Sziasztok Lányok!
Ez a hülye Babanet egész reggel "rendetlenkedett". Szívem szerint mást írtam volna, de nekem már nem szabad csúnyán beszélnem, mert Bazsika mindent ismétel.
Valamelyik nap Apával nézték a TV-t (én elszaladtam bevásárolni), és Apa úgy bedühödött a mai idióta meséken, hogy dühében kikapcsolta a TV-t és azt találta mondani a lelkem, hogy "ez egy igazi fos". Másnap anyukáméknál apu nézett valami focimeccset, mire Bazsika odament a TV-hez kinyomta és közölta: "Baji kikaccsojja téjét, igazi fos". Először néztünk meredten aztán leestünk az ágyról a röhögéstől. És én még jól jártam, ugyanis a barátnőm kisfia, aki most kezdte az ovit a hét gyermekes lelkész feleségét üdvözölte széles mosllyal és egy b@sszameggel. Anyuka persze elvörösödött és nem értette, a gyerek hol halhatta ezt. Megjegyzem, ha valami kiesik a kezemből - ez általában a piropaprikás fakanál szokott lenni és kizárólag takarítás után - nekem is kicsúszik néha a számon. Lelkészné persze mosolygott és mondta, hogy neki is van 7 gyermeke, viszont lehetett látni az arcán, hogy mit is gondol valójában

Tegnap este már nem volt erőm csak fényképeket feltenni, de most hősiesen végigolvastam az egészet.
Lányok, látjátok viccelődök itt a madárinfluenzával, erre nem minket ért el először. Még szerencse, hogy múlt héten hoztam el 30 db csirkét a tenyésztőtől különben most éhezhetne a család.

Dunakeszit karantén alá tették ugyanis.
Cinka
Én anyukáméktól kaptam még megboldogult jány koromban egy zenélő télapót, Persze megmutattam Bazsikának, akinak marhára teszett is a dolgo, csak az nem, hogy a Mikulás csak akkor táncol, ha azt anya idegrendszer is úgy akarja.

Viszont az én édes, drága, leleményes kisfiam hamar rájött, hogy ha a kis ujjacskáiban még nincs is elég erő, az álkapcsa mint egy pitbullé.

Ezek után a kis fogaival szorította össze. Persze szegény télapó az ide karácsonyt már nem élte meg. Legalább is nem zenél.
Réka nagyon aranyos kár, hogy Bazsika már idősebb Laci pedig Nati képét nézegeti nagy áhitattal.
Róki
A nagyágy mellé kiságy megoldás teszik nekem. Nálunk az az érdekes helyzet állt elő, hogy Lacika simán alszik egyedül a saját szobájában, viszont Bazsika éjszakára beszokott a mi ágyunkba. Délután simán alszik az övében, éjszaka viszont mindig átjön hozzánk. Eleinte furcsa volt, mert hol a számban, hol pedig a vesémben volt a lába, de aztán visszaadtuk rá éjszakára a hálózsákot és azóta nem tud annyit forgolódni.

És hogy ne kelljen már ennek a kis krampónak éjaszka hálózsákban mászkálni megbeszéltük Apával, hogy a szexet megoldjuk máshogy, de annyira jó hogy itt van mellettünk.

Hogy hogy fogom kiszoktatni azt nem tudom. Talán ha már tud egy szobában aludni Lacikával, akkor könnyebben fog menni.
Ayse
Az utolsó oltásnál ez már nem ritka, ugyanis az első oltásoktól ekkorra már reagál az immunrendszere.

De szerintem ezzel Neked nem mondtam újat.
Én egyszer régen, amikor beindultak ezek az otthoni torna videók elhatároztam, hogy mostantól én is igazi fitt cicababa leszek(174 cm és 56 kg voltam akkor). Gyorsan vettem is egy Cindy Crawford kazit és mivel a "tett halála a gondolkodás" típusú ember vagyok ahogy haza értem gyorsan előkészítettem a kis üveg vizet, a szőnyeget és hogy az eredmény még tutibb legyen betekertem a hasam folpack fóliával. Az akkori pasim röhögőgörcsöt kapott persze, de nem akart eltántorítani. Gyorsan el is kezdtem a tornát annélkül, hogy végigolvastam volna a kazettát. Kicsit furcsa volt mondjuk, hogy már harmadszorra kezdjük újra a gyakorlatokat és hosszúnak is tűnt már, de úgy gondoltam, hogy ha Cindy ilyen mosolyogva tudja csinálni, akkor nehogy mán én meg kidőljek. Estére már marhára fájt mindenem ,de még akkor sem gyanakodtam rá, hogy valahol hibázhattam. Felhívtam a tesómat, hogy ős is így szokott-e haldoklani a 3 sorozat után. Én az izomláztól ő pedig a röhögéstől nem tudott megszólalni. Kiderült ugyanis, hogy ez 2 rendes torna volt + 1 15 perces gyakorlatsor ha nincs időnk hosszabra. Másnap úgy keltem, mint 9 hónapos terhesen. Először átgördültem az oldalamra, letettem óvatosan a lábam és felnyomtam magam. Azóta nem tornázom itthon.
A csirke nagyon finom volt.
Tünde
Zita nagyon aranyos, és tényleg hasonlít Sis Mátéjára. Főleg a kis huncut szeme és mosolya.
Duda
Csodálom, hogy a leányzóban még egyik pasi sem látta meg a lehetőségeket. Na nem baj így legalább megőrizta magát az én kis Lackó-fickómnak. Már mondtam, hogy ha észreveszi rajtam az anyjával való hasonlóság legkisebb jelét, akkor üvöltse le a fejem, mert én nem szeretném a kedves és aranyos (fő a szerénység) lányokat elüldözni a fiúk mellől. Fogcsikorgatva, de remélem menni fog. Már most rosszul vagyok, hogy ide fogják hordani a csajszikat. Apa persze örül.
Barbapapa
Mi Dunakeszin lakunk, de abszolut mobilisak vagyunk. Nálunk Bazsi 2004. február 10-én Laci pedig 2005. október 11-én született.
Bab
Tofi nagyon aranyos a pizsijéban. Engem Lacika a paradicsomos krumplival cselezett ki. Gyűjtögette, gyűjtögette aztán hapcizott egyett, aztán mégegyet. Úgy néztem ki mint egy foltos hiéna ő pedig édesen mosolygott és evett tovább.
Sis
Máté ki huncut arcától mindig behalok. Az iwiw-es piros csíkos képt tetszik a legjobban. Azt ide már feltetted? Szerintem tarolnál vele.
Mea
Szegény Lívike,nagyon sajnálom.
Lányok, mindenkinek mondom, aki fogzás előtt áll, hogy amikor Bazsinak kibújt az első foga mi pont Svájcban voltunk nyaralni és ott van egy "gimó" nevű cucc. Állítólag Írisz gumó van valahogy preparálva és azt rágják a gyerekek. Rendesen gyógyszertárban lehet kapni. Bazsi azt rágta egész fogzás alatt, és csak onnan tudtuk, hogy jön a foga, hogy a kaki kicsípte a fenekét.

Én most fogok beszélni a barátainknak és kérni fogok legalább 2 db-ot a Lacinak. Ha tudnak küldeni (még nem biztos), akkor kér még valaki?
Benianyu
Danigombóc változatlanul édes.
Most befejezem, mert reggel úta válaszolok (etetésekkel és pelenkázásokkal megszakítva) és kaja még sehol. Ráadásul mire megírtam már úgyis ezer hozzászólás lesz, amir nem válaszoltam.