A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Na szóval!
Bab,köszi!
Tofi megint nagyon pasztelKép,és micsoda kék szoba,mint a filmekben!Amúgy szerintem is jó kis mix a picur!
Benianyu,jobbulást és a trükkös tükrös kép oltári jó!
Cinka,
nem semmi Réka bibije,de biztos redbe jön!
Sildike,
annyira ari,hogy Bazsik még a fejét is úgy tartja,mint az apjaKép!
Thomasanne,
mi huzogatjuk,illetve egyszer húzzuk fürdés után,dokinéni mondta!
Havtunde,
Zita egyveleg szerintem nálatok is!
Majola,
Julcsi ari a maci-majmolásos képenKép
Manka7KépKépKép
nekem eszem ágában sem volt burkoltan beszólni!Éppen hogy mivel én vagyok az,aki van,hogy csak átfutja a képeket,nem emlékszem,hogy ki mit is írt és csak véletlen,hogy pont a hajat emeltem ki!Nagyon édes vagy,de most szégyenkezem,hogy esetleg megbántottalak!És nagyon ari a hugod!KépÉs Jacknek tényleg szívdöglesztő a pillantása,Kisnyúl felkötheti a gatyáját!Képés még haja is több vanKép!
Legközelebb jobban figyelek ,pedig már egyszer Megannról is hülyeséget írtam,mert felületes voltamKép
BOCSI,BOCSI,BOCSI!!!!!!!!!!Kép
And,Kép
Bizony már kezdtem fétékenykedni!!!!!!
Barbi ágybitorló gézengúza már a szerelmünket is csábítgatja?????Képpedig mi még labdába sem rúghattunk,szegény Kisnyúl csak a monitort puszilgathatja,amikor a gyönyörűséges Majácska ott tündököl!
bezzeg,ha Kisnyulat birizgálná....Kép
Cleo,Maja tényleg elsőosztályú kiscsajsziKépúgy látnám már egy talin!
GöndöZsóf,
Bubus vadítóKép!
Ayse,
angyali a lányod! és nem vagy normális a haláli témát illetőenKépKépKép!
Jucc73
Filctol a hasonKépKépKép
Mea és Kuha randija is jól sikerülhetett,Gergő és Livike látszólag remekül elvoltak
Mea,te aztán szépen lefogytál,biztos te szülted a kis husimusit?Kép

Velünk:
Kisnyúl egy hét alatt hízott 100grammot,no para!Kép
Nálunk is volt vendég ma,egy nagyon kedves ismerős anyuka az 5hónapos lányával,már voltak nálunk.
nagyon arik voltak a picurik,volt nyulkálás,kacagás,együtt és különolvasás!teszek fel képet is
na én kivégeztem magam most a gép elött,megyek aludni,jó éjt mindenkinek!
Nyúlné és Kisnyúl21+2
KépKépKépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Látom, alakulnak a párok (Maja-Leon, Livi-Gergő), csak mi áruljuk a petrezselymet. Mi viszont barátnőzünkKép
Julcsi ma megtanult fekvőtámaszt csinálni. Először csak heverészett, aztán rám nézett egy kis biztatásért, erőlködött egy hatalmasat és kinyomtaaaaaaa!

KépKép
KépKép

KépKép

KépKép
majola

Látom, alakulnak a párok (Maja-Leon, Livi-Gergő), csak mi áruljuk a petrezselymet. Mi viszont barátnőzünkKép
Julcsi ma megtanult fekvőtámaszt csinálni. Először csak heverészett, aztán rám nézett egy kis biztatásért, erőlködött egy hatalmasat és kinyomtaaaaaaa!

KépKép

KépKép
majola

Bocsánat, azt irta ki, hogy megszakadt a kapcsolat.

KépKép

KépKép
majola

És köszönöm mindenkinek,aki rám szavazottKépKépKép!
Kisnyúl azért egyvelegKép!

Benianyu,
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
fülesmackóid tüneményesek!emlékszem milyen jó volt,amikor mindig tettél fel képeket Beniről,amikor mindenki(te is )még csak pocakos volt!mégszebbé tetted a napjainkatKép
jó éjt neked és a kis családodnak is!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Benianyu! tényleg nagyon helyesek, legszívesebben odamenne az ember egy puszit nyomni a buksijukraKép

Cleo: nagy gratula a forgolódáshoz és a fogacskához isKép
hasról hátra hogyan fordulnak a babák? ugye nem ez az eldőlős dolog? eszti próbálja a fenekét kinyomni és úgy, de az még nem megy. viszont repülőzik ezerrel, de még nem szereti (pedig asszem a 12 hónapban olvastam, hogy szeretik a babák). felülés téma: bármit elkap az Eszti húzz fel magát. már tiszta vörös a feje az erőlködéstől, az egész felső testét centikre elemeli, sőt a mózesben megkapaszkodva jobban fel is húzta magát. ha segítek neki nagy örömmel körbenéz ülő helyzetben, de nem tartja szépen semmijét sem szerintem. szerintetek mennyire lehet ilyenkor ültetni? én teljesen visszafogom, csak az ölemben ül, úgy, hogy megtámasztom hátulról, és nem teljesen derékszögben. és ezt a felültetést lehet csinálni? most 2-3 napja 1-1x csináltam.

most tényleg megyek, holnap jövök jóéjtKép

KépKép
KépKép
and

And Kép!
Ez nem valahogy az F1 F2 gombbal van összefüggésben?
Na ha nem jutsz ződágra, holnap megkérdem az ősöket (programozó matematikusok).

ayse

Ez érdekes, a frissétés előtt még megvolt az üzim. Hát akkor mégegyszer.

And Kép!
A problémád nem az F1 F2 gombokkal áll összefüggésben?
Ha nem sikerül megoldani, megkérdezem a családot. Szülők, sógorok matematikusok (csak mi vagyunk bölcsészek Kép)

Ayse

ayse

Na ez meg még jobb, most mindkettő itt van. Bocsi!!!
Hülye babanet, ma egész nap bénázott! KépKépKépKépKép

ayse

And, Nyúlné, Mea
Igazán kedvesek vagytok! Kép Köszi Kép Imádom őket.

Majola
Julcsi nagyon ügyes és igazán nagyon szép baba! Kép

Nyúlné,
Kisnyúl és barátnője is nagyon helyesek együtt. Kép Gratula a hízáshoz, legalább nem kell aggódnod! Kép

Jó éjt!
Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Képzeljétek! Beleolvastam a 2006 őszis topikban és ott hárman is várnak ikreket!
És mi még megdöbbentő, van egy Napraforgó13 nick-tulajdonos, aki ikerterhes és a férje elhagyta...

ayse

Hú, Kisnyúl barátnője hogy ül már öthónaposan!

And, nekem is épp az ültetés volt a kérdésem nemrég. Utánanéztem és arra jutottam, hogy nem hagyom még ücsörögni, de azt irják, a felülés nem árt neki, sőt, még edzi is a hasizmátKép Csak nem jó sokáig úgy hagyni, de amit magától csinál, az nem árt. Julcsi is ellenállhatatlan, amikor kapkod a kezem után és már erőlködik is, hogy felhúzza magát.

KépKép

KépKép
majola

Hasonlóan kellemetes estét mindenkinek!

Apával felbontottunk egy üveg 2000-es, 5 puttonyos Tokaji Aszút Kép Csak fél pohárral merek inni belőle, most tartok az ötödik kortynál kb, és juuuuuj, nagyon finiii Kép

Máté ma megfordult hasról hátra!! Először véletlenül, kitámasztotta magát a karjával, és elborult, aztán felcsillant a kis szeme, nekiállt eszméletlenül dumálni, és egész délután az új tudományát gyakorolta. Kép

Jucc,
nagyon ügyi vagy, nekem is kéne, de majd, ha Apa is ráér Kép
Máté is nagy lábon él, hamarabb kinövi a rugikat a lába, mint a hossza.
Balázs Kép Szerencséje volt, hogy ennyivel megúszta, éles-hegyes dolgok nálam is mumusok!
Piros filc szép lehet KépKépKép

Ayse,
sipoly a perianális tályog továbbterjedése, amikor befelé fakad ki, és így éri el a bélfalat.
Halál Kép
Kislányt én is tavasztündérnek gondoltam. Kép
Recept sikeréről beszámolni ám! Ha jó, kipróbálom én is!
A 2006-os topic szereplőjének sztorija rémisztően ismerős valahonnan...

Tünde,
szemek KépKépKép
Télikabát Kép Mivel én már nem húzom rá Mátéra a télikabát zippzárját, ő a hordozókendőt szokta lerókázni Kép

Rókica,
Pihenj napközben, amennyit lehet, mi nem vagyunk annyira fontosak, mint Zsuzsa baba, és az ő jóléte a te egészségedtől, nyugodtságodtól, és épségedtől függ! Kép
Mátét én is mezítláb imádom legjobban, azt hiszem, lábfetisiszta lettem miatta Kép
Apa fél tizenkettő tájban volt OEPnél, azt mondja, akkor elég emberi.

Márti,
migrén Kép Biztos, hogy hidegfront lesz, Máté ma egész jól volt ugyan, de minden alvásból hangosan sírva ébredt fel.

Cinka,
sakktáblás sztori durva Kép

Duda,
Tényleg nagyon átmeneti volt a kiborulás Kép Írtad pedig, hogy éjszakázás, rosszkedv, mosottszarság, miegyéb Kép

Majola,
mi is szoktunk táncolni Mátéval! Az a legjobb, mikor felkötöm kendőbe úgy, hogy a karjai kint vannak, és rendes tartásban fogjuk egymás kezét Kép
Julcsinak óóóriási gratula! Igazi erőművészbajnoknő! Kép

And,
igazad van. Máténak sem lesz épp ezért játékfegyvere.
Alvás Kép

Apa üzeni:
Start menü-->Beállítások-->Vezérlőpult-->Területi (és nyelvi) beállítások ablakban, három lapot találsz. Az első a Területi beállítások. Mind a két lehetséges helyen be kell állítani a magyart.
Következő lap az ablakban a Nyelv. Itt a Speciális feliratú gombra klikkelsz, a megnyíló új ablakban kiválasztod az Alapértelmezett bemeneti nyelvet.
Az utolsó lapon szintén a Magyar opciót kell választani.
Amennyiben ezek után sem változik semmi, vagy már jelen beállítások aktuálisak, akkor felületi kezelésként javaslom nagyapa kisbicskájával a Z és az Y gombok helycserés támadását a remek tasztatúrán, melyet elb@xtak. KépKépKép
Használati utasítás: Leírva durvább, mint ha majd csinálod Kép

Viki,
ne fessed az ördögöt a falra, nem kéne, hogy Máté is forogjon álmában is, folyton zörögne a feje a kiságy rácsán Kép

Kuha, Mea,
Randis képek tutijók Kép Gergő és Lívike nagyon jól játszottak együtt ezek szerint, a súlycsoportbeli különbségeknek fittyet hányva Kép

Barbi,
élnek ám még Sárkányok, csak a mesékben már a Godzilla a menő Kép Viccen kívül, nagyon sok Sárkány nevű van, nem egyet láttam pl. iwiwen is.

Nyúlné,
Apanyúlnak grat Kép

Benianyu, Kép
El is felejtettem anno megkérdezni, hogyan sikerült odatalálnod Kép Akkor itt még senki sem tudta, hogy hívnak, ha jól emlékszem. Vagy Harival úgy váltottunk emilt? Nem tudom... fontosabb dolgom volt azokban a napokban Kép
Fiaid változatlanul szépek, mindig megdobban a szívem Beni láttán Kép

Cleo,
Majának gratula a forgáshoz Kép Fogaknak meg megy a drukk!

Nyúlné,
Kisnyúlék nagyon édesek! A kislány ilyen ügyesen ül 5hósan? Járókát hol, honnan, mennyiért? Tudom, hogy már írtad valahol, de nincs energiám visszakeresni! Köszike!! Kép

Búcsúzóul ezt bírtam találni valahol...:

Isten megteremté a Világmindenséget, és látá, hogy az szép. Isten megteremté a Földet, és látá, hogy az szép. Isten megteremté a természetet, és látá, hogy az szép. Isten megteremté az állatokat, és látá, hogy azok szépek. Isten megteremté a férfit, és látá, hogy az szép. Isten megteremti a not, és mondá: -Na mindegy, majd kifesti magát... KépKépKép

Jó éjszakát mindenkinek!

Sisotris és Máté
19+2

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Szépjóestét!

Benéztem még egy kicsit, csilivili a lakás végre, nemtom, mikor volt utoljára ilyen / talán amikor beindult a fészekrakóösztön/.

AyseKép Tényleg bénázott egy csomót a babanet, amikor volt néha egy-egy percem, hogy benézzek, tuti, hogy nem találtam sehol. Képet sem tudtam feltenni, de mindjárt megpróbálom újra.

Duda Kép Tegnap éjjel nekem is volt egy hasonló élményem, mint Neked Natival: Gergő aludt a bölcsőben, én lefeküdtem mellé az ágyamba, és benyújtottam hozzá a kezem, rátettem a kezem a kezére, ő meg megfogta két ujjamat, sóhajtott egy nagyot, és aludt tovább édesen. Rajtam meg egy hatalmas szeretethullám futott végigKép Tényleg egy csoda ez az egész!!!! Attól is elolvadok, amikor Balázs félálomban hozzámbújik, és a levegőbe dobálja a puszikat, de amikor ez a kis manó, aki még alig tudja kifejezni az érzéseit, ilyen kifejező, az valami fantasztikus Kép
Gratulálok az ablakpucoláshoz, remélem, nem keni össze az eső! Engem nem érdekel, szerencsére minden ablak előtt erkély van, és fölötte tető, nem éri az ablakokat más, csak por. / nálunk belülről koszosabbak Kép /

CinkaKép Nekem volt egy Péntek Béla nevű fizika tanárom Kép Kép Kép

And Kép A cikkben benne volt az is, hogy egyáltalán nem nőtt az utóbbi időben sem a TBC-sek száma, viszont az oltás hatékonysága kétséges. És mellékhatások alatt nem csak ezeket a csúnyább bőrelváltozásokat értem. Amikor a gyerekklinikán a sebészeten jártunk, három Balázskorú gyerek volt ott rajtunk kívül, a többi / legalább 10/ maximum háromhónapos baba volt, és egy kivételével mindannyian ennek az oltásnak a mellékhatása miatt kerülnek kés alá Kép
Balázs unokatesója is így járt. Nem komoly, semmi maradandó dolog nem lesz belőle, de én nem tudom, hogy viselném el, hogy a csöpp kicsimet elaltatják emiatt. Egyébként nem gondoltam, hogy ez ennyire gyakori, de ott a váróban kiderült. És vannak maradandó károsodást okozó mellékhatásai is, persze ez elenyésző. Bocs, hogy nem hagy nyugodni a téma, de az oltások mindig felhúznak, olvastam egy könyvet erről, és szörnyűségek vannak benne Kép

Cleo Kép Gratulálok a forgáshoz!

Julcsi is nagyon ügyi, egy fiú is megirigyelheti a mutatványát!Kép

Benianyu Kép Nagggyon édesek!!!!! Kép Érdekes, hogy az én fiaim is hasonlítanak, de Balázs nem volt ilyen fülesmaci, mint Gergő Kép Kép Kép

Újabb kísérlet a képekre:
Bírkóznak a srácok:
Kép
Kép
Mindent megeszek!
Kép
Jó éjt!

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Sziasztok!

Grrr...sose tudok visszaolvasni rendesen.

Sis! Azt még olvastam, hogy megdicsérted a honlapunkat, olyan jól esett!!! Olyan ügyi vagy, hogy mindig annyit írsz, irigyelem a közlékenységedet. Én olyan sutának érzem sokszor a hozzászólásaimat. Gratula Máténak a forgáshoz!
Tokaji aszú - hmmmm... Én ma egy kis Bailey's-t ittam.

Ayse! Lili édes kis angyal!

Duda! Olyan megható, ahogy leírtad, amint Nati az arcodon a kezével aludt el. Kép

Rókica! Nekem is kellett kérelmezni a munkáltatómtól a fiz. nélküli szabadságot a GYED-hez.

Kuha-Mea! Szuperek a találkozó képei!

Nyúlné! Zabálnivalóak a gyerekek a járókában!!! És hogy ül már a kisasszony.

Benianyu! Nagyon szépek a fiaid, és hogy hasonlítanak!

Ayse! Napsugárral kapcsolatban újból és újból megdöbbenek!

Migrénesek! Jobbulást! Nekem is nagyon fájt ma a fejem.

A margitszigeti sétához én is szívesen csatlakoznék.

Na, majd jövök sűrűbben, egyébként lemaradok. És máskor megpróbálok nemcsak tőmondatokban írni.

Üdv mindenkinek

Bodza és Saci (akit a keresztanyja mostanság Schatzi-nak hív Kép)

Kép

Kép

Kép
bodza

Jucc,
fiúk nagyon édesek Kép

Oltásról én is olvastam mindenféle rémséget, reméljük, mi megússzuk, hiszen a többségnek valóban nem okoz gondot! Kép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Cleo!
Nagy-nagy gratula Majának a forgolódáshoz!
Csak nem hiába gyakorolt tegnap olyan sokat!

Benianyu!
Fiúk csudára hasonlítanak egymásra!

Nyúlné!
Találka képek tutik! Nagyon ügyin ül Kisnyúl barátnéja!
Látom azért Õ se búsúl, más kislánynál keresett vígaszt......
Na de tiszteletben tartjuk, hogy Maja foglalt, az ismerkedés is csak baráti volt!

Zsuzsa!
Julcsika nagyon ügyi, ahogy ezt a fekvőtámaszt csinálja!

Készültek ma fürdős képek, rakok fel belőlük.
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Bodza Kép

A "mindig annyit írsz" kissé sarkos fogalmazás Kép Amikor kb annyit vagyok, mint te, én sem tudok többet/szebbet írni Kép Úgy elszokik az ember a társasági élettől, ha nem gyakorolja, hogy teljesen megkukul! Írásban, szóban egyaránt... Kép Sebaj, legalább itt kiélhetjük magunkat, ha van némi időnk Kép

Bailey's... de rég volt Kép Én tequilára vágyom, de az még azért durva lenne Kép

Pusz

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Barbi!

Méltó koronája az estének ez a két kispasi! Nagyon aranyosak a vízben, és hogy szeretik egymást! Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Barbi, ez nagyon-nagyon jó! Milyen vidáman fürdenek együtt, újra kedvet kaptam a kis korkülönbséghez. De hogy oldod meg a törölközést, öltözést, ha egyszerre fürdenek?

Szia BodzaKép

Hmmmmm, jó kis borocska, de hiányzikKép

Na megyek aludni, a forditásnak is kell pihenni.

KépKép

KépKép
majola

Sis!
Köszi szépen! Tényleg nagy a szerelem egyenlőre....
Én Carolans krémlikőrt szoktam iszogatni néha......
Én meg Jagermeister-re vágyom, de azt hiszem még egy darabig csak vágy marad!
Pusz és jó éjt, megyek Apa mellé aludni:
Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Zsuzsa!
Apa segít a fürdetésben, de egyedül is csináltam már párszor.
Ha Apa nincs itthon, először levetkőztetem Noelt, berakom a kádba, levetkőztetem Leont is. Kiveszem Leont, felöltöztetem, addig Nolcsi játszik még a vízben. Leon be az ágyába, amíg Noelt öltöztetem, addig Õ játszik. Majd amíg Leon szopizik+tápizik Nolcsi játszik egy kicsit még, vagy olvas.
Aztán Leont lefektetem, Noelnek meg van egy esti szertartásunk (éneklés, álompor-szórás a szemére, stb.), amit végigcsinálunk. Ez alatt Leon ált. el is szunnyad. Ha nem, akkor ha becsukom az ajtót, elalszik magától.
Szóval nem olyan bonyolult, de persze kell hozzá egy olyan babó, mint Leon, aki fürdés és öltözés után még szép csöndben elvan az ágyában és nem üvölt.
Na tényleg megyek aludni, mert már nagyon késő van!

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jó reggelt! Irigylem, aki még alszik, mi Gergővel fél 7 óta fönt vagyunk. Éjfélkor még evett, aztán kétóránként Kép
Nagyok még alszanak.
Most látom, hogy esik a hó,méghozzá vízszintesen, úgyhogy a szél se lehet semmi Kép
Hol maradsz már, TAVASZ????

Azért legyen szép napotok!

J.

jucc73
Érd

Barbi Kép a srácok tényleg tündériek! Kép Én is így fürdetem őket együtt, igaz, sokszor van úgy, hogy Balázs még a szopizást is kivárja a kádban, mert imád ott játszani, Gergő viszont éhen akar olyankor halniKép / mondjuk Balázs már nagy, ha fázik, enged meleget magának, ha meg elege van, ki is tud szállni. - na, ezt nem szeretem Kép/

J.

jucc73
Érd

Jó reggelt!

Jucc,
Máté is már fél négykor fent volt, aztán hatkor, és nyolckor újra... Most forog a nagyágyban, és Apának sikítozik Kép
Sebaj, nemsoká alszunk még mindannyian picit.

Itt is esik ez az átkozott, apró szemű xar... És meg is marad. Kép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jó reggelt!

Bár lehetne jobb is, nálunk szakad a hó Kép

Benianyu!

Nagyon helyes Beni és Dani, és annyira édesen szunyókálnak !Kép Kép

Úgy látszik, ez a tegnapi nap ilyen "összeeresztjükagyerekeinek" nap volt. Nekem nagyon bejött, de látom, másoknak is!

Nyúlné!

Kisnyúl barátnőja ilyen kis ügyes???? 5 hónaposan így ül már? Ez elképesztő!!

KÉpzeljétek, tegnap Gergő megfordult, pont, amikor Lívike itt volt. Eddig 2x megcsinálta azt, hogy hasról visszagurult hátra, de mást nem. Erre tegnap elkezdte produkálni magát, és 2x is hátról hasra fordult Lívinek.
Utána egész délután ezt gyakorolta. Tök aranyos volt.

Majola!
Szerintem nem kell sokáig azt a petrezselymet árulni, amilyen helyes kiscsaj ez a Julcsi!
Meg különben is , annyi pasi van még itt!

Ayse!

Képzeld, a 2005. őszi tápszeresei között is feltűnt febr. elején egy "Napsugaracska" nick nevű felhasználó.
Õk örökbe fogadták Noriszt, de arról (akkor) még nem volt szó, hogy terhes-e vagy sem, mert aztán már jó ideje nem írogat.

Bár én most nem tudom megnézni a 2006. őszi topikot, de kíváncsi leszek.

Sistoris!
A súlykülönbségekkel tényleg nem foglalkozunk, Gergő meg pláne nem! Nagyon szimpatizálunk Lívivel, bár ahogy elnéztem, Gergő jobban el volt ájulva Meától.
Nemhiába a mondás: nézd meg az anyját, vedd el a lányát Kép Kép Kép

Kép
kuha

Ayse!

Megnéztem a 2006-os őszi babásokat, szerintem nem ugyanarról a Napsugárról/Napraforgóról/Napsugaracskáról van szó!

Egyébkén hol vagytok csajok? Csak én érek rá ennyire?

Kép
kuha

Jó reggelt Mindenkinek!
Nekünk igaz nem volt annyira jó, na de mindegy.
Rékának tegnap magától kifakadt a sebe. Pont mikor a fürdetéshez akartam levetkőztetni. Hát mit ne mondjak, nem volt v.mi szép látvány, de az én kis Porontyom nagyon jól tűrte. Viszont most egy b...i nagy lyuk tátong a helyénKépKép Lefertőtlenítettük, leragasztottuk. Kíváncsi vagyok begyógyul-e rendesen, mert amit Jucc írt, azt nem szeretném végigcsinálniKép

Andi!
Ha jól emléxem, úgy írtad, hogy néha lelkiismeretfurdalásod van, ha Nati fent van, s nem foglalkozol vele, s úgy gondolod, hogy rossz anya vagy. S utálsz egész nap lent a földön lenni, stb., stb.
De ha mégsem így volt, akkor BOCS, nem volt szándékomban, hogy megbántsalak.

Barbi!
Tök jó lehetett Nektek a koncerten, én is imádom Õket, már alig várom, hogy Rékát is vihessükKép.
A Fiúk fürdős képei nagyon tutik!!!! Annyira Édesek, s látszik rajtuk, hogy igazi jótestvérek!!!KépKépKépHát így Leont elnézve, szívesen lennék Eszti baba helyében!Kép

Kuha, Mea!
Nagyon édesek a GyerkőcökKépKépKép, s látom Náluk is a csíkos a nyerő! Biztosan jót tett Mindannyiótoknak ez a kis összejövetel!Kép
Mea tényleg nagyon csini vagy a fotókon! Kuha Te is!!! Ezt pedig lelki szemeimmel látom!Kép

Nyúlné!
Apaszáj!Kép
Kisnyulad nagy nőcsábász lesz az biztos!!! Mindenki így kezdi, hogy először csak könyveket, meg albumokat nézeget!KépKépKép

Benianyu!
Két alvó kis Fülesmackód nagyon édes!!!!KépKépKép

Cleo!
Gratula Maja forgásához! Rékának is jobban megy a hasról hátra, mert Õ is utál hason lenni!Kép

Zsuzsa!
Julcsi CSÚÚÚÚÚÚCSSZUPER!!KépKépKép S ebben a csíkos bodyban tényleg olyan mint egy kis erőművész!!! Nagyon ügyi, meg persze TE is, hogy ilyen jól meg tudtad örökíteni!!!!

Sis!
Látom a borocska megtette hatását, jól megeredt a klaviatúrád!KépKépKép
Gratula Máté megfordulásához!
Lábfetisiszta!Kép
Andnak a billentyűzet átállítás leírása hullajó! Nem tévesztettél Te pályát????
Habár azt sem tudom mi az eredeti foglalkozásod, azon kívül, hogy SÁRKÁNY vagyKépKépKép!
Különben tényleg sok Sárkány van, itt a mi lakóparkunkban is van egy Sárkány Adrienn!

Jucc!
A Fiúk nagyon édesekKépKépKép, s tényleg Õk is hasonlítanak egymásra, jobban mondva Gergő Balázsra! Az utolsó képen Gergő olyan cuki, mintha direkt "pózolna"KépKép!
C.

KépKép
cinka

Sziasztok!

Dani alszik, Benit elvitte az Apu a hétvégére, az ebéd fő, anya meg netezik. Kép Kép Kép

Sis,
Köszi Kép Majd teszek fel még Beniről is, de csak akkor lehet fényképezni, ha kedve van. Meg persze, ha itthon van. Kép
Én is imádom a tokajit. Kép Szerintem esete simán egy pohárral is megihatsz belőle.
Gratula Máté fordulásához!
Hari fedfe fel a neved anno, ő tudta, mert iméleztetek.

Majola,
Mi is szoktunk Danival táncolni. Sőt, tegnap először kipróbáltuk a baba-mama tornát, amit Jucitól kaptunk kölcsön. Én 5 perc után kidöltem, Dani viszont nagyon élvezte. Talán ma már 8 percig is eljutunk. Kép

Barbi,
Köszi. Kép
Szenzációsak a fürdős képek! Olyan édesek együtt a fiúk, meg kell őket zabálni. Kép Nálunk is így megy a fürdés. Beni kerül előbb a kádba és később ki belőle. Azért neked nehezebb lehet, mert még Noelt is vetkőztetni, törölni és öltöztetni kell. Szerencse, hogy Leon ilyen nyugis baba. Kép

Jucc,
Köszi. Kép
A te fiaid is nagyon aranyosak. Tényleg, Gergő is kicsit fülesmaci.
Dani is éhen akar halni a fürdés végére. Kép Miért baj, ha Balázs egyedül kimászik a kádból? Nehogy elcsússzon?

Duda,
Nagyon szépen írtad, hogy Nati megsimogatott és úgy aludt el. Tényleg a világon a legjobb dolog anyának lenni. Kép

Bodza, Kuha
Kép Köszi a bókokat. Kép

Benianyu és Dani (19 hetes), Beni (tegnap volt 4 és fél éves)

benianyu

Kuha,
Gergő biztos Lívinek tartogatta a forgást! Már olyan régóta akartatok találkozni. Kép
Csinik voltak csíkosban Kép

Cinka,
Remélem, szépen begyógyul Réka kis kezén a seb. Kép
Köszi a bókot! Kép

Most megyek teregetni, de ha Dani még nem ébred fel, akkor jövök vissza. Kép

benianyu

And Kép!
Z/Y problémára próbáld ki a következőt:
amikor a szöveget akarod írni nyomd le egyszerre az Alt és a Shift gombokat!

Régebbi progiknál F1 vagy F2 gombok lehetnek a nyerők!

Ayse

ayse

Kuha Kép!
Szerintem sem! Éppen ezért döbbenetes a hasonlóság!

Ayse

ayse

Sziasztok!

Kuha,
nézd meg az anyját Kép

Cinka,
Máté oltáshelye is lyukas volt rendesen! Elmúlik majd, még lehet, hogy egyszer-kétszer begyűlik, de el fog múlni.
A leírást apa diktálta, nyugi Kép

Benianyu,
igen, már emlékszem, Harival méleztünk, amikor úgy volt, hogy hanyagoljuk a Babanetet, mert xaraxik. Kép

Sisotris és Máté
19+3

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Benianyu Kép!
Édesek a kis fülesmackóid!

Barbi Kép!
Látszik a aképeken, hogy a gyerekek hogy örülnek egymásnak!

Majola Kép!
Ezt még Béres Alexandra sem csinálhatná jobban!!!
Ha R.R. baba-mama tornakazira adná a fejét, először mindenképpen konzultálnia kellene Julcsikával! KépKépKép

Jucc Kép!
Fiúk változatlanul gyönyörűek, és Gergőben változatlanul Téged véllek felfedezni.

Cinka Kép!
Szegény Rékababa Kép!
Jó ijesztő lehetett!!!
Ma már szebben néz ki?

Épp ma reggel mondtam a férjemnek, hogy ha az életem végén megkérdeznék, hogy mi volt a legszebb dolog az életemben, biztos, hogy azt válaszolnám, hogy amikor a gyerekeimet szoptattam!!!

ayse

Cinka Kép!
Mármint a seb! Mert Réka gyönyörű!!!
Ezt én is a lelki szemeimmel látom!

Ayse

ayse

Huuu,de pörög ez a topik...azért megpróbálok visszaolvasni.
ez egy pár napos kép az imádott pancsiról....Kép

puszika

KépKép
christinbaba

Kisnyúl nagyon helyes a nagylánnyalKép

Julcsi fekvőtámasza hihetetlen! nagyon királyKép Erharddal versenyezhetnekKép
Zsuzsa, köszi, akkor én is ezt fogom tenni, ő is úgy élvezi, hogy körbenézhet idefennt isKép

Ayse, köszi, de mi az az F1-2 én nem használom ezeket a gombokat...

Sis!KépKép köszi!! most nem azon a gépen írok, de remélem lesz ma időm megnézni!

Jucc, bennem is van azért félsz az oltási szövődmények miatt, de szerintem ez azért eltúlzott, én úgy tudom a hazai oltási rend elé jónak számít, és társadalmi szinten szükség van rá. sajnos minden van mellékhatása, kérdés minek nagyobb a valószínűsége, a mellékhatásnak, vagy a nem-oltásból származó betegségeknek és azok szövődményeinek. amit egyébként nem tudok, csak gondolom, hogy az utóbbi...

Barbi! szenzációsak a fürcsis képek!! hű de jó lesz, ha Esztinek lesz tesójaKép
légszi áruld el milyen a fényképezőgépetek típusa!! olyan szép képeket csinál!

most csináltunk "bébiszendvicses" képeket, remélem még ma fel tudom rakni a gépre, és persze ide isKép

ma felébresztettem apát, úgyhogy fél6-fél9-ig ő volt vele, mondtam mielőtt visszaaludtam, hogy öltöztesse fel. erre ráadta a tegnapi göncét, mondván, hogy azt készítettem ki. a szennyestartó tetején volt, összegyűrve... szerintetek normális??Kép csak férival ne kezdjen az ember lánya...KépKépKép

and, eszter 20+4

KépKép
KépKép
and

And, nálunk apa fürdetett tegnap, levetkőztette Julcsit, megmosdatta, majd elkezdte ráadni ugyanazt a cuccot, amit 5 perce vett le róla, mondván, hogy azt készitettem kiKép

De a legjobb az volt, amikor pár napja szemrehányást tettem neki, milyen keveset van a lányával (ami nem igaz, csak épp terrorizáltamKép). Erre ő: tegnap is én voltam vele délelőtt, amig te bementél mászkálni a városba. Elhűltem és megkérdeztem, mit csinált Julcsi amig vele volt. Gondolkozott, majd komolyan azt felelte, aludt... Nem csoda, hogy nem emlékezett másra, mert egyedül volt otthon, Julcsi velem jött a városba kendőbe kötveKépKépKép
Lehet, hogy már szenilis? Indiában úgy hirdették a koncertjét, hogy a veterán zongoristaKép Kicsit elcsodálkozott ő is.

KépKép

KépKép
majola

And Kép!
A betűk fölött vannak az F1, F2 stb gombok. Próbáld ki, hogy erre megváltozik-e a rendszer. De állítólag ez régebbi progikra jó. Az újabbaknál Alt+Shift.

ayse

BébiszendvicsKép:
Kép
Kép
apa annyira örült, azt gondolja bal kezes kézilabdás lesz a lányaKépKép:
Kép

Sis! megnéztem a beállításokat, azok rendben vannak, azzal már próbáltam monyózni. ha a billentyűzetet váltom át magyar vagy magyar 101-re (már nem emlékszem melyikre), akkor egy ideig jól működik. de asszem a kisbicska a legjobb megoldás!Kép
Ayse, én nyomkodok itt már mindent, de nem akar működni.
köszönöm a szándékotKép ha véletlenül megoldódik, majd elmesélemKép

Cinka! én is remélem, hogy hamar meggyógyul a bcg seb Réka karján, biztos szép lesz!

KépKép
KépKép
and

MajolaKépKépKép
hangosan röhögtem!Kép
ezek szerint lesz ez még így seKép

KépKép
KépKép
and

Látom fölébredtetek Kép

Én közben eltűntem, sütöttem két sütit /vendégek jönnek mindjárt/, lementünk farmert venni nekem, meg kicsit levegőztünk a szakadó hóesésben...
Aztán ebédfőzés, néha az az érzésem, a fél életemet a konyhában töltöm Kép

Majola Kép én is hangosan röhögtem Kép Kép Kép

Benianyu Kép csak azért nem szeretem, ha kimászik Balázs,mert akkor rohanhatok törölni, az ugyanis nem megy neki. És tehetem le Gergőt, pedig lehet, hogy épp elaludt volna. Fölöltözni már tud, de vizesen mégsem lehet...
Jó, hogy szóbakerült ez a fürdés, ha időben elmennek a vendégek, végre kipróbálnám én is az együttfürdést Gergővel Kép

Judit

jucc73
Érd

Sziasztok!
Esélyem sincs, hogy visszaolvassak, de azért a képeket megnéztem!
Nagyooooonnn jóóóóókKépKépKép!

BenianyuKép,
annyit azért sikerült elolvasnom, hogy Dani jobban van... remélem, már teljesen!
Bocsi, hogy nem válaszoltam, de el vagyok havazva teljesen... A fiaid nagyon hasonlítanak, rád és egymásra isKépKépKép!!!

Kornél már forog ezerrel, és ő is gyakorolja a kúszást, ami még nem igazán megy (szerencsére, mert már így sem merem sehol otthagyniKép).
Kati

Majd próbálom visszaolvasni a sok-sok üzitKépKépKép
Vendég

And,
Édes Eszti a képeken! Kép Már kezd a haja is növögetni, ha jól látom. Kép Apa Kép Kép Kép

Majola,
Apa nem semmi, észre sem vette, hogy elvitted Julcsit. Kép Mennyi ideig voltatok el?

Jucc,
Ilyenkor látszik, hogy azért önállóságban számít az az 1 év, ami Balázs és Beni között van. Beni nyáron tanult meg egyedül kijönni a kádból és megtörölközni. Olyan édes, megtörölközik a fürdőszobában, aztán beszalad a szobába meztelenül és belebújik a pizsamájába. Kép
Balázs nem fog bekéredzkedni hozzátok a kádba, ha Gergővel fürdesz?
Tegnapelőtt Dani 7 körül kezdett kidőlni, letenni már nem akartam, az időt húzni sem. Általában 1/2 8 körül fürdünk, Beni még nem akart jönni. Gondoltam, hogy akkor kihasználom a helyzetet és megfürdöm Danival, Beni meg majd utána pancsizik egy jó nagyot. Ahogy bemásztunk Danival a kádba, Beni megjelent és persze ő is be akart mászni. Mit mondjak, igen kicsi volt hármunknak a kád. Kép Ma Beni az Anyuéknál alszik, ma ketten fürdünk Danival, hétköznap meg marad a két fiú a kádban és anya a kád mellett felállás. Kép

Kati,
Köszi a bókot. Kép
Igen, Dani már jobban van. Kép Bár néha még köhécsel egy kicsit, de nem fulladozik. Nem baj, hogy nem válaszoltál, gondoltam, hogy van elég más dolgod.
Tegnapelőtt volt Kornél fél éves, igaz? Megjegyeztem, mert Beni szülinapja előtt egy nappal született. Kép

Benianyu

benianyu

Már megint szórakozott a babanet (büntiből kisbetűt kap tőlem). De úgy látom nem csak én nem tudtam feljönni.

And Kép!
Eszti nagyon-nagyon aranyos és szép!!! KépKépKép
Azóta mi is babaszendvicsnek hívjuk!
Apátok nem szereti véletlenül a focit és az autókat? Mert az én férjemnek is bejön a sakk, a kézi pedig a szíve csücske.

Benianyu Kép!
Akkor ezek szerint Beni augusztusi kisoroszlán?

Vessetek meg, de nagy Megasztár rajongó vagyok, már alig várom, hogy elkezdődjön!

Ayse

ayse

And Kép!
Lilinek megmutattam Eszti képeit és azt mondta, hogy olyan, mint az Andris!

ayse

Ayse,
Én is szeretem a Megasztárt, fogom is nézni. Kép
Beni már szűz jegyű, 24-én született. Kép

benianyu

Ayse, BenianyuKép köszönjük! imádom ezeket a képeketKép

Benianyu: igen, tényleg nőtt a haja, már össze is lehet borzolniKép

Ayse: apa a focit IS imádja, sakk, kézilabda nagyon megy, a kézilabda mindenek felett! a kézilabdát már velem is megszerettette, már tudok véleményt mondani, de a focit utálom! na jó, amikor Barca meccset néz, abba azért bele szoktam nézni, pl. szeretem, ahogy Ronaldinho koncentrál szabadrúgás v. 11-es előtt.
Ayse, csináljatok már olyan képet, ahol mindkét gyerkőc rajta van! annyira szép volt az a legelsőKép vagy, ha csináltatok, tessék megmutatni!

és én is nagyon vártam a megasztárt!!KépKépKép
hűű, lesz itt offtopikolás, vagy, ha a többiek nem csípik, kidumáljuk a talinKép

sietek, mindjárt kezdődik...

KépKép
KépKép
and

And,
Ezt a képet Esztinek küldjük. Kép Mi is labdáztunk ma. Kép
Kép
Ez meg nagy sikert aratott a múltkor, Dani ezt tudta, ma megismételte. Ez egy zörgős virág, amit jól lehet rágni, ezért különösen kedvenc Daninál.
Kép
Ma Dani nekem is megmutatta, hogy tud hasról hátra fordulni. Kép (Eddig még csak a szüleim látták a mutatványt) Még nem megy könnyen, jó sokat erőlködik hozzá, de gyakorolja szorgalmasan és nagyon mérges, ha nem sikerül.
KépKépKép

benianyu

Ayse,
egyetértek! Kép

Christinbaba,
Krisztián még mindig csábos, kádatok meg szupijó! Kép

And,
nincs mit. Kép Csak nehogy nagyon felingereljen a vindóz, mert akkor a kisbicskából lehet kisbalta is, csak az az egész gépet illetné... Kép
Apa tipikus pasi... KépKép
Oltás-nem oltás: még ha nem is szemmel látható, vagy kézzel fogható, de megvan az oka, miért ebbe a korba születtünk, így a következményeit is viselnünk kell.
Bébiszendvics fini volt!

Majola KépKépKépKépKép
Apa teljesen kész van, kérdezd már meg tőle, mit szívott Indiában??? Esetleg a guruk megajándékozták némi nepáli hasissal? KépKépKépKép

Jucc,
kalandos napod volt, grat a sütikhez Kép

Nemesek,
gyere sűrűbben, jó látni néha téged is! Kép
Kornél ügyi baba, vigyázz, nemsoká szaladhatsz utána. Kép

Benianyu,
Beni nagy arc, természetesen mindig az kell, ami a másé Kép
Dani meg irtó jól néz ki az Elvis-sérójával Kép Gondolom ő is sikongat naphosszat, Máté legalábbis mérgelődik, ha nem jön össze a forgás, ha meg igen, hát örömében teszi Kép

And, Ayse,
engem apa nyáron megtanít focizni, hogy Mátéval tudjak majd kapura rúgni Kép Nem is bánom mondjuk, még sosem fociztam, bár két éve a babzsák rúgdosása nagyon bejött Kép

Ma volt Megasztár?
De jó, hogy nem nézünk tévét KépKépKépKép
De komolyan, én vagy hat-hét éve nem kapcsoltam be magamtól, csak az Animal Planetet, a National Geographicot, vagy a Spektrumot néha-néha anyuéknál, bár amióta Máté velünk van, még azt sem.

Pusztok

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: