A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Ayse,
KépKépKépKép

Jó éjt neked Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ayse, Kép
akkor én elsőre jól értettem (boooocs KépKépKép), csak aztán elbizonytalanodtam! hihihihi
Vendég

Ayse,
Andrisnak lázmentes éjszakát kívánok. Én is hallottam, hogy jó, ha lázzal reagál a szervezet, de talán a délutáni elég is volt.
Tényleg, szinte véletlen csíkos! Kép Kép Kép

Sis,
Máté ezeken a képeken is csibészszemű-nagyhuncut.
Csákányt vedd el Apától! Kép

Jó éjt! Lassan én is elteszem magam holnapra!
Dani mostanában csak egyszer eszik már éjjel, mióta jobban van. Remélem, a foga miatt nem fog gyakrabban ébredni. Tegnap 1/2 12-kor ébredt sírva, utána viszont aludt 1/4 7-ig, ami igen jó!

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu,
ez valóban szép teljesítmény Danitól Kép

Apa már csavarhúzónál tart, bár nem engem rak össze, hanem egy gépet Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Megyek én is aludni.
Ha holnap Apa itthon marad, beterveztem egy délelőtti csavargást, ő meg vigyáz a lányára! De még nem tudja. Kép

Jóéjt!
Vendég

Sis,
Köszi az újabb portrékat! Jó lesz az éjszakám!

ThomasanneKép
Akkor nem csak nekem van ilyen kis lusti babám!

AyseKép
Tofi hajacskája néha szőkés, néha vöröses, néha pedig vörösesszőke. Függ a fényviszonyoktól és a ráaggatott ruháktól is. Ahhoz képest, hogy férjemmel barnaszemű, barnahajú kislányról álmodoztunk, lett egy vörösesszőke, kékszemű kiskukacosunk. De azért megtartjuk!!!KépKépKép
Lázmentes éjszakát kívánunk Nektek!

Végre lejöttek nekem a régebbi lapok is, úgyhogy megnézegettem gyorsan a képeket, és amit mindenképpen el kell mondjak:

And,
Eszti bébiszendvicses-kézis képei nagyon jók! Annyira szép leányzó!
Megkérdeztem anyumat gatyesz-ügyben. Van neki jó pár bevált import ruhaboltja, amiket rendszeres időközönként meglátogat, és ha ott talál valami nem használt csini darabot, akkor gyorsan lecsap rá. Van mindenféle márkájú cuccosunk: Next, Cherokee, Marks and Spencer, stb.

Majola,
Julcsika erőművész is gyönyörűséges!
Olyan sok a szép csajszi ebben a topikban! Tiszta bőség zavara!!!

Barbi,
Leon-Noel fürcis képek ismét nagyon tutik! A képek hangulata megint fenomális! Jó látni, hogy így szeretik egymást a gyerkőcök!

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Megyek elájulni.

Jó éjszakát mindenkinek!

Sisotris, Máté és Apa
19+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Egész nap szarakodott a Babanet, úgyhogy most kezdhetek visszolvasni. Csak előtte gyorsan két dologt.

1. Mehetnénk-e mi is a talira?

2. Az alkalmazotti adókadvezmény annak jár, akinek az éves fizetése nem haladta meg az 1.300.000 Ft-ot (szerintem sokan tartozunk ezek közé). Ilyenkor a jövedelem 18 %-át, de max. havi 9.000 Ft-ot vissza lehet ígényelni egyösszegben annak, aki év közben nem kapta meg. Én sem tudtam, anyukám figyelt fel rá teljesen véletlenül tavaly. Én visszaigényeltem és az APEH szó nélkül elutalta a 108.000 Ft-ot. Az adóbevallásban van valahol egy rovat az adókedvezmények közöztt.

Most megyek alcsizni. Reggel visszaolvasom az írományokat.

Búcsúzóul küldök pár régi képet Bazsikáról, és egyet arról, amikor elsőzör ölébe tartotta az öccsét. Már nagyon várta őt, mert Lacika születése után 10 napig intenzíven volt. Nagy volt az öröm, amikor hazavittük.
Always Coca-Cola
Kép
Bazsi az egyfogú
Kép
Egy csábító pillantás a csajoknak
Kép
Anya elolvad
Kép
Hurrá itthon van a tesóm
Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike:

Küldjél emailt a rokica kukac yahoo pont com-ra és küldöm neked az infót a taliról.

Tényleg, megkérhetnék mindenkit aki szeretne/tervezi hogy jön, hogy szóljon vagy itt vagy emailben, hogy sacc per kábé tudjam mire számítsak?

Ha már egyszer szóltál, akkor nem kell még egyszer. Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Zsuzsannát nem ismerem Kép

Bocs, kicsit beerdőztem Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Megyek Mátézni Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Semmi baj, én meg már azt hittem, hogy Zsuzsónak a Berci is a beceneve, csak én nem ismerem ezt.

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt!

Bab, Sis, Benianyu, Zsóf, és a Többiek köszönjük a dicséreteket!

Sis!
Jaj, de drága vagy, kösziKépKépKép
Máté nagyon vagány a fürcsis képeken. A másodikon az a kis kaján vigyorka az arcánKép
Mintha azt mondaná: "Na mi van, irigykedtek??? "KépKépKép
A bajusz alatt somolygás nálunk is megy. A járókában nem igazán marad meg, ordít ezerrel, s ha felveszem, akkor elkezd vigyorogni, s elégedetten konstatálja magában:
"Na jól van, ez is megvan, csak kitartóan és egyre hangosabban kell szirénáznom!"

Ja, és Apa gép buherálásáról ne is beszéljünk. Képzeld, múltkor mikor porszívóztam a hálót, az Õ oldalán az ágy alatt ott volt egy gépházKép. Hát azt hittem megpusztulok.

Benianyu!
Cicirágóka Kép helyett, tényleg inkább v.mi mást adj Daninak!

Zsóf!
Bubus jobban van már, jól aludt?

Sildike!
Nagyon aranyosak a FiúkKép!
Bazsi pasa a nagy always-os fotelban haláliKépKépKép!
De az ölelős és a dajkálós is nagyon édes!!

Ayse!
Hogy telt az éjszakátok Andrissal, lement a láta???

Kuha!
Ne aggódj, nekünk sincs még fogacska, és Réka detto u.úgy szenved 2,5 hónapja, mint Gergő.

A muszájos tipp bejön Nálad?

Na, ordít a Kisasszony, megyek!!!

C.

KépKép
cinka

Jó reggelt!

OFF:

Sildike,
Temesi Bercit honnan ismered? Kép

ON

Pusztok

Sisotris és Máté
19+6

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sildike!

Köszi az adókedvezményes infót. Így már én is tudom, miről van szó.

Benianyu!
Neked is köszi a játéknagyker címét. Szerinted oda csak kártyával lehet bemenni, vagy mezei vásárló is bemehet?

Babák tündériek, mind egytől - egyig. Már fel sem sorolom... Kép

De úgy látszik, már csak mi vagyunk az egyedüliek, akiknek még mindig nincs fogunk. Pedig Gergő baromira szenved, és nem most kezdte, hanem már kb. 2,5 hónappal ezelőtt azt mondta a védőnő, amikor látta, hogy mit művel, hogy ebből bizony hamarosan fog lesz.
Hát nem lett, és azóta fokozódott a szenvedése.

Nekünk mikor lesz már fogunk???????????? Csak hogy legalább egy kis ideig ne szenvedjünk!!!!!!!

Képzeljétek, fél 7-kor arra ébredtem, hogy hétágra!!!!! süt a napocska. Nagyon megörültem, erre most tökre be van borulva, és szakad a hó.

Ennyit a tavaszról. Szerintem szórakozik az öreg odafennt velünk.

Rókica!

Mi megyünk a talira! Már csak az a kérdés, hogy mit vigyünk.
Jó lenne egy tábli,vagy valami, hogy mi az, amit már felajánlottak, és akkor tudnánk, hogy mi az , ami még nincs. Nem gondolod? Persze, csak ha van rá időd és energiád.

Üdv: kuha

Kép
kuha

Ja, Bazsika nagyon csábos volt kicsinek, és most is Kép Szép az arcformája, kapkodnak majd utána a csajok Kép

Mindenki alszik még?

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Cinka!

Igen, így a "száj"-ról már meg fogom jegyezni, hogy hogy kell írni... Kép Kép Kép Kép

Szegény Réka, őt is nagyon sajnálom a kis foga miatt. Ez valami borzasztó, én már hiába kenem a Dentinox-szal, semmi. A chamomilla meg elfogyott, úgyhogy most szegény a kispárna csücskét rágja, az legalább bejön neki. Kép

kuha

Kép
kuha

Sziasztok!

Sis
Nem ismerem. Miből gondoltad, hogy igen? Temesi Gyurit, Zsoltit, Samut és Temesiné Almacht Zsuzsót ismerek, de Bercit nem.

Kép
Kép Kép
sildike

iwiwen van az ismerőseid között bejelölve Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis most megint megnéztem és Nálam Temesiné Almacht Zsuzsanna van megjelölve csak. Egyébként ő a hugomnak volt osztálytársa a Károlyiban és most is a legjobb barátnője. Én is jó barátságban vagyok Vele. Most vár ő is babát.
Te is ismered?

Kép
Kép Kép
sildike

ooooo

Booocs, valamit nagyon elnéztem Kép

Nem is a te ismerőseid között találtam KépKépKép

Manka7 volt az Kép

Pusz

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ma reggel Lilivel kiveséztük azt a témát, hogy ma van a tavasz első napja. Naptáron nézegettük, egy csomószor elénekeltük a "Sándor napján megszakad a tél..."-t mikor végeztünk, szakadni kezdett a hó... KépKépKép
Ráadásul az a pletyka járja itt a faluban, hogy elfogyott a kotrásra szánt pénz, úgyhogy, ami innen kezdve esik, az az utakon is marad KépKép

HELP!!! GYED ÜGYINTÉZÉS!!!
Budapesti viszonylatban hove kell menni a TB-be és mi a nyitvatartási idő?

Ayse

ayse

Sziasztok, holnap megyünk síelni, és még el sem kezdtem pakolni. Még vásárolni is kellene egy-két dolgot, és tuti, hogy itthon fogok hagyni valamit.

Azért megcsodáltam a sok szép babátKép.

Sis,
Bercit Jamie Winchesteren keresztül ismertem meg jó pár éve. Azóta apával együtt fociznak vasárnap esténként. Úgy látom őt sokan ismerik, több mint 650 ismerőse van az iwiwen. Te honnan?

Szép napot mindenkinek!

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Sziasztok.
Sajnos nagyon keveset tudok jönni,mert Melike mostanában nagyon nyügi és igényli,hogy foglalkozzak vele.Gondolom a fogacska miatt nyügi,még nem akar előbújni.Kép
Pedig nagyon szeretek veletek dumcsizni,dehát az első a baba.Kép

Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Etetőszéket meg járókát akarunk venni,szerintetek milyet érdemes választani ami aránylag jó árban van és megbizható.
Köszi aki válaszol.

A fényképeket gyorsan átfutottam és mondhatom hogy itt az összes baba egy tünemény.
Majd Meliről is rakok fel ha lesz több időm.

Szisztok.

ancsi26

Köszönjük az érdeklődést, Andris jól aludt, lement a láza, csak sajnos neki délután szokott felmenni. Még várom, hogy ma du. is lesz. Egy homlokhőmérőt szeretnék beszerezni. Valaki írta, hogy neki bevált. Hol lehet ilyet venni (itt NK-ban nem árulnak)?

Róki Kép!
Talira megyünk mi is (remélem)!

Ayse

ayse

Sziasztok!

Sildike, Kép
Bazsi egy tünemény! Tuti bomlanak majd utána a csajok! Kép

Ayse, Kép
tök jó, hogy Andris jobban van! Reméljük, nemcsak délutánig!

Lányok,
itt a nyugati országrészen ezerrel süt a nap, kora reggel óta!!!! Kép Kép Kép
Kép

Roki, Kép
Talira mi is mennénk. Én azt akartam kérdezni, hogy milyen Nálatok az idő a lakásban? Papucsot vigyek magammal? Eléggé lábfázós vagyok. Kép

Tünde&Zita 21+5
Vendég

Ayse!
Szegény Andris, most már igazán elmúlhatna...Kép Homloklázmérő mától hó végéig kuponakciós a Megatoysban (Bebe confort 9900Ft).

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok Lányok!

Ez a hülye Babanet egész reggel "rendetlenkedett". Szívem szerint mást írtam volna, de nekem már nem szabad csúnyán beszélnem, mert Bazsika mindent ismétel.
Valamelyik nap Apával nézték a TV-t (én elszaladtam bevásárolni), és Apa úgy bedühödött a mai idióta meséken, hogy dühében kikapcsolta a TV-t és azt találta mondani a lelkem, hogy "ez egy igazi fos". Másnap anyukáméknál apu nézett valami focimeccset, mire Bazsika odament a TV-hez kinyomta és közölta: "Baji kikaccsojja téjét, igazi fos". Először néztünk meredten aztán leestünk az ágyról a röhögéstől. És én még jól jártam, ugyanis a barátnőm kisfia, aki most kezdte az ovit a hét gyermekes lelkész feleségét üdvözölte széles mosllyal és egy b@sszameggel. Anyuka persze elvörösödött és nem értette, a gyerek hol halhatta ezt. Megjegyzem, ha valami kiesik a kezemből - ez általában a piropaprikás fakanál szokott lenni és kizárólag takarítás után - nekem is kicsúszik néha a számon. Lelkészné persze mosolygott és mondta, hogy neki is van 7 gyermeke, viszont lehetett látni az arcán, hogy mit is gondol valójábanKépKép

Tegnap este már nem volt erőm csak fényképeket feltenni, de most hősiesen végigolvastam az egészet.Kép

Lányok, látjátok viccelődök itt a madárinfluenzával, erre nem minket ért el először. Még szerencse, hogy múlt héten hoztam el 30 db csirkét a tenyésztőtől különben most éhezhetne a család.Kép Dunakeszit karantén alá tették ugyanis.

Cinka
Én anyukáméktól kaptam még megboldogult jány koromban egy zenélő télapót, Persze megmutattam Bazsikának, akinak marhára teszett is a dolgo, csak az nem, hogy a Mikulás csak akkor táncol, ha azt anya idegrendszer is úgy akarja.Kép Viszont az én édes, drága, leleményes kisfiam hamar rájött, hogy ha a kis ujjacskáiban még nincs is elég erő, az álkapcsa mint egy pitbullé.Kép Ezek után a kis fogaival szorította össze. Persze szegény télapó az ide karácsonyt már nem élte meg. Legalább is nem zenél.Kép
Réka nagyon aranyos kár, hogy Bazsika már idősebb Laci pedig Nati képét nézegeti nagy áhitattal.

Róki
A nagyágy mellé kiságy megoldás teszik nekem. Nálunk az az érdekes helyzet állt elő, hogy Lacika simán alszik egyedül a saját szobájában, viszont Bazsika éjszakára beszokott a mi ágyunkba. Délután simán alszik az övében, éjszaka viszont mindig átjön hozzánk. Eleinte furcsa volt, mert hol a számban, hol pedig a vesémben volt a lába, de aztán visszaadtuk rá éjszakára a hálózsákot és azóta nem tud annyit forgolódni.Kép És hogy ne kelljen már ennek a kis krampónak éjaszka hálózsákban mászkálni megbeszéltük Apával, hogy a szexet megoldjuk máshogy, de annyira jó hogy itt van mellettünk.Kép Hogy hogy fogom kiszoktatni azt nem tudom. Talán ha már tud egy szobában aludni Lacikával, akkor könnyebben fog menni.

Ayse
Az utolsó oltásnál ez már nem ritka, ugyanis az első oltásoktól ekkorra már reagál az immunrendszere.Kép De szerintem ezzel Neked nem mondtam újat.
Én egyszer régen, amikor beindultak ezek az otthoni torna videók elhatároztam, hogy mostantól én is igazi fitt cicababa leszek(174 cm és 56 kg voltam akkor). Gyorsan vettem is egy Cindy Crawford kazit és mivel a "tett halála a gondolkodás" típusú ember vagyok ahogy haza értem gyorsan előkészítettem a kis üveg vizet, a szőnyeget és hogy az eredmény még tutibb legyen betekertem a hasam folpack fóliával. Az akkori pasim röhögőgörcsöt kapott persze, de nem akart eltántorítani. Gyorsan el is kezdtem a tornát annélkül, hogy végigolvastam volna a kazettát. Kicsit furcsa volt mondjuk, hogy már harmadszorra kezdjük újra a gyakorlatokat és hosszúnak is tűnt már, de úgy gondoltam, hogy ha Cindy ilyen mosolyogva tudja csinálni, akkor nehogy mán én meg kidőljek. Estére már marhára fájt mindenem ,de még akkor sem gyanakodtam rá, hogy valahol hibázhattam. Felhívtam a tesómat, hogy ős is így szokott-e haldoklani a 3 sorozat után. Én az izomláztól ő pedig a röhögéstől nem tudott megszólalni. Kiderült ugyanis, hogy ez 2 rendes torna volt + 1 15 perces gyakorlatsor ha nincs időnk hosszabra. Másnap úgy keltem, mint 9 hónapos terhesen. Először átgördültem az oldalamra, letettem óvatosan a lábam és felnyomtam magam. Azóta nem tornázom itthon.Kép
A csirke nagyon finom volt.Kép

Tünde
Zita nagyon aranyos, és tényleg hasonlít Sis Mátéjára. Főleg a kis huncut szeme és mosolya.Kép

Duda
Csodálom, hogy a leányzóban még egyik pasi sem látta meg a lehetőségeket. Na nem baj így legalább megőrizta magát az én kis Lackó-fickómnak. Már mondtam, hogy ha észreveszi rajtam az anyjával való hasonlóság legkisebb jelét, akkor üvöltse le a fejem, mert én nem szeretném a kedves és aranyos (fő a szerénység) lányokat elüldözni a fiúk mellől. Fogcsikorgatva, de remélem menni fog. Már most rosszul vagyok, hogy ide fogják hordani a csajszikat. Apa persze örül.Kép

Barbapapa

Mi Dunakeszin lakunk, de abszolut mobilisak vagyunk. Nálunk Bazsi 2004. február 10-én Laci pedig 2005. október 11-én született.

Bab
Tofi nagyon aranyos a pizsijéban. Engem Lacika a paradicsomos krumplival cselezett ki. Gyűjtögette, gyűjtögette aztán hapcizott egyett, aztán mégegyet. Úgy néztem ki mint egy foltos hiéna ő pedig édesen mosolygott és evett tovább.

Sis
Máté ki huncut arcától mindig behalok. Az iwiw-es piros csíkos képt tetszik a legjobban. Azt ide már feltetted? Szerintem tarolnál vele.Kép

Mea
Szegény Lívike,nagyon sajnálom.

Lányok, mindenkinek mondom, aki fogzás előtt áll, hogy amikor Bazsinak kibújt az első foga mi pont Svájcban voltunk nyaralni és ott van egy "gimó" nevű cucc. Állítólag Írisz gumó van valahogy preparálva és azt rágják a gyerekek. Rendesen gyógyszertárban lehet kapni. Bazsi azt rágta egész fogzás alatt, és csak onnan tudtuk, hogy jön a foga, hogy a kaki kicsípte a fenekét.Kép Én most fogok beszélni a barátainknak és kérni fogok legalább 2 db-ot a Lacinak. Ha tudnak küldeni (még nem biztos), akkor kér még valaki?

Benianyu
Danigombóc változatlanul édes.

Most befejezem, mert reggel úta válaszolok (etetésekkel és pelenkázásokkal megszakítva) és kaja még sehol. Ráadásul mire megírtam már úgyis ezer hozzászólás lesz, amir nem válaszoltam.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Kuha
A Viburcol kúpot nem próbáltátok még? Állítólag olyan mint a Germicid C, csak ez is homeopátiás szer.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Teljesen benne vagyok a tavaszi nagytakarításban, nem volt elég bajom Kép Tényleg nagyon várom már, hogy megérkezzen! Tegnap kirobbantottam a kamrát / ehhez kellett a legnagyobb lelkierő/, ma meg a konyhaszekrényeket sikálom, pakolom. Úgyhogy csak bekukkantottam.

Ayse Kép Remélem, vége Andris lázának! Jó a láz, de elég belőle egy oltás után egyszer is! Gergőm pénteken kapja, eddig mindig lázas volt tőle, most is erre számítok.
És nagyon örülök, hogy jöttök a talira!!!!

A mai éjszakám megint rövidkére sikeredett, este 11-ig a neten lógtam, mert szállást keresek Debrecenben, és ezt a módot választottam. Aztán csak elvacakoltam éjfélig, akkor feküdtem le. Gergő kétszer evett éjjel, és fél hétkor úgy döntött, elég volt az alvásból. Kijöttem vele, hogy Balázs alhasson nyugodtan, kilencig bírta, akkor evett és kidőlt. Elterveztem, hogy visszafekszem, erre ahogy letenném Gergőt, vigyorogva megjelenik Balázs. Ennyit az alvásomról. Gergő meg lassan három órája alszik Kép

Babák megint gyönyörűek! Fogakhoz gratulálok, annak, akinek van, mi még kínlódunk. Balázzsal az első kínlódás négy hónapig tartott, lehet, hogy most is ennyit kell várni? / már megváltozott Gergő ínye, és szenved is, de fognak még nyoma sincs/.

Szép napot mindenkinek!

Ja, MankaKép jó síelést, vigyázzatok magatokra!!!

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Sildike!

Ne nézz hülyének vagy tudatlannak légyszí, de mi az összefüggés aközött, hogy fogzik a gyerek, meg hogy a kaki kicsípi a fenekét?
Köszi a választ előre is!

Tudnál egy kicsit bővebben írni erről a "gimó"-ról? Ez miből van. MÁrmint úgy értem, hogy műanyag vagy ilyesmi?

Ja, mi is majdnem belekerültünk a 10 km-es megfigyelő zónába. Fót még benne van, Mogyoród már nincs. Nem mintha sokat számítana szerintem.
Anyuék is benne vannak Szentendrével.

Üdv: kuha

Kép
kuha

Sildike!
Mi a XI. kerben lakunk, de mi is tudunk menni kocsival bármerre!
Fogzásra mi is kipróbálnánk ezt a "gimó"-t, ha tudsz esetleg nekünk is kérni!
Köszi előre is!
Megyek is, mert Leon extra nyűgös ma, úgy látszik nagyon beindultak a fogai.

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Róki,
Talira mi is mennénk, jó sokan leszünkKép. Már alig várom.

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Sziasztok!

Jó rég írtam, de annyi minden volt.
Látom a babák zömének már fogproblémái vannak.
Kitartást! Marcinak most bújt ki a 4. A fölső kettő az nagyon brutál menet volt. Majdnem 2 hónapot szenvedtünk vele.

Nagyon helyesek a babák. Eszméletlen hogy mennyire nőnek.

Ancsi

Mi most vettünk etető széket. Az Auchanban asszem 9 ezer forint volt. Egész jó, de amit én hiányolok az az, hogy a háttámlája nem dönthető és most meg azért jobb lenne egy kicsit ledönteni.
A másik meg a kerekek az aljáról. Benianyu mondta, hogy nekik olyan van, és valóban az nem egy hátrány szerintem sem, ha vannak kerekei.

Járóka
Én a fa járókára szavazok, fentebb láthatod a képet. Benianyu Danijával van Marci a járókánkban.
Ezzel nagyon elégedett vagyok. Három szintre lehet állítani, jó nagy. Mondjuk elfoglalja a fél nappalinkat, de sebajKép
Ez kupon akcióval volt a Brendonban asszem 22.000 ft. Hát nem volt olcsó. Kb 2 hónapja vehettük.

Tünde

A fiúk a demarkációs vonalat valóban nem gurulták át. Kicsit mi is segítettünk nekik tartani a távolságot a biztonság kedvéértKép

Sildike

Bazsiról eszméletlen jó az a dögöspillantásos képKép

Juci6

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Kuha
A fogzásnak úgy van köze a kakihoz, hogy ilyenkor sokkal több nyál termelődik, amiből a baba sokat le is nyel, ettől egy picit hígabb is lesz a kakija a babának és a nyál összetétele miatt ki is csípi a fenekét.
Ez a gimó teljesen természetes, az Írisz hagymája van valahogy elkészítve. Persze lehet, hogy nem pont az írisz, A barátnőnk nem beszél tökéletesen magyarul, én pedig sehogy nem beszélek franciául, úgyhogy lehet, hogy nem pont az Írisz hagymájáról van szó, de valamilyen növény hagymája az biztos.
Teljesen biztonságos, gyógyszertári cucc.
Ez a madárvész engem sem izgat nagyon mivel nem dolgozom baromfitelepen, nincs is a környékünkön ilyesmi és nem nyersen eszem a csirkét.Kép

Barbi
Persze tudok kérni, szerintem ha ma-holnap felhívom őket, akkor talán 3-4 héten belül itt is van a cucc.

Lányok ezen behaltok, amíg én itt nyugisan válaszolgattam, addig az én drága Bazsikám a következőt művelte:

Bazsika Sudocrem 0:1

Kép

Bazsika Sudocrem 0:2

Kép

A lemosás már nem volt ennyire vicces, mert mint tudjuk a Sudocrem legnagyobb erénye a vézlepergetés. Viszont úgy elálmosodott a törpe a nagy mosakodásban, hogy rögtön el is aludt.Kép

Lányok, akit érdekel a fóti Corában rengeteg minden le van értékelve. Konyha hetek vannak szuper dolgokkal. A csíkos és a virágos konyhai cuccok most a trendik, ezért, hogy a mi konyhánk is az legyek rögtön vettem, egy virágos gyümölcskosarat.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Manka,
Apa 8 éven keresztül volt a Black-Out roadja, én is voltam vele jópár koncerten. Kép

Sildi,
Bazsi jól megborotválkokzott KépKép

Többre most nem futja, Máté nagyon nyűgi, éjjel két óránként keltünk, szerintem jön a másik alsó is.

Pusz

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis

Látod nem lehet elég korán kezdeni. Hiába na, manapság a csupasz giliszta pasik a menők. Na nem nálam, én bírom apa őzike lábát.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

MankaKép,
jó síelést! De írigy vagyokKépKépKép!

KuhaKép,
nekünk sincs még fogunk, pedig a dokinéni szerint már két hónapja is látszott az ínyén, hogy "hamarosan" várható... És most beszéltem egy helybeli anyukával, akinél a 8 hós kislánynak sincs mégKép! Hát ennyit erről.

SildiKép,
krémes képekKépKépKépKép

JuccKép,
de jó, hogy így rávetted magad a tavaszi nagytakarításra. Nálunk is időszerű lenne, de még a tavasz is várat magáraKép
Vendég

Sildike,
nagyon brutál Bazsi borotválkozás előtt! KépKépKép
Sztem simán rákenheted a férjedre, hogy miatta van, tök egyértelmű, hogy Õt utánozza. Kép Te nem látszottál szőrösnek. Kép
Vendég

Basszus,semmit sem tudok csinálni,Mazsi is eszméletlenül nyűgi tegnap du.óta....

Sildike Kép
Éniiiiiiiiiis kérek abból a gizmóból!!!Kép

Puszik Kép
annamami és Mazsi 4 hósKépKépKép
annamami

Tünde
Az nálunk alap, hogy Apa az oka mindennek.Kép

Írjátok le légyszi, hogy lehet nem szimplán kedvesen mosolygós, hanem ordítva röhögős fejecskét berakni. Néha a mosoly nem fejezi ki a valódi érzelmeimet.Kép

Annamami
+ 1 gimó rendel. Remélem gyártják még kint. Tavaly előtt nyáron még volt. Kb. 3-4 hét mire megküldik.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Már megint szarakodott nálam a Babanet délelőtt....Kép

Képzeljétek, Tofi hallgat a nevére! Kb. 1 hete vettük észre. Kipróbáltuk, hogy arra is felénk fordítja-e a fejét, ha azt mondjuk neki, hogy Karcsi, Jancsi vagy krumpli, de arra semmi reakció!Kép

Rókica,
Talira mi is mennénk! Már nagyon várjuk!

Kuha,
Mi is a fogatlanok családjába tartozunk, fogacskáknak még nyomát se látni. De olyan veszett nagy nyűglődés sincsen (gyorsan lekopogom: kopp, kopp, kopp), Tofi nyála azonban már vagy 2,5 hós kora óta dől.

SildikeKép
Csúcsszuperek a Bazsi-képek! Always Coca-Cola reklámfotó nálam a No. 1.! De a Sudocreme-akció se semmi! Volt aztán nagy meglepi anyának! Nagyon helyes lurkó!

Manka,
Jó síelést Nektek! Legalább kikapcsolódtok egy kicsit!

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Ancsi!
Nekünk fa járókánk van, 100x100-as. Hát nem igazán van benne Leon, mert annyit forog, hogy folyton beakad valahová. Jobban szeret a gyerekszobában a földön lenni, akkor legalább látja, hogy Noel hogy játszik.
Ezzel ellentétben Noel nagyon jól elvolt benne, nem forgolódott ilyen vadul.....
Etetőszék Brevi van, dönthető háttámlás, két kereke görgős. A dönthetős támlát még kihasználjuk, a kerekeket is, ha mozgatni kell, nem egy hátrány. A magasságot két pozícióba lehet állítani, de azt még soha nem használtuk.
Ezt 1,5 éve vettük, akkor volt 22-23 E közöt.

Sildike!
Köszi a csodaszert!
Bazsika nem semmi, jó eleven kisfiú és találékony is!
Talira jöttök Ti is?
Bazsit is hozod? Mert én gondolkozom, hogy Noelt vigyem-e?

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi
Eddig ez nem is merült fel kérdésként bennem.

Szerintem kérdezzük meg Rúkit és a többieket, hogy a nagyobb babák nem zavarnék-e a kisebbeket. Szóval ez itt a kérdés.Kép

Bazsika néha túlzottan is találékony, bár ilyet még soha nem csinált. Mondjuk a Sudo mindig is nagy szerelem volt. A szemével mindig követte, hogy hova tesszük. Most hibáztam és ott hagytam elől. Igaza van Apának. Net-függő lettem, még a krémet sem pakoltam el pelenkázás után, hanem rohantam ide.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

MankaKép
Érezzétek jól magatokat!Kép

Rokica!
Talira mi is mennénk!Kép

Bab!
Tofi tündéri!
Nati örömmel veszi az udvarlását és nincs kifogása a vöröses-szőkés kékszemű férfiak ellen!Kép
Ja és tetszik neki a piros rugis kép!Kép

Sildike!
Bazsi egyszerűen zabálnivaló! Minden képen nagyon aranyos! És együtt is kifejezetten jól mutattok!
SudocremKépKép
Azt hiszem, a topik férfi tagjait, Nati kora rémítette meg, ő ugyanis kedden lesz 7hónapos!Kép
És hát lássuk be, az itteni fiúk mindegyike fiatalabb!KépKép
Ha Lackódat félted az én liliomtipró lányomtól, Bazsikádra kivetnénk a hálónkat!
Rettegj anyai szív!KépKép
Ez a gimósizé bennünket is érdekelne, ha megtennéd, hogy rákérdezel, megköszönnénk!Kép

Benianyu, Juci6!
Helyesek a fiúk együttKép

Ayse!
Remélem Andris jobban van!Kép

Cinka!
Réka nagyon szép!Kép

Zsuzsa!
Merre vagytok Julcsikával?Kép

Mennem kell, nyügizik a csajszim.

Andi&Nati 29+3

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda

Annyira sajnálom, de Bazsika szíve, lelke és teste már foglalt. A szomszéd kislány követeli magának mindenét és viszont. Már reggel azzal kezdjük a napot, hogy kinyitja a szemét és azonnal megkérdezi: Dójika jön?. Ha mondom, hogy jönnek hozzánk vendégek akkor egyből ez a kérdés: Dójikák? Édesek nagyon. Amikor találkoznak azonnal összeforrnak egy Brezsnyevi csókban.

Viszont Lacika még facér. Kor nem számít én is 5 évvel idősebb vagyok Apánál, de nem is látszik rajtunk. Mi az a 3 hónap, ami gyermekeink közt van. Ilyen apró dolgok nem tántoríthatnak el minket szerelmünk tárgyától.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!
Ám legyen! Akkor viszont kérnénk több fotót Lacikáról!KépKép

Ime Natiról kettő! Lacikának!KépKép
Kép
Kép

Andi&Nati

ps.: Mi természetesen örülnénk a talin a nagyfiúknak is!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Kuha, Cinka!
Bendegúznak sincs még foga, pedig nyálzik ezerrel, és annyira rág, és morog mellé, meg néha nyügibb is mint szokott. Én is azt hittem, mindjárt kibújik a foga, mindennap ellenőriztem. Erre ma megmutattam a dokinéninek (mert megkaptuk az 5 hónapos oltást), és azt mondta ebből még sokáig nem lesz fog Kép.
Az oltásnál egyébként nagyon sírt szegény kis Pockom, a régit kapta, de aztán hamar megnyugodott. Most meg alszik Germicid C hatása alatt, remélem mire felébred elfelejti. Meg hogy nem lesz lázas.

Ayse!
Remélem Andris sem lesz ma már lázas!

Sildike!
Bazsi tényleg nagyon helyes, és klasszak a képek nagyon!! Kép Én nagyon jót vigyorogtam a kis Sudo-mesteren Kép. Láttam gondosan ügyelt, hogy a ruhájára is jusson Kép.

Bab!
Én is írtam pár napja a másik topicban hogy Bendegúz hallgat a nevére, de szerintem nem nagyon hitték el a többiek, pedig én állítom, hogy odafigyel rá, ha ugyanazzal a hangsúllyal mondjuk. Persze ha nagyon belefeledkezett a játékba, akkor hiába szólongatom, fütyül rám Kép.

Jucc73!Kép
Te egy hős vagy! Bennem is bennem van a kukac, de még nem álltam neki a dolognak. Nálam ezt hosszas nekikészülődés előzi meg általában. Most még várom, hogy kicsit tavasziasabb legyen az idő, meg a hangulat, és akkor én is nekiállok módszeresen nagytakarítani. Konyha, gardrób, ablak, függöny, és az aprólék Kép.

Sis!
Remélem hamar kibújik az a fránya fogacska Kép.

Én is éppen etetőszék kérdésen molyolok, lassan be kellene szereznünk egyet, mert most már elkezdtük a főzeléket is délben. Nálunk van még egy fontos szempont, hogy ne legyen túl nagy, és összecsukható legyen. Nincs ugyanis túl sok helyünk. És hogy dönthető legyen, mert Bendegúz sem ül még stabilan, összecsúszik szegénykém, ha túl függőlegesen támasztom meg Kép.

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Duda
Akkor mi is küldünk párat Natinak. Igazság szerint már gondolkodtam rajta, hogy a Laci topikjába szinte csak Bazsiról teszek fel képet, de Laci szinte mindig alszik, úgyhogy nincs túl sok fénykép róla. Azért küldök pár jót. Íme:
Ez még Bazsika, de nem tudtam megállni, hogy fel ne tegyem.

Kép

Lacika 2 hónapos

Kép

Kép
KépKép
Kép

Kép
Kép Kép
sildike

AndiKépKépKép
Ezek a képek is csodálatosak!!!

Ha már ennyire szövődnek itt a szerelmi szálak keresztbe-kasul, akkor muszáj még egy vallomást tennünk, Nati mellett Julcsika a másik nagy szerelmünk!!! Mit csináljunk, ha egyszer szeretjük a szép barna csajokat, na!!! De ugye Nati nem haragszik meg? Ahogy látom, ő sem ellenzi a nyitott kapcsolat: Bazsika, Lacika (ráadásul testvérek!!!), nagyfiúk!KépKépKép

Márti,
Ma olvastam a Mamák és babák c. könyvben, hogy 6-8 hónaposan a babák már felismerik a saját nevüket, úgyhogy nem csak képzelődünk!Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: