Hasonlóan kellemetes estét mindenkinek!
Apával felbontottunk egy üveg 2000-es, 5 puttonyos Tokaji Aszút

Csak fél pohárral merek inni belőle, most tartok az ötödik kortynál kb, és juuuuuj, nagyon finiii
Máté ma megfordult hasról hátra!! Először véletlenül, kitámasztotta magát a karjával, és elborult, aztán felcsillant a kis szeme, nekiállt eszméletlenül dumálni, és egész délután az új tudományát gyakorolta.
Jucc,
nagyon ügyi vagy, nekem is kéne, de majd, ha Apa is ráér
Máté is nagy lábon él, hamarabb kinövi a rugikat a lába, mint a hossza.
Balázs

Szerencséje volt, hogy ennyivel megúszta, éles-hegyes dolgok nálam is mumusok!
Piros filc szép lehet

Ayse,
sipoly a perianális tályog továbbterjedése, amikor befelé fakad ki, és így éri el a bélfalat.
Halál
Kislányt én is tavasztündérnek gondoltam.
Recept sikeréről beszámolni ám! Ha jó, kipróbálom én is!
A 2006-os topic szereplőjének sztorija rémisztően ismerős valahonnan...
Tünde,
szemek

Télikabát

Mivel én már nem húzom rá Mátéra a télikabát zippzárját, ő a hordozókendőt szokta lerókázni
Rókica,
Pihenj napközben, amennyit lehet, mi nem vagyunk annyira fontosak, mint Zsuzsa baba, és az ő jóléte a te egészségedtől, nyugodtságodtól, és épségedtől függ!
Mátét én is mezítláb imádom legjobban, azt hiszem, lábfetisiszta lettem miatta
Apa fél tizenkettő tájban volt OEPnél, azt mondja, akkor elég emberi.
Márti,
migrén

Biztos, hogy hidegfront lesz, Máté ma egész jól volt ugyan, de minden alvásból hangosan sírva ébredt fel.
Cinka,
sakktáblás sztori durva
Duda,
Tényleg nagyon átmeneti volt a kiborulás

Írtad pedig, hogy éjszakázás, rosszkedv, mosottszarság, miegyéb
Majola,
mi is szoktunk táncolni Mátéval! Az a legjobb, mikor felkötöm kendőbe úgy, hogy a karjai kint vannak, és rendes tartásban fogjuk egymás kezét
Julcsinak óóóriási gratula! Igazi erőművészbajnoknő!
And,
igazad van. Máténak sem lesz épp ezért játékfegyvere.
Alvás
Apa üzeni:
Start menü-->Beállítások-->Vezérlőpult-->Területi (és nyelvi) beállítások ablakban, három lapot találsz. Az első a Területi beállítások. Mind a két lehetséges helyen be kell állítani a magyart.
Következő lap az ablakban a Nyelv. Itt a Speciális feliratú gombra klikkelsz, a megnyíló új ablakban kiválasztod az Alapértelmezett bemeneti nyelvet.
Az utolsó lapon szintén a Magyar opciót kell választani.
Amennyiben ezek után sem változik semmi, vagy már jelen beállítások aktuálisak, akkor felületi kezelésként javaslom nagyapa kisbicskájával a Z és az Y gombok helycserés támadását a remek tasztatúrán, melyet elb@xtak.

Használati utasítás: Leírva durvább, mint ha majd csinálod
Viki,
ne fessed az ördögöt a falra, nem kéne, hogy Máté is forogjon álmában is, folyton zörögne a feje a kiságy rácsán
Kuha, Mea,
Randis képek tutijók

Gergő és Lívike nagyon jól játszottak együtt ezek szerint, a súlycsoportbeli különbségeknek fittyet hányva
Barbi,
élnek ám még Sárkányok, csak a mesékben már a Godzilla a menő

Viccen kívül, nagyon sok Sárkány nevű van, nem egyet láttam pl. iwiwen is.
Nyúlné,
Apanyúlnak grat
Benianyu,
El is felejtettem anno megkérdezni, hogyan sikerült odatalálnod

Akkor itt még senki sem tudta, hogy hívnak, ha jól emlékszem. Vagy Harival úgy váltottunk emilt? Nem tudom... fontosabb dolgom volt azokban a napokban
Fiaid változatlanul szépek, mindig megdobban a szívem Beni láttán
Cleo,
Majának gratula a forgáshoz

Fogaknak meg megy a drukk!
Nyúlné,
Kisnyúlék nagyon édesek! A kislány ilyen ügyesen ül 5hósan? Járókát hol, honnan, mennyiért? Tudom, hogy már írtad valahol, de nincs energiám visszakeresni! Köszike!!
Búcsúzóul ezt bírtam találni valahol...:
Isten megteremté a Világmindenséget, és látá, hogy az szép. Isten megteremté a Földet, és látá, hogy az szép. Isten megteremté a természetet, és látá, hogy az szép. Isten megteremté az állatokat, és látá, hogy azok szépek. Isten megteremté a férfit, és látá, hogy az szép. Isten megteremti a not, és mondá: -Na mindegy, majd kifesti magát...

Jó éjszakát mindenkinek!
Sisotris és Máté
19+2