is itthon eszik, úgyhogy célszerű a hétfőről is gondoskodni. Nagyon szép bőrös karajt kaptam, megtűzdeltem fokhagymával és beraktam a mélyhűtőbe. Hétfőn tepsiben cikkekre vágott krumpli és hagyma, meg fűszerek társaságában megsütöm (Tünde Kép! Tuti van bennem skorpió). Vasárnapra pulykamellfilét felkockáztam, befűszereztem görög fűszerkeverékkel, most pácolódik Wokban kisütöm (vagy a férjem, ezt még ő is szereti csinálni), egy kis rizs, görög sali és joghurt mellé. Holnap anyósomhoz megyünk, de én viszem a kaját, mert még nem jól van. Krumlileves lesz és rizskoch, ez már fő is. Ma pestos tésztát eszünk és bundás almát.
Bocsi, hogy untatlak Titeket a kajákkal, de imádok főzni (dédapám vendéglős volt) és most már a másfél hónappal ezelőtti csömöröm is elmúlt.

Andriska újabban 5-kor kel. De legalább van időm ezeket megcsinálni, be is vásároltam, mosógép, megy, Lili oviban, Andris most alszik.
Szép az élet! KépKépKép

ayse

Sziasztok!
Amilyen korán keltünk, úgy alszik Leonka.....
Nem bírja úgy látszik a korán kelést, nemhiába szokott 10-11-ig aludni.
Már 9 óta alszik!

Ayse!
Mosógép itthon is megy, töltött paprika a fazékban fő, kutyákat megsétáltattam. Noel ma a nagyival van.
Mennék el egy kicsit vásárolgatni, várom, hogy Leon felkeljen és megszopiztassam.
A Dédi itthon marad vele, vigyáz rá, így cincogok egy kicsit egyedül!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Most jöttünk meg a sétából és a postáról!Kép
Gyönyörűséges napsütés van!!!!!KépKépKép
Remélem ti is sétáltok a babócákkal!

Mi most gyors összecuccolunk,aztán tűz a mamához!Kép
Apa egyetem estig,lányok színházba mennek Anyósommal,mi meg kiruccanunk.Kép

Nyúlné,Benianyu,Bab KépKépKép
Köazönjük a dícséreteket!

Ayse Kép
Főzés: Te is érdemelsz egy hősi éredmrendet!!!!
Aztán majd kérdezgethetjük egymást:Doberdo vagy Isonzo????KépKépKépKépKép

Sis Kép
Majd'ejfelejtettem - fene azta tyúkagyamat Kép :
Billentyűzet amortizációt lehetne kompenzálni esetlegesen a talin egy kis kókuszgolyóval mondjuk?????Kép

Holnap de.jövünk haza 10 körül.
Lécccci ne írjatok több száz oldalt,míg nem vagyunk itthon!Kép
Puszik: annamami és Mazsi
annamami

sziasztok!

nálam is csirkepöri megfőzve, most a tésztán a sor. Kép

bölcsi téma:
én csak muszájból tudom elképzelni. Nekem az a legrosszabb benne, hogy IDEGENEKRE lenne bízva a gyerekem. Ezt nem viselném el. És a másik a betegeskedés.. kár sztem közösségbe vinni 1 ilyen pici babát, ráér majd az oviban összeszedni a sok vackot. Persze, ha muszáj, akkor ezzel is kell számolni, hogy elkap a baba vmit, és 1-2 hétig ápolhatod otthon, (nuku bölcsi még 1 órára sem), és akkor többet vesztesz. Hacsak nem jön a képbe a bébiszitykó.. Kép

Nem tudom, itthon fene hideg volt, most jöttünk fel a sétából, 1 órát voltunk kint ésösszefagytam. brrrrrrrr

Dóri
Vendég

Annamami Kép!
Képeslapba illően szépek vagytok a lányaiddal!!! Látszik a képeken, hogy mennyire összetartoztok! Kép
Köszi, hogy örülsz, hogy megyünk!
Lilit nem viszem, mert nagyon szégyenlős szokott lenni és körülbelül addigra oldódna fel, mire elindulnánk. Én pedig szeretnék Rátok figyelni.
Egyébként rám ütött, én is szégyellős vagyok, így hát lehet, hogy élőben nem is leszek valami szórakozató. (ha harmins egyeteista elé ki kell állni tanítani, semmi gond - ez is a női lélek megfejthetetlenségei közé tartozik).
De biztos lesz majd olyan, hogy Lilit is viszem.

Benianyu Kép!
Nagyon jó Beni jelmeze! Daniról a kedvencem a nagyis kép! Olyan megható, hogy így örülnek egymásnak!

Nyúlné Kép!
Lilnek is nagyon tetszenek Kisnyúl fotói, különösen a tegnapi nagyszemű! Olyan őzike szeme van rajta.

Cinka Kép!
Kis ájtatosmanó KépKépKép

Ayse

ayse

Annamami, Andi, Nyúlné, Barbapapa, Bab, Benianyu, Zsuzsa, Ayse!
Köszönjük a bókot, de bevallom, hogy ezt a pillanatot azért kellett gyorsan megörökítenem, mert szerintem soha többet nem lesz rá alkalmam. Mármint, hogy így kb. 5 mp.-ig elrévedezik a SzentemKép.

Ayse!
TE VAGY AZ ELSÕKép!!! Mintha ezt múltkor a Lánykád szájából is hallottuk volna.
Vajon kire ütött ez a gyerekKép?

Sis!
A zsiráf alvási idejére nem magamtól jöttem ráKép.
A 3 napos szafarink alatt volt rá lehetőség, hogy a helybéli maszájok ellássanak egy kis plussz információvalKép.

SzőkeszmájliKépKépKép

Mátéd 1/2 10-kor ébredt??? Hát ez egy ARANY GYEREK!!! Lassan majd vigyáznod kell, hogy a masszázsra azért időben odaérjetekKép!

Andi!
Mi nem tudom hányszor keltünk éjjel, de hajnalban is legalább annyiszor KépKépKép
Jó sétát Nektek!

Nyúlné!
Tényleg zabbantanivaló popsija van KisnyuszinakKép!

Bab!
Valóban minden jó, ha a vége jóKép! S Tofin a vége látszikKép!

Barbapapa!
Szegény FiúkKép Jobbulást Nolcsinak, Leonnak meg kitartást a fogzáshoz!

Benianyu!
Szerintem meg lehetne alakítani, a nem komplett, grafomán, babanetfüggők társaságát!
Biztos vagyok benne, hogy kettőnél több, állandó tagja lenneKép

Zsuzsa!
Biedermayer stílusú ruha? Az szép lehetettKép! Tényleg kár, hogy nincs már megKép
Remélem a mi díszmagyar esküvői ruhánk még bírni fogja majd egy darabig. Mondjuk, nem mintha szándékomban lenne még 1x esküdniKép
Látom, Neked nagyon bejött ez a zsiráfos mértékegységKép!

Ayse!
Nem jönnél át, itt az én konyhában is lehetne ilyen fincsi kajcsikat készítgetniKép?

Na, csápol RékaKép Folyt.köv. később
C.

KépKép
cinka

a popsi dícséreteket köszönjük,bezsebeltük!Kép

lányok,van olyan,akinek nem csak a haj hullik(ha hullik-na ők a mázlisták!),hanem az arcbőre is elromlott?????én tiszta pati vagyok és ettől kész is vagyok és nem segített eddig semmi!a végén még a talira se megyek,ha így fogok kinézni(KépKép?)
Benianyu nem nyilatkozhat a mázlista bőrével,rajta még a pati is arcra simulóan nőne ki!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megjöttünk a sétából!Kép Jó volt!Kép

Zsuzsa!
Ugra-bugra figurát a netről szedtem le, de már nem emlékszem, honnan.Kép

Nyúlné!
Nekem az utolsó kép tetszik a legjobban, ahol Kisnyúl szemérmesen összezárja a lábait!Kép
Pati ügyben nem tudok segíteni, nincs ilyen gondom. Azért gyere a talira, naaaaaa!Kép

Barbi!
A fiúknak jobbulást!

Cinka!
Már én sem számolom,hányszor kelünk éjszaka, ráadásul legtöbbször én is félálomban vagyok.
Ma is csak azért emlékszem, mert 4-ig aludtunk, aztán már óránként keltünk 7-ig.
Nálatok is így van, hogy az éjszaka első fele nyugodtabb? Nálunk az első ébredés után kezdődik óránként a muri!KépKép
Zsuzsa, nálatok?

Ayse!
Én szeretem, ha arról írsz, mikor mit főzöl!Kép
Csak mindig éhes leszek!Kép

Bab!KépKépKépKép

Andi&Nati 29+5

Andi&Nati

KépKép
duda

Fúúúú, Ayse, Kép
tetszik a hétvégi menü!!! Mi a szül.dátumod? Én most a nagytakarítás közben pihizek egy kicsit, és nem fő semmi. Apát rávettem, hogy vasárnap vigyen el ebédelni, tegnap mégse mentünk torkos csütörtöközni, mert szarul voltam. Kép Õ meg egyfolytában a hallal nyúz, de már tart a húsmentes böjtöm, és nem csinálok halat sem. Így ő is jót eszik, én meg nem főzök. Pedig Ayse, én is tök jókat szoktam főzni!

Barbi, Kép
akkor maradjunk is a 10 órában. Maradunk addig ameddig, mi se leszünk időhöz kötve.
Vendég

Ayse, Nyúlné,
Én is szégyenlős vagyok, és nehezen oldódom társaságban, sőt nekem még az írásaim se különösebben szórakoztatók, ráadásul hullik a hajam marokszámra, plusz még az arcbőrömmel se vagyok kibékülve, úgyhogy nem vagytok egyedül!!! Egyébként minden oké!KépKépKép
De azért a talira elmegyünk.Kép

Duda,
Nem volt hideg?

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Majola!

Eddigi alvásnevelési próbálkozások nálam is így végződtek! Kép Kéred az ideológiát, vagy már találtál magadnak? Kép

Ayse:

Nyálcsorgató a hétvégi menütök!!! David sajnos nem eszik semminemű négylábút, úgyhogy én a csirkecombbal szoktam hasonlóan bánni mint te a karajjal. Kép Plussz én még levesmániás is vagyok, úgyhogy gyakran készítek azt is. Kedvenc a csirkehúsleves zöldséggel és cérnametélttel. Múltkor vendégek voltak nálunk, akkor fehér lasagna volt, nagyon finom, csak totál nem fogyókúrás kaja, minimum négyfajta sajt van benne. Most úgy ráéheztem erre a görög salátára, lehet ha Zsuzsa felébred megyek és beszerzek hozzávalót! Kép A pestos tészta nálunk ilyen vészkaja olyan esetre ha nincs más ötlet és már nagyon éhesek vagyunk. Egy kis natúr joghurttal összekeverem a pestot, barna tészta és voila. Vacsora.

Ma megpróbáltam megtalálni az újpesti biopiacot. Másodszorra sikerült is. Csakhogy kizárólag szombaton van nyitva. :-/ Erről ennyit. Akartam Zsuzsának venni egy pár szem almát meg répát és elkezdeni pancsolni. Jövő héten kezdjük a kóstolgatást! Bár a répeléből kiindulva szerintem elég lassan fogunk haladni. Kép De nem baj, én biztos jól fogok szórakozni! Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Barbi!
Mégis csak édes Leon, hogy visszaaludtKép. A Szuperdédiről nem is beszélveKép.

Andi!
Nálunk is az éjszaka első fele a nyugodtabb, de ez sem egy kaptafára megyKép
Mondjuk az éjjeli szopik -u.úgy mint Zsuzsát- engem sem zavarnak, csak azt el tudnám viselni, ha az én kis Manócskám is néha Sis Mátés (1/2 10-ig alszik!) lenneKépKépKép
De befogtam, nem panaszkodom, elvégre mikor még a pocakomban volt, akkor mindig azért könyörögtem, hogy egy értelmes, eleven, jó mozgású, egészséges Kisbaba legyen.

Lányok!
A táblát frissítettem a mai hozzászólásokkal, s hamarosan felteszem, már csak azért is, hogy akinek még LÖVÉSE SINCSKépKépKép annak legyen ideje gondolkozni, hogy mit is hozna. Aztán egy időre elnémulok, mert mi is elutazunk Anyukámhoz, s csak vasárnap késő este jövünk vissza.
Így hasonló kérésem lenne, mint AnnamaminakKép, hogy ne írjatok több 100 oldalt, mert hétfőn nem tudok majd visszaolvasni.
Nem ám, csak vicc voltKép, legfeljebb 1-2 infóról lemaradokKép.
C.

KépKép
cinka

Basszus, Apa most telefonált, hogy ha találnak neki repülőjegyet, akkor még ma Kép el kell mennie Németo-ba, és akkor egész hétvégén és hét elején ott lesz. Kicsit jobb az a verzió, hogy holnap reggel megy, a legjobb pedig hogy csak hétfőn!
Én annyira szorítok a hétfőért!
Vendég

Duda Kép!
Hát ez a baj, hogy én is éhes leszek Kép. De most egy Norbi light-ot tartok, meg tornázom. Hétfő óta 1 kilóval kevesebbet mutat a mérleg (csak sajnos még nagyon sok van hátraKép )
A homlokhőmérőt magammal viazem a talira. Szerintem jópofa és azt tényleg megmutatja, hogy lázas-e, 15 mp alatt.

Cinka Kép!
Szívesen mennék, ha nem lennétek olyan messze!

Nyúlné Kép!
Tavaszi napsugár nem jó rá?
Tudom még ajánlani a kozmetikusomat, arany keze van. 20 éve hozzá járok.

Ayse

ayse

Tünde Kép!
1970. december 7. 14.30.
Remélem, nem kell a párodnak elutaznia és mehettek ebédelni!

Bab Kép!
Én jól szórakozom az írásaidon! És a hajam nekem is marokszámra hullik.
Hát nem pofátlanság a természettől, hogy az ember lánya elcsábít egy pasit az alakjával, meg a hajával, aztán amikor beteljesedik a projekt, akkor mindettől megfosztják???! KépKépKép

Most rohanok, Lilivel megyünk táncházba.

Ayse

ayse

Tünde,
Megy a drukk a hétfőért! Szerencsére az én férjemnek nem kell utazgatnia munkából kifolyólag. Kikészülnék én is.

AyseKépKépKép
Igazán kedves vagy!

Kép
Bab és Tofi
bab

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: