Thomasanne,
Cipő

de legalább segít
Szegény nyelve!

Máténak is rövid a nyelvféke, azt mondták a kórházban, hogy műteni kell, ha gondunk lesz a szopival, de nem kellett.
Tályogja apának újul ki mindig a popóján, már háromszor felvágták neki, sipolya még nem volt, az az az állapot, amikor a tályog átlyukad belül a végbél felé, ezáltal súlyos sebfertőzés alakulhat ki.
Krupphoz nem értek sajna/hál'istennek!
Fütyit azt mondta dokinéni, hogy amennyire engedi, húzogassam, de én inkább hagyom, annyi helyen olvastam, hogy egy éves korig nem nagyon szabad... Nem akarom, hogy aztán egy véletlen sérülés hege okozzon szűkületet neki.
Nyúlné,

Bab,
örülök, hogy jobban vagy.
Tofinak drukkoltunk ám!

Nagyon helyes a nacijában, a csukája meg egyszerűen csúcsszuper!
Harmadik Babazene is van? Én csak kettőt találtam dc-n

Nálunk is a rockosabb műfaj volt jellemző, bár Máté szívesen hallgat pl. Peter Gabriel-t, Dead Can Dance-t és Ravi Shankar-t is
Benianyu,
köszi

Halálra röhögtem magam azon, hogy halálra röhögöd magad
Dani ügyi, és hál'istennek egészséges is !
Köszi a táblit!
Fotókat mééég!
Jucc,
tarts ki, kettős front is van, hirtelen meleg lett, meg lehet ám fog is. Máté is nyafinyúl volt az elején, aztán ez csak rosszabb lett

Tényleg csak a hordozás segített, úgy legalább nem sírt szegénykém.
A macska meleg izzadása szép kis lepetés volt

Kinyúltam rajta rendesen!
Angelani,
gagyibb huggies

Tényleg van belőle, ami jó minőségű, az a micimackós, meg a sima, ami überszar minőség...
Erhard épp a zsánerem volt, vékony, izmos; nagy, göndör séróval, meg pajesszal... Mondjuk öreganyámék az ilyeneket mondták huligánnak
Cinka
Majd ha apukám a rövid agyával visszahozza a gépet
Időzavar, ugyan már! Az idő csak egy végtelennek tűnő illúzió
Réka pici válla!

De legalább rendben van, csak csúnya

Az öltözködésnél meg mindenki nyafizik, ne aggódj

Mi is kinyomkodtuk finoman, fürcsi után, aztán szépen begyógyult.
Igazi rosszlány

Sildike,
imádom is ezt a nevet, azért adta neki Apa, tőlem meg a Mátét kapta
Én azt vettem észre, hogy 74-es mérettől nincs lábuk a rugiknak... Érdekes elgondolás. Aki akkora, annak már nem fázik a lába??? Vagy nem tudja lehúzni a zokniját? Na mindegy, azért van a harisnya
Ja, ez tényleg nem vicces... Megértetted?!?!
Majola,
Julcsi édike
And,
apa számítógépguru, azt kérdi, milyen vindózt használsz, és hogy a billentyűt Noétól örökölted-e, vagy újabb kivitel

Ugyanis a probléma valóban a billentyűzetkiosztásoddal van. A magyar, 105 gombos szabvány, a QWERTY kiosztást használja, nálad pedig még tisztázandó okból QWERTZ kiosztás van most. Azaz lehet, hogy a helyére kerülne az y és a z. Apa hozzátette: "Egyébként számlával 4000/óra", de lecsaptam
Anyajegy

Nekem a hasamról vettek le egyet egyszer, három öltés lett a vége.
Képek szépek, most Danibaba cicaszeme viszi nálam a pálmát!
Hasonlítástéma:
Mikor pici voltam, még éppen tanultam beszélni, de azt már simán tudtam, ha valaki a babakocsi fölé hajolt, anélkül, hogy megszólalt volna, hogy: Titta annya, titta apja!!

Na megyek, apa már itt ugrál a hátam mögött
Jó éjszakát!
Sisotris, Máté és Apa
19+1